- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
-
LOGOUT
Ajánló lista, tudnivalók lenyitás után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
Esetleg HA valakinek hiányzik még 18k a rendelésből, h elnyomjon egy értelmesebb kupont. Beszállnék egy peca orsóval. Gyömrő s környéke, XVIII, II. ker. környékén átvenném kp-ra, személyesen. Be vagyok regizve, de még nem nyomtam ingyen szállítást. Sose rendeltem még onnan. Más meg nagyon nem kéne. Ennyire meg nincs kupon. Ami meg kellene orsó, már csak ott kapható.
Ha más nem, akkor majd rendelek egyet. De ha esetleg vkit érdekel, priviben megdumálhatjuk. -
VinoRosso
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gondolom jobban megéri nekik euróban értékesíteni a Lengyelországon kívül (EN oldal), mint zlotyiban, ők váltanak, és akkor amikor jó az árfolyam, a vevők többségének meg szintén jó, mert nem kell konverzióért fizetni.
axlfsi: hát azért fura, hogy így hirtelen mielőtt megjött a kupon mindenhol többe kerül, mint előtte. A temu ugyanezt csinálja. Ahogy írtam a gyártótól közvetlenül (ostrovit.com), ingyen szállítás 55 euró felett, illetve -15% 02.12-ig. -
axlfsi
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
Szerintem nincs köze hozzá (főleg, mert szerintem a kedvezmények értékét a platform, azaz az Allegro támogatja, mert ez magának a piactérnek a promója) és már csak ezért is gondolom, hogy véletlen az ár változása.
Az árfolyam már inkább befolyásoló tényező (mint pl. Alzánál is vagyok), de nyilván mindez akkor, ha Ft-ban nézed a terméklapokon az árakat).Mellesleg szoktam én is Ostrovitet használni. Hol van most jó áron

-
axlfsi
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
De, bugos volt. Természetesen be voltam jelentkezve, körbe-karikába, mindenhol (innen, emailből, telóról, laptopról, stb) körbe katintgattam a linkeket, de nem került be.
Már az eladók, speckó, egyedi ajánlatait is benyomogattam, hátha "beaggrózom" a kupon-motort az oldalon, de míg az eladók kuponjai bekerültek, a sima, költés utánik nem... Aztán pár óra múlva ott volt...
Sebaj, a lényeg, hogy ott van már
-
Voice24
őstag
válasz
robag93
üzenetére
Persze, így van, én is a kosárban tartogattam a fontos dolgokat, megjött a 4/25-ös kupon, és gyorsan el is lőttem. Csak azért írtam ezt, mert korábban is szokott lenni, hogy megy a sopánkodás, hogy megint itt egy kupon, mit vegyek... Ehhez képest most néhányan úgy gyűjtik, mintha nem lenne holnap.
De mindenkinek a magánügye, mikor, mire és mennyit költ. Ha valakit bántana a véleményem, attól bocsi... -
VinoRosso
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem egy db-ról van szó:

Néztem a teljes kínálatot allegron nem csak ezt a brandet, vagy egy órát töltöttem el a böngészéssel, mind felment. Szóval amennyi kupont adnak azt az áremeléssel vissza is veszik, sőt még ahogy néztem többet. -
VinoRosso
veterán
Annyira jó ez a kupon, hogy mialatt megjött felvitték az árát azoknak a termékeknek amiket rendelni akartam, úgyhogy kuponnal együtt drágább mint előtte kupon nélkül.

Ezen felhúztam magam és elkezdtem máshol nézelődni, és a gyártó oldaláról megtaláltam amit venni araktam nagyjából ugyananyniért mint egy hónapja, ráadásul ott még most van 15%-os kupon is, így jóval olcsóbb mint ha az allegroról venném. A szállítással itt is trükköznek, 19 eurót ír elsőre ingyen szállításhoz, miután regisztráltam 55 euró, fizetésnél meg eltették szem elől az ingyen szállítás opciót, mert alapból egy fizetős szolgáltató van kiválasztva, és külön kell rákattintani az ingyenesre, és rendesen figyelni kell, ha valaki csak automatikusan rákattint és nem nézi akkor simán beszopja.
Ezek a lengyelek se jobbak semmivel a kínaiaknál, ugyanúgy játszanak a vásárlók megtévesztésére.
-
Voice24
őstag
Nem semmi ez a kupon-őrület, látom, sokan rohannak két héten belül 150-160 ezret elkölteni csak azért, mert van kupon, és megtakaríthatnak 20-22 ezret...
-
czanga
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinek aki megosztotta itt és próbál nekünk segíteni. Mindegyik sikerült nekem is.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Igen, így utólag logikus, csak a leírások ezt nem említették. Pl írták ezt a brave böngészőt ami nem lényeg, nekem az fel se volt telepítve, letötlöttem, persze, hogy nem volt bejelentkezve a fiók. Chromeból meg feljött a login ablak és azzal ment, pedig wifin voltam, szóval az is mindegy, hogy mobilnet vagy wifi.
-
-
VinoRosso
veterán
Nem bugos csak a lényeg kimaradt az itteni leírásokból. Bejelentkezve kell lenni az allegroba a weboldalon keresztül a böngészőben amikor a linket megnyitja az ember.
Próbálkoztam az itt leírt módon vagy 5x, egyszer se jött össze, viszont amikor chromeból megnyitotram a linket az felajánlotta a google accounttal a logint és rápróbáltam a bejelentkezésre és egyből ott volt a kupon, pedig wifin nyitottam meg a linket. Az android viszont számít, ugyanez asztalin nem ment -
A kuponok 1x használhatóak? Ha valaki már felhasználta valamelyiket, utána megpróbálná újra hozzáadni a linken keresztül?
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Eddig még korábban sosem volt ilyen gond, mindig simán bekerült a kuponok közé, de most hiába kattintok akármelyik, itt elhelyezett linkre vagy amit e-mailben kaptam (25/4), egyszerűen nem kerül(nek) be a kuponjaim alá ... már beraktam az összes elérhető eladói kupont is, mondom "beaggrózom" az algoritmust, de nem ... na, majd ránzek holnap is, de most valami nem okés az oldalla, tuti (mobilról is próbáltam persze, alkalmazásból nézve sem látni...).
-
GhostVector
tag
Akinek nem megy a kupon, de szeretne valamit venni az írjon és leboltoljuk. Én úgyse fogom elhasználni őket.
-
mzso
veterán
válasz
pietrrr
üzenetére
Nem aktiváltam be. Próbáltam előbb itt kideríteni, hogy működhet-e. Mert csak három hónap.
De most még jobban felidegesített hogy a lengyel-en (15,29 zl) 1425Ft ugyanaz cikkszám ugyanattól az előadótól ami a magyaron 1960. Ez az egyetlen amelyik szállít magyarországra az olcsóbbak közül. Vagyis jobban járok onnan mintha a .hu-ról kupont beaktiválva. Még ha lenne is magyaron Smart...
Vajon ezt a linket nem lehet átalakítani PL-esre?
-
GhostVector
tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Hozzáadás gomb nálam sincs.
Elég a linkre kattintani, utána bezár, app megnyit és ott van a kuponok között.
Nálam legalábbis.Szóval, hogy egyben meglegyen:
[4000 Ft kupon 25ezer Ft-tól]
[6000 Ft kupon 40ezer Ft-tól ]
[8000 Ft kupon 70ezer Ft-tól] -
asynur
tag
-
pazola
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem erről van szó, ez egyszerű szarrágás.
Biztos fiatal a kolléga, és nem emlékszik rá, hogy az Amazon is megunta a szarakodásokat, és pár évig egy csomó mindent nem, vagy nagyon drágán szállított.
Lehet itt emberkedni, hogy visszaküldi a negyvenezres matracot és megrendeli újra kuponnal, csak pont az ilyen szarrágásból van, volt és lesz elege rengeteg kereskedőnek.
Tudom, egyeseknél a fillérbaszásnak nincs határa. Pedig kéne. És azért vannak ott a többiek, hogy szóljanak neki.
-
mzso
veterán
Bah... A gluténmentes mix amit allegrólól vettem olcsón az most csak 50%-kal drágábban van mint a PL-en. Ami ott van azok meg nem szállítanak magyarországra...
Gondolom az megy már, hogy csak drága cikkszámot tesznek fel úgy hogy ide is szállítható legyen. Megveszi a magyar paraszt így is.
Ami ott 14,48 zlotyi (1300FT) az itt legolcsóbban 1960 FT...
És a pl-en van vagy 4-5 ajánlat ennek a közelében. -
mzso
veterán
Az éves Smart volt 2500? Lehet be kellett volna aktiválni.
Nyilván a magyaron aktivált Smart-tal lehet használni.
De most csak 5000-ért lehet aktiválni. Szokták ezt is akciózni? Mintha tavaly még fixen olcsóbb lett volna ezért nem is foglalkoztam az aktiválással, gondoltam majd ha rendelek is valamit. 1 havi van 845-ért most, De az tuti nem használom ki. -
Lackki
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
lejöttem wifiről+brave és jó lett..
39ezerért így elég jó vétel a Cosori TurboBlaze Airfryer
-
-
Lackki
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ugyanez. Sehogy sem
-
-
San398
őstag
Nekem pont elég lenne a 4k-s de sehogy se sikerül aktiválni, nem akarok 40k-t költeni most.
Próbáltam több mobilról több böngészőből, wifi-n és mobil neten is de csak a szabályzat jön be mindig. Lehet javították már?
Szerk:
mobilos brave böngészőben megadta végül.Köszi a megosztást
Új hozzászólás Aktív témák
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- PlayStation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) 1db gyári kar + Ajándék Mortal Kombat X game, összes kábel/5 HÓGAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha más nem, akkor majd rendelek egyet. De ha esetleg vkit érdekel, priviben megdumálhatjuk.

De mindenkinek a magánügye, mikor, mire és mennyit költ. Ha valakit bántana a véleményem, attól bocsi...