- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
S23 vs S25 teszt részletesen:
[link] -
xrvman
őstag
Sziasztok! Nem jövök rá, ha AOD-re betettem egy "képet" témából a netről, azt miként tudom visszaállítani órára vagy / és váltani órák közt? AOD alatt.
-
Acef
addikt
-
gulyasa
őstag
válasz
EngineerBoy #15696 üzenetére
EUX - minden zsír.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
EngineerBoy
junior tag
Sziasztok!
Csc cseréltem ILO-ra és naptárnal a szinezes atvaltott pentek szombatra, szombat vasarnap helyett. Ezt lehet valahogy allitani? Kicsit bután nez kimásik csc jobb?
Most kezdtem ezzel foglalkozni. Frissítések ugyanúgy megjonnek? Ki melyiket használja?[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz
Gáboromm #15693 üzenetére
Értem mire gondolsz, de nálam is az volt a legegyszerübb hogy kikapcsoltam a hangpostát.
A Hívás- Kiegészítő szolgáltatások menüben ezeket nézd át
De van hogy a hálózati beállításokat a szolgáltatóval is le kell egyeztetni,mert pl. az értesítési sms-t kapcsolják be vagy a hangposta száma nem stimmel.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Gáboromm
tag
válasz
samu74 #15680 üzenetére
Köszönöm, de
"kikapcsolod a hangpostát"1. nem akarom kikapcsolni, mert az jó, ha van.
2. "Ha a telefonom zsebemben (hátsó farzseb) van, akkor 2x-3x csörög, utána hangposta kapcsol be. Hogy lehet ezt beállítani, hogy többször csörögjön?"
Nem a hangpostával van a bajom, hanem, hogy mivel érzékeli a telefon (túl okos), hogy fektetve, állítva...stb. van, ezért nem csörög tovább. Viszont, ha épp a kezemben van, akkor ugyanúgy 8x-10x...stb. csörög. Tehát ezt az okos üzemmódot nem találom, hogy hol lehet ezt kikapcsolni. Annó a galaxy note készülékemben is azzal kezdte nagyjából, hogyha pl. tárgyalás közben lefordítom a telefont (avagy eleve lefordítom), akkor vagy hangposta kapcsol be, vagy automata üzenet, vagy foglalt. stb
3. Erre a kérdésemre pedig egyértelmű en nem megoldád, hogy kikapcsolom a hangpostát.
"Ha nem veszem fel a telefont (mert épp tárgyalok), akkor hogy lehet beállítani, hogy automata sms-t küldjön?
Azt tudom, hogy van gyorsüzenet gomb (és akkor tudok küldeni én is manuákisan). De ahhoz az kell, hogy épp a telefonomon babráljak, plusz ha le vagyok halkítva, akkor észre se vszem, hogy "csörög" a telefonom."Tehát várom a kérdéseimre a választ továbbra is.
Köszönöm!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
winbox
senior tag
válasz
xrvman #15687 üzenetére
A képeknél láthatod, hogy hány eszköznél mennyi wattot tud adni az adott portra: [kép]
Tehát egyedül menni fog a 90W, ha a telefont is mellédugod már csak 65W lesz a laptop és a 35W telefon. Ami ugyanúgy gyorstöltést továbbra is. Nekem 65W-os a Dell laptopom, amellett az S23 ugyanúgy szupergyors töltéssel (SFC 1.0 ~25W-al) tölt, mert így is tudja ott a 35 wattot azon a porton. Van több tablet meg telefon is, azért szeretem a töltőt, mert ha nem is szupergyorsan, de azért gyorstöltéssel tudja őket tölteni még ha mind a 3 type c vagy akár mind a 4 portja foglalt, igazán jó töltő, nekem bevált.[ Szerkesztve ]
-
-
xrvman
őstag
válasz
qltsar #15682 üzenetére
Ha csak sima S23, S24 és S25 telók vannak, akkor elegendő venni a kisebbik 25 W-os Samsung töltőt? Nagyobbat nincs értelme?
winbox:
Ha már erről kérdezek, láttam a linkeden a töltőt.... Van egy Asus VivooBook S 16 annak saját töltőjére 90 W van ráírva. Ha megveszem az általad ajánlott töltőt, akkor egy konnektor helyére bedugom azt és azzal lehetne tölteni a notebookot is és a telefont is akár néha egyszerre?
Vagy jobban járok ha marad mindegyik a sajátjánál? Max veszek egy T dugót. -
kutga
nagyúr
válasz
PedroPascal #15684 üzenetére
Nekem is elegendő a 25W Max. Köszi mindenkinek, ma is tanultam. Hiába, annyira már nem követem a mobil piacot.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
winbox
senior tag
válasz
PedroPascal #15684 üzenetére
Persze, hogy nem megy, mert csak az első porton tud 5A-t leadni a töltőd PPS-el.
A többi porton csak 3A a max PPS-en, ami csak a SFC 1.0-hoz elég. [link]
Én is nagyon utána jártam mikor töltőt vettem, ezt az Alzapower adaptert vettem végül, brutál jó, mindhárom portján 5A PPS, első kettőn 21V, harmadikon 11V-ig, tehát mindegyik porton megy a SFC 2.0. Csak ajánlani tudom. Nem olcsó, de nincs hangja töltés vagy üresjárat közben (befurodtem már kinai essager márkával, 100W PD PPS minden a leírásban volt írva csak éppen mikor megjött az adapter azon már nem volt feltüntetve így a PPS) nagyon jó minőség, hosszútávra vettem én is, jelenleg S23, tablet, laptopok kombókhoz tökéletes, a korábbi S24+ommal ment a 2.0 és nagyon időtálló lesz a töltő. [link]
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
Annyira nagy különbség nincsen gyakorlatban. Galaxy Tab S9-el 15% akksiról SFC 2.0 32W, SFC 1.0 23W. Most teszteltem 3 töltőfej (Samsung, Belkin, Anker) és több kábellel is. A Xaomi 65W Gan töltővel nem is megy csak az SFC 1.0. Nagyon érzékeny mindenre is az SFC 2.0. Csak 100W (5A) vagy nagyobb tanúsítványú kábellel megy és töltőfej sem mind jó hiába 45W vagy jóval nagyobb. Ez a töltő 140W, 1-es portja 65/140W azaz ha a többi port terhelt akkor is 65W juice még ezen kifér. Gyakorlatban laptoppal működik is ami fel is veszi a 65W töltést. Na de a Tab S9 csak akkor megy SFC 2.0 módban még ezzel is ha megfelelő kábellel az 1-es pontban van és minden más üres.
Ugyan ez a helyzet a többi töltővel is. Samu ezt nagyon bebiztosítottat. -
kutga
nagyúr
válasz
Rigormortiis #15678 üzenetére
Lemaradtam valamiről? Én csak szupergyors töltésről tudtam eddig.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Gáboromm
tag
Sziasztok!
1. Ha a telefonom zsebemben (hátsó farzseb) van, akkor 2x-3x csörög, utána hangposta kapcsol be. Hogy lehet ezt beállítani, hogy többször csörögjön?
2. Ha nem veszem fel a telefont (mert épp tárgyalok), akkor hogy lehet beállítani, hogy automata sms-t küldjön?
Azt tudom, hogy van gyorsüzenet gomb (és akkor tudok küldeni én is manuákisan). De ahhoz az kell, hogy épp a telefonomon babráljak, plusz ha le vagyok halkítva, akkor észre se vszem, hogy "csörög" a telefonom.
Szóval automata funkció kellene.Köszönöm előre is az infókat!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #15673 üzenetére
Erre van esély, most ott is kikapcsoltam minden értesítést. Köszi a tippet.
-
gulyasa
őstag
válasz
kelly416 #15669 üzenetére
Valószínűleg ez olyan funkció, amit a Samsung fiók biztonsági beállításaiban a hírek fogadásának kikapcsolása eltüntetheti...
Mindenesetre nálam ki van kapcsolva és velem nem "erőszakoskodik" így, de nem tudom, hogy tényleg emiatt-e?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kelly416
veterán
Ezt tolja a telóm 2 hete folyamatosan. Végig nyomtam, eltekertem, kiléptem, elutasítottam, mindent kipróbáltam már, de max. 2 naponta előveszi újra és újra. Hogy lehet lelőni?
-
qltsar
veterán
válasz
gulyasa #15667 üzenetére
Szerintem ettol valamiert a HMS core jelen van, es fut is.
Valoszinuleg, ha a Huawei Appgallerybol toltesz le valamit, akkor az a specifikus APK a Huawei-es szolgaltatasokat probalja meghivni amik a HMS core reszei.
Valoszinuleg az van amit gyanitasz, es SmartSwitch-el jott at az App.
Ha megis dinamikus az APK,akkot eleg egy teljes adattorles ra, ha nem, akkor ujratelepites PlayStorebol.
-
gulyasa
őstag
válasz
Technoman #15666 üzenetére
Annak a HMS-es üzenetnek semmi keresnivalója a Samsung-on...
Ugye nem Smart Switch-el költöztél a P30-ról az S23+-ra?Nem tudom, hogy előfordulhat-e egyáltalán, de ha a P30-adon lévő iCsekk applikáció esetleg nem a Play-ről volt, hanem a Huawei AppGallery áruházból és a Smart Switch-el az utóbbi telepítőjét költöztetted az S23+-ra, akkor már értelmet nyerhet a hibaüzeneted...
Tehát - ismétlem - nem tudom, megtörténhet-e az általam felvázolt teória, de arra az lehetne a megoldás, hogy az S23+-ról eltávolítod az iCsekket és újratelepíted a Play-ről.
Szerk.: Azért értetlenkedek, mert tudtommal a P30 még Google rendszeres volt, utána (P40, P50,... stb.) jött a Trump-féle, kínai cégek elleni első szankciók. És így a Google rendszerből kitiltásuk miatt hozták létre Huawei-ék a saját változatukat...
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Technoman
őstag
Lassan már fél éve , hogy a Huawei 30 Pro-ról átnyergeltem az S23+ -ra. Mivel utálok postára járni, a szolgáltatók csekkjeit a telefonon (iCsekk) intézem. Amikor befizetek egy csekket, mindig ez a kép jön be
A régi telómat már vagy fél éve be sem kapcsoltam, de most elővettem és megnéztem, de nem frissíthető a HMS Core, mert szerinte naprakész (?)
Szerintetek, hogy lehet eltüntetni a mostani telóm iCsekk felületéről ezt a felugró üzenetet (a befizetések mennek, csak zavar, hogy a műveletek végén erre mindig rá kell okéznom) ?
thx[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Koszi sracok, sikerult eletre birni az otp appot.
-
xrvman
őstag
https://ses.hu mindig ennyire lassú? Mi van vele hogy 1 katt több mint 1 perc?
-
gulyasa
őstag
válasz
autotaxmo #15653 üzenetére
Csak szólok: Az OTP SmartBank-ot már majdnem két éve, 2022.03.24-én kivezették...
Azóta már csak az OTP MobilBank használható, és a két Simple verzió (a Simple Classic és a Simple).Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kutga
nagyúr
válasz
autotaxmo #15653 üzenetére
Kozeledik az allamcsod
Szerintem már itt van, csak nem merik bevallani.
ON
Ettől függetlenül nálam működik az alkalmazás, mármint az új OTP Bank alkalmazás, nem a régi OTP Smartbank.'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
autotaxmo
őstag
Legfrissebb frissitesek S23 telefonon, minden alkalmazas szinten up to date, otp smart bank tovabbra is kuka, mas sem tud bejelentkezni? Azert picit ijeszto ez ilyenkor, hogy ha kulfoldon vagy, akkor nem fersz hozza a penzedhez....🤬 Kozeledik az allamcsod es kell az emberek penze hogy az allampapirok kamatjat ki tudjak fizetni vagy mi van.....
-
qltsar
veterán
válasz
alex devil #15641 üzenetére
Meg ki sem jott "rendesen" az S25
, S24-re meg a januari secupatch sem.
Mondjuk, ha az utobbi tenybol indulunk ki, lehet elobb jon a One UI 7 S23-ra, mint S24re
...
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz
alex devil #15641 üzenetére
Amíg nagy számban nem mennek ki az S25-ök addig nem számítok rá. És azzal még elég szarul állnak
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
alex devil
senior tag
gyühetne mán az ui 7.0, kíváncsi vagyok
S23
-
kutga
nagyúr
válasz
MrBazsi #15635 üzenetére
Nem feltétlen, tudsz kérni sms-t is a belépéshez.
Egyébként már az OTP főoldalon is kint van a hír.
Technikai hiba miatt egyes Android operációs rendszerű telefonok esetében előfordulhat, hogy a 2025. január 30-án délután frissített MobilBank applikáció hibát jelez. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a javított verzió minél hamarabb elérhető legyen. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. OTP Bank[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Azt ti is eszre vetettek, ha bejelentkeztek ujjlenyomattal akkor a kamera is picit kattan? Lehet hallani.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. Mai frissítés után, Otp bank app nem megy, egyből leáll. Más is járt így S23on?
-
válasz
autotaxmo #15617 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, ha csak ennyit birna, akkor napközben töltenem kellene. De akkor már nem is lenne meg, mert gyakorlatilag az egyetlen értékelhető dolog ebben a telefonban (128-as verzió) a nagyon jó üzemidő. 8 óra képernyőidőnél kevesebb csak ritkán szokott lenni, pl. ha sokat navigálok vagy félnapos túrát mérek vele. Minden mindíg be van kapcsolva wifit-ől nfc-ig, többnyire mobilnet, azon belül 4G. Viszont nincsenek közösségi vackok, se facse se messenger, se tiktok, se X. És nem játszom rajta. Youtube, Opera, Viber, kamera viszi el az akkuidő 95 %-át. Egy Huawei óra lóg rajta folyamatosan, autóban bluetooth-os fm transmitteren keresztül (Roidmi) zene. Akku korlátozás annyi, hogy 100% töltöttségnél lekapcsol a töltés. Teljesitményprofil takarékosra van állítva. De ez teljesitményprofil az én felhasználásom mellett csak placebó. Használtam bekapcsolva, kikacsolva, ugyanannyi sot-ok jöttek ki.
[kép]
[kép]
És ennyit tud ha majdnem egész nap wifin van [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok! A kamerát érintő "banán effektusnak" lett megoldása végül?
Az S24 széria érintett?Gippazoid Novelties Inc.
-
ttt1
őstag
válasz
autotaxmo #15617 üzenetére
Én accubattery-vel néztem minap (a pro verzió van meg, de gondolom nem oszt nem szoroz a működésében), de nekem a 1,5 éves telóra 95% aksi állapotot hozott ki. Hozzáteszem ez kicsit másodlagos telefon (70%-ban a "céges" telefont használom) így én 3 naponta töltöm az S23-at.[ Szerkesztve ]
-
balpeter04
tag
válasz
Ernesst #15620 üzenetére
Nem, de közben meglett mi okozta ezt a pirosságot a lock screenen - a lock screen beállításoknál az óra widgetnél be volt pipálva a colornál az "Adopt to wallpaper" és valami okos algoritmus ilyen rózsaszínes/pirosas színt számolt ki miközben fehéren (számomra) sokkal jobban olvasható.
Örülök, hogy nem panelhiba, hanem szoftveres beállítás volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ernesst
aktív tag
válasz
balpeter04 #15616 üzenetére
A színpaletta nincsen bekapcsolva?
-
autotaxmo
őstag
válasz
Rigormortiis #15618 üzenetére
A Facebookot nagyon utálom, Messenger ugyanez, nagyon instabil évek óta egyre szarabb is, de azért néha használom, mert rajta vannak a barátok.
-
autotaxmo
őstag
2 eves S23, tegnap jottem mentem a varosban, elegge sokat kellett hasznalnom, minden fut ilyenkor, bluetooth, gps, wifi, mobilnet stb. Kinek mi a tapasztalata?
-
balpeter04
tag
Sziasztok! A52s 5G-ről váltottam az elmúlt napokban egy S23+ készülékre, nagyon pozitív eddig minden, egy dolgot kivéve: a képernyőn a fehérnek pirosas "árnyalata" van.
Már minden képernyőbeállítást, eye comfort shieldet, Vivid/Normal módot ki-be kapcsolgattam de nem szűnik meg az effektus - nagyon fura ez a viselkedés az A52 panel után. Merre nézelődjek még, milyen beállításokat nézzék még meg?
-
PedroPascal
őstag
válasz
autotaxmo #15610 üzenetére
Ezért érdemes a tefon mellé egy tablet, így nem csak egy eszközön van mindened is. Más célra van de vészhelyzet vagy akármi amikor nincs meg a telefonod akkor nagyon is jól jön amellett hogy ezt nem csak tartalék célra használod. Én most szereztem be egy Tab S9-et, csak ajánlani tudom.
-
kelly416
veterán
Agyalok cserén. Még van pár hónap a telekomos részletből, de így pont lesz időm kötbejárni a témát. S24U a cél a ceruza meg a kamerák miatt.
Telekomos biztosítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A drágábbikat kötöttem. Arra lennék kíváncsi, hogy ha ezt 280-ért vettem (fogalmam sincs a pontosról, csak pèlda), amikor érvényesíttetném a biztosítást, akkor 280-ba számolják ezt a készüléket egy esetleges S24U cserénél, vagy ne így számoljak?
-
autotaxmo
őstag
válasz
samu74 #15594 üzenetére
Hát akkor szerencses vagy, erdemes elolvasni a google ertekeleseket a TMX-rol, az mindent elarul. Amugy nekem nem fer bele, hogy napokig mellozzem a telefonomat amibe minden bele van regisztralva es azon keresztul megy minden, arrol nem beszelve hogy azert nem tartok otthon back up keszuleket, hogy majd ha egyszer napokig nem lesz telefonom mert egy oras javitasra elviszik napokig elovegyem es elcsesszek 1-2 orat a telepitesekkel. Banki alkalmazasok, tokenek nem egy pillanat muve 🙄
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
válasz
qltsar #15596 üzenetére
Hat vannak itt akkor kavaradasok, mert masok meg azt allitottak, hogy mar megszuntettek azt, hogy a hivatalos garancias telodat a helyszinen megjavitjak 1-2 ora alatt amit meg is lehet varni egy akksi cseres sztorinal es már az van, hogy szepen ott kell hagyni a telot es ok elkuldik futarral ahova kell es majd ertesitenek ha lehet erte menni. Akkor most mi az igazsag?
-
cirx
senior tag
válasz
qltsar #15600 üzenetére
Szia qltsar!
Itt melyik sort kell nézni?
AC powered: false
USB powered: true
Wireless powered: false
Dock powered: false
Max charging current: 0
Max charging voltage: 0
Charge counter: 2741700
status: 2
health: 2
present: true
level: 74
scale: 100
voltage: 4215
temperature: 300
technology: Li-ion
batteryMiscEvent: 65536
batteryCurrentEvent: 32768
mSecPlugTypeSummary: 2
LED Charging: true
LED Low Battery: true
current now: 1567
charge counter: 2741700
Adaptive Fast Charging Settings: true
Super Fast Charging Settings: false
FEATURE_WIRELESS_FAST_CHARGER_CONTROL: true
mWasUsedWirelessFastChargerPreviously: true
mWirelessFastChargingSettingsEnable: true
LLB CAL: 20230223
LLB MAN:
LLB CURRENT: YEAR2025M1D22
LLB DIFF: 100
mSavedBatteryBeginningDate: 0
SEC_FEATURE_BATTERY_FULL_CAPACITY: true
mFullCapacityEnable: false
FEATURE_HICCUP_CONTROL: true
FEATURE_SUPPORTED_DAILY_BOARD: false
SEC_FEATURE_BATTERY_LIFE_EXTENDER: false
SEC_FEATURE_USE_WIRELESS_POWER_SHARING: true
mProtectBatteryMode: 3
mProtectionThreshold: 80
mLtcHighThreshold: 95
mLtcHighSocDuration: 10080
mLtcReleaseThreshold: 75
[Not Battery Adaptive Protect Mode]
BatteryInfoBackUp
mSavedBatteryMaxTemp: 489
mSavedBatteryMaxCurrent: 4585
mSavedBatteryUsage: 45370
mSavedFullStatusDuration: -1
mSavedBatteryAsoc: 99
mSavedBatteryBsoh: 100.00
FEATURE_SAVE_BATTERY_CYCLE: trueS25U
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- Piacon a Galaxy S25 család
- PR-Telecom
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest