Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
ha nem lenne még meg!

-
-
csaba951
veterán
Viszont az is igaz, hogy nem ez fiók lopás legnépszerűbb módja. Legtöbbször ráveszik a felhasználót hogy egy lemásolt, hamis oldalon keresztül "lépjen be" a saját fiókjába. Ez ellen soha, semmilyen biztonsági rendszer nem fog tudni megvédeni.
-
csaba951
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Általánosan igaz minden fiókra, hozzáférésre:
Az emberek lusták. Majdnem mindenki úgy lép be minden egyes fiókjába, hogy állandóan belépve maradjon. Így csak az első belépésnél kell megadni a belépési adatokat, utána már emlékszik rád a gép, nem kell bíbelődni a belépéssel. A csapda az, hogy az ezt lehetővé tévő mechanizmus hibáit kihasználva el is lehet ezt lopni.Valójában úgy kellene használni a fiókokat, hogy minden egyes használat végén (akár kézzel) kilépünk a fiókból. Ilyenkor a legközelebbi belépésnél már fogja kérni a 2FA-t is. Belépésnél soha nem használod a belépve maradok opciót.
Ezen kívül:
* minden egyes fiókunknak legyen egyedi jelszava, olyan, ami nem is hasonlít a többire (pl. jelszógenerátorból)
* a fiókba csak úgy lépjünk be, hogy mi írtuk be a site url-jét (utána már használhatod a könnyjelzőzött változatot)
* általában véve nem fogadsz el senkitől akit nem ismersz, üzeneteket, és nem klikkelsz az általuk küldött linkekre
* ha kapsz valami hivatalosan kinéző üzenetet, akkor sem használod az üzenetben lévő linkeket, hanem a korábban könyvjelzőzött linkekről lépsz be az ügyfélszolgálatra
* külön red flag, ha az üzenetben azonnali akciót követelnek meg tőled (különben letiltanak, kizárnak, feljelentenek, bezárnak), ilyenkor szinte biztosan át akarnak verni -
tibaimp
nagyúr
válasz
ridiculous
üzenetére
OK! Feltelepítettem a telóra a Steam-et mint applikációt. És akkor most már él a Guard része? Mert eddig is az e-mail volt a védelem, oda küldött, mint minden DRM fiók egy kódsort, azt kellett beírni bizonyos időközökként. Ez itt most nagyobb védelem így, hogy telefonon is fent van a Steam?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Ezek mellett Androidra Play store nélküli készülékekre is van .apk letöltés a hivatalos oldalon: https://store.steampowered.com/mobile/
-
szarnyasdino
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Emberi hülyeség? Mi hogy te nem nyomtál semmi linkre nem fogadtál el semmi felkérést csak egyik napról a másikra nincs fiokod bekapcsolt kétfaktoros mobilos appal se?
Ezt ezekszerint semmivel nem lehet kivédeni és ez baromira szomorú
(Mondjuk nekem megvan az összes steam "blokkom" szóval ha csak ennyi kell nekik hogy legyen cd kulcs bizonyitékom akkor no para mert van) -
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az emberi hülyeséget semmilyen védelem nem írja felül. Biztonságos oldalakat kell használni, nem nyomni rá mindenféle gombra, hivatkozásra, (főleg nem steam üzenetben érkező, tuti linkekre) ismeretlen programokat se kell felrakni a gépre stb. Hagyományos módon nem tudják feltörni a fiókod a két lépcsős azonosítással. Ha megszerzik is a jelszódat, kell steam guardos jóváhagyás is neki, mert az önmagában nem elég.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Arra hogy a jelszavad akár ide is beírhatod, de senki se fogja tudni ellopni vele a fiókod.
Steam mellett az email fiókra is érdemes ilyet bekapcsolni, amire mindened regisztrálva van. Ha azt is viszik, akkor végképp nagy a baj.
-
-
ripla
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Mondjuk nekem úgy van beállítva, hogy arc azonosítást is kér mobiltelefonon keresztül. Nem tudom ez mennyit számít.
-
Segal
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
User error nem védhető ki a guard segítségével sem. Elég egy ingyen cs:go skin link vagy 50 dollár free gift link stb. és egy kattintással már vittek is mindent.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nagyon egyszerűen. info stealer / token újrafelhasználás. Tudod ahogy egy weboldal mint a gmail nem léptet ki magától, x ideig? Na azt a bejelentkezési tokent konkrétan úgy lopja el rosszakaró hogy újra fel tudja használni. "Bejelentkezve" maradsz, csak éppen egy másik "gépen".
-
ridiculous
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
*cringe -
szarnyasdino
tag
válasz
gyimger
üzenetére
Ezt nem értem. Miért nagy francok? Ha aktiválsz valamit vagy veszel/eladsz a steam piacon itemet bármit arról kapsz emailt. Nekem még 2010-esek is vannak mivel semmit se törlök ki... Ezek kb olyan mint az adobevallás meg kell örizni. Ha nem hát akkor szopó van... Többet ér a steam fiokom mint az életem figyelni kell rá

-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
A hét elején feltörték a fiókomat, megváltoztatták az email címet, és a jelszót.
Írtam a Steam supportnak. Elsőkörben a bejelentésnél mér meg kellett adnom néhány a fiókhoz tartozó adatokat. Email cím, vásárlásokor használt bankkártya típusa, utolsó négy számjegye. Bankkártyán szereplő név.Ma kaptam választ. [kép]
Fizikai adathordozón sosem vásároltam játékot. A digitális kulcsokhoz tartozó számlák meg már biztosan nincsenek meg 2019 előttről..
Nem is emlékszem mit mikor és hol vettem.
Így buktam a fiókomat, vagy tudok még tenni valamit? -
-
ripla
addikt
A Death Stranding 2-vel játszik valaki? Olyan problémába futottam bele, hogy a Private Roomban amikor beszélek Dollmannel, annyira halk a hangja, hogy 60-70 környékére kell felvennem a hangerőt, hogy halljam, a többi hanggal nincs gond. Vagy ez direkt ilyen?
-
zseko
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Hát, azt nézve hogy az euróhoz nem a magyarokat fogják figyelembe venni hanem a nyugati országokat, inkább tartok attól hogy a többtényezős átváltást fogják preferálni mint mást, így inkább megszívjuk és drágább lesz nekünk minden, mint olcsóbb, de ne legyen igazam.

-
-
Updates to Pricing Conversion Tools
Updated data and two new conversion methods
[link]
Talán lesz remény a megfelelő forintosítás folyamatnál.. -
Zolás
addikt
Szép napot mindenkinek.
Ma reggel több push üzenet is érkezett a telefonomon lévő steam applikációtól, hogy be akarok lépni az accountomra. Természetesen nem akartam belépni sehol. Nem tudom megnézni hogy honnan próbáltak belépni. Kikerült a jelszó valahogy? Vagy valami más történt? -
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Ennek már a fele se tréfa, nem csoda ha ideges vagy!
Ahol támogatott érdemes megnézned, hogy a fiókodra honnan léptek be (milyen ország, település ip címe) az utóbbi időben. Ahol van idegen helyről belépés, ott azonnal jelszó változtatás és az összes eszközből kilépés.
-
maross
nagyúr
Nem, itt valami komolyabb malor volt, mar a facebook accountomat is sikeresen elvitték + meta blokkolta + hacker fellebbezet + meta elutasitott es veglegesen blokkolta. Szoval tok jo. Bonuszkent meg az irataimat se talalom pillanatnyilag, remelem azt is elhagytam tegnapi idegbajban, kover hab lenne a tortan.
-
maross
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
A kleinanzeigen a nemet jofogas, pont a napokban talaltam valamit ami itthon nincs, es szuksegem lett volna ra. Total lenyegtelen acc, szokasos nobrainer passwordommel ami mar egyeb oldalakrol tuti kiszivargott, szoval nem kar erte. De zavaro, hogy 3 perccel kesobb jott a steames giftkuldes hullam is. Azota se igazan ertem mi tortent.
-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Őszinte részvétem. Elvileg az Steam ügyfélszolgálat vissza tudja csinálni a trade-eket. Egy próbát mindenképpen megér.
Ezt a fiókodat nem ismerem. Maga a fiók privát-ra van állítva, nem lehet tudni, hogy mi van rajta. Nem volt szem előtt. Fura, hogy ezt vitték el, nem a nyilvános fő fiókodat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és vissza kaptam a fiókomat.
Mert ezekszerint tényleg csak +1 program a telon
Nem is emlékszem mit mikor és hol vettem.

eami