Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
Ha valaki hosszab üzemidőre vágyik, a telefonon az alkalmazáson belül választható számlapok közül [ezt] használom szerda este 8 óra óta. Akkor 100 %-ra töltöttem az órát. Most 51%-on van.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Ezt amúgy én se értem és tudtommal a Garmin is a barometer adatokbol számol magasságot.
Ez opció. Tud barometrikus adatokból és tud GPS alapú infóból is magasságot számolni.
Tevékenységnél ezt külön le is lehet kérni külön adatként, pl. le lehet követni egy repülést is valós emelkedési adatokkal. -
Janaboy
veterán
Garmin után én is hiányoltam, hogy egy csomó adat hiányzik az óráról.
De hát ez van, más irány.
A pontatlanság sajnos nem teljesen meglepő, ehhez nagyobb hangsúlyt kellene fektessen a Oneplus, félek hogy nem fognak sose.
Nem hiszem, hogy nekem a következő órám Oneplus lesz. -
xcsabo
őstag
Az lehet, hogy az óra csak 5 paramétert rögzít az edzések közben? Ez elég kevés. Tudom nem sport óra, na de azért csak jó lenne ha meg párat hozzá lehetne adni. Fura.
-
fuzics
tag
válasz
redingitell
üzenetére
Emerald greennel jött az óra. Hulye voltam mert akkor nem rendeltem meg a Nordic Blue szíjat. Rendeltem külön egy barna borjúbőr szíjat , jó drágán (Hirsch Heavy Calf borjúbőr). Aztán rájöttem, hogy a Hirsch szíj nagyon kemény vastag, szorít stb. Úgyhogy rendeltem egy Nordic Blue-t.
Ez tök jó, szerintem jobban is illik az órához. A Nordic persze kék. Anno sokat kerestem az Oneplus től a barna változatot, de Oppo tol se lehetett rendelni, csak USA szállítással. Gondolom most sem. -
Csocsesz75
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
A Nordic Blue típusú hybrid leather (szilikon+bőr) elvileg létezik hozzá barnában (OPWSE231) csak, hogy hol lehet beszerezni azt nem tudom. Oppohoz volt elvileg ilyen. Szóljatok ha valaki megtalálja.
Egyébként a OnePlus fiókomban találtam egy 20 eurós kupont amit fel tudnék használni a Nordic Blue szíjhoz, lehet meg is rendelem.
Egy észrevétel a szíjakkal kapcsolatban : nekem az Emerald Green OP3 van. Annak idején a hivatalos webáruházban vettem OP2r-t és adtak hozzá egy plusz fekete szíjat de ami az OP2-höz való, tehát követi a szíj az óratok vonalát. Na az a fekete keményebb anyagú mint most ez az Emerald Green.
Kíváncsi lennék, hogy az OP2 fekete szíja meg az OP3 fekete szíja ugyanaz-e vagy az OP3 fekete szíja már a puhább mint az OP3 zöld szíja.
-
Flexy90
senior tag
Boldog új évet mindenkinek! 🥳
Alin újra 145 EUR az óra, be is húztam egy zöldet.
Egy Xiaomi S1-t fog váltani, ami dizájnban hasonló, de tudásban elmarad.Vennék hozzá egy szép barna bőrszíjat, ha valaki tud ajánlani jót, azt megköszönném.
Itt egy AI-os kép inspirációnak
-
Flexy90
senior tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Elgondolkodtam rajta, de nem kell még egy füles, szóval inkább megvárom az Alis akciót.
-
Flexy90
senior tag
Aki most venne fülest is annak ez egy jó ajánlat lehet.
Ingyenes szállítás, gyártói webshop, valós garancia, sok extra.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
redingitell
üzenetére
Szuper topik, köszi. Jópár számlapot ki is próbáltam (fizetőset is), de az időjárás szekciót nem frissítik, ez miért lehet? Én pont az olyan számlapokat szeretem amik szépen mutatják az időjárást is. Vagy csak várni kell(ene) vele?
-
Janaboy
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Hmm.. Hordod éjszaka is?
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Az alvás mointorozás nekem no way, ahhoz túl nagy és böhöm cucc. Utoljára withings óra volt amiben tudtam aludni, de az is zavaró volt.
Nagyon régóta használok egy Oura Ring 4-est, azóta teljesen megszoktam hogy abban viszont jó adatok vannak. Vegyél egy normális okos gyűrűt és problem solved.
Amúgy ez az óra nem volt a kezemen hónapok óta. Sérülés miatt sportolni nem tudtam, egészség adatokra meg van jobb cuccom. Az időt meg az automata óra is mutatja.
-
Janaboy
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Alapvetően de.
De kicsit lelketlennek érzem az órát.
De nem tudom elmondani, hogy mi hiányzik
Meg amúgy szeretem, mert szerintem baromi jól néz ki.
Vhogy jobban hangsúlyozhatná az egészség dolgokat.
Lehetne ezekben pontosabb.
Pl kb minden alvásom szerinte szinte ugyanaz. Pedig nyilván nem.
Vhogy azt sajnálom, hogy erre látszólag nem fektet több energiát a Oneplus.
Illetve lehetne több számlap, ami kihasználja a vegyes procit. -
Janaboy
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Én úgy tudom azok nem mind használják normálisan a segéd procit, emiatt jobban merül.
Vagy ez nem igaz? -
Janaboy
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miért nem lehet watch 4?
Vagy ezt most nem értem
-
tomp
félisten
Fejlesztési költség.
Van egy keret amiből meg kell csinálni az új generációt. Na abba nem fért bele egy teljesen új másodlagos SoC így aztán leporoltak egy 7éves bluetooth audio SoC-t, igazítottak a kernelen és már mehetett is a bemutatóra.
A Pixel Watch 4 már ezt használja.Gemini:
A OnePlus "Dual-Engine" architektúrája egyedi
A OnePlus nem egyszerűen csak betesz két chipet, hanem egy saját szoftveres hidat épített a Wear OS (Snapdragon) és az RTOS (BES chip) közé. Ezt hívják Dual-Engine Architecture-nek.
Ha átállnának a Qualcomm gyári QCC5100-as megoldására, akkor az eddigi többéves fejlesztői munkájukat (amit a BES chipek optimalizálására fordítottak) dobhatnák ki a kukába.
A BES2800 (vagy annak utódja) továbbra is modernebb grafikai képességekkel rendelkezik, mint a Qualcomm-féle segédprocesszor, így a OnePlus órák menüje "energiatakarékos módban" is simább maradhat. -
tomp
félisten
Én jól elvagyok angollal is.
Óra számlap mennyisége engem nem érint. Big Numbert használom. Azaz csak az idő és a dátum van rajta.
Az megvan, hogy a W5+ Gen2-vel a Qualcomm konkrétan "lemásolta" átvette az Oppo/OnePlus megoldását?
Az Oppo/OnePlus mutatta be az első dual SoC-s androidos óráját.
Az már mellékes, hogy még a OnePlus Watch 2 is modernebb meghajtást használ mint amit majd a W5+ Gen2 fog adni...
Gemini jól összefoglalta:
Meglepne ha a OnePlus Watch 4-nél dobnák a BES-t... -
Janaboy
veterán
-
tomp
félisten
Community szerint a Watch 2-n megindult a WearOS 5 frissítése.
-
balco
aktív tag
Talált már valaki olyan kamera távirányítót ami működik is? S25-tel használom, de egyik sem jó. Hogy lehetne rábírni?
(ahogy olvasom OnePlus telókkal nincs gond) -
Janaboy
veterán
Ti amúgy összeségében mennyire vagytok elégedettek az órával?
Azért most már több embernek megvan egy ideje
-
-
Flexy90
senior tag
Hali!
Honnan érdemes most megvenni az órát?
Olvastam hogy korábban Aliról 145 EUR környékén beszerezhető volt, de én most csak 180-190 EUR környékén találtam és a kuponok sem jók, vagy valamit rosszul csinálok?
Érdemes esetleg várni januárig? -
Vladislav
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!
Erre gondoltam, de nincs egyértelmű válasz.
Mindenesetre abból biztos nem lesz baj, ha nem engedem 20 % alá merülni az akksit. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
+1
A vegszóval egyetértek - "stressz és az életünk töltéshez való igazítása nélkül nyugodtan töltsük akkor telefonunkat, amikor csak jól esik". -
Winner_hun
félisten
-
Vladislav
tag
Sziasztok! Ez a töltés téma engem is érdekel. Itt is él az a szabály, hogy nem szabad 80 % fölé tölteni és nem célszerű 20 % alá meríteni az akkumulátort?
-
Sziasztok!
Én a 2-es verziót használom és elég sokat küzdöttem a töltőkkel, mire tesztelni kezdtem usb teszterrel és arra jutottam, hogy azok a töltők, amik nem adják le az 5,15V-os feszültséget, nem tudják 1 óra alatt feltölteni. Hiába tudnak akár 3A is leadni.
Egy szatyor töltőt teszteltem. -
kano
nagyúr
válasz
redingitell
üzenetére
Egy normál usb 0,5A-al töltő csak.
-
sheep
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Akkor sztem ott az usb ad elég delejt, én az alaplapi 3.2-be dugom és ugyanolyan gyors mit a hálózati töltés.
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet a hiba? Ha hívnak, az óra van hogy a névjegyet írja ki, de sokszor csak a telefonszámot.
-
sheep
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Hogy érted hogy a pc-hez csatlakoztatod? Én mindig pc usb-n töltöm és egy óra alatt feltölti kb. 20%-ról.
-
redingitell
senior tag
Töltéssel kapcsolatban kérdezném: Ha a pc-hez csatlakoztatom a töltőt, több mint fél nap kell hogy feltöltse 100%-ra. Ha a teló gyorstöltőjével töltöm, nem kell egy óra sem neki. Okozhat bajt, ha mindig a gyorstöltővel töltöm?
-
Vladislav
tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Igen, ebben teljesen igazatok van.
-
Vladislav
tag
Köszönöm az infókat!
Úgy látom - a tapasztalatotok alapján - valóban zafir az üveg, és nem csak gyártói marketing.
A hagyományos karórámon is zafir üveg van, kb 15 éves, és karcmentes. A vázról ezt már nem lehet elmondani. A zafirt elviekben csak gyémánttal lehet összekarcolni.
Feleslegesnek tűnik a fólia, csak elcsúfitja közelről a kijelzőt - szerintem.
Már csak egy szép bőrszíjat kellene hozzá vásárolnom.
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
A gyakorlatban mennyire tartós a kijelzőn lévő anyag? Ugyebár zafír, amely az egyik legkeményebb anyag, ennek ellenére sok helyen árulnak fóliát az órára. Nem sok értelmét látom a fóliának, ha tényleg zafírüveg védi a kijelzőt.
Az acél ház könnyen karcolódik?
Üdv:
Vlad
-
femiki
tag
válasz
redingitell
üzenetére
Igen persze. Nem tudom számít e, egy xiaomi 13 a telefon.
-
xcsabo
őstag
Egy kérdés. Miért van az, hogy ha hivasom van és az óra a kezemen van, kettő vagy három csengés után automatikusan felveszi a teló a hívást? Köszi.
Mist kikapcsoltam a bluetooth beállításoknál a telefon funkciót. Hátha így jó lesz. -
femiki
tag
Sziasztok. Nekem is megjött tegnap az óra. Olyan problémám van vele, hogy nem jelzi a Messenger és az email üzeneteket, pedig be van állítva az engedélyek között. Hol kell még engedélyezni?
-
xcsabo
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Nekem is kb akkor. Csak nem Zugló? 🤣
-
Bossi
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Nekem egyből Magyar volt, de köszönöm.
xcsabo. Igen Dpd
-
Csocsesz75
őstag
Szintén FrAli. 11-én rendeltem, 22-ig szállítják.
-
Bossi
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Köszönöm, mindenkinek a választ. Franciáktól rendeltem én is (Ali) ma megjött kb. 1 hét volt. Várom, hogy beüzemeljem este

-
xcsabo
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Nekem még úton van. Valahol már itt köröz kis hazánkban. Dec 1-én vettem és 13-ra ígérték.
-
sheep
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
A telefonod magyar nyelvet használ? Ha nem akkor lehet az kever be, nálam magyar az onehealth és a telefon is.
Az órán angol van beállítva mert ott nem lehet a magyart választani, de ettől függetlenül az app magyar. -
redingitell
senior tag
Szombaton telepítettem az ohealt alkalmazást, de angol nyelvű. Viszont nem találok beállítási lehetőséget, ahol a nyelvet tudnám megváltoztatni.
Valakinek ötlete? -
Nashville
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Szívesen, mindenképpen érdemes, ha ez neked fontos.
Ajánlom figyelmedbe a sideload módszert is megtanulni, mert pl. a Wearable widgets csak így megy fel az órára, már ha neked fontos, hogy a telefonon alkalmazható widgeteket az órán is szeretnéd kezelni. Meglepően jól működik pl. a motoros redőnyöket már óráról vezérlem, de audiobook lejátszó is kezelése is jól megoldható vele.
Sok sikert az órához! Fantasztikus kis cucc kis kompromisszumokkal persze, de még így is csak ezt választanám 3 elfogyasztott Samsung után amiből kettő beázott 2 évesen a harmadik csak azért nem, mert nem vittem zuhany alá, de az meg 3 részre esett. -
xcsabo
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
A legnagyobb baj, hogy mostanság a DPD hozza és elég sok a baj velük - nem akarom elkiabálni. Külön FB csoportja van már a károsultaknak.
-
Bossi
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Köszönöm a választ
Más... egyébként az órával van valami probléma amit érdemes figyelembe venni vásárlás előtt? Minden működik megfelelően Global verzió esetén?
-
Nashville
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
-
xcsabo
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Ha euro-ra állítod akkor 55e-re jön ki.
-
-=Jam=-
addikt
Szilikont innen vegyél, ez a legjobb minőségű azok közül amiket eddig vettem, ez elég masszív. Egy baja van, hogy fekete műanyag a csatja is nem fém, bár lehet ez csak nekem baj

Van ez a másik, ennek fém a csatja, de nem annyira masszív, mint az előző, illetve a csat is kilóg kicsit a szíj felületéből és ha szorosra van állítva, akkor belenyomódik a csuklódba.
Nagyjából ezt az utóbbit lehet minden eladónál venni egyébként, feltéve ha a gyárival megegyezőt szeretnél, ami teljesen lefedi a szíj és az óra közti részt. Ha sima szíj is jó, akkor abból meg aztán végtelen félét lehet találni

-
tomp
félisten
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Az EKG leírása azért angol mert a magyarhoz külön magyar EKG tanúsítvány kellene.
-
Bossi
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Sziasztok, lehet buta kérdés, de ugye az óra nem tud Magyarul, de az üzenetek, egyéb értesítéseket rendesen meg tudja Magyarul jeleníteni?
-
xcsabo
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
link
Ezt vettem. Most csak egy 20eur kupon van rá. -
xcsabo
őstag
Sziasztok! Én is vettem egyet Aliról, egészen jó áron. Asszem 53e (138EUR) lett a vége. Még úton van. Pár nap és megjön Franciaországból. Addig is tájékozódom. Pl. van arról valami hír esetleg, hogy kerül bele magyar nyelv a jövőben? Illetve túráznék is vele (most amazfitek vannak). Ehhez milyen offline térképen ajánlotok? Plusz szeretnék egy-két plusz szíjat is hozzá. Szilikont és bőrt is esetleg. Van bevált forrás ehhez? Köszi.
-
doongoo
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Van többféle (bár én csak rezgést használok)
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Még mindig nem tudom, hogy biztos lehet-e állítani az órán az értesítési hangokat. Van többféle vagy csak egy fix van és kész ?
-
Lovi24
senior tag
Hát igen. Szomorú de az van hogy a gyártókat ugyan kötelezik a sok évnyi szoftver támogatásra, de azt már senki nem nézi, hogy a "frissítések" után mennyire marad életképes egy 2-3 éves egység. Gyakorlatilag, ha átlag felhasználó vagy, belekényszertítenek egy sokkal hamarabbi berendezés cserébe, vagy olvass sokat utána és ügyeskedj és hátha sikerül valamit megoldani.
-
Lovi24
senior tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Ismersz minket, én és a párom mindig is szerettük a Motorolla telefonokat az extra egykezes alkalmazásindítások miatt (zseblámpa, fényképező, stb...), de sajnos az utóbbi időben valahogy már nem adják azt a megbízhatóságot, stabilitást. Egy jó időre most szerintem hanyagolni fogjuk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Apple Watch Ultra 2 / Black Titanium / Black Ocean Band (0264B)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- Apple watch Series 7 45mm Gold stainless steel
- Apple watch SE 2022 44mm cellular akku 100%!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegy, igazából elégedett vagyok a Watch 2-vel.