Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Uraim!
Kell KRESZ vizsga ahhoz hogy forgalomban cangázhassak?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Novics
senior tag
Bizonyára hülyeséget fogok kérdezni, de már megszoktam, hogy annyi féle szabvány amennyit nem szégyelnek a gyártók, szóval... Már jó ideje érett a lánccsere gondolata benne, ami a hátsó sor cseréjét is magával vonja. Ma elszakadt a lánc, így nem nagyon van értelme tovább töprengeni a dolgon. Egy Shimano CS HG70-9 hátsó sor van, namármost elég ha 9-es Shimano sort nézek, vagy még másra is figyelni kell, mert adott esetben nem kompatibilis a 2 rendszer? Tippre nem lehet gond, de láttam én már karón varjút - bármit jelentsen is ez!
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
imyourfriend
őstag
válasz belaazallat #48471 üzenetére
Remélhetőleg egy jóféle darabot vettem. Picit berendelt a bolt ahol szoktam vásárolni (tudtam hogy van olcsóbb hely) csak odajárok szerelni, valami pénzt nekik is kell adni.. ma pedig jöttem haza hát nem elkapott az a k**** eső, el nem hiszem. Jó kis 2 órás pucolás vár, ki kell facsarjam a vizet a gépből valamint meg kell tisztítsam. Pedig hétfőn töröltem át az egész hajtást, az vagy fél óra volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mewryck
tag
válasz Tigerclaw #48493 üzenetére
levegőt kiengeded belőle,szelepkiszedővel kiveszed a szelepet,megfelelő mennyiségű olajat betöltöd,szelep vissza
olajmennyiség nagyon fontos, pár ml-ről van szó,de nagyban befolyásolja a tag mozgását,óvatosan a pótlással
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Tigerclaw
nagyúr
Sziasztok,
Levegős rugóstagnál a szelepen keresztűl lehet pótolni némi olajat? Fejjel lefele engedtem ki némi levegő és jött vele egy kicsi olaj és azt szeretném pótolni. Teljesen leengedném, tennék némi olajat a szelepbe és nyomnák bele némi levegőt, majd ezt ismételném pár alkalommal?
Szétszedni nincs kedvem, meg azt se tudom, hogy azt a részt szét tudom-e szedni.
Ilyen German-A LRS -ről lenne szó:
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
anorche1
őstag
Tudtok ajánlani olyan kulacsot, amiben nem lesz műanyag ízű a víz, és jól zár a kupakja?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Maximum1
őstag
válasz BoC1ka #48451 üzenetére
18 ker. Nemes utcai szerviz, itt értenek hozzá, de kilincselj egy pár boltban nyugodtan, látni fogod az emberen ha ért hozzá.
-
dbala
tag
A Manitou M30 az R7 utódja? Nagyon nem találok semmit róla. A hivatalos oldalon sincs róla infó.
Így vagyok a Schwalbe Tough Tom külsővel. Erről sincs semmi a hivatalos oldalon. Amit olvastam valami német fórumon, ott azt írták, hogy a Nobby Nic gazdaságosabb változata. Ezen kívül a Cube LTD-n ez van hátul. Semmi mást nem tudok róla. -
Toomy
senior tag
válasz concret_hp #48444 üzenetére
Időfutamokon használok. Mint az állat úgy ömlik a képembe az izzadság még 20-25 fokban is. Azok közt is van lukacsos, de ha már aero sisak akkor az legyen tele, hogy minél kisebb legyen a légellenállása. Minden napos használatra nagyon nem ajánlom!
-
Runner_fxr
Ármester
-
fpeter07
veterán
válasz Tothgera30 #48478 üzenetére
Nem nagyon jönnek be a KTM bringák, de a jövő évi Lycan pofás: [link]
-
Tothgera30
Ármester
Cannondale Jekyll 3 X12 - egész kis korrekt gép ez, 350-et szerintem megér.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
f27
senior tag
fejérmegyében nincs valakinek egy eladó rugóstagja?
-
Rottweiler89
senior tag
[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
bb71
őstag
válasz Runner_fxr #48470 üzenetére
Ha megemelem a keretet, mit ajánlanál és hol? Milyen márkát?
Közben rájöttem, hogy pl. a decathlonosnak nem állítható a kormány dőlésszöge, ez is jó lenne esetleg...
-
szjoci
őstag
válasz Rottweiler89 #48459 üzenetére
Szia!
Én ilyet használtam: CST C1386 All Purpose. Végül meg voltam vele elégedve, de komolyabb terepen csúszkál, emelkedőn elkapar, cserébe aszfalton szépen gördül. Az ára és a beletehető kilométerek nagyjából megegyeznek.
Üdv,
Joci[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz imyourfriend #48469 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni, 300km óta használom. Rétisün fórumtársnak már jó ideje megvan ilyen típusú gumija, ő többet tud róla nyilatkozni.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
imyourfriend
őstag
válasz belaazallat #48438 üzenetére
Lassan pedig fel kell szereljem, bár még jó 1000km-t maradhat a grand prix. Remélem nem az egyik pillanatról a másikra veszti el a tapadását.
-
bb71
őstag
válasz Runner_fxr #48466 üzenetére
Köszi a választ.
Is-is, de inkább aszfalt. 90% aszfalt, 10% erdőErre gondoltam:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
-
Runner_fxr
Ármester
Xl-es váz nagy lesz egy 176 centis gyereknek. Lehet hogy majd később belenő, de most még nagy, az meg balesetveszélyes lehet. Meg nem is lesz kényelmes.
Maximum L-es váz, de a jelenlegi mérete inkább M-es.Hol szeretné használni, aszfalt vagy erdő? Ha is-is akkor milyen arányban?
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Because #48460 üzenetére
Lemondtam róla. Sokba lenne, mire megépítem, abból a pénzből meg vehetek egy komplett, komoly AM gépet.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Because
őstag
válasz Rottweiler89 #48459 üzenetére
mi a helyzet a kona projectel?
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Rottweiler89 #48423 üzenetére
"Sziasztok!
Ajánlanátok külsőket, amiket többnyire aszfalton, betonon, és néha-néha terepen lehet használni?
Most 26*1,75-ösök vannak fent."Ebben tudna nekem valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
szerintetek az 51-es csepel royal váz megfelelő lesz nekem a 173-5 centihez? nem szeretek előre görnyedni
-
bb71
őstag
Sziasztok!
14 éves srácnak vennénk bringát, most - már 176 cm -, de a családban 190 környékén is vannak férfiak.
Most egy Rockrider 5.0 van neki 26-os, de már majom a köszörűkövön úgy néz ki rajta.
Mit ajánlanátok? Néztem a Decathlonban a Rockrider 340-est, ott pl. az XL méretűre 180-195cm-t adnak meg.
Vagy ez most még nagy neki?Köszönöm előre is a tanácsokat.
UI: más boltot is ajánlhattok, ahol érdemes körbenézni...
-
törölt tag
a drótos 25-ös ultra race 4000 ft a gumisprintnél
[ Szerkesztve ]
-
dbala
tag
Köszi! És a többieknek is!
Ezen én is meglepődtem, mert elvileg Smart Sam kellene, hogy legyen rajta. Erről a külsőről nem sok infót találtam. Az előző bringámon Racing Ralph volt, ezt szerettem nagyon.
Még nem volt semmi durvulás. Tegnap egy gyors kört mentem ~10km, főleg föld út volt egy hosszabb emelkedővel ahol eléggé jól kapaszkodott, itt jobb mint a régi fullym. Viszont a lejtőnél azért szokatlan volt, hogy ki kell állni a nyeregből. A teleszkóp szépen dolgozott, de nem nagyon kaptam el semmi nagyobb gödröt még.
A fékek amik még gyengék, de ez a két ujjas kar tetszik. Ami rossz nagyon az a markolat, így melegbe főleg csúszik. -
D.Orion
veterán
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #48447 üzenetére
Nálam a belső vagy ki lett csípve, vagy hibás volt, holnap készítek fotót.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
parkr
őstag
válasz concret_hp #48444 üzenetére
olyan nagyon nagy különbség nem hiszem hogy lenne, esetleg vegyél zárhatót - bár az lehet feláras
-
rétisün
veterán
ugyanígy jártam vasárnap conti ultra race-el....azóta is jó másik belsővel, már mentem vele vagy 120 km-t.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Maximum1
őstag
válasz D.Orion #48439 üzenetére
Nekem a karnál fújja az olajat lassan 1 éve, még nem kellet töltenem, az állító bizbasszon tekerek és újra jó, de már majdnem a végén van.
Még van 1 hónap gari rá, szívjanak vele ők.
Nem is tűnt porosnak, karcosnak, qva makró[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
tolja valaki aero sisakkal? mennyivel szellőzik rosszabbul, mint egy másik?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
dbala
tag
Végre meg lett az új kerékpár.
Eddig tetszik a 29-es kerék méret. A kis ívben kanyarodást még szokni kell.
De kicsit elszoktam a merevfarútól, lejtőn kicsit kényelmetlenebb volt mint a régebbi fullym. Bár felfelé jobb volt és az integrált hajtás is eléggé tetszik. A fékek még nagyon rosszul fognak, remélem ez majd bekopik. Nem hiszem, hogy azt érezném, hogy a régin 180-as tárcsa volt hátul ezen meg 160-as.Gondolkodom a lild-ben kapható cipőn, de írtátok, hogy sima pedálhoz nem jó. Azért, mert lecsúszik vagy mi a gond vele?
Csak azért kérdem, mert lehet nem jön be az spd dolog és akkor csak simán szeretném használni. Pont azt gondolnám, hogy merevebb a talpa ezért kényelmesebb benne tekerni. Most egy dechatlonos túracipőben szoktam tekerni, mert ennek aránylag kemény a talpa. Egy másik Salamon túracipőben többször begörcsölt a talpam, amit annak tulajdonítottam, hogy annak puhább a talpa és nyomta a pedál. -
addikt
válasz Mewryck #48369 üzenetére
Közben csináltam képet is.
Természetesen a felső az eredetileg a keréken lévő és az alsó a teszkós (felirat felül picit levágva: 28X1-1/2).
Azért ez nem kis szélességbeli különbség, ezt már lehet nem éri meg feltenni.Ha valaki a felsőből meg tudja állapítani, hogy az olyan méretűeket "bicajnyelven" hogyan nevezik, azt megköszönném.
Azt külösen, ha pontos márkákat is tudnátok javasolni, hogy mit érdemes venni, mert lehet be is rendelnék helyből kb 4 db-ot is.Sarki bicajboltba nem akarok menni, mert eladókban alapból nem tudok nagyon bízni és rámtukmálnak valami standard, semmi extra belsőt, ami könnyen lehet gagyibb, mint ami eddig a bicajon volt.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz BoC1ka #48385 üzenetére
Üdv! Nékem van. Youtube-ra pötyögd be, hogy Magura HS11. Találni fogsz légtelenítő videót. Igaz, hogy német nyelvű lesz, de olyan alapos, hogy érteni fogod. Én is az alapján tanultam meg. Bocsi mobilról írok, így keresgélni ezer év lenne.
(#48435) Maximum1: Hátsó fék bal oldali munkahengere nekem is ereszti az olajat. Kb. lecarom mivel 3-4 havonta kell után töltenem és légtelenítenem. Ekkora romlik annyit a fékhatás, hogy zavar. Egyszer akartam megcsináltatni, de 2 hónapot vártam a magyar forgalmazó alkatrészére aztán elköszöntem tőlük egy motherfucker email-el.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz imyourfriend #48437 üzenetére
Az van nekem is 25-ös szélesben(ultra race), most kaptam egy érdekes defektet, a külsőn sem kívülről sem belülről nincs semmi, ami a defektet okozhatta volna, mégis azom lett, belső csere, felpumpál, mentem vele 1km-t semmi.
Szerk: én 6500-ért vettem darabját.
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz belaazallat #48432 üzenetére
Én UltraRace-t vettem 9300-ért, már nagyon várom hogy kipróbálhassam. Érdekesség hogy a conti grand prix még ~4000km környékén is úgy tapad mintha új lenne, egy túlárazott KTM-re már csak ilyen futotta gyárilag. Sőt mi több, ismét sikerült kipróbálni az utódját a Relevatort, hát mit mondjak még mindig nagyon merev és masszív köszönhetően az új váz kialakításnak. No de ez nem a fényező topic, mert megkapom hogy egy túlárazott márkát dícsérek.
-
Maximum1
őstag
válasz BoC1ka #48393 üzenetére
Nekem HS11 van 2012-es évjárat.
Légteleníteni vidd el boltba vagy keres videót, beállítani meg szintén youtube, nem bonyolult én is innen lestem el.
Mennyiért vettet? Múltkor láttam ujjat, 15 ezerért 1 párat.
Nekem az egyik ereszti az olajat, a szerelőm szerint: ezeket sajna nem éri meg javíttatni, és még a magyar forgalmazó sem könnyíti meg az alkatrész pótlását, sőt bekéreti a garis féket és ők nézik meg.[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz Tothgera30 #48429 üzenetére
Ilyen hozzáállással tuti...
De ha ez azok a bringák, mikre gondolok, akkor nem hiszem hogy elviszik, pedig jó ár értük. Láttam őket "munka" közben. Nagyon jók!"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
szacsee
nagyúr
válasz lorcsi #48387 üzenetére
Ezekről mindig lecsúszok. Mikor kezdődik, mert neten még nem láttam róla infót. R:
Szerk: Hétvégén meglesek egy ctm-et. Csak 29er próba lesz meg méricskélés, de kíváncsi vagyok rá milyen vázat adnak ilyen ársávban ( belépő). Bringa megdönt, középcsapágy taposás oldalról mennyire használatos még merevség nézésre?
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
-
bandus
veterán
akik az asszonynak (is) keresnek bringát:
"Ha a pároddal egyforma jó bringát akarsz!!! Akkor itt vannak párban!
Ft250,000 – Kaposváron
Merida trekingek eladók! párban értendő az ár! Alu váz,hidrós fék....Xt-LX szettel!!"
facebookos triatlonos bolhapiac csoportban."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
syler123
veterán
Na megoldódott a kerékpárvásárlás, megvettem a bátyám 2014-es Gepida 500crs-ét, ő pedig megrendelte a 2015-öst. 100-at mondott nekem úgy hogy olyan 40-50k értékű cumó van rajta, Gepida első, hátsó lámpa, Continentál Sportcontact 2 külsők, 12k-s kilométeróra, Gepida kulacs, nyeregtáska Gepida stb. De valószínű hogy többet fogok neki adni, látva hogy neki mennyibe jön ki a 2015-ös, mert a 100k tényleg csak ajándék ilyen felszereléssel, kb 400-500km van benne, aminek majdnem felét én tettem bele. Nah ennyi gondoltam megírom hogy megoldódott a bringavásárlás, ha már ennyit kérdeztem itt.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #48409 üzenetére
Számván kud rikommend mí gúd tekerős cipellő?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Ajánlanátok külsőket, amiket többnyire aszfalton, betonon, és néha-néha terepen lehet használni?
Most 26*1,75-ösök vannak fent.[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Egy 10-zes rendszerhez egy 9-ces powerlink patentszem az problémás lehet? Csak mert berakattam egyet és ez került be. Gondot eddig nem tapasztalok. 10-zesnpowerlockom van itthon, de nem tudom összepattintani, plusz most olvasom, hogy az valójában csak 1x bontható.
-
atok666
őstag
válasz Napfénysüti #48419 üzenetére
Jaja, szelarnyek az nagy kiralysag minap bealltam 2 ficko moge kb 33-mas temponal... Olyan volt, mint mikor egyedul megyek 25-27-tel.
Atok
-
imyourfriend
őstag
20ezer jó magyar pénz+ középcsapágy egy [link] Shimano 105 FC-5700, középcsapágy sem túl drága hozzá. Annó bikestore24-nél vettem 105-öst ugyanígy 52-39-el, ahhoz képest hogy ebike-on 44800 forint hát nem tudom.. mellesleg nem vagyok dúsgazdag, nincsensokpénzem valamint nem fél milliós bringát ajánlok. ~25ezerért egy intergált hajtás ajándék az országúti kerékpároknál 105-ösből.
-
fpeter07
veterán
válasz Napfénysüti #48395 üzenetére
Ezért megyek én 20-23 km/h-val. Montin a túrázós tempó 12-13 km/h szokott lenni. Hosszú távon célszerű a fenntarthatóságra törekedni. (a kényelmes áttételről visszaváltok egyet) Emelkedőn ilyen melegben meg csak árnyékos oldalon lehet bírni. (vagy nagyon szenvedsz)
-
Solad
addikt
válasz hszilard666 #48408 üzenetére
Nézz utána, hogy honnan származik a Nike "Just do it" szlogenje
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
priusz
aktív tag
válasz Napfénysüti #48406 üzenetére
Mennyei megyein én is visszamentem a pályára törött singcsonttal. Nem volt jó ötlet
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Cathfaern
nagyúr
"Gondolom pénzhegyeket kapnak ezért, de én akkor sem károsítanám meg magamat. "
Hány órát ülsz naponta a munkahelyeden? Ha 1-2 óránál többet, akkor károsítod magad pénzért... -
Napfénysüti
nagyúr
Átlagembernél az a lényege de egy profinál ahol pénz is van már nem.
Náluk csak a teljesítmény számít és ők rengeteg dolgot feláldoznak ennek érdekében. Ezért nem tudjuk mi hogy ők mit hogy éreznek mert teljesen más szinten vannak.Més que un club!
-
hszilard666
veterán
válasz zoli03 #48377 üzenetére
Köszönöm!
Más:
Ti milyen cipellőt használtok a cangázáshoz? Én utcára Chuck's-ot hordok, de nem akarok abban cangázni, hamar eltörne a talpa a pehelysúlyomtól. Valami teremcipő kell? vagy futócipő? Strappes-lesz a pedál semmi belockolós profi cucc.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Napfénysüti #48406 üzenetére
Na jó meggyőztél De a sportnak nem az a lényeg hogy egészséges legyél? Gondolom pénzhegyeket kapnak ezért, de én akkor sem károsítanám meg magamat.
-
razzorr
őstag
válasz Because #48378 üzenetére
Nekem van egy ilyenem, vagyis az előző szezonos Lidl cipő,de szerintem 99%-ban ugyanaz.
Vettem bele egy normál stoplit és azóta működik rendesen,még a csavart sem kellett meghúzni, elég nagy tartományban lehet állítani hogy hova essen a talpán a stopli. Spinningen szoktam használni, szóval brutál tempót megyek vele,így nem kímélem
nekem egyedül az a gondom vele,hogy nem totál tépőzáras,keskenyebb a lábfejem és rendesen meg kell kötni a fűzővel hogy tartsa. A talpa elég kemény,próbáltam platformon is de esélytelen,járni sem jó benne.
Amúgy én 5555Ft-ért vettem[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hszilard666 #48404 üzenetére
Más a fájdalomküszöbe egy sporolónak mint egy átlagembernek. Plusz még egy dolog: adrenalin.
Tavaly egy focitorna döntőjében az egyik srác izomból szétrúgta egy ujjam úgy hogy S alakban meghajlott. Fájt de nem álltam ki a kapuból hanem végigvédtem és megnyertük a tornát.
És most képzeld el hogy a profik még ettől mennyivel másabb szinten vannak. Motorversenyzőnél is láttam hogy bukott, eltörött a csuklója és sézre se vette, pattant vissza az ülésbe és ment tovább.
Aki sose versenysportolt azok számára persze ez elképzelhetetlen de hidd el egy igazi sportolót hajt a szíve, a becsületvágy és az adrenalin.Més que un club!
-
anorche1
őstag
Lenne egy újabb kérdésem az országútisokhoz:
Mennyire van súly a tekerésnél súly a karotokon, vállaitokon? Kb. csak lóg, csak kormányzásra használjátok, vagy a testsúlyotok nagy része azon van?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
hszilard666
veterán
válasz Because #48403 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz forgalmoban tekeregni, remélem vigyáznak majd az autósok, különben beindul a visszapillantó gyűjtés!
Napfénysüti:
Nem néztem Nem hiszem el hogy ezt meg tudja csinálni mókolás nélkül. Nem olyan régen a hátamban becsípődött egy ideg valami hatására, annyira fájt hogy csak feküdni tudtam, na most pár törött csigolya valszeg még fájdalmasabb.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Because
őstag
válasz hszilard666 #48401 üzenetére
a kresz szabályai szerint ez nem történhet meg mivel egy ajtónyitásnyi helyet hagyunk az autó mellett valamit a vezető pedig egy járműszélességnyi hellyel kerül minket. na és akkor térjünk vissza a valóságba
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hszilard666 #48401 üzenetére
Láttad a közvetítést? Többször megállt igen fájdalmas arccal...
Látszott rajta hogy nagyon szenved.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
hszilard666
veterán
válasz priusz #48372 üzenetére
Gondolom tele volt pumpálva a srác kemikáliával, meg sem érezte
(#48380) dbala:
A KRESZ szerint kell lennie a cucclin féknek, meg amíg nem tudok rendesen skidelni addig kelleni fog De igazából nem árt vésztartaléknak ha rám nyitná valaki az ajtót a forgalomban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.