- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Ki tervezett már MW-re paraméterezhető modellt fusion360-ban?
Valahogy az OpenSCAD-es jobban működik szerintem, fusionosból mondjuk van 1-2 modell amit felrakok próba képen. -
Imy
veterán
Tegnap nyomtattam vagyis nyomtattam volna PETG FRJet self-extinguishing - White-et.
260 fok fölé nem tudtam a nozzle hőmérsékletét állítani a kijelzőről. Kisebb hőfokon csak kente...Majd feljebb felső rétegeknél már nem is tapadtak össze a rétegek. Az épített nyomtatómmal régebben ez az anyag probléma nélkül ment. -
Sketch001
junior tag
Ez erősen user függő. A h2d alapvetően a bambu szerint is prosumer gép, és abban egészen jó. Nekem pl kéne, abszolút tervben volt hogy megveszem, el is volt / van téve a pénz a projektre csak... Közbejött az fw kavarás, és így nem dobok ennyi pénzt a buliba...
Én plat kb alig nyomtatok, tavasztól őszig abs, asa és társai mennek reggeltől estig, és a h2d jelentősen stabilabb, fűtött nyomtatote durván jó lenne amikor pa6/12, pc és társai kellenének... Nem beszélve arról hogy végre menne ppa, pps is, és hasznalhatnam a hipset supportnak egyszerűen...
A h2d a legtöbb anyagot amivel az x1c is "szenved" mert a tárgy felhuzza magát az asztalról és sehogy se lesz egyenes azt a h2d simán hozza tukorsiman... És mint mondtam a dedikált support nozzle az nálam megváltás lenne... Vagy lehetne tpu betétet direktben hozzáadni pa-hoz... Vagy...
Oké multicolor bizbaszoknál is van némi előnye, de rendes anyagoknál iszonyatos durván szépen működik az egész mindenféle trükközés nélkül...
-
ffodi
veterán
Nem néztem meg a videókat, saját tapasztalatból mondom...
Május óta van H2D-m. Eddig nyomtattam vele: PC, PETG több színben, ABS, ASA-CF (különböző rétegvastagságokkal, ironinggal és nélküle, dupla fejjel, simán, stb). Szárítottam anyagot AMS2-ben és AMS HT-ben is. Pár probléma volt az elején, FW update megoldotta. Megfelelően szeletelve a (megfelelően megtervezett) modelleket a végeredmény kiváló.Másoknál voltak gyári hibás darabok, ezt aláírom...nálam csak az AMS-sel volt gond, de arra jött ingyen cseredarab, ahogy korábban írtam.
A másik pedig a lézer opció, na azt szerintem nem jó ötlet nyomtatóval kombinálni (ugyan abban a térben)...van rendes lézerem, brutál füstöt és port csinál, nem győzöm takarítani és elszívatni (rá is gyógyul a ventilátorokra, stb.). Nem is akarom elképzelni mi lenne a H2D belsejében egy fenyő lap vágása után...nálam alap hogy tisztaság van a nyomtatótérben és lehetőleg por sincs.
-
ffodi
veterán
Dummy rosszhír keltés.
Voltak gondok induláskor, ez tény, azóta orvosoltak kb. mindent. Manapság a youtuberek videóit max. azért érdemes megnézni mi van a dobozban (nem csak nyomtató esetén) a többi része full szubjektív és hangulatkeltő, sokkal inkább releváns nekem a valódi userek tapasztalata...
Az előző genhez képest van több előrelépés, nem csak a 2 fej (pl. nagyobb és fűtött tér, stb).Plug and play a H2D, de sokan nem hajlandók elfogadni azt, hogy ez továbbra sem azt jelenti, hogy mindig, minden geometriával és minden anyaggal hibátlan lesz a végeredmény. Legtöbb user továbbra is lusta és nem ért hozzá (és nem is akar)...ha van tapasztalata valakinek régebbi gépekkel, akkor tudja értékelni mennyire a kezébe ad kb. mindent ez a gép.
-
blountex
senior tag
és anyagot is spórolsz, mert van, hogy csak maga a support elviszi akár a modellnek a fele anyagát, amit bőven lehetne egy olyanból nyomtatni amire kevésbé vagy nincs szükség....
2 fejnek mindenképpen azt látom előnyét amit írtál, így végtelen variálásra van lehetőség, gyakorlatilag bármit ki tudsz nyomtatni, és ez a nem mindegy az 1 fejhez képest.
Azzal is lehet, de rengeteg idő, anyag veszteség, és sokan emiatt panaszkodnak.#12115 JasL
Persze, hogy több a hibalehetőség valamivel, de más szempontból nézve jóval előnyösebb, aki kihasználja a lehetőségeket benne.
"H2D szerintem a dupla fúvóka miatt azon az áron egyáltalán nem volt vonzó ajánlat"
Ha megnézed a piacot, dupla fúvókás nyomtatókat (akár idex vonalon is), akkor rájössz, hogy árban a Bambu adja a legolcsóbban.
Egyedül a Qidi Tech I-fast volt még annak idején ettől olcsóbb. -
JasL
őstag
válasz
Sketch001 #12114 üzenetére
Ráadásul a review-k szerint a H2D nem éri meg a felárat. Ahogy az X sem a P kijövetelével. H2D szerintem a dupla fúvóka miatt azon az áron egyáltalán nem volt vonzó ajánlat, de az S olcsóbba, és csakis a nagyobb építőtér miatt már az lehet annak, aki nagy cuccokat nyomtat. Szerintem ha kijön az S, sokkal többet el fognak adni belőle, mint D-ből és nem csak arányait tekintve. X-et nyilván senki nem vesz már szinte, ha azt nézzük hány P-t adhatnak el, és miért is vennének, ha kis nyomtatós farmot akarok építeni, X-ből 10 gépem lesz, P-ből közel 20, és rohadtul nem mindegy, hogy mennyi pénzt tudok visszatermelni vele egységnyi idő alatt. A két gép (X és C) pedig teljesen ugyanaz, amivel az X többet tud, az egy drága, majdnem P árú parasztvakítás lett mára.
-
Sketch001
junior tag
válasz
Norbi46 #12112 üzenetére
A vásárlók szempontjából valószínűleg jobb döntés lett volna, ami viszont üzletileg nem épp ideális...
Ahogy előbb volt x mint p jóval, itt is ez a kotta volt üzletileg jobb döntés. Előbb a fullos, drága, sokaknak jellemzően fölösleges dolgokkal telepakolt verzio, aztán később egy olcsóbb de azonos platformra épülő modell. A d tulajok szerintem jelentős része vette volna olcsóbban az h2s-t, mert az egész asztalt ki tudja használni legalább, egyszerűbb az extruder és nozzle környékén bármit javítani, és a dupla nozzle bár jó móka, rengeteg hibaforras, jellemzően fölöslegesen.
-
Imy
veterán
válasz
poli27 #12111 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy az 1 fejes mennyivel lesz olcsóbb. Én a H2D-n gondolkodok egy ideje erőteljesen, amit már párszor le is írtam ide.
Csak akkor lesz jó deal, ha sokkal olcsóbb lesz, mert a 2 fejes verzió szerintem nagy durranás, több színes (főleg 2 szín esetén vagy supportok esetében) nyomtatásnál sok időt megspórol. -
poli27
Topikgazda
Nemsokára kijön a H2D kistesója ezek szerint H2S néven
-
Sketch001
junior tag
Szerintem csak azt árulja a jake ami kompatibilis hivatalosan
68d, úgyhogy sok meglepetést nem okoz. Egyébként redditen tesztelték sokan hogy mi működik, és vannak puhabbak is amikkel sikerült mukodesre bírni az amst, de én inkább nem bontanek amst mert felcsavarta a feeder magára
-
JasL
őstag
Pici dolgok mehetnek ragasztó nélkül is, max letépi az alját pár réteg vastagságban, azt le tudod műteni a lapról minden más nélkül. Ezért modntam, hogy piciben kezdd, hogy nehogy baj legyen belőle. Ezek a TPU-k olyanok úgy képzeld el, mint azok a ragasztórudak melegragasztó pisztolyokba, csak kicsiben: rugalmasak, hőre megfolynak, aztán ragadnak mint állat egymáshoz, PEI-hez. Kicsiben kezd, akkor nem károsodik az acéllemezen a védőréteg, aztzán ha azt tapasztalod, hogy túlságosan ragad, akkor mehet a 3dlac spré. Meglátod, TPU és TPU között is van különbség, én már vagy 3 félét próbáltam, és mind tok máshogy viszonyult a laphoz.
-
zedok
őstag
válasz
ptesza #12096 üzenetére
Koszonom szepen. Nem neztem meg a szoget korabban - igy hat ez is a tanulasi folyamat resze!
Sketch001 #12094: koszonom a tippet! Utolag ez nekem is megfordult a fejemben (variable layer height) csak most nem vagyok nyomtato kozelben. A lassitas is jo otlet!
Viszont ha uj anyagot hasznaltok, csinaltok barmilyen teszt nyomtatast? Pl. overhang test vagy string test? Vagy inkabb ha mar baj van? Pl ha ASA-t vagy ABS-t szeretnek nyomtatni kell-e / erdemes-e valamilyen teszt mintat csinalni?
-
doc
nagyúr
Koszi mindkettőtöknek, akkor a gyári texturalt PEI-re mehet siman, akar ragasztó nélkül is?
csak apró dolgok kellenek, Switch stickjere sapka, óra szijahoz gyűrű, ilyenek, szoval arra gondoltam hogy nem a csövön keresztül vezetem hanem siman betolom az extruderbe (pár méteres mintákat rendeltem Alirol, 1-2 gramm lesz mindegyik cucc csak. -
JasL
őstag
Semmiképpen se a smooth PEI lapra! Most tépkedtem le egyik nap róla TPU-t, még szerencse, hogy vékony volt a tapadási felület (tömítőgyűrű, 1.5 mm-es fallal), azért így is pár réteg a lemezen maradt (leszakadt az alja). AMS kizárva. Én arany lapra nyomnám a külső cuccról. Valamitn még egy fontos dolog! TPU fila profilt használj, és első körben még így is állítsd SIlent-re a nyomtatást, mert akkor felezi a sebességeket! Legyél türelmes, 150-200 (PLA) helyett 20-30mm/sec a TPU nyomtatási sebessége. Valamint nagyon ajánlom, és tartsd be, hogy először nyomtass valami vékonyfalú csövecskét állítva, és utána próbáld meg leszedni, emrt ha csak fogóval fog lejönni és a következő modell nagy felületen hozzátapad a lapodhoz, az olyan lesz, mintha ráintegrálódna, és ki fog szedni darabokat a PEI fóliából garantáltan (velem megesett), és tönkreteszi a lapot. Szóval szép lassan nyomtass vele, és először csinálj próbanyomatokat, mert itt nagyon könnyen rá lehet b*szni és drága hibát véteni! Amúgy a technikai magyarázat, hogy mirét kell lassan: tömködi bele a rugalmas anyagot az extruder, csakhogy ő még a csövön belül is szeret elhajlani ha tud, izeg-mozog, de nem nyílegyenesen megy a nozzle-ba, próbál meghajlani. És ha már a nóziban van, akkor előbb összetömörödik, aztán kilő. Van, hogy másodpercek múlva kezd el folyatni, ahhoz képest, amikor mondjuk egy PLA már kijön a végén, mert előbb nyomást épít fel.
-
doc
nagyúr
Jövő héten nyomtatnek pár dolgot TPU-bol, mire figyeljek? Főleg milyen plate-re nyomtassak hogy aztán ne legyen kuka?
-
ptesza
senior tag
Pedig az a support kellene.
Az a szög 50° és már a 45° szög esetén is problémás lenne. Az lenne az igazi, ha ez 40°lenne vagy kisebb. Vannak erröl YT videók is szép számmal. Lényeg, hogy ez a design egyáltalán nem support free barát. (ezen a ponton) Remixelni kellene vagy bekapcsolni a supportot. Másik orientációba elforgatni nem igazán lehet. Szerintem. Vagy próbálkozhatsz 0.6 vagy 0.8 nozzle-vel. Ott nagyobb a csíkszélesség és ezért kevesebb lógna a levegőbe. Ezt lehet egy kicsit növelni is. -
Sketch001
junior tag
A petg alapvetően két dolgot nem szeret, az overhang-et és a bridge - et. Mivel melegen nyomtatod és minimális hutessel így ez nem javít a helyzeten.
Viiiszont én pár dolgot kiprobalnek.. Egy kicsit lassitanek legalább a külső fal nyomtatason, inner - outer fal sorrend hogy a külső fal kapjon némi tapadást befelé is, és ami tényleg tud segíteni sokat, az a variable layer hight. Magyarul x hogy hogy van benne de itt a wiki ha nincs meg [link] az alacsonyabb retegvastagsaggal lehet javítani sokat ezeken a peoblemakon, ha nem akarod az egészet lehuzni egységesen valami alacsonyabb profilra akkor ezzel dinamikusan tudod állítani ott ahol valóban kell.
-
JasL
őstag
Az az anyag ezek szerint kisebb overhanget tűr el, ez nem egy bedrótozott dolog, hogy minden gyártó minden tekercse elviseli az alap gáyri beállítást. Lejjebb kell venned a szögét, és akkor már fel is akarja majd állványozni valószínűleg, azt gondolom nem akarod. Marad a más anyagból nyomtatás.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Nyomtattam egy univerzalis tablet tartot ami elvileg support nelkuli design - viszont a kulonbozo overhangeknel neha hibas a layerek fektetese.
P1S - Jayo PETG - bed 70 - nozzle 230Forrás: [link]
Tul gyors a hűtés? Vagy csak a hianyzo support? (ami elvileg nem kell) Ezek mind overhang falak - ahol nincs overhang az szép.
-
JasL
őstag
Na a légmentesen záródó nyomtatott dobozba 1 hét alatt úgy bekötött az elasztikus ragasztó, hogy 2 cm mélyen is kemény, mint egy darab gumi. Pfff... 5000 ft volt 50ml.
-
Imy
veterán
Egy új modellem, elektromos kötődoboz tömszelence bevezetőkkel. Minden paramétere személyre szabható.
-
JasL
őstag
Nagyon dizájnos lett! Nekem jónak tűnik. A menetemelkedésnél nem nagyobb, mint 45 fok ugye? Úgy kisebb eséllyel romlik el támaszték nélkül. Azzal a teljesen gömbölyű véggel az a baj, hogy a kupola felső belső ívnél már támasztékot fog kérni! Inkább chamferrel old meg, 45 fokos lecsapással, mert azt felépiti utána meg ráhidalja a tetejét, és akkor azon a lapos felén nyomtatható is szépen! A lyukacsok tök jó ötlet! A nyomtatások sajnos nem szeretik a kupolákat, supportless nyomtatásnál, és ugye az a cél.
-
doc
nagyúr
Valami ilyesmi? a kulso atmeroje 36.8 mm, az adapter tengelyen a belso lyuk atmeroje 37 mm, elvileg ez szepen illeszkedik, nem csuszkal de kiszedheto/berakhato. Menet van szinte vegig, szoval jo sokaig "tomoritheto" a szilika. A legzolyukak atmeroje 2mm, ami nekem itthon van szilika ott 3 mm atmeroju a golyo, elvileg jo kell legyen
A vege le van gombolyitve, igy nagyobb feluleten tud kozlekedni a levego, mintha csak lapos lenne.
MOD: most nezem, milyen csinos kis b*ttplug lett
-
JasL
őstag
Köszi zedok! Tudod mit
-
Sketch001
junior tag
válasz
poli27 #12069 üzenetére
Igazából meg nem. Az x1c flow dynamic (pressure advance) és flow rate kalibraciot "tud" a lidarral, de alapvetően egyik se túl pontos és ezt a bambu is tudja... Wikiben is írja "However, please be advised that the efficacy and accuracy of this method may be compromised with specific types of materials." a puszta tény, hogy félig eldugult nozzle mellett is lefutnak és engedi tovább a nyomtatást részemről elég pontosan mutatja hogy mennyire működik ez.
Szerintem a p1 userek 99.999%-a sose csinálta meg egyiket se kézzel és nem nyomtat szemetet
-
Imy
veterán
válasz
ParadoxH #12067 üzenetére
Valószínű, hogy várni fogok BF-ig, mert nem jön össze a kupon. Ha megjön a H2D és beválik, akkor az X1C-t eladom. Ha H2D lesz. ha nem, akkor marad az X1C csak veszek mellé egy másikat tartalékba, és akkor jön mellé 2 db AMS2. Ez a két opció ami nálam egyenlőre opció.
-
ParadoxH
aktív tag
Szvsz én nem váltanék a helyedben. Főleg ha nem nyomtatsz csak modelleket, azt is magadnak. Ha meg mindenképp szeretnéd látni a H2D-t akkor érdemes az X1C-t eladni és azt hozzárakod a kuponokhoz és veszel egy H2D-t.
A másik opció, hogy kivársz black friday-ig. Utoljára az X1C combo emlékszem, hogy 1000 euro volt. Ha pedig kivársz akkor látni fogod, hogy lesz-e kistesója a H2D-nek.
-
JasL
őstag
Szerintem kérdezd meg Polit, hogy P1S mennyire tudja ugyanazt, mint az X1C
A két gép 95%-ban ugyanazt tudja, csak nem 5% különbségért az árban! Szerintem vegyél egy P1S-t, utána fogni fogod a fejed, de még éppen időben ahhoz, hogy ne pazarold a keservesen összeszedett kuponjaid X1C-re
És az X1C alkatrészeid kompatibilisek vele. Kb az összes farmon 1db x1c jut 4 db p1s-re. Nem szabad betárazni x1c-kből mert rohadt drága. P1S-t meg annyit eladnak, mintha ingyen lenne. Gondolkodj el azon, hogy mégis veszel masodik gepnek, ugyis visszakuldheted ha szar. Hidd el nem akarunk rosszat neked, nem veletlenul irjuk, hogy p1s az egy x1c muanyag burkolattal.
-
Imy
veterán
válasz
poli27 #12062 üzenetére
Én is elenyésző modellt nyomtatok 2 vagy több színben. A supportok ahogy Te is írod tényleg jó a 2 fej. A nagyobb méret tényleg nagy előnye ahogy Te is írtad, de bevallom őszínén mióta meg van az X1C soha nem kellett a nagyobb méret.
Nem olvastam utána, de a H2D-nél nőtt esetleg az extrudálási sebesség? Mert az X1C-nél is az anyag kolátoz be általában, nem a nyomtató gyorsasága.
Mindkettő nyomtatónak a gyorsulása 20,000 mm/s², az X1C 500 mm/s-t tud ellenben a H2D 600 mm/s-ot. -
Imy
veterán
válasz
Norbi46 #12059 üzenetére
Nekem sem keres pénzt, csak a modellekből jönnek a pontok, vagyis most már csak éppen csepegnek.
A H2D utódjáról vajon vannak hírek, hogy mit fog tudni?
X1C-ért igaz 2 db P1S-t lehet kapni, ami azért elgondolkodtató igaz, ami nekem is megütötte az ingerküszöböt.
H2D-t éppen be tudom talán tenni az X1C helyére, de nagyon-nagyon kérdéses hogy éppen befér-e. -
Norbi46
aktív tag
Nyilván P és X szériát is most kellene venni akcióba. X1C ugye nem megérős.
Nekem nem keres pénzt a nyomtató tehát H2D-t én nem hiszem hogy veszek mondjuk pénz megvan rá, de így véleményem szerint fölösleges pazarlás. Én megvárom H2D "butított" változatát hogy mit tud és milyen áron. És vagy utóbbi vagy P1S lesz. -
Imy
veterán
Ez egy nagyon OFF téma... Más mit csinálna?
(P1S-t nem vennék, pedig igen jobban megéri, lehet nem is hülyeség)
Jelenleg egy X1C-m van.
Kuponozni akarok, de idő mire összejön 2000 Eurónyi, sztem csak ősz végére, ha...
H2D-re gyűjtők. Mennyire érdemes, és mennyire éri meg?
Vagy inkább tartalékba (jelen nyomtatóban kb 1800 óra van, és októberben lesz 2 éves) vegyek egy X1C-t, vagy P1S-t? És cseréljem le a két jelenlegi AMS-emet AMS2-re? -
Sketch001
junior tag
válasz
Norbi46 #12054 üzenetére
"When the tool head moves into the front-left corner with a right-to-left motion, the lever of the cutter is pressed against the stopper, so we also added a visual representation of the area in Bambu Studio to know about this limitation and avoid issues during printing. The lost print volume is 18x28mm² for the front left corner. "
Ott van benne a mérete a zónának. Ha nem kapcsolod ki akkor ennek megfelelően tudod tervezni a méreteket.
-
JasL
őstag
[link] aki teheti, kérem töltse le és ossza meg, valamint ha látjátok értelmét, hogy az algoritmus terjessze. Kisbabás családoknak segíthet, ha eljut hozzájuk, a bolti ár ötödéből kijön.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
P1S-nél mekkora X és Y irányban a tényleges max nyomtatható méret? -
doc
nagyúr
Persze, sot, igazabol minden iranybol lyukacsos kene legyen, a palastja is, bar kerdes nyilvan hogy a spulni belsejeben ott tud-e egyaltalan kozlekedni a levego.
Azon gondolkodom, teszek a szeleire rugalmas kis nyulvanyokat, igy beleszorulna a tengely belsejebe, nem mozogna forgas kozben, igy tuti csendesa kihuzast elvileg nem akadalyozza meg ha jol van belove a vastagsaga.
-
JasL
őstag
Ja elfelejktettem írni, de logikus, hogy a cső alja és a tekerentyű teteje lyukacsos, hogy azért közlekedjen is a pára befele
-
JasL
őstag
Oké, légyszi, azt tudnám hasznosítani! Nekem a vékony verzióba kellene. Olyat ami nem lötyög, ne zörögjön nekem nyomtatás közben, néha próbálunk aludni mellette
Ha tervezel, olyat kellene, hogy a kupak úgy csavarodjon az új elembe, hogy ne legyen neki koppanó pontja, hanem addig lehessen tekerni, amig a szilikagyöngyök teljesen össze nem paszírózodnak, hogy ne mozogjanak mint egy mosógépben nyomtatás közben ahogy forog a tekercs.
Rittyentettem ilyen kis vázlatot: ilyen süllyedő fejű csavarkupak kellene, amin van egy ksi kiálló bizbasz amit két ujjal lehet beletekerni, és a tetején sok menet, hogy lehessen tolni a gyöngyöket. A henger meg olyan széles lenne, mint a kis vékony belseje, nem túl szoros, de nem is túl laza
Kivehető lenne, moduláris a gyöngyös hengerben a páraszívó cseréjéhez.
-
-
JasL
őstag
Tudod hogy lehetne még ezt fejleszteni? Ha a közepébe szilikatartó hengereket tenni modulárisan utólag, tehát egy olyan hengert, aminek a végei lyukacsosak és összecsavarható, és akkor az nem csak plusz súly lenne, hanem még értelmesen lenne páraszívó is benne! Na nem jó ötlet?
-
poli27
Topikgazda
Nekem nem engedi, mindig ugat hogy nem lehet, mikor próbáltam..
Ezért írtam hogy nem lehet, ... Akkor nálam nem tudom mi az oka...
Közbe rájöttem, céges vásárlásnál nem engedi a 3djake
Lehet a Bambunál is ez a hiba... de fura mert a Vidaxl pl engedte klarnával fizetni a medence cuccokat cégesen..
-
koziz99
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék vásárolni egy p1s combo (ams1) nyomtatót.
Szerintetek honnan lenne érdemes megrendelnem? Melyik lenne a legmegbízhatóbb oldal? 3 helyet találtam.
1. eu.store.bambulab.com
2. 3djake.hu
3. 3dee.hu
Részletre szeretném, ezért az első két oldalnál a Klarna kamatmentes részletfizetés is szimpatikus. Jelenleg a 3djake.hu amivel szimpatizálok.
Előre is köszönöm a segítséget! -
JasL
őstag
Tökéletes lett! Imádom! Megy neked egy boost token! És köszönöm, hogy megcsináltad a teli verziót!
-
-
JasL
őstag
Na letéptem. Pont belement a gyári guriga a papír közepébe, csak nem lehet teljesen összetolni a kettőt, mert mintha túl széles lenne a papírhenger és így lényegében nem lehet összetekerni a bambu műanyagokat. Ilyenre volt már vmi megoldás amiről lemaradtam?
-
JasL
őstag
Amikor letépem egy papirtekercs oldalát, az mindig jó helyen szakad el? Nem lehet elrontani? Még sosem csináltam.
-
poli27
Topikgazda
Universal Spool v4 (for AMS & AMS lite) by Kubikossi MakerWorld: Download Free 3D Models
Letéped az oldalát ezt meg ráteszedA rugós közepe miatt bármelyik papírtekercsre jó
Beépített filament megfogója van ami tök faxa pl
-
Joshi
titán
A külső filament tartó nyilván csak akkor járható út, ha az AMS-t tudod nélkülözni.
Itt találsz jó megoldásokat.
ui.: van még olyan mod is, ami a rollni két szélére tervezett élvédőkkel próbálja orvosolni ezt a hibát. Mármint hogy rendesen tudja tekerni a gumigörgő a rollnit. Nekem ez nem vált be, habár lehet van olyan verzió ami már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest