- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Elismerte a Brave a youtube háttérben lejátszás hibajat, nemsokara jon a javitas, akinel nem menne.
-
zizidor
őstag
Én pont az ellenkezőjét akartam, ne nyíljon meg automatikusan. Érdekes, de ezt nem a böngészőben kellett beállítani. Nem írtad melyiket használnád, nekem az Adobe Reader volt, és az lett a megoldás, hogy en bloc ki kell törölni a
HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\DC\AutoDocOpen
kulcsot, és akkor a következő indításkor rákérdez, akarod-e hogy automatikusan megnyissa a letöltött pdf fájlokat.
-
Lolek02
lelkes újonc
Brave windows böngészőben sikerült beállítani, hogy ne a brave pdf olvasó nyissa meg a letöltött pdf-et. Viszont szeretném, hogy pdf automatikusan megnyíljon letöltés után a külső pdf olvasóval és ne kelljen rákattintani a letöltéseknél. Meg lehet ezt oldani?
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
válasz
Maxell014
üzenetére
En szeretem a Bravet, tizenvalahany ev Firefox utan, de azert vannak erdekessegei. Multkori update utan eltuntek a jelszavaim, mert elrontottak valami Hash kodot es nemtudott hozzaferni a tarolohoz. Most mar BitWardent hasznalok, tobbek kozott emiatt a BUG miatt is, de az is idegesito volt. Ez a hatterben lejatszas hiba kb 3jara jon elo. Legalabb tanulnak a hibakbol. NEEEEM

-
Maxell014
senior tag
Na most azt produkálja hogyha bejelentkezem youtubera hogy meglegyenek a lejátszási listák stb akkor nem megy lezárt képernyőn
Ha letörlöm újra rakom és nem jelentkezem be akkor megy lezárt képernyőn. -
válasz
Maxell014
üzenetére
Akkor annyit tudok javasolni, hogy az alkalmazáskezelővel távolítsd el, biztonság/alkalmazáskezelés/adattörlés/gyorsító tár törlése, aztán összes adat törlése (vagy tárhelykezelés és összes adat törlése), aztán eltávolítás, majd ezt követően az áruházból telepítsd újra. Mindenféle állítgatás nélkül próba. Ha így sem változik semmi, akkor sajna passzolom a kérdést, max szvsz nem a Brave-l, hanem a YT-vel van gond, abban kellene körülnézni...
-
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Xiaomi 13T hyper os 2.0.211.0
Chrome van még a telefonon azzal megy a lock screen alatt a zene, annyi macerával hogy mikor lezárom akkor megállítja de ha vissza ébresztem a telefont akkor nem kell feloldani mert a zárolt képernyőn már ott van a lejátszás és csak rá nyomok a play jelre és megy tovább és a képernyőt is ki lehet kapcsolni utána úgy hogy szól a zene.
Na most a brave csütörtök délután még tökéletesen működött és péntek reggel mikor használni akartam újra, na azóta kuka hiába csinálok bármit.Szerk.:
Tegnap este letöröltem most pedig feltelepítettem és hibátlanul működik.... -
válasz
Maxell014
üzenetére
Kérdésemnek nem az volt a lényege, hogy Edge-ben van-e olyan reklámblokkoló, ami a YT videókból kiszedi a reklámokat (amúgy gyárilag tartalmazza az Adblock Plus-t (ami YT-ra nincs hatással), de telepíthető -legalábbis még- az Ublock Origin alá), hanem hogy Nálad megáll-e a lejátszás lock scree-n avagy sem.
Nem szabadna, mert nálam nincs vele semmi gond, mint ahogy nem béta Brave-l sincs semmi gond.
Ha nálad Edge alatt sem megy a dolog, akkor nem a Brave-l, meg annak beállításaival van gond, hanem mással (FF-t nem használok régóta, utánaolvasva, manapság valóban nem megy a dolog, csak valami kiegészítővel, szóval nem érdemes a FF-l foglalkozni)UI: Xiaomi teló, Android 15, HyperOS 2.x (ezt csak azért írom le, mert az is lehet, hogy bizonyos Android alatt van csak ez a gond stb)
-
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Már mint az Androidos Edge vagy Firefox is tudja azt mint a brave hogy blokkolja a YouTube reklámokat és lezárt képernyő mellett is megy a zene ?
-
-
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így csináltam az elején is de nem segít, nem tudom mi lehet
Igen engedélyezve van -
válasz
Maxell014
üzenetére
Android-os Brave/Beállítások/Média->Lejátszás a háttérben legyen bekapcsolva
Ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki, majd újra be és ahányszor újraindítást kér a Brave, annyiszor tedd meg. (Gondolom a Youtube hivatkozások megnyitása a Brave-ben opció is engedélyezett ugyanitt...) -
zizidor
őstag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Mi van, ha mégsem? Sem a Brave, sem a Firefox.
Vagy a Mission Center hazudik, nem tudom. -
Maxell014
senior tag
Köszönöm az ötleteket de sajnos nem vezetett sikerre... Ugyan úgy nem tud működni a YouTube a háttérben.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Maxell014
üzenetére
Volt éjjel egy frissítés, legalábbis nálam. Chromium 144-lett, gondolom megint tákoltak valamit, mert az ezelőtti frissítés után is állíthattam be újra pár dolgot.
pl. akkor a chrome://flags fül alatt kikapcsolt olyat ami alapból nincs bekapcsolva.
Nézd meg a beállításokat, hátha kikapcsolta magától. -
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Tegnap még gond nélkül működött a brave Androidon és ment a YouTube lezárt képernyővel, ma viszont már nem. Mi lehet a probléma ? -
tusi_
addikt
De akkor a CPU-nak kene tekernie, mint barom, de total semmi terheles nincs rajta. 4k video is tok jol fut, tehat megy a HW gyorsitas. Tavaly meg Minttel probalkoztam es ott kulon be kellett ugyeskedni a HW gyorsitast Firefoxban, hogy ne 50%pon tekerjen a CPU, baromi hangossa teve ezzel a laptopot.
-
Albert.Tamas
tag
Ezzel probaljatok meg Linuxon menni fog : [link]
-
zizidor
őstag
A Blink (Chromium) alapú böngészőknél a Google nem hajlandó a hardveres gyorsítás támogatására. Én már nagyon sokat próbáltam különféle trükkökkel, beállításokkal zsonglőrködni, sehogy sem működött. Szerintem en bloc kihagyják a Linux változatokból. Marad a szoftveres dekódolás.
-
tusi_
addikt
Szaisztok.
Mozillat es Bravet hasznalok altalaban, szivesebben maradnek a Bravenal, de Nobara alatt a Brave laggol. Ha nezek egy youtube vidoet, nem mukodik rendesen a bal klikk, pl megallitani a videot, vagy a menu, hogy kikapcsoljam a kommenteket es atallitsam a video felbontasat. 4-5 sec, mire reagal. CPU/GPU load alacsony, tehat nem a gep foglalt. Firefox mukodik tokeletesen, de inkabb Brave fele mennek a jovoben.
köszi
-
Bal0924
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
A 6db-jál jobbra van 3 függőleges pont, "több elem megjelenítése"
-
BigManus
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Beállítás kérdése... Néz szét a szinkronizálás menüben.
-
headhunter
addikt
Bravenél mitől függ, hogy a kedvencekből mennyi jelenik meg?
Egyik gépen az összes a másikon csak 6db. -
bebeago
tag
Ha erre gondoltál https://www.arukereso.hu/ , igen, működik.
-
Másnál működik az árukereső?
Nálam ne m t ölti e a képeket, míg más browser igen. -
BigManus
addikt
Bocs, nem ide szántam...
-
Petya XT
senior tag
válasz
oreg0503
üzenetére
Remek!
Szerintem jó lesz majd idővel a Brave Search is, de láttam, hogy elmozdultak fizetős irányba is, ez nem jó jel. A keresésedre: Kipróbáltam az új Zorint, a hype nagyobb volt körülötte, mint maga a rendszer. Nem rossz, de egy Mint körbeszaladja még mindig.A kacsa esetében is lehet finomhangolni még a keresőt a beállításoknál.
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
LinuxMint 22 alatt használom a Brave böngészőt. Kérdésem az hogy miért nem tudom régiót MO-ra állítani? Mert így kereséskor a találatok nem magyar oldalra vezetnek első sorban. Példa: -
bebeago
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem a legújabb frissítés hozta, a fórumán is említik, és sajnos a hivatalos frissítés részeként, ráadásul nincs választási lehetőség!
[link] -
bebeago
tag
Másnál is visszajöttek a fehér könyvjelző mappák? Néhány éve már volt ilyen, nem aratott nagy sikert!
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ok. Köszi!
vegyszer: Igen az export/import menüpontot megtaláltam, így hoztam át a böngésző adataimat. Az lett volna a jó ha az adatok átkerülnek a Google fiókba.
zizidor: Végülis telón illetve laposon használom. Pontosabban laposon használom, telón még nem álltam rá.
Köszi Urak még egyszer a választ!
-
zizidor
őstag
Arra van lehetőség hogy Chrommal szinkronizáljon?
Nagy valószínűséggel nincs. A Google még 2021-ben visszavonta azt a lehetőséget, hogy más (nem Chrome) böngészők használják a privát API-t.
Ahol még a Chrome-ot használod, ott nem telepíthető a Brave? Azzal lehetne legegyszerűbben megoldani a szinkronizálás kérdését.
-
vegyszer
addikt
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszi a választ!

PC-re kellett. Hogy ez nem jutott eszembe, nem verte ki a szemem amikor a beállítások között keresgéltem.!

Arra van lehetőség hogy Chrommal szinkronizáljon? A szinkronizálás menüpont alatt csak a többi eszközön lévő Brave böngészővel való szinkronizálást találtam.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Be lehet állítani hogy a kezdőlap gombja ott virítson mondjuk a bal felső sarokban, mint a Chrome böngészőnél? -
Akelaus
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Erre talán routerben beállított reklám blokkoló DNS tud segíteni. Mérget nem vennék rá azért.
Illetve ha magában az androidos boxban engedi átírni (mint a mobilon) akkor esetleg az.
Nekem mondjuk most telóval megnézve az oldalt, és a nextdns-t használva, mindent is mutatott amit szeretnél blokkolni szerintem. 🤭 -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem.
Ha chromewebstore oldalra megyek, ugye az a bővítmény áruház, azt irja csak asztali gépeken engedélyezett a bővítmény. -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Pont ez volt az eredeti kérdésem
"Van valami extension ami android boxon is működik?"
De android box-on hol installálom az extension -t? -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
[link] nyitsd meg bármelyik linket és indítsd el. -
Jack Oneill
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Linkelnel egy ilyen oldalt, hogy megnézzük, általános -e a probléma, vagy csak nalad van valami? Azert kerdezem, mert regebben nekem pl csinált olyat a Brave, hogy megszűnt mukodni a blokkolas, majd a blokkolon belül a listat manuálisan kellett frissitenem es jo lett.
Egyebkent ublock origin tokeletesen fut Brave alatt. -
lanszelot
addikt
Hello,
Reklám blokkoló és felugró ablak blokkoló sok oldalon ne működik. Át állítottam agresszív -re a beállításokban, de semmi változás.
Van valami extension ami android boxon is működik? -
honlapos5
csendes tag
szevasztok! Igaz az, hogy a Brave legújabb verziói (mint Chromium alapu) böngésző nem indul el 4. generációs Intel CPU-val a SSE4.2 hiánya miatt?
Tehát mivel a Brave böngésző a Chromium motorra épül, és a Chromium újabb verziói (pl. 100+) SSE4.2-t igényelnek, ezért előfordulhat az, hogy a legújabb Brave verziók nem indulnak el SSE4.2 nélküli CPU-kon? Például 4. generációs CPI-kon?
Azért kérdezem ezt, mert a Brave oldalán a Linuxos rendszerkövetelmények szerint elégséges ha a CPU tudja a SSE3-at, viszont a legújabb Chromium motorok pedig már SSE 4.2 képességet kérnek.
Valakinke van tapasztalata?
Illetve valaki tudja, hogy a legújabb Chrome elindul intel 4. generáción? -
totron
addikt
Az összes lap átvitele ebbe az ablakba
Igen szuper funkció. Ha ti is szoktatok élni a Link megnyitása új ablakban módszerrel az átmeneti átláthatóság érdekében, de később a nyakatokon marad a többszörös szeparáltság, mégsem érettek még a bezárásra, ezzel csak 2 kattintás letisztázni a történetet. A több ablaknak megvan az a veszélye, hogy véletlen bezárás esetén nem nyerhető vissza a csoportosított-megnyitott fülegyüttes. Fülre jobbkattal érhető el. -
zizidor
őstag
Őszintén? Fogalmam sincs. Én is kísérleteztem már hasonló célból, de nem jutottam eredményre. Régebbi android verzióknál még működött, hogy a böngésző eldönthette hogy ő maga nyit meg egy linket, vagy átpasszolja url alapján valamelyik alkalmazásnak, de ez most már nem opció (saját tapasztalat).
