- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
18583 - 18501
18583 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-20 15:41 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
TODI1111
veterán
-
gulyasa
őstag
-
Jalsh0w
csendes tag
Helló,
Lehet hogy rosszul fogalmaztam de az aktív e-sim-en nem működik a hívás várakoztatás és az sms-ben történő értesítés sem. Magyarul leírva: ha éppen telefonálok akkor nincs pittyogó hang hogy van másik bejövő hívásom, se utólagos sms értesítés. A hivó félnek pedig azt jelzi a telefonja hogy nem vagyok elérhető. A telefonban természetesen minden szükséges funkció be van kapcsolva.
A másik sim csak "dísznek" van a telefonban, szinte soha nem aktív. -
padzso
tag
-
qltsar
veterán
Aktiv roamingnal nem kapod meg, vagy mar itthoni halozaton visszakapcsolva?
Arra gondolok, ha itthon megjon az SMS a sikertelen hivasrol mikozben kikapcsolt allapotban volt az eSIM, akkor en arra gyanakodnek, hogy, roaming eseten nem megy a szolgaltatoi SMS-ek kesleltetett routingje azon a szolgaltazon amin eppen roamingolsz, vagy egyaltalan nem megy az SMS routing.
En kiprobalnam a kovetkezot:
Aktiv roaming eseten, kernek egy ketfaktoros authentikacios kodot az inaktiv eSIM-re, majd megneznem, hogy 10 perc mulva, ha visszakapcsolom megjon e.Ha az megjon, akkor a szolgaltatoi SMS-ek nem routolodnak -> hibajegy nyitas a szolgaltatodnal.
-
Mcrazy
őstag
-
grafnet
veterán
-
Mcrazy
őstag
Szia!
"amióta két e-sim van a telefonban, azóta roamingban nem működik a hívásvárakoztatás "
Előtte mi volt? 1db eSIM vagy egy fizikai?
Mivel mindkettő eSIM nem lehet aktív, ezért a helyzetet úgy kell elképzelni, mintha 2 fizikai SIM közül az egyik ki lenne kapcsolva vagy nem is lenne a telefonban.
Tehát, ha előtte volt átirányítás beállítva, akkor az tud működni, ha nem, akkor egy fiókban lévő SIM kártyaként működik az eSIM is.
A kérdésre, hogy a fizikai SIM megoldaná-e a problémát: Nagy valószínűséggel igen, mert az eSIM mellett lehet egy fizikai SIM is bekapcsolva egyszerre, de ha nem kapcsolod be, akkor ugyanaz fog történni, mint most. -
Jalsh0w
csendes tag
Sziasztok, olyan problémával találkoztam, hogy amióta két e-sim van a telefonban, azóta roamingban nem működik a hívásvárakoztatás és még csak értesítést sem kapok róla utólag hogy hívott valaki.
Természetesen csak az egyik e-sim az aktív mivel kettőt nem tud egyszerre kezelni a telefon.
Találkozott már valaki ilyennel?
Megoldhatná a problémát ha az egyik sim fizikai kártya lenne?
Köszi -
kelly416
veterán
-
ttt1
őstag
-
qltsar
veterán
-
samu74
addikt
-
padzso
tag
Sziasztok!
Nemrég sikerült beszereznem egy nagyon szép állapotú S23 256GB-ot. Aztán olvasom errefelé, hogy mindenki vált X17-re. Az kezdem hinni, melléfogtam(de az árban az S23 jóval kedvezőbb).
Kompakt, soktudású a teló (ezek számítanak), bár az akksi lehetne combosabb. Csere nagyon esedékes volt, hiszen ugyanazt a mobilt használtam már 7 éve.
OneUI 8 van rajta, amiről nincs visszafelé menekvés, mert bit 9-es az sw, alacsonyabbra nem lehet váltani, sajna. Mennyire megy normálisan ez a változat? Az AI-ökörséget sosem díjaztam, helyette jobb, ha megbízhatóan és hosszan működik egy teló.
Másik gondom a tűzfallal van. A régi teló rootolva van, csodálatosan szabályozza az internet elérését, mellé reklámblokkoló a nyugalomért.
Na, az S23-on ilyen lehetőségeim nem lesznek, pedig aztán egy drága készüléktől elvárná az ember, hogy jól személyreszabható legyen. De nem, majd a gyártó elintézi helyetted.
Egyelőre örülök a telónak, de vajon a fenti nyűgjeim hogy fogom majd megoldani? Rootolni jó, viszont amit utána össze kell szenvedni a bankos, stb appokkal, már úgy nem éri meg. Viszont egy tűzfalhoz, reklámblokkolónak jól jönne.
Köszönöm! -
kelly416
veterán
Az a büdös nagy igazság, hogy nálam a rendszeresen úszik a telefon. Vagy ha nem is úszik, amikor motoron gatyára ázom, a telefon se bírja ki a szárazon. A gyári összeszerelés mellett van biztosítás is, így ez egy kicsit sem zavar. De amint megbontják a telefont, én már nem bízom benne hogy ezt gond nélkül megússza.
-
SL-27
tag
Én nyáron tervezem lecserélni az S23+omat 26 ultrára, de csak azért, mert új Tv-internet szolgáltatás mellé ha telót is dobok a csomagba, nő a kedvezmény, új Magenta 1. Aztán még lehet, hogy kimarad
Meg az is lehet, hogy vakon vagyok...még kalkulációt kell készíteni. -
Trolee
aktív tag
-
fzboxx
senior tag
Többen is az akksit mondjátok...
A csere nem jött szóba, ha más gond nem volt az S23-mal? -
Trolee
aktív tag
igaz.
Nálam két indok volt, gyengült az akku így bő két év után érezhetően, és volt egy jó ajánlat másra.
De egyébként a Samsung a legjobb mindenes "kompakt" az összes droidos teló között az tuti.
ill. én nem látok jelenleg olyan marginális előrelépést a telefonoknál, ami miatt úgy gondolnám hogy elköltenék S23 plusz kb. 200 000 Ft-ot egy újabb telóra. -
Barcelona95
tag
Szerintem még jobb, ha ki is van kapcsolva. Miután megvettem az S23-at, azonnal kikapcsoltam szinte. Most Xiaomi 17 van nekem, összehasonlítás miatt visszakapcsoltam ezeket az S23-on, hát csak néztem, hogy milyen laggok lettek hirtelen. Ha ki vannak kapcsolva, szerintem kifejezetten gyors a rendszer még mindig.
-
samu74
addikt
-
kelly416
veterán
Az S23-at házon belül tényleg fölösleges lecserélni. Xiaomi 17-ra nagyon sokan váltottak, legalábbis ott a topicban nagyon sokan mondják azt hogy S23-ról jöttek.
Saját tapasztalatom a legalább kétszer annyi akkumulátor üzem idő, fényképekben is sokkal előrébb van, a kijelző szerintem jobban látható napsütésben.
Videóban nagyjából egy szinten vannak, több dolog van szoftveresen amit a samsung jobban old meg.
Jelenleg én nagyon szívok a hospottal, de úgy néz ki hogy ez egyéni hiba, mert a többieknek ilyen gondjuk nincs.Ezek után én nem a mondanám, hogy nincs miért lecserélni. Kinek mi a fontos? Van akinek megéri, aki meg egyfolytában töltőn tud lógni vagy nem érdekli azt hogy naponta akár kétszer is föl kell tegye a telefont töltőre, annak valószínűleg nem éri meg.
-
migabi24
nagyúr
-
Lami66
addikt
Samsungon belül nem is érdemes váltani, mert 4 év alatt nulla fejlődés van az s23 és az s26 között. Na de egy Xiaomi 17 esetén (ami 60 ezerrel olcsóbb mint az S26), négyszer!!! gyorsabb a töltés, másfélszer nagyobb az akku, a pwm több mint tizszeres de van dc dimming is, a kamerák jobb minőségét csak az nem veszi észre aki nem akarja látni. Az infra Samsungban sose létezett, Xiaomiban az is van. De egymás mellé téve tényleg nem látszik semmi. Én egymás mellé tettem őket, nem 10 másodpercre. A Xiaomi képe sokkal "nyugodtabb". Nem tudom másképp jellemezni. Valószínű bizonyos mértékig én is érzékeny vagyok az alacsony pwm-re. Nem fájdul meg a fejem tőle, viszont a szemem nem fárad el a Xiaomi kijelzőjétől.
-
jUUh
addikt
Xiaomi 15 es meg plane upgrade, de nagyon mas a rendszer ennek minden elonyevel es hatranyaval.
En nem tudom sracok, szerintem nekem baj van a telefonommal, S23+ bemegyek barmi boltba, a felsorolt telefonok mindegyike lenyegesen latvanyosabb gyorsabb az enyemnel.
Persze a Samsung kameraban sajnos kb. ugyanaz, ez igaz, toltes, fizikai dimenziok, stb. hasonloak.
-
migabi24
nagyúr
-
Trolee
aktív tag
Azért ez nem igaz szerintem.
De igaz, pl. az S23-hoz képest az S25 nem hoz igazán látható/érezhető különbséget, de nemrég lett egy Xiaomi 14-em, ami érezhetően gyorsabb, jobb az akkuja, jobb a kamerája.
Persze ez egyéni preferencia, de szerintem lehet relevanciája a váltásnak.
Ha csak biztonsági oldalról nézzük, akkor tényleg nem a Xiaomi lesz a befutó. -
migabi24
nagyúr
-
fzboxx
senior tag
-
modd3r
őstag
-
ttt1
őstag
-
fzboxx
senior tag
Nálam a biztonság miatt csak Samsung, Pixel vagy esetleg iPhone jöhet szóba...
-
ttt1
őstag
-
jeni
félisten
-
ttt1
őstag
Szerintetek az S23-ast érdemes mondjuk egy Xiaomi 15-re lecserélni, úgy, hogy az s23-ason banki cuccokat , tőzsdét használok rajta. Azaz kizárólag biztonsági kérdés tekintetében melyik a jobb? Illetve még néztem az Xperia 1 VI-ot is. (2 "részről" kell megvizsgálni, mert én s23-ason még 2025 március 1. utolsó oneui 6.1-et használom, így mennyire begbízható illetve ha rászánom magam a 7 esetleg a 8.0-s verzióra)
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok,
hogy lehet mondjuk a whats app értesítését beállítani úgy, hogy ki van kapcsolva a zárolt képernyő és a felugró értesítés is. De ha lehúzom a felső sávot, akkor se legyen ott az üzenet szövege?
Köszönöm! -
zolikaDB
veterán
-
kutga
félisten
-
Mentolka
senior tag
-
kutga
félisten
-
zolikaDB
veterán
-
kutga
félisten
-
zolikaDB
veterán
-
Lauda
titán
Kint az áprilisi frissítés.
-
kutga
félisten
-
jano_77
nagyúr
-
samu74
addikt
-
Sztlaci59
csendes újonc
Az értesítési felületen jön, hogy frissíteni kell a Messengert, a Play áruházba belépve nincs frissebb verzió. Valami vírust akar telepíteni? Másik, szintén havi rendszerességgel kiírja, hogy 40+ frissítés van a Store áruházban. Rámegyek, kiírt egy csomó frissíteni való alkalmazást, amelyek között sok olyan van, ami nincs is az alkalmazás listában. Akkor mit akar frissíteni? Van közte vagy 15 keleti nyelv is.
-
Lami66
addikt
Szinte biztos, hogy én is a Xiaomi 17-re megyek át. Már minden kínai gyártó piacra dobta a 6,3"-as "kompakt" telefonját. Amikből csak a Vivo és a Xiaomi jön hazánkba. Szóval nincs nagy választék (Pixel és itelefon nem érdekel) A Honor és az Onepkus kompaktja nem lesz elérhető nálunk.
Vivo X300-ban olyan kamerák vannak amik Samsung S-ekben soha nem lesznek. Ha lesz hirdetve nagyobb akkus 16/512-es globál változat, akkor az még elcsábithat a Xiaomitól. Ha nem akad ilyen akkor kb a nyár vége felé lesz Xiaomi. -
Gyarmati_
senior tag
Pontosan
. -
Barcelona95
tag
Én is Xiaomi 17-re váltottam, úgy voltam vele, ha annyira nem tetszik, akkor eladom és marad az S23, de időtállóbb a hardver, így marad a Xiaomi. Szoftverben a Samsung sokkal erősebb, de meg lehet szokni a HyperOS nyűgjeit, ha a Xiaomi hardvere és OneUI össze lenne gyúrva egy telefonba, eszméletlen best buy lehetne. Kamerában és üzemidőben megalázza az S23-at, illetve szerintem kevésbé is melegszik.
-
kelly416
veterán
-
Sawyer_
tag
-
kutga
félisten
-
Gyarmati_
senior tag
Xiaomi 17-re váltottam és jó döntés volt. Ahogy a Samsung a Xiaomi sem tökéletes.
A szoftver Android vonalon szerintem a Samsungnál a legjobb, de a Xiaomi sem marad le. Mérete minimálisan nagyobb, a súly nem volt szempont. Az akku idő és töltési sebesség viszont nagy előny, ahogy a kamera is. -
Sawyer_
tag
Aki hozzám hasonlóan Honor Magic 8 Pro Air-ben gondolkodik, annak sajnos rossz hírem van: a Yettelesek (Honor kapcsolattartóra hivatkozva) és a Honor ügyfélszolgálat is azt mondja, hogy nem hozzák az EU-ba.
Továbbra is kerestetik az S23 utódja. Akinek van jó ajánlása ne tartsa magában.X17 a súly és a szoftver miatt nem meggyőző, Vivo nekem fekete ló, az S26 pedig hát... szerintem azzal kapcsolatban már mindent elmondtak, sokat nem tudok hozzátenni.
-
Tézé81
tag
Utoljára terhelem a tisztelt társaságot kérdéssel, ha minden igaz
Volt elég sok CSC váltogatásom (EUX->ILO->INS->ILO->THL), de megmaradok az utolsónál (korábban egy kedves fórumtárs, Mcrazy is THL-t javasolt és igaza lett, pl. Samsung Walletbe fel tudtam venni a munkahelyi csekkoló kártyámat).Szóval ezek a váltogatások hagynak valami szemetet vagy felesleges fájlt a telefonon ami lassíthatja utóbb (mert látom, hogy a wipe cache recovery-ben már nincs)? Köszi!
-
Tézé81
tag
-
weiss
addikt
-
Tézé81
tag
-
Mcrazy
őstag
-
kutga
félisten
-
Tézé81
tag
[SAMFw Tool]-al nem maradnak meg? Mert akkor hagyom a fenébe inkább...
-
kutga
félisten
-
Tézé81
tag
Sziasztok! Nyugtassatok meg, hogy csc váltásnál (ILO -> INS-re) nem veszik el semmilyen adatom. Köszi!!
-
Benoe77
őstag
-
alex devil
senior tag
Gyött frissítés
-
Grillo
őstag
-
Lami66
addikt
-
Avayasoft
aktív tag
-
kutga
félisten
-
zolikaDB
veterán
-
Lauda
titán
-
Lami66
addikt
A februárit a hétvégén raktam fel. Remélem az üzemidőt javitják, mert az elég gáz, hogy egy 2,5 éves telefonnak eltünt az üzemidő egyharmada. Semmit nem változott a mobilozási szokásom. Kezdetben kibirta legdurvább napokat is és még maradt pár százalék. Most meg a délután közepén töltőt kell keresgetnem minden nap. Még várok pár hónapot, ha nem javul, megy a levesbe és nem Samsung lesz az utódja.
-
kutga
félisten
-
modd3r
őstag
Megjott a márciusi patch.
Új hozzászólás Aktív témák
-
18583 - 18501
18583 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Semmi bajuk nem volt soha. Ha valaki azon parázik hogy aksi csere után már nem lesz vízálló a telefon,az szerintem inkább egy új telefonra vágyik...
meg fogsz lepődni.

.
Volt elég sok CSC váltogatásom (EUX->ILO->INS->ILO->THL), de megmaradok az utolsónál (korábban egy kedves fórumtárs, Mcrazy is THL-t javasolt és igaza lett, pl. Samsung Walletbe fel tudtam venni a munkahelyi csekkoló kártyámat).