- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Pulse / Kairo 2001
Remek rendezés kombinálva szuper operatőri munkával. Remek (de slowburn) sztori, megfelelő színészekkel és szuper audiomixxel.
A niché horrorfilm, ami valahogy a j-horror (Ringu, Grudge) virágzása alatt is a radar alatt maradt. Kiyoshi Kurosawa (Cure, Tokyo Sonata) filmje bizarr és váratlan. Mintha Stanley Kubrick, Michael Haneke, Ingmar Bergman, Andrei Tarkovsky, Jacques Tati vagy Bong Joon Ho japán horrorfilmet rendezett volna, nagyon lazán követve a
subgenret. A film gyakorlatilag egy mozgó kép sorozata, mesterien adagolt beállításokkal és tökéletesre hangolt színpalettával. Konkrétan 15 perc után ott voltam, hogy teljese palettát használ enkódolni, és minden alkalommal, amikor el van csúszva bármi a képi beállításban a tökéletestől felosztásra, annak oka van (stimmelt). Képi világra pár pillanatában óda a brutalizmushoz, amit talán Park Chan-Wook csinál még ennyire tökéletesen a Sympathy for Mr Vengeance pár jelenetében. Talán a Mad Max Fury Road és a Blade Runner 2049 tudja ezt a szintet. Néha lassú, de hangulata van, ami beszippant. Lassan építkezik, de amikor robban, annak hatása van.szellemhorror/testrabló 10/10. Namost, az utolsó, tizedik pont nálam nem azt jelenti, hogy a film tökéletes, hanem az impactját / filmtörténeti jelentőségét. 25 évvel később aktuálisabb, mint valaha. Filmtörténeti remekmű: A 28 days later gyakorlatilag megismétli a film pár fő jelenetét, a Smile pedig gyakorlatilag ennek a filmnek (és valamennyire a Ringunak) a nem hivatalos remakeje. Vagy konkrétan az iZla (only you) a Fülöp Szigetekről egy az egyben homageolja a film pár jelenetét. Különlegesség, mert horrorszeretőként túlzottan arthouse, arthouseként pedig túlzottan horror. Nézd nagy képen, vásznon él és működik igazán. Filmszeretőként nagyon ajánlott. Itt a topikban többször feljött, köszönöm az ajánlást

Kiadás: Az ausztrál Umbrella HDR 4K blu-ray kiadása szuper. A kép eléggé szemcsés (de hangulatos) viszont nagyon részletes, valószínűleg kihozták a szalagból amit lehetett, a hangkeverés szuper.
#értékelés
-
Akkor a Flesh + Blood / Hús és vér? Kicsit wtf kategória, de középkori filmekből ez maradt meg még bennem a Mennyei Királyság után komolyabb filmek közül.
-
Hát bár nem az EU a cselekmény fő helyszíne, de középkori témájú filmek közül én szeretem a Mennyi Királyságot, ha nem láttad vagy újranéznéd akkor a rendezői változatot keresd.
-
Pitterix
őstag
Igazi lövöldés, kábszeres alkotás, ami nos, nem veszi komolyan magát. Mondjuk, nem is tudná ilyen történettel.
Egynek, péntek délutánra tök jó. -
HUTCHDB
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
Elemental
üzenetére
Mostanában a Kingdom Come Deliravence 2-vel játszok. Ezért kerestem olyan hangulatú filmeket. És néhol ez a film is felmerült ajánlásként.
The Green Knight (2021)
Az van, hogy nálam szinte sose történik ez, csak ilyen Halálos Iramban filmek váltottak ki korábban belőlem ilyet. De én leállítottam a filmet, és feladtam. Néztem-néztem, még egy óra van belőle hátra. És feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon ebben az egy órában össze tud e úgy állni a film, hogy értsem, érdekeljen? És nem tudom elképzelni.
Én nem értem, hogy mit láttam. Össze vissza agyf*sz jelenetek egymás után, semmi összefüggés vagy kapaszkodó. Óriások, levágott fejű szellem csajszi. Alicia Vickander egyszer kurtizán, aztán nemes hölgy (vagy hercegnő?).. Wattafuck?!
Elég volt.De a Medieval film viszont teli találat a KCDII mellé.

-
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Moziban ma mit érdemes megnézni, ami látványos, és nem lapos tv-n kellene megnézni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jóféle volt a film, tetszett. Igaz, messze nem egy holtodiglan, de egynek nagyon jó volt. Amanda Seyfried meg a srác nagyon nagyot alakítottak.
-
proci985
MODERÁTOR
Dude Bro Party Massacre III 2015
80s amerikai paródiának mondott szerencsétlenség, pár jó pillanattal.
Gyakorlatilag Friday 13th paródia próbálna lenne, néha Halloweeenként, de az egész a keretezéssel együtt is csak rossz.
2 / 10. Próbál Cabin in the Woods lenni, mármint nézd azt inkább, ezt meg felejtsd el, hogy létezik.
#értékelés
-
whitezo88
nagyúr
Silent Hill 2026
4/10 , szóval eltaláltam az imdb-t is.Senki se értékelte itt? Nem csoda. Aki játszott a SH2-vel annak marhaság sok minden, aki nem annak csak egy gyenge, sokszor rohanós film, gyenge csúcsponttal, a flashbackek pedig teljesen kizökkentenek, 0% horror élmény gyakorlatilag, van kb 3 jump scare.
-
devil-k
nagyúr
Nürnberg
Nuremberg
értékelhetetlen/10Borzasztóan unalmas, gagyi, értékelhetetlen az egész. Tovább megyek. Borzasztóan unalmas, hogy minden Oscar és Pulitzer díjnál hatásvadászatként bedobják a II. világháború témát.
-
proci985
MODERÁTOR
Mutant Girls Squad / Sentô shôjo: Chi no tekkamen densetsu 2010
Japán lowbudget splatterhorror: Jellemzően minden paraméterében hullámzóan rossz, de mellette valamennyire szórakoztató is. Mármint az operatőri munka, a vágás, a koreográfia, a színészek, a beállítások... minden. Cserébe nem hosszú és legalább hála égnek nem két óra, mint stíluson belül a Helldriver, és nem is próbálja annyira komolyan prezentálni a sztorit. Utóbbi jó, mert pl a Helldrivernél a filmkészítői csapatban senkiben nem volt meg az a képesség, hogy a vízióból élvezhető filmet készítsen. Maszkmeszter meglepően ügyes egyébként, pár jelenet pedig eléggé abszurdul vicces, ha szereted a fekete humort és bírod a kifejezetten (és néha komikusan) véres filmeket.
Szóval, kb hasonló cast és kvalitás, mint a többi csodálatos japán low-budget splatterhorrornál, gondolok itt a Tokyo Gore Policere, a Meatball Machine (Kodoku)ra, és a Machine Girlre. Amik kb gyakorlatilag mind a Tetsuo the Iron Man body horrorának a továbbgondolásai. Csak minek.
3/10. Megnéztem, hogy nektek ne kelljen. Gyakorlatilag stíluson belül továbbra is az ultrasplatter Tokyo Gore Police és a kísérleti arthouse Tetsuo ami valamennyire érdekes, de egyébként úgy az összes szörnyű.
#értékelés
-
Atomgeszi
nagyúr
A francia lány [link]
Original title: French Girl
2024
Imdb 5.5 így félve álltunk neki, de meg kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam
Az első 5 percben majdnem kikapcsoltam, amikor tipikus balfaxnak van beállítva a pasi, aki még egy rántottát se tud megsütni úgy, hogy a csaja sztárséf... azért na...
De aztán ezen túllendülve végül is egy szórakoztató vígjátékot kaptunk.
A humor inkább fekete, mintsem teljesen egyértelmű, de én az ilyeneket szeretem.
Sok benne a feliratos francia beszéd, de ezen át kell lendülni.
Simán 8/10.
-
perempe
veterán
Primate (2026)
Nagy ocsmányság, rengeteg logikai bukfenc. -
100 éves lenne!
"Hagy csinálja!"
-
gerii
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szegény Imhotepnek már elég halálos volt eddig is.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Még csak az kéne.
-
markknight
nagyúr
Megnéztem ezt az új Mandalóri és Grogu csodálatos kalandjai teasernek nem mondható akármit.. 0:28-nál látszik, hogy a volume technológia előtt ülnek és monitoron nézik a hátasokat, a következő kép meg full CGI.. Én kajak nem értem, hogy miért kellett most erre milliókat elpufogtatni a Super bowl alkalmából. A Star Warsnak soha nem volt szükséges ekkora reklám, ennek a semmitmondó vacaknak meg semmi értelme.
Milyen érzelmet kellett volna, hogy kiváltson belőlem ez a pár másodperc? Botrány, tényleg nem találok szavakat, hogy már évek óta nem kapunk egy normális SW tartalmat, erre ilyen hülyeségekre verik el a lóvét
A lucasfilm marketing osztályának maradt egy raklap pénze, mert egész évben semmit nem csináltak, aztán itt verték el.. gondolom én. -
válasz
perempe
üzenetére
Voltak bajaim a filmmel, főleg a szerkezetével, de mivel (ahogy az előzmény is) témában vagy élményben érintett olyant (és tudta is azt közölni), amivel én magam viszont tudtam együtt érezni, valamilyen szinten kapcsolódni, még ha talán teljesen azonosulni nem is, nálam valahol 7-8 pont között billeg (most inkább lefele, holnap meg majd inkább felfele). Egy biztos, pár hétig ez még velem fog maradni.
A It Was Just an Accident -nek még direkt nem néztem utána, legalábbis a témájának. A körülményeit ismerem, többen méltatták, úgyhogy nálam felkerült a nézzük meg listára.
-
perempe
veterán
válasz
Kergeboci
üzenetére
Rossz film? Nem, de téma miatt nem érdekfeszítő számomra. Pl. a A portugál birtok (The Portuguese House) tetszett mostanában, ha európai film. It Was Just an Accident nyert Cannes-ban, de ugyanazt tudom róla elmondani, mint a Sentimental Value-ról. The Plague (Joel Edgerton) is jobban tetszett, ha Cannes.
-
Affeksjonsverdi
(Sentimental Value)
Érzelmi értékEgy ház, mely nemzedékek súlyát, történetét hordozza. Az apa, aki ezzel a teherrel nem hajlandó (egészen öreg koráig) szembenézni, és elhagyja a családját. A lányok, aki apa nélkül nőnek fel. Történetek, tárgyak, emlékek. Öröklött és magunkra húzott sorsok, belénk fojtott traumák. Egy ember, egy család, egy nemzedék, egy egész kultúra. Semmi olyan, ami ne lenne mondhatni megszokott.
És a film, mely ezekkel az érzelmekkel játszva teríti ki lapjait, látványosan, nem rejtegetve. Majd ugyan ezeket a lapokat újra osztva meséli el ugyan azt. Kimondott és kimondatlan szavakkal. Feltépve, összeragasztva, újrajátszva, magadra hagyva és egyesítve.
Nagyon nehéz értékelni, és nem könnyű elmesélni. Ezzel még együtt kell lennem egy darabig, hogy tudjam hova rakni. Akárcsak, ahogy a rendező előző alkotását is.
Haragszom, siratom, örvendem a filmet, magunkat, magamat. Talán ez is volt a cél.
-
Pitterix
őstag
Egyszer nagy nehezen meg lehet nézni, de nem ajánlott.
-
An cailín ciúin / The quiet girl / A csendes lány (2022)
1981, Írország. Cait egy vidéki ír családban éldegél a maga csöndességében - klasszikus seggfej apuka, a sok gyerekbe belefásult anyuka, Cait másmilyenségét minimálisan (sem) toleráló testvérek és iskolatársak - minden adott ahhoz, hogy az amúgy sem túl beszédes lány még jobban beforduljon. Nem is nagyon mondanak neki semmit, ő meg nem kérdez, szóval az események kicsit olyan szürreális módon követik egymást - aztán egyszer csak Cait egy másik családban találja magát...
Ritkán látni ennyire letisztult, egyszerűen és őszintén előadott történetet, mint a Csendes lány. . Bár tetszett a film, sokáig az járt a fejemben, hogy mennyi értelme volt megcsinálni. Aztán a végére kb. a helyére kerültek a dolgok -Nem nagyon van benne semmi váratlan vagy meglepő, csak szimplán bemutatja, milyen hatással van egy pre-tinédzser gyermekre a családi közöny, majd ezután egy tragédiával éldegélő házaspár kissé suta, de nagyon igyekvő szeretete .a befejezését ugyan nem szerettem, de nagyon (fájdalmasan) realista volt
Kap egy 8/10-et - de akiknek pl. a Perfect days vagy a Paterson nem tetszett, nekik ezt a filmet sem nagyon ajánlom.#értékelés
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Pitterix
őstag
Bérgyilkososok világa, szabályok,azok áthágása, tiltott be nem vallott szerelem, idegesítő karakterek.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Dastmalchian remekel, talán a doktornő lógott ki kicsit a castból lefelé.
Üde színfolt, egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb horrorja. Nem nagyon bonyolult, de ahogy meséli a történetet és ahogy játszik a képi formátummal az remek.
devil-k: Smile nem rossz, bár az is egy picit hosszú.
-
Take Shelterben Michael Shannon nagyon jól mutatja meg a belső vívódást, a bizonytalanságot, a szorongást.
Mindezt egyszerű, hétköznapi emberként van bemutatva, ettől zseniális.Látomások gyötrik, egyedül ő látja jönni a mindent elsöprő vihart, és attól tart, hogy paranoid skizofréniában szenved. -
proci985
MODERÁTOR
Late Night with the Devil 2023
Jó rendezés, operatőri munka és script. Jó díszlet és megvalósítás. Jellemzően jó színészek és jó tempó.
Hangulatos horror ami ügyesen építi a feszültséget. Kompakt, de ebben a sztoriban kb ennyi van. Nagyon többet nem tudok írni spoilerezés nélkül: Stiluskedvelőként nézd meg inkább, mert jó.
8/10. Itt tenném hozzá, hogy a Shrudder terjesztési modellje árt a filmnek: Európában nagyon nem elérhető, bár hála égnek van egy (szuper minőségű és hasonlóan drága) Second Sight kiadás belőle.
Smile 2 2024
Jó sztori, oké színészek, oké rendezés, néha meglepően jó megvalósítás. Hullámzó tempó.
Ami jó, hogy nem próbál az előző részbe kapaszkodni, hanem újít és megáll a saját lábán is. Ami nem jó, az a hossza: Több, mint két óra. Misztikus horrornak hosszú és nem építi jól a feszültséget. Off-brand Final Destinationként lassú. Pszichológiai horrorként pedig... nos nem segít a filmen, hogy három subgenre között próbál ugrálni. Ettől még az első résznél jobb. Japán gyökerei megvannak, bár Ringu helyett inkább pszichológiai horrorokra hasonlít.
6.5/10. Fél órával feszesebbre vágva ez remek is lehetett volna, de így is ajánlott.
#értékelés
-
Cs1csó
titán
Helló, tudtok valamit Alan Ritchson új Netflixes filmje a "WAR MACHINE" mikor lesz elérhető?
-
AD4MINATOR
nagyúr
A téboly otthona
The Housemaid (2026)Eleinte végig se akartam nézni, szokásos bébiszitter megcsalós-thrillernek indult, de aztán a film felénél jött a fordulópont ahogy haladt előre a történet és egyre jobban magába rántott. A cast meglepően jó, Sydney Sweeney de főleg Amanda Seyfried, és Brandon Sklenar és a történet is csavaros - már amennyire egy ilyen lehet. A fényképezés remek, a kertvárosi hangulat megvan és a film tempója is megfelelő és csak minimális szex jelenet van benne, nincs túltolva az se. Szóval nem volt rossz, pozitívan csalódtam, de azért nem egy oscar-díjas alkotás még így se.
-
válasz
proci985
üzenetére
Nem, azért annyira nem. A kiragadott példák a legbizarabb jelenetek, de csak mint egy szezámmag szórás a leves tetején, ott van, de nem definiálja a teljes egészet.
Egy jobban sikerült A24-es film, az átlag filmnézőnek túl sok, nekünk meg, vérmérséklettől függő. Best weird-hez nagyon kevés, de egy tucatfilmnél azért jóval több. Vagy legalábbis másabb. -
Bliss / Mámor (2021)
Hááááát... Valakinek volt pár jó ötlete, aztán ebből nem igazán sikerült filmet csinálni. Van pár jól sikerült izolált jelenet, de van mellé egy csomó facepalmos, és valahogy ezekből sem törteneti, sem karakterszinten nem áll össze semmi. Persze, van a , de szerintem ezek a fordulatok már bőven kevesek ahhoz, hogy egy ilyen témájú film érdekes legyen. És akkor még ott van Salma Hayek, aki valami borzalmasan és kiábrándítóan rosszul játszik - Owen Wilson még autopiloton is kompetens, de Ms Hayek ripacskodása 90%-ban fájdalmas.nagy reveal, amit már a trailerben sikerül elrontani
Ez a film simán az a kategória, hogy nem baj, hogy láttam, de ha lehetne, azért inkább kérném vissza a 100 percet. 5/10.#értékelés
-
proci985
MODERÁTOR
Cure / Kyua / キュア 1997
Remek forgatókönyv, rendező, színészek. Szuper operatőr, beállítások és maszkmester.
Slow burn. Kiyoshi Kurosawa (Pulse, Tokyo Sonata) horrorfilmje felkavaró. Nehéz, lassú és gyönyörűen fényképezett. Felépítésre egyértelmű a hatása a 2000s ázsiai horrorra és a későbbi j-horror genrere.
8/10. Horrorként inkább arthouse, arthousenak horror. Ha inkább detektívfilmet akarsz, arra ott a Memories of Murder, de igazából Bong Joon Ho egyértelműen merített innen is. j-horrorként nagyon korai és annyira nem ismert, de egyértelműen fontos mű.
#értékelés
-
Eszement ámokfutás, minden téren. A történet, a karakterek legalább annyi irányba szaladnak szerte széjjel, amennyire a rendezés, vágás, hangkeverés és a zene. Egy 140 percnyi őrült kakofónia, mely stílusát és tempóját, kiszámíthatatlanságát mintául véve, simán elmehetne egy PTA vagy egy Damien Chazelle filmnek. Csak hogy az előbbihez a hangulata kevés, utóbbihoz meg a ritmusa.
Félre ne legyen értve, ez még mindig egy piszok jó film volt, zseniális beleéléssel a színészek által, csak talán a hype-hoz nekem nem ért fel. A karakterek, nem csak a főszereplő, hanem mindenki, egy megátalkodott unszimpatikus barom.
A káosz amit a vásznon látunk.. azt hogy is foglaljam össze.. szóval főszereplőnek el kell jutnia A-ból B-be és kell hozzá pénz. Ahogy felszántja maga körül a várost, azt követhetjük végig, csak közbe néha úszkálunk kicsit az ondósejtekkel, talpig szaros, asztmás kutyát fuvarozgatunk ide-oda, és egy ponton végignézzük auschwitz foglyairól egy visszaemlékezést, ahogy egy szőrös férfi testéről szopogatják le a mézet.
Szóval igen, ez nem lesz egy közönség kedvenc film. Nehéz, rohadtul idegesítő őrült káosz, de működik, nagyon is. Kellett a legvégén az a felszabaduló, érzelmi kirobbanás. Timothhogyirják Csalamádénak meg mehet az Oscar.
-
Bad Pritt
félisten
Az első, ami eszembe jut erről a képről: Dennis, a komisz.

-
-FreaK-
veterán
Nem néztem meg, hogy ki csinálta, de erősen a Battleship-re emlékeztet, csak a szárazföldön.
-
Pitterix
őstag
Kedves romantikus film, amiben semmi meglepő ne történik. A megszokott sablon történet: megismerkednek, minden happy, aztán összekapnak, majd minden happy.
-
De4d
őstag
Tegnap megnéztem ezt a bontó brigádot.
Azt adta amire számítottam, "modern" akció vígjáték ( inkább a trollkodás beszólogatások mint sem kreatív poénok) De nem volt rossz, laza kikapcsolódásnak jó. Számomra nem is annyira baj, az utóbbi időkben nem szoktam "igazán" komoly filmeket nézni.
7/10
Az anakondáról mi a vélemény? Az elég erőltetett, már már kínos marhaságnak tűnik.
Valamint az utolsó viking is érdekes, dán komédia krimi, de gondolom elborult "fura" mint általában a skandináv filmek.
+1 Kijött Sáj Leböf új filmje is Salvabe. Valami bokszolós ezt látta már valaki érdemes megnézni? -
proci985
MODERÁTOR
-
válasz
proci985
üzenetére
... vagy mind a 4-et
+ Only lovers left alive + Paterson
A Dead man nagyon tömény zenei téren.A DDD mondjuk messze nem Jarmusch legjobb filmje, kicsit olyan érzésem volt tőle, hogy a vámpíros téma után úgy érezte, hogy a zombisban is dob valamit, csak nem igazán volt inspiráció.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gbors
üzenetére
Pedig simán működik akciófilmként, a guns akimbo része 90s akciófilm mércével is rendben lenne.
Dead Don't Die nekem annyira nem jött át. Alapvetően volt egy nagyon jó cast, pár tényleg eszméletlenül erős és hangulatos jelenet, de összességében egy ponton a film teljesen feleslegesen rombolta le a 4. falat, hogy utána semmit ne csináljon ezzel.
Van egyébként egy gyanúm, hogy nekem a Night on Earthet vagy a Coffee & Cigarettet kéne megnéznem, esetleg a Dead Mant vagy a Broken Flowerst.
perempe: köszi, finnektől beszereztem pár hete lemezen, szóval vár a backlogon
-
válasz
proci985
üzenetére
Jarmusch nem csinál akciót, csak "akciót"

A Dead don't die és a Limits of control remek példák erre, különösen az utóbbiban van egy akkora fityisz a témában, hogy percekig röhögtem rajta.
Nekem ezek a gondok, amiket írtál, mind nem ütöttek be. Az utolsó szakasz talán kicsit tényleg túl lassú, de a egész film nekem tempó terén teljesen rendben volt. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
gbors
üzenetére
A közepén van az a pont, amikor jön a "
", na ott fogtam gyanút, hogy ez így lehet elvárná a nézőtől, hogy akkor innentől kezdve a szamurájt islevágott fejű szamuráj még egy utolsó dolgot tudna csinálni, mert... . Szoktam néha párhuzamos értelmezésekkel nézni filmeket amikor nem egyértelmű a narratíva és élvezem is, ha több szinten működik egy film, de itt elég hamar eldobtam ezt az alternatívát.ugyanúgy paródiaként kéne nézni, ahogy a párhuzamos ellenpont maffiózókat, akik kapcsán szintén egyértelmű az elveszettség és a régi, nem működő szabályokba való görcsös kapaszkodás Egyébként lehet az a baja, hogy a cool faktora és frissessége mai szemmel nézve már nem az igazi, és egyébként meg a film beesik egy arthouse és egy akciófilm közé a földre szerintem. Az akciójelenetei néha álomszerűek (Lost Highway flashbackjeim voltak), de ehhez a szinthez nem ártott volna némi kidolgozottság a karaktereknél. Akciófilmként pillanatonként működik, Jarmusch kifejezetten ügyes jelenetszinten, de úgy meg a tempója mai szemmel (főleg az utolsó fél órában) szörnyű. Inkább akciófilmként,
úgy a film simán 8/10 lehetett volna.ha az utolsó pisztolypárbaj a vidéki kastélyban ér véget a mentorral, Kultúrális olvasztótengelyként és arra reflektálva remek, a maga idején végiggondolva bravúros lehetett. Ettől kultfilm és a 6 pont nálam még mindenképpen ajánlottnak minősül.
Cs1csó: igen, ez a része nekem kevésbé rezonált. Szóval értem, miért imádják sokan a filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Óra topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Filmgyűjtés
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Formula-1 humoros
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valóban WTF egy kicsit (vagy nem kicsit), dehát Verhoeven, szóval a WTF-ség eleve alap.