Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz IMIIKE1998 #76896 üzenetére
Egy ilyennel pl. nem lőnél nagyon mellé: http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=263032
Vagy régebbi etalon "fillérekért": http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=236175Upsz, bocsi! Erről megfeledkeztem. Akkor lehet hogy nem lesz egyszerű, az még nem annyira régi téma
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Strezi
őstag
válasz Hasaggymeg #76884 üzenetére
A whiskys üveget meg sem láttad ?
Biciklis érmek, nagyrészt. A kupák nem lógtak be, "véletlenül"Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Willie
őstag
Szia!
Köszönöm a válaszodat. Nem vagy vele egyedül, nagyon szeretem én is, A-ból B-be városba teljesen ideális nekem.
Ilyenek a mostani köpenyek és a felni:
Minta
MRG
TaurusEz szerintem tutira a gyári felni, nagyapámé volt és a 34 év alatt alig volt használva, kb 2012 óta használom én, addig csak a garázsban állt. Megnéztem édesapám Csepel Szilaj biciklijét, azt használtan vettem, de szerintem még azon is eredeti felni van, de a külső már cserélve lett 40-635-ös Rubena van rajta.
Ebikon alatt az ebike webshopra gondoltál, igaz? Erre gondolsz? Hülye kérdés, de igaz ezen is van a dinamónak minta?
szerk.: Kár, hogy manapság nem divat a barna külső. Fáj a szívem miatta...
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Willie #76882 üzenetére
Túra mániás vagyok Jó gépek azok.
Fontos: ez a 28 a 635-ös 700b nem a 622-es 700c, ezért csak olyan jó rá.
CST 28x 1 1/2 635mm külső ebikon van, teljesen jó cucc, nekem is az van, veerubber gagyibb, de az is elmegy.
Bármilyen belső jó ezekbe, ami 28 x 1 1/2-hez van, viszont 622-es belső nem jó, vagy legalábbis nem ideális, conti belső meg felesleges a kenda a legolcsóbb az 900 körül szokott lenni olyat vegyél.De csak ha eredeti westwood profilú 635-ös felni van rajta ez mind akkor érvényes
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
válasz kk831228 #76883 üzenetére
Nem, de van 2 ledes. Ilyen.. Viszont nem jobb, mint a fent linkelt 1ledes. Szerintem ez utóbbiban nem CREE ledek vannak, hanem valami copy, gyengébb gyártóé. Bár ahogy nézem elvileg amit te linkeltél, az az én két ledesm upgradelt verziója. Viszont a kínaiknál ez nem jelent semmit, mivel többen gyártanak ugyanolyan név alatt terméket, simán másolják egymást 1:1 ben.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #76886 üzenetére
van egy eladó claris hajtóművem monoblokkal, váz nélkül.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
zoli03
őstag
válasz IMIIKE1998 #76880 üzenetére
Inkább keményebb a rugójuk, egy nehezebb ember alatt teljesen összeülne akkor (az állítás nem sokat ér). Persze, hogy visszarúg, nincs benne csillapítás. Amúgy nem mondanám, hogy ennyire rossz, ennyi pénzért ezt kapod, ennek is megvan a felhasználási területe, amire jó.
-
smkb
őstag
válasz IMIIKE1998 #76880 üzenetére
Tényleg. XCT még a belépőkategóriás telók közül is a legalja telók egyike. Azért rúg vissza mert a csillapítása is nulla, illetve nem állíthható, de amúgy is pikkpakk szét fog kopni és hullani, ha rendesen használod terepen. (nekem is volt az egyik bringámban, totál elkopott szegényem, az is ugy rúgott vissza mint egy ló a végén már ) Ha már rugós, akkor minimum egy RS 30 Silver, az legalább egy jó spirálrugós teló, állítható csillapítással. Egy ilyen XCT csak kolonc tömeg egy montin. Ez van, ez ilyen. Egyébként valószínűleg a spirál rugót kellene benne cserélni gyengébbre, de nem tudom lehet e külön kapni, de léteznek különféle erősségűvel szerelt darabok. (Valószínűleg bringaméret alapján rendelik a gyártók, és egy S-esbe gyengébb kerül mint egy L es méretűbe) Csak akkor meg előfordulhat az, hogy bár apró akadályokat elsimít, de egy nagyobb gödörtől meg már felüt, és hintázós lesz, így hogy csillapításod a leírtak alapján kb nincs.
Újakban gondolkodva egy RS 30 Silverre cserélném a helyedben ha spirálrugós elég, 120 eur körül vannak (egyébkén megvan ám az előnye egy ilyen spirálosnak is, mert szépen mozognak , és jóval kevésbé karbantartásigényes mint egy levegős). Ha levegős akkor meg egy RS 30 Gold, az olyan 250 eur körül. Meg persze e felett a határ a csillagos ég, de e kettőben kezdenék gondolkodni. Mondjuk a 60 kilós tömeged az tényleg nem sok. Használtakat is lehet venni természetesen kedvező áron, de ez a kettő az kb amikben minimum szabad gondolkodni csereként.
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #76885 üzenetére
Vedd meg, kisebb méretben és add el nekem!
ja egy hajtóművet is adj hozzá középcsapággyal!
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
fene megeszi, mióta a lapierre-t hirdettem/eladtam, egyfolytában nézegetem a webshopokat, aprókat, és minden héten van egy váz, vagy bringa, amiről egyből a 'nekem kell egy ilyen. most' érzés kap el
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Sajnos az ősrégi 28"-os 1982-es Csepel Túrámon most már annyira elkopott az MRG köpeny, hogy állandóan defektet kapok, így kénytelen vagyok lecserélni (ideje már). Mit tudnátok javasolni? Ez még a régi számozás szerint ment, tehát 28 x 1 1/2 a köpenyen a méret. Ez milyen mai számozásnak felel meg?
Belsőnek Continental Tour 28 All-t gondoltam venni autósszeleppel, ilyet használok pár éve. Ez jó lesz továbbra is, esetleg van ennél jobb?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
IMIIKE1998
őstag
Ezek a Suntour XCT telók tényleg ennyire rosszak? Már nem lehet gyengíteni a keménységét a rugónak, de hacsak nem tehénkedek rá egész testsúllyal, szinte nem csinál semmit. A fűcsomók között szinte semmit nem mozog. Na meg ha mozog is, szó szerint visszarúg, egy hosszabb túra után fáj tőle a csuklóm. Én csinálok rosszul valamit? Vagy ha ennyire rossz, akkor mennyit kéne rááldozni, hogy értelmesen mozogjon a 60kg-os testem alatt is?
-
smkb
őstag
válasz Sterilzona #76852 üzenetére
Szia,
Van több külsőakkus lámpám is, de ez a kedvencem. Remek szórt fénye van, jól terít, és az éjszaka közepén is vígan csapathatsz vele a koromsötét erdőben. Én a Hármashatárhegy bozótosában szoktam vele, mivel általában csak este - éjjel van időm kimenni. De gurultam már vele éjfélkor 60-al lefele Dobogókőről is a koromsötétben. Vicces a mérete mert egész apró, és brutális fényt ad ki magából ahhoz képest. Youtubeon szerintem vannak videók.
-
Strezi
őstag
Na, épülget az új gép:
Csak próbaképpen összedugtam amit lehetett Elvileg holnap lesz kerék nyereg, kormány, hétvégére pedig összeállhat teljesen. XT, Ritchey Comp/WCS vonalon lesz a felszereltség (nem karbon).Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Runner_fxr
Ármester
Extra akciósan, Ph kedvezménnyel 140k/db áron eladó 2db Helix 5.0 cross trekking. Még dobozban vannak, teljesen újak. Ha valakit érdekel keressen priviben. [kép]
-
Strezi
őstag
válasz Hasaggymeg #76870 üzenetére
Nemértem az összefüggést
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Strezi
őstag
válasz joysefke #76860 üzenetére
Van olyan is, de már több mint egy hónapja gyógyítják a szervízbe, már lassan arra sem emlékszem hogy néz ki De ha avval is mennék, annyit nem bírna, akkor meg szivacs van ... Azért felfele a 24 kiló nem viccel motor nélkül
Mostanában saját zsíron megyek megint, pl. ma: strava, Kezd gurulni a bringa Jó volt kedvcsinálónak az elektromos, de még nem vagyok teljesen rászorulva
Hétfő jó lenne, nem száraz, de nem is szétázott a környék jelenleg... Feldobom Stravara, hatha valaki bekepcsolódik még!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #76863 üzenetére
nem is az egykerék érdekel, hanem a nyuszihopp , szeretném átugrani a kisebb akadályokat, és ezt teszik elé alapnak
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A bandában ketten állva,ketten meg ülve egykerekeztünk.A legtöbbet egyik állva meg én ülve tudtunk menni.Én egyszer próbáltam állva és akkor is csuklótörés lett a vége (a harmadik az összesen négy kéz törésből),Állva mintegy el kell rúgd magadtól a bringát ha túltolod és hanyatt esel,míg ülve csak lecsúsztatod lábad a pedálról és máris futhatsz bringád után.Amúgy meg 40 után nem ajánlom senkinek megtanulni egykerekezni,ilyenkor már kevésbé rugalmas az ember és csontjai is lassabban forrnak.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
joysefke
veterán
Strezi: el kell menni, meg kell nézni. Lehet, hogy a Buzsó csak túrázott
Ha már Buzsó, tegnap voltam montival a CX kanyarodás tréningen nála. Eszméletlen, hogy milyen sebességgel tud kanyart venni a tag...
