Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o
üzenetére
Csak nem, elég nagy a készlet az oldal szerint. Itt inkább az áremelkedés, amitől tartok, vagy épp egy akció kerül el egy nappal a vétel után, mint ahogy jártam 2 hete a TV-vel.
Amúgy ár/tudás szempontjából nem rossz választás az R5 5600 ugye? 40k körül nézelődöm, de ahogy láttam nem rossz az R5 3600 sem. Az azért már csak régebbi modell, bár 20k körül megcsíphető.
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o
üzenetére
Szép munka!
Én meg kaptam egy agymenést...
Arra gondoltam, hogy a hobbigépem MoBo-ját és CPU-ját (Gigabyte H410M H V2 és i5-10400) levedleném. A cél egy AM4 konfig lenne (van 32GB DDR4-em). A kiszemelt egy Gigabyte B550I AORUS PRO AX és egy R5 5600 (esetleg olcsóbban R5 5500). Mi a véleményetek?
-
F e Z o
veterán
válasz
F e Z o
üzenetére
No, ilyen lett. Az illesztései látszódnak, de engem marhára nem érdekelnek. 180-as ventirácsot még lehet rendelek rá Kínából.

-
Vigneau
félisten
A Codename Panzers trilógia után picit nehéz volt átállni a Sudden Strike 4-re. De már egész szépen alakulok...
-
F e Z o
veterán
Kész is a radikeret, s már csak ki kell nyomtatni. Persze részenként, mert 502x464mm.
-
smiti
veterán
Ez a nyomorult facse miket nem dobál itt fel????
-
F e Z o
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Ezért jó egy kocsi, arra mindig lehet locsolni egy kis pénzt.

Tegnap jött egy munkatárs, hogy tudok írásvédett DVD-t másolni pendrive-ra? Mondom ez teljesen illegális, hogy merül fel benned ilyen gondonlat. Persze a végén elröhögtem magam.
A legnagyobb gond az, hogy a lapim nem mindig szereti beolvasni a lemezeket, így marad a jó öreg asztali gép. Az bizonyára gyorsabban is koncertál ssd-ről ssd-re. A héten elkezdtem tervezni a külső radiátorom burkolatát, amit majd részenként akarok 3D nyomtatni odabent. December 13-ig jó lenne vele végezni, mert utána csak január 14-én kezdek újra dolgozni.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Erre mit mondanátok? Egész pontosan mi is ez? GTKO vagy olcsón javíttatható?

-
Vigneau
félisten
Igen, mert az könnyebben szemet szúr...
-
Vigneau
félisten
Azért klassz, hogy 2x8GB DDR5 6000MHz-es RAM-ot 30k alatt már nem találtam a HA-n.
-
F e Z o
veterán
Egy, két, há', irány a Légió!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!

- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)