- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-14 06:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
In-Whisky
tag
Na jó, azért annyira elfelejteni, hogy utána még autóba is ülsz és mész dolgodra, hát elég nagy fail na.
Amúgy tud emlékeztetni az edzés leállításáról is, ha úgy érzi befejezted, de nem állítod le.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez volt az, koszi.
Azt rontottam el, hogy Alarm-ot kerestem az appok kozott, de Clock van 🤷 Azt hittem, hogy ez ilyen system app, aminek nincsenek settingjei.
A felebredesrol meg annyit, hogy nem ez volt a kerdes, mindenesetre ha hozzad nyomnak egy rezgo csipogot orat, akkor felebredsz.És a telóra nem?
Amúgy az én órám nem csipog, csak rezeg.
-
tuareg85
tag
Ez volt az, koszi.
Azt rontottam el, hogy Alarm-ot kerestem az appok kozott, de Clock van 🤷 Azt hittem, hogy ez ilyen system app, aminek nincsenek settingjei.
A felebredesrol meg annyit, hogy nem ez volt a kerdes, mindenesetre ha hozzad nyomnak egy rezgo csipogot orat, akkor felebredsz. -
solikka
csendes tag
Az a baj, hogy egy ilyen utólagos törlés nem távolítja el az eredményeket az esetlegesen rosszul számolt awardokból. Pl. vezetek autóban 10km-t miközben futás módban vagyok. Akkor lesz egy olyan rekordom, amit soha nem fogok tudni megdönteni és teljesen irreális is.
-
bbendre
őstag
Sziasztok. Gábornak hívnak és a feleségem profiljárol írok. Kellene egy kis segítség. Vettem egy Apple watch ultra 2 amit pl ha egész nap fúll kihasználom... ...össze kapcsolva telóval, edzés, futás, mérések stb.. estére le is merűl az az 1 napot bír az természetes egy 2 éves és 92% nál??
Ha ultrat futsz, ironman akkor igen

Nekem az ultra 1 82%-os akkuval napi 4 ora GPSes edzessel is elmegy egy napot siman...
Elso korben inditsd ujra es kapcsolt ki az AOD-t -
Imy
veterán
Sziasztok. Gábornak hívnak és a feleségem profiljárol írok. Kellene egy kis segítség. Vettem egy Apple watch ultra 2 amit pl ha egész nap fúll kihasználom... ...össze kapcsolva telóval, edzés, futás, mérések stb.. estére le is merűl az az 1 napot bír az természetes egy 2 éves és 92% nál??
Az enyém 1,5 éves, és 2-3 napot elmegy normál napi használat mellett. 1 nap 30-35%-ot szokott merűlni.
-
In-Whisky
tag
Sziasztok, van arra mod, hogy a normal ebresztok csak a telefonon ebresszenek, az oran ne? Az a baj, hogy a felesegem is elkezdett felebredni rajuk.
Nemi kutatassal meg probalkozassal megtalaltam, hogy a sleep time-hoz tartozo ebresztoket lehet silent-re tenni, de azokra en nem tudok felkelni.
Ezen kivul a fokuszok jutottak az eszembe, de ott sem talaltam ilyet.
Vagy esetleg valami 3rd party app?De amúgy az óra app beállításoknál a watch alkalmazásban kapcsold ki a jelzések átküldését iPhone-ról.
-
In-Whisky
tag
Sziasztok, van arra mod, hogy a normal ebresztok csak a telefonon ebresszenek, az oran ne? Az a baj, hogy a felesegem is elkezdett felebredni rajuk.
Nemi kutatassal meg probalkozassal megtalaltam, hogy a sleep time-hoz tartozo ebresztoket lehet silent-re tenni, de azokra en nem tudok felkelni.
Vagy esetleg valami 3rd party app?Ha csak az óra rezeg arra szerintem csak te fogasz felkelni.
-
tuareg85
tag
Vagy esetleg valami 3rd party app? -
r3dsnake
nagyúr
Ennyit egy nem ultra is simán tud
-
Mária. B
csendes tag
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Van egy Watch series 8 45mm, 84%-os akkuval. Szeretnék váltani de szerintetek, hogy “száljak” ki ebből? Adjam el így ilyen akkuval, vagy rakassak bele egy új akksit és aztán hirdessem meg? Egyátalán mennyit érhet? Hallottam olyat is, hogy isteyle-ban beszámítják(onnan is vettem) 10 vagy 11-est szeretnék .Köszönöm a segítségeteket.