Egyébként a kedvenc vicces képem túra témában -Mátra befutó- :
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
válasz -=RelakS=- #76859 üzenetére
Foglamam sincs mi a jo
Eddig nem is nagyon erdekelt, nem mentem este olyan helyeken, ahol be lehet tojni -
joysefke
veterán
válasz Strezi #76818 üzenetére
Nem neked van az elektromos montid? Azzal csak nem kell félni.
Ha valakinek van ideje és kedve jövő hét hétköznap (hétfő-szerda, csütörtök kérdéses utána meg egyéb -nem kerékpár- verseny miatt nem jó) szívesen elmegyek társaságnak egy Vérkörre, feltéve hogy nem lesz nagyon nagy dagonya, mert akkor inkább itthon maradok
üdv
J. -
-=RelakS=-
veterán
válasz Sterilzona #76856 üzenetére
Lencsés vagy tükrös lámpa?
A lencsés tudom, hogy nem jó, de a tükrössel már el lehet tekeregni. Jó, mondjuk én tükrösből egy 7 ledes fotonágyút próbáltam, azzal éjszaka felkelt az erdőben a nap Viszont csináltam ledes dinamós bringalámpát, aminek a lencséje egy lapított oválisban terít hasonló fényt, mint a tükrös lámpák. Azzal volt meg az első olyan élményem, hogy jéé, LÁTOK!Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
kk831228
addikt
válasz Sterilzona #76856 üzenetére
Nem tudom milyen az a mag xl, de ez a convoy elég brutál... A kerékpáros biztos jobban terít, de 5000 ft - ért szerintem egy villogót se kapsz ami speckó kerékpáros... Havernak van valami egyszerű 3-4000 ft - os kerékp@ros lámpa, de a convoyhoz képest egy húgy...
Az a baj a kerékpáros cuccoknál szerintem sok olyan dolgot meg kell fizetni, ami nem mindenkinek számít... Súly stb... De majd a profik megmondják...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Sterilzona
senior tag
válasz kk831228 #76853 üzenetére
Szerintem a zseblampak nem jok bringa lampanak. Most zseblampat hasznalok, nemis gagyit, mag xl 200-at.
De hiaba eros, hiaba vilagit jo elore, nem ugy teriti, szorja a fenyt ahogy szeretnem. Vagy mind ilyen lesz ?
En mondjuk valami retro kinezeture gondotam, tudjatok biztos, nagyobb lampa test ... Csak mar ugye ledesek ezek is. -
6030D
őstag
Van róla a Zindexes Kerékagyon is cikk, de azt inkább nem linkelem a kommentek miatt... remélem itt azért más a vélemény a sport/rongálás fogalmáról.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #76851 üzenetére
Nem, sima edzőcipő, és a taposós oldalát használom a pedálnak, de nem ültem, mert állva mutogatták, eszembe sem jutott, hogy úgy nehezebb a lábat letenni hirtelen, köszi az ötletet! És igen utána láttam, hogy a legkönnyebb áttétellel próbálgatják, és meg elöl 2/3, hátul meg 4/8-on voltam
Köszi!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kk831228
addikt
válasz Sterilzona #76852 üzenetére
Convoy s2 elég jó, nem kimondottan kerékpáros lámpa... Belső akksis, mondjuk nem árt mellé mégegy akksi plusszba... Írd be youtube-ra...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
egy kis segítséget szeretnék kérni.
bedöglött a motorom, úgyhogy bicajjal kell most járkálnom.
Első lámpát keresek, kb 5000 ezer forintért. Ami ezért az árért brutál. Azért, mert elég sokat megyek erdős, korom sötét szakaszon, és nagyon idegesít hogy nem látok jó előre, és oldalt se. Eddig enm akartam külső akkust, de már bele nyugodtam, hogy ami erős, az olyan lesz. Jöhet ebayos link is. Van egy powerbankom, s láttam már usb-s lámpát is valahol, lehet elég lenne egy lámpa erőforrás nélkül is.
Még annyit, hogy, olyan konzolt keresek, amit a teleszkópra lehet erősíteni. A hídon, az íven, van egy gyári lyuk, szerintem a sárvédőnek van, de én megpróbálnám oda tenni a lámpát. Az is zavar, hogy a kormányon nem tudom, pont középre tenni, és mivel hajlított kormányom van, kicsit mindig bal fele húz a lámpa, inkább arra fele világít.
Hátsó is kellene, most egy kis játék gomb elemes van, de azt szerintem lecserélem valami erősebbre.
Nézegettem ezt a decathlonos sigmát, ami nem villog. Nem tudom, furcsa egyelőre, hogy nem villog.
Köszönöm, ha tudtok segíteni nekem. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Remélem nem patentes pedállal próbálod! Lassan indulj és kis áttéttel nyomj rá rendesen a pedálra mikor felkapod hadd menjen ki alólad a bringa,így megtudod hol a határ ahol egyensúlyozni kell.Persze ülve,hogy letehesd a lábad.Valamikor 26-os hátsó,28-as első kerékkel és fél colos horganyzott csőből hajlított kormánnyal nyomtam több 100 méteren át,egysebességű,bringának sem nevezhető tákolmánnyal. Ma már sajnálom a kerékpárom (és magam) az ilyen mutatványokra.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
geotigris9
tag
Igazából bárhol lehet kis szerencsével jó cuccot találni. Nyilván specifikusabb oldalon nagyobb a valószínűsége. (Ha több időt kint kellene lennem cangával télen /több mint 1 óra/ a mínuszban akkor érdemes lehet elgondolkodni valami fűthető talpbetétbe is.)
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
pc360
addikt
válasz geotigris9 #76845 üzenetére
A hulladék indavideó helyett itt van jobb minőségben.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
geotigris9
tag
Ez sem itt fogott először kezei között bicikli kormányt.
-
geotigris9
tag
Az ízület ropogáshoz: Az RD-n olvastam még, hogy az időnkénti "ízületi ropogás" attól is lehet, hogy "levegő távozik onnan" ... [Fene tudja.]
(#76821) StLui Ez csak belépő szintű spd cipő nem sokat ér az ilyen csak licht túrára való inkább.
Ha veszel minden képen valami csatos verziót érdemes venni az tudja igazán biztosan fogni a lábat.
pl.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz CaNNa3IS #76840 üzenetére
Na most képzeld el napok óta ilyen videókat nézek, és ma kimentem az udvarra a gyereknek adott bringával próbálgatni, elsőre csak a felrántását az első keréknek, persze nem merem a seggem eléggé hátratolni, így csak rángatom, max 30cm-re a földtől, és 20 próba után kifáradva bevonultam. na jó pont edzés után, de akkor is
-
Strezi
őstag
válasz Runner_fxr #76836 üzenetére
az az ürge kb először járt arra, ismeretlen terepen technikai tudás nélkül. Ennyi, nem direkt volt béna, csak úgy
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Runner_fxr #76836 üzenetére
Ezért érdemes manual,egykerék,bunnyhop gyakorlása. Kvázi a jó alap egy lejtőzéshez megfelelő tempóban.
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Országútit keresek max 300e-ért, versenyzésre kellene. Ezek közül melyiket ajánlanátok?fuji team pro egyik
fuji team pro másik
kuota kebel
bianchi 928
pinarello fp2[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Használt téli cipőt merrefelé lehet keresgélni? Nincs 50-70k forintom téli cipőre.
-
Runner_fxr
Ármester
Én ezt soha nem értettem, egy halom ilyen perecelős videót látni, ahol azért esnek hatalmasat mert nincs meg a kellő sebesség ahhoz, hogy átugorja az ugratót. Így egyáltalán minek megpróbálni? Elég megnézni az ugratót és kb tudja az ember, hogy mi az a minimum tempó ami kell ahhoz, hogy átugrasd. Persze kellő sebességgel érkezéskor is el lehet még esni, de ez a legrosszabb, amikor esélyt sem adsz rá, hogy sikerüljön, csak beadsz egy ilyen értelmetlen, lassú, rövid ugrást. Azon kívül, hogy mi magunk is megsérülünk, a bicajt is lenullázhatja, mert egy ilyen csőrös simán meghajlíthat egy villát vagy akár a vázat is.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz ígyvanferi #76834 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz atok666 #76829 üzenetére
Be kell logolni, hogy ilyen adatokat lásson az ember? Mert én csak annyit látok, hogy 257,3 km 5:45:09 alatt. De az "csak" 45 km/h-s átlag. Illetve valami gebasz van a térképpel, az elején még csak-csak követi az utat, bár erősen kiegyenesíti, de a végén bő 100 km-t egy viszonylag kis területen rajzolja, keresztül-kasul mindenen.
-
6030D
őstag
Ha pont találsz olyat az akcióban, ami jó neked, akkor megéri. Én így vettem tavaly karácsony előtt.
Első spd-m lett, csak ki akartam próbálni, ezért nem akartam egyből drága high tech-et.
A legolcsóbban a Decában lehet megvenni az 520 -as pedált, ott 7500 Ft.
33000-ért vettem ugyan azt az 530+M089 kombót, ami most van, tehát kb 25e Ft volt egy csatos cipő+ a pedál. Ennyiért viszont nem kaptam volna máshol új shimano cipőt (próbával). A pedál meg valaki szerint ugyan az, valaki szerint jobb, az nem is számított, egyelőre jónak tűnik, annyival nem is nehezebb a keret miatt.Strezi: el kell menni, meg kell nézni. Lehet, hogy a Buzsó csak túrázott.
-
StLui
veterán
válasz Runner_fxr #76828 üzenetére
Ez valóban így van, (snowboradban is), ilyen távot ott is kihagyok a mai napig, mert félek, hogy kiverem a érdemmel a fogaimat
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Runner_fxr #76828 üzenetére
Mintha én csináltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Ha esetleg valakit erdekel, akkor Michael Kollar (Sagan segitoje) UCI RWC Doha 2016 Strava logja a versenyrol. (51.5 km/h 75% Quartile Speed 257km szakaszon )
Atok
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Tipikus példája annak amikor valaki nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Meg is akarta ugrani, meg nem is. Ilyen kis sebesség mellett borítékolható volt a mutatvány amit bemutatott. Nem szégyen az ha valamit nem merünk megugrani, de ha már megpróbáljuk akkor legyen meg a sebesség hozzá.
-
Strezi
őstag
Ilyeneket is kell nézni: esések
Ami jó, hogy általában van rendes védőfelszerelés rajtuk.Nekem elék jő a képzelőerőm, ha egyedül bringázok mindíg ezeket látom magam előtt. Csak óvatos duhaj vagyok
-
StLui
veterán
A nagy happy videók nézegetése közben belefutottam ebbe, azért könnyű bajba kerülni hirtelen. Snowboarddal sem megyek látótávon kívülre, értsd max a pálya mellett, ha egyedül vagyok, mi a szart csinálok ha kiütöm magam.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Strezi #76822 üzenetére
Én is ezt gondoltam, hogy ebben talán nincs olyan nagy csoda változás, ami engem éintene, és olyan kihagyhatatlan lenne ez az akció. csak FB tolja naponta az orrom elé, ugye most azt látja, hogy csak bringás oldalakat nézek
-
Strezi
őstag
Nem ezen fog múlni Nagyon jó állapotban van még kinézetre. Most télre hidegebb időre amúgy is jobb egy ilyen jellegű cipő (melegebb).
Szerintem ha belejössz a tekerésbe, akkor tavasszal ruházz be egy komolyabba ha akkor is tart a lendület. De most is megveheted mellé, eláll a dobozba meg Neked sem nő már a lábad
Én most full NorthWave szerelésben tekerek, a cipőm is az. Sokáig szedett vetett cuccaim voltak, de tavaj ilyenkor megelégeltem és vettem egy komplett nyári téli szettet. Nem bántam meg...
-
StLui
veterán
Van most Shimano spd+cipő akció, jó akció, vagy csak vakítás?
Ezt a 18-20 éves cipőmet, pedál is annyi, érdemes lecserélni valamelyikre montizáshoz?max a 33eFt-ig terjedő montis variácók jöhetnek szóba, esetleg a 60 ezres (SH-M200 Zöld, vagy fekete) de azt nem hiszem, csak ha élőben valami brutál jónak tűnne
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Én is így álltam neki Aztán néztem hogy a Búr Zsolt ment négy órát (aki immár többszörös magyar bajnok XCO, maraton és XC futamokon) Neki van 6 órás ideje a Salzkammergut maraton 120 kilométeres távján, 3500m szinttel
Egyébként igen, csak egy felderítő kör lenne mindenképpen, óvatosan túlélésre játszva. Kiugrani lehet sokfelé, és ha kell tudom hívni az asszonyt kocsival
Vannak helyi csókák Strava-n, de ők nagyon komolyakat mennek, nekik biztosan lassú lennék még ... Rá kellene jönnöm ott hogy lehet túrákat összehozni adott körre
Egyébként nagyon jó ez a Strava! Végre a helyi rekordok nem csak bemondásra mennek. Sajnálom hogy 2000-táján még nem volt ilyen
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz Strezi #76814 üzenetére
Pont a héten kezdtem el gondolkodni rajta, hogy meg kellene csinálni. De szerintem max tavasszal, mert elég sok leírásban van, hogy vannak húzós szakaszok, és az sárban nem az igazi. Főleg, ha időre megy az ember. Vagy egy felderítő vérkört az ősszel, egy mért kört meg tavasszal.
Amúgy ha ez végig tekerhető, és nem tévedek el, akkor nagyjából az 5 óra lehet reális, a 60km/1500 m maratonok 3:20-3:50-es idejéből kiindulva. Kellene egy navis GPS, és máris egyszerűbb.
Na jó, most nézem, hogy a legjobb kerékpáros idő közel 4 óra, akkor nekem lehet, hogy inkább 5,5-6.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
nem tudom, én nem találkoztam vele, sőt azt sem tudom, ez az 5 kép honnan lett. talán itt linkelte valaki jó régen?
más:
"Hogy biztosan élvezhesse az utolsó napsugarakat vagy felkészülhessen a télre, egy 10 eurós kupont adunk ajándékba. Csak mert… kedveljük Önt."
Rosebikes
-
Strezi
őstag
Ment valaki innen Vérkört? Tervezi esetleg valki mostanában?
Szerintem valahol öt és hat óra közötti időt tudnék menni, de nagy segítség lenne elsőre valaki vagy egy csapat hogy ne keverjek el. Azért 77 kilométeren nem mindegy egy esetleges plusz táv. Nomeg, jó lenne azokat a hivatalos időket begyűjteni a QR kódokkal ...
-
Strezi
őstag
Én is megpróbálom: Google Drive
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
tömörített fájl, 7zip ingyenes tömörítővel lehet kicsomagolni, de feltehetem az 5 képet külön, akkor nem kell ezzel vesződni, akinek nincs meg a program.
itt vannak a képek, minden vacakolás nélkül nézhető. remélem.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
nekem .jpg-ben van meg, feltettem ide.
mod: bekerült egy plusz kép, de sebaj
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz fpeter07 #76804 üzenetére
Beleolvastam Strezi linkén a cikkbe, ezt had kérjem el én is! Ilyeneket keresek magyarul, de nem találok!
Strezi: persze tőled is szívesen venném, de neked még be kell szkennelni is gondolom, fpeter07-nek meg már úgy van talán?
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
válasz fpeter07 #76804 üzenetére
LOL, ez az (egyetlen) szám pont megvan nekem is eredetiben
Maga ez a cikk nekem akkor( ) nem mondott sok újat (link), viszont ebben a számban jelent meg bringás cimbim, Kovács Botond két tesztje is ami érdekelt
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Strezi #76707 üzenetére
Jók a kevláros külsők. Volt már amikor a gumi levétele nagyobb erőfeszítésbe került, mint a bringázás. (3 leszedő kellett hozzá, mert nagyon passzentos volt) De azért egy olcsó mtb-re nyilván nem fogok 12k-es gumikat rakni. Jó annak a 2k is.
szerk: (#76711) 6030D: Bikemag cikk pl. a tekerj, ahogy a félistenek.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Pttypang #76799 üzenetére
Immár nem is olyan rövid életem során (47 év) különböző intenzítással,de mindig ropogott a térdem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba