Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Ami még okozhatja a lejátszási problémát:
Video Kódolás,Nekem DXVA van,DXVA2 nincs.
A win 10 óta létező köcsög energiagazdálkodási rendszer
Grafika-alkalmazások-kodi meg minden egyéb olyan program amihez kell a kraft-az összes ilyet át kell állítani nagy teljesítményre!
Ja meg plusz energiájagazdálkodás-teljesítmény centrikus mód.
Ssd használata javasolt. Lehet hogy a vga a driver hibás vagy problémás visszatérés régebbire vagy újabb verzió. -
®abstract®
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Szívesen
szerintem pedig téved mert nekem ryzen proci van integrált vga val (Radeon 680M) ami amd apunak nevezett, anyu meg mosolyog a sarokban 😁 szóval mint írtam nekem nincsenek lejátszási gondjaim. Kodim 21 verzió.
Akkor szokott akadozni vagy megállni a lejátszás amikor a kiszolgáló felől leterheltség van vagy egyéb problémák.. -
halasz007
csendes tag
válasz
Peter798655
üzenetére
A TV menüjében az androidos alkalmazások között megkeresed a KODI-t és legalul az engedélyeknél minden fájl engedélyezése.
Utána látni fogja a ZIP fájlt. -
Peter798655
friss újonc
Sziasztok!
Vettem egy új sony bravia google tv-t, szerettem volna telepíteni a gyárilag fennlévő kodi-ba elementumot, de sehogy se sikerül, sehogy nem jelenik meg a zip. file, próbáltam letöltéssel, átküldö alkalmazással, pendrive-val, de sehol nem jelenik meg nem látja a tv, valamiért blokkalja a tv? Van telepítve file kezelőaz sem látja. köszönöm ha segítetek -
DeFranco
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszönöm!
ChatGPT szerint egyébként ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást, mert bugos az AMD APU-kon, ami pont ilyen hibákat generálhat. Nem néztem utána a forrásoknak, de ez is egy ötlet, ha valaki erre jár hasonló problémával.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
A HQ skálán kívül a többi így volt beállítva.
A HQ skála feletti dekódolás (az alap settingsben, nem a video alatt) milyen legyen? Most autodetect van beállítva. -
®abstract®
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Windows ban kodi-hardver gyorsítás bekapcsolva videó lejátszás esetében,a render metódus alatt HQ skála 0 %
még a lejátszás közben videó infó kódolás legyen dxva meg bicubic ban, ezeket egymás alatt mutatja. Minden videóhoz alkalmazva.
Nekem így van ezt tudom javasolni,mást
-
i3odnar
tag
Sziasztok! TV2 Play-re Google-fiókkal regisztráltam. Van valamilyen megoldás rá, hogy a KODI kiegészítőben be tudjak lépni a fiókomba? Sajnos nem tudtam előre, hogy nincs később lehetőség jelszóval is belépni...
-
Nightcrawler
csendes újonc
Sziasztok!
DirectOne uj verzio.
A regebbivel uj eszkozt nem tudtok regelni mert valtozott egy link. Ez van lekovetve.
Hege modja is benne van szal megy windows, LE, CE alatt is. En csak windows alatt teszteltem. !!! Koszonet Hege !!!
Ha nem allitasz be mappat a csatornalogoknak akkor alap addon mappaba pakolja nem akad ki mint korabban.1.7.9.161125_plugin.video.directone
script.windows.playback-1.0.2Ne oszd meg máshol a scriptet, maradjon itt a fórumon
-
Mr Dini
addikt
válasz
spider23
üzenetére
Anno én voltam az egyik, aki elkezdte webosre portolni a Kodi-t, de már nincs webOS TV-m, így nem igazán tudok ránézni, hogy mi a gond pontosan. Viszont VanTV esetében egy gagyi trükkel megy csak a playback jelenleg is Kodi alól, mert nagyon fura a nagrás licenc szerverük. Android alatt teljesen más formában mennek a licenc kérések, mint chrome alatt, szóval csináltam egy proxyt. El tudom képzelni, hogy webOS alatt is az Androidos formátumot kéne használni.
Viszont megnéztem a DRM implementációt és L3 és L1 módban is tud működni a TV. L3 módban chrome formát kéne használni, L1-nél viszont valószínűleg a nyerset. És mivel nincs mód kideríteni egy kiegészítőnek, hogy van-e L1 támogatás, nem tudok mást csinálni, csak berakni egy kapcsolót majd a haladó beállításokba, aztán a user tudja kapcsolgatni, hátha az egyik működik.
Szóval minimális esélyt látok rá, hogy menni fog. Majd ha lesz időm, küldök buildet tesztelni. De az is lehet, hogy a szolgáltató tiltja a TV-ket, hogy jobban menjen a boxuk...
-
spider23
senior tag
Van itt valaki aki LG webos tv-n használ kodit és megy rajta a vantv? Egyszerűen nem tudom beüzemelni. Windowson, android telefonon és firetv sticken hibátlanul megy, csak az lg vel nem boldogulok.
Widevine többet próbáltam 21 verziós kodival nightly buildet is tettem rá ahol a tv saját widevine - t használná de ott sem megy, lefagy és kilép a kodi. -
Bozek
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Közben láttam, hogy a 22 ALPHA1 valójában 21.9... De akkor miért kell neki a 22-es nevet adni...
Azzal tisztában vagyok, hogy RC-ig nincs stabil kiadás. Csak anno felraktam az ALPHA1-et, aztán úgy maradt. Azért is próbáltam ki a legújabb nightly-t, mert eléggé meghülyült, úgyis újra kell raknom. Csak előbb le kell mentenem az advancedsettings.xml-t, mert külső vinyón van az adatbázis (mivel azon van egy portable Kodi is, hogy máshol is tudjam használni).
21.3-at honnan rakjak fel? Stabil csak a 21.2-ből van, a 21.3 szintén nightly. Felraktam azt is, de először még a DVBViewer klienst se találta a PVR-ek között, csak egyetlen lehetőséget dobott.
-
blakey
titán
Egy alfa állapotban lévő Kodi soha nem stabil, van, amikor jó és van amikor nem, tulajdonképpen az RC-ig nincs stabilnak nevezett verzió. Amit te használtál, az még nem Piers volt, tulajdonképpen egy átnevezett Omega, utána jöttek a Piers sajátosságok. Ha jó működést akarsz akkor használd az Omega 21.3-at, vagy vársz a Piers RC-ig, mert az már némileg használható lesz.
-
-
DeFranco
nagyúr
Két különböző filmnél is csinálta, eddig a korábbi gépnél egyáltalán nem volt még csak teljesítményprobléma sem, ez pedig ahhoz képest egy űrhajó, utasításkészletben is, teljesítményben is.
Igaz korábban egy 7770 szolgáltatta a képet, most meg a CPU integrált, de azok meg kb. egy liga, és a lehetetlennel határos, hogy ha előbbi megugrotta a kérdést, akkor ez a proci bedadogna, főleg így.
Azt sejtem, hogy vagy a Kodi valamelyik beállítása lehet a ludas, esetleg valami Win11 megalvadás, de utóbbi azért kevésbé valószínű, mert nem rendszeres időközökben akad el.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
A gép Win11 frissítése után problémám lett a Kodival. Előtte Win10 volt, 17.6-os kodival, egy Athlon II X4-es AM3-as gépen.
A gép alapjai cserélve lettek, Ryzen 8500G, B650M-es alaplap, a háttértárak nem változtak, a Kodi-t 21.2-re cseréltem, minden friss, szűz telepítés a rendszer és a Kodi is, addonok nincsnenek.
Azt tapasztalom, hogy random időközönként megáll a lejátszás kb. 20-30 másodpercre, az időkijelzés halad, és utána annyival előrébb folytatódik a film, mintha bufferelne, mindezt lokális, HDD-n levő lokális tartalom lejátszásánál (_nem_ stream). Az energiagazdálkodásban elvileg ki van kapcsolva a HDD altatás (180 percre állítva).
Most figyeltem, nem rendszeres a megakadás, először kb. 5 percnél csinálta, majd 22-nél, és utána még 3-4 alkalommal a maradék bő egy óra alatt.
Mi lehet a gond? Neten kerestem, de nem találtam megoldást rá (az enerigagazdálkodásnál levő fenti beállításon kívül).
-
Bela56
csendes tag
Sziasztok!
Elsősorban hege és vargalex felé lenne olyan kérésem, hogy rá tudnának e nézni a Jobbmintatv kiegészítőre.
Az alábbi hibát tapasztaltam az eddig jó működő török sorozatoknál:
A sorotat epizódra kattintva a törölt tartalom filmy.hu hibaüzenet jelentkezik, de ha a böngészőből megkeresem akkor elindul bár a filmy.hu átirányít a videára.
(kodi 21.2 win 11 alatt)Előre is köszönöm.
-
Zozo2
kezdő
https://drive.google.com/drive/folders/1AJa3UmE_06iV0OoU9ZTvCamPMHJ02G1G hubtube 1.0.6 frissítés.
-
Zozo2
kezdő
https://drive.google.com/drive/folders/1eNRNKWLvCay-cghrPgIDZSpfSMbSy8WK kodi url player
-
spider23
senior tag
válasz
xcsabo
üzenetére
Nekem működik mobilon és windowson de most egy enigma2-es boxon szeretném beüzemelni, de ott csak a a kodi 22-3r plugin van ami letölthető rá és ezen egyszerűen nem hajlandó elindulni a vantv.
Azaz maga a program elindul de a kép nem jön be csak tekeri és tekeri. Viszont pl az rtl+ hiba nélkül működik és az arena4plus is. Nem tudom mi lehet a baja. Valakinek esetleg van ötlete?
Vagy hogy honnan lehetne letölteni régebbi stabil kodit 21.3 plugint mondjuk erre a ZgemmaH7S enigma2 boxra amin OpenATV 7.6 van?
Ez a hiba:https://figp0hs7.anycast.nagra.com/FIGP0HS7/wvls/contentlicenseservice/v1/licenses failed: Traceback (most recent call last):
File "/media/hdd/.kodi/addons/plugin.video.vantv/licproxy_service.py", line 128, in license
proxied_response.raise_for_status()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^^
File "/media/hdd/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/models.py", line 1021, in raise_for_status
raise HTTPError(http_error_msg, response=self)
requests.exceptions.HTTPError: 400 Client Error: Bad Request for url: https://figp0hs7.anycast.nagra.com/FIGP0HS7/wvls/contentlicenseservice/v1/licenses
2025-11-11 10:18:53.442 T:6301 error <inputstream.adaptive>: License server returned failure (HTTP error 502)
2025-11-11 10:18:53.442 T:6301 error <inputstream.adaptive>: Decrypt Sample returns failure!
2025-11-11 10:18:53.459 T:6306 warning <inputstream.adaptive>: ParseManifest: The <UTCTiming> tag element is not supported so playback problems may occur. -
spider23
senior tag
válasz
xcsabo
üzenetére
Megoldódott már? Tegnap én is ezzel kínlódtam és az inputstrem helper a hibás a github on csináltak egy módosított helpert a hibák között letölthető. Ezzel már feltelepítette az a widevinet. Az rtl+ rendesen el is indul fe a vantv csak forog forog a végtelenségig. Ott nem tudom mi a baj. 🤔
-
Bozek
nagyúr
válasz
nagyfejü
üzenetére
Mappát nem is néz külön.
Nekem így van beállítva, alul a Search Directories-nál add hozzá, hogy melyik könyvtárakban keressen, aztán fent Save. Ha már futtattad egyszer, ajánlatos a főoldalon a Database-nél a Clear Database-t (vagy ha a korábbi eredményt meg akarod tartani, akkor a Cleanup Database-t) futtatni.

És még képekre is tudsz keresni (ha a beállításokban kipipálod), amiknél akkor is megtalálja az azonosakat, ha világosabb vagy más a szín egy kicsit (legalábbis 95%-os egyezés beállításnál, ami alapból van). Gyorsan csináltam egy példát:

-
Bozek
nagyúr
válasz
nagyfejü
üzenetére
Miért gondolod, hogy mindent Kodi-val kell megoldani? Ott a Video Duplicate Finder, az megtalál mindent, még ha különböző a felbontás, akkor is.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Kodi alá van olyan kiegészitő ami a duplikált anyagokat megkeresi a szerveren?
üdv -
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Van itt olyan aki sweet tv-t használ kodiban? Mik a tapasztalatok? Jól működik? Németországban esetleg használja valaki? Epg megy?
Köszönöm
-
NeverHood1
csendes tag
okés
köszönjük! -
Hege1234
addikt
válasz
NeverHood1
üzenetére
annak az oldalhoz nincs köze a mozicsillaghoz
-
NeverHood1
csendes tag
mozicsillagra ez jön be google kereséssel: Online-filmek.me majd redirect ide: https://online-filmek.ac/ talán ez a fő domain.
majd a filmek innen indulnak: https://mozinet.me/ és https://filmvilag.me/kb ezer kaszinó reklám minden kattintás után
de indultak a filmek. Remélem segít!köszönjük szépen a kitartó önzetlen munkátokat!
-
Rakacsaka
csendes tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Most néztem mozicsillag1.me oldalt és most tényleg az az oldal jön be de volt egy leállás és utánna kb egy hétig minimum új design al üzemelt az oldal... Én legalább is ott néztem de filmenként 2 linket lehetett látni... Sajnos semmilyen fórumon sem találtam újabb linket hozzá...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
NeverHood1
üzenetére
Hege1234 topictársnak köszönhetően a MovieShark repoba felkerült a Filmy HU kiegészítő 1.0.1-es verziója. A változások:
- Oldal változás lekövetése -
Bozek
nagyúr
válasz
xcsabo
üzenetére
Én a StreamShark beállításaiban kikapcsoltam a Feliratok konvertálása UTF-8 formátumba pontot. Akkor lett ékezet.
De azt nem tudom, hogy a korábban letöltött feliratokat hogyan lehetne törölni. Amit korábban néztem filmet, annál ékezet nélkül van még mindig. Amit újonnan játszok le, annál van csak ékezet.
-
Rakacsaka
csendes tag
válasz
NeverHood1
üzenetére
A mozicsillag mióta újra indult a weboldal azóta nem lett frissítve a forrás ezért nem megy... Nekem is eléggé hiányzik majd gondolom ha az illetékeseknek lesz rá idejük és kapacitásuk megcsinálják. Én is be írtam már párszor de azt hittem eddig hogy csak engem zavar 😅
-
fereez
csendes tag
Köszönöm, meg oldódott a gondom. Iptv sistem.-ben az export ablakban kijelöltem az elérési utvonalat, a van tv beállitásoknál végig mentem a pontokon, az epg-nek meg az m3u-nak megadtam az elérési utvonalat, amit az export menüben megadtam neki. Ujra inditás után megjelent a hiánylt csatorna lista.
-
NeverHood1
csendes tag
Filmy HU és mozicsillagból semmi sem indul.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nagyfejü
üzenetére
És? A link miben mutatja azt, hogy más filmeknél is csirkelábak lettek? Ott van a "Track 5" például, az rendes szöveggel van. Szóval egy betűtípus nem változtatja meg az angol címet csirkelábakra. Max. akkor, ha egy alapból kínai betűtípust állítasz be, amiben nincsenek más karakterek, csak kínaiak. De a te esetedben nem ez történt.
-
fereez
csendes tag
Szevasztok!
A gondom a következő, Pc-re telepítettem a 21.2-est. Minden tökéletesen müködik, kivéve az epg. A tv müsorújságban üresek a rublikák, a csatorna listában bent van az összes. A kodi inditásakor jobbra fent elindul a pvr menegment, meg az epg üzenet. Próbáltam több elérhetőséget adni neki, az iptvsistem-ben meg is jelenik az útvonal, de nem igazán akarja az igazságot. Androidon tv boxom is van azon meg működik rendesen. Ebben kérném a segítségeteket. Az op.rendszer win11 25h2.Köszi előre is- -
-
Easybo
csendes tag
válasz
LittleShark
üzenetére
A letöltő link sajnos nem működik.
-
nagyfejü
őstag
Én ugy tudomaTMDB ről szedi az adatokat!
A kodi ban most az alap nyelvibeállitás van!
A koreai , japán filmeknél a cim csak üres négyzetek!
Erre irták egy fórumban hogy változtassam meg a betűtipust Arialra!
Igy eltüntek az üres négyzetek!!!!!
És helyettük lett a csirkeláb!
És igen!! csak a betűtipus változtatása csinálta! -
nagyfejü
őstag
válasz
Tressy
üzenetére
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy az ázsiai filmeknél a kodiban csak üres négyzetek vannak a film cimnél. Egy fórumban azt ajánlották változtassam meg a feliratot Arial ra. És az üres négyzetek helyett megjelentek a csirkelábak!
Csakhogy több más myelvű filmnél is csirkelábak voltak!! Visszaállitottam!
Most azt vettem észre hogy több filmnél az amerikai cimmel ellentétben , olasz vagy spanyol cimet ad meg!
Lehet ezzel kezdeni valamit?
üdv -
Tressy
senior tag
Hát én kigyomláltam belőle ami számomra feleslegnek tünt illetve magyarositva is lett
Maradt benne:
Keresés
Kedvencek
Felkapott magyar videók (román helyett)
Élő adások (szintén a magyarok)Hozzá teszem tökhülye vagyok az egészhez nem értek a pythonhoz, sem a kodi kiegészitőkhöz csak szimpla keresgetős bogarászós módszert használtam

-
Aryan
senior tag
Sziasztok! Van mêg működő addon Kodi 21 alá ami kifejezetten gyerek tartalmak vannak? Movieshark repoba nem találtam, külön leszedett pluginok meg már nem telepíthetőek valamiért amik meséket tartalmaztak.
-
atyec7
tag
Üdv Mindenkinek,
Octagon médialejátszón futó Nexus 20.2.0 Kodi (define 7.0 /kernel: Linux 4.4.176/ alá szeretnék IPTV alkalmazást. Honnan tudnék letölteni egyet? -
Zozo2
kezdő
válasz
balazsbence
üzenetére
Igen, én tettem fel.
-
Zozo2
kezdő
Erősségek:
- hatalmas YouTube filmlista
- dokumentumfilmek
- zene
- Catman lista (köszönet!)
- egyéni listák beállításának lehetősége (saját listák) - csatornák, felhasználók vagy lejátszási listák a YouTube-ról
- az egyéni listák kézzel és keresés után is beállíthatók (hozzáadhatók keresésből származó lejátszási listák vagy csatornák - jobb kattintással)
- kedvencek
- élő román csatornák
- a plugin dedikált API-val rendelkezik - nem fog API-t kérni, a Kodi alapértelmezett YouTube pluginjára támaszkodik a végső lejátszáshoz (nem kell API-t hozzáadni a YouTube pluginhoz)
- stb.Magyar tartalmak keresése a megnyitás után a legelső, cautare felirat alatt. https://drive.google.com/drive/folders/1ExNJBzPBBMbkHqeyyzuroo_DHP5fEaHb -
balazsbence
senior tag
ez közel ugyanaz csak tök minimál, egy kereső és egy kedvencek menü az egész
Androidos boxra sztem jobb alternatíva a redtube -
balazsbence
senior tag
Ez a tg csoportban megosztott nem?
-
Zozo2
kezdő
Csak még azt nem tudom hogy tudok zip et feltölteni.
-
Zozo2
kezdő
válasz
balazsbence
üzenetére
Igen, a reklám nagyon kell. 😁
-
Zozo2
kezdő
válasz
balazsbence
üzenetére
Nincs.
-
Zozo2
kezdő
Kodihoz YouTube, dedikált API-val, ha érdekel valakit, felteszem. Telepítés után, egyből működik. Egyenlőre csak telefonon volt tesztelve.Nem kell API cím.
-
pkollar
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a feliratokkal és a forditókkal kapcsolatban. Tud e valaki olyan kiegészitőről ami pl. angol szinkronos filmet onlineban feliratoz magyar nyelvre, mint a youtube autotranslate szolgáltatása. Esetkeg olyan kiegészitő van e ami hasonlóan élőben fordit angol vagy német feliratot magyar feliratra. Ha nincs ilyen, tudnátok e gyártani valami AI alapon ami ilyesmit tud?
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 topictársnak köszönhetően felkerült a MovieShark repoba az Arena4Plus kiegészítő 1.0.3 verziója. A változások:
- oldal változás lekövetve -
tobias40
veterán
válasz
krisztian005
üzenetére
Nem használom,nincs előfizum hozzá.
Majd jönnek itt akik jobban értenek az addonokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Thrustmaster T16000M FCS Flight Pack, Hotas + pedál Eladó
- Gamer PC Ryzen 7 5800X3D, Gigabyte 7900 XT, 64GB RAM, Corsair iCUE H150i 360mm BESZÁMÍTOK
- Google Pixel 10 128GB
- Gamer PC Ryzen 9 7900X, Radeon 7900 XTX, 32GB RAM, Arctic Liquid Freezer II 360 BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5900X, RTX 3090 24GB, 32GB RAM, ARCTIC Liquid Freezer III hűtéssel BESZÁMÍTOK
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem pedig téved mert nekem ryzen proci van integrált vga val (Radeon 680M) ami amd apunak nevezett, anyu meg mosolyog a sarokban 😁 szóval mint írtam nekem nincsenek lejátszási gondjaim. Kodim 21 verzió.

köszönjük!

Holnap megnézem