- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Na, itt figyel a kezemen a watch 4, ma érkezett (nem tudtam kihagyni 255 €-ért). Majd írok róla pár nap múlva részletesebben is, de addig is kérdezzetek nyugodtan.
-
hubber19
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok, szóval akkor paraméterezhető, hogy gomb benyomásával milyen app induljon -) Wallet
Szuper! Kódot nem kér, simán csak húzod oldalra, fel-le a kártyákat amivel fizetni akarsz é oda tartod? A Google Walletet 1:1 átmásolja, behúzza az összes kártyádat ami hozzá van adva? -
Winner_hun
félisten
válasz
hubber19
üzenetére
Elindítod a wallet appot és fizetsz. Én az alsó gomb dupla megnyomására állítottam be a walletet, hogy a lehető leggyorsabb legyen. Ott van minden kártya / hűségkártya, lehet közülük válogatni.
Néhányszor előfordult hogy az NFC ki volt kapcsolva, akkor azt be kellett kapcsolni. Azt nem tudom hogy energiatakarékos módnál lőtte-e ki az óra vagy azért, mert x ideje nem fizettem vele. A levétel / töltőre rakást kizárom, most megnéztem, simán elindult tegnap esti töltés után. -
hubber19
tag
Agyalok rajta erősen, Xiaomi Watch S4-et cserélnék. Jó óra, de pár app értesítése nem jön meg, elég macerás az NFC fizetés stb...
Watch 3 tulajok, vagy ha már valaki vett Watch 4-et : az NFC-s fizetés hogyan zajlik?
Kell fizetéskor pin kódot beütni? Hogyan indítod a fizetést?
Google Wallet van tükrözve, a kártya váltás megoldott ha több kártyád van a Wallet-ben?
Köszönöm
-
PROHARDVER!
Van aliexpress topik, ott érdemes érdeklődni, ha ezzel van gond. Itt elég volt ebből. Köszönjük.
-
Szia!
Örülök, ha neked és másnak semmi gondja nem volt velük és kívánom, hogy ne is legyen soha.
Viszont elképzelhető, hogy más eljárás alá kerül egy drága telefon, amiből egyébként is többet adnak el.
Nyilván az sem mindegy, hogy hol vetted, Store-ban, szerződött Partnernél, Mo-n vagy más országban. Telefonoknál előfordulhat, hogy van az adott országban szerződött szervizpartner, ezért nem küldik a Holland központi szervizbe. -
-
Sziasztok!
Nem is tudom mit mondjak.. Az Oneplus-nak nem csak a szoftveres, de a szervíztámogatása is kritikán aluli.
Március 23. óta van náluk az órám. Azóta többször beszéltem velük Whatsapp-on, de csak annyit tudnak mondani, hogy nem tudják mi van az órával, el vannak csúszva, amint tudnak valamit értesítenek, de soha nem értesítettek semmiről sem.
Sem azt, hogy mikor lesz kész vagy netán csere lesz belőle. Érdemi infó helyett küldtek egy 50€ értékű kódot, amit a Store-ban lehet levásárolni olyan kiegészítőkre, amiket eszköz híján nem tudnék használni. Kenjék a hajukra..
Úgy döntöttem, hogy én már eleget vártam, ezért átadtam az ügyet a ECC (European Consumer Centre) Ausztriai kirendeltségének. Birkózzanak ők velük.
Talán nagyobb hatással van rájuk a fogyasztóvédelem, mint a mezei felhasználó.
Imádkozzatok, hogy soha ne legyen gond az órátokkal, mert támogatás terén nem sok jóra lehet számítani.
És hogy kerek legyen a történet, az oldalukon a Szervízmenüpontot leblokkolták. Nem lehet lekérdezni az állapotot, ugyanis a belépéshez szükséges kód nem érkezik meg a telefonra már több mint egy hete. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Szintén. Töltőn volt és látom újraindul. Februári a patch.
-
Woodcutt3R
tag
Nekem jött egy Update ma reggel, még nem raktam fel, mert töltőre kell rakni hozzá.
-
gallimi
tag
Android Security patch 2026 február 1. Magyar nyelv továbbra sincs.
-
gallimi
tag
Ma reggel töltőre csatlakozás után frissít az óra! Kíváncsi leszek mi lesz.
-
Janaboy
veterán
Oneplus watch 4 jön global piacra, de a vicc hogy WearOS 5el.
Igazabol nem tudom mi indokolná azt venni a 3as helyett.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Érdekelne valakit 2db charging base (töltö bölcsö) az a kis fehér ? Van 2 db, a rendelésekhez kaptam, de nincs rájuk szükségem
-
nagyadam92
csendes tag
Sziasztok. Alirol rendeltem egy ilyen órát. Majd jövőhéten érkezik meg. Tesztek alapján meggyőzött. De akinek van ilyen órája és huzamosabb időt úgymond használta már, megosztaná a tapasztalait? Köszönöm!
-
bozont
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Mert out of stock. De mindig ez volt mikor megakartam venni. Lehet marad a fekete. Bár shoz meg az extrák közöl a két szíj érdekelne csak, töltő állomás az van hozzá felesleges mégegy, esetleg a kábel még de az is out of stock.
Inkább hivatalos oldalról venném, így Alliexpress kiesik.
-
xcsabo
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Aliról decemberben 137 euroért vettem. Nem mindegy. Igaz, nem járt hozzá ennyi cucc és a bolt sincs már, pedig régi üzlet volt. Valszeg csak nevet váltott.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Akkor valószínűleg a samsung Health lesz a probléma forrása. Nem akarja az adatokat elfogadni, ha nem saját eszköz méri. Sajnos ez nem oldaja meg gondot, de legalább tudom, hogy létezik és nem valami user error a kulcs. Egyébként megpróbáltam a google fittel is. Ott ugyanúgy látszik, mint a Stravában, de a samsung Health nembtudja áthúzni. Vagy nem akarja.
-
doongoo
addikt
válasz
Elk_hound
üzenetére
Egy órához párosítható csak az app, de hogy resetelni kell-e (az órát vagy az app adatait) azt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. Még nem próbáltam. OHealth-en belül van egy olyan opció, hogy az "óra átvitele". Ezzel másik telóra lehet átvinni. Mondjuk ezen kívül tényleg csak egy olyan opció van, hogy párosítás megszüntetése. Azt nem tudom, hogy ez reseteli-e az órát vagy csak leválasztja a telóról.
-
Elk_hound
tag
Az OHealth valóban csak egy OnePlus órához párosítható amit resetelni kell egy másik csatlakoztatásához?
-
bozont
veterán
A Watch 3 titán verzió ennyire kelendő vagy nem nagyon gyártanak belőle? Most is jött email hogy akciós az óra, de a titán és a zöld szíj is out of stock. De ez volt mindig mikor megakartam venni.
-
sepyi
aktív tag
Beszereztem egy ilyen órát a 46mm-es változatból. Kifejezetten az üzemidő miatt váltottam, mert egyébként elégedett vagyok a samu watch5 pro-val is, bár az úszások után meg tud őrülni.
Nos a problémám is ebből adódik. Évek óta használom a Samsung Health alkalmazást. Nem is szeretnék lemondani róla. Ezért telepítettem a Health Connect alkalmazást. Az Ohealth alkalmazásnak írási, a Samsung Health alkalmazásnek olvasási jogot adtam. Minden engedély hozzáférés megadva. A testadatok és lépések megjelennek, de a kerékpáros edzés nem. Az Ohealth-ben látom az edzést, de a Samsung Health-ben nem.
Tud valaki segíteni? -
mrThomi
addikt
Tud valaki segíteni, hogy a 60 secunde kontrolle értesítést az órán hogy kell kikapcsolni ? Az órán az app benachrictigungnál ki van kapcsolva szal nem értem miért jön minden áldott nap.
-
Janaboy
veterán
Most olvasom, hogy csak elhagyja a Oneplus Európát.
Akkor gondolom nem lesz Oneplus Watch 4..legalábbis nekünk. -
válasz
mrThomi
üzenetére
Hogy mi baja lehet egy órának?
A 4 napos üzemidőből egyszercsak lett egy fél napos.. 73%-al feküdtem le vele és reggelre 2% volt benne.
Többször csináltam rendszervisszaállítást, de nem javult meg.. még úgy sem, hogy be sem laktam, csak natur a visszaállítás után összepárosítottam a telefonnal és úgy használtam.
Napközben még csak elvolt, de akkor is gyorsan merült. Reggel 10-kor 100-ra töltve, este 9-kor 73%.
Éjszaka nem váltott takarékos módba.. majd én manuálisan átváltottam. Ez sem segített, ezért szerviz lett a vége.
Lehet Akku, de valamilyen hardverprobléma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 45mm
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest