Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexnagy777
csendes tag
Nem tudom mióta, de nálam (két fiókban csekkoltam) most 2,5K az éves smart előfizu. Ennyiért beneveztem rá.
-
válasz
Alladin888 #791 üzenetére
2025-öt írunk, bármilyen nyelven írhatsz.
-
Alladin888
lelkes újonc
válasz
Williamgrant #790 üzenetére
Magyarul írjak?
-
válasz
Alladin888 #789 üzenetére
Írj rá az eladóra, valószínűleg olvassa kiküldés előtt.
-
Alladin888
lelkes újonc
Sziasztok
Első rendelésem egy nyomtató volt most 1 órája,ki is fizettem,de most látom ,H nincs hozzá tinta.. le lehet még mondani valahogy? Nem találtam ilyen opciót,csak visszaküldés. Elég hülyeség,mert így 2 futár lesz terhelve fizetve. Pay fizetés volt ingyenes szállítás. -
kóóó
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #785 üzenetére
Jahh azt tettem, mert pont lejárt volna az egy hónap.
Most azt ígérte az eladó, hogy megnézi a raktár készletet és 2-3 napon belül kapok egy nyomkövetesi számot és küldenek egy ujjat, a régit tartsam meg.Kíváncsi leszek valóban így lesz-e.
-
andrás47
senior tag
Üdv! Esetleg tudja valaki Smart elofizetést most
t nem szeretnék venni lejárt az előző, egy helyről rendelnék, de mindenképp erőlteti, hogy fizessek elő, hol találom a kikapcsolást vagy hogy tudom kikerulni hogy anélkül fizessek? Tudom megéri elofizetést venni, most mégsem szeretnék. Köszönöm -
kóóó
aktív tag
Hogy megy az oldalon a garanciáztatás?
Nyitottam egy vitát tegnap, mert a Vevor víz desztilláló amit február 14-en szállítottak ki már nem működik.
Kb 5x tudtam használni, tegnap már nem indult.Küldtem videót róla, azt írja az eladó küld csere alkatrészt és csináljam meg vagy ad 30% kupont és vegyek egy másikat.
Leírtam, hogy nincs hónapos a gép cseréljék ki egy másikra ami működik.
Most azt írta, hogy ad egy 50% kedvezményt egy másik vásárlásra vagy mit szeretnék, hogy megjavitsák?
Leírtam ismét, hogy már egyszer kifizettem meg egy hónap sem telt el , vigyék el a régit és hozzanak egy ujjat.
Gondolom nem sokra fogok menni az eladóval, ha jól látom kínai ráadásul....
Mik a tapasztalatok és mire számíthatok?
Bárkinek bármi ötlet? -
-
válasz
Mr.Csizmás #779 üzenetére
Wow.
-
dzsordzsó
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Akkor nagyjából hetente küldenek kupont?Várjak addig a vásárlással?Még nem volt meg az első vásárlás.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Williamgrant #778 üzenetére
Tegnap 30/4 droppolt mindenkinek.
Nonapos multheti 20/4 volt.
-
-
dzsordzsó
csendes tag
Üdv!
Tegnap regeltem allegrora, letöltöttem alkalmazást is.Kupont nem kaptam,eddig legalább is.Ne is számítsak rá? Kosárba raktam árut többször 17 450Ft-ig mentem el,kártya adatokat is beírtam.Kupon nem jött fel vagy ahova lehetett volna írni.Mindez az appban.Nem vettem meg.Lesz kuponom? -
winfos
tag
válasz
BoneDragon #772 üzenetére
Nekem a múltkor nem ment a gpay de kártya adatokat megadva jó lett.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #771 üzenetére
Közbe bevállaltam. Viszont nem emeli le a pénzt a kártyámról. El se jut a kérés a bankomig ahogy nézem, már 2x is próbáltam és azt írja fizetésre vár.
Ezzel találkozott már valaki? -
BoneDragon
veterán
válasz
Williamgrant #770 üzenetére
Azért kicsit para, ekkora értékben automatába rendelni külföldről. Lehet inkább lemondok erről.
Köszönöm a válaszokat. -
válasz
BoneDragon #769 üzenetére
Hát nem tudom, ha nincs gond az eladóval, akkor ugye minden oké. Plusz valószínűleg vissza fogom előbb utóbb kapni a pénzt is.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Williamgrant #768 üzenetére
Szóval akkor ne innen rendeljek 400k értékben...
-
válasz
BoneDragon #767 üzenetére
Szerintem a probléma ügyintézés szar. Totál nem egyértelmű egy smart visszaküldés esetén hogy most akkor jönnek a csomagodért, vagy neked kell a postára bevinni. Pl nyomtattattak velem egy címkét a dobozra, de az van a felületen írva hogy átvétel a kiszállítás helyén (házhoz szállították).
Viszont a címke nyomtatási oldalon az hogy neked kell a legközelebbi postára bevinni. A címkén pedig az hogy 20 kg felett kell csak neked bevinni.
Szóval 2 napja várok hogy jönnek-e érte vagy sem.
Plusz ugye bukok egy smart kiszállítást mert a cég másnak a cuccait küldte hozzám (persze töredék értékű csomag volt) a miénket meg gondolom annak aki ezt kapta, de az meg lehet hallgat róla...Szóval egyelőre ez a része csalódás nekem.
-
BoneDragon
veterán
Az oldal mennyire megbízható nagyobb értékben rendelés kapcsán? Sorry, melóból most nem tudok visszaolvasni ennyi hsz-t.
Garanciás ügyintézés hogy működik/milyen?
Hol látom melyik országból jön a termék?
Köszi. -
Surci1
tag
Én a legutóbbi 20k-4k kupont tonhal konzervre lőttem el. Mondjuk engem csak a sós lében lévő érdekelt. Jól szétnéztem, de csak 170g-os tonhalkonzerv volt. Abból vettem 36 darabot. Darabja 477ft-ra jött ki. A 170g-os konzerv nettó tömege 120g, aminek a dobozon lévő cimke szerint csak 70%-a tonhal. A lidl tonhalkonzerv amit eddig vettem az 195g-os és a nettó tömeg 150g aminek 80%-a tonhal.
Egy szó mint száz a 170 g-os lengyel tonhalkonzerv 477ft-os egységára a lidl 190g-os tonhalkonzervvel akkor van egálban ha a lidl-ös kb 680 ft. Szóval nem igazán éri meg a tonhalkonzerv. -
pazola
tag
válasz
Mr.Csizmás #763 üzenetére
Megnézem majd, köszi, más volt a fókuszban, a végére a korábbi eladótól nem is rendeltünk, mert nem volt pofám tízezerért rendelni onnan.
Ebből lett ez az új 25 ezerért.
De a következőnél megnézzük! -
Mr.Csizmás
titán
darabra innen olcsóbb:
[PETR, SPROTNI KS, OLAJBAN FÜSTÖLT 270G] 1245 ft
[kasjan2018] seller, ahogy nézem ő is főleg halakban utazik.hal, halkonzerv, szárazáru, tartós élelmiszer, konzerv
-
pazola
tag
Azt pont nem rendeltünk, de ha ilyesmiből tudsz olcsóbbat, akkor az szuper lenne!
-
Mr.Csizmás
titán
napi olcsóság (vagyis tegnapi a rendelésből)
[Old Jamaica Ginger Beer 330ml] 435 ft és nincs betétdíj. (itthon 500 ft+járulékos költségek)
-
Mr.Csizmás
titán
főleg ha smartban, revoluttal rendelünk (az pontot ad rá), ráadásul munkatársakkal összeállva, így 4-5 shopból egyformán kijön az ingyen szállítás, és nem kell senkinek túlvásárolnia magát. ok, kifizettem egy évre a smartot, de bőven visszajött azon, hogy 1-1 darab cucc "bepotyázott" a többiek rendelésével postaköltség nélkül. na meg ilyen kötegelt rendelésnél simán megvan a 30k a kuponhoz így is. (bár a múlt hetit egy 54k-s bundle-vel lőttem el)
-
pazola
tag
Hát amiket rendeltünk, az olyan 20%-kal eleve olcsóbb (kösz, 31,5%-os ÁFA!), mint itthon, szóval kb. tökmindegy, hogy van-e kupon vagy nincs, egyre inkább át fogunk állni az onnan rendelésre.
(halak minden mennyiségben, zsírok, kukorica-bab-borsó-ananászkonzerv, egyelőre amit megkóstoltunk, egy kivételével mind jó is volt) -
-
z67
őstag
Azt figyeltétek, hogy ki milyen áfát alkalmaz? Kaptam már kisebbre, mint a magyar, de utoljára 27-es volt minden cucc. Nemrég mangalica márton belengette, hogy majd erre is rámennek.
-
grizlisandor
veterán
Micsoda problémák!
Más meg nem kap kupont sem, nehogy ilyen problémái legyenek.
-
tomci
csendes tag
lassan vége a beetetési időszaknak... de ha az átlagos 15-20 %-al olcsóbb árakat nézzük, még hozzájön ez a 13,3 %, azért még így sem rossz, már ha 30-ért vásárolunk persze.
-
winfos
tag
Na új kupon, de ez már 30-4k, ez már annyira nem tetszik
remélem visszatértek a 20-4hez
-
czanga
őstag
A North Face táska megérkezett. Új, normálisan csomagolva.
equip_pl ajánlott eladó
Amúgy egy sportbolt(hálózat?), utána kerestem. -
alexnagy777
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #744 üzenetére
Aha, hát jobban megnézve az appban a csengőnél írja, hogy 4-én érkezhetett "mindenki számít, ezért itt egy blabla, nemcsak hölgyeknek".
És valóban, holnap 23:59-ig él. Vagy behalucináltam, hogy csak ma, vagy variáltak.
Mail jött allegrotól, nőnapi, ezért hittem, hogy ma jöhetett a kupon is, mert az is szerepelt benne.
Tök8, a lényeg, hogy lehet megint költeni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
alexnagy777 #739 üzenetére
nekem a héten jött, és ha jól értem még holnap is érvényes
-
tomci
csendes tag
válasz
alexnagy777 #742 üzenetére
ok, köszi, van folyamatban szállítás, pedig most el tudnám költeni, nem kéne ennyit rendelnem
-
tomci
csendes tag
válasz
nekünk nem jöttt
-
tisn
addikt
válasz
bassza meg, nem tudom mar hova rakni a sok cuccot.
-
alexnagy777
csendes tag
Jött nőnapi 4k/20k kupsi, csak ma érvényes.
-
krizmo_
addikt
válasz
Williamgrant #734 üzenetére
Tőlük rendeltem már többször is, és mindennel elégedett vagyok: [link]
Ezt a kávét eddig háromszor rendeltem: [link] , nekem nagyon bejön, de valaki írta, hogy neki savas.
Legutóbbi rendelésemmel szintén elégedett vagyok, egy liszt kiszakadt ugyan, de szerintem az inkább a futárok hibája, mert agyon volt gyötörve a doboz: [link]Ajánlott eladók:
- Imperium Smaku
- Slodkie Zdrowie
- Bakaliano-sklep
- Schronisko BukowinaEttől az eladótól borzalmasan gagyi fényfűzkeret sikerült vásárolni:
- infoMegaSklep -
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
r0by
addikt
Én ezen eladókat ajánlom, többször is rendeltem már tőlük:
#weyze_food - élelmiszer
#PetEden - tita kaja
#zooroom_pl - tita kaja
#YankeeCaffee - kávé, őt már mindenki ismeri szerintem a topikbólTőlük csak egyszer-egyszer, de minden rendben volt:
#Aqua-Woda - kávéfőzőbe utángyártott vízszűrő
#retoo - növényekhez világítás
#E-Zone_PL - párásító -
-
Van még valakinek valami ajánlott termék vagy eladó amit érdemes 4k akcióval megnézni?
-
-
válasz
Mr.Csizmás #727 üzenetére
Jó is az, gyorsan fel is adja és nagyon jó halakat kapni.
Majdnem minden nap eszek egyet.
Paradicsomos halak nagyon finomak! (igaz mind az)
Eddig a lazac a legjobb, ízre. -
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #727 üzenetére
tonhal dragabb mint itthon, bar lehet ha lekuponozom kicsit jobb lesz.
-
fradi81
veterán
Amúgy hallottam már ezt a kifejezést, vito hívja így az előtésztás megoldást.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
PainKiller13 #726 üzenetére
hal, halkonzerv, halfilé, halsaláta, tonhal, lazac, makréla, tőkehal, tengeri hal, szardínia, sprotni
-
PainKiller13
őstag
válasz
Mr.Csizmás #725 üzenetére
Belinkeled a shopot please?
-
Mr.Csizmás
titán
9400 ft-os loot, a kollega halas shopjából:
-
válasz
gipsztigris #723 üzenetére
Simán, viszont allegron nincs yespresso.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Williamgrant #717 üzenetére
Köszönöm!
Szó ami szó, az allegro-n jobb árak vannak. Legalább is a Kimbo szemeskávékat illetően.
-
pietrrr
aktív tag
Akarva-akaratlan nagyon sokat segítettél ezzel a kommenttel, szóval nagyon köszönöm!
Éppen azon tűnődtem/tűnődöm, hogy a sima 250 fokos konyhai sütőmbe követ vagy vasat szerezzek, de a kommented (és korábbi olvasmányaim) hatására eléggé hajlok a vas felé.
Erre tudsz "olcsó" beszerzési forrást? Mondjuk ami olcsóbb, mint a pizzavas.hu? Vagy mit tudnál ajánlani?
Köszi még egyszer!
-
krizmo_
addikt
válasz
Williamgrant #719 üzenetére
Persze, de most tésztáról volt szó.
-
-
krizmo_
addikt
Nincs olyan, hogy dupla fermentálás.
Azért kérdezte Fradi, mert ő is kovászol és furcsa volt neki. Legalábbis ezt gondolom, mert én sem értettem.
Én is hagyományos sütőben sütök, szoktam kísérletezni... Tervben van egy pizzasütő, de még nem döntöttük el milyen legyen.
-
válasz
gipsztigris #716 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
Williamgrant #714 üzenetére
Szia! Bevált román webshopot tudnál ajánlani, ahonnan tudnék kávét rendelni?
-
-
-
pazola
tag
Lengyelországból veszünk vécépapírt, repülőrajt
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Williamgrant #708 üzenetére
Spórolósba nem ez az általános vélemény, és nálam is jól teljesített hozta mondjuk a sima Zewa szintet
[kép] -
-
bul07
nagyúr
válasz
Williamgrant #705 üzenetére
BB mondjuk ha DM papír akcióba kerül és 150lapra vetítve 100alá menne
Vagy volt két hónapja Tento 92,81 Ft/tekercs áron -
-
bul07
nagyúr
válasz
freelancer68 #703 üzenetére
Alza vélemények a minőségre is írnak nem jókat
Ezt a képet loptam az alzáról [link] (Zewa vs ez)Az a gond ezzel hogy igen nagy mennyiséget kell rendelni, és ha véletlen még se olyan soká fog elfogyni
-
bul07
nagyúr
válasz
freelancer68 #700 üzenetére
Igen ez 87Ft/150 lapra jön ki a fenti kiszámolás alapján
Már csak a minőség a kérdés, mert 3laposba is van ám nagyon gyenge -
Lackki
őstag
válasz
freelancer68 #700 üzenetére
105lap?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest