Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
A borderlands3 szippantott be, nagyon tetszik a kepi vilaga, a zeneje, az egesz jatekmenet.
Bena vagyok a lovoldozesben altalaban, de ez a jatek vegre enged haladni, ujraeledek ha meghaltam, tudok tobbszor probalkozni, nem kell visszaugrani mindig egy regi mentesi pontra.
A boss-ok elleni harcot nyilvan elolrol kell kezdeni, de nehany probalkozas utan megoldom en is, van sikerelmeny.Az osszes metro jatekot abbahagytam egy ponton, ahol keptelen vagyok a ram tamado szornyeket/ellensegeket kiiktatni akarhanyszor is probalom.
-
PROHARDVER!
A HDD vs SSD témát ne folytassátok!
-
wjbhbdux
veterán
Bejelentették a vásárokat az év 2. felére is, a teljes naptár:
2026. január:
Detektív Fesztivál: január 12–19.
Táblás Játékok Fesztiválja: január 26. – február 2.
2026. február:
Gépelés Fesztivál: február 5–9. (kiemelő fesztivál)
PvP Fesztivál: február 9–16.
Lovas Fesztivál: február 19–23. (kiemelő fesztivál)
Steam Jövő Feszt 2026. februári kiadás: február 23. – március 2.
2026. március:
Toronyvédelem Fesztivál: március 9–16.
2026-os Steam Tavaszi Vásár: március 19–26. (szezonális vásár)
Ház és Lakás Fesztivál: március 30. – április 6.
2026. április:
Tárgykereső Fesztivál: április 9–13. (kiemelő fesztivál)
Középkori Fesztivál: április 20–27.
2026. május:
Pakliépítő Fesztivál: május 4–11.
Óceános Fesztivál: május 18–25.2026. június:
Bullet Fesztivál: június 8–15.
Jövő Feszt 2026. júniusi kiadás: június 15–22.
2026-os Steam Nyári Vásár: június 25. – július 9. (szezonális vásár)
2026. július:
Közös Kitalálós Fesztivál: július 13–16.
Vonatos Fesztivál: július 20–27.
2026. augusztus:
Cyberpunk Fesztivál: augusztus 3–10.
Pins & Pegs Fesztivál: augusztus 17–20.
PvE Túlélő-barkácsolós Fesztivál: augusztus 31. – szeptember 7.
2026. szeptember:
Programozás Fesztivál: szeptember 10–14.
Csapatalapú RPG Fesztivál: szeptember 14–21.
2026. október:
2026-os Steam Őszi Vásár: október 1–8. (szezonális vásár)
Főzős Fesztivál: október 12–19.
Jövő Feszt 2026. októberi kiadás: október 19–26.
V. Steam Scream Fesztivál: október 26. – november 2.
2026. november:
Autocsatározós RPG Fesztivál: november 16–23.
Szintén novemberben: Azt tervezzük, hogy kiemeljük a Black Friday kedvezményeket kínáló játékokat a forgalmat a Leárazások és események központba irányítva. Konkrét dátumok és részletek később.
2026. december:
2026-os Steam Téli Vásár: 2026. december 17. – 2027. január 4. (szezonális vásár) -
xandrush0831
aktív tag
Ugye úgy tölt le a Steam, hogy lekap x megát/gigát, aztán csomagolja. Szóval darabokban jön. Olvastam hogy ez tök normális, csak unkompresszál.
No de az van, hogy Steam Decken meg megállás nélkül tölt le. Akkor a gépemmel lehet valami, vagy ez beállítás kérdése?
Hálózat biztos hogy okés, a Deck még wifin is folyamat 600 megával húzza, 25 perc a 110gigás Dragon Ball. PC-n meg állandóan 2 órákat töltök mindent, úgy, hogy az etherneten van rákötve a 2 gigás netre. Decken fej-fej mellett 600 mega a hálózat/lemez, PC-n meg felváltva nyomja, valamelyik mindig nullán van. -
Golden9
veterán
Test Drive Unlimited Solar Crown - Négy napig ingyen játszható.
-
A_Papa
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
De kár....
Sajnos nem tudtam mindegyikből gyűjteni egyet...pár kimaradt.
Nem értem az ilyen jellegű módosításokat... a régiek kinek fájtak, miért nem maradhattak?
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy módosultak, frissültek a Steam díjak?
A régiek már nem adhatók, és fix 500 pontos díjazás lehet.
Illetőleg a díj vitrinben a díjak le vannak szürkítve. -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Így nem kell könyvjelző, hogy az appban is működik. Mert működik, tegnap leteszteltem.
-
l.skywalker
titán
Én ezt a könyvjelzőt mentettem el erre:
Activate a Product on Steam -
tibaimp
nagyúr
válasz
zseko
üzenetére
Igen! Valószínű azért sem tűnt fel nekem eddig, mert most váltott színt, kékre, mert jött valami hír, és eddig ilyesmivel nem foglalkoztam. Mellette a kis harang az OK, az zöld szokott lenni, ha van valami a kívánságlistán akció, vagy eladtam egy kártyát, stb.
Na mindegy, azért köszi
-
tibaimp
nagyúr
Ezt az ikont én most fedeztem fel a kliensben! Ott van régebb óta, vagy most került ide?

-
.LnB
titán
Steam mobilos appban tudok aktiválni játékkulcsot? A Wallet Code mezőbe ha beírom, az erre a célra van?
-
Golden9
veterán
Dome Keeper - Két napig ingyen játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos nem tudtam mindegyikből gyűjteni egyet...pár kimaradt.

eami