Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
De4d
őstag
válasz
Apollyon #111668 üzenetére
Köszi, végül hiába néztem nem volt, discordon írtam a játék oldalán, de nem tudtak választ adni, így rejtély marad annak a játéknak az induló ára.
Közbe felmerült még egy kérdés, előre meg lehet nézni a steam saleket ( még a hétfő kezdődő egy hetes kis vásárokat is ) Viszont azt látom, hogy húsvétkor nincs semmi.
Abban a 4 napban nem szokott valami lenni? -
Golden9
veterán
Városépítő és Gyarmatszimulátor Fesztivál pontboltos urbanizálói.
Városközpont.
Animált avatár.
Terjeszkedés.
Avatárkeret.
Kialakulás.
Animált matrica.
-
Bal0924
senior tag
-
savior
őstag
Sziasztok.
Valahogy kilehet listáztatni azokat a játékaimat, amelyek pénzbe kerültek vagy ajándékba vették nekem? -
JSaN
addikt
válasz
tibaimp #111669 üzenetére
Azért nem listáz sok játékot a részletes kereső, mert Magyar nyelvű steamben automatikusan Magyar nyelvű lokalizációval keresi a játékokat. Első képen látszik hogy ki van pipálva a Magyar nyelv, azt vedd ki, utána mindent mutat. Amugy automata mindig ki van jelölve a ha keresel ott.
-
csaba951
veterán
válasz
spleenszuru #111676 üzenetére
Jónak számít-e? Konkrétan ez a Steam-es verzió eddigi legjobb akciós ára!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #111676 üzenetére
Szerintem mindenképp!
Nézz át ide, ha gondolod: Cyberpunk 2077
-
spleenszuru
őstag
CP 2077 ultimate verzióért ez a 48% akció már jónak számít?
Eddig kimaradt, és tudom, hogy már jó ideje elég nagy rajongás övezi. -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Egy kérdésem lenne:
A Steam Áruház keresőjébe, ha beírom a keresett játékot, rendesen megtalálja azokat, a legördülő menüben, de ha Enter-t is nyomva, listáztatom vele a keresési eredményt, már köze nincs a dologhoz! Ez mitől van, vagy én rontok el valamit?
-
De4d
őstag
Ha egy játék nem jelent még meg, de már van megjelenési dátuma, azt nem lehe megtudni valahol milyen árcédulával fog megjelenni?
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Cities: Skylines.
-
Hauptmann
addikt
válasz
spleenszuru #111663 üzenetére
Ja, láttam, erősen gondolkodom, hogy be kéne húzni.
-
spleenszuru
őstag
Wreckfest 2 early access elindult.
-
Abrion
senior tag
menyi időt van még a salesböl?
nem fontos, megtaláltam -
ledgeri
nagyúr
-
chatran
őstag
Eléggé megtévesztő az új Dead Space a Steam-en. A játékkönyvtáramban is látszik, illetve ha meg akarom venni azt mutatja, hogy már a játékkönyvtáramban van. Pedig biztosan nem vettem még meg.
90 perc után szól, hogy letelt a trial és ki fog léptetni, hogy vegyem meg a játékot? -
alratar
addikt
Jól látom, hogy ezúttal nem lehet kártyát szerezni a felfedezési várólista pörgetésével?
-
Golden9
veterán
Marslakós matricákkal mulattathatjuk magunkat,
ha háromszor végignézzük a felfedezési várólistánkat, amíg tart a
2025-ös Tavaszi Vásár.Geogyűjtő.
2025-ös Tavaszi Vásár Matrica.
Tollas társ.
Leveles lámpás.
Virágzó pajti.
Földmérő.
Növénykereső.
Mitikus mező.
Robotcsősz.
Kortyolgató kígyó.
-
De4d
őstag
válasz
prtvlogan #111647 üzenetére
Akkor ez lesz a gond. De neba**** már. Pont ez az indult a sale kellett 40 cent a kiszemelt játékhoz, gyorsan feltettem 2 itemet áron alul 2-3 centtel, hogy egyből megvehessem a játékot, és az itemek ne napok után keljenek el. Erre most 2 napig visszatart 50 centet.
-
prtvlogan
aktív tag
Akkor is ezt csinálja, ha relatív (egy általa gondolt) alacsonyabb áron próbálsz megszabadulni pár itemtől. Például elindul a sale, és el akarsz adni 10 skint, vagy ládát. A piaci ára mondjuk 1 euro, a vételi ajánlat pedig 0,9 eur,o de Te a gyors eladás reményében felteszed 0,89, 0,85 euro értékben.
Ilyenkor gondolom, azt feltételezi, hogy ellopták a fiókot, és a tolvaj próbál szabadulni a cucctól.
Belefutottam már én is ilyenbe, nekem az segített, hogy a legalacsonyabb árhoz igazítottam az eladásaimat, így igaz nem azonnal, de viszonylag rövid időn belül sikerült az eladás függő összeg nélkül. -
-
De4d
őstag
Miért csinálja azt a steam, hogy ha felteszek bármi kütyöt a piacra akkor visszatartja miután eladtam?
Az okés hogy valami friss cserélt cucc, ez már régen is így volt, de most minden apróságot visszatart, még csak 10 cent akkor is.
Baromi irritáló a dolog, éppen ma kezdődött a vásár eladtam egy csgo ládát amit ma dobott a játék, meg egy fél éves vacak fegyver kinézetet 10 cent és függőbe rakta.
Mire fel? Egyik se cserélt, ma dopta a játék. 2 Napig visszatartja az a pár cent hiányzik hogy megvegyek kiszemelt játékot.Ui.: Az biztos hogy bankkártyáról ezért nem fogok befizetni 5 eurót.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
setup #111642 üzenetére
Sok dologgal egyetértek, a maradékot meg nem ítélem el.Nekem a legutóbbi nagy pofonok, pl a cities skylines vs cities skylines 2, vagy Kerbal Space Program vs 2, úgy hogy csak követtem őket.. Előző DLC-sen vagy anélkül szép karrier, jó játék, nagy fanbase, második rész kiadáskor játszhatatlan, javitások ígérgetve, be nam tartva, vagy félrevíve az egészet, és az egyiknél "a rossz, nem várt eredmények miatt" még az egész készítő stúdiót is bezárták azok akik az első részre alapozva megvették őket..
Vagy persze az mikor egy(vagy csomó) megvehetős (DLC) cucc a sorban a játékban alapból benne lévő, de feloldható elé van sorolva átugorhatatlanul.Utolsó jóféle, de már digitális játékvételem a BeamNG drive volt. 3000 forint volt kb, kb 2013-ban, alfában vettem, azóta meg minden évben úgy frissítik, olyannal, hogy érződik (és meglepő), hogy a csapat azért csinálja, mert szereti csinálni, és tudja jól, és nem a pénz kell nekik, másból elvannnak.
Mi itt elbánkódunk, a Cod-os, Fifás nép meg veszi évente az újat, teljes áron, úgy, hogy még játékbéli extra fizetések sem kizártak.
-
setup
tag
válasz
ledgeri #111641 üzenetére
Én ezt úgy éltem meg, hogy régen lehetett venni kész szoftvereket, amik között néha volt hibás és az nagyon ciki volt a készítőnek, ha kiderült, hogy hibás.
Utána kezdték, hogy íme itt az internet és ha nem kell majd a lemez és le lehet tölteni, akkor az növeli a profitot még azonos bevétel mellett is, több pénzük lesz a stúdióknak és jobb játékok lesznek. Jobb lett? Nem.
Elkezdtek hibás programokat árulni, majd utólag kijavítani. Kitalálták, hogy az patch.Aztán már ki sem tesztelték, kitalálták, hogy nyílt nap és a játékosok tesztelték a még ki sem adott szoftvert.
Utána nem elég, hogy hibás volt és teszteletlen már be sem fejezték. Eladták a hibás program első felét teszteletlenül teljes áron. A másik felét elnevezték DLC-nek.Én valahol itt szálltam ki, szakadtam el/le évekre, amikor azon kaptam magam, hogy nem is keresem a friss címeket. Ha volt is bármi, ami nem csak a korábbi grafikai szintet haladta meg, de játékélményt is adott azt is megmérgezték a bug-ok és aki szóvá tette az megkapta, hogy vegyen konzolt és elterjedtek a konzolok.
Jöttek a teszteletlen, hibás, csonka és konzolport szoftverek teljes áron. Itt vége is lett volna részemről teljesen és végleg, annyira pocsék volt minden, de aztán jött a VR.
A VR az azért elég kemény volt (nekem) elsőre, de olyan magasra is tette a lécet, hogy annak utána egy ilyen „hagyományos” csőjáték már egyszerűen fenn sem tudja tartani a figyelmem pár percig sem.
Vannak ezek az év legjobb játékai listák. Néha letöltök virágboltból ezek közül mostani címeket. Csak kíváncsiságból megnézem a TV-n. Nulla új ötlet, állandó átkötő videók. Perceken át (nekem) túl egyszerű és bárgyú, aztán egy ponton (nekem) túl nehéz, de ha lejjebb veszem utána pláne túl egyszerű lesz. Se megtervezve nincs, se bill+egérre hangolva nincs.
Ha nehezebbre állítva hagyom, akkor jön az adott részek kényszerből ismétlése, miközben a játékélmény is közel nulla de legalább még unalmas is az ismétlések miatt és még az átugorhatatlan átkötő "videók" is fokozzák az izgalmakat, hát én nem tudom, hogy ezekért ki ad pénzt. Én nem, de aki ebbe nőtt bele az nyilván igen.
Talán valami olyasmi van most, hogy nem kell az ötlet, csak valami történet. Ilyen interaktív meséket készítenek csillivilli grafikával és hogy piciknek vagy fiatal felnőtteknek azt az dönti el, hogy mennyire véres.
A másik fele meg az olyan program ami arra játszik, hogy a szoftveren belül költs pénzt, ha ismétlés nélkül akarsz haladni. Na, azokban pláne esélyem sincs , mert én elvből nem adok pénzt ilyesmikért, ismételni meg nem fogom, mert unalmas. A Diablo volt az utolsó ilyen ismételgetős vacak, amitől végleg kiégtem ettől, hogy ugyanazt told végig százszor.
Hát én ezek helyett inkább megnézek már valami sorozatot. A másik meg, hogy 20-30-40 ezer forintokat ilyen vackokért kérni szerintem rablás.
A legtöbbet 1-2 ezerért kéne adni annyira gyengék szerintem. -
ledgeri
nagyúr
válasz
setup #111639 üzenetére
Az egészet felvető kérdésből adódó dolog: őt érdekelte, téged nem. (egyébként szerintem a steam ilyen "hivatalosan nem rátervezett, de ilyen olyan köztes megoldásokkal működhet [steamOS,SteamVR, controller-támogatás kliens által, stb] a legnyitottabb az origin, epic, ubisoft, de akár a gog-hoz képest is. Előbbiek "***-nak bele [pénzük lenne rá], utóbbinak nem profilja)
Az, hogy mostmár minden csak liszensz, meg "elérhetőség" polcra nyúlok és leveszem helyett, az megint más kérdés. Szerintem ma nem tudsz elmenni egy pl 576-ba venni egy fizikai dobozos PC játékot úgy, hogy 1.)az ne kód legyen vagy valamilyen fiók függő, és 2.)első nap (különösen ha népszerű) ne szedjen le (vagy akarjon) valami frissítést.
Kicsi dev-eknél -bizonyos méret felett- lehet, hogy van nyomtatott lemez, kész végső verzióval... de ha még kisebbre megyünk akkor megint olcsóbb engedélyezteti egy steam-féle dologra, és azon terjeszteni, ami így talán elér 1000-100000 játékost, mint kinyomni globális piacra 10000 CD-t, DVD-t és azt terjeszteni várni, hogy visszajelezzen.
Egy pl.ubisoft ma végképp nem tud, akar, fog kiadni úgy fizikai tárolón valamit, úgy hogy ahhoz ne kelljen valami a fent említettek közül, és internet.Jó ez így? Nem (szerintem). Rossz ez így? Nem (szerintem). Előnyei ennek-annak? Igen persze. Hátrányai ennek-annak? Igen persze. Lehetne bármelyik oldalt jobban, garanciatelibben? Bőven!
-
-
setup
tag
válasz
ollie #111636 üzenetére
Tehát kisebb SSD elég, mert amivel éppen nem játszol azt letörlöd és miután újra letöltöd kvázi benne vannak a mentéseid, mert azt már megoldották, hogy a telepítő utolsó lépésben a megfelelő helyre másolja a mentéseid, amivel kvázi importálja a mentéseket a frissen telepített játékba vagy maga a telepített játék már eleve a felhőbe ment és a hálózati elérési úton keresi a mentés fájlokat és nem a helyi merevlemezen.
Köszi mindenkinek aki válaszoltBocsi az észjárásomért, de én még mindig nem tudtam elszakadni attól, hogy nekem nincs fiókom sehol. Nekem csak hozzáférésem van valaki másnak a fiókjához. Aki engem bíz meg azzal, hogy azt hozzam neki létre ingyen és cserébe ahhoz, amit létrehozok kapok hozzáférést, ameddig jó kedve úgy tartja.
Ez nálam azért lehet így beakadva, mert anno én is sok felhőt kipróbáltam, de pár év után mindegyiknek ugyanaz lett a sorsa. Halott linkek, lehúzott rolók.
Ma a munkahelyi levelezésem szolgáltatója a Google és emiatt van pl. korlátlan méretű drive-om. Az a mondás, hogy TB számra tolhatom fel a mindent is, amit csak akarok.
Ehhez képest feltöltöttem egy mappányi magas felbontású fényképet.
Később letöltöttem onnan. A két képfájlnak csak a neve ugyanaz. Kvázi adatvesztés van a kettő között, mert a Google nem csak tárolta, hanem át is konvertálta a fényképet.
Biztos ott van ez valahol, valami apró betűsben csak... én pl. az ilyenekre ugrom. Ha biztosítja nekem a korlátlan tárhelyet, akkor mit érdekli őt, hogy én azt mivel és hogyan foglalom nála?
Mindig van egy "de" és valahogy mindig azonnal felégetik a bizalmam első kis hajtásait is.
A kérdésem egyébként onnan jött, hogy pár napja adtam el egy Oculus VR headset-tet és a vevő kérdezte, hogy megy e Steam-ben és úgy hitte is meg nem is, hogy soha nem használtam Steamben. Ez a kérdés úgy bennem maradt, hogy vajon mitől olyan vitán felüli ez manapság, hogy Steam-et kell használni.
Gondoltam megkérdezem. -
alratar
addikt
válasz
ollie #111636 üzenetére
Videó játék szobáról még nem halottál.
De viccet félretéve, szerintem a felhős mentés mindent visz.
-
válasz
setup #111632 üzenetére
Több mint 3000 játékom van steam-en. Szerinted mennyi merevlemezbe kerülne azokat otthon tárolnom? Egyébként én meg a 70-es évek gyereke vagyok.. De ha csak néhány tucat játékom lenne, akkor is előny lenne számomra, hogy a felhőben vannak a játékaim, és bárhol, bármikor letölthetem azokat a nélkül, hogy CD-ket, Blueray-eket cipelnék magammal.
-
Segal
veterán
válasz
setup #111632 üzenetére
Leginkább a kényelemről szól. Régen rendelhetted meg, el kellett menni érte, sorba kellett állni, kp-ban fizettél és még azt is várhattad míg visszaadnak, haza is kellett vinned, idővel már lemezeket is kellett cserélgetned a telepítésnél, most meg 2-3 kattintás és már települ is. Ha gyors a neted akkor 100GB is tizen perc alatt leér...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
setup #111632 üzenetére
Gondolom van valami egyéb specifikum a kérdések mögött... mert te is említed 10 éve ilyen a steam, te meg a 80-as évek óta vagy a nyolcvanas évek gyermeke... Ilyen gondolatok nem igazán születnek meg "véletlenszerűen ma".
Ami elsőnek eszembe jut az az integrált worksop ami említhető (bezártsága ellenére) igen jó kiegészítője az egésznek különösen az integrációjával egyetemben.
Egyébként nincs benne semmi egyedi ha belegondolok, ma már, a többi mellett, de mikor indult akkor ez volt a más, ez volt a jóval egyszerűbb.Azért ma már vadászni kell az olyan játékot ami fizikai boltos, fizikai verzióból úgy települ teljesértékűen, hogy úgy hibátlan, mint egy kazettás SuperMario volt.
A ma a steam milyen, és miért kell nem feldolgozható az egész mai piac áttekintése nélkül. -
setup
tag
Sziasztok lett ennek a Steam-nek bármi funkciója az utóbbi 10 évben? Vagy csak a hozzáférés korlátozásáról szól még mindig, hogy a szoftverek egy fiók mögé kerüljenek, amely fiók felett valaki más diszponál helyettem?
Van arra érvkészlet. hogy egy magamfajta nyolcvanas évek gyermekét meggyőzzenek, aki abban a korban szocializálódott, hogy létrehozok egy könyvtárat a saját merevlemezemen, abba telepítek és fájl szinten futtatok programot és mindenről én és csakis én döntök, ami a hozzáférést illeti, hogy ez a Steam ez mire jó?
Azt értem, hogy nekik miért jó, reklámfelület, valamennyire megnehezíti a kalózkodást stb. de hogy lett ennek bármi érdemi funkciója ad bármi többletet? "Egy fiókba bármelyik gépen bejelentkezhetsz, amin van net." Oké az ilyeneket és minden mást is, ami ebből következik 100GB-os szoftvereknél hagyjuk. Tovább tart ma feltenni egy játékot, mint újratelepíteni egy gépet, teljes értelmetlen idegen gépen bejelentkezni a fiókba.Szóval azon túl, hogy a PC grafikus felületén nehogy egy fájlkezelő legyen, hanem valami program, ami a PC-nek valami konzolra hasonlító grafikus felületet ad van ennek értelme?
-
válasz
SenorGrande #111630 üzenetére
Nekem új, én még nem láttam.
-
Golden9
veterán
Fake playtest invites are targeting Steam users again in latest phishing scam.
"A hamis játékteszt-meghívások ismét a Steam-felhasználókat célozzák a legújabb adathalász csalásban." -
ledgeri
nagyúr
válasz
ollie #111627 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem böngésző egy játék, így nem tudod fölé vinni az egeret, hogy lásd linket fog nyitni, de kb bármilyen féle dolog lehet, most pl a nextfest miatt sok a "give us feedback", aztán nem a játékba integrált az ürlap nyilik, hanem weblapot nyit... az a gomb, ami semmiben sem különbözik, pl a settings-től. Millió ilyen van, nem konkrétan játékmenet-eleme, de a játékban, menüben, egyéb helyeken van a játékon belül.
-
ledgeri
nagyúr
Lehet valahogy szabályozni azt, hogy melyik "játék béli random gomb" megnyomás (aminek böngészőzés lesz a vége) nyiljon steam böngészőjében, vagy külső böngészőben? Egy időben mindent kívülre nyitott, de mostanában (pl demo-feedback, ami pl egy google forms-ot nyit) is a belső böngészőben nyílik. Ez számomra zavaró.
Megkerülhető? -
Golden9
veterán
Ingyen játszható három napig a Company of Heroes 3.
-
Golden9
veterán
2025-ös Vizuális Regény Fesztivál pontboltos protagonistái.
Csinos profilkép.
Animált avatár.
Magabiztos profilkép.
Animált avatár.Párbeszédablak.
Avatárkeret.
-
bobalazs
nagyúr
Steamen csinálhattak valamit a webviewval.
Ezerszer gyorsabban indul mint eddig. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
pingtest #111617 üzenetére
Csak az amerikai kontinensen elérhető.
Vicces, hogy a store page nem nyílik meg hozzá steamen, de a community page és így a fórum igen
Ja, és írják a steam discussion-ök között, hogy még ha le is töltöd, egy no cd patch-et kell halásznod hozzá, mert hibás lesz a letöltés -
pingtest
tag
The Sum of All Fears, ez a játék nálunk nem elérhető? Vajon miért? Legalábbis én nem tudom megvenni, megnézni.
Ha olyan régióból meg tudnám vetetni ahol elérhető, akkor azt vajon gift formájában el lehetne fogadni? -
bepken
veterán
válasz
spleenszuru #111603 üzenetére
csak kérned kellett látod
-
Golden9
veterán
Expeditions: A MudRunner Game - Ingyen játszható három napig.
-
válasz
Bal0924 #111607 üzenetére
Igen, a karácsonyi szünet alatt pörgettem ki a God of War: Ragnarököt és nem értettem hogy miért van benne több száz órám mikor az azért nem annyira hosszú - kiderült hogy amikor kiléptem mindig tovább futott, és nehéz is volt lelőni.
Azt nem tudom hogy ez Steam hiba-e, de igen, velem megtörtént. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is csinálja a steam, hogy nem állítja le a játékot, miután kikapcsoltad?
Vagy ez a win11 szarakodása miatt van? -
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru #111603 üzenetére
Március 13-tól lesz tavaszi vásár, akkor biztos akciós lesz az összes.
-
válasz
spleenszuru #111601 üzenetére
Csütörtök
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
A hét milyen napjain is szoktak indulni/váltani a Steam akciók?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Az SAP lett Európa legnagyobb cége
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest