- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SCYROX V8 gamer egér
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
PpenoO #94573 üzenetére
Márciusban mindenképp még fenekezni érdemes. Igazából akkor jönnek vízközé a dögök ha legalább 13-14 fokos lesz a víz. Addig jobb a fenék. Van sok hátránya, több a külső akadás, sokkal rosszabbul akadnak így több el is megy az úszóhoz képest, de a busa makacs hal. Ha a fenéken akar lenni nem fog feljönni vízközt úszóra, ha aranyat és kokaint szórsz nekik akkor sem.
Játszik persze, de megmondom a frankót - úszón én adok létjogosultságot a tabinak, fenéken nem. Maximum ha nagyon erős sodrásban akar valaki busázni (én pl idén arra készülök). De öbölben, fenéken tabletta szerintem egyszerű pénzpazarlás. Bordáskosár oszt' jóvan, a világ legegyszerűbb szereléke.Amúgy a már említett hölgynek nagyon kiváló etetőanyagai is vannak amikkel már évek óta xarrá fogja magát és emellett a legolcsóbb a magyar piacon. De ennyi reklám elég is
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
válasz
PpenoO #94571 üzenetére
Hát, a helyzet az, hogy a tabletta drága de rettentő kényelmes (és hatékony is).
Az etetőanyag - nem titkoltan - sokkal olcsóbb.Amíg én ha megy a hal csak tablettából elhasználok egy egy napos (7-8 órás) peca alatt 25-30 darabot addig ugyan ez etetőanyaggal megoldható 3, nagyon max 4 kiló anyaggal.
A 25 tabletta 8,700 forint, a 4 kiló kaja meg 3,400 pénz.
Cserébe ha tabizol nem kell összekoszolni (a kajával)a kezed, könnyebb dobni, stb.
Az oldódás valóban nagyon nagyon fontos. Én is magamnak gyártom a tablettát, ami nyáron 25 fokos vízben 35-40 perces az ősszel 10 fokos vízben 2 óra (tehát szar, nem oldódik). Muszáj változtatni az összetételt és a nyomás erejét is évszakonként minimum. Ha vennél pl. Energos tablettát és most akarnád haszálni holnap reggel is meglenne még a fele a busafán.
Nyáron meg 2 óra. Andi ilyen szempontból végtelenül korrekt, hogy ilyenekkel pötsöl. Én már mondtam neki, hogy ne xarakodjon ilyenekkel, mert így nem lehet normálisan gyártani de ő manufaktúrában nyomja és nagyon igyekszik mindnekinek segíteni. Pl. tavaly tonna felett fogott busát és az utolsó darabig elajándékozta olyanoknak, akik rászorulnak a halhúsra.
Fórumpecát szerintem március környékre kellene nyomni. Sajnos a meleg után most nagyon hideg jött be, nem esznek még a halak és szerintem feb vége / március eleje előtt nem is fognak, úgy meg nincs értelme kicsámpáznunk, hogy esély sincs a fogásra
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
-
jézusom
addikt
Én is csak azt tudom mondani hogy két teljesen különböző műfaj, ez minimum két botot orsot igényel.
Nekem is van alis botom de még nem tudtam felavatni most jött meg összel. mifine microbite. Ez talán kis pisztrángokhoz jó.
Ilyen 20 körül remek botok vannak, de fb csoportokban érdemes nézelődni.
Csukára valami kemény bot kell, és nagy csalikat kell dobálnod.
(Hogy kell kikapcsolni a formázást?)
-
sasa311
veterán
válasz
PpenoO #94562 üzenetére
Ha többet veszel ad kedvezményt úgy tudom.
A natúr és a flu úgy tudom. De nekem a hagymás is bevált tavasszal. De más vízen még nagyon megy a piros is. Andiban bizhatsz, ő korrekt és megmondja melyik vízre melyik a jó.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
lumpy92
aktív tag
-
PpenoO
őstag
Ez a két fajta hal egy bottal/orsóval szerintem nem fog menni. Vagy a pisztrángos bot lesz nagyon karcsú egy csukás műcsalihoz illetve egy jó erőben lévő csukához vagy a csukás bot lesz használhatatlan az ultralight pisztrángozáshoz. Csukához minimum 2500 és erősebb orsó, pisztránghoz 1000 körüli pilleorsó szükséges.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Szeretném kipróbálni a pergetést, ehhez keresnék botot,orsót....
Csuka,pisztráng lenne a célhal.
Nem szeretnék nagyon belemerülni, pontyozni szoktam, ezért egy jófajta alis is megfelelne nekem nem túl drágán.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
twine
veterán
válasz
jézusom #94559 üzenetére
volt kint egy kis stand, egy számomra ismeretlen gyártóval...
egészen f@sza pergető botok, és bár nem volt célom botot venni, a kb 10-12 db kiállított bot közül 2darabon találtam árcímkét....8990.Huf...
Kérdezem az sráctól mit lehet tudni a márkáról és a botokról, mert amit látok árcimkét az varázslat...
Jött a marketing,, hogy feltörekvő gyártó,ezért még rendkívűl olcsó....stb..stb.....és olyan dolgokat mondott, amitől már-már majdnem merevedésem támadt a két árcímkét látva...
Na így félig erektált állapotban mondom neki akkor légyszi erre a finomabb pálcára mondj már egy ilyen rendkívül akciós árat....mennyibe kerül?
ez? ez 90.000.- de most neked odaadom 76.000.-ért...
ahha..köszönöm....de mondom itt két botot láttam 9000.- környékén...
Ja igen, van olcsóbb kategória is, miközben megint kihúzott egy nekem tetsző pálcát...
ekkor ismét megint erekció....
ez 57, de 40ért most oda tudom adni....
tisztelettel megköszöntem a segítséget, és duzzogva eljöttem...
Szemétségnek érzem, hogy a legolcsóbb filléres pálcákra ki merik írni az árat,, a többi meg 90.000akkor arra miért nem írják ki....
Nyilván nem az összegen akadok ki...ezeknél jóval drágább holmik is voltak kint, és a pénztárcája mindenkinek más...hanem az eljárás, hogy ......... -
PpenoO
őstag
-
jézusom
addikt
Én is kint voltam sógórral. Ő most kezdte a pecát, neki legalább érdekes volt. Pár éve voltam már, akkor még rendesen akciós árakat vittek ki! Lehetett arra számítani hogy kimész és jól bevásárolsz. Most tényleg lehúzás volt kezdve attól hogy 5000 ft a parkolás, a kaja az full horror. Én azért vettem egy marék műcsalit, de itthon megnéztem az árakat sírva fakadtam. Vettem kint olyan savage műcsalit ami 4000 fölött volt kint az fent van neten ilyen 2500-ért.
-
saen
veterán
Fehova mindig is ilyen volt, sose volt benne elég pénz, hogy a nagy gyártók komolyan vegyék. Ha pedig nem jönnek a nagyok, akkor csak ez a bazár marad. Bazárnak meg drága, mert iszonyat drága a strand és valahogy vissza kell szedni.
Japán meg hazai piac a sok nagy gyártónak (Shimi, Daiwa, stb), egyrészt az hatalmas piac, másrészt ott van fizetőképes kereslet. Nekik még utazni se kell sokat, így közel se olyan drága.
Alapvetően a horgásziparban most recesszió van világszerte, ilyenkor mégnehezebb idehívni bárki komoly céget.
-
sasa311
veterán
A FEHOVA (és ha már itt tartunk a ponty show is) már semmi más, csak egy nagy belépőjegyes bazár. Amin még jó árak sincsenek, mert minden nagyobb kereskedő minden további nélkül megadja ugyan azokat a kedvezményeket a rendezvény alatt a webshopban, mint kinn...
Ennek nyilván a legfőbb oka az, hogy itthon nagyon pici a piac. Nem éri meg egy gyártó cégnek (akinek tényleg lehetne az a célja, hogy bemutassa az újdonságait és a termékpalettáját) kijönni sem, mert nem lesz tőle jelentősen nagyobb forgalma. Igy maradnak a boltok - akik meg nem bemutatni akarnak dolgokat hanem eladni.
Az a pár "gyártó" cég aki meg márkát akarna építeni (Haldorádo, Energo, stb...) meg szintén beáll bazárkodni, mert ez a mentalitás.Én is évek óta ezért nem megyek, mert nem veszek belépőjegyet azért, hogy vásároljak tömegnyomorban. Ha gyártók lennének kinn akiknek kinn lenne minden cuccuk, meg lehetne fogdosni, urambocsá ki lehetne próbálni (pl udvaron távdobni, horgászszimulátort használni orsókhoz, műcsalikat megúsztatni, stb...) akkor mennék, de így...
-
twine
veterán
Sziasztok!
Muszáj vagyok ezt kibeszélni magamból...;
Traumatizálva lettem
Hétvégén kimentem a családdal, (kisfiam 11 éves+asszony) életemben először a FeHoVa-ra...
Kb. Azt kaptam amit vártam... Jó nagy semmit,, de gondoltam egy hétvégi "kimozdulós" programnak a családdal egyszer jó lesz...
Legalább a Rapala környékén tudtam pár mondatot beszélni Kecskés Viktor sporttársal, akinek nagyon szeretem a (hol a hal?) videóit,,, főleg hogy a Dunai részeket az én lakóhelyem környékén rögzítik, így kifejtettem közel áll a szívemhez a munkássága...
Nem vagyok személyekért ájulásig rajongó alkat, de ez kellemes pár perc volt...
Ezen kívül túl sok említésre méltó dolog részemről nem volt...
Kb így is könyveltem el magamban, hogy ez ilyen, egyszer láttam... Köszönöm szépen...
Majd ezek után tegnap este a youtube feldobta ezt a videót,
És akkor jöttem rá, hogy egy horgászati kiállítás ilyen is lehet.... És hogy..... Nekünk miért csak sz@r jut mindenből!?
Basszus,,,annyira más az egész....
Annyira kiállítás,,, annyira bemutató.
És annyira nem ilyen bazári gagyi vásár jelleg mint amit mi itthon kapunk...
(Tegyük félre hogy itt tengeri motyók vannak főleg...
Nem erről van szó....)És így már mégis más fenytorese lett a fehovanak... Sajnos így már nem egy átlagos egyszer elmegy élmény lett, hanem a soha többet ide nem megyek élmény...
Miután megláttam milyen (élmény) is lehetne[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz
Zoli bácsi #94552 üzenetére
Én beleprobaltam a Döme spiccet és jó bele. Oda vissza.
Enyém is picit csálé az egyiken, de pont lexartam, busara jó az
de amúgy meg kell melegíteni és sima pillanatragaszto.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
PpenoO #94550 üzenetére
Észre sem vetted eddig?
Nekem kettőn is csálé. Viszont a bot gyűrűzése parádés, egyenesen fut, csak a spiccgyűrűt b... őő rontották el.
Óvatosan öngyújtóval megmelegíted, és lejön. Mondjuk én nem csinálom meg a fakezemmel, horgászboltos nekem lekapta egyszer 5 mp. alatt, meg géles pillanatragasztóval felragasztotta az újat. Na jó, elárulom, egyszer próbáltam, és felgyújtottam a spiccet, mármint a festése lobbant lángra. Érzékkel, finoman kell.
Szerintem találtunk egy különbséget megint a Döme bot, és a CZ közt. Más a spicckészlet. De azt is el tudom képzelni, hogy a másodosztályú, csálé spiccek mennek a Carp Zoomhoz. -
Interceptor
addikt
Ezzel a bottal van valakinek tapasztalata?
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
PpenoO
őstag
válasz
Zoli bácsi #94548 üzenetére
És tényleg csálé a legpuhább spiccen a véggyűrű...
Meg reklamáljuk, hátha küldenek egy jót helyette.
Házilag javítható amúgy? -
jjohn
aktív tag
válasz
PpenoO #94547 üzenetére
Nagyon jól néz ki, és az ára is nagyon jó, tetszik hogy spicc tagok gyűrűi két talpasak, így biztosan masszívabb. Illetve a véggyűrű is megtámasztott.
Sok erős boton látom hogy egy talpas gyűrűk vannak.
Szívem szerint vennék is ilyen árban, de nem lenne kihasználva a többi mellett. -
Zoli bácsi
őstag
Nekem is megjött a Döme klón CZ No Limit. Került vagy 18500 forintba, de ennek a 10%-át még megkaptam pontokba/forintba...szóval ennyi.. Én is most néztem meg.
Kézbe véve könnyű, dobósúlyhoz mérten karcsúnak is mondható.
Bitang feszes. Már értem, kolléga miért busázónak nevezi.
Ahogy PpenoO kolléga képeit nézem, a zöld spicc spiccgyűrűje neki is ferdén van felragasztva. Enyém ugyanilyen, a sárga csak kicsit csálé, a piros ami egyenesen fut.
Ehhez képest a CXP River feederem egész lágy bot.Puding próbája az evés. Majd elválik a Rábán hogy viselkedik.
Őszintén megmondom, a tavaly vett Benzár botomat akartam még a Rábára befogni, amit vettem tavaly, a Method Lake feeder 150gr-ost.
De vakartam a fejem, nem az a baj hogy túl finom, hanem kicsik a gyűrűk, főleg a spiccen.
De ez a No Limit, ez tényleg találó név. Ezzel a 3 kilós etetőanyagot bontatlanul be lehetne dobni...Ha PVA csomagban lenne. -
PpenoO
őstag
válasz
PpenoO #94509 üzenetére
Meg is jött a Carp Zoom No Limit River Feeder 390 "slag".
Kiköpött mása a Döme féle Big Rivernek, még a team feeder plakett helye is megvan, de mégse ugyanaz.
Orr nehéz egy kicsit a Carp Zoom a Big Riverhez képest, míg súlyra a Carp Zoom a könnyebb 50gral (308gr vs 358gr).
Lehet Döméék tetettek a nyélbe plusz súlyt, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a bot kézbe véve?
Mindenesetre + 15-20e forintot szerintem felesleges kiadni a Döme botért.
-
jjohn
aktív tag
Beszéltünk a digitális aláírásról. Ma a DÁP frissítést követően elérhető lett, ha valakit érdekel.
-
jjohn
aktív tag
Az e napló nálam is jól működik, igaz eddig két alkalom volt vasárnaptól. Másodjára sikerült egy bagoly keszeget, így próbára tehettem a fogás rögzítést is, semmi gond jól működött.
Olvasva a régi fogási napló leadását, hát nálam is van, hogy az 5 évvel ezelőtti még rögzítésre vár. Rákérdeztem azt mondták ők rendben találják, nem látják ezt a hibát. Akkor okés mondtam, hisz le van adva államit kaptam, nekem nem gond. -
iceQ!
addikt
válasz
galervin93 #94540 üzenetére
Én tegnap itt váltottam ki náluk. Csak személyesen lehet. Ha elektronikus fogásinaplót kérsz akkor 16400 Ft amúgy meg 17 000 Ft csak személyesen lehet ezt megtenni.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
galervin93
addikt
válasz
4Grider #94535 üzenetére
Kérlek olvasd el még egyszer figyelmesen a hozzászólásom.
Második mondatodhoz: valóban így van, ennek oka, hogy - emlékeim szerint - 2018-ban még nem volt kötelező a megboldogult SZÁK-rendszer ezen moduljának - fogás rögzítése - használata.
jézusom
Nem részletezik, elég zavaros - mondhatni szokásosan Pecaplázás - a sztori leírása. Itt az első pontban rögtön említi az online vásárlás lehetőségét, de előtte meg készpénzes fizetést ír. Meg vidd magaddal az érvényes államidat - azt, ami amúgy elektronikus.Kabaré.
Írni kell nekik egy levelet hogy tisztázzák, mert amúgy nem rossz lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93 #94533 üzenetére
Ez érdekes, de az onlinet is ki tudod rajtuk keresztul váltani? Nekem vecsés egy kicsit messze van. Vagy esetleg partnerbolt?
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
forras2 #94536 üzenetére
By Döme Tf Fine Max 390
Ha erősebb kell, Delphin Dimenzia Ls+ 400-at ajánlom. -
forras2
őstag
Szevasztok
Szeretnék 1 nagyon low cost-os felszerelést a Balatonra, a pár órás pecákra...
Csak hamar bedobok a kocsiba 2 botot, 2 orsót, 1 merítőt, 1 bölcsőt, 1 kis szerelékes táskát és már mehetünk is...
Ebből kifolyólag feeder botra gondoltam...
Orsók adottak hozzájuk, csak botok kellenének...
Mivel dobálásba nem, nagyon nem vagyok még jó, és kell a 60-70-80 méteres dobás távolság, így a 390-es bot hosszt választanék.
Milyen botot választanátok Ti? Leginkább a tapasztalatra lenne most szükségem, nem awebshopba láttam és tetszik
botokra
50 ezer a max/1 bot amit rászánnék. Ti mit vennétek?
Az lenne a legjobb, ha nem merítenénk ki a keretet teljesen[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz
Ha bármikor korábban bejegyezték azt a rendszerbe, hogy leadtad a naplót (enélkül ugye újévit nem tudtak adni), de nem vitték fel belőle a fogási adatokat, az nem a horgász sara. Nekem van egy-két ilyen fogási naplóm a korábbi évekből a rendszerben (leadott és rögzítésre vár).
-
Redneck
nagyúr
válasz
A Barossnál mindent előtted csinálnak a gépen, full családias a légkör. Kicsit lepukkant retro, de én bírom az ilyet. Mancika nincs már, onnan eljöttünk, hőzöngjön mással!
Jövőre én is e-naplóra váltok, de most még jó ez, úgyis keveset járok. Idén szeretnék legalább 30 napot összehozni, de nagyon fel kell kötnöm a gatyám.Korrekt ajánlat, aki sokat jár, ennyivel is beljebb van.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
galervin93
addikt
válasz
Redneck #94529 üzenetére
Pont erről beszélek, hogyha leadod a fogásidat, te csak online tudsz meggyőződni, hogy Mancika amúgy tényleg le is adta a rendszerben, vagy mondjuk véletlenül a rendszerben történő leadás nélkül ki lett bacva a naplód a kukába...
Nem hallottam még ilyen esetről, de igazából simán előfordulhat.
Nekem amúgy patentül megy az e-napló, végre megszabadultam a sok papírtól, állami, fogási, területi jegyek, horgászrend stb., ott van a telón, haleluja.Várom az első gikszert a rendszerben.
Pecaplázában érdekes érdekes "árukapcsolás" van, jött email, hogyha törzsvásárlói kártyát használva kiváltod a területi engedélyt rajtuk keresztül, akkor kapsz náluk levásárolható kupont. Éves országost esetében, aminek 114ezer az ára, 13ezer forintnyi kupont adnak.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Redneck
nagyúr
válasz
galervin93 #94528 üzenetére
Nekem úgy tűnt, hogy a leadást rögzítik a MOHOSZ rendszerében, plusz asszem 5 évig megőrzik a leadás helyén.
Ha valami gebasz van, biztos fel tudják venni a másik egyesülettel a kapcsolatot.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
galervin93
addikt
válasz
@mriya@ #94521 üzenetére
Miután az új jegy váltásának feltétele a régi leadása (a rendszer kikényszeríti), így ez irreleváns.
Az még érdekes lehet, ha a vétel helyén leadod, de nem veszel azonnal újat. Akkor semmi nincs nálad, ami bizonyítja, hogy leadtad (fizikálisan), de esetleg az ügyintéző nem tette meg ugyanezt elektronikusan.
Akkor az új jegy váltásakor állhatsz letolt gatyával, hogy te leadtad, de amúgy ezt semmivel nem tudod bizonyítani.
Én azt mondom, amit el lehet rontani, azt bizony előbb-utóbb el is rontják az emberek, szóval baj nem kehet belőle , ha valaki legalább egyszer ránéz az online felületre , mi a helyzet a jegyével[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz
@mriya@ #94521 üzenetére
Így van, én is kértem a PP-ban, de nem is adták ide CSERÉBE én már csak onlány vagyok jelen a táborban, tehát nincs papíralapu töltögetés. Mennyivel könnyebb lesz ez így (nekem).
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz
jézusom #94515 üzenetére
Hali!
Én nyomom vele. Nekem etetőhajón van + egy wifi extendid kitem is van hozzá (saját gyártmány), így nem kellett megvenni a gyárit 80ezerért.
-
@mriya@
őstag
válasz
galervin93 #94519 üzenetére
Ha egyből kiváltod az ez évit, akkor az utlolsó oldal is fölösleges.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Redneck
nagyúr
válasz
galervin93 #94519 üzenetére
Köszi az infót, végülis logikus. Hiába váltod ki Nyíregyházán, ha Sopronba költözöl nem fogod utaztatni, sem postán, sem személyesen.
Jó hogy mondod, mert én sem kaptam vissza, megkérdezem ha megyünk. Váltana, mert utálja az agresszív vénasszonyt, aki az előző egyesületnél van.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
galervin93
addikt
válasz
Redneck #94516 üzenetére
Nem, bárhol leadható.
Az utolsó oldalt amolyan bizonylatként kitöltve visszakapod (kapja a kolléga). Ha elfelejtik adni akkor mindenképpen el kell kérni az esetleges későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz
jézusom #94515 üzenetére
Igen
Az a szitu, hogy maga a deeper egy nagyon jó WiFi chipet tartalmaz amivel reális akár a 80-100 méteres hatótáv. Viszont a mobilokra ez sajnos nem igaz, így a valós hatótáv inkább 50-60 méterre csökken... Még high end telefonokkal is (hasznaltam Huawei flagshippel, Google pixel proval). A low end 30-50e forintos kategóriák meg jó ha tudnak 30 métert...
A range kit tulajdonképp egy wifi extender, amire a deeper rámegy, a telefonnal meg arra csatlakozol.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Éves fogási naplót, ott kötelező leadni, ahol az ember kiváltotta?
Egyik ismerősöm meginvitáltam egy másik horgászegyesületbe, és nem akarok felesleges köröket.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
jézusom
addikt
Hali!
Használ valaki deeper halradart? Az érdekelne, hogy a long range kit pontosan mit takar. Jó magyar módjára ki találom én magamnak beletekerek egy wi-fi antennát vagy nem tudom mi ez pontosan
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
galervin93 #94513 üzenetére
Nálam a szombati peca volt gyenge, 10 ponty helyet csak 1 jött.
Hétvégén ér be a hideg front szerintem jó lesz. -
galervin93
addikt
Ma akármit csináltam, egy fia kapást nem sikerült kicsikarnom pergetve. Tükörvíz, szélcsend, napsütés, a tó jelentős része befagyva. de legalább gyűjtöttünk egy kis D-vitamint.
Elég hűvös idő néz ki a következő időszakra, kisebb állóvizeink szerintem jó eséllyel mindenütt beállnak. Nem is baj, hagy pihenjenek picit.
-
Interceptor
addikt
Egy ilyet ma sikerült kibányásznom az Öbölböl:
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Grillo
őstag
-
PpenoO
őstag
válasz
sasa311 #94508 üzenetére
Felfogom úgy, hogy ez lesz a rocket launcher, ha nem busára horgászom, illetve Grillonak is kölcsön adom, hogy tudjon fára vadászni bot törés nélkül a talikon
Köszi még1x az útbaigazítást, a busás fórumpecát meg kezd el szervezni
U.i.: Érdemes nem nagy dobra verni, akkor nem fog jönni senki, de fű alatt szervezve többen szoktunk lenni
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz
sasa311 #94503 üzenetére
Kivételes helyzetben vagyok RDHSZ vannak igazolt versenyek . Én oda jártam , kb 4000 böl megvolt a 2 és 10 óra ráforditásbol. Lementem pecáuztam 2 öt ,csak annyi volt ,hogy megmondták ,hogy hova üljek
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Ibituba
aktív tag
válasz
hermanyi #94502 üzenetére
Ezzel több baj is van. Ez első, hogy fel kell adnom az elveimet, hogy miért nem horgaszhatok kedvezőbb áron,ha nem akarok halat hazavinni. Aztán a másik. Induljak xdb megyeizvagy X db országos versenyen, hogy hozzám amit kell, még akkor is ha a hátam közepére nem kívánom, mert plusz pénz, plusz raszervezes, illetve ha megyei versenyen nincs a horgász stilusomnak megfelelő akkor biztos nem megyek uszos vagy pl feeder versenyre, nyilván beszerezni hozzá a kötelező kiegészítőket... Nem túl felhasználó barát számomra. A harmadik, hogy gyms megyében úgy szetvannak szedve a vizek, hogy a megyei folyó vízi (állami) kívül még legalább 2 egyesülethez kell területi, hogy az általam látogatott vizeket horgaszhassam. Ezekre úgy tudom nem terjed ki az országos engedély. Pl ib viz, nag Zátony, csatorna jegyek... Nem teszik ez a megoldás.
-
galervin93
addikt
válasz
sasa311 #94503 üzenetére
Low budget ki lehet hozni egy országos versenyt is pár tízezresből (teszem azt egy közeli method ob helyszínen néhány kiló aquával leül az ember), és akkor még mindig beljebb vagy. De a kettő közül én is inkább a halas jegyet venném, 114-ért bármilyen Mohosz víz azért nem rossz üzlet, 2 bottal, hal elvitellel. Kb. mint a pályamatrica, éves országos oszt hajrá, nem kell állandóan lesegetni, ha kocsiba ül az ember.
Ma felavattam a csájna pergettyű botot. Nagyon baba kis pálca. Pille könnyű, jó a csillapítása, nem nyeklik-nyaklik. Nagyon érzékeny, minden koppanást, pöccenést nagyon jól érezni vele, és kellemesn kézre esik az orsótartó és környéke, lehet mutatóujjal játszani a csalival.
Ma nem voltak különösebben elemükben a halak, két kapást sikerült kicsikarnom, abból az egyik egy combos odavágás volt, le is szopta a gumit ahogy kell, a másik inkább csak enyhén odakoppintott, ez viszont meg is akadt.
Semmi más nem ment, csak ez a víztiszta flitteres tvinyó, és ez is csak akkor, ha picit túlsúlyozva a fenék felett folyamatosan vontatva, ritkás megállásokkal tarkítva húztam.
Következő két napban is kijutok remélhetőleg, mindenesetre az első benyomások nagyon pozitívak a bottal.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz
PpenoO #94500 üzenetére
Ez így oké lesz
Csak majd e helyett a Carp Expert (Busalu) helyett majd vegyél a Tamási Anditól tablettát. Fele ennyiért adja a tablettát (90 grammos nem 45) és fogósabb is.A Nevis busafa is busalu koppintás de sajnos nem standard benne a küllő menet
De legalább olcsóbb. Majd ha megtetszik a dolog legyen legalább 4 db, így újracsalizásnál előre meg tudod csinálni a busafát és csak átakasztod és újradobsz és 2 dobás között ráérsz szerelni.
Fisch.hu és --> fehova20 a kuponkód Feb 9-ig. Arra levon 20%-ot mindenből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SCYROX V8 gamer egér
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...