- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike55
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne reálisan eladni egy karcmentes , tip-top zöld 2023. 10.havi Honor magic5 pro-t , +egy Huawei P30 pro-t? (8/256gb, Aurora blue)
Köszönöm a segítséget! -
Kovaratis
senior tag
Jó reggelt! A 15-ös frissítéssel kábé egyidőben elmaradtak a hívásrögzítések, nem is találom hol tudnám visszakapcsolni. Akinek C431 van gyári rögzítővel megnézné?
-
kisbarack
aktív tag
válasz
zoleeno1 #4136 üzenetére
Nekem még a 14 van fent mert a 15-öt nem adja fel akkor sem ha rá keresek és bizony van alkalmazásinformáció
Viszont ami nagyon furcsa nekem, hogy a My Honorban nem tudok régiónak Magyart választani és Románra van beállítva.
[ Szerkesztve ]
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
zoleeno1
veterán
Most látom, hogy az új verzióval végre megjött az is (nekem nagyon hiányzott), hogy az alkalmazások között, hosszan nyomva az ikonra megjelenik az alkalmazásinformáció
Végre nem kell a beállításokból végig szenvedni.
Honor Magic5 Pro
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Hol találom azt a lehetőséget, hogy mielőtt lehúzom a pendrivot, leválasszam a készülékről?HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
-
spileraaa
senior tag
Van aki vált Honor magic7 pro -ra?
Aki igen miért? Aki nem az miért marad?Nálunk február 5 lesz elérhető de már lehet rendelni az ára 495000 forint és jár hozzá 82000 forintos utalvány.
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
rdt89
addikt
Holnaptól leszek gazdája egy Magic5 Pro-nak, Huawei Mate 40 Pro-t fog váltani, remélem hozni fogja azt a szintet, sőt bízok benne, hogy túl is fog mutatni rajta. Így mától eme topikot sokkal aktívabban figyelemmel kísérem!
-
-
Kovaratis
senior tag
Nálunk nem lesz ai nagyítás?
-
Tutu7030
veterán
Sajnos a google fotókban a 360-as panoráma képek is még mindig hibásan jelennek meg. Gáz, hogy két év alatt sem tudták megoldani. Érdekws, hogy csak a magic5 pro esetében van ilyen hiba, a honor tablet és a huawei p30 pro is hiba nélkül megjeleníti a képeket.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz
Klycsu1991 #4117 üzenetére
Az jó.. lg oleddel nem megy. Remélem hamar jön rá javítás (egyszer már volt ilyen, de viszonylag hamar kiadott egy újabb frissítést a honor).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz
Klycsu1991 #4102 üzenetére
A vezeték nélküli kivetítés működik?
-
Klycsu1991
tag
Persze hogy a végleges verzió. Próba verzió opció szimplán azt jelenti hogy ha gondolod az elsők közt telepítheted a hivatalos már nem bétás romot . De ha valaki máshogy tudja nyugodtan ossza meg.
Hangerő menü tetszik. A betett " ai " megoldásokkal még barátkozok, fedezem felfelé.
-
jaszy76
aktív tag
•A gyorsan elérhető hangerő-vezérlőpult segítségével külön-külön szabályozható a média, a bejövő hívások, az értesítések, a riasztások és az alkalmazások hangereje. Ezt a funkciót így érheti el: Beállítások > Hang és rezgés > További beállítások> Alkalmazás hangerő-szabályozása.
-
válasz
Nekem még semmi. 431-es és most kártya sincs benne.
-
Peace
nagyúr
válasz
Feltettem. Van bármi ütős újítás amúgy? A hangerő menü tetszik! Hogy egyből hozzáférek a média hanghoz, nem kell két plusz kattintás.
-
djsweetboy
csendes tag
válasz
Nekem is megjött. De frissítés óta a Viber videohívás alatt lezár a kijelző. Még nem jöttem rá, hogy miért.
-
Peace
nagyúr
válasz
De ez végleges, nem? Mert sima frissítés kereséskor nem dobta fel, csak ha külön a próbaverzióra böktem.....
-
Klycsu1991
tag
MagicOS 9.0
[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Kovaratis #4085 üzenetére
Stabil, minden megy, kivéve a kamera appal nem vagyok kibékülve. Előző verziónál is többen panaszkodtak rá, hogy indításnál laggol pár mp-ig. Nekem most ezzel a verzióval jött ez elő és a cache törlés csak pár napig oldja meg.
Ez egy kicsit bosszant de remélem javítanak majd rajta.Egyébként pont ma volt egy kérdőív, hogy kiküldeném-e a béta verziót élesbe, szóval szerintem hamarosan megkapja mindenki a végleges verziót.
-
spileraaa
senior tag
Megfelel a gyári alap csengőhang. De ha az összes Honor esetében (pl. Honor 200 lite) ugyanaz az alap gyári csengőhang akor inkább cserélem. Így végre érthető? Vagy tényleg nem tudom hogyan írjam hogy érthető legyen.
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
freeapro
senior tag
A letölthető csengőhangok kb. egyidősek a mobiltelefonok megjelenésével. Nem is értem, valaki a '80-as években ragadt?
-
Peace
nagyúr
válasz
koboldozat #4093 üzenetére
Én is elképedve olvasom...
-
koboldozat
senior tag
Évek óta saját csengőhangot használok pont nem érdekelnek a gyáriak. Nem is értem azt az egész eszme cserét.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
gretzky77
veterán
válasz
spileraaa #4089 üzenetére
Nem egy darab gyári csengőhang van! Ha ritka feléd a Honor Magic 5 Pro akkor kevés az esélye, hogy valaki ugyanazt állítja be! De csinálsz saját hangot és probléma letudva!
Tényleg nem értem a problémát de biztos velem van a baj!
PeaceGoogle Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
spileraaa
senior tag
válasz
stefi68 #4087 üzenetére
Huawei mate 20 pro esetében zavaró volt a gyári csengőhang mert más modellek esetében is ugyanaz volt a csengőhang így lecseréltem mert ha mást is hívtak hirtelen azt hittem engemet hívnak. Na most ugyanígy van a Honor esetében is vagy a Honor magic5 pro egyedi gyári csengőhangot kapott? Ha egyedi csengőhangja van és csak erre a modellre érvényes akkor nem cserélek csengőhangot mert nagyon ritka ez a telefon mifelénk.
-
stefi68
addikt
válasz
spileraaa #4086 üzenetére
Olyat már hallottam, hogy launcher miatt vettek v. nem vettek meg egy telefont, na de olyat, hogy egy csengőhang domináljon a telefonvételben??? Pláne ebben a kategóriában...
Most komolyan. olyat teszel fel amilyet akarsz, pl. egy régi Huawei v. Honor telefonét, ha neked az tetszik.
Vagy Iphone csengőhangot, és míg nem veszed elő, mindenki azt hiszi Iphone-od van... vagy még mindig nem értem a dolog lényegét.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
rolandg
tag
Sziasztok!
Tapasztalt más is olyat, hogy a Viber hanghívás nem működik BT fülessel? A Messenger megy, a Viber nem. Ugyan úgy a telefonon megy a hangja, még ha át is kapcsolom manuálisan hívás közben.
-
spileraaa
senior tag
válasz
stefi68 #4081 üzenetére
A kérdés nem ez volt. A honor telefonoknak egységesen ugyanaz a csengőhangjuk. Vagy a Honor magic5 pro saját csengőhangja van vagyis a többi Honor modellnek más a csengőhangja?
-
stefi68
addikt
válasz
spileraaa #4080 üzenetére
Ha Mate 20 Pro-d van, az Huawei ez meg Honor, másrészt az már 6+ éves, tehát nem valószínű, hogy ugyanaz.
Viszont a G a barátod és segít megkeresni, ha tudod a nevét. Ha nem tudod ott a Zedge és társai + app is van csengőhangokra. Pl.: [link][ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
A honor telefonoknak egységesen ugyanaz a csengőhangjuk? Vagy a Honor magic5 pro esetében saját csengőhangja van? Mert ha igen akkor lehet már nem cserélek csengőhangot mert megszoktam. Az elején kellett volna.
-
Tibko8
senior tag
válasz
stefi68 #4077 üzenetére
Nem izgat nem zavar szóval így marad amíg nálam van a telefon
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
stefi68
addikt
Ami még eszembe jutott: Nálam nincs engedélyezve a Messengernek a névjegyadatok beolvasása.
Bár elvileg ettől függetlenül nem szabadna menüpontok helyett neveket megjelenítenie.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz
stefi68 #4075 üzenetére
Nem, új kora óta nálam ilyen (elsők között kaptam kézhez)
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
stefi68
addikt
A 181-es rendszerfrissítés után lett ilyen? Én még nem raktam fel...
-
Tibko8
senior tag
Nálam is van ilyen de fogalmam sincs mi alapján, van olyan aki napi szinten beszélek és van olyan akivel csak egyszer beszéltem csak
-
njnl
aktív tag
Sziasztok.
Már régebben is láttam ezt az érdekességet de most a beállításokban matatva megint észrevettem és érdekelne, hogy másnál is van e ilyen.
Messenger értesítés beállításokban random nevek vannak. Függetlenek attól, hogy milyen gyakran beszélünk.
Nektek van hasonló bug?Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Klycsu1991
tag
Új frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Klycsu1991
tag
válasz
monyo12 #4060 üzenetére
Igen tapasztalható. Nem a honor magic 5 pro-val. Ha nem céges telefonok szintjén. Itt ahol dolgozok a vodafone hálózata van kiépítve. Rendszerint tapasztaljuk. Céges iphone-ok nem hallják egymást. Céges iphone és céges nokia buta telefonok közt se mindig jó a hívás minőség.
Nálunk sok céges telefonszám le van korlátozza hogy külsős ( privát) számokat nem lehet hívni.( Csakis akkor ha a központilag engedélyezze van a számhoz a nem céges és nem flottás számok hívása. Ez jellemzően olyan céges számok ezek , amiket privát használatra is használnak ) Illetve privát számról a céges számot se lehet hívni. Csakis akkor ha az adott illető a privát szám is ugyanúgy céges flottában van benne.
Mi úgy tapasztaltuk hogy ez a hiba flottán belülre korlátozódik.
Ilyenkor olyan mintha egyik félnél a mikrofon nem működne a másik félnél pedig a hangszóró nem működne. "A" ember hallja amit a "b"- mond. De olyan mintha víz alól beszélne. Közben a "b" ember pedig nemm hallja amit az "a" mond.Ma is megtörtént pont. Felettesemet hívtam. Mindketten a cégesen beszéltünk. Végül láttuk egymást hívás közben. De én csak őt hallottam. Ő pedig engem nem. Pedig mind a ketten lelkesen beszéltünk 😅
Ha megszakítjük a hívást és újra megtörténik a tárcsázás akkor minden oké.
Fene se érti.
Vodafone hálózat ugyanúgy....
-
monyo12
tag
válasz
koboldozat #4065 üzenetére
Köszönöm
-
koboldozat
senior tag
válasz
Kovaratis #4063 üzenetére
Nem kell letölteni semmit, a Myhonor alkalmazásban van olyan hogy intelligens diagnosztika ott lehet tesztelni mindent.
-
monyo12
tag
Sziasztok! Másnál is van panasz a hanghívás minőségére, sokszor nem hallanak rendesen.
Vodagonos vagyok. Mindegy,hogy 4 vagy 5G a preferalt hálozat, kezd egy kicsot idegesíteni a dolog.
(Volte-t kiírja bármit is jeletsen)
Köszi! -
koboldozat
senior tag
Akkor nem jó embert kérdeztem.
Gondolom akkor neked másodlagos a kamera.
De azért köszi.[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
koboldozat #4057 üzenetére
A kezelőfelület egy kicsit változott, de csak kozmetika. Új funkciót vagy javulást nem tapasztaltam, bár nekem eddig is minden ok volt vele.
-
M@Db0Y
senior tag
Megjött a C431-re a MagicOS 9 béta. Épp települ
-
zoleeno1
veterán
válasz
koboldozat #4052 üzenetére
Bizalmatlan vagyok huawei mate 10 pro óta, ott konkrétan kicsinálták a kamerát egy főverzió ugráskorHonor Magic5 Pro
-
koboldozat
senior tag
válasz
zoleeno1 #4051 üzenetére
Inkább csak javulást + új funkciókat.
De elméletileg a nagy upgrade majd a magicos9.0 fogja hozni kamera téren.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
zoleeno1
veterán
+1, megfogadtam nem veszek többet flagship-et, tök felesleges, annyit nem ér. Aztán a kamera miatt mégis megvettem. Nem mondom, elégedett vagyok vele, de tuti ez az uccsó 300+-os telóm, nem éri meg
Remélem évekig kiszolgál majd, akkor talán.
Hogy "ON" is legyek: Nálam még mindig a 13-as android van fent, magicos 7.1.
Akinél a legfrissebb os van, tapasztalt bármi féle romlást kamera téren?Honor Magic5 Pro
-
koboldozat
senior tag
Nekem ma jött egy biztonsági frissités.
-
Peace
nagyúr
válasz
Tutu7030 #4029 üzenetére
Én sem. Szeretem, de tökéletesen felesleges volt ilyen drága telót vennem megint. Pár játékot toltam és élveztem, hogy mennyire erős a HW, de igazából semmi kiemelkedőre nem használom. Ha lejár a 3 év, szerintem kérek majd inkább egy cégest és nem költök többet sajátra.
-
Tutu7030
veterán
Megjött a 178-as (november 1. biztonsági frissítés). Eddig elég szimpatikus, hogy ilyen időben jönnek a frissítések.
-
DeFence
tag
Zoomban is lenne hova fejlődni, a 100x felirat a hátulján csak disz, sajnos már a 10x kép is olajfestmény, én s23ultrát váltottam erre mert nagyon ezt szerettem volna. Az a zoomolt képekben sokkal jobb volt, és talán a videóban is. 1x zoom főkamerával egyébként talán jobb ennél, de ez ilyen, ha minden teló ugyanolyan lenne mindenben akkor nem is kéne csak egy egy márka Androidra és Ios-re. Következő teló szerintem egy Vivo lesz majd, valószínűleg jövőre mert félek hogy túl sokat esne ennek az ára ha még 1 évet várok a cserével.
P30 szerintem isten volt, annál a benti lámpával világított szobában találtam talán hátrányt, hogy ott nem volt kiemelkedő. Sokszor túl sötétek lettek a képek vagy elmosódottak.Ki várja és fog venni valószínűleg Honor Watch 5-öt?
Galaxy S²⁴, Xiaomi Band⁹ Pro
-
kisbarack
aktív tag
válasz
Tutu7030 #4042 üzenetére
Na ezt szerintem a p40 pro sem hozta, de legalábbis és nem mentem már bele annyira. Egyre drágábbak lettek a készülékek így az elvárásaim is megnőttek, de bevallom nagyokat csalódtam. A p10 volt éjszakai képekben nekem a leg jobb. P30 már csalódás vok ahhoz képest a p40 pro meg nagyon jó, de éjjel azon is furcsa fény törések jelentkeztek meg minden olyan ami szerintem nem lett volna szaban, de ez én vagyok🫣🤣
-
hockeyapu
senior tag
válasz
koboldozat #4040 üzenetére
Lányom még mindig emlegeti a P20 Lite-t ! Neki vettem Magic5 prot, de tőle nem sok visszajelzést kapok, innen többet !
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
koboldozat
senior tag
válasz
freeapro #4039 üzenetére
A P20Pro-tól már a P30PRO 2x jobb volt.
Tudom mert azzal kezdtem és 30pro ra váltottam akkoriban.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
freeapro
senior tag
Én elégedett vagyok az esti képekkel amit csinál. Jobb, mint a P20PRO volt. Valaki tegyen már fel P30PRO képeket, hadd lássuk milyen csodákat tudott!
-
koboldozat
senior tag
-
kisbarack
aktív tag
válasz
koboldozat #4036 üzenetére
Igazából itt nem is tudom mit csinál az éjszakai mód, de csak valami látvány izé. Huaweinél lehetett szabályozni itt semmi
-
koboldozat
senior tag
-
kisbarack
aktív tag
Direktben nem lehet sajnos. Szerintem utoljára P40 pro-n volt rá lehetőség egy frissítés előtt. Nem tudom melyik frissítéssel tűnt el de nem gondolom, hogy jó változtatád volt. Ha pro módban használod a kamerát van lehetőség váltani 3 mód kört jpg, jpg-l, és raw. A két utóbbi használja az 50 mpxl-t.
G-cam 3 is van telepítve de nem teljesen működik úgy ahogy szeretném és mind a három más is🤣
Amit nagyon sajnálok, hogy ezen a telefonon az éjszakai mód az nem igazán működik jól. Rettenetes képeket készít és köze nincs a huawei jól megszokott tudásához. P10 után p30 és p40pró-m volt. Na kamerában ez nem annyira jó mint a huawei🤣 szerintem, de ha jók a fények, tényleg szép képeket lő!
Ami még furcsa számomra, hogy időnként csíkozódást látok a képernyőn. Nem túl erős, oldal irányú. Mintha valami képernyő frisdítési gondja lenne, de ez az első napok óta meg van benne sajnos. Gondolom más nem találkozott ezzel.Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
gunner93
csendes tag
válasz
hockeyapu #4028 üzenetére
Mate 20Pro-ról jöttem, volt közben OnePlus kitérő, gyors egymás után kettő is, de azok nem jöttek be egyáltalán, ezért lett a Magic 5Pro. Nem bántam meg, nem hiányzik semmi, 100% ajánlani tudom. Feleségem 30 lite után jött át Honor 90-re, ő is imádja. Szereti, hogy ismerős volt minden.
Igaz, nekünk mindkettő használhatatlanná vált, nem volt opció tovább használni őket. -
hockeyapu
senior tag
Köszönet !
Gondolkoztam a magic6 pron, de akkor marad a P50 Pro (mostmár majdnem tökéletes a microG-vel) és megint kell egy patikaállapotú P30 Pro (nem tud élni nélküle az ember
! )
Számomra még mindig a mobilos idők eddigi legjobb telefonja a P30 Pro !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
kenzoli
csendes tag
válasz
hockeyapu #4028 üzenetére
Teljesen átköltöztem az első napokban, aztán azon kaptam magam, hogy a telefonáláson kívül szinte mindenre a p30pro-t használom továbbra is... és így van a mai napig. Hogy a simeket miért nem tettem vissza? Talán azért, ha ne adj ég egyik pillanatról másikra behalna a p30pro(semmi nem utal rá de ki tudja), akkor azonnal ott legyen minden.
Akkor minek vettem? Egyrészt akkortájt voltak olyan előrejelzések, hogy hamarosan el kell felejteni(támogatás, bizt.frissítések hiánya) a p30prot, másrészt volt a flottánkban egy kihagyhatatlannak tűnő akció. Ezzel együtt utólag kicsit (de tényleg csak picit) bánom, hogy 1,5 éve elhoztam.
-
Tutu7030
veterán
-
hockeyapu
senior tag
Mennyire vált be a teló Huawei utódként ?
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
gunner93
csendes tag
válasz
Klycsu1991 #4026 üzenetére
Igen, már le is adtam nekik a garanciális javításra a kérelmet. Szerencsére az online felületük nagyon jó, kár, hogy a hírük nem az, ezért nem bízom benne teljesen, hogy nem egy hosszú huzavona előtt állok.
-
gunner93
csendes tag
Nem tudom járt-e valaki hasonlóan, de hátha. Összetörtem a telefonomat pár hete. Mivel az ég világon semmi okom nem volt cserélni, de azért mégse akartam törött kijelzővel létezni, beküldtem a TMX-hez, mint hivatalos szervizhez, cserére. ~145 ezer volt az ajánlat, kerettel, akksival, néhány aprósággal együtt, számítottam rá, elfogadtam.
Ma kaptam vissza a telefont. Az ujjlenyomatolvasó gyakorlatilag nem működik, egy ujjamat sikerült hozzáadni, azzal se tudom feloldani, a többit nem is sikerül egyáltalán. Elképesztően idegesít, 17(!) nap után kaptam vissza a telefont. Persze garancia van az alkatrészekre, de ez mégis csak botrányos. Törött kijelzővel bezzeg működött.
Járt esetleg valaki hasonlóan? Kell aggódni, hogy nem tudják megoldani, vagy valami kamu kifogás mögé bújnak?
-
stefi68
addikt
Akkor a "Magic Text" is ugyanennek az eredménye lehet...
#4023 koboldozat: Minden kis újításnak örülünk! Reszelgessék csak a szoftvert, mert vannak lemaradások...
Kár, hogy olyat nem találtak még ki, hogy fekvő módban 16:9, állóban meg 4:3-as arány legyen. lehet szabadalmaztatnom kellene.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
koboldozat
senior tag
Nagy frissítés
már 15 éve tudták a mobilok.
-
stefi68
addikt
Az utolsó frissítéssel került be a 16:9-es képarány a Kamera beállításaiba?
Mert eddig nem volt ilyen...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
stefi68
addikt
Már egy ideje nem lehet méretet választani a képeknél, nem csak ennél a telefonnál, de más típusoknál sem.
Keress egy átméretező appot, amivel tudsz kötegelten, akár egész mappákat is átméretezni. Ez a legegyszerűbb megoldás. Van kismillió...
Korábban találtam olyan appot is, amely a fényképkészítéssel egyidőben végez átméretezést, most sajna nem találom már.Vagy teszel fel egy GCam-ot. Azon asszem lehet képméretet állítani.
Vagy más kamera alkalmazást, ha a minőség nem számít, mert azoknál kétséges.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
ZPKing
tag
válasz
koboldozat #4014 üzenetére
Nem a tárhelyel van a problémám hanem azzal hogy a munkám miatt napi több képet is el küldjek a partnereimnek. és mivel korlátozott egy e-mail mérete ezért nem mindegy hány képet tudok egyszerre elküldeni.
Illetve vannak képek amik nekem információnak kellenek és fölösleges full full felbontás.
elég lenne 2-3MB os kisebb felbontású kép is bőven.
És hiába keresem hol lehet átállítani én nem találtam meg ezért mertem megkérdezni.... -
koboldozat
senior tag
Most komolyan az neked nagy 500gigás tárhelyre?
Legalább annál több a részlet és a minőség is jó.Gondolom nem napi 1000+ képet csinálsz.
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
lehet én vagyok láma de hol lehet beállítani a kamera appban a kép felbontását minőséget?
Kicsit tárhely igényes a 7-8MB/darab/képKöszi.
-
stefi68
addikt
Ez az "Intelligens akkumulátorkapacitás" érdekes dolgokat produkál
Ha KI van kapcsolva, az akku töltése 100%-nál leáll.
Ha BE van kapcsolva, a 100% elérése után átvált csepptöltésre.
A 100% elérésekor kb. 800 mA-rel tölt.
Kb. 45 prc múlva már csak 500 mA-rel.
Nem tudom mikor csökken le 0-ra, mert nem vártam ki....
Tehát valahogy pont fordítva működik!◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
DeFence
tag
válasz
koboldozat #4010 üzenetére
Mit kell ilyenkor mondani? Régen minden jobb volt
Akkor nem tudta az ember hogy mennyire magasra tette a lécet az a teló. Én is azt hittem hogy attól csak feljebb lesz. Nyilván van amiben feljebb is került az a léc, teló kamerában is vannak olyan fejlesztések amik azért jobbak lettek. De úgy átlagban elég sokan felemlegetik jó értelemben a P30Prót és nem véletlenül. Üzemidő is brutál jó volt, nyilván más a chipset nagyobb a teljesítmény oké...
Pl zoomban az s23u köröket vert a Honorra, néha hiányzik is, de csak néha. Ritkán akarok 5x zoom felett fotózni. De az hogy egy 10x zoom olajfestmény a Honorral, samsung pedig elég elfogadható képet csinált, tudjuk be annak hogy ott optikai volt a 10x de a Honor is rá írta azért a 100x zoomot a kamerára, csak nem tudom minek mikor már a 10x sem mondható jónak nem hogy egy 30x zoomolt kép.
Na mindegy most ez a teló marad egy darabig még majd látjuk jövőre mit hoz az élet.Galaxy S²⁴, Xiaomi Band⁹ Pro
-
koboldozat
senior tag
válasz
DeFence #4009 üzenetére
5 évig volt P30PRO és amiket a kamerában meg szoktam dolgok és beállítások mikor meglett a Honor akkor értetlenül álltam a dolgok előtt hogy ez nem tudja azokat amiket a Huawei tudott. Wtf?
A Huawei pl 960fps lassított videót tudott míg ez csak 240fps hát ez hogy és miért.
A Honor nem enged zoomolni raw módban pl.
[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
válasz
koboldozat #4008 üzenetére
Ahogy mondod, de nálam az a teló automatában csinálta a legnagyobb csodákat nagyon rövid záridővel. Mai napig nem értem hogy a fenébe. Egy telóm sem csinált olyat azóta sem
-
koboldozat
senior tag
válasz
DeFence #4007 üzenetére
Igen én is így vélekedek hogy egyes helyzetekben és vagy beállításokban P30PRO jobb volt. Pl.: a P30PRO "este" módjában lehetett állítani ISO és az idő értéket meddig csinálja a képet. Na ennél ezt nem lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
Éjszakai képeknél még mindig vannak esetek amikor a P30P jobb volt, és valahogy a manual módban állvánnyal készült képek se olyan szuperek mint annál. Gondolok példaként a csillagokkal téli égboltra. Több beállítást is próbáltam de ritkán születik jó kép. Ezt azért sajnálom. Talán a Vivo x200 pro minire lecserélem ha lesz itthon kapható, néha újra azt érzem hogy elég lenne egy kisebb méretű telefon is, sima s21 után s23 ultra jött majd magic5p aztán most és igazából nem sok kisebb méretű teló van az iPhone és Samsungon kívül ami a top kategóriát képviseli.
-
Peace
nagyúr
Igazán kellettek a nagyobb méretű ikonok az értesítési sávba.
Egyre jobbak ezek a frissítések.
-
Tutu7030
veterán
-
-
Kovaratis
senior tag
válasz
haruspex #4000 üzenetére
Nem tudok róla. A Honor nem szemeteli annyira tele a telefonjait mint az átlag kínai gyártók, de ettől még lehet probléma a kínai verzióval. Nem biztos pölö hogy teljes a Google integritás, a kínaiak más platformokon nyomulnak. Sokszor a nyelvi támogatottság is korlátozott, de sajnos konkrétumokat nem tudok. Le kell gúglizni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest