Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #310199 üzenetére
A MiTóba, pillanatnyilag egy sima stage 1 remappal is meg-megcsúszik, hát még ha később turbócsere is lesz...
-
F_Zolee
veterán
Vagyonőrbe.
-
szőröscica
addikt
A szívódé Lanciaba.
-
tboldi
nagyúr
válasz szőröscica #310206 üzenetére
Ebéd után megpróbálok turbódét kreálni belőle.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Petyyyyy
addikt
Háromkettőrettenet - 1500km város és előváros kereken Ø 12 liter
Zsebrakéta - az összerakás óta ~350km-t ment, volt benne egy regenerálás, Ø 6,1 lityiSzemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
nagyúr
válasz kisza25 #310226 üzenetére
Állat kép. Mikor mostál utoljára autót, netán tegnap? Mer' olyankor szokta megviccelni a topiklakókat ilyen szép jelenség.
Ha rápillantok, lehet akár a jobb oldali része egy törés (pókálósodás) is.
A bal oldal meg felhős.(Tudom, hogy a sáros/homokos a mondandója, csak hirtelen ránézve más is eszembe jutott.)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #310237 üzenetére
Nem megyek de a kovetkezo hasznalat utan tervezem lemosni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz macilaci78 #310241 üzenetére
Jah, nem vagyok képben az otthoni dolgokkal.
-
Land
veterán
Üdv! Ismer bármelyikőtök Pest megyében olyan szakit, aki az első lámpákról szépen le tudja szedni a lámpabúrát és új búrát rárakni, mely nem ázik be?
Tudnék szerezni csak külön lámpabúrát a xenonos lámpákhoz és jelentősen költséghatékonyabb lenne csak azt cserélni, mint lámpát.
A búrák ára: kb. 50.000 Ft
Új lámpa pár: 500.000 Ft
Citroen C5 2011Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
mouzrr
őstag
Sziasztok,
főleg tapasztalat érdekelne ilyen témában:
meghúzták a kocsimat, a vétkes fél elismerte hogy ő volt, biztosítón keresztül fogjuk intézni a javítást. Egy lökhárítóról van szó, több helyet felhívtam, kb 70-100k+ÁFA árat mondtak mindenhol. 18 éves járműről van szó, ilyen esetben a biztosító milyen valószínűséggel fogja ezt a javítást kifizetni?
Ha jól tudom, lesz majd egy kárszakértő a biztosító oldaláról, aztán a kiválasztott műhely készít ajánlatot, amit a biztosító összevet a saját kalkulációjával - dönthet úgy, hogy nem fizeti ki csak egy töredékét az árnak?
-
cOxeR
Ármester
válasz kisza25 #310226 üzenetére
Ma hoztam el az I3-at, lemostam a Teslát, odaértem nézem az I3 oldalán egy giga madárfos, na mondom az most oda is kozmált... ott áll 4 napja, remek lesz, ha megmarja eladás előtt.
Hazaértünk addigra lefosta az ablakot a Teslán egy madár, de azt gyors orvosoltam, majd hazavittem a haveromat aki segített a logisztikába... mire hazaértem szarrá fossá áztam én is autók is.
Mindeközben ma belegurult 220 km a kocsiba... ilyen ide ugrok el oda megyek dolgokba.
Nálam jól látszik, 20-22 kWh / 100km lesz az autó fogyasztása.
Jelentem magasnyomású mosó befér a csomagtartóban levő alsó "gödörbe", nem lesz itt gond a csomagtartó mérettel.
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
válasz mouzrr #310245 üzenetére
Ha teljes csere akkor avultatás lesz, tehát lesz önrészed nagyon valószínű. Ha meg tudsz megegyezni a károkozóval h ő fedezze, akkor még lehet a biztosító által számla nélküli csináltatásra ajánlatot kapni amit ha elfogadsz akkor minden kérdés nélkül az összeget fizetik és úgy oldod meg ahogy akarod.
Ha csak a fényezés ennyi akkor sanszos h elfogadja a biztosító.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tboldi
nagyúr
válasz mouzrr #310245 üzenetére
Májusban volt részem hasonlóban.
A kárszakértő meg fogja kérdezni, hogy számlás javítás lesz, vagy pedig neked utalják az általuk számolt összeget. Mi az utóbbit választottuk, 275k Ft-ot utaltak. 2007-es Lancia Ypsilon, lökhárító, rács és alattuk a keresztmerevítő sérült.
Ha pedig számlás lesz, akkor a javítást végző műhely lerendezi a biztosítóval, neked többé-kevésbé nincs ezzel dolgod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 25
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest