Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Használ itt valaki kínai NVR-t (Techage vagy Hiseeu) Telekomos Sagemcom 5670v2 eszközzel? Nem nagyon sikerül összehoznom őket.
-
balu1977
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Jó cégnek tűnik.
-
freeknight
őstag
Szia köszönöm szépen!
Magnat: az élőkép nekem sose ment browserben, ránézve most sem, de igazából jobb lenne a szoftver, van, hogy napokig nem megyünk a telephely felé (szerelők otthonról járnak ki, a titkárnő részmunkaidős, és kb a meló 90%-át otthonról is el tudja végezni), és jó lenne, ha vissza is tudnám nézni messziről, nem csak élőkép kellene.
-
Magnat
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Szia, valahogy be lehet állítani Chromenak ie trükközés nélkül is, van egy gépem amin megjelenik a kép browserben, de nem tudom hogy sikerült, évekkel ezelőtt csináltam és akkor sem értettem
Viszont ha csak arra kell, h a kamera képére ránézz, akkor vlc player sima rtsp streamként meg tudja jeleníteni (CTRL+N):
rtsp://192.168.1.100:554/Streaming/Channels/101/
rtsp://user:password@192.168.1.100:554/Streaming/Channels/101/Ez a 192.168.1.100 elsődleges streamjét nyitja meg, ha az elsőt használod akkor utólag kéri be a logint ... 102 pedig a másodlagos streamet adja vissza.
Ha pedig egy snapshot is elég akkor browserben:
http://<username>:<password>@<address>:<httpport>/Streaming/Channels/1/picture
tehát pl:
http://admin:examplepass999!@192.168.0.150:80/Streaming/Channels/1/picture
-
mtsii
kezdő
válasz
freeknight
üzenetére
Igen, még most is az iVMS-4200 programmal érhető el Windows alatt. Tudomásom szerint a HikCentral nem hétköznapi felhasználásra van.
-
Haver vett Hikvision kamerát és megkért, hogy állítsam be neki.
Nekem már évek óta nincs Hik kamerám, így voltak bajok.
Windows-on a böngészőben történő eléréssel is szórakoztam vagy 10 percet, mire lett élőkép: IE mód, plugin, activex ... hurrá.
Telefonra feltettem a Hik-Connect-et, ezt egész gyorsan sikerült beállítani.
Na de windows-on Ő nem fogja tudni kezelni böngészőben, kéne egy telepített app.
Beírom google-ba, hogy Hik-Connect windows, ad egy csomó találatot, de egyik sem jó.
Böngészem a hikvision.com/software oldalt, de csak nem találom, aztán egyszer csak egy ismerős nevet látok: ivms ... és ekkor beugrik, hogy régen így hívták a win appot!
B+, az a *** aki kitalálta, hogy teljesen másik nevet kell adni a win appnak ...
Plusz, az is milyen már, hogy IE mód, plugin, activex kell a böngészős működéshez.
Tudom, én voltam a helikopter, miért nem jártam utána a dolgoknak.
Most, hogy kimorogtam magam, mehet tovább a topik.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Átvettem egy telephelyet, ahol már be voltak építve Hikvision ip kamerák.
Régen nekem is voltak ilyen kameráim, még a lengőtápos verzióban, akkor még az ivms-4200 programmal tudtam elérni windows alól, ez változott azóta?
Csak azért kérdezem, mert neten utánajárva ki az ivms-t, ki a Hikcentralt ajánlja.
Én nem tudok a kamerákról jelenleg sokat, az előző tulaj kb 1 éve szereltette el, és közvetlenül NVR-ről elérve gyönyörű képet adnak, szóval midnenképp szeretném megtartani őket. -
atos30
aktív tag
válasz
Magnat
üzenetére
Imou-val van tapasztalatom. Nem mindegy milyen hosszú az a USB kábel és hogy milyen fajta. Nálam kb 8 méterre lett DC12V elvezetve, majd erre egy 12V-5V/2A USB-c konverterről kapja a delejt. Rövid távra elég a síma 5V-os telefontöltő meg egy normális kábel. Watt kijelzős kábellel azt hiszi napelemről üzemel és kapcsolgatta a töltést. Gan töltő is okozott meglepetéseket.
-
Magnat
veterán
Üdv,
valaki használ esetleg Reolink Argus akkus csodát folyamatos üzemben? Érdekelne, h usb-n folyamatosan táplálva van-e vmi gátja az ilyen használatnak? Eddig amit látok és kicsit zavaró, h a Reolink app pár percenként rákérdez, h tovább akarom-e nézni mert akkus a kamera ... gondolom ez nem kikapcsolható.
-
Szia.
Én inkább Ajtókitekintő-kukucskáló kamerát tennék oda:
- Ezviz DP2C by láz
- Tuya Smart Life 3MP Peephole Camera by mpierre + link2 -
Laci60
csendes tag
Ma leszereltem a sötétedés után lehaló kamerát amiről a napokban kérdeztem. Hát a forrasztások szemre rendben vannak. Catlakozók szintén. Egyébbként az éjszaka- nappal váltást elektronikussan kapcsolja és a "boborján2" linkje alatt szereplő videó szerint a mechanikussan az IR szűrő ki-be kapcsolását.
A kamera POE táplálású így megnéztem a kamerában lévő tápot is. Itt találtam púpos elkót. A kicserélése remélem megoldja a problémát.
-
Laci60
csendes tag
válasz
hevepapa
üzenetére
Hát ennek is -20-tól +60-ig írja. Ma délelőtt feléledt. Most este hogy váltani kéne megint lehalt. Hajt a kíváncsiság hogy mi okozza. Várom hogy enyhüljön az idő. Lehet akkor meg semmi baj nem lesz vele, de akkor is belenézek. Több mint három éve megy semmi hiba nélkül. Igat ilyen hideget még nem kapott.
-
sb95
csendes tag
Sziasztok!
A társasházi lakásom bejárati ajtaja fölé szeretnék felszerelni egy biztonsági kamerát úgy, hogy a megfigyelt terület kizárólag az ajtóm külső síkjára és az azelőtti közvetlen belépési zónára (kb. 50-80 cm-es sáv) korlátozódna (a kamera így nem látna rá sem a lépcsőre, sem más lakások bejáratára), melyet a kamera szögének beállításával és szoftveres maszkolással biztosítanék. Célom, hogy a riasztó értesítése esetén ellenőrizni tudjam, hogy valóban történik‑e behatolási kísérlet, vagy téves riasztásról van.
Ez még beletartozik a "háztartási kivétel" kategóriába, illetve jogszerűen járok el?
A NAIH kamerás megfigyelésre vonatkozó iránymutatásában van egy ilyen rész:
"Az iránymutatás elismeri, hogy kivételes esetben felmerülhet olyan helyzet, hogy a kamerás megfigyelés terjedelme nem szűkíthető le a saját tulajdonú területen belülre, mivel ilyen módon az nem biztosítana kellően hatékony védelmet. Megfelelő technikai vagy szervezési intézkedések (például a megfigyelés céljának szempontjából nem releváns terület kitakarása vagy a megfigyelt rész informatikai eszközökkel történő szűrése) alkalmazása mellett a magánszemély jogosult kiterjeszteni a kamerás megfigyelést a saját tulajdonú terület szűken értelmezett közvetlen környezetére is." -
-
Magnat
veterán
válasz
markussandor
üzenetére
Én meg mindig azt hittem, h az valami relé

-
hevepapa
őstag
válasz
Laci60
üzenetére
Ahogy utána olvastam a témának: úgy látszik 2 féle megoldás van az IR váltásra.
True Day/Night - mechanikus IR szűrőt használ
Digital Day/Night - digitális szenzorok segítéségvel vált IR módra.
Azt nem tudom,hogy a problémás Hiseeu HB615 kamerában milyen megoldás van. Talán valami tech. spec leírás vagy az user manual kitér rá. Ha a True akkor valóban esélyes hogy a hideg miatt akad valahol. Ha a Digital akkor meg lehet bármi. Ha csak forrasztás akkor azt a legkönnyebb megoldani. Ha eletronikai akkro nehezebb ügy lehet.
Látatlanban ennél többet nem tudok segíteni ebben. -
Laci60
csendes tag
válasz
markussandor
üzenetére
Igen ez a kattanás hallatszott a nyáron mikor éppen közelében voltam váltáskor. Ezért gondolom hogy a hidegben szorul benne valami. Ha kicsit jobb idő lesz leszerelem és megnézem. "hevepapa" forrasztási hibára gondol. Ha tudom szétszerelem és kiderül.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Xiaomi BW500 kültéri wifis kamerára érdemes váltani Xiaomi BHR4433GL kameráról?
A BH verziónál nem kellett SD kártya, de a BW-re azt írják mintha kellene bele a rögzítéshez... viszont a BW-hez nem kell beltéri egység. -
markussandor
senior tag
válasz
Laci60
üzenetére
Én úgy tudom, hogy mechanikusan is behúz egy infra szűrőt az érékelő elé, ezt egy jellegzetes kattogó hang kíséri, de gyors kereséssel nem találtam erre a neten bizonyítékot.
Az viszont tuti, hogy az éjszakai/nappali váltáskor minden kamera kattogott, amivel dolgom volt. -
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
-
Marci112233
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Igen.
-
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
értem. az oldal a kamera ip címe ?
-
Marci112233
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Hozzá kell adni a bejelentkezési oldalt és kész. Ott van a lap hozzáadás fül, és oda írd be.
-
Magnat
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Köszi, akkor a tiéd csak pihen? Volt rajta valami érzékelő esteleg vagy más valami a ki- vagy bemeneteken?
-
Magnat
veterán
válasz
kunberci
üzenetére
Jah, remélem nem az lesz, h bocsi de rossz volt az ár

Megnéztem már róla pár reviewt, meg igazából azért tetszik, h ha kezel 36 db 16mp-es streamet akkor a teljesítménnyel biztos nem lesz baja 5-6 kamera esetén
Meg az is nagyon tetszik benne, h van rajta 4 switch port az uplink mellett, de nem kötelező a kamerákat a switch portokra kötni hanem bárhol lehetnek a hálózaton (kollégám Hikvision nvr-e csak a saját portjaira kötött kamerákat kezeli egy külön alhálózaton, azt mondjuk nem is tudom, h egy wifis eszközzel mit tud kezdeni).
Jah és még egy rakat ki- és bemenet riasztónak, hőmérőnek, bárminek ... meg is nézem, hátha a Paradox riasztómnak van kimenete, akkor rákötném az nvr bemenetére és így ha bejelez a riasztó, azt is tudni fogja az nvr.
-
-
Magnat
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem bírtam ki, megrendeltem
Ha beüt, átállok nvr-ben is Reolinkre (Synologyt használok, de sok már neki az 5x8mp) -
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Milyen 30 nap?
Simán csak Internet Explorer módban kell indítani az Edge böngészőt. -
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
30 napig ? aztán újból fel kell venni ?

és mit veszek fel ?
-
Marci112233
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Megy az Edge böngészővel is csak fel kell venni IE alapú lapnak.
-
Cblacksmithc
aktív tag
megjött a megfejtés:
Thanks for contacting us. This is Ava from ANNKE Technical Support.
It is because the browser is not compatible.
Please use the IE browser to access the camera web interface.
Please click the IE browser to install the IE browser:
https://limewire.com/d/8yy3U#0HE9xX4TZo
Any further help, please kindly let us know.
Best Regards,
Ava| Technical Support
ANNKE-Security. Made Pro. -
faki_
senior tag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Nem tudom a megfejtést, Linuxot használok. Annyi még, hátha ez közelebb visz a megoldáshoz, nemcsak Annke C800-nál, hanem C500-nál sem jelennek meg azok a fülek, ill. Hikvision HiWatch HWC-P120-D/W2.0W kamerák webes felületén sem.
-
faki_
senior tag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Jobbra fenn van egy plugin letöltés gomb. Én azt leszedtem és wine segítségével telepítettem, így linuxos Chrome alatt balra négy fül van: Élőkép, Lejátszás, Kép, Beállítások. Enélkül a Lejátszás és Kép nincs, de az általad hiányoltak akkor is csak legfeljebb felvillannak belépéskor, nem maradnak meg. Megnéztem még Brave, Firefox, Opera alatt, ott sincsenek.
-
Cblacksmithc
aktív tag
Erre senki ?

C800 ez is
-
Marci112233
addikt
válasz
Laci60
üzenetére
Ha Kínából jött akkor lehet olcsó volt, de itthon nem nevezném annyira olcsónak mert most egy Annke C800-as is jó árban van. Ez 8MP és van benne segédfény amit be lehet állítani hogy az mozgás esetén kapcsoljon. Ahogy nézem amit írtál típust PoE képes ahogy a C800, így a kábelezés nem lehet probléma. Így ha nem jönnél rá a hibára egy jó opció lehet.
-
Laci60
csendes tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Hiseeu HB615 H.265 5MP Egy olcsó kínai kamera, több is van már három éve. Ahogy hidegebbre váltott az időjárás azóta csinálja. Egész éjszaka képes rá. Volt már kikapcsolva, újraindítva. Nem segített. Hibás. Szeretnék belenézni. A kérdés az milyen irányban keressem a hibát.
-
Marci112233
addikt
válasz
Laci60
üzenetére
Kamera pontos márkája és típusa? Nekem nemrég az egyetlen Annke C1200-asom csinált olyat éjjel hogy oda vissza kapcsolta az IR-t be majd ki aztán lámpája be és ki, és ezt ment sok percen keresztül. Egy újraindítás távolról helyrehozta. Viszont ha ez nem segít egy alapra állítás és újra beállítás is lehet megoldás.
-
Laci60
csendes tag
-
hevepapa
őstag
válasz
Laci60
üzenetére
Elektronikusan kapcsol. Nagyon leegyszerűsítve: van benne egy fényérzékelő biszbasz és amikor már kevesebb a fény, mint x, akkor az elektronika átkapcsol IR-re. Lehet, hogy csak forrasztás vacakol, mert mióta betiltották az ólmos forrasztast helyette az ónos ridegebb és ezért talán érzékenyebb is a hőmérsékletre.
Szóval nem biztos hogy kuka. Javítgatásban jártasabbak hátha tudnak jó tippeket adni mit kéne megnézni először a kamerában. -
Laci60
csendes tag
Valaki tudja hogy hogyan kapcsolnak a kamerák éjszakai módba? Mechanikusan vagy elektronikusan.
Szürkületkor mikor a többi kamera felkapcsilja az infrát és átvált fekete-fehér képre a hibás kamera próbálja kapcsolni az infrát, egy pillanatra kivilágít majd elalszik. Majd kezdi újra. Ezt csinálja reggelig, és közben nem ad képet. Majd mikor újra világos lesz nem kell az infra újra ad képet mintha semmi nem történt volna. Érdekes módon ha +5-6 foknál melegebb van akkor működik rendesen. Talán a higegben szorul benne valami mechanika? Szerintetek javítható vagy kuka? -
-
Cblacksmithc
aktív tag
Sziasztok, tanács kellene.
Bemegyek a kamera rendszerébe (ANNKE) felül általában ott van egymás mellett az élőkép/beállítások/talán tárolás/meg talán segítség fül.
Kép van, de nem marad meg a beállított képarány stb, viszont tárolás lap és help nem is látszik.
Volt már ilyen, de nem tudom mi okozza, magától visszaállt és meg lehet nézni x időre vissza, ami történt-
segítene valaki mit kellene tennem, hogy megtudjam milyen hiba az, ami miatt nem tudom megnézni a felvételeket ?
-
kunberci
senior tag
válasz
nobiand
üzenetére
Amennyiben elég a gyári 2TB-os HDD, akkor olyat is vehettek,
de ha HDD nélküli verziót veszitek, akkor szabadon választott a kapacitás. NVS8 (1HDD belül, plusz 1HDD kívűl (esata)).
Sokan 4TB-os HDD-t használnak.
Én inkább preferálom a nem POE-s NVR-t, plusz POE switchet, mert
pl: 8 kamera esetén szerintem macerásabb kábelezni az NVR-től,
ha az lent van.
Nem POE-s NVR estén meg mindenképp kell POE switch, ami mehet a padlásra is.
De kinek mi a szimpatikus. -
kunberci
senior tag
válasz
nobiand
üzenetére
Azért írtam, hogy általában, mert pl: 8MP-es szettben
B800-as kameránál, csak 20FPS van 25 FPS helyett.
Szerintem érdemes egy picivel többet kiadni és inkább
4K (8MP-es) rendszert választani.
Karácsonykor pl a P430-as kamera is jó árban volt (27 eFt),
[link] , de ez most igencsak megdrágult.
Illetve szokott lenni az Ipon-on NVS8 54 eFt környékén (HDD nélkül),
az is jó vétel, ennél nem kell POE switch. -
kunberci
senior tag
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Egy barátom ezt nézte ki magának: Reolink NVS8-5MD4
Ez jó, megéri? Vagy ettől kb ebben az árszegmensben ki lehet hozni jobbat?
Köszönöm! -
faki_
senior tag
válasz
cascada
üzenetére
IP Cam Viewer - https://hit-mob.com/
Az iOS verziót használom DDNS címekkel kívülről, de belső hálón megy a fix IP címekkel. RTSP és ONVIF is működik, utóbbinál a kamerákat lehet forgatni. Egyszeri, nem nagy összeg a teljes változat, az ingyenes talán 6 eszközig jó. Elég egyszerű kinézetű program és apróság, de nekem előny, hogy hang nélkül (és gyorsan) indul, az általam használt gyári kamera és NVR programokkal szemben. Így nem áll le a telefonon egy esetlegesen futó lejátszás, ha ránézek. Előfordul akadás, főleg több nézet egyidejű megjelenítésekor. Nem tudom, hogy ez a program vagy a hálózat/internet/sávszélesség hibája-e, valószínűbb az utóbbi, mert más appoknál is előfordul.
-
_NCT
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Megnyugtatlak, nálam Reolink kamera CFR (constant frame rate) infra mellett is ilyen (ez a beállítás javasolt Frigate mellé + elvileg alkalmas a gyors mozgásokra), hátránya a szellemkép. Ahogy javasolták infra és/vagy kiegészítő mozgásérzékelős fény sokat tud segíteni. Esetleg a többi (pl frame rate) beállítással játszani, ha engedi a software.
-
kunberci
senior tag
válasz
exoduss
üzenetére
Ugyan most árat nem írtál, de előzőleg 150 eFt volt a keret
3db kamerára+NVR-re.Egy ajánlás (wifi csak abban az estben, ha tényleg nem tudsz odavinni UTP-t, de DC táplálás mindenképp kell a kamerának)
5MP:
[link] 18eFt/db.
8MP:
[link] kb: 36eFt/db.
Mindegyikhez jár tápegység is, plusz DC hosszabbító kábel.
NVR:
Mostanába linkelt NVS 36
[link] 46.6 eFt.NVR nem szükséges, mindegyikbe tehető micro sd kártya,
bár 3 kamera esetén már szerintem sokkal jobban jársz NVR-rel. -
exoduss
tag
Sziasztok!
A ház első és hátsó bejáratához szeretnék 2-3 kamerát vásárolni és ebben kérném a segítségeteket.Fontos szempont lenne, hogy wifi-n (sajnos az ethernet csatlakozás nem opció a meglévő hálózati kialakítás miatt
)kapcsolódjon és cloudba vagy sd kártyára rögzítsen, amit valamiféle alkalmazásban tudnék kezelni. Létezik ilyen eszköz? -
TheProb
veterán
Áhá, megpróbálom akkor infára rakni az éjszakait. Köszi a tippet.
Amúgy ugye ebben van "refi", de elég idiótán működik. Legalábbis én nem jöttem rá, hogy normálisan be lehetne állítani. Ugye olyat tud, hogy ha autót vagy embert érzékel, akkor felkapcsolja a lámpákat. De ez az esetek legkisebb részében műkődik csak. Nem értem miért nincs hagyományos mozgásra felkapcsoló LED funkció. Ha esetleg erre tudja valaki a megoldást, ne tartsa magában.#36247yanna: Bíztam benne, hogy érthető lesz mire gondolok "éles kontúr" alatt. Tévedtem.
-
cascada
senior tag
Kedves mindenki!
Érdeklődni szeretnék létezik-e olyan Android-ra és iOS-re is létező serverless applikáció amivel az otthoni, kizárólag local networkön működő IP kamerám képét tudom nézni (erre jó pl a VLC is RTSP-n keresztül) és tudom mozgatni a kamerát (fel, le, jobbra, balra)?
Nem szeretnék szervert üzemeltetni ezért, tökéletes lenne az RTSP képe is, csak a kamera mozgatása hiányzik. A gyári kamera applikáció sajnos cloudos, a kamerának kommunikálnia kell a clouddal, hogy ez működjön.
Érdekelne hogyan szokás ezt megoldani?
Köszönöm!
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Az éjjel volt egy látogatóm, viszont Frigate-ben visszanézve a felvételt, botrányos a minőség. A camera egy Vigi C350, a beállításokra nem sikerült még univerzálig megoldást találnom. Eddig a WDR-el és a HLC-vel próbáltam játszani, de vagy teljes kiég a kép (nappal, napsütésben) vagy elvesznek a színek, stb.
A felvételen HLC off, WDR- 3-as (5ből) erősségen volt és ez az eredmény: [link]A macska gyakorlatilag olyan, mint valami szellem vagy egy árny. Nincs éles kontúrja, mint ha húzna maga után egy szellemet. Biztos van erre valami szakszó (ghosting? halo?). Mivel tudnám ezt orvosolni?
-
varmi2
nagyúr
Ez jó ár? Link
-
hevepapa
őstag
válasz
Galahed
üzenetére
Lényegében ugyanazt tudja, de gyorsabb és nekem jobban kezelhető. Pl. a webes felületen amikor belépsz, be kell pipálnod a kamerákat amiket nézni akarsz, a vsm-ben meg egyből látszik mind. Apró különbségek vannak, kinek mi a kézreállóbb. Az új program se vészes, csak nekem jobb a régi.
-
hevepapa
őstag
Kis negatívum a TP Link szoftveres részéhez. Megszűnt PC-re a Security Manager és helyette a PC Client van. Személyes véleményem szerint visszalépés. Nehezebben kezelhető és átlátható. Szerencsére a Security Manager továbbra is használható. Maradok annál. Bár már nem lehet letölteni a weboldalról.
Sajnálom hogy egy jó programot elbarmolnak, de úgy tűnik ez a trend mindenütt. -
kunberci
senior tag
Mindenképp zoom-os kamerát érdemes választani.
Vagy a linkelt Annke, 4K-nál (12.5 illetve 15 FPS),
esetleg Reolinkba a P430 (bár most eléggé emelkedtek az árak)
pár napja még 32 eFt-ért megvásárolható volt.
Reolink P430 (4K, 25 FPS). Bár a madaraknál ez nem annyira fontos.Karácsony előtt még kb 27 eFt volt.
-
Marci112233
addikt
Erre a célra ha nekem kéne akkor optikai zoom-os kamerát vennék.
Például.: [link]
Ebből vagy dóm vagy a cső, ez attól függ hová akarod tenni. Cső előnye hogy szinte bárhova felrögzíthető. Elvileg tudja az fpt, és sok egyéb módot is.
Nekem más Annke termékem van fix optikákkal és NVR-el. -
Szeretnék egy kamerát amivel figyelni tudnám a madáretetőt. Jó lenne, ha olyan kamera lenne, amin olyan optika van, hogy kb. 8 méterről is ki lehetne annyira nagyítani, hogy kb. 1m átmérőjű területet vegyen. Azt nem tudom, hogy érdemes-e látnia éjjel. Nem vagyok ornitológus.
Így a kamera, aránylag védett helyre kerülne, de kültéren, és nem zavarna be a madaraknak.
Hogyan keressem az ilyen kamerát?
Tápot és hálózati kábelt tudnék neki adni belülről. Internetre nem engedném ki. Van szerverem, arra kellene menteni. Samba megosztás van, de tudok ftp-t is csinálni neki. -
hevepapa
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Nálam i7-6700K és EVGA GTX1080 ketyeg. Ezen a 2-3 éves AAA játékok is 80-100 fpst tudnak FHD-ban ultra/high grafikával. Persze RT-t nem tud, de megvagyok anélkül is.
Átlagos napi használatra meg több mint elég a teljesítménye. -
Marci112233
addikt
válasz
hevepapa
üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Nekem ugyan picivel tud többet a gépem mert a 4x8GB DDR4 RAM mellett egy i5-13600K alap órajelen, és egy RTX3070 van, és amire kell bőven megteszi.
Egy darabig gondolkodtam erősebb VGA-n, de több mint fél millát nem adok olyanért amit lehet ki se használnék, mivel a mostani VGA is megteszi. -
kunberci
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nálam mostanság nem lesz műszaki cikk vásárlás, egyrészt ami
kellett az beszerzésre került, drágán meg nem fogok vásárolni. -
-
kunberci
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Mivel a kereslet-kínálat határozza meg az árakat (elvileg), ezért azt lehetne tenni, hogy nem vásárol senki ilyen terméket (mondjuk 1-2-3 hónapig), azt meglátjuk meddig maradna ilyen drága minden.
Mert tuti a bespájzolt termékek is drágultak, aminek aztán végképp
nem kellett volna drágulnia. -
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Meghalt egy "atbrandelt" Hik 4MP-s dom kameram a heten, igy cserelnem kene.
Tudtok ajanlani min 4MP, POE, domkamerat, ami kompatibilis a Hik sajat szoftverevel?
Alis beszerzes nem hatrany

-
balu1977
senior tag
Még mindig akciós ha kettőt veszel csak nekem nem kell annyi.
-
kunberci
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Furcsa is ez a hirtelen áremelkedés (a mesterséges intelligenciára fogva), memória, SSD árak is jócskán emelkedtek), szerencsére
ezekből már nem kell beszereznem.Igazából nem is a kamera, hanem a még el nem készült épület lesz igazán drága.
-
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Ha úgy van egyet átvennék.
-
Galahed
senior tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Szia! POE-s kamerát tennék fel, igy megspórolod a 230V hálózat kiépítését. A vezetékelést nem, oda mindenhova UTP kábel kell és egy POE switch vagy POE NVR. HA már TP-link akkor a VIGI sorozat között nézz szét, pl 5MP -es VIGI C350 nagyon szépen dolgozik. (meg a többi is, de a MP-n ne sprórolj.
) -
Galahed
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
A konténer elejét nem tudod szoftverből "kitakarni", hogy azt a részt ne figyelje? (NVR-en lehet , de nem tudom, hogy a kamerád beállitásaiban van-e lehetőség figyelési terület szerkesztésére)
-
válasz
Marci112233
üzenetére
Külön csak a képet nem tudom törölni, csak egyben az egész hozzászólást.
Írd be újra javítva, ha gondolod.Legközelebb a saját hozzászólásra nyomj egy Jelent gombot és írd le mi a hiba vagy mit kell törölni és akkor a modik segítenek.
-
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Köszi az adataidat a csalók nevében.
-
fecske13
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Köszönöm.
Azt még megkérdezhetem milyen firmware verzióval szállítják? -
Janusz001
őstag
Üdv, nyaralómat szeretném bekamerázni, épület 8m*5m , ilyenekre gondoltam : TP-Link Tapo C310 , hosszabb oldalakra 2-2db, valamint az első és hátsó bejáratra 1-1db nézne. Internet megoldott ott (Starlink) , a kérdés az lenne, hogy ezeknek a tápját nem -e lehetne közösíteni, sok helyen duplán/triplán menne a kábel a kamerákhoz, meg aztán ez 6db aljzat lenne.
-
fecske13
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Megnéznéd, hogy hány méter távolságtól ismeri fel a közeledő embert?
-
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Megnézném azt is mennyire torzítja az embert ha végig sétál előtte.
-
Marci112233
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Nem tudom miért mert ugye ez egy 1000 literes IBC tartály, és mégis járműnek érzékeli, annak ellenére hogy elvileg ugye ebben már fejettem az érzékelő.
Most állítottam rajta ha az nem segít akkor a jármű felismerést lelövöm, a kertben úgysem mozog sose jármű, mivel csak valakinek a portáján tudnak bejönni a tolvajok. -
boborján2
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
???
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
jan. 3 lesz telihold.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bigrock