- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsyGaBiKa
tag
Sziasztok!
Megszűntek a a használt dolgok árusítása az allegron vagy csak nekem nem akarja hozni az ajánlatokat?
Köszi a visszajelzést! -
Ádyka
őstag
Sziasztok!
A fizetés pillanata után már nem tudok változtani a szállításon?
Köszu -
Jagi
tag
Esetleg van valakinek valamilyen információja miért nem lehet megtalálni már minden ami "nem új" termékeket?
-
BagyiAti
tag
Most jött új kupon, 30/4.
-
dni
őstag
Sziasztok,
van most valamilyen kupon amivel lehet spórolni termékek árán vagy szállításon? -
kory24
őstag
-
Misogi
aktív tag
Ma jött email hogy ma érkezik a DPD futár a csomaggal. Hihetetlen de tényleg nagyon gyorsak.
Az érzés mikor rendelek valamit Lengyelországból és 2 munkanapon belül ideér DPD-vel, de magyar postával 1 hét mire megérkezik valami belföldön.
-
bul07
nagyúr
válasz
fradi81 #1188 üzenetére
Ne csodálkozz rajta
Én "ételt" és csokit nem rendelnék ilyen melegbe
Cukorka határeset mert az is megtud olvasni és akkor a csomagolás nem jön leHátul a kocsi dobozban simán lehet 40-50fok, ott biza a csoki jól megolvad, főleg ha délutánra ér a kocsi a címhez és van ideje átmelegedni a doboznak
Még egy konzerv is feltud úgy melegedni hogy kibontva nem lesz az igazi, elkezd erjedni -
fradi81
veterán
Csoki teszt rendelés 2 nap alatt ideért. Volt ami rendesen megolvadt, főleg ez:
Marabou daim ez egy az egybe mint a toblerone. -
Misogi
aktív tag
Na már jött is email hogy feladták ma reggel DPD-vel a csomagot. Smart cuccal rendeltem, házhoz szállítással. Szerintetek megjön péntekig vagy csak jövő hét hétfő leghamarabb?
-
Mr.Csizmás
titán
nemtom h posztoltam-e ide, de egyszer kb. 30k-nyi ziaja terméket küldtek kipárnázás nélkül, csomónak letört a kupakja/nyomókája. elküldtem reportra a képeket, kaptam 6 újat kártérítésként (bár szerintem nem folyt ki annyi, de ők ajánlották fel rögtön), meg egy marék kupakot a töröttek helyett.
-
Lackki
őstag
mivel rosszabb mintha egy random magyartól veszed jófogásról? Ráadásul 0 eladó db van itthon.
Nyilván ez kényszer megoldás volt, mivel ritka motorról volt szó és alig kapni. Német kleinanzeigenről is lehetett volna ismét venni, de jóval drágábban mennek ott és csupaszon.
De már bent van a helyén és tökéletesen működik -
Lackki
őstag
egy teleszkópot is tönkre lehet tenni szándékosan
téves vagy hibást rendelést meg köteles visszavenni az eladó, nyilván ez egyből kiderül jobb esetben ahogy megkapod, utána még lehet reklamálni
Kaptam én törött terméket allegros eladótól, visszakaptam az pénzt és intézte a futárt.Én komplett motort rendeltem kocsiba
raklapos szállítással. 75k volt csak a szállítás
-
bul07
nagyúr
Lehet rosszul fogalmaztam
Allegro = nincs garancia, ezt akartam kifejezni
Egy rendes magyar bolt esetén, mondjuk egy ajtó teleszkóp esetén, ha pár hónap múlva már nem tart nagy esélyem meg lehet oldani garanciába
Nekem kaufferrel volt olyan ügyem hogy a üzemanyag szűrő sérült volt a dobozban, és még az újraküldött is, harmadjára már más márkát kértem. Na ez mondjuk hogy lett volna megoldva egy lengyel eladóval.
Kis Debreceni autósbolt Dokker világítás kapcsolót is visszavette szó nélkül, több fajta volt más lábbekötéssel.
Simán eltudom képzelni hogy kizárta a magyarokat
-
bul07
nagyúr
Papírt az lehet produkálni
Ajtó tartó teleszkópot annyira nem lehet elrontani szerelés közben, az meg hogy mondjuk pár hónap múlva nem tartja meg az ajtót nem lehet szerelésre fogni.
Konkrétan én ezt vettem, mert drágább terméket biztos nem mernék így venniOlyan ez mint Kínából aliról vásárolni ott is lehet reklamálni, így is kell kezelni
Gáztűzhely bekötés papírozását is meg lehet oldani utólag is, gázos szerelő jött papír nélkül megoldatta a bekötést, mondta ha gond van majd lesz intézve rendes papír amivel lehet garanciáztatni
Kombi mivolta miatt firtattam meg mert elektromos rész meghibásodásától tartottam. -
Sonja
nagyúr
Valószínűleg csak a magyarokat, mert a lengyelen fent van.
-
Misogi
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #1170 üzenetére
Rendben, köszi szépen!
Anno rendeltem egy forgószéket, egy lengyel cégtől, nem Allegro-ról az igaz, de többször is ingyenesen, küldtek DPD futárt, és egyből hozta a csereterméket, ha volt hiba garancián belül.
És durva, de hamarabb megjöttek sokszor Lengyelországból a cuccok mint belföldön a postával.
-
Feketelaszlo
senior tag
DPD-től mindig lehet parázni, de ha rajtuk túllendülsz, akkor általában valós a költségmegtakarítás, nincs más hátránya az Allegrónak.
Számtech alkatrészek jelentős részénél elérhető gyártói RMA, így nem kell majd egy lengyel bolttal levelezned garancia ügyintézés miatt. A gyártó oldalán kell az RMA szekciót keresni és általában az európai központba kell visszaküldened a hibás árut (ez többnyire Hollandia, Egyesült Királyság vagy Csehország).
-
bul07
nagyúr
Aha
Vettem autó alkatrészt és azóta eltűnt az eladó, már nincs fent egy terméke se hogy meglehessen rendelni,
Rendes cég, super eladó, utcaképen megnéztem az üzletét mikkor rendeltem [link]
Kíváncsi lennék hogy menne a garanciáztatás ha már nem elérhető a cég az AllegronBár lehet csak a magyar vevőket zárta ki
Ez egy piactér, ezt nem szabad elfelejteni
-
Misogi
aktív tag
Mennyire megbízható az Allegro? Egyszer már rendeltem egy telefontokot és hibátlan volt de most rendeltem RAM-ot PC-be és nem tudom hogy mire számítsak.
Nagyon nagyon jó árban volt és Smart miatt ingyenes szállítás.
Itthon ez a RAM 36-40 ezer Ft.
Viszont gondolom garancia így mehet a levesbe, nem? Mert Lengyelországból jön a cucc.
A lényeg: töröljem a rendelést vagy ne fossak?
-
_q
addikt
válasz
MaxxDamage #1161 üzenetére
Igen szokott róla email is jönni, de arra kell figyelni, hogy a gmail a promóciók közé teszi, nem a beérkezett levelekhez. Más levelező rendszernél nem tudom hogyan szokott érkezni.
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Ezt a Casio órát szeretném megvenni.
Biztonságos, megbízható? -
maross
nagyúr
-
Ádyka
őstag
Sziaaztok
A mostani 2500 as kupon csak ma 12 óráig volt érvényes, és csak akkor, ha előfizettem a smart ra?
Még van három db az ingyenes smartból, de valszeg elő kell rá fizetni, hogy működjön a kupon? -
denko
senior tag
Srácok!
Kinek mivolt a Best dealje Allegron ami nagyon megérte?
Csak gondolkodom mi az amit megérni rendelni onnan. -
Garada
őstag
Sziasztok,
Ki milyen bejaratott eladót tud ajánlani? Igazából minden kategória érdekel, szeretnék egy nagyobb rendelést intézni ezért minden jótanácsot szívesen fogadok! -
tusik
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy rendelnék egy eladótól 4 darab egyforma terméket utánvéttel, van ingyenes szállitásom. De duplán számolja az utánvét költségét. Ha csak kettőt rendelnék akkor csak egyszer. Tudja valaki a megoldást hogy miért lehet ez? -
haruspex
aktív tag
Valaki rendelt már nehezebb, nagyobb dolgot? Gondolkodom egy kettlebell-en.
-
bul07
nagyúr
Ha néztek egy adott terméket, akkor jó tudni hogy az adott terméknél lévő értékelések az összes eladó ezen termék eladásából származik, tehát nem az adott eladó üzletkötéseiből
Így én módosítani fogom az értékeléseimet és beleírom az eladó nevét
Ha nem lehet azonosítani az termék értékelésből az eladót akkor nem lehet tudni hogy az adott eladó hogy hogy jár el a küldésnél, és hogy melyik termék értékelés melyik eladóra vonatkozik főleg ha hibás csomagolás miatti dolog kerül leírásra
Nézegetem egy más eladót és volt nála Maoam Kracher Frucht Haribo cukorka, mondom megnézem már hogy milyen értékelések vannak, és nem ott van az én értékelésem is pedig én más eladótól vettem
Arra is érdemes figyelni hogy csak egyszer lehet szerkeszteni az értékelést.
Egyik cukornál már szerkesztettem és oda már nem tudom beszerkeszteni az eladó nevét -
pietrrr
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #1133 üzenetére
Saját tapasztalataim alapján a Roshen szinte az egész minőségi palettát lefedi (talán a legmagasabb polcot leszámítva), és van, ami kifejezetten jó tőlük.
Egyik személyes kedvencem a klasszikus piros csomagolásos Roshen szelet. -
Ittnemaz
aktív tag
Második alkalommal mondják le a rendelést szállítási méret hiba miatt. Egyik szemem sír másik nevet. 20-4,és ebből vissza kapok 13-at. Így 7-4 kupon de másol mindenhol drágább amit akartam rendelni...
-
bul07
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #1133 üzenetére
Én szeretem egyes Roshen termékeket
Fenti képen látható Roshen Milky Splash nekem nagyon bejön, Lidl-be is szoktam venni
Vagy Roshen Ko-Ko Choco White, ez is a lidl-be
Vagy piacról 2600Ft-ért Roshen Toffelini is nagyon bejön, hogy nem édes hanem jó kakaós , kép [link]Roshen Romaska viszont nem jött be
És csalódtam már a Elvan Truffle édességben is, középen a képen [link] , a csoki részével volt bajom mintha nem csoki lett volna hanem olyan csokiszerű valami mint a gagyi mikulásokFenti adagból megkóstoltattam a családot(már ami ki lett bontva) és a Wawel Kukułka csak édesanyámnak ízlik, a töltelék az ami furcsa ízű többünknek
MAOAM KRACHER meg öcsémnek nem ízelt hogy kicsit savanykás a közepeTurbó rágó igen, ~1600Ft 100db doboz
Néztem csak hibásak a képvágások elvan csúszva, úgy meg nincs értelme a képeknekDe Donald rágó is van
-
Feketelaszlo
senior tag
Roshen cuccokra nem érdemes szerintem pénzt kiadni még kuponnal sem. A hazai boltokban is nyomják dömpingszámra mióta Poroshenko megvette a Tibit, de sajnos nagyon az édesipar legalja.
A lengyel termékek azért általánosságban magasabb színvonalat képviselnek. Pszczółka, Skawa, Jutrzenka, Solidarność márkákat érdemes kipróbálni szerintem, ha egy jó árú lengyel degusztációs csomag a cél. Tejkaramella fronton nem mernék megesküdni hogy melyik a jó, mert vagy 10 éve nem ettem - csak arra emlékszem, hogy azt kell venni, amin tehén van.
Wedel, Mieszko meg a Wavel nagyon vegyes felvágott - vannak köztük jó másolatai nyugati termékeknek, de amúgy általánosságban inkább csalódást okoznak.Ui.: Plusz van az Allegrón Turbo rágó akinek esetleg gyerekkorában hiányzott pár Ferraris-Lamborghnis gyűjtemény, de szerintem azt pár éve Magyarországon is újra lehet kapni török importból.
-
bul07
nagyúr
20/4 kupon rendelés
Pénteken este 23órakkor adtam le a rendelést, hétfőn délelőtt adta fel, most hozta a DPD futár20535Ft lett volna a végösszeg de kupon miatt fizettem 16535 Ft. Toffix(1835Ft) nem nekem lesz azt rendelt áron adom tovább.
Legnagyobb félelmem az volt hogy nagyon közeli szavatossági idővel fog érkezni. A Wawel Kukułka a legközelebbi lejáratú ami 2025.09 [kép]
Egy eladótól jött mind, itt a linkek, meg utána ízpróba leírása ha ki lett bontva
-Toffix [link] 1835Ft, ez finom, itthon is kapható ilyen áron vagy kicsit olcsóban, Debrecen zsibi 5hó 21-én 1700Ft
-MAOAM KRACHER 1200g [link] 4005Ft, ez nagyon finom, de tényleg, megérte az árát(németbe ezt lehet venni boltokba olyan 7.7€(3100Ft) áron, kaufland [link] )
-Roshen Krock [link] 2640Ft, jó jó de egy kicsit gejl nekem, árát ép megéri
-Milky Splash ROSHEN [link] 2385Ft, nem bontottam ki, de ezt szoktam venni a Lidl-ből, ha jól rémlik legutóbb 2990Ft/Kg áron ment, de azóta lehet volt áremelés
-Trolli Gummi Candy eper [link] 3015Ft, nem bontottam ki
-Wawel Kukułka [link] 3210Ft , cukorka része jó ízű a töltelék része már kicsit nem az én ízvilágom, nem volt pénzkidobás de az árát szerintem nem éri meg főleg ha a Toffix-hoz viszonyítom ár finomság szempontjából
-CRAZY TATTOO GUMI [link] 1060Ft, unokahúgomnak vettem ajándékba sokat nyomot a lantba a tetoválós matrica -
pietrrr
aktív tag
válasz
freelancer68 #1128 üzenetére
Innen már elérhető, köszi!
