Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
Preston úszók 70-80% akcióban a TackleBaitnél: [link]
-
hermanyi
addikt
Szia . Ismerősöm most hirdeti eme pálcákat FB-n ha érdekel .
Megbízható ember, Halőr ,Horgász egyesületi elnök és kopasz is. Gönci Apuka György
1db Carp Zoom Serie Fine 3,6m Light (teljesen új) 20.000Ft,
1db Carp Expert Smart Feeder 3,9m 40-80gr (teljesen új) 9.000Ft
1db Energo Team Champion Carp Picker 3,0m 5-20gr (használt, kiváló állapot) 9.000Ft
2db Sensas Black Arrow 400 3,6m M 20-60gr (teljesen új) 47.500Ft/db
2db Sensas Black Arrow 400 3,6m MH 40-90gr (használt, kiváló állapot) 38.000Ft/db -
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Próbálkozni tudod ki szokott ?
-
-
Zoli bácsi
őstag
Na, perverz társaság, hogy visszatereljük a szót a pecára.
Megkérdeztem Szákó mestert, van idén is napijegy, nála lehet venni, a Babóti tóra.
Árat mondjuk elfelejtettem megkérdezni, tavaly 5E ft volt.
Amúgy ezt a nyakkendős faszit nem tudom ki, szóval ezt a poént nem értem....
-
-
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
egy időben a horgászokat nagyon savazta
-
Gyok2
senior tag
Ha már témánál vagyunk, húzogatós csaliaprítóra van bevált darab?
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Rajtam mondjuk nincs nyakkendő (sem).
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
A body-shape az tipikusan a Mester

-
Fúú, de beteg lett ez a fórum.
Kb ez jut eszembe 1-2 emberről úgy, hogy nem is ismerem őket 

-
Zoli bácsi
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem tudom mennyien jönnétek, de ennyi embert nem tudok elszállásolni.
Kaja legegyszerűbb a Garta vendéglős menü, Babótra szállítanak. Napi menü, fix extra menü, szerintem nem drága, és bőséges. [link]
Ha asszonyt kiviszem, pláne lesz kávé, figyelni kell rá, mert pár koffein ampullát is beleönt suttyomban.
Suzuki félre lett állítva, fater megörökölt dízel Thaliáját fogom be idén, elfér a csomagtartóba minden cucc. Igaz, hamarabb fennakad,. cserébe nem fogyaszt.
Beszélek Szákó Mesterrel, elvileg idén is van napijegyes peca, a bolt a tótól 3km. Itt tudtok napijegyet venni, meg csontit, pelletpumpát..Mindent ami egy baráti pecához kellhet.
Megjegyzem, lehet nem olyan jó az időpont választás, még nem valószínű dömping, de erre az időre megkezdődik a nyárfaszöszölés, időjárástól függően már zavaró lehet a mennyiség. Holnap rá is kérdezek, de biztos van idén is napijegyes lehetőség, ezt holnap megírom.
Mondanám, gondoljátok meg a Rábai pecát, mert kavicsbánya tó mindenhol van. Rába az nincs. Ha pénteken jöttök hely is lenne. Illetve online, vagy Répcelakon vehettek napijegyet. Autópálya lehajtótól kb 5km a Rába(Nicki rész). Mondjuk a Babóti tó is kb. ennyi.
De a tavon szinte 100% a fogási esély, bár a nyárfaszöszölés illetve fronthatás ronthatja. Rába rapszodikus. Cserébe ha van kis szerencse, lehet márnát, szilvaorrút, paducot, domolykót (feederrel) fogni. Meg gébet, csontival. Sokat.
Meder változatos, 4-5m-es gödrök a gát alatt, a gát fölött 4-6m-es meder...Bedőlt fák, akadók...
Tavon ponty van, meg dévér. Dévér hegyek. Ritkán kárász, meg amur. Ennyi.
Na mindegy, holnap megkérdem a napijegyet, megírom, ti meg eldöntitek. -
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Vagy lehet 2 napos is azt nálatok alszunk
Csak ,hogy te is érezd a törődést 
Csak szolok Peppo beleköt még a fübe is ,hogy kevés benne a D vitamin . KV rol kajláról meg ne is szóljak
És ugye a Cuzukiddal majd ki kell állj mert a 4 karikás elsőbbséget élvez. Hisz már az F1 ben is ott vannak

-
Steady74
Topikgazda
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
nope, sátorozást mindenki megoldja otthon, 1 napos pecára mennénk, reggel megyünk, du jövünk. És ha így előre megbeszéljük, reméljük, hogy ott tudsz lenni.
-
Zoli bácsi
őstag
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Akkor ez a tó lesz a cél, ne sz@rozzunk. Napja április 17-18-19 vagy 24-25-26?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Mester, kicsit nyitottabban kéne hozzáállni a dolgokhoz....Swinger..Nem csak a pecában...
Ha nagyon nem akarod, megfelelő helyre beélesítesz egy kapásjelzőt. Rádióst, és mehetsz pecázni.
Na, hajtjuk a hülyeséget. De kell néha ez is.
Én itt horgászom, szülőfalum tava. Van napijegy (5e. volt tavaly). Ide is eljöhettek, nem nagy szám, tele van tenyeres dévérrel, illetve szokásos telepített tó, butuska Tesco pontyokkal (2-3kg, halgazdasági) [link]
Rábával az a baj, hogy rapszodikus, két hétre előre tervezve már nem biztos a vízállás. Illetve ha hétvégén jöttök..Nos, más is, szóval a könnyen megközelíthető helyek foglaltak lehetnek.
Szerk: Valóban, eddig nem néztem, brutális árak vannak Osliban. Asszonyék minden évben kimennek ilyen csapatépítőre (Fene tudja mit csinálnak, szerintem nem pecáznak
), főorvosuk fizeti.
Illetve nekünk, Mentőknek is szokott adni csapatépítőre, pecára egy-egy napot a tulaj ingyen, mentségemre szóljon, nem néztem az árakat, de tényleg sok.
-
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Titkos tipp, nem felkapott, kicsi, de szép tó: [link] na ez kukavári ez miatt
-
sz.j
nagyúr
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Amit eredetileg linkeltem ott a 390 cm-s 80gr-os 19990.- és az oldal szerint van nekik raktáron.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Ja, értem. Szerintem kolléga linkelt oldalt ahol olcsóbb, de jelenleg nem elérhető a webáruház.

-
Steady74
Topikgazda
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
2. pont Dunakeszin alap, szóval nem lenne nagyon durci a társaság

Többiek majd mondanak valamit, nekem mindegyik tó jó, folyóvíz abban az időszakban inkább lutri.
-
válasz
Varga Gabor
üzenetére
-
Varga Gabor
újonc
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Úgy értettem, hogy a kereten belul nem találtam, csak drágábban.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Attól függ, mit akartok.
Munkahelyemről Zsennyére járnak, ott tartják évente a régiós horgászversenyt: [link]
Ami felkapott tó, kapitális halakkal, az Ölbői: [link]
Illetve itt van közel Hövej, a Berek-ben vannak faházak: [link]
Titkos tipp, nem felkapott, kicsi, de szép tó: [link]
Szívem szerint mondanám, hogy menjetek vadvízre, egyik évben felmerült, hogy Hermanyi mester vágyik egy Rábai pecára. Aztán itt van a Szigetköz. Szép minden, de van egy óriási baj.
1. Megszerveztek egy Rábai pecát, előtte van egy eső osztrákoknál, aztán hordalékos áradás jön, horgászhatatlan. Ill harcsások ideje ez.
2 Kifogjátok, jó az idő, jó a vízállás..Csak senki nem fog semmit. Csalódás. Lehet egy hét múlva ugyanitt folyamatosan fognátok..Rapszodikus. Dunát én sem ismerem annyira, de titkos tipp, nem is lenne Pesthez annyira messze: Gönyű. Én megtaláltam ám fórumtársunk blogját, képek a szakaszról pl. itt: [link]
Van itt víz, Duna, Rába, Rábca, Mosoni Duna, Marcal....De sír mindenki szája, már a Dunai horgászok is panaszkosnak, alig fognak.
Ezért nem is ajánlgattam sosem, hogy gyertek el a Rábára. Szép, vadregényes, igazi vadvíz. De agyonszabályozták, osztrák bőrgyár beleengedi a szemetét, na meg szerintem a legnagyobb baj az elmúlt évek állandósodott aszálya, nincs víz. Nem kell túlagyalni, ha nincs víz, nincs hal.
Varga Gabor: Melyiket nem találod? Ezt: [link]?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ha megyünk áprilisban Feléd, akkor milyen vizet javasolnál fórumpecára?
-
Varga Gabor
újonc
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A Benzárt sajnos nem találtam sehol Magyarországon. A Primus-ból amit én néztem annak 120g-os dobósúlya van, nem tudom mennyit változtat rajta.
-
Zoli bácsi
őstag
Na, egy helyi akció. Hátha az ország másik felébe is eljöttök, kutyaütők, egy kis akcióért
: [link]
Meg virágzik a Csáfordi tőzikés, most, ide kb 20km. Csak mondom ám.
Ne számoljátok, nagyjából 191,5 ft-ra jön ki darabja. Szákó mesterrel lehet kukoricázni.
-
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Szerintem 50m-re elég a 360-as (igaz ha beljebb kell menni akor kell 390) bot és Médium bot kell neked ekkorra halakhoz.
Top Mix AsterX is jó még, de Benzárt venném.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Egy durung, azokhoz képest amit ajánlottak, arra a célra, amire szeretnéd használni. Inkább folyóvízi botnak való, 160gr-os dobósúlya van. Amire használnád, csak akkor lenne értelme, ha megtömött bordás kosarakat szeretnél vele hajigálni, esetleg etetőrakétázni.
Finomabb, "valódi" feeder pecához nem kell ilyen seprűnyél, teljesen jók a kolléga által ajánlott típusok. A Benzár egy újabb fejlesztés, kecsesebb, a Vanity pár éve (talán 10..?) piacon van, ugyanezt árulja Döme mester más színben....És nem véletlen hogy még mindig árulják, kiváló bot ebben az árban, rugalmas, nem törik..
Ilyen fehér festésű botokat, orsókat amúgy eleve kerülök. Szép, de nem az igazi a festék, egy szezon, és sárga lesz a fehérből.....
Megjöttem melóból, ugye én általában 24-ben tolom, így
át szoktam futni előző nap mit írtatok, látom emlegetve vagyok. De legalább nem a kényszervásárlói aspektusban.
-
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Oké elkönyvelem jásznak, dominak nem elég hengeres.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Ja, kimennék valahova én is, de meló most nem nagyon enged, meg más dolgokat kell előre sorolni. Talán 1-2 hét múlva.
-
galervin93
addikt
Mai horgászat is elmaradt, de legalább alakul a kert.

Az a nagy csúf helyzet, hogy március van és van összesen 2 pecám az évben, meg nulla halam... Sürgősen változtatni kellene ezen.
Mondjuk most már végre ahogy hosszabodnak a nappalok több lehetőség van pár órás pecákra, de most annyira matchezni vágyok, hogy már nagyon. Múlthéten a hóban kínomban már hógolyókat gyúrtam és lőttem csúzlival, elvonási tüneteim vannak...

-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Ha kapsz valahol, akkor a Benzar Method Lake Feeder 390- es botot ajánlom, ha nem kapnál akkor esetleg a Nevis Vanity Carp Feeder 390-es bot vagy valamilyen hasonló jöhet szóba.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Ez akkor Zolibácsi terepe.
-
jézusom
addikt
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Jásznak elmegy
nem sokat fogtam még, de képek alapján ok. -
jézusom
addikt
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Ha mellé raknék küszt látnad a különbséget.
Ez színezetre bodorka, de sokkal nyúlánkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- RAM topik
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Smart home kiarusitas
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb ez jut eszembe 1-2 emberről úgy, hogy nem is ismerem őket