Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#218625) kNG


kNG
senior tag

@BigBlackDog, MasterMark, fant0mi, dj79, dnelb: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat! :) Érdemes lehet az első stabilizátor pálcákat a szilentekkel kicserélni, az vajon megoldaná a problémát? Ma voltam szervízben, és azt mondták, hogy a stabilizátor pálcák nem lógnak (kérdezték is, hogy miért szeretném cserélni), a szilentek lehetnek inkább csereérettek, de bezsírozták, mentek vele egy kört, és elmúlt a hang. Hazafelé átmentem a szokásos nagy huppanón, akkor persze nekem rögtön előjött. :D Lehet/szokás egyáltalán külön a szilenteket cserélni? Okozhatja csak az őszi/téli időjárás, illetve a fagy? (Nem emlékszem arra, hogy nyáron hangoskodott volna.) Bár nekem az lenne a logikus, hogy nem nyiszog az autó semmilyen körülmények között. :)

Még egy dolog jutott eszembe, ami rendellenesnek tűnhet, csak és kizárólag balra kormányzáskor egy kattanó hang (ez csak egyszer hangzik el, *katt* és kész). Nem csattan, nem hangos, csak egy sima *katt*. Ez normális lehet? :D

Az autó típusa (ha ez számítana valamit): SEAT Ibiza IV ST 1.2 TSI

[ Szerkesztve ]

MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.