Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
Délután 1-2 fele is halott volt, csak részlegesen. Random ötlettől vezérelve megakartam venni a feleségemnek giftbe a BF6-ot, mert bejött neki az open beta. Minden ment flottul, kivéve hogy az OTP-s megerősítés után visszadobta a fizetést, pedig háromszor próbáltam. Kicsit megijedtem hogy nincs annyi pénz a számlámon.
Úgyhogy egy retkes EA APP kódot kapott szegény. -
szerk.: Aztán bejött, aztán megint eltünt, majd megint visszajött... akadozik rendesen.
Lehalt, csak a telepített játékaimat mutatja, minden más fekete képernyő...
-
Šolaire
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Jóvan már! Egyétek a bejglit meg a tőtött káposztát.
Egyébként Boldog Karit mindenkinek.
-
aujjobba
addikt
Technikai kerdes.
Ubuntu alatt hasznalom a Steam-et, egy radeon rx570 4GB kartyaval.
Jatszok peldaul a Metro 2033-mal, es azt latom a VRAM hasznalat elindul olyan 2GB-rol, majd jatek kozben szepen lassan kuszik felfele, elobb-utobb tullepi a 4GB-ot is, es onnan is kuszik felfele.A "gpu acceleration in web view" beallitas ki van kapcsolva, olvastam az okozhat ilyet, de tovabbra is fent all a dolog.
Gep restart is volt mar azota.Mitol lehet ez?
ubuntu 24, minden friss, kernel, mesa driverek az elerheto legujabbak.
-
BandiHUN
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Nekem pont így derült ki, hogy meg fog halni a winyóm... egy játéknál gyakran lett kifagyás, mindig töltött le ellenőrzésre pár megát, de csak aznap ment... aztán feltűnt a winyón nézelődve pár kép, aminek nem volt előnézeti képe, régi random cucc. HDD sentinel persze mondta is a tutit, winyócsere(régi 500 gigás volt még az eredeti, ki is nőttem), pár dolog már menthetetlen lett, persze a játék másolásakor is írta, hogy vannak hibás fájlok...

4 terás wd purple ment helyette, akkor utoljára még kijavíttattam a játékot, és azótais semmi gond.Szóval érdemes rákukkantani a winyóra, ha egy játék javítást igényel/kifagy, eszerint nekem is pontosan ugyanarra a sérült részre akarta tenni javításkor is.
Viszont cod-nál régebben nekem is volt, hogy kellett volna 200gb hely, valami nagy frissítés, talán új warzone jött épp... de bepipultam, hamarabb megvolt újra letölteni nulláról, és még szemétmentesebb is lett a gém, a steam csak keresi, hogy az aktuális fájlok meglegyenek, a régi update maradékok, modok, stb. nem számítanak, még helyet is nyer az ember, legrosszabb esetben újra kell állítani a vga beállításokat.
-
wjbhbdux
veterán
Úgy látom azért mert megjelent egy kiegészítő, és sok file módosult az alapjátékban is emiatt. Ilyenkor áthelyezi a játék fájlokat a letöltés helyéről a downloading mappába, és ott illeszti beléjük a letöltött frissítéseket. Ha nem így működne, akkor a letöltés lenne sokszoros méretű és egyszerűen felülírná a fájlokat, de inkább a sávszélességgel spórolnak hiszen az minden Steam felhasználónak segít.
A játék .pak fileokba tömörítve van, a map.pak több mint 30GB, az assets.pak 9GB a content.pak pedig 7GB. Szóval elég nagy a megsprórolt letöltés, de kell 2x ennyi hely neki legózgatni velük. -
genndy
addikt
Nem ragadt be. Nem ott van kevés helyed ahol a játék van hanem ahol a Steamed van.
Amúgy amit a Steam kiír számot érdemes megszorozni kettővel, mert egy csomót vacakol vele mire tényleg felteszi (letölti, kibontja, átmozgatja, érvényesíti, franctudja), ha nincs annyi helyed a játékos ÉS a Steames meghajtódon is akkor valószínűleg ezt a hibát fogja dobni. -
zseko
veterán
A C:-n mennyi helyed van? Úgy tűnik oda tölt először, nekem legalábbis úgy tűnt mikor pár hete megnéztem egy beszélgetés kapcsán, pedig nálam egyrészt nem is a C:-re van telepítve, másrészt eleve nem is volt telepítve, csak a másik meghajtón már meglévő könyvtárból indítottam el a Steamet, mikor év elején újraraktam a Win-t.
-
De4d
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem a szinkron hibátlan minőségű, a zene még annál is kimagaslóbb, a karakterek kidolgozottsága mimikája is, bőven az átlag felett van. Ahogy skywalker említette, végig kell vinni akkor csattan igazán nagyot.
Amiket leírtál lehet furák, de mondhatni legalább eltértek a sablontól, illetve azt is tudni kell, hogy ez amúgy nem egy AAA játék, csiliárd pénzből. -
l.skywalker
titán
válasz
ripla
üzenetére
Nekem is így indult. Az elején nagyon kétkedtem benne, hogy ez tényleg nekem illő játék-e, de ahogy haladsz a történetben, úgy kezded egyre inkább a karaktereket megérteni, a történetüket átélni. És ahogy fejlődsz, úgy fogod egyre jobban megtalálni a hozzád illő buildet.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem biztos hogy ez az én játékom. Ja, és a dodget meg a parryt folyamatosan elrontom, mert semmi jelzés nincsen hogy mikor kellene, a ritmusjátékokat meg utálom, ez talán a legidegesítőbb része a harcoknak.
-
Megnéztem ezt a Clair Obscur-t, és elég ambivalensek az érzéseim.
A kimondott szövegekben semmi átélés nincsen, mintha 1 kávé mellett olvasnák fel egy papírról. A játékban nincs minimap, nem írja ki hogy mi a küldetés, folyton be kell mennem a menübe megnézni, így alapból fogalmam sincs merre kellene menni, és amikor összefutok egy, azaz 1 darab lénnyel, harc közben hirtelen 3 különböző lesz belőlük... eléggé illúzióromboló ez így.
Az már csak hab a tortán, hogy pl. a főszereplő Gustave-nak mennyire nagy a feje a testéhez képest, mozgás közben meg úgy futnak a karakterek, mintha mindenkinek lenne egy Flash a felmenői között.
Lehet hogy jó a sztori, de őszintén csodálkozom rajta, hogy vajon tényleg megérdemelten vitte-e el az összes létező díjat. Szerintem nem. RPG kategóriában mindenképp a Kingdom Come 2-nek járt volna az elismerés. -
Segal
veterán
Olyan kérdésem lenne azoktól akik már vásároltak a winter sale alatt hogy mekkora vásárlás kell ahhoz hogy játékártyát is adjon a steam?
-
De4d
őstag
Belefutottam valami "steam" hibába, nem tudom más is járt e így valaha.
Van egy játék amihez jött egy frisstés Wartales.
12,5 gb viszont nem tölti le, mondván nincs elég szabad helyem. Pedig bőven van.
Többször rámentem, az újratöltésre akkor 90%ról ugrik91%-ra majd megint megáll.
Volt már másnak is ilyen, hogy beragad egy frissítés?
-
zseko
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
171 játék van a kívánságlistámon amiből jelenleg 44 olcsóbb 5€-nál, de még a legolcsóbbon is, ami 0.97€, gondolkodom hogy valójában meg akarom-e venni

Az Indiana 'demo' verziójával játszom és nekem bejött, így én majd megveszem. Jó hogy említed az Atomik Heart-ot, abból néztem végigjátszást és tetszett, el is gondolkodom rajta ennyiért, bár elszoktam az fps-ektől, már jobban szeretek gamepaddal játszani (amit korábban sosem hittem volna
). És amin most még elgondolkodtam hogy megvegyem, az a Horizon. -
válasz
zseko
üzenetére
Közben végiggondoltam hideg fejjel, semmi szükségem a 20 eurós Avatarra, azért hogy fél óráig nézzem, hogy mennyire jól néz ki.
Ugyanez a Great Circle is, nem jön be nekem az a világ.
Silent Hill f és az Atomic Heart-ot viszont már be is húztam, a Routine-on még gondolkodok. -
goccer
aktív tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
https://prohardver.hu/tema/vilag_ninjai_egyesuljetek/friss.html
-
Héraklész
aktív tag
Nem tudok dönteni. A három játék közül egyet vennék meg, nagyjából egy árban vannak és a játékstílus, a kategória hasonló:
1. Farthest Frontier
2. Foundation
3. Manor Lords
Futottak még: Ostriv. Az egyikben nincs harc, a másikban van, az egyik viccesebb kinézetű, a másik művészibb... A menedzselős, építős városépítő játékmenet ami lényeges számomra, azokban mindegyik nagyon jó - állítólag. -
zseko
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Én általában 75% alatti kedvezménynél kevesebbnél nem veszek meg semmit, vagy csak ritkán. Vagy, a másik határ, játéktól függően, ~30€.
Az egyetlen kivétel nálam a Tomb Raider, azokat előrendelem amint lehet, gyakorlatilag amiatt vettem 97-ben pc-t, és mai napig ugyanannyira bírom

-
Golden9
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Az imént küldtem be az igénylést:
msi steam promóció
Aki esetleg nemrég vásárolt megfelelő terméket, jól jöhet neki. -
nightwolf37
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék, nyertem Twitch-en egy Steam-es ingyenes játékot. Van olyan topic, ahol ilyet fel lehet ajánlani? Előre is köszönöm a választ.
-
gyimger
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Az Atomic Heartot Gamepassben próbáltam, valahogy nem barátkoztam meg vele, de később bundliból megvéve le se tudtam tenni, kétszer zsinórban lement az achik miatt. Kár, hogy a season pass nem kapott különösebb akciót, az még kellene. A Metro után a Stalker2 nagyon érdekelne, de 30€-ért drága lutrinak tartom.
Ezek a keleri játékok jobban érdekelnek, mint az Uborkától bármi.
-
válasz
zseko
üzenetére
49 pénz az Great Circle, én megveszem ma szerintem.
Ezen kívül még a Routine-t (nincs akcióban, nemrég jelent meg), az Avatart, de nem hinném, hogy játszani is fogok vele, csak kíváncsi vagyok a látványra, állítólag jól néz ki, de az Ubi féle gameplay-t nem nekem találták ki, de pár órát elnézegetem, ha tényleg annyira szép a látvány.
Atomic Heart, 15 pénz, azt mindenképp és még a Silent Hill F, az meg 47€....asszem ennyi. -
válasz
Franklin
üzenetére
Megvettem a megjelenés napján, 8 órám van benne de valahogy nem kötött le. Fura ez nálam. A WH40K játékok egyszerűen képtelenek lekötni, miközben könyvben az eddig magyarul megjelent összes könyv megvan, és azokat meg imádom.

Amit viszont nagyon adnék, az egy Witcher 3 kinézetű és mélységű TPS RPG, egy inkvizítorral. Azt biztosan kijátszanám.#112391JSaN
Divinity 2-be beletettem eddig olyan 19 órát, és akkor engedtem el amikor kiderült, hogy ez a 19 óra arra volt elég, hogy elszakadjak a legelső kezdőterületről. Tippre még vagy háromszor ennyi biztosan van benne. Ez tavaly lehetett, azóta nem nyúltam hozzá. -
JSaN
addikt
válasz
ripla
üzenetére
En pl a Divinity-vel idaig vartam, ra ertem volt ezer mas cím.
Ez a csomag most nagyon megerei akinek kimaradt es akar valamit ami BG3-hoz hasonlo.
[Divinity 1-2 The source saga] 10,6 eur abszolut jo vetel. -
Franklin
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Amíg várod a BG3 akciót, addig ajánlom a Warhammer 40K Rogue Tradert, szigorúan Epic Store-ban (tudom, fúj
), ott jelenleg 3600 HUF, kb. 11 USD (Steamen 20 EUR).Szegény ember Baldur's Gate-je az űrben, nincsenek high-quali átvezető animációk és nem full szinkronos, sokat kell olvasni, de sztem megéri, zseniális a világ és a sztori, a harc ugyanúgy körökre osztott.
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
ripla
üzenetére
Inkább profit orientált. Nézd meg a nintendot. Ott az userek megveszik drágán ha valami kell nekik mert a nintendo kb kőbe véste hogy 78 év után se csökkent árat max ilyen 35%-ig a saját címeinél...És működik. PC-n is működni ha elkezdenék hozzászoktatni az embereket ehhez.Csak hát a pc piacon a legtöbb kiadónak tegnap előttre kell a pénz és ha nem úgy megy valami ahogy eltervezték akkor ha kell 1 hónap után már -40-50% hiába AAA a cím..
-
wjbhbdux
veterán
válasz
ripla
üzenetére
Ha megnézed épp a 4. legtöbb bevételt termelő single player játék a BG3 a Steamen. Sokkal kifizetődőbb a kedvezmény mértékét évek során apránként növelni egy népszerű játéknál, így is egyre többen veszik meg minden alkalommal. Igazán nagy kedvezmény kb akkor várható amikor már átveszi a helyét a fejlesztők következő játéka.
A Divinity árazásán is jól látszik, hogy ez a bevált módszerük.
-
Nos... konkrétan nevetségesek ezek a 10-20-25%-os kedvezmények egy ünnepi vásáron. Ilyen kedvezmény év közben is van bármikor.
Az hogy pl. a több mint 2 éves Baldur's Gate 3 még mindig csak 25%-os kedvezménnyel fut, pedig már rég féláron kellene adni, az egy igencsak vásárló elriasztó hozzáállás. Én legalábbis megint nem fogom megvenni. Nem értem, tényleg, valahol mélyen legbelül ismét csalódtam. -
zseko
veterán
Ezt lehet az izgulós topikba kéne írni, hogy én már izgulok hogy lesz-e valami igazán ütős akció azokra a játékokra most a Winter Sale alatt, amiket meg akarnák venni

(hint: nem)
-

-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez a longest streak nem feltétlenül jelenti a folyamatos játékot egyébként. simán elegendő hozzá az is, ha minden nap elindítottál egy wallpaper engine-t vagy lossless scaling-et vagy bármi hasonló segédprogramot (vagy igazából szerintem bármit a steam kliensből) ... akár csak pár percre. csak annyit vizsgál, hogy hány egymást követő napon indítottál el gyakorlatilag bármit Steamen keresztül.
meg aztán ott van az a rengeteg idle clicker játék is ugye...

-
Franklin
addikt
Nézegetem az ismőrösök Steames összefoglalóját.... srácok, azért ennyire ne legyetek már függők
Se egy betegség, se egy utazás, se egy közbejött vmi 250 napig???

És nem Steam Deckezett, szóval még azt se lehet mondani, h vitte magával nyaralásra

-
Golden9
veterán
Négy napig ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops 7.
-
wjbhbdux
veterán
Elérhető a fiókunk idei Steames statisztikáit tartalmazó visszajátszás, 50XP--s kitűzőt ad a megtekintésért.
-
csaba951
veterán
válasz
trialboj
üzenetére
Ez könnyű döntés, Forza Horizon!
Motorsport-ból csak a 2 utolsó rész jelent meg PC-re. Akik komolyabban tolták a sorozatot, mind azt mondják, hogy ezek lettek a leggyengébbek. Ha szimulátorozni szeretnél, akkor PC sokkal jobbakat találsz.
Horizon-ból eddig mindegyik jól sikerült. Alapvetően akkor jó, ha nem csakis pályaversenyzéssel szeretnéd tölteni idődet. Ha egyszerűen csak gurulni akarnál változatos autóparkkal egy szép környezetben vagy pl. szórakoznál kicsit a barátaiddal akkor ideális.Itt az a visszatartó erő, hogy az jövő év első félévében várható a folytatás. Ez egy live service játék. A szórakozás jelentős része a napi, heti küldetésekből, szezonális eseményekből jön. Ezért gyakorlatilag akkor jársz vele ül, ha megjelenéskor veszed meg és folyamatosan játszol vele. Ha a kivezetéskor veszed meg, akkor ugyan a világ, meg a rengeteg kocsi benne lesz, de 1-2 hónap után nagyon unalmasnak fogod találni.
-
gézu
őstag
Megjött a főoldalon promózott steam wallet kód. Kaptam egy 10 eurós kódot. Reggel egy idén vásárolt alaplap értékelésével beregeltem és már meg is jött a zsé.
-
trialboj
őstag
Hali, az érdekelne hogy lehet e tudni hányadikán kezdődik a Winter sale steamen? Ritkán játszom többnyire télen, és lenne pár új játék amit kipróbálnék de nem venném teljesen áron ha pár nap múlva lehet fél áron adják.
Másik kérdés hogy manapság már nincs demo egyik játékhoz sem, viszont tudom hogy steamen vissza lehet kérni a pénzt ha talán 2 óránál kevesebbet játszottad, vagy ha 24 órán belül vagy?
Forza horizon es motorsport ot hasonlítanám össze, de nem tudom hogy pontosan mennyi időm van letesztelni... Kb 2 óra alatt sokat nem tudok kideriteni egy szemi smilautorról.
Köszönöm -
De4d
őstag
Most is van néhány játékra akció steamen.
Azok ilyenkor a téli vásár alatt újra akciósak lesznek?( mondjuk akkor fura hogy most van akcióban) vagy ilyen esetben ezek nem lesznek újra akciózva?
Most nem a jelenlegi "sport fesztivál"-ba tartozó játékokra gondolok. -
Golden9
veterán
Path of Exile 2 - Két napig ingyen játszható.
-
TBT
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Mivel csak a felvezetőben volt róla szó, gondolom a Capcom sem vár tőle túl sokat. Ettől függetlenül tényleg szórakoztató és kissé elvont játék, ráadásul a PC-s verzió is átlagon felüli (már ami az optimalizációt illeti). Remélhetőleg, a Resi 9-re is odafigyelnek majd.
-
Van a Steamen Pragmata játszható demó. Játékmenet videó alapján nem jött át, de élőben kipróbálva szórakoztató volt.
-
Segal
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha van mindenre alias (egyedi mail cím), akkor már kijjebb van lőve ez a probléma, de néha beindul a motosz
..., meg bejelentett adatszivárgásonként![Ihttps://mobilarena.hu/tag/wjbhbdux.html] 3-4 évente rászorozni arra a percenkénti 2*1/60-millára nem árt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SpongyaBob
veterán
Már vannak mystery kártyák.
-
Segal
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Csak user error kell hozzá. Amikor valaki bejeletkezve kattint valami ingyenes pl cs2 skin vagy 50 dollár gift linkre. Na akkor szart sem ér a guard.
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Semmikor. Aki fel akarja törni steam guardal is felfogja, hogy hogy ne kérdezd de sokszor van ilyen.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
A Steam guard cseréli a fiókot védő kódot 30 másodpercenként, így nekem nem kell ezzel foglalkozni.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Ti milyen gyakran szoktatok (ha szoktatok), Steam jelszót változtatni?
-
Segal
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
"Ami miatt érdemes izgulni, azok az epices ingyenes játékok."
Elnézve az idei felhozatalt amit eddig adtak most lefogadom hogy lesz benne több ismétlés, több olyan aminél még a vágyat sem fogja érezni az ember hogy kettőt kattintson hogy a könyvtárában tudhassa és 1 vagy talán 2 ami jól hangzik.
Az ismétléssel persze páran jól járhatnak, a többségnek gagyinak is biztos örülni fog valaki és az az 1-2 meg a többségnek lesz jó. Viszont nagyon izgulni szerintem nem érdemes. -
Anonymusxx
senior tag
Rendesen ráizgultál s karácsonyi steames vásárra, mintha az elmúlt 5 vagy 10 évben lett volna valami érdekes
De ajánlom az izgulós topicot:
https://prohardver.hu/tema/steam_felhasznalok_baratsagos_izgulos_topikja/friss.htmlAmi miatt érdemes izgulni, azok az epices ingyenes játékok.
-
wjbhbdux
veterán
Kártya már több vásár óta nem farmolható, ne számíts ilyenre. Egyszerűen megtörte a sok bot a rendszert és használhatatlanná vált a market erre az időszakra, ki kellett venniük az ingyenes dropokat. Villámakciók meg az EU által kiharcolt 14 napos refund miatt értelmét vesztette.
Ha felhasználók után kapálózós nagyobb akciókra vársz, arra ott lesz az Epic sale holnaptól, ők még mindig dobálják utánad a pénzt, állandó 20%-os visszatérítés van már vagy fél éve. -
Segal
veterán
Nem tudok semmit, de teljesen nyugodtan merem leirni hogy nem lesz semmi. A steam bevétele az egekben, egyszerűen nincsenek rákényszerülve. Max gyorsan vásárolsz az elején és akkor a mystery cardoknak lesz még valami értéke.
Az én várt játékomat bezzeg pont 18.-ig akciózták le...
Mindegy csodát nem várok mert 1-2 kivételtől eltekintve az unalomig ismételt akciók lesznek... -
De4d
őstag
Ha már télivásár, erről sose jön ki előre semmilyen "infó"?
Arra gondolok, hogy esetleg várhatóe valami újítás, vagy módosítás?
( több kártya farmolható, esetleg lesz valami kis játék mint régen, extra villámakciók egy egy napra, esetleg, bizonyos összeg felett 5-10 eurós kedvezmény ) Vagy ezekről sose jön ki előre valami infó.
Vajon megint a szokásos önismétlés lesz majd? Minden kap fixen valami akciót, többnyire azt amit évek óta ismételnek azt annyi? -
Segal
veterán
Azt meg tudja valaki írni hogy mikortól dob vásárlásért mystery kártyát a Steam. Ugye a winter sale 18.-án indul, de most lenne egy játék ami érdekelne. Viszont megvárnám a vásárlással amíg már biztosan ad érte kártyát. Köszi a választ előre is!
-
Golden9
veterán
December 8-ig ingyen játszhatóak.:
Warhammer 40,000: Darktide
Songs of Syx -
bepken
veterán
válasz
ripla
üzenetére
mondjuk ez a szitu szerintem sok másik játékban is előfordulhat

teljesen más kategória tudom, de érzésre hasonló lehetett ehhez...AC: Origins gyakorlatilag legeleje, Siwa területén (még mielőtt "kinyílna" a játék) egy barlang melletti bandita tábort próbáltam kirabolni, amikor az egyik észrevett...hát én meg mivel még nagyon naivan áltam a játékhoz, előrántottam a kardot és annyit mondtam "na gyere keszeg!"

egy életre megtanultam, hogy a piros halálfej az ellenfél felett (ahol egyébként adott karakter szintjét írja ki a játék ideális esetben) annyit jelent: "takarodj innen, amilyen gyorsan csak tudsz!"
na jó...ezt a következtetést én személy szerint meglehet, hogy nem az első próbálkozás után vontam le, úgy talán a harmadik nagyon csúfos halál után adtam fel és csak sokkal magasabb szinten mentem vissza oda elpicsázni a banditákat....

-
Oké srácok, ne menjünk egymás idegeire, engedjük el a soulslike témát!
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Egyszer kipróbáltam az Elden Ringet. Az első 2 perc úgy nyitott, hogy a lvl1 karakterrel kimentem a legelső pálya legelső 10 méterére, nekem szaladt egy lovas, és 1 ütésből elintézett.
Exit Game, Uninstall.
Amit a leginkább gyűlölök a soulslike stílusban, hogy nincs semmi felvezető benne, hanem azonnal bedobnak a mélyvízbe, még akkor is hogyha a karaktered totálisan alkalmatlan azon állapotában arra, hogy felvegye a kesztyűt.
A másik meg, hogy sem kedvem, sem időm, sem idegeim nincsenek ahhoz, hogy 1 darab bossal heteket szívjak. Nekem történet kell és normális játékmenet, nem vagyok én mazochista.
A soulsLITE, az már más, azokkal ki tudok egyezni, pl. a Star Wars Jedi Survivors meg az előző része is ilyen, és azokat imádtam is, meg azért is mert Star Wars.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
De minek játszani vele, ha a tartalom jelentős részét kihagyja az ember? Plusz ott minden egyes ellenfél, amelyik nem boss olyan, mint más játékban egy átlagos boss. Én is utálom az ilyen játékokat.
De azt is megértem, ha valakinek meg ez tetszik. Nem vagyunk egyformák. -
VikMorroHun
őstag
-
zseko
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szívassa magát szándékosan az akinek hat anyja van, egyszer szétvertem egy billentyűzetet játék miatt
azóta nem játszom olyannal ami felbasz
Az olyan fázisokra bontott bossharcot meg ahol 3x is le kell verni, nevetségesnek tartom. Nem is játszom soulslike-al én sem, nem bírom a stílust, még ha a világ némelyikben tetszik is. viszont egy (vagy kettő) kivétel mégiscsak lesz, a Wukong és a Wuchang, mivel indokolatlanul nagyon bírom ázsiát, és tetszik a képi világa a játékoknak (csak ugye ebbe az irányba kissé elfogult vagyok. Még a könyvet is beszereztem a Wukonghoz, hogy jobban értsem ha majd játszom). Utóbbit már próbáltam (mert, khmm, elérhető...), nos, a harmadik emberen akivel szembetalálkoztam, kábé úgy három óra alatt jutottam túl, és még csak minibossnak sem mondható, csak egy udvarban állt...
Ha majd 30€ környékére beesnek, akkor majd beszerzem őket. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ja, meg a No Rest for the Wicked, azt mondjuk nálam a hangulata és az egyedi dizájnja mentette meg. Bár az Echo Knight-ot a The Crucible-n belül a mai napig nem bírtam leverni.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Viszont a minimum rendszerigénye még mindig ugyan az a leírásban akkor ki a hülye?
Nálam a CS volt ilyen. 1 update -80 fps, amivel beesett a játszhatatlan zónába. Nyilván előtte sem volt acélos. Csalókat dobálják kifelé ne fényeffekteket.
Amcsi lennék, kiperelnék ezzel belőlük egy összes játékos accot és összes eszközt ingyen élettartam garival. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
RX 7900 XT - 20 gb
Ryzen 9 - 12 core
64 gb RAMHa ezzel a konfiggal valamit nem tudok elindítani és megfelelő minőségban futtatni, akkor azt a játékot kőkeményen elrontották.