-
maross
nagyúr
ha valaki nem hasznalna el ezt a 2500-oset, egy gyerkoc szivesen fogadná egy joarasitott mikasa roplabda formajaban
-
BagyiAti
tag
Szerintem itt van a kutya elásva:
-
tisn
addikt
en nem kaptam, 12 honapos smartom van
-
pietrrr
aktív tag
Meh, ja, én is pont így jártam. Épp most akartam megkérdezni, hogy vajon miért nem engedi felhasználni, de akkor ezért. Szomorú.
Amúgy hol lehet ilyen 12 hónapos cuccot venni, amivel már engedélyezné a kupon felhasználását? És mennyibe kerül? A smart kezelés menüpontban csak a jelenlegit tudom lemondani... -
marcusa
addikt
Nekem 2 fiókom van, az egyiken 12 hónapos smart, a másikon nincsen, feleségemnek 1 amin van 12 hónapos smart, és csak a feleségemé kapott ilyen 2500-as kupont.
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1113 üzenetére
akkor kellett volna megvenni, csak még nem lattam ertelmet...a kov ilyen akcional beruhazok
-
-
maross
nagyúr
A trukk az, hogy ingyenes smarttal nem hasznalhatod. Pont most akartam rendelni egy lasztit, kuzdottem egy csomot, hogy ne 9900 meg 9950 legyen, erre miutan hiteget hogy van kuponod! a kov oldalon hasznalhatod! na ott szurke, es csak a 12 honapos smarttal rendelkezok hasznalhatjak.
-
czanga
őstag
Jött ma min 10.000 Ft-os vásárlás esetén -2500 Ft-os kupon. Ilyen se volt még.
-
st6969
őstag
Bizony, hogy el lehet rontani!
Tavaly rendeltem a nagy topickedvenc shopból 20%-os kuponnal 1-1-1kg kesut, pisztáciát és mandulát 14ezerért, mondom egyszer az életben úgy fogom tolni a magvakat, mint egy sejk. A pisztáciát nagy nehezen legyűrtem (alig volt pörkölve, sózva, fele ennyit se ért), a kesudió majdnem ugyanez, csak annyival volt xarabb, hogy avas is volt, de én hülye, azt is megettem, viszont a mandulát, ami még ennél is ehetetlenebb volt (gyenge pörkölés, alig sós, durván avas), megreklamáltam (vissza is fizették látatlanban, szóval nem én lehettem az első).
Azóta csak a Lidl-ben veszek ilyet. Kb. ugyanannyiba kerül, ízre nagyságrendekkel jobb, ég és föld. -
pazola
tag
OK, lehetnek különbségek (pl. mennyi apró van közte stb.),
de a pisztit elrontani nem nagyon lehet.
De, lehet
amúgy erre jó a kuponozás, lehet próbálgatni innen-onnan venni, melyik jobb. Nekem az bejött, amit linkeltem, nem akarok mással próbálkozni, egyelőre... lett volna mire ellőni a mait (kipróbált eladó, akitől már többször rendeltem), erre toltad be a szandált, amit éppen ma akartunk elmenni venni... remélem jó lesz, köszi!
-
vence
aktív tag
csak 39-es !!
akinek kisebb lába van, vagy gyereknek:KARRIMOR AUCKLAND K911-WAL hegyi bőr túraszandál
méret 39
15.285,-
( € 50 alatt nem dobott a net és 70 körül árulták.)Hurry up! - - már csak két pár van.
[link]Egyik kedvenc márkám / jó tapasztalatok.
-
vence
aktív tag
Hát, nem tudom ...
nekem most beadott 5.800- ért is reklámot, ahogy a linkre kattintottam.
Valami újabb versenyző, de hasonló értékelésekkel.... és félkilós is akad jobb áron.
OK, lehetnek különbségek (pl. mennyi apró van közte stb.),
de a pisztit elrontani nem nagyon lehet.Meg ilyen árak mellett, lehet inkább kesu-t rendelek,
annál legalább nem a héjáért fizetek horror árat. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Peterhappy #1098 üzenetére
persze, csak ez drágább
Új hozzászólás Aktív témák
- Időjárás topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- TP-Link HX220 WIFI AP bontatlan új.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest