Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#147313) CactuS válasza golfvariant (#147305) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Mondanám, hogy megvan rá a hely és az idő, de driftelésre nagyon kevés helyen biztosítanak zárt pályákat, így nem egyszerű a történet. Ami meg van, az általában elég zsúfolt (túlságosan is). Egyébként ha valaki elmegy pályázni egy közepesnél szarabb gumival, az simán eldarálja az abroncsokat egy pillanat alatt, de egy vészfékezés után is simán lehet olyan az abroncs, hogy az közúti közlekedésre alkalmatlan lesz, mégse járkál mindenki 2 teljes értékű kerékkel a csomagtartóban.

Az viszont kétségtelenül jobb választás, hogy kietlen területen akar próbálkozni (bár ilyen szinte nem létezik szerintem, mert ami van, azt meg a rendőrök ismerik és látogatják), ugyanúgy, ahogy télen az értelmesebbek - akikben benne van ez az érzés - elmennek a hegyek felé szerpentinezni és nem a helyi kétsávos körforgalomban rakja keresztbe az autót, majd csúszik bele egy család autójába. Miért? Mert ilyen helyeken maximum magában és a saját autójában okoz kárt és alapvetően ez a legfontosabb. Én utálom azokat a hülyegyerekeket, akik más életére és tulajdonára fittyet hányva vagiznak, de látszik az első megcsúszáskor, hogy még életében nem csinált még ilyet és csak a vakszerencsének köszönhető, hogy nem lett baj. Ezek nem mentesítenek a szabályok alól, nyilván büntethető, amit csinálnak, ezzel gondolom ludsimon is tisztában van, nem is ez volt a kérdés.

Öngyilkos pedig szerintem az, aki büntetőfékez egy kamion előtt, vagy esetleg 150-es tempónál is 3 méterre van a s*eggedben. Mégis, szinte egyiket se kezelik gyógyszerrel, pedig kéne.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.