#112323VikMorroHun
A soulslike játékok nálam tiltólistásak. Semmi kedvem hetekig szívni egyetlen ellenfél miatt, nincsenek hozzá idegeim. Nekem játékélmény kell, és nem az hogy éveket öregedjek néhány pillanat alatt egyetlen játék miatt.
Egyetlen kivétel volt eddig, a Mandragora, de csak azért mert lehetett benne nehézséget állítani, és lehetett fejleszteni a karakter képességeit, így éppen csak sikerült. -
VikMorroHun
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Elden Ring. Az egyik legszívatósabb és legjobb nyílt világú fantasy akció/kaland. Én (és mások is) elsőre visszakértem az árát, mert annyira rossz élmény volt. Aztán újra megvettem és azóta van benne 476 órám. Persze ehhez az is kell, hogy megtanuljon vele játszani az egyszeri játékos (neten vannak hozzá útmutatók). Illetve el kell fogadni, hogy ebben a játékban mindegy mit csinálsz, meg fogsz halni. Aztán újra és újra és újra.

-
válasz
wjbhbdux
üzenetére
A legelső megjelenés óta, 20+ éve van accountom hozzá. Csak azért nem tudtam a legelső napon elkezdeni játszani, mert annyian voltak hogy nem lehetett belépni.
Szóval a rákövetkező nap tudtam csak elkezdeni, de az accountom az a legelső perctől kezdve élt. Hosszú-hosszú éveken keresztül toltam, először évekig haverokkal, aztán ahogy elfogytak, már csak szólóban, de most úgy érzem elengedem a játékot. A mostani kontent olyan halál unalmas és végtelenül sivár (pedig a Dragonflight visszaadta a hitemet, de tettek róla hogy hamar el is párologjon), hogy a Midnight jelen pillanatban nem tud érdekelni, mivel nagyjából a 70-80%-a ismét újra felmelegített tartalom, így kimarad.Viszont single játékokra gondoltam, nem kifejezetten MMO-kra. Az ázsiai vonal szintén nem érdekel, kezdve a Final Fantasyval és minden más ázsiai alkotással, amik annyira szögegyforma futószalag játékok, hogy akármelyikből átraksz egy assetet egy másikba, nem fog kilógni belőle.
A soulslike-okat mondtam, rühellem a a stílust. Mi marad ami TPS... a régi Shadow of Mordor játékokat toltam egy darabig, de halál unalmasak voltak. Esetleg még ezt az Enshroudot megnézem, aztán szerintem ki is fújt a téma.Pedig ez a Dragon's Dogma iszonyat jó lehetne, ha nem csak 80%-ban lenne kész. Néztem róla videókat, elképesztően jó hangulat teremtő dolgok vannak benne, kezdve az olyan apróságokkal, hogy egy jó kis csata után a segítőid pl. lepacsiznak a karaktereddel. Ez persze csak 1 a százból, de ez nagyon megmaradt. Szóval őszintén sajnálom, hogy lemondott róla a Capcom...
Az már egy másik téma, hogy ezt a hozzáállást irdatlan nagy pénzbüntetésekkel sújtanám. Autót sem úgy veszel, hogy lyukas az egyik gumi, meg hiányzik a szélvédő, de semmi gond, mert menni megy... -
válasz
Héraklész
üzenetére
Tudom, de nagyon vágyom egy ilyen játékra, ahol kalandozni lehet egy hatalmas fantasy világban és jól is néz ki. Witcher 3 volt hasonló, meg a legutóbbi Dragon Age, de azt inkább hagyjuk. A soulslike játékokat meg gyűlölöm, szóval azok mind kiestek. És más nem is nagyon létezik ami ilyen.
-
zseko
veterán
válasz
ripla
üzenetére
Jó, de pl. ott a F.I.S.T. Forged in Shadow Torch. Epic-en van meg, mert ingyen adták. Nem jól működik. Szar az irányítás gamepaddal, jobbra nyomom felfelé megy meg ilyenek, 'A' gombra azt csinálja amit a 'B'-nek kéne, satöbbi, asszem még ticket is van nyitva róla. Egyetlen egy olyan hsz-t találtam, valahol, ahol azt írta a gyerek, Epic-en szar neki is, de betette Steam alá az .exe-t mint külső játék és úgy játszik és jó. Kipróbáltam. Nos... gond nélkül megy... Steam alatt az Epic-es játék, ami a saját kliensében szar...
Egyébként csak az Epic-es változat a rossz, mindenhol máshol vett - Steam, Gog pl. - változatok jól futnak az irások szerint. -
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Na igen, de az hogy 1 év után már nem működik, miközben előtte az alapverzió még működött, az valamit csak elmond a probléma mélységéről.

-
szarnyasdino
junior tag
válasz
ripla
üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ez a "pc sajátossága".. Én most tettem fel a Sacred 1 részét steamről. Sehogy semmilyen körülményeket között nem tudtam működésre bírni steamről. A mappájába bemenve exére kattintva pedig megy (de ilyenkor a steam nem érzékeli ugye) Másnál meg simán jó steamről is.Sokaknál viszont szintén nem.
De vettem én már steamen NFS Rivalst is 7 évvel a megjelenés után játszhatatlan volt nem tudtam egy futamot se játszani ,mert folyton a pálya alá estem bármit csináltam a játékkal. Életem első refundja volt.
Szóval az hogy nálad valami nem jó még nem biztos, hogy konstans a probléma..
-
válasz
ripla
üzenetére
Tudom nem szabad beszélni róla, mert csúnya meg rossz, és mindenki kalózzá változik aki csak ránéz a T betűs szóra... de most már poénból leszedtem a virágbolti 1.0 verziót, az meg fut minden gond nélkül, elindul és játszható... ezek szerint akkor a hiba mégsem az én gépemben van... Ennyit a Capcomról, hozzá nem értő hülyék.

-
Hatalmas elánnal vágtam bele magam a vásárlásba, és behúztam 10.000 meg apróért a Dragon's Dogma 2-t. Reménykedve abban, hogy így több mint félév várakozás után sikerült esetleg működőképes állapotba hozni.
Nos.
Nem.
Első indítás után azonnal összeomlott. Aztán még kétszer megpróbáltam, mind a kétszer ugyanazzal a hibával szállt el. Bejön a logó, aztán kikapcsolja a tévét, majd visszajön a kép és hibaüzenettel visszadob az asztalra. Pedig a gépem egy nagyon jó konfignak számít a jelen felhozatalban (1,5 éves), videókártya driver is a legfrissebb. A játék pedig nem működik... refundoltam.
-
Golden9
veterán
Négy napig ingyen játszható az Ara History Untold: Anniversary Edition.
-
wjbhbdux
veterán
Beta kliensben kipróbálható a 64 bites Steam. [link]
32 bites Windowson még jan 31-ig jönnek frissítések, aztán elfut valameddig, de újratelepíteni már nem lehet ilyen rendszerre. -
csaba951
veterán
Mi a manó! Mégsem mától indul a sale?
-
pingtest
tag
válasz
chungee
üzenetére
Szia.
Gondolom erre gondolsz. Kattints egy videóra. Ahol bele tudsz tekerni a videóba ott van jobb oldalon egy fogaskerék ikon. Kattints rá, látnod kell, automatikus videólejátszás.
Jaj bocs mindenki, látom közben válaszoltatok is, csak nekem nem mutatta. Lehet nem frissítettem. Csodálkoztam is, hogy még senki nem írt? Bocsi még egyszer.
Kedves topikgazda, ha gondolod törölheted a hozzászólást. -
chungee
addikt
Koszonom szepen

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgyhogy egy retkes EA APP kódot kapott szegény.

eami