- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Kellemes délutántot a topiklakóknak!
Számván? Aleska Diamond![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A vevő mond rá árat! Lécci lécci már lassan útban van!

-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Estét az Uraknak!
Lemészároltam 10K-t az árból, elvinné végre valaki?
[link] -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Igen, de a kiváló üzlet ősszel is kiváló!

-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Nem, montimon pölö tök jól vagyok több óra után is, a beállítás tuti király, az összefoglalóban linkelt cikk alapján csináltam.
-
hszilard666
veterán
Vettem rá fasza nyerget, de egy idő után úgy elkezd fájni a hátam mint állat. Azt hittem hogy azért mert szarul van beállítva de nem. So yep. Picit sajnálom mert nagyon szép, mindenki megdicsérte aki eddig nálam járt, de szobadísznek pöppet drága

-
hszilard666
veterán
Ha valakit érdekel: Szívem csücske új gazdit keres
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Estét az Uraknak!
Az lenne a kérdésem hogy van itt valakinek Bagaboo Jumbo táskája? Ha igen, akkor tudna pár sort írni róla? A workhorse tól már nagyon fáj a hátam :'((
Köszönöm! -
hszilard666
veterán
Köszönöm Urak!

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hol érdemes meghírdetni egy bagaboo workhorse hátizsákot? -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Köszönöm Urak!

Még egy kérdés:
Nektek nem fáj a hátsó feletek hoszabb tekerés után?
Nekem igen. Mit tudok tenni ellene? Új ülés? Az érdekes hogy ha ráülok akkor OK, kb 1 óra után jelentkezik a fájdalom. Vagy megszokom majd? -
hszilard666
veterán
Köszönöm!

Jó cucc ez a kamásli, nem is láttam még ilyet
SPD-m nem lesz, nekem nem jön be ez a lockolós okoskodás, maradok a strapnél, még ezt is keményen szoknom kell.
A pamut zoknival mi a baj?
-
hszilard666
veterán
Estét az Uraknak!
Az lenne a kérdésem hogy ilyen hidegben ti milyen pipellőben tekertek? Ma délután elmentem tekeregni és konkrétan fázott a lábam egy nike termcipőben. Vagy vegyek fel brutálzoknit?
-
hszilard666
veterán
Ma jó, ez volt a havi failom, leesett hogy direktbe van így, visszarkatam a hátdó kerekt és lazán passzolt!
Mondtam hogy nem tudok biciklit hergelni! 
Köszönöm Because kollégának a tippet, szerencse hogy nem fogadtam meg!

-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Raknám össze megint a bringámat, (belsőket cseréltem) és nem tudom kibogózni a láncot a vázból!
Ne kérdezzétek hogy sikerült, de ez a helyzet. A váz hátsó részén van "bezárva" Ötletem sincs hogy sikerült ezt megoldanom, de ez ahelyzet
Hogy tudnám szétkapni a láncot, majd újra összerakni? -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Nem érzem, csak nem bízom benne hogy egy ilyen pici bizbasz meg tudna fogni egy bálnát mint én

-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Kellemes estét a topiklakóknak!
Az országúti cangámon elöl van egy patkófék, amiben nem bízom annyira hogy az összes időjárási viszonyok közt meg tudná fogni a 130 kilós balerína testemet, szóval féket keresek, 2db ot lehetőleg jó erőset!
Tudtok nekem ilyet linkelni?
Köszi!
-
hszilard666
veterán
Tiszteletem!
Egy kis fun fact:
Hardride os cangának valamiért az első kereke egy nap alatt leeresztett, ezért kivettem a belsőt és full kínai fosch az egész
Mindegy, a cucc kuka megkapta a kerék az új belsőjét, a következő problem az volt hogyan tegyem vissza a külsőt. Segítségül hívtam kedvenc kanalamat és sikerült helyrepaterolni. Mivel nincs rendes pumpám, csak valalmi régi fosch nekimentem a keréknek a blackburn airstik SL emmel, hát bakker elmegy edzésnek is amíg megfelelő keménységű lett a gumi, konkrétan folyik rólam a víz 
A kérdésem az lenne hogy barometer es pumpedli nélkül hogy tudom megállapítani hogy megfelelő e a gumonyomás?
Köszönöm az eddigi segítséget a fórumtársaknak, maradok tisztelettel!
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Urak!
Ez mi a pokol?
Akarok egyet csak hogy nézegessem

-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Tiszteletem!
Van egy jó vastag peremű felnim amiről le kéne szednem valahogy a külsőt. Sajnos nincs gumi leszedő műanyag cucclim, ezért megpróbáltam egy tollal, amit sikerült beletörnöm
Csavarhúzóval nem akakrom mert megsérteném a cuccot, van valami recept a könnyű gumi eltávolításhoz?
Köszi! -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Értem srácok, köszönöm! Igazából mondhatjuk hogy nincs tapasztalatom a kerékpározásban 6 éve ültem bringán utoljára

Because:
De nem ám! 1-2 hónapot majd még gyakorolgatok mielőtt Nekiállnék BKV helyett használni
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Urak!
Lehet olyat csinálni hogy egy fékkaroz kettő fékpofát kötök? Szóval ha a fékkart behúzom akkor 2 kerékre fékez? -
hszilard666
veterán
Király, köszi!
Majd ma még bűvészkedek vele ha nem jön össze marad a jó öreg fúró! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy kép a szívem csücskéről:
Because:
Mé'? Mi ez? Csónak?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Srácok!
Megjött az új cangám, de sajnos a napi fail hozzá kapcsolódik
beállítottam a nyerget és túl erősen hútzam meg az imbuszkulccsal a csavart, mert elkaszálta a menetet. Hozzátenném hogy túl magasra sikeredett a beállítás szóval most még használni sem tudom
Ki tudom varázsolni azt a csavatr onnan vagy fúrni kell?
A választ előre is köszönöm!
-
hszilard666
veterán
Na ilyen szivacs hengereket keresek!
Hol tudnék szerezni?
Köszi! -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tudtok nekem boltot linkelni ahol tudok vásárolni fehér küllőprizmát? Én sajnos sehol sem találok
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Most hogy jön a jó kis hüsi idő, gondoltam edzésbe hozom magam, de két cucc még hiányzik hogy útra kelhessek. Keresek még sisakot, és kesztűt, lehetőleg nem újjatlant, hogy ha eltaknyolok akkor ne törjem össze a kezem
Sisakból milyet érdemes venni? Tudtok boltot mondani nekem budapesten ahol sok féle van és fel lehet próbáni?
Köszönöm!
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Valaki tudna linkelni olyan szerszámkészletet, amiben benne van mibden amire szükségem lehet?

Köszi! -
hszilard666
veterán
Szép estét az Uraknak!
Lenne pár kérdésem:
Hol tudok olyan szerszámpakkot venni ami minden cangához jó?
Alleycat versenyek szoktak lenni itthon?
Ha igen akkor hol lehet regelni?
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Uraim!
Kell KRESZ vizsga ahhoz hogy forgalomban cangázhassak? -
hszilard666
veterán
Számván kud rikommend mí gúd tekerős cipellő?

-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Na jó meggyőztél
De a sportnak nem az a lényeg hogy egészséges legyél?
Gondolom pénzhegyeket kapnak ezért, de én akkor sem károsítanám meg magamat. 
-
hszilard666
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz forgalmoban tekeregni, remélem vigyáznak majd az autósok, különben beindul a visszapillantó gyűjtés!

Napfénysüti:
Nem néztem
Nem hiszem el hogy ezt meg tudja csinálni mókolás nélkül. Nem olyan régen a hátamban becsípődött egy ideg valami hatására, annyira fájt hogy csak feküdni tudtam, na most pár törött csigolya valszeg még fájdalmasabb. -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Számván help mí!

-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Erre a kerékre lehet féket szereltetni? Ha bemegyek egy cangásboltba hogy dobjanak a biciklimre féket, mennyi az esélye hogy azonnal megcsinálják?
A válaszokat előre is köszöntem! -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Tudjátok mit?
nem veszek előre összerakottat, összerakok én egy király fixit! 
-
hszilard666
veterán
Köszönöm Uram, de használt bringát nem szívesen vennék már, a többi meg nem jön be
a matt fekete meg nagyon morcos!
És a Zinterneten is dicsérik! 
-
hszilard666
veterán
És Ő megérné a dellát?

-
hszilard666
veterán
Köszi, nem vagyok ordas disznó.
194 cm vagyok és erős csontú!
A lényeg hogy ki akarom próbálni a fixizést, ha kevés leszek mellé akkor majd átalakíttatom egy sebességesre. Szóval Uraim, a kérdés adott, egész fixit szeretnék venni a plafon 110K bírjon el 120kg ot (én + bagaboo workhore tatyóm megpakolva
) A szín mindegy, de full zöldnek/feketének örülnék
Lehet bárhonnan, csak hozzák házhoz! 
köszönöm Urak!
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Pár héttel ezelőtt írtam már ide, de erre a bajomra nem jött válasz.
Ez a gyönyörűség megéri a 102 aranyat?
[link]
Ha igen akkor fel lehet rá hergelni egy első féket?
A válaszaitokat előre is köszönöm! -
hszilard666
veterán
Számván hőlp mí!
/inglis off -
hszilard666
veterán
Láttam, majd felszerelem rendesen, hogy ne lehessen belémkötni. A kérdésem még mindíg az hogy elbírná a dagadt hátsómat? Az ár amit kérnek érte korrekt? Köszi!

-
hszilard666
veterán
Uraim!
Ő megéri az árát? pokolian bejön
-
hszilard666
veterán
Uram, nem kell támadni!
Nem vagyok ezermester, de könnyn tanulok, gépet sem tudtam szerelni nem olyan rég mostmeg a 4 ediket taposom. Gondoltam biciklit hergelni majd megtanulok tőletek+ a Zinternet más zugaiból. Problem? 
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Fixi cangát szeretnék építeni magamnak nyárra, viszont lenne egy problémám:
Nem értek a bicajokhoz!
Szóval 2 kikötésem lenne:
max 140K legyen az ár, és teherbírása 130kg legyen! Nem kell rá semmi felesleges, villogóm szerintem van (valahol
#justköltözésthings) mi kellhet még egy fixire? Nagyjából csak városban járnék vele, mindíg kivéve télen.
Segítségeteket előre is köszönöm, vigyázzatok magatokra!
MOD: mindenképpen itthonról szeretném beszerezni az alkatrészeket, a külföldi szálítással már párszor megszívtam. :/
-
hszilard666
veterán
Van itt valakinek bagaboo workhorse táskája? ha igen megírná hogy mennyire amortizálódik?
Köszi! -
hszilard666
veterán
Van 2 durvább Mountainbikeom, de azokat nem lopatnám el szívesen, mert nem volt occó egyik sem. Azért szerettem volna országútit mert olyanom még sosem volt

(#30549) tatabike:
Azért köszönöm, ez is segítség

-
hszilard666
veterán
Nem vagyok túlsúlyos, építem a testemet szabad időmben. Akkor a bringázás nem nekem való

Köszönöm a gyors választ, legalább a tatyóm bringás lesz, ha már én nem
-
hszilard666
veterán
Elfelejtettem, hogy országúti cangát szeretnék, és hogy 110kg vagyok 189cm magas.
A segítséget előre is köszönöm! -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Új vagyok még a topikban, úgyhogy nézzétek le ha kezdetben láma leszek.
Namost. A mai nap folyamán érvényes bérlettel húztak meg a "kedves" BKV ellenőrök, a női felmenőiket emlegetve eszembe ötlött az ötlet hogy inkább kerékpárral járnék a városban
Az lenne a kérdésem hogy miylen cangát ajánlotok minden napos használatra, ami olcsó (40e. ig) mivel ha esetleg valami bidámbidám eltulajdonítaná akkor sem lennék szomoró, mivel olcsó volt
A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy már 2 napja
Gyorsan lecsípek egy 10 est az árból hátha elviszik

Mondtam hogy nem tudok biciklit hergelni!