-
zizidor
őstag
Nem véletlen, hogy ezek az appok a hivatkozások megnyitását nem engedik át másnak, ahol már nem tudják követni mit csinálsz, mit nézel.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Ha a Brave-et használom alapértelmezett böngészőként, akkor nem lehet valahogy azt beállítani, hogy pl. Facebookban, Messengerből vagy Google híreket (Samsungon, ha bal oldalra elhúzom a kijelzőt, akkor megjelenik a Google Discover) megnyitva a Braveben nyíljanak meg ezek a linkek?
Köszi!
-
margithid
veterán
Eddig ha YouTubeot hallgattam brave böngészőn keresztül, akkor háttérben is ment a lejátszás, illetve akkor is ha kikapcsol a telefon képernyője.
Pár napja sajnos nem megy igy.
Valamit frissítettek és azért vagy csak nálam van ilyen gond? -
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Aki sötét módban használja a mbolis Brave-et, ott is furán jeleníti meg a színeket?
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Zsír, tényleg, kipróbálom majd, köszi!

-
Jack Oneill
veterán
Orulok neki, hogy tisztáztuk! 🙂
Valoban a netes stilus gyakran félreérthető, az en fogalmazasom is gyakran tunik annak, ezt elismerem, de sokszor nem annak szanom.
Meg azt tudod csinalni, hogy ha a telefonod tud tukrozest, akkor azon Brave bongeszon keresztul nyitod meg a youtubot es a telefon kepernyojet tukrozod a tv-re. Akkor nem lesz reklam es mehet a jo hangrendszeren a lejatszas -
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Áááhhh, valóban itt csúszott el nálam a dolog, igazad van.
Oktató stílus: sejtettem én, máshol is látlak fórumokban, nem olyan vagy te
Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük 
Köszi szépen még egyszer, de akkor majd úgy csinálom, hogy elindítom gépről és inkább a hangrendszerre csatlakoztatom a gépet, igazából az lenne a lényeg
-
Jack Oneill
veterán
Na de nem a gepedet tukrozod a tv-re, hanem egy tartalmat loksz ki a tv appjan keresztuli lejátszasra.
Dehogy kioktatas volt bocsi, ha annak tunt.
Szoval szerintem te kevered a kepernyo tukrozessel, mert az mas.Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on
Igy van, ez a lényege a tartalom atlokesenek, vagy kikuldesenek, gyakorlatilag ol,an, mint ha egy linket kuldenel a tv-nek, hogy a sajat appjan jatsza le a tartalmat.
Ha tukrozned a képernyőt, akkor persze, hogy mas lenne helyzet, mert akkor tenylegesen a géped mukodne tv-n keresztul. -
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Remélem, csak én értettem félre az oktató stílust, de számomra nem logikus. A TV egy megjelenítő ezesetben, nem onnan indítom a Youtube-ot. Mi értelme akkor bármiről is átküldeni a TV-re bármit, ha az a saját appját indítja el? Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on...
-
Jack Oneill
veterán
Ha atrakod a tartalmat TV-re, akkor miert várod el, hogy az asztali bongeszo funkciói ott is menjenek? Az a TV beepitett youtube appja lesz onnantol, hiaba kuldodbki a tartalmat, ott nem Brave bongeszo intezi neked a dolgokat. Szamomra ez tök logikus.
Otthon majd en is kiprobalom, most mar kivancsiva tettel ebben. -
MadGame
senior tag
Eddig, ha hosszabb, reklámos videót néztem, simán végig tudtam nézni, nem tolt reklámot. Viszont, ha átküldöm TV-re, innen laptopról Brave böngészőből a videót, akkor ezt miért nem érzékeli? Tolja be a reklámokat... Nem tudok rájönni, hol veszik el az egész?
-
Petya XT
senior tag
Érdekes hiba jött elő az asztali verziónál, holott korábban ez nem volt gond.
Nálam ki van kapcsolva a süti értesítések tiltása, van olyan weboldal, aminél személyre szabva használom a sütiket. Most gyakorlatilag ignorálta a böngésző a süti értesítést, blokkolja szorgalmasan továbbra is. Csak a teljesen kikapcsolt pajzsnál jelenik meg az értesítés a webhelyről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem van Prémium, így az app nyílik meg YouTube linkek esetében, tehát nem használom a Brave-t erre.
Sziasztok.

Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük