- eBay-es kütyük kis pénzért
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
yodamester10 #3136 üzenetére
Mármint az apnoe funkciót nem, de még mit nem?
-
Zolix
tag
válasz
yodamester10 #3136 üzenetére
Az pedig ez egyik legfontosabb lett volna!
-
Zolix
tag
A watchOS 11 használatához iOS 18-as rendszert futtató iPhone Xs vagy újabb iPhone, illetve második generációs vagy újabb iPhone SE, valamint a következő Apple Watch-modellek egyike szükséges:
Apple Watch SE (2. generáció)Apple Watch Series 6 Apple Watch Series 7Apple Watch Series 8Apple Watch Series 9Apple Watch Series 10Apple Watch UltraApple Watch Ultra 2
Nem minden funkció érhető el mindegyik eszközön. -
Zolix
tag
Sziasztok!
Vennék egy watch 7-et, ezen úgy tudom megy a legújabb OS11,
de bizonyos funkciók nem fognak működni(apple oldalán olvastam) mik lehetnek ezek?Valaki tudna erről valami infót?
Nem nagyon találtam semmit a neten! -
Poonkie
tag
Sziasztok!
Apple Watch Series 8 akkumulátor cseréhez (79% a jelenlegi állapot) keresnék megbízható szervizt. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, szívesen venném az ajánlásokat. Köszönöm!
Üdv,
Pali -
r3dsnake
nagyúr
Nagyon meg vagyok elégedve az S10 üzemidejével.
AOD mellett, kikapcsolt zaj/siri hangfigyeléssel óránként kb 2-3%-ot merül. Cellularon 5%-ot. Tegnap 6 órás gps használattal (túraséta tracking, auto low power mode edzés közben) merült 100-ról 66%-ra. Aztán használtam tovább ugyanúgy egész nap+alvás monitorozás. Most másnap reggel 28%-on raktam töltőre. Rátöltve közben egyszer sem volt.
Szerk.: Nem válaszként akartam postolni.
[ Szerkesztve ]
-
kopogo
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával hogy adott egy Apple watch S 7 45mm
az EKG funkció nem működik elindul de nem csinál semmit.
Volt gyári visszaállítás illetve két gombos újraindítás.
Valakinek esetleg valami ötlet? -
0xmilan
addikt
válasz
burgatshow #3113 üzenetére
S9 Cellular-on nekem soha nem jott ertesites arrol, hogy fel van toltva. Most tudtam meg, hogy ilyen letezik.
Be volt kapcsolva a Sleep alatt a Charging reminder. Kikapcsoltam, majd vissza es ujrainditottam az orat is. Felraktam tolteni es megint csak nem jott semmi ertesites a telefonra 100%-nal.
Arrol korabban jott, hogy alvas elott rakjam fel tolteni, de a teljes toltottsegrol meg soha.Na de most telepul a watchOS 11.3. Az majd biztosan javit minden hibat...
-
Nekem kezd elegem lenni az órából. 8-as verzió. Értesítés vagy jön vagy nem. A hívások rendre nem jönnek át az órára. Pedig minden be van kapcsolva elvileg.
Üzenet dettó…. Mindig fel kell oldanom, régen ha telefon nálam volt, magától feloldott…
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Noxy
veterán
válasz
r3dsnake #3111 üzenetére
Sztm is. Az S5-6 soha nem jelzett a telefonon, ellenben 5 percenként csilingelt. A S8 viszont most jól mükodik. Jön az üzenet a telefonra.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
pamesz
tag
Sziasztok! Azt hol lehet beállítani, hogy az óra teljes feltöltésekor jöjjön egy értesítés telefonra, hogy az óra teljesen feltöltve. Régen ez ment. Most jutott eszembe, hogy ez már hónapok óta nem megy nekem. Valami elállítódhatott.
[ Szerkesztve ]
-
liberacse
lelkes újonc
sziasztok
olyan problemam lenne a watch se 2nd-el, hogy ha le huzom az ertesiteseket majd megnyomom a cornert akkor megfagy az ora 1-2 mpre. nem mindog jon elo, olyan 10bol 2-3szor. ezen kivul semmi mas anomaliat nem tapasztaltam. legujabb 11.2 van rajta. lehet kezd gyenge lenne a hw?
-
Noxy
veterán
válasz
waszabi07 #3098 üzenetére
Minden passzol mindenhez, mert ha gond lenne ezzel, a kutya sem venné meg. Nem az alival, meg a minőséggel van baj, hanem a magyar felturbózott árakkal.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Nagyon megérheti mert az Alin uan ezek kb a felébe 1.50 - 2 $-ba kerülnek. [link] A 6-10 e ft meg nettó p..vakítás.
Ja és még a képeket is az aliról lopták.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Apple Watch SE2-m. Mikor hívnak, nem jeleníti meg a hívó képét. Nem tudja az óra, vagy nem állítottam be.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
ONTECH
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam hátha valakinek aktuális lehet.
Apple watch szíj webshop kiárusítás, minden termék 1490Ft -
r3dsnake
nagyúr
Megjött a vadiúj S10 végre (46mm, jetblack, cellular), és nem jó a töltőkábele… Ez így wtf, ilyet még nem láttam. Egyszerűen nem működik, kipróbáltam már mindennel. Régi watch töltőve simán tölt az óra. Küldöm vissza az egészet, nem örülök, hogy mégegy kört kell futni…
-
ShadowX
őstag
Sziasztok,
Van lehetőség arra, hogy a dupla koppintáshoz tartozó alapértelmezett action-t én válasszam ki? Pl. szeretném, hogy mindig a "dismiss" legyen az alapértelmezett és első opció amikor dupla koppintok, de ez apponként változik mit ad ki első helyre.
Köszi!
-
gaben88
őstag
-
gaben88
őstag
Tiszta sor, a sima fokusz be is van idozitve paranccsal akkor, amikor nem vagyok lakaskesenletes. Amikor az vagyok, akkor deaktivalom mindig a parancsot es akkor eler barki. De a Watchot turva gondoltam kiprobalom ezt az ejszakai testhomerseklet merest, de arra azt mondja az ora, csak akkor megy, ha az alvas fokusz van bekapcsolva. Na, gondoltam ok, ha tud hivni mindenki… de nem jottem ra, hogy ilyet, hogy lehetne alvas fokusz mellett. Igy marad a fokusz kikapcsolva a heten es majd jovo heten kiprobalom!
Koszi!@r3dsnake: nekem nincs olyan opcio lent, hogy “allow calls from: everybody”
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2, Apple Watch S10 46mm
-
markknight
veterán
Jól gondolod. Ezen a mai napig végig kell menni, személyesen lesz egy köröd náluk: https://szifon.com/2023/01/16/igy-aktivalhato-magyar-szolgaltatos-esim-nem-eu-regios-apple-watch-ra/
Nekem is így van. Az EID-et kapcsolják a multisimhez és onnantól meg fog jelenni.
[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
Újabb agymenés. Van arra mód, hogy alvás fókusz mellett is bejöjjön minden telefonhívás és sms és jelezze legalább az óra? A többi nem érdekelne, de ha ügyeletes vagyok, ezeknek mennie kéne...
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2, Apple Watch S10 46mm
-
Dwatti
addikt
válasz
sipoczgabor #3076 üzenetére
Én amikor véletlenül színház módot bekapcsoltam akkor nem rezgett ilyenkor.
-
Kbali
nagyúr
válasz
sipoczgabor #3078 üzenetére
Mondjuk én nem tapasztaltam szerintem soha ilyet az elmúlt bő 1 évben, amióta Apple Watch-ot használok.
-
Kbali
nagyúr
válasz
sipoczgabor #3076 üzenetére
Attól függ, hogy a telefon feloldott állapotban van-e, éppen ránézel-e: ha az óra azt gondolja, hogy úgyis látod a telefonon a bejövő hívást, mert éppen fel van oldva, akkor rezeg.
-
sipoczgabor
tag
sziasztok, mi a szarért nem képes rezegni a csuklómon az óra, ha 1 méterre lévő telefonomon jön be egy hívás? hol működik hol nem.. ébresztő dettó hol ilyen hol olyan
-
tajati
aktív tag
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Mai napon lett Telekomos számom. Jól sejtem, hogy azért nem tudom hozzáadni az esimet series 7-hez, mert USA cellular modellem van? Erre van valami megoldás, vagy felejtős? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow #3060 üzenetére
7 évig vártam a yettelnél, hogy végre elérhető legyen. Decemberben meguntam, és átmentem a telekomhoz. Egyedül azt bánom, hogy eddig vártam...
-
felali
tag
válasz
burgatshow #3063 üzenetére
Pont erre gondoltam.Kutya sétáltatáshoz minek mobil a Watch épp elég lenne.
-
markknight
veterán
válasz
burgatshow #3063 üzenetére
Legjobb dolog
-
Noxy
veterán
válasz
burgatshow #3060 üzenetére
Sztm meg nincs sok értelme az AW-t csak telefonnak használni.
Multi SIM az iPhone 13-15-16-ba, a fizikai SIM meg a melós olcsó iPhoneba, vagy akár egy butafonba.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
felali
tag
válasz
burgatshow #3057 üzenetére
Jelentem értem!
-
felali
tag
Sziasztok! Vettem egy Watch 5 cellulart.One szolgáltatónál vagyok szeretném az órát önállóan használni telefonként vagy a telefonba lévő esimmel vagy ha az nem megy akkor saját elöfizúval de ugylátom hogy nincs rá mód ha tudtok rá megoldást akkor segítsetek köszönöm
-
gabenh
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a második generációs SE-m watch OS 10.6.1-en ragadt és nem is lát frissítést?[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz
gaben88 #3050 üzenetére
De kéne. Mi nem látjuk, hogy nálad mi van be, meg kikapcsolva.
A rendszerszolgáltatásoknál is nézd át, hogy nálad mi van be, vagy kikapcsolva.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gaben88
őstag
válasz
gaben88 #3040 üzenetére
Nem mutatja. Valahol nem kéne neki ezt engedélyezni vagy nem tiltható ez valahol, hogy ne használja a GPS-t ez az app?
Illetve más belefutott már abba, hogy nem fut le a Parancsokban a Színház mód? Nekem most se be, se ki nem tudja kapcsolni Parancsoknál. Lehet, hogy 18.2.1 óta...
-
markknight
veterán
Mondjuk volt egy olyan előjele, hogy előző héten feltűnt, hogy random mennyi screenshot jelent meg, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Újraindítás után most nekem is jó lett, de elég fura módon mert az óra galériája nem mutatta a képeket, de a telefon már igen.
-
Noxy
veterán
válasz
markknight #3046 üzenetére
Múlt héten nekem is ilyen gondom volt az S8-n, de egy újraindítás után, előkerült az összes screenshot.
-
markknight
veterán
Van egy olyan bugom h az ultra nem menti le a screenshotokat.. megjelenik az effekt minden, de kép nincs.. restart nem segített
-
Ilyen Alza toltot vettem az orahoz, tapasztalatok:
- vastagabb, mint a gyari de fem az oldala
- ettol meg ugyanugy melegszik, mint a gyari- a toltesi sebesseg vegyes, de nem erzodik lassabbnak a gyarihoz kepest, bar en az az ember vagyok, aki idonkent a gyarira is ra tudja ugy tenni az orat, hogy lassan tolt 🤷
- eleg erosnek tunik a magnes, nem esik le rola az ora
- ami nekem fontos: sokkal erosebbnek tunik maga a kabel boritasa es a csatlakozasa is, ezt nem felek beletenni egy taskaba mas dolgok koze, ugyhogy nekem ez lett az elvivos toltom
Tavaly ev vegen vettem, akkor 8k alatt volt eppen, most 12. -
JamesHun
addikt
hát a séta felismerésről sokat tudnék mesélni.
Volt , hogy ránéztem az órára és volt 3 perc gyakorlatom, több mint 3000 lépéssel a hátam mögött.
Még futva is nehéz lenne 3 perc alatt 3000 lépést elérni.Úszásnál sokszor nem értem miért olyan nehéz észlelnie az órának, hogy A ból B be úszok, vagy B ből A ba és a nagy AI korában ha 40-50 mp körüli hosszokat úszok akkor a 6 másodperces hossz valószínűleg baromság lehet. Ha nem a gyári progival követed az úszást akkor van esélyed utólag belenyúlni és az anomáliákat kitörölni, de eddig amiket néztem hasonlóan szarul nézik a hosszt, mint az Apple, csak max javítható a baromság.
Pulzus része nem rossz, ha sportolsz van statisztika edzés utáni pulzus visszamenésről meg minden baromságról.
SeriesX: JamesSHun
-
Dwatti
addikt
válasz
burgatshow #3037 üzenetére
Jó ilyet olvasni ,hogy mégis hasznos !
-
Dwatti
addikt
"Automatan felismeri ha setalok es bekapcsol a pulzusmerest?"
Gyaloglást egy idő után ha be van állítva az auto mód akkor méri, de jobb ha te indítod mert nem mindig méri jól mikortól gyalogolsz ténylegesen.
Szerintem csak több száz méter után ismerte fel. Legalább is én ezt tapasztaltam igaz általában kutyasétáltatásnál ahol nem folyamatos a séta és akkor jelzett, hogy folytatom-e mikor megálltam ,és ott néztem a távot hogy nem igazán stimmel .A kerékpárt aránylag jól felismerte gondolom a sebességből.
Pulzus mérés aránylag megegyezett a Garmin fénix mérésével.
"Ezek szerint az en felhasznalasommal nem lenne feltetlenul elorelepes?"
iWatcot szokni kell Garmin után . Okos óraként előre lépés. Sportban szerintem nem, de használható.
EKG mérés nem tudom mennyire használható mivel nekem rosszat még nem jelzett.
De ha a görbéket nézem elégé összevissza rajzol nincs 2 egyforma mérés, lehet ez szakembernek mutat valamit számomra értelmezhetetlen. magas vagy alacsony pulzus riasztás szerintem hasznosabb de én nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz
burgatshow #3033 üzenetére
Köszönöm ez igy megvolt.
Az érintőképernyő miatt csak Garminhoz képest kaotikus kicsit, mivel ott a gombokkal könnyebben tudom indítani leállítani. -
footy
addikt
Ezek szerint az en felhasznalasommal nem lenne feltetlenul elorelepes?
Az 5 percenkenti pulzusmeressel tudnek elni, ha pontosabb edzes kozben.
Automatan felismeri ha setalok es bekapcsol a pulzusmerest?
Az uszas hossza nem annyira lenyeges, mert nyilt vizen ritkan uszok, medenceben pedig a garmin is ront. A pulzusmeres es maga az aktivitasnak a problemamentes inditasa lenne erdekes.
Hobbi sportolo vagyok, nem kellenek a tupontos adatok a megtett tavokrol, de az EKG es a pontosabb HR illetve HRV jelenlete tette erdekesse az apple watchot. (Series 10 jonne szoba, az ultra nekem tul draga)#3033burgatshow
Akkor gombbal nem lehet inditani uszast? -
burgatshow
veterán
Watch : Sport indítás leállítása érintő képernyőn-számomra ez néha kautikus ha közben kilépek a főképernyőre vagy nedves (állítólag megszokás kérdése)de korona gombbal nem működik!
Ha aktív a Fitness akkor jobbra húzod és ott lesz a Pause/Stop, ha a főképernyőre kimentél akkor meg érintsd meg a számlap tetején megjelenő fitness pálcika bábut vagy az app switcherrel menj vissza az appa és utána lásd első mondat.Ultrával nem tudom hogy ue vagy ott működik e a gomb?
Ugyanúgy működik mint a nem Ultra modelleken.A többi az szokás kérdése tényleg.
-
Dwatti
addikt
iWatch : Pulzus mérés 5 percenként .(edzésközben folyamatos) Garmin állandóan folyamatos vagy ahogy te állítod be.
iWatch : Sport indítás leállítása érintő képernyőn-számomra ez néha kautikus ha közben kilépek a főképernyőre vagy nedves (állítólag megszokás kérdése)de korona gombbal nem működik !
Ultrával nem tudom hogy ue vagy ott működik e a gomb ?
iWatch kültéri úszás közben gps sokkal pontatlanabb.
iWatch Fitnesz ap-egészség ap sokkal nehezebben áttekinthetőbb mint a garmin conect ahol minden egy helyen!
iWatch adatok gyorsabban átmennek az apba és pl a strawa-ba mint a Garmin.De lehet csak én nem értek az iW-hez megfelelően
iWatch okosabb és könnyebb .Ezért hordom napi használattal Garmint meg sportolni.
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Garmin Venu 2 orat hasznalok, viszont nem vagyok maradektalanul elegedett vele, ezert gondolokozom Apple Watch 10-re valtason.
Ezek amikkel nem vagyok elegedett:
- A Heart Rate tracking sokszor kesik es nem pontos (eronleti edzest, HIIT workoutot, kettlebell eedzes csinalok legtobbszor (neha van tura, futas, gyaloglas - ezeknel maradektalanul elgedett vagyok a Garminnal))
- Nincs HRV
- Uszast inditani vizes kijelzon kb lehetetlen (Nem erzekeli az ujjam. Az Apple Watchon lehet inditani a koronaval?)
- A Garmin app annyira nem jon be, foleg hogy sokszor kezzel kell inditani a szinkronizalastA tesztek alapjan a fenti pontokban jobb az Apple Watch a fenti pontokban es mivel iPhone-t hasznalok valoszinuleg jobb lenne az altalanos felhasznaloi elmeny.
Van esetleg valaki aki valtott egyik termekrol a masikra es meg tudja erositeni a fenti pontokkal kapcsolatos dolgokat?
koszi
-
gaben88
őstag
válasz
burgatshow #3027 üzenetére
Magyarország térképét mutatja, de annál többet nem...
-
gaben88
őstag
Ma voltam turazni, oran el is inditottam a turazast az Edzesen belul. Hol tudom megnezni, hogy merre jartam? Vagy a GPS nem alapertelmezett a kinti edzéseknél?
-
Imy
veterán
A watch 9-re feleségem ilyet rendelt. Neki már 1 hete fent van. A korábbiak 1-2-3 nap alatt lejöttek. Remélem ez beválik. Ha nem nem tudom még mit lenne érdemes kipróbálni.
-
havri1
félisten
Én 2 féle fóliát rendeltem rá aliról. Egy hydrogelt és egy lekerekítettet, ami nem hydrogel, hanem valami más anyag, fixebb.
A hydro ahogy vártam, gyakorlatilag aznap feljött a sarkokon, alámegy a por, kuka. (mivel lekerekített a széle az órának)
A másiktól féltem. Elsőre levegős maradt az egyik sarok, és zavart, egy hét után lecseréltem, az tökéletes azóta is (kb 3 hete van fent). Picit érzékenyebb asz érintésre, vagyis kevésbé érzékeny pontosabban, erősebben kell nyomni, az érintést nem mindig veszi.
Pár usd mind a 2, ennyit is ér.
Próbálom védeni, mert előzőt is szinte azonnal megkarcoltam.
(Pedig vigyázok rá)havri
-
hp16
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy S10 beszerzésén, eddig csak zafír üveges modelljeim voltak, de az új nagyon drága, létezik rá normális fólia vagy tok? S4-re akkoriban nem találtam. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
gaben88 #3017 üzenetére
Engem megszivattak ezzel, a kijelzőhiba miatt totál elutasították a szervizelését az órának. Plusz 120ezret kellett volna kifizetnem a kijelzőcserére.
Ami csak azért baromság, mert akár 45öt fizetek, akár 120-45-öt, a végeredmény ugyanaz, és új, refurb órát kaptam volna. És diagnosztika alapján az akku hibás. És nyilvánvalóan nem fogok kifizetni 160ezret egy 4 éves Series 6-ra, úgyhogy megy a "kukába" (polcra).
Fenntartható vállalat, mi?
-
0xmilan
addikt
BUE'K!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow #2993 üzenetére
Dehogy, nekem 2 éve csinált ilyet az S6, nem volt púpos az akku. Vissza lett ragasztva és azóta is úgy van.
-
Ha egy régebbi modell lenne, nagyobb lendülettel vállalnám be, de mivel egy viszonylag új óra, már nem szívesen használnám gyakorló darabnak. Egyébként szoktam itthon apróbb biszbaszokat szerelgetni, de óra méretűvel még nem volt dolgom. Majd megszülöm még magamban az ünnepek után, mert amúgy szeretek kísérletezni, de na, ez mégiscsak egy drágább eszköz.
Egyébként ezzel a céggel valakinek van tapasztalata? 30k-t hajlandó lennék kiadni érte.bostone: köszi, észben tartom őket. A 45k-t már azért sajnálnám rá, de így is olcsóbb, mint egy új darab.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Dawide@axele
aktív tag
Nem vészes! A nehéz része a kijelzőt levenni hogy ne sérüljön. De ez a te esetedben részben megoldódott mert levált! Maga az akku csere és a kijelző ragasztása nem nehéz
!Csináltam már sokszor! Series 0 , Series 3 , Series 4 és Series 7 esetében! A tapasztalat: ha kijelző sérülés nélkül lejön a többi gyerekjáték!Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
-
Kösz mindenkinek, utánanézek az akku cserének. Még Ausztriában vettem, amikor kint laktam, nem tudok arról, hogy ott is két év lenne, de azért utánakeresek.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Tesla topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lightyear - befektetési app
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói