Hirdetés
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-08-12 10:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Sziasztok. Így még nem jártam, ezért tanácsot kérnék. Ma 10 előtt vásároltam az Allegron. Fizetéskor volt vagy egy perc "karikázás" az app-ban, majd ez fogadott a vásárlásaim között. Azóta is ez a státusz. A banki appban nézve nem látszik semmi, nincs terhelés, így valszeg nem ment végbe a fizetés.

Mi a teendő? Magától törlődik vagy nekem kell a feliratra kattintani? Az ügyfélszolgálatot kell hívni, mert kupont is használtam?
Én jártam hasonlóan. Rányomtam a fizetés törlésére és megrendeltem újra.
-
Surci1
tag
-
Lackki
őstag
-
Surci1
tag
-
Lackki
őstag
Sziasztok. Így még nem jártam, ezért tanácsot kérnék. Ma 10 előtt vásároltam az Allegron. Fizetéskor volt vagy egy perc "karikázás" az app-ban, majd ez fogadott a vásárlásaim között. Azóta is ez a státusz. A banki appban nézve nem látszik semmi, nincs terhelés, így valszeg nem ment végbe a fizetés.

Mi a teendő? Magától törlődik vagy nekem kell a feliratra kattintani? Az ügyfélszolgálatot kell hívni, mert kupont is használtam?
van fizetés újrapróbálás gomb, nem?
-
Surci1
tag

-
Max1mus
nagyúr
Köszi, így már kevésbé érzem magam hülyének.

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Max1mus
nagyúr
mailben keress rá simán "allegro"-ra - elvileg küldenek mindegyikről

Megvolt, nem küldtek. De 1000% hogy 6.000 Ft volt, mert a fodrász is allegrózik és mutattam neki hogy mi jött. Aztán sehol...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
mailben keress rá simán "allegro"-ra - elvileg küldenek mindegyikről

-
Max1mus
nagyúr
Ülök a fodrásznál, felugrik az allegro app értesítés, megnyitom, 6.000 Ft kedvezmény 30.000 Ft vásárláskor. Azóta se találom sehol a kupont. A kupon listámban van egy visszatérítés miatti 3/30k és egy pár nappal ezelőtti 3/30k.
Hogy lehet előcsalogatni a 6/30-ast? Az jobban hangzana. -
Fecogame
veterán
-
tisn
veterán
-
Fecogame
veterán
Épp ezen töprengtem el én is.
Nemrég rendeltem valamit, 2k körül volt, 790 rá a postázás. Még így is a legolcsóbb volt beleértve akínai vásárlást is.
De már egyből azon agyatam, hogy
- mit vegyek még, hogy 5k legyen
- mit vegyek még, hogy 30k legyenAztán rájöttem, hogy így is a legolcsóbb innen venni, én meg még ebből is olcsóbbat akarok, és már alig tudom számon tartani a különféle regisztrációkat, de agyalok egy újabban.
Már úgy érzem, a kupon függője lettem, és anagy spórolásban sokkal többet költök, mint egyébként...Én ezeket már elengedtem, nagyon ritkán van olyan, hogy ugyanattól az eladótól több dolog is kellene.
Legutóbb az autóhoz vettem vonóhorog takarót (leesett útközben valahogy), itthon 10k lett volna, Allegróról 2800 Ft szállítással
-
Lackki
őstag
vásároltam már sokszor kupon nélkül is, számomra is csak egy extra. vannak viszont olyan termékek (elsősorban most pl. Lego), ami kupon nélkül általában valamivel drágább, mint az itthoni beszerzési források, viszont kuponnal lehet még fogni rajta. ettől függetlenül ha kell valami ami ott elérhető nem várok a kuponra, úgyis meglesz a helye a köv. rendelésnél.
Többet vásárolok kupon nélkül

Amikor 30kg kávékat rendeltem egyszerre és már írta a yankee mit kérek ajándékba... van már bögre, totbag, később mondták hogy milyen kávét kérek ajándékba mellé.
ADBL cuccokat mikor rendeltem akkor is melléraktak egy 10dbos mikroszálast.
Mióta megjavult a céges számlázós story náluk azóta meg aztán főleg kupon nélkül megy.
Tegnap néztem hogy automata váltóolaj cserélő, itthon 1.5M, allegron 900k...
-
Silent77
veterán
Nemrég rendeltem valamit, 2k körül volt, 790 rá a postázás. Még így is a legolcsóbb volt beleértve akínai vásárlást is.
- mit vegyek még, hogy 30k legyenAztán rájöttem, hogy így is a legolcsóbb innen venni, én meg még ebből is olcsóbbat akarok, és már alig tudom számon tartani a különféle regisztrációkat, de agyalok egy újabban.
Már úgy érzem, a kupon függője lettem, és anagy spórolásban sokkal többet költök, mint egyébként...Nem vagy egyedül.

-
ratcache
aktív tag
Már úgy érzem, a kupon függője lettem, és anagy spórolásban sokkal többet költök, mint egyébként...vásároltam már sokszor kupon nélkül is, számomra is csak egy extra. vannak viszont olyan termékek (elsősorban most pl. Lego), ami kupon nélkül általában valamivel drágább, mint az itthoni beszerzési források, viszont kuponnal lehet még fogni rajta. ettől függetlenül ha kell valami ami ott elérhető nem várok a kuponra, úgyis meglesz a helye a köv. rendelésnél.
-
fateless
veterán
Már úgy érzem, a kupon függője lettem, és anagy spórolásban sokkal többet költök, mint egyébként... -
pazola
tag
Rengeteg cucc 20-30-40%-kal olcsóbb, mint itthon kupon nélkül is, az csak az extra.
-
duronx
senior tag
Párom mult hét szerda délutáni reg, hirlevélre feliratkozva+smart aktiválva, azóta egyetlen egy termék sem volt sem a kosárban sem a kedvencekben, nem volt böngészés sem: szintén 6/30-as neki ma. Kiváncsi lennék akkor kinek jön 6/25-ös és mi a módja hogy az jöjjön. Teljes inaktivitás kell x ideig vagy egy ima?
A teljes inaktivitás nem segít, 2 hónapig semmit sem rendeltem, mégsem jött kedvezőbb kupon, a legjobb amit kaptam az a 3/30. Sz@rnak azok fejére akik sokszor sokat rendelnek, az Allegro is olyan mint a Telekom.
-
nightzone
aktív tag
Párom mult hét szerda délutáni reg, hirlevélre feliratkozva+smart aktiválva, azóta egyetlen egy termék sem volt sem a kosárban sem a kedvencekben, nem volt böngészés sem: szintén 6/30-as neki ma. Kiváncsi lennék akkor kinek jön 6/25-ös és mi a módja hogy az jöjjön. Teljes inaktivitás kell x ideig vagy egy ima?
-
Lackki
őstag
-
Fecogame
veterán
Van olyan aki úgy kapott, hogy nincs feliratkozva a hírlevélre?
Utálom őket, és az összesről le vagyok iratkozva.
-
ratcache
aktív tag
feleségem 2 hetes reg. 1 vásárlásal 6/30 (én 3/30
) -
alexnagy777
csendes tag
Abból a szempontból jó tudni, hogy kinek mekkora jött, hogy jelenleg melyik a legkedvezőbb. Volt egy darabig 25/6, most legutóbb már a 30/6 volt a top. Ha látom, hogy valaki nálam kedvezőbbet kapott, kövi alkalom előtt regelek egy új fiókot, hogy újra a legédesebb mézesmadzagot kapjam.
Persze 10x ugyanazt a kombót nem kell beírni, csak azt, ami eltér a korábbiaktól.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
WayneGace
őstag
-
pazola
tag
A te kuponod
ig érvényes
13. 09. 2026
3 000 Ft
(nem kell beírni még százszor, hogy kinek mennyi vagy nem)
-
Fecogame
veterán
-
Lackki
őstag
-
SG3rg0
őstag
Van még öt ingyen szállításom, 5kg kavet szeretnék venni és packetba kérném, ennek ellenére van szállítási dij. Hogy van ez?
-
grafnet
veterán
-
Tangkuban
csendes tag
-
frici69
tag
-
nightzone
aktív tag
-
Fecogame
veterán
-
frici69
tag
Én a múlt héten csináltam fiókot a páromnak! Tegnap nekem 30000/3000 jött. Neki 30000/6000.
-
_PetZ_
tag
Kedves Nejemnek volt regisztárciója és egészen tegnap/tegnap előttig nem kapott kupont, akkor bekapcsoltam a profiljában, hogy küldjenek és a következő körben már kapott.
"Fiók->Hozzájárulás az értesítésekhez"
-
Egzee
őstag
Na gyerekek én most beaktiváltam ezt az allegro sharet és itt látok kuponokat életemben először allegron...
-
asynur
tag
-
mzso
veterán
Helló!
Olyankor mi van, ha a rendelésemet két csomagban adták meg. Az egyik megjött (ez is késve péntek helyett hétfőn), de a másiknak a feladás óta nem változott az állapota:

-
Tangkuban
csendes tag
-
Dluinet
nagyúr
-
Sub-S
senior tag
Allegro levél:
"Kedvenc ajánlata most 0%-kal olcsóbb."Gyakran küld ilyeneket?

-
z67
őstag
Össze is kötik, ha több fiókod van. Volt egy régi mall.hu fiókom, amire semmit nem kapok, soha. Megreklamáltam és mondták, hogy erre és erre a mailcímes regemre jön rendszeresen kupon.
-
azbest
félisten
valószínűleg a .hu értékesítésnél több a járuléka

hát nem tudom, az eladói oldalát nem ismerem. Az hallottam, hogy tán hulladékkezelési regisztrációt kérhetnek a magyar szállításhoz. Meg értem, hogy más árazást akar más piacra valaki.
Egyébként volt már olyan, hogy magyar felületről rendelve is visszatérítést választott az eladó. Szóval nem tudom. A mostani magyar és lengyel listás sikeres vásárlásom is fura lett, mert az eladó egy hónapig nem adta fel és mikor rákérdeztem, akkor írta, hogy hupszi, azt hitte nem ottani boxban fel tudja adni, de futáros csomagfelvétellel tudja küldeni.. de utána 2 nap múlva már küldte. Lehet csak hanyag volt az árus (állítólag cég).
Előzőbe beszerkesztettem a lengyel felület központi raktáras linkjét, esetleg onnan érdemes választani, mert nem egy-egy eladó szórakozik a feladással. magazyn-allegro
ááh nem... ez például központi, mégsem szállítja ide [link] -
Mr.Csizmás
Topikgazda
van, hogy lehet rendelni pl oldalról is ide. A fizetéskor derül ki, hogy szállít-e külföldre. De a smart ingyenes szállítás csak belföldre működik.
Egyik eladótól, akinek van magyar és lengyel listája is, attól sikerült lengyelül is (a magyar listája sokal kisebb, nem volt fenn, ami kellett a magyar oldalon).
Másik eladó viszont visszatérítette a lengyel rendelést, mondván nem szállít ide, amikor a lengyel listájáról akartam venni valamit. Persze magyarul szállítja ugyanazt ide, csak nem akarta féláron ideadni.szerk:
Mondjuk nem tudom a lengyen oldalon mi az "allegro-raktár" mert ha az szállítana ide, akkor nem eladótól függene.
Hmm ez lenne a lengyel megfelelője magazyn-allegro
Egy random konzervvel próbálva, engedné fizetni és itteni packetába rendelni, lehet majd keresek valamit és megpróbálom ezt.valószínűleg a .hu értékesítésnél több a járuléka

-
azbest
félisten
Be tudsz lépni fiókoddal a pl oldalra, de ott nincs szállítás hozzánk, ha onnan akarsz rendelni, közvetítőn keresztül tudsz.
van, hogy lehet rendelni pl oldalról is ide. A fizetéskor derül ki, hogy szállít-e külföldre. De a smart ingyenes szállítás csak belföldre működik.
Egyik eladótól, akinek van magyar és lengyel listája is, attól sikerült lengyelül is (a magyar listája sokal kisebb, nem volt fenn, ami kellett a magyar oldalon).
Másik eladó viszont visszatérítette a lengyel rendelést, mondván nem szállít ide, amikor a lengyel listájáról akartam venni valamit. Persze magyarul szállítja ugyanazt ide, csak nem akarta féláron ideadni.szerk:
Mondjuk nem tudom a lengyen oldalon mi az "allegro-raktár" mert ha az szállítana ide, akkor nem eladótól függene.
Hmm ez lenne a lengyel megfelelője magazyn-allegro
Egy random konzervvel próbálva, engedné fizetni és itteni packetába rendelni, lehet majd keresek valamit és megpróbálom ezt. -
Lackki
őstag
Én hosszú ideje kizárólag csak 30/3 kupont kapok.
Rendszeresen vásároltok onnan kupon nélkül, gondolom ez lehet az oka, hogy nem erőltetik meg magukat.
Lehet időszerű lenne nekem is csinálni plusz 1-2 profilt...."Nem mindenki jogosult a kuponokra"
Anno ezt mondta a support, és én is hiába csináltam új smartos fiókot, 0db kupon jön rá. -
SaMURaIDrAkE
tag
Én hosszú ideje kizárólag csak 30/3 kupont kapok.
Rendszeresen vásároltok onnan kupon nélkül, gondolom ez lehet az oka, hogy nem erőltetik meg magukat.
Lehet időszerű lenne nekem is csinálni plusz 1-2 profilt.... -
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Jelenleg az allegro.hu oldalról szoktam rendelgetni, 1 éves smart tagságom is van, de az utóbbi 1-2 hónapban azt tapasztalom, hogy megrendelek valamit az emailben kapott kuponnal, kiszállítják és soha többet nem látom a terméket/eladót már az oldalon, de más termékek és tűnnek elfele. Most is kaptam 6/35-ös kupont, de így nehéz vásárolni, ha eltűnnek a termékek.Sciteces cuccok, monster energiás, stb.
A "pl"-es lengyel oldalról lehet rendelni? kihozzák? sokkal több minden van és olcsóbban, mint a magyaron. Még kupont levonva is.
Nincs még pl-es regisztrációm.Be tudsz lépni fiókoddal a pl oldalra, de ott nincs szállítás hozzánk, ha onnan akarsz rendelni, közvetítőn keresztül tudsz.
-
Dluinet
nagyúr
Nekem a promociókba rakja.
Hidd el, semmit és sehova nem küld nekem.
-
Winnie The P
őstag
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Jelenleg az allegro.hu oldalról szoktam rendelgetni, 1 éves smart tagságom is van, de az utóbbi 1-2 hónapban azt tapasztalom, hogy megrendelek valamit az emailben kapott kuponnal, kiszállítják és soha többet nem látom a terméket/eladót már az oldalon, de más termékek és tűnnek elfele. Most is kaptam 6/35-ös kupont, de így nehéz vásárolni, ha eltűnnek a termékek.Sciteces cuccok, monster energiás, stb.
A "pl"-es lengyel oldalról lehet rendelni? kihozzák? sokkal több minden van és olcsóbban, mint a magyaron. Még kupont levonva is.
Nincs még pl-es regisztrációm. -
Tangkuban
csendes tag
Többször írtam, az egyik fiókomra egy idő után semmiféle értesítés, kupon stb nem jött. Negyed év levelezgetés zárult nulla eredménnyel, mivel amúgy is lejárt az éves smart, dobtam a fiókot. Csináltam újat, most ok, mindhárom fiókra jön minden.
-
Egzee
őstag
-
avl
senior tag
-
Bajgunar
senior tag
Nekem ma jött 6k kupon. Persze 35k vásárlásból... PFf.
-
Cukor03
újonc
mi a fax, folyamatosan rendelek, de én nem kapok kupont
Kutyakaját már csak Allegroról rendelek, majdnem olyan a nedves kutyakaja 1000ft/kg áron, hogy az már emberi fogyasztásra alkalmas... A Dolina Noteci nevű márka termékpalettáját veszem, többek között egész szem áfonyák vannak a tápban.
Alsó szintje Rafi Classic Nedves eledel Rafi gabonamentes ízkeverék tasak 500 g 10 tasak, (5902921381785) • Ár, Vélemények - Allegro
2. Rafi Dolina Noteci eledel nedves marhahús 0,5 kg, (5906641623651) • Ár, Vélemények - Allegro
3. Piper Piper Animals eledel nedves fürj 0,8 kg, (5902921306672) • Ár, Vélemények - Allegro
4. Dolina Noteci Premium Dolina Noteci prémium nedves kutyaeledel tasak ízkeverék 20 x 500 g, (5906641670563) • Ár, Vélemények - Allegro
5. Dolina Noteci Premium Pure Dolina Noteci nedves marhahúsnak 0,8 kg, (5902921300601) • Ár, Vélemények - Allegro
Mindenkinek szívből ajánlom ezeket a páté tápokat, ugyanennyibe kerül a magyar boltokban az aszpikban úszkáló falatkák, aminek közel nincs ennyi tápértéke.
Vau-vau!Én a száraz tápokat próbálgatom eddig mindegyik bevált.
Nagyon jó minőségű macska hálót vettünk, olcsóbban mint itthon.
De, kávé,vitamin,tea tészta lassan minden allegrós. -
pazola
tag
lehet a "pedig" összekötés helyett a "mert" passzolna ! ugyis rendelsz, minek küldjenek ?
persze nem allitom, hogy igy van, de azt igen: ismeretlen az algoritmus*, mi alapjan kinek milyet küldenek
*: már ha az alapján !
lehet
- véletlenszerü
- mennyi idöt tölt a felületen, az appban
- kosarában mik vannak
- hányszor vasarolt, mikor, mennyiért; idö függvenyeben a vasrlasai eloszlasa
-....Nekem az első kb. fél évben minden héten jött, és minden héten el is vásároltam.
Szóval nem.
-
Dluinet
nagyúr
Hali!
Aki Gmail levelezőt használ, az nézze meg a Promociók mappát is, nekem oda jött a kupon.Fél év alatt egyetlen egy kupon sem érkezett.
De, ha biztosra szeretne menni az ember, akkor az "Összes levél" mappában keres rá. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Aki Gmail levelezőt használ, az nézze meg a Promociók mappát is, nekem oda jött a kupon. -
avl
senior tag
lehet a "pedig" összekötés helyett a "mert" passzolna ! ugyis rendelsz, minek küldjenek ?
persze nem allitom, hogy igy van, de azt igen: ismeretlen az algoritmus*, mi alapjan kinek milyet küldenek
*: már ha az alapján !
lehet
- véletlenszerü
- mennyi idöt tölt a felületen, az appban
- kosarában mik vannak
- hányszor vasarolt, mikor, mennyiért; idö függvenyeben a vasrlasai eloszlasa
-.... -
Egzee
őstag
mi a fax, folyamatosan rendelek, de én nem kapok kupont
Kutyakaját már csak Allegroról rendelek, majdnem olyan a nedves kutyakaja 1000ft/kg áron, hogy az már emberi fogyasztásra alkalmas... A Dolina Noteci nevű márka termékpalettáját veszem, többek között egész szem áfonyák vannak a tápban.
Alsó szintje Rafi Classic Nedves eledel Rafi gabonamentes ízkeverék tasak 500 g 10 tasak, (5902921381785) • Ár, Vélemények - Allegro
2. Rafi Dolina Noteci eledel nedves marhahús 0,5 kg, (5906641623651) • Ár, Vélemények - Allegro
3. Piper Piper Animals eledel nedves fürj 0,8 kg, (5902921306672) • Ár, Vélemények - Allegro
4. Dolina Noteci Premium Dolina Noteci prémium nedves kutyaeledel tasak ízkeverék 20 x 500 g, (5906641670563) • Ár, Vélemények - Allegro
5. Dolina Noteci Premium Pure Dolina Noteci nedves marhahúsnak 0,8 kg, (5902921300601) • Ár, Vélemények - Allegro
Mindenkinek szívből ajánlom ezeket a páté tápokat, ugyanennyibe kerül a magyar boltokban az aszpikban úszkáló falatkák, aminek közel nincs ennyi tápértéke.
Vau-vau! -
azbest
félisten
-
z-csongor
csendes tag
-
grafnet
veterán
-
v-man
őstag
3000/30000 kupon jött ma "Ó… IÓ… Gyorsan eltelt a vakáció"
-
marcusa
addikt
Nekem megy egyik acc-ról a másikra, már majdnem 2000 pontom van így az én acc-omon...
Csak kell 1-2 nap mire megjelennek a pontok és aztán 20 nap a vásárlás után hogy aktívak legyenek, be is lehessen váltani. -
Ittnemaz
aktív tag
igen, az allegro share.
Ha kiválasztasz egy terméket megosztod, akkor neked számolja a vásárlás pontokban.
Az ötletem az volt össze állunk öten, és minden rendelésnél megbeszéljük kiosztja meg.
Következö alkalommal más,majd megint más. Igy akár egy rendelésnél össze jön annyi hogy a szállitás dij ingyen lesz.
Azon felül van egy bankkártyám amivel 1%os vissztérités kapok az allegros vásárlás után. de már másik mese.
Az eszköz váltás sem igaz, weblapon kiválaszottam a terméket, átküldtem. megnyiotttam az appban és müködött, csak a reklám blokkolt kelett kikapcsolni. -
Lackki
őstag
Köszi.
Tehát, ha pontot szeretnék, akkor kell keresnem egy vásárlót, aki elküldi a linkjét annak, amit venni akar, hogy utána én visszaküldjem, mint ajánlott termék, és ő arra kattintva veszi meg. És ezt minden egyes terméknél meg kell csinálni. Jól értem? Vagy, ha van 2 accountom, akkor az egyikről ajánlom a terméketmagamnaka másiknak?! Ez utóbbit - ha működik - a nagyobb értékű vásárlásoknál el tudom képzelni, hogy alkalmaznám.én is így próbáltam, hogy egyik accról a másikra, na így nem megy nálam...
-
st6969
őstag
Allegro Share
be kell lépned először a programba, utána minden terméknél van megosztás gomb ami generál egy linket és ha vki ezzel a linkkel veszi meg a terméket te pontot kapsz érte.
Nálam első naptól fogva nem működik. Supportnál is rákérdeztem, nem tudják a miértjét.
Ha a kosárba helyezés az asztali böngészőben történik, a vásárlást is ugyanott, az asztali felületen kell befejezni. Amennyiben az eszközök között váltás történik (mobilapp), a nyomkövetési lánc megszakad, és a rendszer így nem tudja kihez rendelni a pontokat.Köszi.
Tehát, ha pontot szeretnék, akkor kell keresnem egy vásárlót, aki elküldi a linkjét annak, amit venni akar, hogy utána én visszaküldjem, mint ajánlott termék, és ő arra kattintva veszi meg. És ezt minden egyes terméknél meg kell csinálni. Jól értem? Vagy, ha van 2 accountom, akkor az egyikről ajánlom a terméketmagamnaka másiknak?! Ez utóbbit - ha működik - a nagyobb értékű vásárlásoknál el tudom képzelni, hogy alkalmaznám. -
Lackki
őstag
Allegro Share
be kell lépned először a programba, utána minden terméknél van megosztás gomb ami generál egy linket és ha vki ezzel a linkkel veszi meg a terméket te pontot kapsz érte.
Nálam első naptól fogva nem működik. Supportnál is rákérdeztem, nem tudják a miértjét.
Ha a kosárba helyezés az asztali böngészőben történik, a vásárlást is ugyanott, az asztali felületen kell befejezni. Amennyiben az eszközök között váltás történik (mobilapp), a nyomkövetési lánc megszakad, és a rendszer így nem tudja kihez rendelni a pontokat. -
st6969
őstag
Kicsit ki tudnád fejteni, hogy mi ez?
Sokan rendelünk rendszeresen, de én sem láttam se pontot, se ajánlásra lehetőséget (mondjuk, nem is kerestem). -
Sungoo
addikt
-
Lackki
őstag
-
avl
senior tag
-
Sungoo
addikt
-
Ittnemaz
aktív tag
-
lala666
őstag
-
duronx
senior tag
Nemem Gosund EP2 van. (Igaz emag-ról rendeltem). Teljesen jó. Wifi-ről megy. Automatizálható, időzíthető, ki-bekapcsolható, visszaszámlálás is van, fogyasztást is mér.
+1 nálam is Bajgunar által javasolt okos konnektorok vannak (4 db)
A Ghome app-al lehet kezelni őket. -
Bajgunar
senior tag
-
joocek
aktív tag
Nem gáz egyáltalán, ez így működik és sokszor smart nélkül is megéri mint itthonról!
Most rendeltem például okos konnektort itthon 10e.körül van, allegroról meg 3e.darabja. Kettőt rendeltem az meg smart is ráadásul.
Próbálj meg itthon 790.es szállítással rendelni különben, nem nagyon fogsz találni olyat!Milyen okos konektert rendeltél . Én most keresek...
-
sto1911
veterán
Köszi. Ez így elég gáz szerintem, nem nagyon éri meg, ha nincs fix beszerzési forrásis vagy terméked. Tök véletlenül akadtam most vele valamibe, amit ott kapni, de akkor jobban járok, ha ezt most kifizetem.
@r0by: köszi, azt vártam, hogy olyan mint az alza, szerintem egy radírt is kihoznának ingyen .
@mindenki: Ahogy itt írtam "Tök véletlenül akadtam most vele valamibe, amit ott kapni, de akkor jobban járok, ha ezt most kifizetem."
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Köszi. Ez így elég gáz szerintem, nem nagyon éri meg, ha nincs fix beszerzési forrásis vagy terméked. Tök véletlenül akadtam most vele valamibe, amit ott kapni, de akkor jobban járok, ha ezt most kifizetem.
@r0by: köszi, azt vártam, hogy olyan mint az alza, szerintem egy radírt is kihoznának ingyen .
mondjuk környezettudatosságból pont az ilyet kéne fizetni, hogy egy radírt ingyen hoznak.
-
azbest
félisten
megéri, csak nem pár száz forintonként kell egy-egy eladótól rendelni, hanem összeválogatni eladónként. Vagy előre tervezni és több darabot egyszerre. Manapság 5 ezer forint sajnos nem egy nagy összeg.
Sőt, mostmár, hogy eu-n kívülről termékenként/termékfajtánként vám van rajta és nemsoká majd más díjakat is rátetetnek, van ami allegróról is versenyképes a kínai rendelléssel szemben. De most már kínából is több darabot ugyanabból és ugyanattól az eladótól a gazdaságosabb.
Ja igen, az lehet még különbség, hog alin a "choice" az alis gyűjtőraktárból jön, így a szállítás együtt ingyenes 10 dolcsi felett.
De láttam már Allegro Raktár listát is ahhoz hasonlóan, az olyan, mintha egy eladótól jönne. Persze, ha pont csak egy külön eladónál van az, amit keresel kis értékű dolgot, akkor nem segít.
-
lala666
őstag
Nem gáz egyáltalán, ez így működik és sokszor smart nélkül is megéri mint itthonról!
Most rendeltem például okos konnektort itthon 10e.körül van, allegroról meg 3e.darabja. Kettőt rendeltem az meg smart is ráadásul.
Próbálj meg itthon 790.es szállítással rendelni különben, nem nagyon fogsz találni olyat! -
Öcsielvtárs
aktív tag
Azért az a többnyire 790.-Ft. szállítási díj nem a világvége, főleg hogy Mo.-on belül szinte minden webshop drágábbat ajánl fel...
-
sto1911
veterán
Eladótól függ, van akinél 5000 (Vagy 5500?) forint felett ingyenes, van akinél 9000 forint felett. És pl csak boxba, házhoz nem mindig.
És van olyan eladó, akinél meg nincs ilyen lehetőség egyáltalán.Köszi. Ez így elég gáz szerintem, nem nagyon éri meg, ha nincs fix beszerzési forrásis vagy terméked. Tök véletlenül akadtam most vele valamibe, amit ott kapni, de akkor jobban járok, ha ezt most kifizetem.
-
Peterhappy
addikt
Eladótól függ, van akinél 5000 (Vagy 5500?) forint felett ingyenes, van akinél 9000 forint felett. És pl csak boxba, házhoz nem mindig.
És van olyan eladó, akinél meg nincs ilyen lehetőség egyáltalán. -
sto1911
veterán
Hogy a bánatba működik az ingyenes smart szállítás? Berakok egy 2000 forintos terméket, ok, nem hozza ki ingyen. Keresek másat hozzá, ami egyébként is kell, az majdnem 5, erre mivel különböző eladótól származik, mindkettőre ki kellene fizetni a szállítást.
-
umek
tag
Visszatérve ehhez a problémához, gondoltam jelzem, mi lett. Egy másik speed champions készletnél (szintén ugyanakkora pakk) megjelent az express one mint szállítási lehetőség, és ezt a készletet már be tudtam tenni egy közeli boxba. De a térképen továbbra sem hozott egyetlen packetát sem... Így megrendeltem ezt a másik készletet az akcióban. Tehát valós megoldás nincs.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
foxpost az más kutya (gagyibb), normális futárcégek mérik a csomagokat, és hát azért kicsit érdekes ha 5,43-ból lesz az usernél bontatlanul 2,68

-
asynur
tag
Tehát akkor érdemes automatából már kivételkor videózni, mit veszek ki? Biztos ami tuti. Ettől tartok én is, hogy kifolyik, szétcseszik. De ha nem aggályoskodik az eladó...
Én persil color 4.5l-ből 2-t vettem, meg egy fehéret, meg lenor öblítőből 2x2-t.
Meg így ellőttem rá 6k-es kupont. Így már elég baráti áron jött ki, + így ingyen lett hozzá 3 xiaomi 6A töltő kábel.

Igen érdemes videózni már az automatánál, nekem jó eséllyel ez segített orvosolni a problémát amikor nem túl régen a foxpost-os automatában tök üres rekeszt nyitott a megadott kód és a rendszerük szerint meg átvettem a csomagot
. -
Bajgunar
senior tag
Én 2 db-os 4,5 literes mosógél rendeléssel jártam úgy, hogy csak 1 db érkezett meg a DPD által szállított csomagban. Látszott a dobozon, hogy össze-vissza hajtogatták, körbe volt tekergetve dpd-s ragasztószalaggal, meg volt rajta lengyel matrica, hogy átcsomagolva. De a kedves DPD nem értesített, hogy valami történt a csomaggal, csak 1 db-ot kapsz, semmit nem kommunikáltak, talán úgy gondolták, a hülye vevő nem veszi észre, hogy 2 helyett csak 1 flakon van a dobozban? A lényeg, az eladónak írtam, aki szó nélkül visszafizette a hiányzó flakon árát.
Tehát akkor érdemes automatából már kivételkor videózni, mit veszek ki? Biztos ami tuti. Ettől tartok én is, hogy kifolyik, szétcseszik. De ha nem aggályoskodik az eladó...
Én persil color 4.5l-ből 2-t vettem, meg egy fehéret, meg lenor öblítőből 2x2-t.
Meg így ellőttem rá 6k-es kupont. Így már elég baráti áron jött ki, + így ingyen lett hozzá 3 xiaomi 6A töltő kábel.

-
Voice24
őstag
Rendeltem mosógélt 3*4.5l-est. Szombaton. Erre ma jön üzi, hogy vissza lett küldve az eladónak. Raktárig eljutott. Majd vissza lett adva futárnak, hogy vigye vissza eladónak. ? Ez mi? Megsérülhetett? Kifolyt?
Erre szoktak reagálnim Vissza adják a pénzt? Vagy újat küldenek?
Ilyenem még nem volt. Pedig már nem egyszer rendeltem...
Én 2 db-os 4,5 literes mosógél rendeléssel jártam úgy, hogy csak 1 db érkezett meg a DPD által szállított csomagban. Látszott a dobozon, hogy össze-vissza hajtogatták, körbe volt tekergetve dpd-s ragasztószalaggal, meg volt rajta lengyel matrica, hogy átcsomagolva. De a kedves DPD nem értesített, hogy valami történt a csomaggal, csak 1 db-ot kapsz, semmit nem kommunikáltak, talán úgy gondolták, a hülye vevő nem veszi észre, hogy 2 helyett csak 1 flakon van a dobozban? A lényeg, az eladónak írtam, aki szó nélkül visszafizette a hiányzó flakon árát.
-
Bajgunar
senior tag
Rendeltem mosógélt 3*4.5l-est. Szombaton. Erre ma jön üzi, hogy vissza lett küldve az eladónak. Raktárig eljutott. Majd vissza lett adva futárnak, hogy vigye vissza eladónak. ? Ez mi? Megsérülhetett? Kifolyt?
Visszaírt eladó. Utánajár. Holnap válaszol...
-
Bajgunar
senior tag
-
umek
tag
-
orkester
őstag
A Lego 3000 Ft-os kuponakcióhoz megy nálatok a Packeta kiszállítás beállítása? Nekem csak OMV átvételi helyeket listáz, térképen sem látszik egy packeta átvevőpont sem. Már próbáltam alkalmazásban, asztali gépen, inkognitóban, de sehogy nem megy. Kizoomolok az országra, és egyetlen packetát sem mutat a térkép. Kicsi csomagról van szó, szóval még méretprobléma sem lehet.
1 vagy 2 Legot próbálsz? Nálam 1db-nál még Express One automatába is engedi, de 2-nél, legyen az bármilyen kicsi, már csak OMV.
-
koxmatyi
tag
A Lego 3000 Ft-os kuponakcióhoz megy nálatok a Packeta kiszállítás beállítása? Nekem csak OMV átvételi helyeket listáz, térképen sem látszik egy packeta átvevőpont sem. Már próbáltam alkalmazásban, asztali gépen, inkognitóban, de sehogy nem megy. Kizoomolok az országra, és egyetlen packetát sem mutat a térkép. Kicsi csomagról van szó, szóval még méretprobléma sem lehet.
Csak omv
-
umek
tag
-
mzso
veterán
Nem lehet elmenteni a nyavalyás futáros szállítást alapértelmezett szállítási módnak mobilon? Mindig visszaáll csomagpontosra. És ki is választ nekem egyet...
Már egyszer megszoptam. Szerintem most is szívtam volna, ha nem pont 20kg fölött rendelek...
Rákényszerítik az emberre a mobilganéj app használatát, aztán ott könnyű áttekerni felette. -
mzso
veterán
-
mzso
veterán
adott nap 23:59
amúgy pro tippek: szappan, bármilyen kozmetikai termék (ziaja), halkonzerv, egyéb üveges élelmiszerek, szárazáru (tészta), "almalé" (dolina czerska és társai) végső esetben chips, tejkaramella, egyéb édességek, itthoni árhoz képest ~25-30% spórolás ua. minőséggel.
Kár hogy nem lehet kombinálni több eladót, csak ha 9000k felett van mindegyik. (Itt nincs automata)
-
Max1mus
nagyúr
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
adott nap 23:59
amúgy pro tippek: szappan, bármilyen kozmetikai termék (ziaja), halkonzerv, egyéb üveges élelmiszerek, szárazáru (tészta), "almalé" (dolina czerska és társai) végső esetben chips, tejkaramella, egyéb édességek, itthoni árhoz képest ~25-30% spórolás ua. minőséggel.
-
Lackki
őstag
-
mzso
veterán
-
frici69
tag
Ááá de, figyelmetlen vagyok! Pedig már vagy ötször néztem itt is! Jól elrejtették vagy én vagyok vak! Köszönöm mindannyiótok segítségét!
-
asynur
tag
Webes felületen: katt a nevedre-> Fiók->és ott jobb alsó sarokban Kijelentkezés. (Feketelaszlo gyorsabb volt).
Vagy másik böngésző, de még egyszerűbb privát/ inkognitó ablakban nyissátok meg a linket.
Illetve mobil app, a kuponokat úgy is ott lehet csak használni. -
Feketelaszlo
senior tag
-
frici69
tag
-
robag93
aktív tag
Ki kell jelentkezned a sajátodból.
-
frici69
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérem! Lehet, hogy alap de, én nem jövök rá! Regisztráltam a páromnak is egy fiókot! Jött is a megerősítő email de, arra ha rákattintok továbbra is az én fiókomat nyitja meg.Hogyan tudok belépni az ő fiókjába és majd váltani a fiókok között
-
Lackki
őstag
-
mzso
veterán
Helló!
Nekem jött egy 30/6-os kupon. Esetleg érdemes valami jobbra várni? Vagy már nem nagyon szoktat ilyenek lenni. Mondjuk egy 20/5, 20/4 jobban érdekelne. -
Winnie The P
őstag
-
kmarci25
veterán
Hali!
Van egy rendelésem ami már úton van a kijelölt automatába, de a lányom, akinek rendeltem azt mondta, nem lesz jó a mérete és vissza kell küldeni. Sokat rendeltem már, de még sosem kellett semmit sem visszaküldenem. Mi a menet? Kiveszem az automatából, itthon kitöltöm webes felületen a visszaküldési lapot? Aztán viszem a csomagot az automatába?Tulajdonképpen igen, annyi különbséggel, hogy csak postahivatalban tudod feladni, automatában nem. De legalább teljesen ingyenes. Kb 1-2 hét, mire visszakapod a vételárat.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Van egy rendelésem ami már úton van a kijelölt automatába, de a lányom, akinek rendeltem azt mondta, nem lesz jó a mérete és vissza kell küldeni. Sokat rendeltem már, de még sosem kellett semmit sem visszaküldenem. Mi a menet? Kiveszem az automatából, itthon kitöltöm webes felületen a visszaküldési lapot? Aztán viszem a csomagot az automatába? -
Tangkuban
csendes tag
-
soldi3r
veterán
Köszi, az infókat, igazad lesz, egyébként a 0,6 -os az fontos az órákhoz, igaz nekem csak ritkán kellene, de ahogy írtad, olyankor viszont helyettesíteni nem lehet.
A Alza-t néztem, de azokban meg nincs a 0,6 vagy 0,5mm-es.
Mondjuk a minőségi az a Horotec lenne például, de ennyit nem akarok érte adni: [link] , [link] .Az allegrósban sincs 0.6-os, 0.8-1.8-at ír.
Ha nem kell az eegész készlet, akkor inkább azt venném meg, amelyik kell. -
mzso
veterán
-
mzso
veterán
-
elpescador
tag
De az a kérdés, hogy honnan tudhatnánk, ha csak annyi az infó, hogy az egyik itt x Ft, a másik ott y Ft?

A linkelt termékekről már lehet érdemben gondolkozni. Ahogy WayneGace is mondta: körülbelül kizárható, hogy olyan valaki lesz itt, aki ismeri, kipróbálta mindkettőt. Így a képekről lehet valamit leszűrni:
Allegros - tudom, hogy most már mindenhez AI generál képet, de az nekem akkor is red flag, hogy a "szerelős" képeken más termékek vannak, nem az árult cucc. A vége teljes egészében műanyag, gyakorlati tapasztalatom a konkrét termékkel nincs, de ezek általában szoktak szorulni, bizonytalanul mozogni. A méretekből pont a skála két vége hiányzik: a legkisebb lehet sose kerülne elő, de ha mégis kell, akkor nagyon. És nemigen helyettesíthető mással. Szóval ezért a készletért én nem adnék pénzt. Nem ötezret, hanem semennyit.Alis: sokkal bíztatóbb, hogy fém a vége is, valamint székesebb a skála. Itt a doboz hiánya zavarna engem picit, de ha nem rendszeres használatról van szó, hanem csak kellene ilyesmi a szerszámosládába is, akkor elmegy.
A kettő közül én legfeljebb az Alisért adnék pénzt, tekintettel arra, hogy az az olcsóbb, így ha javasolni kell, akkor csakis azt ezekből.
Köszi, az infókat, igazad lesz, egyébként a 0,6 -os az fontos az órákhoz, igaz nekem csak ritkán kellene, de ahogy írtad, olyankor viszont helyettesíteni nem lehet.
A Alza-t néztem, de azokban meg nincs a 0,6 vagy 0,5mm-es.
Mondjuk a minőségi az a Horotec lenne például, de ennyit nem akarok érte adni: [link] , [link] . -
Mr.Csizmás
Topikgazda
Igen, de elkanyarodtunk, az lett volna a kérdés, hogy mondjuk két hasonló kéziszerszám esetén, egy Allegronál azért kerül mondjuk 5e-be, mert jobb minőség az Alis 2e -nél, vagy egyszerűen bármilyen okok miatt drágább az Allegro, de a minőség ugyan az.
pl. ezek:
Allegro: [link]
Ali: [link] (igaz itt van szállítási díj, de, ha van mellette más akkor ingyenes lehet)általánosságban allegron sok cucc van, ami alin is, sokszor ugyanazokkal a képekkel - érdemes használni a képkeresőt mindkét appban
[link] manóékat is megnézném, az is 1-2 napon belül kézben van. -
Studi
veterán
Igen, de elkanyarodtunk, az lett volna a kérdés, hogy mondjuk két hasonló kéziszerszám esetén, egy Allegronál azért kerül mondjuk 5e-be, mert jobb minőség az Alis 2e -nél, vagy egyszerűen bármilyen okok miatt drágább az Allegro, de a minőség ugyan az.
pl. ezek:
Ali: [link] (igaz itt van szállítási díj, de, ha van mellette más akkor ingyenes lehet)De az a kérdés, hogy honnan tudhatnánk, ha csak annyi az infó, hogy az egyik itt x Ft, a másik ott y Ft?

A linkelt termékekről már lehet érdemben gondolkozni. Ahogy WayneGace is mondta: körülbelül kizárható, hogy olyan valaki lesz itt, aki ismeri, kipróbálta mindkettőt. Így a képekről lehet valamit leszűrni:
Allegros - tudom, hogy most már mindenhez AI generál képet, de az nekem akkor is red flag, hogy a "szerelős" képeken más termékek vannak, nem az árult cucc. A vége teljes egészében műanyag, gyakorlati tapasztalatom a konkrét termékkel nincs, de ezek általában szoktak szorulni, bizonytalanul mozogni. A méretekből pont a skála két vége hiányzik: a legkisebb lehet sose kerülne elő, de ha mégis kell, akkor nagyon. És nemigen helyettesíthető mással. Szóval ezért a készletért én nem adnék pénzt. Nem ötezret, hanem semennyit.Alis: sokkal bíztatóbb, hogy fém a vége is, valamint székesebb a skála. Itt a doboz hiánya zavarna engem picit, de ha nem rendszeres használatról van szó, hanem csak kellene ilyesmi a szerszámosládába is, akkor elmegy.
A kettő közül én legfeljebb az Alisért adnék pénzt, tekintettel arra, hogy az az olcsóbb, így ha javasolni kell, akkor csakis azt ezekből.
-
WayneGace
őstag
pl. ezek:
Ali: [link] (igaz itt van szállítási díj, de, ha van mellette más akkor ingyenes lehet)Erre ki tud neked választ adni? Aki megvette mindkettőt és használja rendszeresen mindkettőt. Szerinted itt van ilyen?
-
elpescador
tag
Ezt konkrétumok nélkül nehéz megmondani.
pl. ezek:
Ali: [link] (igaz itt van szállítási díj, de, ha van mellette más akkor ingyenes lehet) -
grizlisandor
veterán
Elvileg benne van, de, nem gond, hogy 5e, ha azért drágább, mert jobb minőség, akkor az Allegro-sat venném, kérdés tényleg jobb minőség-e?
Ezt konkrétumok nélkül nehéz megmondani.
-
elpescador
tag
Elvileg benne van, de, nem gond, hogy 5e, ha azért drágább, mert jobb minőség, akkor az Allegro-sat venném, kérdés tényleg jobb minőség-e?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 - 15,6"Full HD Hz - i5-13420H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 2+ év gari - MAGYAR
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 /1000W 80+ / 2TB NVMe - Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Fold 4 12GB/1TB - 174.990.
- Amazfit T-REX 3
- Apple IPhone 13 Pro, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - MSI MAG Z890 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Dell Latitude 5511,15.6",FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,2GB DDR5 VGA,LTE KÁRTYA,WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL

.