Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Bejövő hívások esetén az óra általi gyors válaszokat az appban lehet valamerre szerkeszteni?
-
tomp
félisten
Én maradok a szövet és a fém szíjnál.
Ezek a szilikon fajtáktól konkrétan fél óra elteltével minden bajom van. -
szami777
addikt
Gyári zöld szíjam és kék nordic blue szíjam van azokkal tudom hasonlítani.
Vastagsága ugyanakkora mint a gyári szilikoné, anyagra is nagyon hasonlít, a gyári picit puhább.
Ugye ez szilikon, de felső része ilyen textúrázott, kvázi bőrszerű imitáció van, emiatt merevebb a gyári szilkon szíjnál egy picit.Minőségbe az alis szilikon és a gyári szíjak közé ptenném félúton.
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Kis szíjajánlóval érkezem, hátha valaki ilyet keres.

Ha valaki olyan, mint én, azaz ívelt/ no gap gyári jellegű szíjat keres és az alis szilikon szíj helyett kicsit extrábbat/gyári nordic blue szíjhoz hasonlót keres, hosszas keresgélés után találtam német amazonon: [link]
Szürkét, zöldet, feketét rendeltem magamnak, elégedett vagyok, nem nehezebb cserélni, mint a gyári szíjat, élőben is nagyon szép:

Alis szíjnál persze drágább, de mivel a választék kb 0, meg kell becsülni azt, ami van.

-
tomp
félisten
Oppo Watch X 3 / OnePlus Watch 4: The world's first "Integral Titanium" Wearable
Ha tényleg ilyen lesz és tényleg lesz Watch 4 akkor számomra nyerő!
-
tomp
félisten
válasz
szabochris
üzenetére
Órán: Settings->Modes->Auto Power Saver: kapcsold ki
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani hogy az óra ne menjen power save módba?
Ma fizetni akartam és azt írta power save módban nem működik. -
xcsabo
őstag
válasz
captainnemo
üzenetére
Asszem nálam is. Meg is lesem.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Ezt hol tudnám kikapcsolni az órán
-
pajszer91
tag
hol lehet beállítani, hogy az óra kijelzője felébredjen ha értesítés érkezik, tehát azonnal látható legyen, és ne csak akkor ha, felemelem a karom
-
McLaca
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Ez a két mód ugyanaz, ill. az akku beállításainál lehet megadni időintervallumot az automatikus be-kikapcsolásra, de azon belül is csak akkor vált át, ha vagy legalább fél órája nincs a karodon, vagy elaludtál. A visszaállás ezektől független persze.
A koronával lefelé görgetve előhozható menüből is elérhető közvetlenül az átváltó gomb (a fektetett 8-as szerű jel).
Viszont kérdéses, hogy van-e értelme használni így napon belül oda-vissza kapcsolgatva, mert ebből a módból visszatéréskor gyakorlatilag teljes újraindítás történik, nem kevés energiát felhasználva. A "buta" alrendszer egyébként folyamatosan aktív az órán, csak "fölötte" fut az okos rendszer is, és ha átkapcsoljuk, lényegében az okos rendszert lövi ki és a buta fut tovább, ezért kell teljes újraindítás a smart módba visszatéréshez. -
Flexy90
senior tag
Én nem is értem ezt a magyar nyelv hiányát, igaz én napi szinten használom az angolt a munkám során, ezért nekem a telefon is angolra van állítva.
Üzemidőt hol lehet megnézni?
Kerestem, de nem találtam olyan infót, hogy utolsó töltés óta eltelt idő. -
doongoo
addikt
settings-modes-power saver - ezzel lép buta módba, ill. itt tudod azt is megadni, hogy x%-nál automatikusan belépjen ebbe a módba.
Szerintem ütemezetten ki-be kapcsolni nem lehet ezt a módot, ill. annyi, hogy van van még egy ún. hibernálás lehetőség (settings-battery-settings-auto hibernation), azt lehet ütemezni pl. éjszakára. Ezalatt figyeli pl. az alvást, de az egyéb okos részeket kilövi power saverbe -
sheep
addikt
Nade pont azért kérdem mert úgyis mindent az appban csinálsz az meg magyar. Az órán legfeljebb ráböksz egy ikonra és elindítod az adott alkalmazást.
Engem sosem zavart hogy nem magyar mert nincs nagyon mit magyarítani.
A beállítások menü meg hasonlók az tök mindegy, nem állítgatod naponta, az edzés / health dolgokat meg az óra átküldi az appba és ott magyarul is elolvashatod bővebben. -
femiki
tag
Most nagyon jó áron lehet hozzájutni, aki most akar venni!
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Van, 2 is

-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Igen, ezt írta valaki más is hibának a topikjában, hogy kikapcsolta de mégsem kapcsol ki.
Illetve ne felejtsd el frissíteni, mert nekem alapból WearOS5-el jött.
-
captainnemo
senior tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Én is vettem egy Xiaomi Watch 5-öt és észrevettem egy hibát, vagy nem jól állítom be az órát.
Alapvetően semmi leírás nincs, és nem lehet mindent a telefon appjából állítani.
A csukló gesztust kikapcsoltam, ne ébressze fel az órát (mivel aod-ot használok), de ennek ellenére működik.
-
Janaboy
veterán
Így nagy hirtelen ezeket írtam össze:
Oneplus Watch 3 vs Xiaomi Watch 5.
Mindent amit írok a Xiaomi szemszögéből írok le:
- Van magyar nyelv
- Egyelőre még próbálom értelmezni, hogy ez az EMG pontosan hogy működik. Nem mindig működik.
- Az ébresztő 5 perc szundi helyett 10 perc szundit csinál és lehet kézmozdulattal szundizni vagy megállítani.
Illetve még annyi, hogy a felső gomb (a korona) megállítja, az alsó szundi.
Onepluson csak szundizni lehet a gombbal és 3x5 perc ismétlés után megáll, Xiaomin ez 3x10 perc.
- Ami új: az ébresztőben van Okos ébresztés (még nem teszteltem), leírás szerint 10 perccel előtte felkelthet.
- Kevesebb gyári számlap van.
- A korona tekerése ellentétesen működik (ha lefelé tekerem akkor jön az értesítés, felfelé a gyors menü).
- A korona kisebb és a tekerése is kevesebbet mozgat a menüben (ez nem feltétlenül gond, csak szokni kell).
- A menüt listába állítva nem betűrendben van és nem is látok rá opciót (ezt mondjuk nem is tudom hova tenni).
- A korona hosszan nyomva tartását nem lehet testre szabni mind a OP-nál, csak a digitalis asszisztens lehet vagy kikapcsolom.
- Bár ez nagyon szubjektív, de a lünetta miatt szerintem a Oneplus elegánsabb
- Nincs EKG
- Ez apróság, de nekem nagyon tetszik,hogy a Oneplus töltője kábel nélküli USB-C-s. A Xiaomi-é kábellel együtt van és USB-A-s
- Nincs hőmérő.
- OP-ban tudok elmenteni időzítő templateket, itt ahogy látom csak felajánlja más formában.
- Viszont ami nagy plusz a Xiaomi javára, hogy értesítés esetén be lehet állítani, hogy ébressze fel az órát.
- Az értesítés megjelenítés mintha egy picit lassabb lenne, de valszeg ez csak megszokás kérdése. -
xcsabo
őstag
A xiaomi olyan semmilyen....
-
Janaboy
veterán
Kis érdekesség, a bal oldali Xiaomi Watch 5.
Alapból WearOS 6al és van benne magyar nyelv.
Még csak most jött és tesztelem.
Nekem személy szerint a Oneplus a lunetta miatt picit jobban tetszik szerintem elegánsabb.
Illetve amit rögtön látok hogy a tekerő kisebb a Xiaomin.
Egyelőre nem tudom hogy ez előny vagy hátrány.
-
Snike
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami appot ami figyelmeztet a vízivásra?
Olyanra gondolok, ami jelez az órán.Köszi!
-
Woodcutt3R
tag
[link]
Akció, mondjuk év elején én is kb. ennyiért vettem.57.747,-Ft-ért pontosan.
-
policecars
csendes tag
válasz
policecars
üzenetére
Tárgytalan, van megint kupon.
-
policecars
csendes tag
Sziasztok, tud valaki működő kupont az órához? Mire rászántam magam, már lejárt a korábbi.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
szabochris
üzenetére
Állítsd be, hogy ne menjen power saver módba, valószínű nálad azért tart eddig, mert ennyi idő mire felébred. Én folyamatosan smart módban tartom, sose volt ilyen problémám.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
szabochris
üzenetére
Igen, a fizetés miatt kell. Nálam ilyen probléma nincs sem gyári, sem 3. féltől származó számlappal, azonnal megjelenik.
-
szabochris
aktív tag
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Másnál is az van hogy az órával való fizetés miatt kell rá képernyőzár mintával vagy számokkal.
Namost ha feloldom az órát van hogy akár 10mpig is azt írja loading és csak utána jön be az óraszámlap!
Engem nagyon idegesít....... -
Csocsesz75
őstag
BUG :
A legutóbbi biztonsági frissítés óta (2-es szérián is, WearOS 5-tel jött) ha valamilyen sűrűbben változó értékű komplikáció van kint a nem gyári, WearOS óralapon pl.: pulzusmérő (folyamatos mérés) vagy akár a gyári időzítő is, ahol ugye másodpercenkénti változás van, akkor ahol az analóg másodpercmutató folyamatosan megy (sweep) nagyon észrevehetően, zavaróan akad a mutató mikor változik a komplikáció értéke.
Észrevette még valaki ?
-
SzZsolt77
csendes újonc
válasz
szabochris
üzenetére
Ilyen lett.
-
-
espi38
őstag
Esetleg van hír arról,hogy lesz e magyar nyelv az órán és ha igen mikorra várható?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
Gyári, ezt nem is írtam. A play storeosok 2-3 naposak max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm jet b. szép állapotú
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó lenne az órának egy topic, mert ez itt off.