-
In-Whisky
tag
Sziasztok! Series 11-en (legújabb WatchOS) hogy lehet a hivatalos Workout appban elindított workout-ot discardolni. Pl. ha elindítottam, aztán elfelejtettem leállítani amikor kocsiba ülök. Akárhogy nézem, akármennyi cikket olvasok el, nem találok ilyen lehetőséget. Még Apple Support is olyan dolgokat javasolt, ami nem létezik az appban.
Azt tudom, hogy utólag lehet törölni workoutot, de azt szeretném, hogy ilyen esetben ne is szinkronizálja át a telefonra, hanem dobja el.
Miért nem jó neked, ha törlöd utólag? Pont ugyanaz lesz az eredmény, még azt is felajánlja, hogy a statisztikából is törli az infókat, ha kéred.
-
solikka
csendes tag
Sziasztok! Series 11-en (legújabb WatchOS) hogy lehet a hivatalos Workout appban elindított workout-ot discardolni. Pl. ha elindítottam, aztán elfelejtettem leállítani amikor kocsiba ülök. Akárhogy nézem, akármennyi cikket olvasok el, nem találok ilyen lehetőséget. Még Apple Support is olyan dolgokat javasolt, ami nem létezik az appban.
Azt tudom, hogy utólag lehet törölni workoutot, de azt szeretném, hogy ilyen esetben ne is szinkronizálja át a telefonra, hanem dobja el.
-
juve600
nagyúr
kint a watch os 26.5
-
bozsozso
őstag
-
In-Whisky
tag
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Watch S10-et használok, Azt valahogy be tudom állítani, hogy pl. 5km-es futás esetén ha elértem az 5km-t akkor automatikusan fejeződjön be? Vagy itt csak kézi leállítás lehetséges?
-
r3dsnake
nagyúr
Csak MFI certtel rendelkező töltő fogja a watchot normális tempóban tölteni.
Itt tudod ellenőrizni:
https://mfi.apple.com/account/accessory-search -
ferikek
aktív tag
van nekem egy vezeték nlküli powerbank-em, meg egy töltőállomás. Leőbbi 2,5W maxot igér, ubbi 5W-t. A watch tuti nem töült enyivel, kb 2 óra altt 55-60%-ot tölt bele.
Ez átverés - mármint a töltők gyártójától, vagy 3rd party dolgokkal koráltoz a watch? Csak mert a gyártó odaírthaná, hogy a termékével nem fog tölteni csak 0,8-0,9W-tal.
Vagy ez h van?Köszönöm!
-
ferikek
aktív tag
-
fil
őstag
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
s10, lehet hulye kerdes: ejszakara h lehet azt beallitani h ne villogjon csuklomozdulatra a kijelzo? Midnig az kell allitani lefekves elott, majd reggel vissza?
koszi! -
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Nemrég kaptam Apple Watch SE (2. generációs), 44 mm-es asztroszürke alumínium tokkal. Sógiasszony vett magának másikat, ezt meg "megörököltem".
De most valami nem kerek:
Vasárnap egy messenger üzenetre magyarul, hang alapon válaszoltam. El is küldte rendben a magyar szöveget, ékezettel, meg minden. De a vissza válasz esetén már panaszkodik az óra, hogy se az iphone-om, se a watch nem tud hozzáférni a diktáláshoz.Nem értem:
-ennek nem kellett volna működnie?
-ha működött egyszer, mi met el 5 perc alatt?Kisegítentek egy kicsit?
Volt teljes kikapcs, bekapcs mindkettővel, de semmi változás.Köszi!
-
Sungoo
addikt
-
In-Whisky
tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
Noxy
veterán
-
lovace
aktív tag
Bocsánat, elírtam...
Szóval órába valót kaptam. Ez jár jelentős hátránnyal (Watch 11-et használok) vagy hagyjam, ne kérjek cserét laptopba valóra? -
In-Whisky
tag
Telefonba való? Tudtam van (volt?) tablet/laptop multisim, meg watch féle, de úgy rémlik utóbbi már nem nagyon van. Csak utóbbinak kissebb a sávszélessége.
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék igényelni multisimet a telekomtól. Ha a telefonra valót kapom mennyi hátrányom származik belőle mint ha a laptopba valót kapnám? Értem, hogy kisebb a sávszélessége, de ez óra esetében releváns? -
AMD Power
titán
-
cOxeR
Ármester
Ma nekem is megjött a tok, alapvetően tetszik anyagra is kifejezetten jó, edzéshez/alváshoz lehet nagy/kényelmetlen lesz, de ez majd kiderül használat közben. Alapvetően szeretem az ilyen oversized look-ot.
-
scdlsc
senior tag
-
mazsi70
őstag
-
DrDobos
őstag
Ti honnan szoktatok szijakat rendelni?
-
In-Whisky
tag
-
Sefter
veterán
-
In-Whisky
tag
-
Sefter
veterán
-
In-Whisky
tag
-
Sefter
veterán
Úgy értem a gyári bőr szíj nem jó...
-
In-Whisky
tag
-
Kbali
nagyúr
Ha izzadós a karod, tényleg büdösödhet bármilyen bőr, plusz 1-2 évnél tovább nem bírja (gondolj a hagyományos órák bőrjeire) - még a tényleg jóminőségűek sem. Ha csak alkalmi viseletre kell, akkor kb. bármi, akár a gyári is.
-
In-Whisky
tag
Nem tudom miért fos a gyári, nekem a sima solo loop van közel fél éve és még csak nem is szineződött el, pedig világító sárga és kap minden koszt, terepen is futok vele.
Én éppen a bőrről hallottam azt a logikusnak tűnő véleményt, hogy repedezik és büdös is lesz persze.
-
Viper26
nagyúr
-
Sefter
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Én pont a kopások miatt vettem a natúr színt. Fél éves és patika az állapota.
-
cOxeR
Ármester
Nem tudom ők mit csinálhatnak vele, de kertészkedek, barkácsolok és kutyám van. Ez három olyan tényező hogy a bárminek való neki csapkodás napi szinten befigyelhet. Múlt nyár óta van meg és egy mikro karc nincs rajta. Szoktam nézni napfényben nem csillan-e be a karc, mert allergiás vagyok az ilyen dolgokra és semmi. SE 3 selymes fekete. Persze senkit nem biztatok rá hogy pörén hordja, de nekem ilyen. Amúgy lehet én vagyok extrán elővigyázatos mert előtte a Huawei órákat is mindig makulátlanul adtam tovább. Viszont a Samsungokat meg mindig megkarcoltam szinte első napokban.
Nálam is jatszik minden (gyerek, kert, kutya, macska, konditerem) inkább ezért vagyok elővigyázatos.
Rendeltem végül egy ultimal tokot aztán majd kiderül.
Ma pl a házból nem tettem ki a lábam és 5km-nél tartok… a kertben se voltam, sport is hátravan. -
Sefter
veterán
Sziasztok!
Ideje cserélnem a 7 éves watch 4-et.
Ultra 3 a kiszemelt.
Színben jobban tetszik a natúr, viszont a használt hirdetésekben majd mind karcos/sérült. A feketéken nem látom ezeketa nyomokat. Ennyivel strapabíróbb a fekete
-
werszomjas
addikt
sziasztok,
vennék egy AW Ultra-t. cellulart
Nem tudom eldönteni, hogy 2 vagy 3.
Megéri a felárat a 3-as? Száraz adatokat látom, valóságban is többet tud? Pl akksiban érezhető?Van aki 2-esről váltott 3-asra?
Garmin Fenix 7X-et váltana.
-
MLA
aktív tag
Nem tudom ők mit csinálhatnak vele, de kertészkedek, barkácsolok és kutyám van. Ez három olyan tényező hogy a bárminek való neki csapkodás napi szinten befigyelhet. Múlt nyár óta van meg és egy mikro karc nincs rajta. Szoktam nézni napfényben nem csillan-e be a karc, mert allergiás vagyok az ilyen dolgokra és semmi. SE 3 selymes fekete. Persze senkit nem biztatok rá hogy pörén hordja, de nekem ilyen. Amúgy lehet én vagyok extrán elővigyázatos mert előtte a Huawei órákat is mindig makulátlanul adtam tovább. Viszont a Samsungokat meg mindig megkarcoltam szinte első napokban.
-
waszabi07
senior tag
-
AMD Power
titán
-
Imy
veterán
-
waszabi07
senior tag
-
cOxeR
Ármester
-
MLA
aktív tag
-
Imy
veterán
-
waszabi07
senior tag
-
AMD Power
titán
-
waszabi07
senior tag
-
AMD Power
titán
Csak az egyetlen saját tapasztalatomról tudok beszámolni: AW9, 45mm sima GPS verzió, 2,5 éves, 90%-os akku, köszöni, jól van. Mindennapos használat, rendszeres edzések, kertészkedés közben sem szoktam levenni, max. ha nagyon féltem, hogy nekiütöm valaminek (vagy pl. hétvégén fát csiszoltam, oda levettem).
Én még soha nem vettem óraára védő "tokot". De most először az SE 3-ra vettem.
-
cOxeR
Ármester
Csak az egyetlen saját tapasztalatomról tudok beszámolni: AW9, 45mm sima GPS verzió, 2,5 éves, 90%-os akku, köszöni, jól van. Mindennapos használat, rendszeres edzések, kertészkedés közben sem szoktam levenni, max. ha nagyon féltem, hogy nekiütöm valaminek (vagy pl. hétvégén fát csiszoltam, oda levettem).
Köszi a saját tapasztalatot!

AW10, 46mm lett még nincs 1 éves, 100% akku.
Nagyjából ugyanez a cél, edzés, autóba való bejutás, alvás monitorozás. Kertben én is figyelek majd, mert ott “eldurvulhatnak” a dolgok. Tegnap pl ártatlan kerti matatásnak indult a végén 1 órát ástam, ropogott a homok a telefontokba is, ami a zsebembe maradt, nem győztem takarítani.Imno
Köszi Neked is, telefon is ilyen meg sok egyéb eszköz, így is állok neki.
Én szeretném alváshoz is használni, aztán majd meglátom mennyire zavar. -
lmno
őstag
Erre nem úgy kell tekinteni, mint egy hagyományos órára; ez egy kütyü, mint a telefonod, amit X évente cserélni érdemes.
Az enyém (AW 7) egyébként most 4 éves, 79%-os akkuval, de még mindig egész jól bírja; 1 nap megvan egy pár órás edzéssel is (szinte minden nap hordtam, egész nap kivéve alváshoz). -
Kbali
nagyúr
-
cOxeR
Ármester
Használt óra esetén szauna biztos nem, de új órával sem javasolnám. Víz az ok, de használt óra esetén az is lutri, mert nem tudhatod, hogyan használták előtte, mennyire van elöregedve a ragasztás. Órában nem nagyon cserélnek akksit, mert macerás, maga az Apple is az egész órát cseréli.
Én magam nem használok semmilyen védelmet az órára, de ha vennék, a Spigen nálam bevált márka ilyen szempontból.Köszi! Tudom mellőzni mindkét dolgot, de gondoltam kérdezek, ha már láttam ilyen felhasználót. Milyen élettartam amúgy a várható? Mert így kb anyagi csőd egy bizonyos kor után egy óra.
-
Kbali
nagyúr
Használt óra esetén szauna biztos nem, de új órával sem javasolnám. Víz az ok, de használt óra esetén az is lutri, mert nem tudhatod, hogyan használták előtte, mennyire van elöregedve a ragasztás. Órában nem nagyon cserélnek akksit, mert macerás, maga az Apple is az egész órát cseréli.
Én magam nem használok semmilyen védelmet az órára, de ha vennék, a Spigen nálam bevált márka ilyen szempontból. -
cOxeR
Ármester
-
lmno
őstag
Szaunát felejtsd el, úszni lehet benne. Tokot én nem használok.
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok, víz/szauna mennyire kerülendő órával? Illetve használt óra esetén ki lehet deríteni, volt-e akku cserélve esetleg benne? Köszi!
u.i: milyen márka javasolt ha védeni szeretném az órát, a telefon esetén is szokásos Spigen pl? Ultimal-t esetleg valaki vett? -
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
r3dsnake
nagyúr
-
bbendre
őstag
-
MLA
aktív tag
Ha valaki azt szeretné hogy csendben legyen, nekem az lett a megoldás, hogy oldalsó gombbal megnyitottam a vezérlő központot ott pedig hangerőt kikapcsolni és néma módot bekapcsolni. Így most csend van csak rezeg. 🙏
-
bozsozso
őstag
Valaki talált megoldást, hogy egyzés közben beszéljen? S10 26.4 nálam sem mond egy büdös szót se.
-
AMD Power
titán
-
vargalex
félisten
-
In-Whisky
tag
Nálam az volt, hogy az imessage üzenetekről nem jött értesítés, de telefonon sem. Már tiszta idegbeteg voltam, aztán kiderült, hogy a konkrét embernél volt letiltva az értesítés.
-
Kbali
nagyúr
Nekem volt egy olyan problémám, hogy az MS Authenticator felejtett el jelezni, telefonon bármit csináltam, nem segített. Valami miatt elkezdtem molyolni a watch-on a haptic meg hang beállításokat és láss csodát, megjavult az értesítése, jön órára, telefonra is...
-
vargalex
félisten
-
MLA
aktív tag
-
In-Whisky
tag
-
havri1
félisten
-
vargalex
félisten
Nekem viszont sehogy sem sikerül hangos visszajelzést visszavarázsolnom az edzés papra. Akkor sem beszél, ha AirPods van rajtam.
-
MLA
aktív tag
Király! Annyit értem el az óra legyalulásával, hogy mostmár a Tapo (kamera app) is folyamatosan jelez, pedig annak untiglan elég lenne a telefonon jeleznie és az órán ki van kapcsolva. Már minden létező helyen letiltottam az óráról a hangot, de ez bszik rá.
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Ez az óra csak nem akar kusban maradni, pedig mostmár a csengőhang és jelzéseknél néma módba raktam, de hiába, hívás esetén dalolászik, edzéskor meg dumál.
Végső elkeseredésemben megpróbálok egy alaphelyzetbe állítást. Kell valamit tennem előtte? Kilépni valahonnan vagy kikapcsolni valamit? Elég a telefonon a Watch appban az alaphelyzetbe állítás hogy nullára legyalulja?Dettó. Némítva is csipog/pofázik. Repülőgép üzemmód sem csinál semmit, ugyanúgy kapom az értesítéseket.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Ez az óra csak nem akar kusban maradni, pedig mostmár a csengőhang és jelzéseknél néma módba raktam, de hiába, hívás esetén dalolászik, edzéskor meg dumál.
Végső elkeseredésemben megpróbálok egy alaphelyzetbe állítást. Kell valamit tennem előtte? Kilépni valahonnan vagy kikapcsolni valamit? Elég a telefonon a Watch appban az alaphelyzetbe állítás hogy nullára legyalulja?Megcsináltam az apple.comon írtak szerint, úgy tűnik semmit nem bénáztam el. Meglátjuk a beszélgetős kedve mennyire maradt meg, mindenesetre hívás esetén már kussban van.
-
MLA
aktív tag
-
MLA
aktív tag
Végső elkeseredésemben megpróbálok egy alaphelyzetbe állítást. Kell valamit tennem előtte? Kilépni valahonnan vagy kikapcsolni valamit? Elég a telefonon a Watch appban az alaphelyzetbe állítás hogy nullára legyalulja? -
vargalex
félisten
-
havri1
félisten
Most állt helyre.
Köszi a tippet!
-
lugosi
MODERÁTOR
Az az amit a kolléga ír! És valóban, semmilyen (totál semmilyen, nulla!) visszajelzés nem érkezik. Én is mikor először csináltam akkor megnyomtam megint, mondván hogy nem vette az adást.
De szépen megcsinálja, és onnantól helyreáll. De valóban kell neki egy kis idő. -
burgatshow
veterán
-
havri1
félisten
Telefon Watch appban General - Reset - Reset Sync Data
Köszi! Rányomtam, de gyanús, hogy semmi nem történt.
nem kaptam semmilyen visszaigazolást, hogy sikeres volt.
na mindjárt ki próbálom
-
burgatshow
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
havri1
félisten
-
Sasi001
őstag
-
havri1
félisten
iMessage megérkezik nektek órára?
-
In-Whisky
tag
Ahogy írtam, nekem viszont eddig beszélt 1-1 szakasz befejeztével (igaz, angol kiejtéssel próbált magyar szavakat kimondani, így lett pl. a "tempója" szóból "tempodzsa"), de 26.4 óta semmit nem mond. Pedig nem módosítottam a beállításokon. Akkor lehet, hogy a frissítés következtében fordítva működik valamelyik kapcsoló?
Az én kedvencem a navigáció, amikor azt mondja a telefon, hogy "cél, deCathhhElon"
-
MLA
aktív tag
Ahogy írtam, nekem viszont eddig beszélt 1-1 szakasz befejeztével (igaz, angol kiejtéssel próbált magyar szavakat kimondani, így lett pl. a "tempója" szóból "tempodzsa"), de 26.4 óta semmit nem mond. Pedig nem módosítottam a beállításokon. Akkor lehet, hogy a frissítés következtében fordítva működik valamelyik kapcsoló?
Minden lehet. Kipróbálod?
-
MLA
aktív tag
-
vargalex
félisten
-
In-Whisky
tag
Kapcsold be, majd megint ki.
-
MLA
aktív tag
Nekem éppen a legutóbbi frissítés óta nem dumál, ahogy a kollégának sem. Persze lehet, hogy nálad angol nyelven van az óra.
Magyar.
A telefonon letiltottam a beállítások - Appok - fitnesz - edzés - beszédhangos visszajelzés, illetve ugyanezt lent kékszinű az Edzés az Apple Watch-on
Illetve az órán a Beállítások - Edzés - beszédhangos visszajelzés ki
Hol kell még kikapcsolni?
-
vargalex
félisten
Nekem éppen a legutóbbi frissítés óta nem dumál, ahogy a kollégának sem. Persze lehet, hogy nálad angol nyelven van az óra.
-
AMD Power
titán
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. A legutolsó frissítés óta edzéskor elkezdett dumálni az óra. Ki van kapcsolva a beszédhangos visszajelzés és mégis. Másnál is van ilyen?
-
In-Whisky
tag
Azt nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni az automata írásjavítást a watch-on? Nem elég, hogy ahhoz, hogy legyen rajta végre billentyűzet, a telefonhoz is hozzá kellett adni az angol kiosztást, de mindenáron belejavít a szövegbe, amitől rendesen agyvérzést kapok már.
A f...sz kivan már a kikapcsolhatatlan segítő funkciókkal, amik kivétel nélkül minden esetben gondot okoznak, vagy minimum hátráltatnak.

Egyszerűen nem tudok üzenetekre válaszolni telefon nélkül, mert a diktálás marhaságot írkál, ha meg beírom marhasággá alakítja...
-
waszabi07
senior tag
Amúgy a Telekomnál 2020 óta elérhető ez a funkció. Egyszerre szánalmas és röhejes, hogy a többiek azóta se csináltak semmi. Én ezért hoztam át a 10+ éves előfizetésemet a Yetteltől, mert már meguntam a nagy semmit. Baromi kényelmes a Telekomnál, hogy egy előfizuval van simem a telón, watchon, iPaden.
Én is nagy részben ezért hagytam ott a voda-t kb 10 év után.
-
bozsozso
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy a Telekomnál 2020 óta elérhető ez a funkció. Egyszerre szánalmas és röhejes, hogy a többiek azóta se csináltak semmi. Én ezért hoztam át a 10+ éves előfizetésemet a Yetteltől, mert már meguntam a nagy semmit. Baromi kényelmes a Telekomnál, hogy egy előfizuval van simem a telón, watchon, iPaden.
-
havri1
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Rengeteg reklám van (mondjuk most pont nincs, kipucoltam) a közösségi médiában, számlapokkal, ahol csili vili 3d stb számlapok vannak, jellemzően 2-3e ft-ért. Próbálta valaki? Nem a pénz miatt, de igazából mindegyik appban csak 1-1 normálisabb van, és nem tudom melyiket próbáljam.
Használ valaki ilyet? Vagy parasztvakítás az egész?
Nincsenek third party számlapok. Azok folyamatosan futó appok, amiket te mondasz.
-
havri1
félisten
Rengeteg reklám van (mondjuk most pont nincs, kipucoltam) a közösségi médiában, számlapokkal, ahol csili vili 3d stb számlapok vannak, jellemzően 2-3e ft-ért. Próbálta valaki? Nem a pénz miatt, de igazából mindegyik appban csak 1-1 normálisabb van, és nem tudom melyiket próbáljam.
Használ valaki ilyet? Vagy parasztvakítás az egész?
-
r3dsnake
nagyúr
-
crue
őstag
-
Kbali
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Június 18-án érkezik a Hell Let Loose: Vietnam PC-re és konzolokra
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 44mm, Bluetooth, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm (SM-R950) fekete, vadiúj, bontatlan, 24 hó garancia
- Apple Watch 11, GPS, 42 mm, ezüst milánói szíj, bontatlan csomagolásban.
- Samsung Galaxy Watch6 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 1200W Silverstone Hela 1200R tápegség garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest