Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
47543 - 47401
47543 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok! 65C7K, v626. Olyannal találkozott valaki, hogy a DV sötét mód nappal nagyon világos es a színek is nagyon aktívak, este meg teljesen jó? Apple TV-ről nézem az Apple+ Mennyei cseppek sorozatot. Mindig este néztem, teljesen jó volt a kép, egyszer napközben is elinditottam es baromi rossz volt a kép. Nagyon világos, a fekete szürke, a színek erősebbek. Fényes módnal nincs ilyen változás. Amennyiben módosítom a Tartalom felismerést, ki-be kapcsolom, akkor pause állásnál a kép visszaugrik “normál” képre, de ahogy elindítom a filmet, újra mintha egy másik profilt használna. Lehet, hogy az automatikus fényerősség kavar be, de ugye az DV Sötét képmód esetén azt nem lehet kikapcsolni (esetleg vkinél ez módosítható? Melyik FW alatt?).
-
nagymolnar
tag
Hali!
Kiváncsiságból elkezdtem nézegetni a TCL TV-ket.
C9K szimpi a tavalyi felhozatalból.
Ideiből viszont látom hogy van SQD-Mini LED és RGB-Mini LED.
Fő kérdésem az lenne hogy melyik a jobb választás OLED után?
Méretben 65" lenne, az eddigi 55C1 leváltására. (mondjuk amíg bírja, lehet felesleges
)
Üdv Gyuri
Nekem C9K van, ha ebben gondolkodsz, lassan kifut és nem is lesz. Nekem LG oled van a hálóban, sötét hely, de a nappaliba a fényes helyiség miatt vettem a TCL-t. A képpel nincs gondom, ha egy 5 évvel ezelőtti LCD-hez kell hasonlítani, akkor ég és föld. A fekete fekete a színek jók. De a hangja visszalépés volt. nálam egy C935-öt váltott, ami szintén csúcs volt, de a hangaj annak sokkal szebb volt és a vocal is érthetőbb, de a képe (mert megnéztük egymás mellett) jobb volt a C9K-nak. Mivel amikor a 935-öt használtam, eladtam a JBL soundbart, mert elég volt nekem a TV, most vennem kellett egy A65K-t, mert hiányoznak a magasak. (A köcsög tv gyártók direkt raknak lefelé sugárzó hagszórókat a TV-be, mert akkor lesz piaca a soundbaroknak is. A magas hangnak iránya van, most a komód hallgatja
Ha találsz még C9K, elvileg nem fogod megbánni, a 65-ös 310-ért volt az emagon a végjáték során. Én kivártam a jó akciót. -
rainman72
nagyúr
Hali!
Méretben 65" lenne, az eddigi 55C1 leváltására. (mondjuk amíg bírja, lehet felesleges
)
Üdv Gyuri
RGB Mini olcsobb de nem biztos hogy jobb. [RM7L teszt]
-
gyuromoj
veterán
Hali!
)
Üdv Gyuri
-
rainman72
nagyúr
-
tamas01234
csendes tag
Szia.
A DDC menupont alatt lehet LUT-okat feltölteni a tv-re, sajnos nagyon megbízhatatlanul és az esetek 99%ában nem működik. 1-2 fw verzió volt, ahol működött.
De manuálisan is teljesen jól lehet kalibrálni a tvt, szóval ez nem baj.Bérelni nem lehet normális műszert, azok értéke több millió ft.
Ha érdekel a kalibrálás, akkor privátban megbeszéljük.

Köszönöm szépen a gyors információt!
-
AxBattler
félisten
-
rainman72
nagyúr
5év garis alza.hu
-
Vhiktor
Topikgazda
Sziasztok!
Vásároltem egy 65C6K Tv-t.
Szeretném kalibrálni viszont fogalmam sincs merre induljak el...
Hívjak valakit? Lehet bérelni eszközt?
Láttam hogy van ez a DDC fájl lehetőség... ez mire jó?
Köszönöm a segítséget!Szia.
A DDC menupont alatt lehet LUT-okat feltölteni a tv-re, sajnos nagyon megbízhatatlanul és az esetek 99%ában nem működik. 1-2 fw verzió volt, ahol működött.
De manuálisan is teljesen jól lehet kalibrálni a tvt, szóval ez nem baj.Bérelni nem lehet normális műszert, azok értéke több millió ft.
Ha érdekel a kalibrálás, akkor privátban megbeszéljük.

-
Locutus
veterán
-
tamas01234
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltem egy 65C6K Tv-t.
Szeretném kalibrálni viszont fogalmam sincs merre induljak el...
Hívjak valakit? Lehet bérelni eszközt?
Láttam hogy van ez a DDC fájl lehetőség... ez mire jó?
Köszönöm a segítséget! -
nicu71
addikt
-
nOvOp
senior tag
A telegram csoportban vki azt írta, hogy hátul a kábeltartó fedél az ami néha berezonál, amit fel kellett külön illeszteni. Esetleg próbáld ki, hogy leveszed és úgy használod egy ideig.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Olyan jelenségről írnék, amiről nem tudom eldönteni, hogy tévékészülék hiba, vagy valami más. A tévém egy közel fél éve vett 50 C7K.
Néhány hete vettem észre, hogy a YouTube-on minden tartalomnak a korábbinál sokkal fakóbb lett a színe, a feketék helyett csak szürke színek vannak, szélesvásznú tartalomnál a vízszintes sávok is ilyenek. Van Smarttube alkalmazásom is, ott is olyan. Próbaképpen a számítógépről letöltöttem egy demót fájlba (ez a gépen - leszámítva az IPS monitor jellegzetességét - szinte teljesen fekete színeket produkált), Kodival lejátszva a tévén a fentebb írtakhoz hasonlóan fakó és szürke volt.
A korábban letöltött (nem YT) DV és HDR+ tartalmak most is csodálatosak a tévén, a tévészolgáltatói tartalmakban semmi változás nincs, és a virágbolti friss DV anyagokkal sincs semmi gond.
Sajnos stream tartalmaim nincsenek, azokkal nem tudom összevetni.
Nem tudom, hogy a tévén állítódott-e el valami, HW hiba lehet esetleg, vagy maga a YT változott? Az FW még májusban frissült, nem gondolnám, hogy azzal lenne összefüggésben, hiszen azóta még hónapokig rendben volt minden.
Köszönöm -
Swenk
aktív tag
a tv-m 65C765H, és nagyon homályos, elmosódott a kontúrja, a csatornáknak is, a rtl+-nak is és a Netflixnek is. Szevíz a napokban alaplapot cserélt, kizárandó a HW hibát. A hálózatról V643-ra frissített, de semmi javulás. Rátehetném az OTA V655-öt, ha van értelme. Van valakinek jó tapsztalata erről, vagyis szép, éles képe?
-
DefJamHUN
aktív tag
Valaki aki a Köki környékén lakik vagy jártas arra nem írna egy PMet?
Egy TCL runtimera lennék kíváncsi az euronicsba, de telefonon beszéltem velük, nem voltak túl segítőkészek... Viszont nem szeretnék 250kmt utazni feleslegesen. -
ElGatto
aktív tag
Azért még simán lehet, hogy hálózati szinten kell beállítani a dolgokat, mert a TV-k elég kényesek a csatornára, tehát bármelyik csatornán nem hajlandóak normálisan működni, előfordul, hogy a DNS-eken kéne változtatni, vagy csak egyszerűen a titkosításon változtatni, pl WPA3 helyett WPA2. TV-n nem tudom, hogy milyen trükköt kéne alkalmazni a működéshez, mert egy jól beállított hálózatban beírod a jelszót és kész.
Köszi megkérdem hátha.
-
blakey
titán
Rendben megkérdezem ott is.
Azért mertem itt kérdezni, mert visszaolvastam és láttam, hogy ajánlottak pár beállítási trükköt. Illetve a tcl honlapján is vannak javaslatok rá + a neten rákeresve is.
Csak gondoltam ez a tcl topik ja hátha láttátok már ilyet...A net megy sztem stabil is mert a telefonokon laptopokon megy csak a tv akad el. Ezért gondoltam, hogy lehet hogy a tv wifi vevője gyengélkedik pl.
Azért még simán lehet, hogy hálózati szinten kell beállítani a dolgokat, mert a TV-k elég kényesek a csatornára, tehát bármelyik csatornán nem hajlandóak normálisan működni, előfordul, hogy a DNS-eken kéne változtatni, vagy csak egyszerűen a titkosításon változtatni, pl WPA3 helyett WPA2. TV-n nem tudom, hogy milyen trükköt kéne alkalmazni a működéshez, mert egy jól beállított hálózatban beírod a jelszót és kész.
-
Tompika777
senior tag
Azért mertem itt kérdezni, mert visszaolvastam és láttam, hogy ajánlottak pár beállítási trükköt. Illetve a tcl honlapján is vannak javaslatok rá + a neten rákeresve is.
Csak gondoltam ez a tcl topik ja hátha láttátok már ilyet...A net megy sztem stabil is mert a telefonokon laptopokon megy csak a tv akad el. Ezért gondoltam, hogy lehet hogy a tv wifi vevője gyengélkedik pl.
A WiFi érdekes jószág, nagyon sok minden tudja befolyásolni, lehet egyszerűen ha arrébb teszed a routert jó lesz... Vagy a TV-t... Lehet sok a fal, vagy olyasmi van közte ami bezavar, és ezért pufferel sokat
-
Tompika777
senior tag
Olvasd el még egyszer, nem kizárólag, hanem vagylagosan...
Nem mindegy.
"kábelen adni a netet a TV-nek, akár lanon, akár egy gigabites USB-s hub-al" -
ElGatto
aktív tag
Otthoni hálózat topikban kaphatsz segítséget.
-
blakey
titán
Igen bocs Hipernet L, gigabites optika, és valami csoda wifi7 routert ígérgettek hozzá. Nem otthon net.
Viszont sajnos kábelt nem tudok kihúzni a tv hez, ezért kérdezem a wifire milyen megoldások vannak.
A gyártó honlapján vannak pl. Húzd ki a hálózatból a tv majd a routert is kb 2 percre utána jó lesz.Otthoni hálózat topikban kaphatsz segítséget.
-
blakey
titán
Ne haragudj, de ha azt írom, hogy az nem kábeles net, ami mobilnetről érkezik, akkor egyértelmű, hogy nem kábelesről írtam. Egyszerűbben is válaszolhattál volna, mielőtt ideböfögöd a szövegértés fogalmát. Egy szóval sem írtam, hogy a Yettelnél nem létezik bérelt vonalon vezetékes szolgáltatás.
-
ElGatto
aktív tag
Van már nekik kábeles is, maximum nem így hívják

Yettel vezetékes net
ElGatto #47507
Próbáld meg vezetékkel, de érdemes ránézni a router beálíltásokra, elég háklisak tudnak lenni a wifi beálíltásokra ezek a TV-k. Amennyiben van LAN a TV körül én is javaslom a Tompika777 által ajánlott gigabites usb-s LAN csatlakozót, azzal elkerülhető a háklisság.Igen bocs Hipernet L, gigabites optika, és valami csoda wifi7 routert ígérgettek hozzá. Nem otthon net.
Viszont sajnos kábelt nem tudok kihúzni a tv hez, ezért kérdezem a wifire milyen megoldások vannak.
A gyártó honlapján vannak pl. Húzd ki a hálózatból a tv majd a routert is kb 2 percre utána jó lesz. -
Kelvin
őstag
"csak netflix és sweet TV" erre jött válaszul az usb-s lan port. Én ezért írtam, hogy a kérdezőnek valószínűleg ez teljesen felesleges.
-
Tompika777
senior tag
Ahogy írták is, TV streamre és ilyesmire bőven elég a saját 100-as lan port, nagyobb felbontású saját anyagok hálózatról már igényelhetik a gigabites hálót.
-
Tompika777
senior tag

Yettel vezetékes net
ElGatto #47507
Próbáld meg vezetékkel, de érdemes ránézni a router beálíltásokra, elég háklisak tudnak lenni a wifi beálíltásokra ezek a TV-k. Amennyiben van LAN a TV körül én is javaslom a Tompika777 által ajánlott gigabites usb-s LAN csatlakozót, azzal elkerülhető a háklisság.Jogos, a 4iG tulajdonolta 2 connect-től bérlik az infrastruktúrát
-
r3dwo0d
tag
Streamingre bőven elég a saját 100 Mbites is, de nagyobb bitrátájú anyagok esetén, pl. saját hálózaton van jelentősége, de persze mindenki eldönti egyénileg, hogy kell-e neki vagy sem

-
r3dwo0d
tag
Köszi, ismerem a technológiák közti különbséget.

Hidd el biztosan tudom, hogy van vezetékes internet szolgáltatás a Yettelnél is, még ha nem is megy át a dolog elsőre meg az értő olvasás sem megy. -
oliwaw
csendes tag
TLC 75C6K néhány szubjektív benyomás (antennáról és usb-ről használva).
Nem bántam meg, de: Hitachi 32HE1105, Blaupunkt 40/138O-GB, Hisense 55E7NQ PRO
mintha jobb képük lenne (ezek vannak).
A Hisense usb kezelése magasan veri.
A Hisense-hez képest előny a jó helyen lévő csatlakozók. -
Kelvin
őstag

Yettel vezetékes net
ElGatto #47507
Próbáld meg vezetékkel, de érdemes ránézni a router beálíltásokra, elég háklisak tudnak lenni a wifi beálíltásokra ezek a TV-k. Amennyiben van LAN a TV körül én is javaslom a Tompika777 által ajánlott gigabites usb-s LAN csatlakozót, azzal elkerülhető a háklisság.Biztosan kell neki "gigabites usb-s LAN csatlakozó"?
Én a tv saját lan csatlakozóját használom és a 4K Apple tv, Netflix, egyéb streaming tökéletesen bejön. -
blakey
titán

Yettel vezetékes net
ElGatto #47507
Próbáld meg vezetékkel, de érdemes ránézni a router beálíltásokra, elég háklisak tudnak lenni a wifi beálíltásokra ezek a TV-k. Amennyiben van LAN a TV körül én is javaslom a Tompika777 által ajánlott gigabites usb-s LAN csatlakozót, azzal elkerülhető a háklisság.Az nem kábeles, ami mobilnetről érkezik, lakáson belül úgy osztod szét, ahogy szeretnéd. A telefonodat is megtudod úgy osztani, hogy egy routeren keresztül vezetéken érkezik a gépedhez, de az sem lesz vezetékes net. Sehogy sem lesz az.
-
r3dwo0d
tag
A "Yettel otthon" az nem optikai, hanem továbbra is mobilnet, mivel valós kábeles hálózata a Yettelnek nincs.
Első körben próbáld meg kábelen adni a netet a TV-nek, akár lanon, akár egy gigabites USB-s hub-al.Van már nekik kábeles is, maximum nem így hívják

Yettel vezetékes net
ElGatto #47507
Próbáld meg vezetékkel, de érdemes ránézni a router beálíltásokra, elég háklisak tudnak lenni a wifi beálíltásokra ezek a TV-k. Amennyiben van LAN a TV körül én is javaslom a Tompika777 által ajánlott gigabites usb-s LAN csatlakozót, azzal elkerülhető a háklisság. -
nicu71
addikt
-
Tompika777
senior tag
Hi,
Kb. Egy hete van egy TCL 55C6K a lakásban, sajnos nincs rendes kábeles tv, csak netflix és sweet TV. Többször tapasztaltuk, hogy megfagy a kép egy karika teker a képernyőn közepén és kiírja hogy nincs wifi...
Elég kezdésnek a kihúzott bedugom, vagy egyből meg kellene nézni valami durva router beállításokat?
Net az az új yettelnotthon optikaiKöszi
A "Yettel otthon" az nem optikai, hanem továbbra is mobilnet, mivel valós kábeles hálózata a Yettelnek nincs.
Első körben próbáld meg kábelen adni a netet a TV-nek, akár lanon, akár egy gigabites USB-s hub-al. -
ElGatto
aktív tag
Hi,
Kb. Egy hete van egy TCL 55C6K a lakásban, sajnos nincs rendes kábeles tv, csak netflix és sweet TV. Többször tapasztaltuk, hogy megfagy a kép egy karika teker a képernyőn közepén és kiírja hogy nincs wifi...
Elég kezdésnek a kihúzott bedugom, vagy egyből meg kellene nézni valami durva router beállításokat?
Net az az új yettelnotthon optikaiKöszi
-
wwenigma
Jómunkásember
Sziasztok. Adott egy TCL 55V6BX1. Teljesen új volt 2 hetet ment lement egy szoftverfrissítés az után bekapcsol, megjelenik a TCL logó majd szürke kép és semmire nem reagál. Promo termék volt így nincs rá gari, próbáltam a supportól kérni hozzá egy szoftvert de leráztak mert nem garis a tv. Itt esetleg valakinek nincs hozzá szoftver amivel újra tudnám telepíteni? Hiába volt ingyen nem szívesen dobnám ki emiatt.
-
KatonaT
aktív tag
-
nicu71
addikt
Régen nekem is rezgett picit bizonyos jeleneteknél filmeknél ahol túltolták a hangot, (vagy fel kellett hangosítani, hogy a szöveget halljad) de érdekes módon már vagy egy éve nem hallottam a rezgést. Úgyhogy az is lehet, hogy beáll idővel a hangrendszer, vagy streaming alatt jobb a hang. Hozzáteszem én nem szeretem ha bömbölnek a filmek, moziba se járok egy ideje épp ezért.
O az enyém /55/ továbbra is rezeg szépen,de már megszeretettem😃
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Adott egy TCL 55V6BX1. Teljesen új volt 2 hetet ment lement egy szoftverfrissítés az után bekapcsol, megjelenik a TCL logó majd szürke kép és semmire nem reagál. Promo termék volt így nincs rá gari, próbáltam a supportól kérni hozzá egy szoftvert de leráztak mert nem garis a tv. Itt esetleg valakinek nincs hozzá szoftver amivel újra tudnám telepíteni? Hiába volt ingyen nem szívesen dobnám ki emiatt.
-
Hitch
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek. Sejtettem, hogy nem TCL sajátosság csak kiváncsi voltam mit fognak garanciában kezdeni vele.
Köszönöm mégegyszer.
-
kokokka
addikt
Elvileg igaz. De az én 85-ösöm rácáfol erre, mert egyáltalán nem rezonál. Szépen szól az Onkyo 2.1-el, már amennyire ez egy TV-től lehetséges. Az is igaz, hogy nagyon ritkán nézem így, mert mozizásra vettem inkább, ráadásul úgy van beállítva, hogy a TV Power gombjára bekapcsol az RZ-30 is egyből. Ha sokáig csak a TV szólna nem tudom előjönne-e a hiba, de nálam bizony 21 hónap óta sem rezonál.
-
Kelvin
őstag
Régen nekem is rezgett picit bizonyos jeleneteknél filmeknél ahol túltolták a hangot, (vagy fel kellett hangosítani, hogy a szöveget halljad) de érdekes módon már vagy egy éve nem hallottam a rezgést. Úgyhogy az is lehet, hogy beáll idővel a hangrendszer, vagy streaming alatt jobb a hang. Hozzáteszem én nem szeretem ha bömbölnek a filmek, moziba se járok egy ideje épp ezért.
-
Swenk
aktív tag
Készülékház konstrukciós hiba...gyakorlatilag vagy hallkabbra venni, vagy visszavenni a basszusból eq-val. Bizonyos frekiken berezonálnak.
Vagy külső hangrendszer, soundbar...
Szétszedéssel.lehetne orvosolni, merevítés, kis töltőanyag...de az sem mindenkinek való művelet.Esetleg segíthetne a hátlapra telibe ragasztott gumi vagy szivaccsal, legalább 5 mm vastag, de ez is próba kérdése, esetleges szellőzőlyukakat nem letakarva. Garancia esetén nem ajánlott.
Mellesleg, sok márka küzd ezzel a dologgal, nem TCL sajátosság.talán, mert nem lehet a tv-ből hangfalat csinálni, hiába a gyártó próbálkozása. A tv legyen ultra vékony, és áradjon ki belőle a min. 30Hz. Ezt ők istudják, de baromi jó reklámfogás a mélynyomó a 2mm vastag hátlapban. A fizika az fizika.
-
rainman72
nagyúr
Készülékház konstrukciós hiba...gyakorlatilag vagy hallkabbra venni, vagy visszavenni a basszusból eq-val. Bizonyos frekiken berezonálnak.
Szétszedéssel.lehetne orvosolni, merevítés, kis töltőanyag...de az sem mindenkinek való művelet.Esetleg segíthetne a hátlapra telibe ragasztott gumi vagy szivaccsal, legalább 5 mm vastag, de ez is próba kérdése, esetleges szellőzőlyukakat nem letakarva. Garancia esetén nem ajánlott.
Mellesleg, sok márka küzd ezzel a dologgal, nem TCL sajátosság.Jól látom a C7L is ebbe a házba került akkor ott is meg lesz ez

-
turho
addikt
Mellesleg, sok márka küzd ezzel a dologgal, nem TCL sajátosság. -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
98C7k esetében néha valami rezeg a mély miatt.
Lehet ezt orvosolni? Azt kérték videózzam le, de ott nem annyira hallani mint személyesen.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv, Dávid. -
DefJamHUN
aktív tag
-
krx21
nagyúr
-
nicu71
addikt
Lg Olednél holdudvar?
-
DefJamHUN
aktív tag
Mindkettő jó, én megnéztem élőben pár helyen, c7k képe nekem sokkal jobb/szebb volt. De annyival, h végül azt vettem. Néztem az lg c5 oled-et is közben kétszer annyiért sokkal kisebb méretben .. már nem volt akkora ugrás nekem minőségben, h egyáltalán elgondolkodjak az oled-en 😀 Nézd meg élőben, kifutó termékek, nem tudom meddig lesznek még ekkora méretben is...kisebbek már régóta nincsenek
Én csak a 98c6k-t néztem meg múltkor, de nyilván demo módban teljesen más mint amikor beteszed a helyére és saját forrást indítasz. A c6k se volt szörnyű egyébként. Az Lgnél a "holdudvar" volt ami nagyon zavaro, elméletileg már ezt kitudja küszöbölni a c6k is, de a c7k mégjobban.
-
Vary78
lelkes újonc
Mindkettő jó, én megnéztem élőben pár helyen, c7k képe nekem sokkal jobb/szebb volt. De annyival, h végül azt vettem. Néztem az lg c5 oled-et is közben kétszer annyiért sokkal kisebb méretben .. már nem volt akkora ugrás nekem minőségben, h egyáltalán elgondolkodjak az oled-en 😀 Nézd meg élőben, kifutó termékek, nem tudom meddig lesznek még ekkora méretben is...kisebbek már régóta nincsenek
-
DefJamHUN
aktív tag
Megint dilemmába vagyok.
86os LG után két lehetőséget néztem ki. ( Elméletben mindkettő felülmúlja az LGt )98C6K vagy 86C7K?
A 98nál a méret ami nagyon mozgat a 86nál pedig a több zónás vezérlés magasabb nit stb -
KatonaT
aktív tag
Xbox app mikor lesz vajon?
-
agent11
tag
erdekes, visszaraktam azt a verziot amivel jott (v501) telepiteskor rogton frissitett a mostanira(v652) szoval kar volt megcsinálni, de erdekes modon 2 evig semmilyen frissítést nem talalt magatol , korabban kerdeztem 2925ben errol itt a forumban akkor is a gyari v501 volt rajt es nem talalt semmit a tv frissítés keresoje holott a v626 volt anno a legfrissebb..... na mindegy is kivancsi vagyok mikor jelentkeznek érte, ki es bekapcsolaskor ciccereg , cincog, ciripel hatul valami....
Erre kíváncsi leszek, hogy mit állapítanak meg, mert nekem is mostanában kezdte el ezt a "ciripelést" bekapcsoláskor. Kb. 5-10 percen belül elmúlik. Garis még a tiéd? Hol jelentetted be a hibát?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Mindegy, elengedtem, nem fogok küzdeni vele, nem ér ennyit, az üfsz elérése is általában 20perc/alkalom. Az egész úgysem érdekelt, csupán az ár miatt szerződtem át a One-hoz, nekem tökéletesen elég a DIGI-től megmaradt kínálat is, és ki tudja, lehet még egy-két évig is lesz kódolatlan adás. Szóval fogtam a chansort-ot, a kódolt, a gyerek és a sportcsatornákat töröltem, a maradék ~70 csatit meg berendeztem ahogy kell nekünk, kártyát kihúztam a slot-ból, és case closed.
-
blakey
titán
Ahogy előttem is írták, ebbe már nem kell kártya, illetve a szoftvere is friss, nem talál újabbat a menüből kereséskor, ahogy a TV sem.
…nem talál újabbat a menüből kereséskor, ahogy a TV sem.
- Viszont az üfsz küldhet rá másikat. -
beach head
senior tag
erdekes, visszaraktam azt a verziot amivel jott (v501) telepiteskor rogton frissitett a mostanira(v652) szoval kar volt megcsinálni, de erdekes modon 2 evig semmilyen frissítést nem talalt magatol , korabban kerdeztem 2925ben errol itt a forumban akkor is a gyari v501 volt rajt es nem talalt semmit a tv frissítés keresoje holott a v626 volt anno a legfrissebb..... na mindegy is kivancsi vagyok mikor jelentkeznek érte, ki es bekapcsolaskor ciccereg , cincog, ciripel hatul valami....
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A CAM modult miért kártya nélkül kaptad? Elképzelhető, hogy a háttérben frissíteni szeretne, vagy a TV szoftvere ezen része hibás. első körben felhívnám az üfsz-t és bekapcsolt Tv mellett kérnék egy ellenőrzést, frissítést, ha az sem oldja meg, akkor a TV-re is ráférhet egy frissítés, utána lehet gondolkodni a modul cseréjén. Nálam még az eredeti UPC-s CI+ kártya és modul sem okoz gondot a mai TV-knél, egyelőre.
Ahogy előttem is írták, ebbe már nem kell kártya, illetve a szoftvere is friss, nem talál újabbat a menüből kereséskor, ahogy a TV sem.
-
zsolt501
nagyúr
Valóban ott van a menü, köszönöm!
Próbáltam visszaállítani, de sajnos nem változott semmi. Időközben behoztam még egy ősrégi 32"-os buta GABA TV-t, abban nem csinál ilyet a modul, az kikapcsol azonnal.
Na mindegy, köszönöm Mindenkinek, szerintem egyelőre elengedem, amíg mennek a kódolatlan adások exDIGI-n addig nem érdekel, marad a fiókban a kártya, aztán ha majd egyszer lekapcsolják, akkor kérek másikat.
Egy modul cserét megpróbálnék, nálam minden várakozás nélkül azonnal lekapcsol a TCL TV, lehet hogy csak nem szeretik egymást a modullal.
-
zsolt501
nagyúr
A CAM modult miért kártya nélkül kaptad? Elképzelhető, hogy a háttérben frissíteni szeretne, vagy a TV szoftvere ezen része hibás. első körben felhívnám az üfsz-t és bekapcsolt Tv mellett kérnék egy ellenőrzést, frissítést, ha az sem oldja meg, akkor a TV-re is ráférhet egy frissítés, utána lehet gondolkodni a modul cseréjén. Nálam még az eredeti UPC-s CI+ kártya és modul sem okoz gondot a mai TV-knél, egyelőre.
Okos modulok esetén nem kell minden esetben kártya már jó pár éve így megy (ment) a Diginél, most One, nekünk még a kártyás verzió van, ismerősnél a kártya nélküli, a frissítést a menüből is el lehet végezni, illetve a modul le is szedi automatikusan az engedélyezéseket illetve frissítéseket a szolgáltatótól DVB-n.
-
blakey
titán
Valóban ott van a menü, köszönöm!
Próbáltam visszaállítani, de sajnos nem változott semmi. Időközben behoztam még egy ősrégi 32"-os buta GABA TV-t, abban nem csinál ilyet a modul, az kikapcsol azonnal.
Na mindegy, köszönöm Mindenkinek, szerintem egyelőre elengedem, amíg mennek a kódolatlan adások exDIGI-n addig nem érdekel, marad a fiókban a kártya, aztán ha majd egyszer lekapcsolják, akkor kérek másikat.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A régebbi Samsung TV-m esetén illetve ismerősöm neve nincs gyártós TV-je is tartalmazott CAM menüt, ott a CAM modul szoftver frissítése is benne volt, az hogy Google TV esetén is megvan a CAM menü, most ellenőriztem, Csatornák és bemenetek > Csatorna > Műholdv. Kártya menü alatt éred el a CAM modult, itt elég sok mindent meg lehet nézni a modulról és a kártyáról is.
Annyi hogy nekem C805-ös TV modellem van.Valóban ott van a menü, köszönöm!
-
zsolt501
nagyúr
Jelen pillanatban ez az egy TV van itthon, így gondoltam előbb kérdezek, de ha nem lesz más, akkor hozok majd egy másikat próbára. Hmm, CAM modul menüt nem láttam a TV-ben.
A régebbi Samsung TV-m esetén illetve ismerősöm neve nincs gyártós TV-je is tartalmazott CAM menüt, ott a CAM modul szoftver frissítése is benne volt, az hogy Google TV esetén is megvan a CAM menü, most ellenőriztem, Csatornák és bemenetek > Csatorna > Műholdv. Kártya menü alatt éred el a CAM modult, itt elég sok mindent meg lehet nézni a modulról és a kártyáról is.
Annyi hogy nekem C805-ös TV modellem van. -
Vhiktor
Topikgazda
ha szervizbe kuldom a tv-t akkor garancialis problemanak szamit -e ha nem a kapott firmware verzio van mar rajt, hanem a telegram-rol letoltott legfrisebb verzio?
Mind azt hogy magatol frissített ha kérdezik. Szerintem nem fogják. Azt véletlenül se mond hogy te tetted fel telegramrol.
-
pozsgai
tag
Sziasztok!
Az alany egy 58"-os TCL LED TV, Google TV OS-el, kb. két éves. Pontos típust most hirtelen nem tudok, de gondolom annyira nem is lényeg. Két napja váltottam DIGI-ről One-ra, így kaptam egy kártya nélküli CI+ CAM modult. Na most mióta ez bekerült a TV-be, azóta kikapcsoláskor ezt írja ki a TV, akkor is ha nem kódolt csatornán van épp, és most megmértem, kb. 35mp mire ezután kikapcsol. A One topikban tanácsolták, hogy hagyjam a TV-t valami kódolt csatornán, talán segít majd, ha megkap mindent a CAM modul a szolgáltatótól. Szinte egész délelőtt ment a TV egy kódolt csatornán, de a helyzet mit sem változott.
Szóval kérdés, van itt olyan aki hasonló TV-t és One-os CAM modult használ, illetve ha igen, tapasztal-e ilyet, vagy megy azonnal a kikapcsolás?
Kérj egy másik modult, mikor az 55C7K-t vettem, nekem folyton eldobálta a kártyát, mindkettőt ami itthon volt. Emlékeztem, hogy jó 10 éve mikor kötötték a TV-t, akkor mondta a szerelő, hogy néha szórakozni kell a kártyákkal, mert minden tv más. Kijöttek pár fajta kártya/modul kombót végigpróbált a csávó, amíg lett egy ami működik, és azóta hibátlan.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Jelen pillanatban ez az egy TV van itthon, így gondoltam előbb kérdezek, de ha nem lesz más, akkor hozok majd egy másikat próbára. Hmm, CAM modul menüt nem láttam a TV-ben.
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok!
Az alany egy 58"-os TCL LED TV, Google TV OS-el, kb. két éves. Pontos típust most hirtelen nem tudok, de gondolom annyira nem is lényeg. Két napja váltottam DIGI-ről One-ra, így kaptam egy kártya nélküli CI+ CAM modult. Na most mióta ez bekerült a TV-be, azóta kikapcsoláskor ezt írja ki a TV, akkor is ha nem kódolt csatornán van épp, és most megmértem, kb. 35mp mire ezután kikapcsol. A One topikban tanácsolták, hogy hagyjam a TV-t valami kódolt csatornán, talán segít majd, ha megkap mindent a CAM modul a szolgáltatótól. Szinte egész délelőtt ment a TV egy kódolt csatornán, de a helyzet mit sem változott.
Szóval kérdés, van itt olyan aki hasonló TV-t és One-os CAM modult használ, illetve ha igen, tapasztal-e ilyet, vagy megy azonnal a kikapcsolás?
Csak ötlet, másik TV-vel nem próbáltátok a modult?
Lehetne szűkíteni a hibát, illetve egy CAM modul cserét megpróbálnék.
Régebben volt ilyen CAM modullal dolgom, annak volt ha jól emlékszem volt saját menüje is amit a TV menüből volt elérhető. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
-
beach head
senior tag
ha szervizbe kuldom a tv-t akkor garancialis problemanak szamit -e ha nem a kapott firmware verzio van mar rajt, hanem a telegram-rol letoltott legfrisebb verzio?
-
4264adam
nagyúr
és
Cartmenn :Köszönöm az ajánlást, végül én is a Stell SHO 8610 mellett döntöttem, valóban jobban tart mint az AlzaErgo M305B Convey (85C7K)
Hozzá tartozó Samsung HW-B650F + SWA9200 cserére kerül, úton van a Samsung HW-Q990H,
Emagon 20% akcióval 320k
Valamennyiért elmegy a mostani 5.1 szett így már emészthetőbb a váltás ára.Vettem hozzá TP-Link UE300 USB3.0 to Gigabit Ethernet Network Adapter
Hogyan tudom Android TV-n működésre bírni, hogy USB-n keresse a vezetékes LAN-t?Off a Gigabites net kérés, ha az emeleten bedugom a kábel végét akkor van rajta varázslat
-
4264adam
nagyúr
és
Cartmenn :Köszönöm az ajánlást, végül én is a Stell SHO 8610 mellett döntöttem, valóban jobban tart mint az AlzaErgo M305B Convey (85C7K)
Hozzá tartozó Samsung HW-B650F + SWA9200 cserére kerül, úton van a Samsung HW-Q990H,
Emagon 20% akcióval 320k
Valamennyiért elmegy a mostani 5.1 szett így már emészthetőbb a váltás ára.Vettem hozzá TP-Link UE300 USB3.0 to Gigabit Ethernet Network Adapter
Hogyan tudom Android TV-n működésre bírni, hogy USB-n keresse a vezetékes LAN-t? -
rainman72
nagyúr
Sziasztok! Egy 43" Androidos Sharp TV-t használunk ami kezd nagyon belassulni használat közben, egyébként nem lenne vele baj. Képe is számomra tök jó, mert nincsen felhősödés. Kinéztem utódját, TCL 55C6K-t. Mennyire gyors használat közben? Felhősödés mennyire jellemző rá? Streaming appok mennyire futnak gyorsan a TV-n?
55" nem használtam csak 65 meg 75"
A google tv-vel semmi gond a fekete is nagyon jó,nincs DSE,de kisebb méretben nem tudom mennyire homogén a panel. -
Aryan
senior tag
Sziasztok! Egy 43" Androidos Sharp TV-t használunk ami kezd nagyon belassulni használat közben, egyébként nem lenne vele baj. Képe is számomra tök jó, mert nincsen felhősödés. Kinéztem utódját, TCL 55C6K-t. Mennyire gyors használat közben? Felhősödés mennyire jellemző rá? Streaming appok mennyire futnak gyorsan a TV-n?
-
boborján2
őstag
A tv alap lejátszójánál előfordul elég gyakran, hogy letöltött dolby vision filmeket hdr-ben játszik le, szóval kodi kell rá, az a legjobb.
Vagy akinek nincs kedve kodival a játszani és mindent tudó gyors fapad lejátszót akar, akkor vimu player.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok!
65C6K típusú tévém van. Jelenleg egy külső forrásból, egy CoreElec alapú kodival nézünk tartalmat, főként fullhd formátumban. Mivel ez a tv már többet is tud, szeretném ezeket is kipróbálni, illetve ezektől függetlenül szeretném a lehető legoptimálisabban beállítani a készüléket. Végignéztem az idevágó tesztet, ami elképesztően részletes, a 3/4-részét nem is értettem, de ezek főleg mérések és nem beállítási paraméterek. Létezik ilyen jellegű leírás, ami a különböző formátumokhoz ad beállítási segédletet?
Továbbá, nem tudom releváns e ide a kérdés, de jelen pillanatban mivel járok jobban ha a tv saját lejátszóját használom (akár a gyárit, akár telepített kodi-t) vagy a külső eszközzel szerintetek?
Köszi a válaszokat!A tv alap lejátszójánál előfordul elég gyakran, hogy letöltött dolby vision filmeket hdr-ben játszik le, szóval kodi kell rá, az a legjobb.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
65C6K típusú tévém van. Jelenleg egy külső forrásból, egy CoreElec alapú kodival nézünk tartalmat, főként fullhd formátumban. Mivel ez a tv már többet is tud, szeretném ezeket is kipróbálni, illetve ezektől függetlenül szeretném a lehető legoptimálisabban beállítani a készüléket. Végignéztem az idevágó tesztet, ami elképesztően részletes, a 3/4-részét nem is értettem, de ezek főleg mérések és nem beállítási paraméterek. Létezik ilyen jellegű leírás, ami a különböző formátumokhoz ad beállítási segédletet?
Továbbá, nem tudom releváns e ide a kérdés, de jelen pillanatban mivel járok jobban ha a tv saját lejátszóját használom (akár a gyárit, akár telepített kodi-t) vagy a külső eszközzel szerintetek?
Köszi a válaszokat! -
KatonaT
aktív tag
Én 75C7K-m egy Dodge Ram plató tetején volt szállítva spanizva, hálózva németországból haza, mert nem fért fel a platóra

-
kokokka
addikt
Nem feltetlen, kicsit jobban megtekerik a dobozt nagy meretkeben mar berepedhet attol is. Arccal lefele szallitott TV-k rendere serulten erkeznek...
Nalunk utoljara a doboz odalanak az elen volt egy fel centis benyomodas, gondoltam, hungarocell ugyis megvedi nem lehet nagy baj. Atvettem. Kiflibe volt hajolva az az oldala a TV-nek. Kava, panel is kb 40cm melysegig a TV kozepe fele. Be nem tort, nem is ertettem hogyan uszta meg. Barmilyen minimalis doboz serules eseten sem veszek ezentul at semmit.
Nincs ember aki dolgozzon a futarcegeknek, hajnali keles, sok munka, nem feltetlen ehhez mert fizetes. Amig ez igy marad, sok jora szamitani toluk nem lehet.
#47460 kokokka
Nem lehet! Kompreszornal rugok is vannak, kiakad a helyerol es jo napot. Az olaj az csak egy dolog. Klima kulterit sem lehet igy szallitani, hutot sem.Régen is szállították így sokan tetőcsomagtartón, sose volt belőle reklamáció pedig 4 évig voltam eladó. El lett mondva a szabály és ennyi. De hivatalosan nem lehet, csak állítva.
-
mrmft
senior tag
Nem feltetlen, kicsit jobban megtekerik a dobozt nagy meretkeben mar berepedhet attol is. Arccal lefele szallitott TV-k rendere serulten erkeznek...
Nalunk utoljara a doboz odalanak az elen volt egy fel centis benyomodas, gondoltam, hungarocell ugyis megvedi nem lehet nagy baj. Atvettem. Kiflibe volt hajolva az az oldala a TV-nek. Kava, panel is kb 40cm melysegig a TV kozepe fele. Be nem tort, nem is ertettem hogyan uszta meg. Barmilyen minimalis doboz serules eseten sem veszek ezentul at semmit.
Nincs ember aki dolgozzon a futarcegeknek, hajnali keles, sok munka, nem feltetlen ehhez mert fizetes. Amig ez igy marad, sok jora szamitani toluk nem lehet.
#47460 kokokka
Nem lehet! Kompreszornal rugok is vannak, kiakad a helyerol es jo napot. Az olaj az csak egy dolog. Klima kulterit sem lehet igy szallitani, hutot sem. -
hunaqua
addikt
Nekem ilyen 85-ös van, teljesen matt. Jó tv, hdr alatt lehetne kicsit magasabb a fényerő, de egyébként teljesen rendben van
-
nicu71
addikt
Media Marktban ki van állitva 85 vagy nagyobb c6K és bizony teljesen matt , nagyon jól néz ki.
-
kokokka
addikt
Mást nem tudtam tenni,mint várni fél napot.
Egyébként én ezt másként látom.
A gyártó nyilván nem hülye , nem poénból van a csomagoláson a szállításhoz az utasítás.
Az olaj átfolyik máshová, és azért mert a talpánál bika a csomagolás és a nikecell támasz , az oldalán meg sokkal vékonyabb. Ebből eredően máris könnyebben sérül. (side-by-side hűtő 80-kg körül van az önsúlya)Még egy nyomós indok , hogy ezt is magamnak kell hazahozni. Hozzáteszem azóta hoztam is kettőt, úgy ahogy kell.
Te mítosznak nevezed azt ,hogy nem lehet , én meg inkább elszomorítónak ,mert ez egy általánosan elfogadott dolog lett ,hogy "jóvanazúgy, há nem mindeggy" , várjál vele fél napot. (direkt parasztba írtam és ezzel természetesen nem rád céloztam!) És ezt úgy nézd, hogy gyakorlatilag mindenre rá van húzva, vagy rá lehet húzni.
pl. raktárban nagy tv orra esett , nem számít ,be van az csomagolva.Igazából ami mégjobban elszomorít ,hogy van egy xy cég aki az áruházzal szerződött partner ,viszonylag nagy flottával, tőkével és nem tudja az elvárható minimum szinten sem megoldani egy hűtőszekrény kiszallítását. Ezzel szemben én, a mezei parasztgyerek , géppark nélkül elmegyek és megoldom ,ahogy kell.
És ne értsd félre, nem vagyok ekkora szabálykövető , az 50es táblánál nem 49el megyek 10kilométeren át, csak egyszerűen felkúr ,hogy 1mp alatt elszad a több százer forint egy eszközre ,amiért keményen meg is kellett dolgozni és jön egy paraszt bunkó cég+alkalmazott aki az egészet úgy foss@ telibe ahogy van.
Természetesen tisztelet a kivételnek!! Biztosan van ilyen is!!
Lehet fektetve szállítani, de nem a hátoldalán, és kizárólag akkor, ha nincs más lehetőség. Utána állítva kell tárolni 12, de inkább 24 órán át, csak ezután szabad elindítani. Ezekből már nem szökik a gáz, de a kompresszor olaj átfolyik máshová fektetéskor. A 12 órával azt biztosítjuk, hogy a helyére kerüljön. Nem ördögtől való dolog ez, de az 100%-ig igaz, hogy egy ezzel foglalkozó szállító cégnek szinte törvény, hogy mindent úgy szállítsanak, ahogy a gyártó jelöli a csomagoláson.
-
Vhiktor
Topikgazda
Akkor ezt mar igy tettek bele, egy ilyen merteku ütesnek a dobozon is latszodnia kellene szerintem.
-
boborján2
őstag
Mást nem tudtam tenni,mint várni fél napot.
Egyébként én ezt másként látom.
A gyártó nyilván nem hülye , nem poénból van a csomagoláson a szállításhoz az utasítás.
Az olaj átfolyik máshová, és azért mert a talpánál bika a csomagolás és a nikecell támasz , az oldalán meg sokkal vékonyabb. Ebből eredően máris könnyebben sérül. (side-by-side hűtő 80-kg körül van az önsúlya)Még egy nyomós indok , hogy ezt is magamnak kell hazahozni. Hozzáteszem azóta hoztam is kettőt, úgy ahogy kell.
Te mítosznak nevezed azt ,hogy nem lehet , én meg inkább elszomorítónak ,mert ez egy általánosan elfogadott dolog lett ,hogy "jóvanazúgy, há nem mindeggy" , várjál vele fél napot. (direkt parasztba írtam és ezzel természetesen nem rád céloztam!) És ezt úgy nézd, hogy gyakorlatilag mindenre rá van húzva, vagy rá lehet húzni.
pl. raktárban nagy tv orra esett , nem számít ,be van az csomagolva.Igazából ami mégjobban elszomorít ,hogy van egy xy cég aki az áruházzal szerződött partner ,viszonylag nagy flottával, tőkével és nem tudja az elvárható minimum szinten sem megoldani egy hűtőszekrény kiszallítását. Ezzel szemben én, a mezei parasztgyerek , géppark nélkül elmegyek és megoldom ,ahogy kell.
És ne értsd félre, nem vagyok ekkora szabálykövető , az 50es táblánál nem 49el megyek 10kilométeren át, csak egyszerűen felkúr ,hogy 1mp alatt elszad a több százer forint egy eszközre ,amiért keményen meg is kellett dolgozni és jön egy paraszt bunkó cég+alkalmazott aki az egészet úgy foss@ telibe ahogy van.
Természetesen tisztelet a kivételnek!! Biztosan van ilyen is!!
-
z67
őstag
Visszament, de nyavalyog a mall, hogy nem talál fuvart vissza Csehországba. Az Allegro előírta, hogy 26-áig vissza kell adniuk a pénzt, majd elegánsan elűnt a vitából.
-
z67
őstag
Ez jó kérdés. Első nap csak ránéztem, a dobozból kivéve, a meglepi másnap jött, amikor áramot adtam neki. És még én kapacitáltam előtte a barátnőmet, hogy mielőbb bontsa ki azt, amit ő vett, mert bármi lehet. De ezt még én sem láttam jönni. Ennél csak a következő fejezet jobb, rendeltem egy 65C6K-t.a Telekomtól, ott előző héten még 220 e volt, de a múlt héten már 238. Mire megjött addigra az emag 193-ért adta. Most várom azt, és ha belefér a Telekomos 14 napjába az érkezés, akkor még egyszer előről kezdem az egészet.
-
Vary78
lelkes újonc
Mondjuk ezért írtam, h nem vennék tv-t direkt szállításal...Különben gondolom vissza küldted volna a 14 napos elállás keretèben.
-
Vary78
lelkes újonc
Volt szerencsém sokszor látni ,hogy egy neves elkektronikai áruházból rendelt tévék , miként jutnak el a raktárból a vevőhöz.
Hogyan kerül le elosztóba a gerincjáaattal , aztán hogyan kerül át terítő kiskocsira, és az mit kap útközben.
Hozzáteszem , olcsó TCL ,vagy méregdrága LG oled ,mind egykutya , senkit nem érdekelNyilván nem általánosítok és nem mondom hogy minden fuvar mindehol ilyen trágya , de azért ha csak tehetem maradok annál a verziónál ,hogy majd én megoldom a szállítást magamnak.
+
Pár éve kicsit kiverte a biztosítékot nálam, amikor a 270ezres hűtőszekrénnyel a pali megjelent a házelőtt a hűtő meg elfektetve a raktérben.
Mondom jóember vágod mit jelentenek a karton oldalán a jelölések? Csak mert ott figyel pirossal, hogy eldönteni tilos! Ja ,ő nem tudja ,meg amúgy sem férne el állítva.
Hívom a bolt központi számát , náluk semmi probléma , ők úgy adják ki ahogy kell , és a szerződött cég megfelelően szállítja...Lehet azt fektetve is szállítani, ez valami mítosz, hogy nem lehet. Miért ne lehetne amúgy, ha utána vársz kb 1-2 napot a bekapcsolással? De gondolom pár óra is elég lenne, h az olaj visszamenjen oda, ahova való...
-
boborján2
őstag
Engem kifejezetten érdekelne ,hogy a jó életbe lehet ilyen tv egy ténylegesen sérülésentes dobozban.
Persze nyilván soha nem fog kiderülni !Nem akarom elhinni hogy a TCL -nél ennyire gatya a minőségbiztosítás ,hogy ez így kikerülhet tőlük. Vagy mégis?!
-
z67
őstag
Hát nekem sikerült egy sérülésmentes dobozban és az előlapi üveg sértetlensége mellett egy ilyet kikapnom.
Ez egy 65C6KS, a mall.hu-tól. 126 ezerért. Csere nincs és valahogy a pénzt is rohadtul nehezen akarodzik visszaadni. -
Astroboy
őstag
Igen, ilyenkor sokszor felmerül az , hogy de hát utazik előtte x ezer kiloméret!?
Csak ne feledjük el,hogy a gyárbol , kínából , stb... nagyméretű egységcsomagént jönnek, ami drasztikusan csökkenti a sérülés kockázatát.
A vevőhöz való leszállítás néhány darabonként sokkal gázabb ,mint kínából Bp raktárba érkeztetni.
Mondhatnám úgy is ,hogy aki húsiparban látta mi kerül a párizsiba amikor a gép pépesíti a hozzávalót ,az biztos nem eszik többet olyat. Pedig még senki nem betegedett meg tőle, tehát rendben van.
Na ez is ilyen,csak másik szakma.
Így van, akkora raklapon érkeznek szorosan egymás mellé bandázsolva, mint a TV szélessége, legalábbis így láttam az Auchanban.
Ott 8 darab C6K volt egymás mellett lefóliázva, az eladó vágta fel a pakkot és választhattam. A közepéről húztam ki egyet, mert gondoltam a szélsők kaphattak, de azoknak is sértetlenek voltak a sarkai, egyszóval tök mind1.Valahogy így:

Kocsival mentem érte, nekem ne törje-zúzza össze semmi idióta jóskapista.
Előtte persze felhívtam őket, hogy tudnak-e segíteni vagy vigyek valakit, de megnyugtattak, hogy ha szükséges mindenképp segítenek.
Már az áruházból kiskocsin kitolás is necces lett volna egyedül, hát még az autóba helyezés...szerencsére igazat mondtak, végig jött velem és segített a TV osztályon dolgozó eladó. Sőt, amikor jattooni akartam elutasította, mondván, hogy ne hülyéskedjek nem a pénzért csinálta, szimplán csak ez a kötelessége ilyen és ekkora terméknél, legyen az bármi.
-
Vhiktor
Topikgazda
Igen, ilyenkor sokszor felmerül az , hogy de hát utazik előtte x ezer kiloméret!?
Csak ne feledjük el,hogy a gyárbol , kínából , stb... nagyméretű egységcsomagént jönnek, ami drasztikusan csökkenti a sérülés kockázatát.
A vevőhöz való leszállítás néhány darabonként sokkal gázabb ,mint kínából Bp raktárba érkeztetni.
Mondhatnám úgy is ,hogy aki húsiparban látta mi kerül a párizsiba amikor a gép pépesíti a hozzávalót ,az biztos nem eszik többet olyat. Pedig még senki nem betegedett meg tőle, tehát rendben van.
Jogos, viszont sokan túl aggódjak, nagyon jol be vannak csomagolva, hacsak nem dobják le direkt vagy vernek ra 10 kgos kalapáccsal akkor kb esélytelen a sérülés. Nekem eddig konkrétan soha nem serult meg semmi.
65 colos g5, semmi baja
-
boborján2
őstag
Amíg Kínából vagy bármelyik gyárból ideér, ott sem bánnak vele hímes tojásként, semmi bajuk nem lesz, oled TV-ket is állítva, fektetve, mindenhogyan hozzák, nem lesz bajuk.
Nálam rengeteg elektornikai cucc, tv, projektor fordul meg akár kínából, eddig nekem hozhatta gls, posta, dhl, ups, macskajancsi, egyiknek sem volt soha semmi baja.
-
Vhiktor
Topikgazda
Volt szerencsém sokszor látni ,hogy egy neves elkektronikai áruházból rendelt tévék , miként jutnak el a raktárból a vevőhöz.
Hogyan kerül le elosztóba a gerincjáaattal , aztán hogyan kerül át terítő kiskocsira, és az mit kap útközben.
Hozzáteszem , olcsó TCL ,vagy méregdrága LG oled ,mind egykutya , senkit nem érdekelNyilván nem általánosítok és nem mondom hogy minden fuvar mindehol ilyen trágya , de azért ha csak tehetem maradok annál a verziónál ,hogy majd én megoldom a szállítást magamnak.
+
Pár éve kicsit kiverte a biztosítékot nálam, amikor a 270ezres hűtőszekrénnyel a pali megjelent a házelőtt a hűtő meg elfektetve a raktérben.
Mondom jóember vágod mit jelentenek a karton oldalán a jelölések? Csak mert ott figyel pirossal, hogy eldönteni tilos! Ja ,ő nem tudja ,meg amúgy sem férne el állítva.
Hívom a bolt központi számát , náluk semmi probléma , ők úgy adják ki ahogy kell , és a szerződött cég megfelelően szállítja...Amíg Kínából vagy bármelyik gyárból ideér, ott sem bánnak vele hímes tojásként, semmi bajuk nem lesz, oled TV-ket is állítva, fektetve, mindenhogyan hozzák, nem lesz bajuk.
Nálam rengeteg elektornikai cucc, tv, projektor fordul meg akár kínából, eddig nekem hozhatta gls, posta, dhl, ups, macskajancsi, egyiknek sem volt soha semmi baja.
-
boborján2
őstag
Na most senki sem tökéletes, balesetek bárhol lehetnek. Most az hogy a két idióta ilyen szerencsétlen azon csak röhögni lehet.
Én nem csinálnék ilyet. De akkor is, ettől függetlenül akár mi is lehet, 1000 másik módon is balesetes lehet. Nem érdemes boltban tv t venni, ma már!
Emlékszem annó még apámmal skodával mentünk crt tvt venni. Akkor még nem volt csomagküldés. A tetőcsomagtartón vittük a tv t, 30 kilométeren át. Ráadásul volt benne vagy egy mázsa, alig bírtuk feltenni, nem volt fogása. Nagyon necces volt, hogy épségben hazavigyük.
Ma már kiszálítják. Sokkal egyszerübb, és biztonságosabb. Még akkor is ha idióta a futár.. (Meg persze már a tv k se olyan nagyok, és nehezek.)
Persze még 32 colosig esetleg, hazavinném. De akkor is egyszerübb megrendelni ma már. Meg hát sokszor olcsóbb, mint mondjuk a lidlben, tescoban megvenni.Volt szerencsém sokszor látni ,hogy egy neves elkektronikai áruházból rendelt tévék , miként jutnak el a raktárból a vevőhöz.
+
Hívom a bolt központi számát , náluk semmi probléma , ők úgy adják ki ahogy kell , és a szerződött cég megfelelően szállítja... -
Atis.....
csendes tag
Különleges katonai művelet "nagytudású" vásárló?
Na most senki sem tökéletes, balesetek bárhol lehetnek. Most az hogy a két idióta ilyen szerencsétlen azon csak röhögni lehet.
Én nem csinálnék ilyet. De akkor is, ettől függetlenül akár mi is lehet, 1000 másik módon is balesetes lehet. Nem érdemes boltban tv t venni, ma már!
Emlékszem annó még apámmal skodával mentünk crt tvt venni. Akkor még nem volt csomagküldés. A tetőcsomagtartón vittük a tv t, 30 kilométeren át. Ráadásul volt benne vagy egy mázsa, alig bírtuk feltenni, nem volt fogása. Nagyon necces volt, hogy épségben hazavigyük.
Ma már kiszálítják. Sokkal egyszerübb, és biztonságosabb. Még akkor is ha idióta a futár.. (Meg persze már a tv k se olyan nagyok, és nehezek.)
Persze még 32 colosig esetleg, hazavinném. De akkor is egyszerübb megrendelni ma már. Meg hát sokszor olcsóbb, mint mondjuk a lidlben, tescoban megvenni. -
DefJamHUN
aktív tag
ezen jót röhögtem...
Juronicsnál nincs a c7k ekkora méretben és kénytelen vagyok ott venni. Egy 6 éves 86os LG nanocell helyett lenne.
Azinternet' szerint minden tekintetben jobb a mostaninál. -
Locutus
veterán
-
rainman72
nagyúr
Proci ugyanaz a zónák száma a méretből adódóan a duplája kb mint a 65"-ban de igy is elég kevés némelyik
55"-os tv-ben jóval több van mint a 98C6K-ban.
A.I. szerint kapott 1 matt fóliát aminek sokkal jobb a tükröződés kezelése így jobb fényes helyekre. -
DefJamHUN
aktív tag
-
hunaqua
addikt
-
TCr
veterán
-
hunaqua
addikt
-
DefJamHUN
aktív tag
Mi a vélemény a 98c6król? Azt olvastam, hogy jobban összerakott mint a kisebb c6k.
-
AxBattler
félisten
TCL C8L / Q8L review - FlatpanelsHD
Blooming még mindig gond, de a fényerősség ütős. -
Tompika777
senior tag
@berylaci és noobfx a wifi csatlakozási problémákra néhány tanács:
🛠️ Router és modem beállítások 5 GHz-re:
Fix Wi-Fi csatorna (Channel):
- Ez a legkritikusabb lépés. A router beállításaiban az 5 GHz-es sávnál az automatikus választás helyett állíts be egy fix 36, 40, 44 vagy 48 közötti csatornát. A TCL tévék a magasabb (például 100 feletti vagy DFS) csatornákat sokszor egyáltalán nem látják.
Csatornaszélesség (Bandwidth / Channel Width):
- Állítsd fix 40 MHz-re (vagy ha a router engedi, maximum 80 MHz-re, én ezen használom). Kerüld a 160 MHz-es beállítást, mert az instabilitást okozhat a TV hálózati kártyájánál.
Különálló hálózatnevek (SSID sávszétválasztás):
- Kapcsold ki a "Smart Connect" vagy "Band Steering" funkciót, amely egy név alatt egyesíti a 2,4 és 5 GHz-es frekvenciákat. Adj teljesen külön nevet az 5 GHz-es hálózatnak (pl. OtthoniNet_5G), és a tévét kifejezetten erre csatlakoztasd.
Biztonsági protokoll:
- Használj WPA2-PSK (AES) titkosítást. Egyes régebbi TCL szoftverek nehezen kezelik a legújabb WPA3 szabványt, ami csatlakozási hibákhoz vezethet.
Én egy 75C765-öst hajtok 2 éve ezekkel a beállításokkal, csak wifi mellett és soha egyik firmware (jelenleg v655 fut) mellett sem volt hálózati problémám szóval bátran ajánlom
Érdekes ez a WiFi téma, és amit írtál simán valid is lesz, de pl. nálunk a C6K simán és stabilan fent van a mesh hálózaton smart connectben, sosem dobálja el.
-
Jigli
csendes tag
Ugyanezt csinálja nekem is. Eddig wifin csatlakozott a tv-m, tökéletesen ment. Kaptam az ügyfélszolgálattól új frissítést, azzal sem jó. Bekábeleztem. egy pár napig jó volt, most már azzal sem jó. Egyfolytában le-fel kapcsolódik, vagyis írkálja a jobb sarokban, hogy nincs internet, majd csatlakoztatva ethernetttel. Ezt váltogatja folyamatosan. A frissítés előtt jó volt...
@berylaci és noobfx a wifi csatlakozási problémákra néhány tanács:
🛠️ Router és modem beállítások 5 GHz-re:
Fix Wi-Fi csatorna (Channel):
- Ez a legkritikusabb lépés. A router beállításaiban az 5 GHz-es sávnál az automatikus választás helyett állíts be egy fix 36, 40, 44 vagy 48 közötti csatornát. A TCL tévék a magasabb (például 100 feletti vagy DFS) csatornákat sokszor egyáltalán nem látják.
Csatornaszélesség (Bandwidth / Channel Width):
- Állítsd fix 40 MHz-re (vagy ha a router engedi, maximum 80 MHz-re, én ezen használom). Kerüld a 160 MHz-es beállítást, mert az instabilitást okozhat a TV hálózati kártyájánál.
Különálló hálózatnevek (SSID sávszétválasztás):
- Kapcsold ki a "Smart Connect" vagy "Band Steering" funkciót, amely egy név alatt egyesíti a 2,4 és 5 GHz-es frekvenciákat. Adj teljesen külön nevet az 5 GHz-es hálózatnak (pl. OtthoniNet_5G), és a tévét kifejezetten erre csatlakoztasd.
Biztonsági protokoll:
- Használj WPA2-PSK (AES) titkosítást. Egyes régebbi TCL szoftverek nehezen kezelik a legújabb WPA3 szabványt, ami csatlakozási hibákhoz vezethet.
Én egy 75C765-öst hajtok 2 éve ezekkel a beállításokkal, csak wifi mellett és soha egyik firmware (jelenleg v655 fut) mellett sem volt hálózati problémám szóval bátran ajánlom
-
headhunter
addikt
-
Locutus
veterán
Jogos amit mondtok, persze. Semmiképp nem akartam boltban vásárolni, csak megnézni a készüléket.
De őszintén nekünk nem igazán tetszett a C6K/C7K képe, ill nálunk egy nagyon világos nappaliba vszeg túl erős a reflection is.
A gondom az, hogy 75" méretben ilyen áron (Android-al) nagyon nincs is más versenyző.Az biztos, hogyha kicsivel is jobbat akarsz ebben a méretben, akkor a többszörösét is ki kell fizetni akár más készülékekért.
-
pr3d1
csendes tag
Online rendelsz van 14 napod visszaküldeni, indok nélkül. Én biztos nem vennék 400-500k huf-ért bármit is boltban személyesen. Mert ugye tv-nél lehetnek dolgok, pl pár halott pixel, amit észrevettél 2 centiről, de ugye személyes vásárlásnál ezt még nem cserélik, mert a technológia miatt ez szerintük még belefér. Azt meg te meg csak oda fogsz nézegetni mindig, mert tudod, hogy ott van 😀 Meg clouding...stb...bármi is lehet, ami neked kellemetlen, de szerintük ez még belefér. Nekem balról jön a fény a szobába, 3x3 méteres ablakból, de redőny mindig lent, ha tv-zek, szóval nálam irreleváns a tükröződés...
Jogos amit mondtok, persze. Semmiképp nem akartam boltban vásárolni, csak megnézni a készüléket.
De őszintén nekünk nem igazán tetszett a C6K/C7K képe, ill nálunk egy nagyon világos nappaliba vszeg túl erős a reflection is.
A gondom az, hogy 75" méretben ilyen áron (Android-al) nagyon nincs is más versenyző. -
Vary78
lelkes újonc
Lehet igazad van, de őszintén nem akartam bajlódni egy 75" tv postázgatásával...
Amúgy a képminőség mellett leginkább a fényvisszaverés érdekel hogy mennyire problémás ezeknél a modelleknél... A boltban nem feltétlen releváns a tapasztalatom mert mindenhol spot lámpák meg egyéb fényforrások vannak nyilván.Online rendelsz van 14 napod visszaküldeni, indok nélkül. Én biztos nem vennék 400-500k huf-ért bármit is boltban személyesen. Mert ugye tv-nél lehetnek dolgok, pl pár halott pixel, amit észrevettél 2 centiről, de ugye személyes vásárlásnál ezt még nem cserélik, mert a technológia miatt ez szerintük még belefér. Azt meg te meg csak oda fogsz nézegetni mindig, mert tudod, hogy ott van 😀 Meg clouding...stb...bármi is lehet, ami neked kellemetlen, de szerintük ez még belefér. Nekem balról jön a fény a szobába, 3x3 méteres ablakból, de redőny mindig lent, ha tv-zek, szóval nálam irreleváns a tükröződés...
-
Márton
nagyúr
75C7K-ra is sok reviewben mondták, hogy hú micsoda fasza matt, meg milyen kevéssé veri vissza a fényt, meg ezen jobb a coating mint a nemtom melyik társán. Szerintem meg pont zéró különbség van az előző lg oledem meg ez között. Mindkettő tükröz mint az állat, ha szemben van velük a fényes ablak pl. Aztán persze biztosan van rosszabb is (nemtom, tükör?), de nagyon relativ ez, hogy a tesztekben mihez hasonlítanak, meg milyen körülmények között. Sok meg csak mond valamit, aztán vagy stimmel vagy nem, dunát lehet rekeszteni youtubeon is az úgynevezett tesztelőkkel.
C6K matt
-
Atis.....
csendes tag
Lehet igazad van, de őszintén nem akartam bajlódni egy 75" tv postázgatásával...
Amúgy a képminőség mellett leginkább a fényvisszaverés érdekel hogy mennyire problémás ezeknél a modelleknél... A boltban nem feltétlen releváns a tapasztalatom mert mindenhol spot lámpák meg egyéb fényforrások vannak nyilván.Óvatosan a bolti TV vásárlással, könnyen össze lehet csukni.
[link] -
Locutus
veterán
Amúgy a képminőség mellett leginkább a fényvisszaverés érdekel hogy mennyire problémás ezeknél a modelleknél... A boltban nem feltétlen releváns a tapasztalatom mert mindenhol spot lámpák meg egyéb fényforrások vannak nyilván.75C7K-ra is sok reviewben mondták, hogy hú micsoda fasza matt, meg milyen kevéssé veri vissza a fényt, meg ezen jobb a coating mint a nemtom melyik társán. Szerintem meg pont zéró különbség van az előző lg oledem meg ez között. Mindkettő tükröz mint az állat, ha szemben van velük a fényes ablak pl. Aztán persze biztosan van rosszabb is (nemtom, tükör?), de nagyon relativ ez, hogy a tesztekben mihez hasonlítanak, meg milyen körülmények között. Sok meg csak mond valamit, aztán vagy stimmel vagy nem, dunát lehet rekeszteni youtubeon is az úgynevezett tesztelőkkel.
-
pr3d1
csendes tag
Miért nem rendelsz online és ha nem tetszik ,vissza küldöd. Meg ezekből egyre kevesebb lesz ,kifutó modellek. Amúgy mindkét típus elég jók ! Vhiktor csinált egy jó tesztet a C6k ról. És elég jó dolgokat mondott róla. Plusz én mindkét típust próbáltam otthoni körülmények között és nem voltak rosszak. Persze ez szubjektív kinek mi jön be....
Amúgy a képminőség mellett leginkább a fényvisszaverés érdekel hogy mennyire problémás ezeknél a modelleknél... A boltban nem feltétlen releváns a tapasztalatom mert mindenhol spot lámpák meg egyéb fényforrások vannak nyilván. -
rainman72
nagyúr
Sziasztok!
Az OS és a panel képességei miatt arra jutottam hogy nekem a C6K vagy C7K lenne a legjobb választás. Media Markt-ban szerettem volna megnézni élőben, de őszintén a gyári promo video olyan okádék minőségű, hogy ez alapján inkább csak elbizonytalanodtam a vásárlást illetően... Tudtok olyan boltot ahol ki lehet próbálni a TV-ket saját fájlokkal? MM-ban nem engedte az eladó.
Mi a méret?
C6K kapható de pl a C7K már nincs 55/65"-ban 75 is csak alza.hu ott is elég drága ahhoz képest h kifutó,MM-ban is csak 50" van de már az se biztos.
Szóval sokat nem lehet rajta gondolkozni,és mind2 jó model. -
wallace 234
őstag
Sziasztok!
Az OS és a panel képességei miatt arra jutottam hogy nekem a C6K vagy C7K lenne a legjobb választás. Media Markt-ban szerettem volna megnézni élőben, de őszintén a gyári promo video olyan okádék minőségű, hogy ez alapján inkább csak elbizonytalanodtam a vásárlást illetően... Tudtok olyan boltot ahol ki lehet próbálni a TV-ket saját fájlokkal? MM-ban nem engedte az eladó.
Miért nem rendelsz online és ha nem tetszik ,vissza küldöd. Meg ezekből egyre kevesebb lesz ,kifutó modellek. Amúgy mindkét típus elég jók ! Vhiktor csinált egy jó tesztet a C6k ról. És elég jó dolgokat mondott róla. Plusz én mindkét típust próbáltam otthoni körülmények között és nem voltak rosszak. Persze ez szubjektív kinek mi jön be....
-
pr3d1
csendes tag
Sziasztok!
-
zsolt501
nagyúr
Nagyon hasonló van nekem is csak nagyobb teherbírással, nálam panel ház falára van 6db betondűbelekkel felerősítve, annyira erős, hogy tesztként ráálltam, mondom ha engem kibír akkor bármit... hát kibírt...

-
hunaqua
addikt
-
rainman72
nagyúr
Az idei modelekre már nem él az 5 év gari?

Megnéztem eléggé korlátozott a C7L benne minden méret de a C8L csak 65" az 55 pl nem. -
Cartmenn
aktív tag
-
4264adam
nagyúr
-
kokokka
addikt
Stell SHO 8610-en van a 85C765. Csak Stell-eket veszek, nagyon profi minőség, megbízható, van benne anyag, sose volt gondom egyikkel se még. Vannak olcsóbbak, de van amelyikre nem bíznám a TV-met.
-
tupacamaru
veterán
-
4264adam
nagyúr
Inkább legyen egy kicsit túl méretes ,minthogy valami kellemetlen meglepi legyen. 86 colig bírja a tartó. Így bírnia kellene.
Ilyennel szemezek most mert ez duplán tartja, és 100”-ig írja a méretet
-
wallace 234
őstag
Inkább legyen egy kicsit túl méretes ,minthogy valami kellemetlen meglepi legyen. 86 colig bírja a tartó. Így bírnia kellene.
-
4264adam
nagyúr
Én csak azt írtam ami képről le jött nekem.
Jaja persze élőben nagy, számtanilag nincs meg a fele az asszony ki is vágna. De a tartó még kérdéses hogy jó ez vagy van e valami komolyabb amit érdemes venni erre a sulyra
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
-
Kelvin
őstag
Jól néz ki ! Bár tényleg kicsit fura ,hogy ilyen magasan van ,de ahogy olvadtam így a jó neked. Viszont ami durva ,hogy 85 colos tv milyen kicsinek tűnik a képen. Gondolom azért a valóságban jobban látszik ,hogy milyen nagy is a tv.
Nagyjából a fal negyedét a kijelző tölti be ránézésre.
Ha nagyobb kell akkor már moziszobát csinálnék. -
4264adam
nagyúr
Jól néz ki ! Bár tényleg kicsit fura ,hogy ilyen magasan van ,de ahogy olvadtam így a jó neked. Viszont ami durva ,hogy 85 colos tv milyen kicsinek tűnik a képen. Gondolom azért a valóságban jobban látszik ,hogy milyen nagy is a tv.
5méteres falon 1.9m széles a tv
-
krx21
nagyúr
Az egy 5m széles fal, úgy kell nézni…
-
wallace 234
őstag
-
4264adam
nagyúr
+ tobias40
:Direkt van ilyen magasan mert szeretjük így, nálunk a tv tényleg csak esti fekvős póz mint ez a nappali vagy a hálóban a QN91A 55
lakásban is magasan volt
hálóban én azt sem bánnám, hogy ahogy a párnára teszem a fejem a plafonon lenne a tv![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nappali 5x5m , nyugati oldalon hátulról 2.6m széles az ablak
maga a konzol 1.8m van az alja
-
tobias40
veterán
Ebbe a nappaliba nem is nagy,lehetett volna nagyobb is!!

Ennyire magasra akartátok tenni vagy van vmi más oka?
Vagy csak nekem magas így?
-
krx21
nagyúr
Ez jó magasan van, az biztos… Csak fekve nézed? -
4264adam
nagyúr
-
Morph76
senior tag
Erre valaki? Hálás volnék...
-
krx21
nagyúr
-
wallace 234
őstag
Sajnos nekem nem sikerült így velük alkudni, neked akkor szerencséd volt. Az elem az nekem is elveszett az éterben. Kíváncsian várjuk a fejleményeket ,hogy milyen lett a tv .
Új hozzászólás Aktív témák
-
47543 - 47401
47543 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HISENSE 100E7NQ PRO 254cm 4K Q-LED 144HZ SMART PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03FWUXZT) 165CM 4K NEO QLED 144HZ FRAME TV ! UJ MODELL!
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE98Q80CAT) 249CM 4K Q-LED 120HZ SMART LED TV ! AKCIÓ
- ÁRCSÖKK Philips 22" FULL HD LED TV 22PFS4031 lakóautózáshoz is ideális
- JBL 680NC vezeték nélküli aktív zajszűrős fejhallgató
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo Thinkpad E14 gen3 - Ryzen 5 5500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB BE QUIET! Shadow Base 800 FX
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
)

:![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)