Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben megtaláltam. Neten ezeket a parancsokat írták:
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.soagent
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.wssyncmldm
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.samsung.sdmÉn a jegyzeteim szerint csak a vastaggal szedettet kacsoltam ki, és azóta nincs update.
-
-
Hogyan lehetne elérni, hogy ne ajánlja fel a rendszerfrissitest folyton? Maradnék a 15-on.
-
Sziasztok!
Ismerősömnek a sima s23-as telefonján a google play rendszerfrissítés júliusi. Próbaltuk azt, hogy keressen frissítést, de a telefon azt írja, hogy ez a legfrisebb. Hogyan lehetne megoldani, hogy frissítsük az aktuális verzióra? Köszönöm!
-
jeni
félisten
Üdv
Mi a tapasztalat az android verziók között mi a legjobb?
Még a 13-s van rajta ONE 5.1 UI.
Érdemes rá tenni a Andr. 14 és a One UI 6-t esetleg az újabbakat?
Lett írva korábban,hogy az aksi fogyasztás a 14 androidtól felfelé több lett. -
artid
aktív tag
Sziasztok. Másnál sem frissül a "Google Play rendszerfrissítés"? Nálam augusztus 1.-i státusszal azt írja, hogy nincs frissítés. Gyakorlatilag Android 16 frissítésem óta nem frissült. 🤔
-
zolikaDB
veterán
-
Technoman
őstag
Tisztelt kollégák, búcsúzom. A márka marad, de átnyergeltem egy felsőbb szintre. Jó volt itt lenni és köszönöm az eddigi segítséget.
-
Simivok
senior tag
Hello
Oneui8-ra valahogy rá lehet varázsolni a régi akkumulátor ikont ami még állítva volt?
Valahogy jobban szeretem a régebbi skineket nemrég raktam fel egy Touchwiz ikon pakkot... -
kcsa
veterán
válasz
Sztlaci59
üzenetére
Láttam már ilyet egyébként, szóval nem cáfolnálak meg csípőből, de ami biztos hogy nekem az S25-ön nincs ilyen, szóval nem általános az általad tapasztalt helyzet, de hogy milyen csillag-együttállásban jön elő az passz.
Neten találni leírásokat, hogy hogyan lehet adb-vel leszedni, szóval valahogy így kezdeném. Ami biztos, hogy nem egységes hogy milyen telefonon van vagy nincs ilyen, nekem kicsit szolgáltatószagú az eset, aztán persze mittomén.
A céges A54-en egyébként fent van ez a cucc by default (szintén One-tól származó telefon), az alkalmazások között letiltható, persze letiltás nem egyenlő az ADB-s uninstallal.
-
válasz
Sztlaci59
üzenetére
A készüléket újonnan vetted a magyarországi Telekomnál, vagy felújított készülékként? Mert a felújított készülékeiket a francia Recommerce cégtől veszik. A Bouygues appcloud egy francia mobilszolgáltató. A játékok pedig azért települhetnek, mert Az AppCloud van a készülékeden, amit szintén szolgáltatók telepítenek. A Call App híváskezelő pedig talán a Samsung sajátja lehet.
-
Sztlaci59
csendes újonc
válasz
Lami66
üzenetére
Telekomos a telefon, de most sajnos ONE (Vodafone) lett, mert céges csomagban kedvezőbb. (Sajnos erősen kormány befolyás alatti lett azóta.) Soha nem tettem fel játék programot, mivel pénzügyi alkalmazások vannak a készüléken. És volt már híváskezelő is nem csak játék ami önkényesen települt. (Bocs, más hozzászólásra is itt reagálva.)
-
Sztlaci59
csendes újonc
válasz
Sztlaci59
üzenetére
Az összes tiltva van a telefonon. játékot soha nem telepítettem. Mindig csak rendszerfrissítéskor van engedély nélküli telepítés. Most később is jött egy értesítés app frissítésről, ami nem található, illetve látható a telefonon. Bouygues appcloud. Információk alapján Samsung telepíti engedély nélkül, Izraeli alkotás, lehet újabb Pegazus? Mivel nem látszik az alkalmazások között törölni sem tudom.
Egy biztos ez az utolsó Samsung telefonom. (Talán annyi pozitivitás, a három hónapja elcseszett ujjlenyomat érzékelési hibát javították, eddig talán jó ahogy ma tapasztaltam.) [kép] [kép] -
ClioRS
őstag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Az enyém is telekomos, nem szokott semmit telepíteni.
-
-
Rinocerosz
őstag
-
ClioRS
őstag
válasz
Sztlaci59
üzenetére
Ne jogi lépésen gondolkozz, hanem inkább azt keresd meg melyik kiváló alkalmazás vagy játék okozza ezt. Írtuk már páran, 100%, hogy nem a telefon rendszerfrissítése okozza ezt.
Menj a Beállítások/Alkalmazásokba, jobb felül 3 pötty és azon belül Speciális hozzáférés, itt keresd meg az Ismeretlen alkalmazások telepítése sort, bökj rá, és nézd végig melyik alkalmazásnak van engedélye, valamelyik azok közül lesz a ludas. -
Sztlaci59
csendes újonc
[kép] Ma ismét rendszert frissített az S23 telefon. Ezzel egyidejűleg ismét egy illegális műveletet hajtott végre a készülékemen, telepített valahonnan utólag befejező műveletként egy ICE CREAM INC. szemetet a készülékemre.
A fórum bejegyzések alapján nem a legbiztonságosabb szoftver, ráadásul 1 hónap után fizetős lesz a leírás szerint. Van jogi lépésre lehetőség? -
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Köszi szépen az ötletet! Lehetséges, hogy az volt, a wifi hívás engedélyezett. Azért furcsállom, mert itt nem szokott gond lenni a hálózattal, lehet akkor éppen pillanatnyi probléma adódhatott és inkább wifi hívást indított a telefon.
-
kcsa
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A beléptető rendszerek sajnos nem mindig NFC alapúak, gyakori a saját zárt szabvány. A kapukulcsnak viszont szerintem illene mennie

-
kalolaci
senior tag
Hétvégén vettem, pont egyet. 😃
-
zolikaDB
veterán
válasz
tacseh
üzenetére
3 hete akarok a hivatalos magyar forgalmazótól, a mi.com-ról egy TV-t venni.
Debrecen, és 2 település összes irányítószámát megadtam, mind invalid.
Azaz nem tudok Xiaomi TV-t venni, mert az informatikai rendszerük alapján helyileg nem létezem.
Felhívtam őket, vállvonogatás, hallottak róla, de nincs infó, hogy melyik hónap melyik napjára lesz kész. Év sem.
Szóval, HIVATALOS-an nem tudok a HIVATALOS Xiaomi forrásból vásárolni. -
jano_77
nagyúr
Recovery menübe ha be akarok lépni akkor mindenképp töltőre kell dugni a telefont? Anélkül nem lép be?
Vagy vmit rosszul csinálnék, mert nekem simán csak újraindul a teló
-
Rinocerosz
őstag
válasz
tacseh
üzenetére
Ez inkább egy idegesítő dolog. Sokan észre se vennék. Nehezen értem már azt is, hogy kerül ide egy ilyen telefon. Én sem hivatalos partnertől vettem, de eddig szerencsém volt az összes Samsung telefonommal. Volt, ami más országból jött, és régen sokat odinoztam, de szerencsére sosem volt gond.
A Samsungnak is érdemes lenne már befejezni ezt a régiónkénti dolgot. Most már jobb, mert van EUX, de még van hova fejlődni, és a nagy frissítéseknél is fel kellene zárkózni, nem régiónként, akkor ezek a hibák mind nem lennének.
-
samu74
addikt
válasz
tacseh
üzenetére
Érdekes dolog ez.Ismerősnek frissítettem a telekomos vásárlású és szoftveres Note10+ telóját ami 3 évig nem frissült.
Mikor reklamált a telekomnál elakarták zavarni a Samsung szervizbe. Neki a Samsung Smarst Switchel lefrisssítettem(én) laptopon szép sorba az összes updatet.
És az hivatalos szoftver és magyar verzió volt.Szóval van ilyen hogy beragad valami . -
tacseh
csendes tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Ez is egy lehetséges megoldás lehetett, igen. Minden esetre kíváncsi leszek a jövőben hogy fog működni. Gondoltam rá hogy esetleg ez a fix nem annyira CSC specifikus, magyarul minden régió nagyjából egy időben kajpa meg míg egy nagy update mint egy Android update vagy ONEUI pl. régiónként eltolva érkezik.
Viszont ez se magyarázná hogy is maradt a gyári szoftver verizón több mint 1 évig, hiszen azóta azért volt sima secfix is. -
Rinocerosz
őstag
válasz
tacseh
üzenetére
Lehet, hogy mostantól rendben lesz a frissítés, és nem lesz vele több gond.
Nem akarok butaságot írni, de szerintem az is számít, hogy az első bekapcsolásnál bent volt-e a SIM (IMEI – régió – SIM adatok stb.).
Valószínűleg a szerviznél van belső Samsung szoftver, amivel az OTA jogosultságot tudják módosítani vagy újraregisztrálni az IMEI-t.
Szóval lehet, hogy teljesen jól megcsinálták, érdemes figyelni, hogy a következő 1–2 frissítés is megérkezik-e, normál esetben havonta szoktak jönni. -
tacseh
csendes tag
válasz
ClioRS
üzenetére
Update: Most este rápróbáltam ismét az OTA-ra és lejött a legutóbbi friss októberi secfix is amit mano660 is linkelt úgy, hogy a jelenlegi szolgáltató szoftververzió az amit az Aqua szervízéből visszakaptam:
SAOMC_SMS11B_OXM_ILO_16_0003
ILO/ILO,ILO/EUX/COS
(Az eredei ez volt: SAOMC_SMS11B_OXM_ILO_14_0010
ILO/ILO,ILO/EUX/COS)Így már végképp elvesztettem a fonalat min is múlik az OTA update manapság Samsung táján. De végül is örülünk Vincent? Igen., örülünk
-
-
gulyasa
őstag
válasz
ClioRS
üzenetére
Csak véleményt kértem olyantól, aki ismeri.
Egyébként Temu-s cucc.Jelenleg jól megvagyok a Spigen-nel. A kezdetektől az van rajta az S23 Plus-omon. Ha tönkremenne, elsődlegesen ugyanaz lenne a következő is.
Mostanában több helyről is "ömlik" a reklám az Arctiq-okkal és érdekelt volna más tapasztalata róla. -
ClioRS
őstag
válasz
gulyasa
üzenetére
Ezt nem ismerem, de próbáld meg a Cellect fóliát, nekem nagyon bevált és ahhoz képest mit bír olcsó. Nem tudom mit tudhat többez az Ez Fit azon kívül, hogy van hozzá felhelyezést segítő cucc. Nekem S22 óta ez a fólia van, barátnőm iPhone-ján is, ő is szereti, ha törik se porlad szét mint a kínai gagyik. S22 és S23 széria kompatibilis egymással, lehet az S24-é is ugyanaz.
-
gulyasa
őstag
Próbálta már valaki az Arctiq H9 fóliát S23 sorozat akármelyik típusán? Ujjlenyomat érzékelés szempontjából rosszabb vagy jobb, mint a Spigen Ez Fit?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy biztos ez az utolsó Samsung telefonom. (Talán annyi pozitivitás, a három hónapja elcseszett ujjlenyomat érzékelési hibát javították, eddig talán jó ahogy ma tapasztaltam.)