Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszönöm szépen! Ezt valóban elfelejtettem, hogy normálisan ki kellene először jelentkezni.
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Odaadtam barátomnak a régi watchomat, amin gyári adatok visszaállítását csináltam, és az apple fiókomból is töröltem az eszközt. Ezek ellenére zárolva van neki, és csak én tudnám feloldani az apple fiókommal, viszont ő most nem tartózkodik a közelembem. Van lehetőség máshogy feloldani, vagy kénytelen leszek megadni neki a jelszavamat?
-
Noxy
veterán
válasz
brumicica
üzenetére
Az AW akkor is gyűjti az adatokat ha nincs ott a mobil. Újracsatlakozáskor meg rögtön szinkronizálja a telefonra.
Az hogy mi marad éppen otthon tel.. vagy az óra ezt nem lehet kiszámítani.
Mondjuk én előbb hagyom a töltőn az órát ha elmegyek, mint a telefont.
Arra amit szeretnél, csak T-s multiSIM az egyedüli megoldás.
-
brumicica
tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Igen, pontosan, Guardian 4 CGM szenzorosak vagyunk (Medtronic). Az iphone veszi és küldi a felhőbe 5 percenként a cukor értéket. Erre bőven elég a Domino. Szóval így a szülő és a diabmentor is látja az értékeket távolról. Persze csak ha a gyerek mellett van a mobil. De ha mondjuk kimennek az udvarra és az osztályteremben hagyja a mobilt, akkor nem
. Vagy otthon felejti a mobilt. Ezért volna jó az eSIM. -
brumicica
tag
Gyereknek hozott Jézuska egy SE3-t. (Cukorbeteg, ezen fogja a cukrát ellenőrizni). Nem szeretnék havidíjas T multisimet, az iphone-ban Dominó egyelőre. Valami más esim szolgáltató (1Global, Airalo stb) AppleWatch esim előfizetésre van lehetőség? BetterRoaming-ot (1Global) javasolják, de Magyarországon még nem elérhető sajnos. Köszi.
-
Noxy
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Elvileg. Gyakorlatilag meg nem cserélnek aksit az Apple szervizben.
HA is szoktak árulni aksi cserélt órát de ott van a leírásban, hogy az már nem vízálló. Na amikor ilyent tovább adnak, akkor jön a meglepetés.
Nálam is volt ilyen, ami pár mp-ig gőzben volt. Soha nem láttam ezután a kijelzőt. -
adp
őstag
Sziasztok. Melyik órának a legjobb az üzemideje? Igazából csak ez számít . Sokat sportolok és mérem is vele de a jelenlegi 4-es watch-om van, hogy nem bír ki egy teljes napot sem pedig már a wifi is ki van kapcsolva. Szóval cserélném. Jelenleg 40mm-es órám van és nem feltétlen kell nagyobb.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Hátha valakit még érint. Megtaláltam ami tényleg gyorstölti az órát
[link] Egy óra és tíz perc alatt 20-100-ra tölti. Én 20W töltőfejjel próbáltam. -
bbendre
őstag
válasz
Litta08
üzenetére
iOS 26.2 Apple Watch Wi-Fi változás (EU)
Az EU-s szabályozás (DMA) miatt az Apple módosította a jelszómegosztást. A cél a konkurens órák esélyegyenlőségének biztosítása.A lényeg: Az új Apple Watch beállításakor többé nem másolódik át a telefonról az összes régi Wi-Fi jelszó. Az óra csak akkor tanulja meg a hálózatot, ha az iPhone-nal együtt, egy időben csatlakozol rá. Ha nincs nálad a mobil, a régi helyeken is manuálisan kell beírnod a jelszót az új Apple Watch-on

Ez valoban olyan nagy gond?
-
Litta08
csendes tag
Sziasztok! Azoktól kérdeznék, akik feltelepítették már a 26.2-t, hogy végül ezt tényleg meglépték? https://www.hwsw.hu/hirek/69813/apple-airpods-live-translation-watch-wifi-sync-szinkronizalas-eu-dma-digital-markets-act.html
Vagyis most már nincs szinkronizáció a watch és az iphone mentett wifi hálózatai között? ha valóban ez a helyzet, akkor szerintem egy darabig még nem frissítek

-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Kényelem szempontjából a gumis vagy a textil óraszíj jobb? A vizet mennyire bírja a textil? -
Szerintetek miért nem tudok iMessage-t küldeni az óráról, amikor ott hagyom a telefont valahol? Olyankor az iMessage-képes kontaktoknak SMS-t küld.
-
AMD Power
titán
Reggelre az óra is kapott frissítést....
-
(ex)Cat
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy MultiSim-et szeretnék aktiválni az órára és amikor a a telefonon levő Watch alkalmazáson belépek a Mobilhálózat menübe, ott ráböknék a Mobilhálózat beállítására, akkor amikor kapcsolódna a Telekom-hoz és ugye fel kellene dobnia a telekomos oldalt, ahelyett egy hibaüzenet jön, hogy "A szerverkapcsolat megszakadt." és ennyi. Innen tovább nem jutok. Már beszéltem 4 ügyintézővel, elküldtem Wandát a picsába egy párszor, de semmi sem segített.
-
scdlsc
senior tag
A szíjat csek ezért említettem: "2-3 éve ugyanazt a számlapot használom". Van aki szeret ezzel pöcsölni. Én sem mindig variálom, de pont a múlt héten volt, hogy elővettem egy citromsárga pólót és hozzáigazítottam a számlap színét. Fekete nadrág, fekete cipő, fekete szíj, sárga póló és sárga számlap.
-
Nem mindenkinek ugyanaz a véleménye, ne piszkáljuk már egymást azért mert ki-ki másképp látja / használja a watchot.
-
Sasi001
őstag
Én például ha tudom, hogy nem viszek telefont magammal akkor is megnyitom az appot, hogy a mobil hálózat az órán csatlakoztatva van-e. Egyébként ez pont szakmai, hogy megfelelően működik vagy sem az órához tartozó app még ha valaki nem használja akkor is. Nem vagyunk egyformák.
-
lmno
őstag
Ez rendben van, de a számlap váltáshoz nem kell a telefonos Watch app. Vagy minden nap új számlapot szerkesztesz? A szíj cseréhez meg pláne nem kell az app

Persze mindenki úgy használja ahogy jólesik, csak fura volt ez az akadás probléma, mert nálam elő se jönne soha mivel nem használom. -
AMD Power
titán
Nálam minden rendben van.
-
lmno
őstag
Egyáltalán mit nézegettek a telefonon a Watch appban? Kb. soha nem nyitom meg.
-
Viper26
nagyúr
A Watch app másnál is laggol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Blu-ray írót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Vagy otthon felejti a mobilt. Ezért volna jó az eSIM.