- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
Williamgrant #934 üzenetére
Köszi!
-
-
kavalkád
senior tag
van valami hátulütő, kisbetűs rész a Smart trial-ban? elolvastam a szabályzatot, én nem láttam semmit benne ami gondot okozna, de hátha más figyelmesebben olvasta.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket az Allegro-ról. (MALLShop)
Tegnap este adtam le a rendelést. Délelőtt próbáltam törölni, de nem volt lehetőség a választások közt, pedig még csak "Vásárlás kifizetve" státuszban volt. Most is ott van.
Így rámentem arra hogy termék visszaküldése. (Ha esetleg nem törölnék a terméket.)
Valaki tudja hogy hogyan működik a visszaküldés ha megkapnám a terméket ?
Ezzel a DHL-es cimkével kell bebattyogni a postára ? -
pietrrr
aktív tag
Tőlem is jön egy újabb pozitív élmény:
Húsvétvasárnap rendeltem meg ezt a pizzalapátot (ami egyébként itt olcsóbb, mint alin/temun) és tegnap átvettem a packeta boxban.
Két és fél munkanap, azért az szerintem igazán jó sebesség. -
Kecsua
tag
Szerintem csak próbálkoznak
Ezt elég kevesen használják fel.
Ha viszont beválna nekik akkor többet nem küldenek 4/20-at se.
4/16-al kezdtek azt szinte mindenki felhasználta, így valószínüleg rájöttek, hogy növelhetik az arányt.
4/20 még épp a határeset. Akinek van allegro smartja, 2-3eladóból vegyesen értelmesen el lehet lőni. -
Kecsua
tag
újabb 4/30ezres kupon érkezett
-
TrollBalint
addikt
1. módszer: minden ilyen levél alján kell lennie valami leiratkozás linknek, arra rányomva, vagy egyből leíratkozol, vagy még szívatnak és be kell jelölni miről nem akarsz kapni leveleket.
2. módszer: írsz az ügyfélszolgálatnak egy szép levelet, hogy Te már leiratkoztál egyszer, és nem tudod honnan van meg ezek után az e-mail címed, (itt hivatkozz a GDPR-ra, arra szeretnek egyből ugrani és lehet blacklistre raknak, hogy ha legközelebb valahonnan meg is kapják az e-mail címed, akkor se menjen ki rá levél)
-
Sonja
nagyúr
Múlt hét csütörtökön rendeltem egy terméket, ami most szerda vagy csütörtökre ígértek. Kedden reggel adták fel, és szerdán 11:30-kor (azaz ma) már itt is volt a csomag Lengyelországból (packeta csomagpontra)! Wow, jó gyorsak voltak.
A termék tökéletes (kávékapszula tartó, 40db-os, forgatható, ez volt az), ráadásul nagyon jól be volt csomagolva, iszonyú sok buborékfóliába voltak külön betekerve a gyári dobozai (2db-ot rendeltem). Szerencsére a Smart is használható volt nála.
Csak ajánlani tudom a terméket és az eladót is!
-
pazola
tag
válasz
Mr.Csizmás #922 üzenetére
Valaki mondja meg légyszíves, hogy a Deichmann-ról hogy lehet leiratkozni. Nekem pár próbálkozás után is küldték a szaraikat, most pár hónapja már a spam-be megy, szóval inkább csak érdekességképpen jegyeztem meg, valamint zavar, szóval ha van valami titkos módszer... már több tucatnyiról leiratkoztam, van még vagy másik 60-70, de ilyen ez az egy volt, hogy egyszerűen nem megy.
-
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Elmondanád, hogy mi az a dolog, ami miatt nem akarsz regisztrálni, sokkal inkább egy "vadidegen" fórumtársra bíznád a termék árát, valamint egy esetleges probléma esetén is kvázi buknád a reklamáció lehetőségét?
Pláne mindezt hosszas keresgélés után.
Tényleg érdekelne, hogy mi az az ok, ami eltántorít egy egyszerű regisztrációtól. -
demars
addikt
Sziasztok.
Hosszú keresgélés után sem találtam itthon egy alkatrészt, csak az Allegro-n. Innen még nem rendeltem és ha nem szükséges, egy rendelés miatt nem regisztrálok.
Lenne itt valaki, aki megrendelné nekem? (Természetesen az összes költséget fizetem)
Köszönöm! -
orkester
őstag
Ezt a mustárt tudom ajánlani: [link] Kicsit édes, mégis csípős, torma szerű, nem tudom egy itthonihoz sem hasonlítani az ízét, nekem ez a kedvencem lett most és még az ára is baráti.
(Picit talán folyósabb, mint a megszokott.)
-
frici69
tag
Sziasztok! Tegnap megrendeltem és kifizettem egy csomagtér tálcát az Allegro-n. Ma írt az eladó, hogy ezt a termék már elfogyott! De, van olyan amin nincs rajt a jármű motívummal. Jeleztem neki, hogy így már nem kérem hisz az volt benne a lényeg. Ilyenkor itt Allegro-n mi a teendőm, hogy vissza kapjam a pénzem?
-
erh75
tag
válasz
Mr.Csizmás #908 üzenetére
-
JoinR
őstag
válasz
Mr.Csizmás #908 üzenetére
Attól függ milyen célra, de extra szűzből ilyet vettem és jónak tűnik.
-
Mr.Csizmás
titán
buenos!
szeretnék ajánlást kérni: #olivaolaj még nem volt javasolva, kereső alapján.
-
pazola
tag
Szerk.: széttördelte, viszont termékre visz, ami jó. Ha valaki nem tudja, mire költse a kupont, egy tipp.
Ezeknek egy részét már rendeltük, másik részét most próbáljuk ki (ettől az eladótól már korábban is rendeltünk, akkor főleg halat, pástétomot meg befőttet). Ha ezzel sem lesz gond, jár a hashtag.Az egész cucc 25 ezer, kuponnal 21 ezer.
#repulorajt
#megbizhatoelado
Apisfhu1az egész kosár Csomag innen: Apisfhu1
Őszibarack szeletek szirupban 680g MK 865 Ft
Vajas pattogatott kukorica mikrohullámú sütőbe Helio 90 g 1000 Ft egységenként 200 Ft
Nemesi friss pác Spichlerz Rusiecki 280g 960 Ft
Cseresznye gyümölcs gél MK 320 g 980 Ft
Sárgabarack felezett MK szirupban 0,53 kg 830 Ft
Berkenye teakeverék 200g Bacska 1255 Ft
Csirkehús 280g Spichlerz Rusiecki 960 Ft
Savanyú káposzta 850G 1040 Ft
Strogonov MK 500 g 865 Ft
Gyümölcsturmix MK szirupban 0,41 kg 480 Ft
Őszibarack szirup MK 0,82 kg 760 Ft
Mandarin szirup MK 0,31 kg 510 Ft
Udvari pástétom vaddisznóval 130 g 2310 Ft egységenként 770 Ft
Sárgabarack felezett szirup MK 0,82 kg 880 Ft
Gyümölcslekvár kemény 380g MK 655 Ft
Őszibarack lekvár maracuja levével MK 420 g 790 Ft
Narancslekvár 315g MK befőttes üveg 480 Ft
Mangó szirup MK 0,425 kg 525 Ft
Kajmak Helio karamell ízű 400 g 700 Ft
Udvari pástétom kacsából Profi 130 g 2415 Ft egységenként 805 Ft
Udvari sertés-baromfi pástétom szarvassal 130 g 2310 Ft egységenként 770 Ft
Őszibarack felezett szirup MK 0,68 kg 2835 Ft egységenként 945 Ft
Popcorn sózott mikrohullámú sütőhöz Helio 90 g 1000 Ft egységenként 200 Ft
-
czanga
őstag
Kedden, késő este adtam fel a Pioneer aktív mélynyomóra a rendelésem. Ergo szerdán kezdtek el vele foglalkozni. Most pedig már a kezemben van. Zseniális!
Nem túl ízlésesen, de annyira volt becsomagolva, hogy nincs baja a terméknek, szóval erre sincs panaszom végeredményben.Számlát mellékelték papíron. (amennyiben az az, de látok rajta valami VAT feltűntetést)
marmax_carhifi24 részemről ajánlott eladó
-
krizmo_
addikt
válasz
grizlisandor #872 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nagyon jó kedvezmények vannak most.
-
Ittnemaz
aktív tag
másnak is lengyel nyelvű lett az app?
-
dzsordzsó
csendes tag
Írtam nekik,kértem kupont.Berakom ide a választ
-
bul07
nagyúr
E-mailbe jött, újra vagy még mindig 6hó 02-ig
Azért nem érdemes feledni hogy ez nem Alza féle, van feltétel az ingyenes szállításhoz
Az ingyenes kiszállításhoz rendelj legalább ekkora összegben egy eladótól:
-csomagautomatákba és átvételi pontokra 5000 Ft
-futárszolgálattal 9000 Ft -
Lackki
őstag
rohadt sok eladó van és biztos vagyok benne, hogy sok átverés vagy szemetet küld.
Nem így kéne nyilván működnie, hogy neked kell okosan rendelni, de könyörgöm 2025ben több évnyi tapasztalattal nem hiszem hogy komoly feladat ez itt bárkinek is.Én nagyon örülök, hogy megjelentek itthon is, mert előtte is sokat rendeltem amikor 3000ft volt a szállítás, így meg aztán mégtöbbet, sőt egész család.
-
pazola
tag
-
San398
őstag
Sziasztok! Ki mit rendelt vagy rendel mostanában ami jó és megéri? Kinek mi vált be abból amit rendelt? Most főleg élelmiszerre gondolok itt de más is jöhet, pl tonhal, pizza liszt, krowka, magvak, aszalt gyümölcsök stb. Ha konkrét linket is tudtok adni az jó lenne.
KöszönömNálam ezek voltak
Brita maxtra Pro szűrő 6db-os [link]
Hőálló edény [link]
Fém polc [link] kertészeti cuccokat tárolni rajta kíválló
IMSOIL eladótól orchideához tőzeg moha szerintem jobb mert nem a préselt, fenyőkéreg -
dzsordzsó
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #884 üzenetére
Nem kaptam
-
xcvbxcvb
aktív tag
Ha valaki rendelt ilyen Philips OneBlade Face+Body kit vigyázzon ne bontsa ki egyből mint én !!!
Face+Body kitest rendeltem, de csak face-est küldött. Elvileg nem lehet visszaküldeni ha kibontottad! Majd még írok neki. Jó átszabott. Nem ajándék haribot kellene küldeni hanem pontosan kiküldeni a rendelt terméket.Egyébként elég sok gond van a rendelésekkel, 8-ból 4-el gondom volt eddig ez elég katasztrófális arány szerintem.
-
dzsordzsó
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #881 üzenetére
App.Ezaz,hogy nincs mire bökni.Nincs kupon hozzáadás lehetőség
-
dzsordzsó
csendes tag
Nem rakta be a képernyő fotómat.Ugyanez csak kupon nélkül.Elnézést kérek a sorozatos hozzászólásaimért.Meg próbálom berakni a fotót ismét ebben a hozzászólásban
-
dzsordzsó
csendes tag
Na csak be írtam,de kedvezmény csak a szállításra van
-
-
dzsordzsó
csendes tag
Még nem.Csak ugye olvasom,hogy van aki belép az appba és már ott fogadja a kedvezmény a "kupon" közt.Beraktam kosárba 25050 Ft értékű árukat,végig vittem egészen a fizetésig.Utolsó lépés a fizetés lett volna.Bankkártya adatokat már nem írtam be.Az összeg nem változott.Csak a szállítási díjat írta,hogy mennyivel kevesebb.Merthogy A Smart él.
-
dzsordzsó
csendes tag
Valaki meg tudná mondani,hogy mi alapján,milyen feltételekkel adják a kuponokat.Én nem kaptam.Magyar allegro regisztrációm van,app fenn van telón.Egy vásárlásom volt 9200 Ft értékben.Smart aktív érvényes 26 márciusig
-
krizmo_
addikt
Vásárolt már valaki borotvapengét? Proglide-ot és Mach3-at néztem, de eddig minden eladónál hamisítványba botlottam.
-
Lackki
őstag
válasz
grizlisandor #868 üzenetére
allegron is fent van a gyártó, 4k kuponnal nem rossz.
-
Lackki
őstag
Szulok nyomjak a detox green kurat most, illetve utana kollagen port a barackos 200grammos tegely.
Lutein, c, d, omega 3.
En jo ideje hasznalom ezt a gyartot, multkor azon lepodtem meg, h egy eroemelo ismeros nekiallt ajanlgatni nekem, hogy az edzoje egy lengyel gyartora eskuszik, es hogy a shopbuilderes tulaj is ezt nyomja.
Hamondom jo, mert jo ideje allegrorol rendelek ahol olcsobb -
fila
senior tag
Bolt ajánló, mindegyiknél pozitív tapasztalattal.
rayovac-polska: alufólia, sütőpapír, folpack, szatyrok jó áron [link] [link]
Osram H7 Autó izzó Night Breaker Silver [link] és egyéb autós cuccok [link]
kerti dolgok [link] műtrágya pl. [link]
cukrász alap és segédanyagok [link]
repceolaj [link]
rozsliszt (kovásznak tökéletes) [link] , ugyaninnen Whiskas macskakaja [link]ha pedig az alzánál szeretnél éves alzaplus tagságra 20% kedvezményt, használd ezt a kódot: eKDUrpgbMuqz
-
czanga
őstag
Egy Pioneer aktív, D-s erősítővel rendelkező ülés alatti mélynyomót rendeltem az autóba, hogy picit kerekítsek a low end hangokon a Subaruban, és ne az ajtóban lévő hangszórók erőlködjenek feleslegesen.
Kifizettem előre, szóval kíváncsi leszek ezzel lesz e gond, mint a két lengyel eladótól rendelt LEGO szett esetében ami felszívódott. -
Lackki
őstag
válasz
grizlisandor #858 üzenetére
igen most a régi accountokra is jött kupon, most először
-
grizlisandor
veterán
Csoda történt, ha már emlegetitek, mondom belépek Allegro-ra és a kuponok között ott a kupon.
-
-
pietrrr
aktív tag
Pisztáciát honnan érdemes venni?
Grizly vagy allegro?
Alapvetően a grizlys sóssal meg vagyok elégedve, sokkal jobb minőségű, mint az aldi-lidlis alutasakosak. -
krizmo_
addikt
Jött kupon.
-
kavalkád
senior tag
van olyan ember itt aki eladóként regisztált az allergon?
a szállítással kapcsoltban lenne kérdésem. -
DavidQ
tag
Philips OneBlade 360 Face+body: 13.415Ft. Itthon a webshopos 30%os akciós ára: 16.099Ft, teli ára 22.990Ft.
[link] -
czanga
őstag
Figyelte esetleg valaki behatóbban, hogy milyen időközönként jöttek a kuponok? 1 hónap kb? Azért kérdezem, mert Április van erősen, de még nem jött semmi, és lenne a csőben egy erősen 30k feletti tétel nálam, amihez jól jönne az, hogy 4k-t lehetne spórolni az áron. Persze simán lehet, hogy már nem kapunk többet...
más:
Újonnan regisztrálóknak infó, hogy már csak 5db ingyen szállítást ad a rendszer ami 5 hónapon belül jár le.
#843 Xtomi
Az remek.Sajnos több ötletem nekem sincs, de a vásárlásaidnál tudsz írni az eladónak amiket figyel az Allegro is, illetve ha jól emlékszem mikor veszel valamit sokszor van olyan opció, hogy "számlát kérek", ami alapból nincs bepipálva azthiszem. Ez is fontos lehet.
-
czanga
őstag
Kikerestem neked, mert én sem tudtam róla miképp megy, csak sejtésem volt, de itt egy kis útmutató infó áradat.
Igazából be kell jelentened az appban vagy az oldalon, és visszaküldeni. Nem olvastam végig, de gondolom ez már önköltségű dolog. Azt nem hiszem, hogy pl egy Pioneer autós fejegység gariját (lengyel eladó) elfogadná a Basys itthon, de ez csak tipp. -
Xtomi
tag
Sziasztok!
Mobilt rendelnék allegroról (Samsung M35, 100k alatti áron) de félek ha gariztatni kell akkor mi lesz. Valakinek esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Alladin888
kezdő
Sziasztok
Volt egy téves vásárlásom amit vissza mondtam,írtam az eladónak. A termék nem is jött meg. Kérdeztem 1 hete az eladót,hogy miként érkezik vissza a pénz,azt írta az Allegro utálja majd,de azóta se jött meg. Kinek tudnám bejelenteni? -
KBalázs34
tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki allegro.hu ról? Mennyire megbízható? Olvasgattam hozzászólásokat is valaki nem ajánla valaki igen! Nézegettem merevlemezeket új at és használtat is!
Gondoltam rendelek innen! -
mzso
veterán
Az allegro.pl-ről simán lehet rendelni magyarországra mint az allegro.hu-ról?
-
FireFox1996
őstag
válasz
Williamgrant #823 üzenetére
Ilyen nehézkes ügyintézéssel, meg a kommunikációs nyelvi eltéréssel (én írtam angolul, eladó meg végig lengyelül írt...), már úgy érzem, hogy jól döntöttem, hogy lemondtam az allegro rendelést, és inkább itthon megvettem 10e ft-tal drágábbab (ami egyébként is jó ár így)
-
FireFox1996
őstag
válasz
Williamgrant #823 üzenetére
-
válasz
FireFox1996 #822 üzenetére
Az Allegro problémakezelése egy kalap szar.
Hetek óta küzdök egy visszaküldött összecserélt csomag miatt, ezen képernyőn nem lép tovább a gomb lenyomása után: -
FireFox1996
őstag
Rendeltem egy terméket az allegro partnerétől még vasárnap este, de aztán rá 2 órával később már töröltettem is a rendelést. Hétfőn eladó is nyugtázta, hogy rendelés törölve, és pénz teljes visszatérítéssel döntött. Mai napig még mindig semmi infó a pénz visszatérítéssel. Várjak még, vagy merre érdeklődjek? Mert eladó azt mondta, hogy ő már visszaküldte a pénzt...
Allegronál van a ladba? Mik a tapasztalatok?
Engem az zavar, hogy semmi infó a banki oldalról, hogy viszatérítés lesz... -
Lackki
őstag
válasz
gipsztigris #819 üzenetére
Én se értem mi a para a PLN számlával... erre van az eus adószám.
Dettó autóalkatrész cégre.
Ideje könyvelőt cserélni -
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #817 üzenetére
igen lehet
-
ASENKI
csendes tag
Mi cégként vásároltunk, először és utoljára.
Számlát nem akart adni az eladó, majd 1 hét könyörgés/fenyegetőzés után adott.
Hiába írtuk meg előre, hogy forintban kérjük (abban fizettünk), magyar nyelven, EU-s adószám legyen rajta, küldött egy lengyel nyelvűt, zlotyiban kiállítva, adószám nélkül.
Az Allegro persze hárított és mindent az eladóra kent. Annak ellenére, hogy a kifizetés nem az eladónak, hanem az Allegronak történt.Lehet, hogy csak nekünk nem volt szerencsénk, de innentől kezdve ezt az oldalt hanyagoljuk.
-
czanga
őstag
LEGO, autó alkatrész, nasik. Mást eddig még nem próbáltam.
-
Mr.Csizmás
titán
nasi, halkonzerv, kb. bármi téma ami nem "friss", mint zöldség-gyümölcs, frisshús.
legutóbb beef jerkyt vettem 21900 ft/kg áron. vendor: [meatsnack]
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem az Allegrot, miért éri meg egy Ali-hoz, ebay-hez, amazonhoz képest, jól gondolom, hogy a rövidebb szállítási idő és a csomagautomatára való szállítás miatt, vagy van még esetleg valami (ár, minőség)?
-
bul07
nagyúr
Azért azt ne feledjétek hogy ez nem AlzaPlus+ tagság
Itt van szabályAllegro szabály a szállításhoz:
Az ingyenes kiszállításhoz rendelj legalább ekkora összegben egy eladótól:
Csomagautomatákba és átvételi pontokra 5000 Ft
Futárszolgálattal 9000 FtNekem ugye csak futár játszik és másoknak is gondolom, nincs a közelembe automata és átvételi pont se( a postán maradó nincs benne olyat nem lehet). Olyan 30Km autózás lenne nekem egy ilyen átvétel
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #803 üzenetére
nekem nem volt, lejárt már az egy havi, amit nemrég vettem.
-
czanga
őstag
Nem is ezekre céloztam. Hanem, hogy lecsengőben a már taglalt beetetési időszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest