Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
zoli03
üzenetére
Nem tudom, de szerintem egyikünk nagyon el van tévedve.
300 ezres kategóriában, átütős tengellyel rendelkező és nem taperedes első villával szerelt bringát még soha nem láttam újonnan, még akcióban se. Tudna valaki mutatni ilyet? (Ezt tök komolyan kérdem)
Még arra is reagálnék, hogy nem az átütőtengely vs gyors zár miatt fog főként beleérni tárcsa a fékbetétbe, hanem ha a tárcsa nem szegecselt és emiatt könnyen lehet belerakni 8-ast. Onnantól kezdve meg mindegy, hogy milyen tengelyed van, ha a tárcsád papírvékony és egy fékezés után már csilingelni fog...
Kanyarban valóban lehet, hogy beleér emiatt kicsit, de ez legyen a legkevesebb....
A taperedes váz és sima teló kombóval mi a baj egyébként? Ezen a téren tudatlan vagyok, hogy ez mitől negatívum.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hasaggymeg