- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
45075 - 45001
45075 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
[link] óriások egymás közt
-
Win-T
őstag
Én D4-et toltam az elműlt pár napban, tegnap este a bejelentés alatt is, és az első gondolatom az volt, hogy Blizznél kicsit sem érzik cikinek ha összehasonlítják azt amit ők egy teljes expansion packnak hívnak azzal amit ezek egyetlen ligába bepakolnak?
(Bocs, nem válasz akart lenni, összezavar még ez az új fórummotor.
) -
Edge
veterán
Spark coc ott csak a sparkot kell spammolni, 1 skill.
-
Plazmacucci
félisten
Ha az endgame jó lesz, lenyelem, hogy állandóan hátrafelé kell backpedalozni. De, hogy képtelenek kardot meg baltát implementálni...
-
DjDanee87
addikt
Poe2 trailer vélemények?
Trailer bejövős, csak nekem poe2 gameplay akárhányszor próbálom nem jön be. Ez a dodgeroll akármi, meg az hogy minden build arról szól hogy kombózol dolgokat és nem feltétlen 1 skillről az nekem fekszik. Bénább vagyok annál, mint amit a játék megkövetel
-
Plazmacucci
félisten
Poe2 trailer vélemények?
-
Siriusb
veterán
Szerintem is. De már nincsenek elvárásaim. Örülök, hogy még egyáltalán van.
Jól mondod!
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Nem tudom. A poe2 aktuális ligáját is megint kitolták 6 hónapra.
Ajajj, akkor jó eséllyel az 1-et is érinteni fogja, gondolom a 2 a prioritás.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Elérhető mapozásig, de úgy döntöttem nem folytatom
Pedig 2 voidstone-t elvártam volna...
Mikor lesz a következő liga? Elvileg 4 havi ciklusok vannak, de már nem is emlékszem, ez mikor kezdődött, talán márciusban? -
Plazmacucci
félisten
Elérhető mapozásig, de úgy döntöttem nem folytatom
-
Plazmacucci
félisten
Én az új scion-t próbálgatom, ground slam of earthshaking és static strike kombóval. Ez is megy szépen két support gemmel.
-
Siriusb
veterán
Ja, épp nincs mit játszani. De tényleg elszórakoztat, kikapcsol. Ma órákig labot farmoltam skill gem-ek miatt, közben mentek a podcastok. Tiszta chill.
Én egy gladiátort kezdtem, hogy kipróbáljak egy build-et, elképesztő, hogy a Sunder-rel, 0 felszereléssel mit művel. Annyira aránytalan, különösen a klasszikus minyonhoz képest.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Én azt hiszem látom a ruthless lényegét. Support gem-et találni akkora öröm mint egy divine. A9-ben nyomulok már.
Ennyire unatkozol vagy ennyire fájdalmat akarsz okozni magadnak?
-
Plazmacucci
félisten
Én azt hiszem látom a ruthless lényegét. Support gem-et találni akkora öröm mint egy divine. A9-ben nyomulok már.
-
Plazmacucci
félisten
A3 végén tartok. Egy support esett, az sem jó semmire. De egyébként nincsenek céljaim, csak chillelek, zenét hallgatok, podcastokat rakok be háttérzajnak. Ilyen pihenés féleség.
-
wiggen123
senior tag
Én már kínomban elkezdtem egy ruthless végigjátszást
Meddig jutottál?
Én A1 végén feladtam, mikor egyszer unalmamba kipróbáltam (zéró support gem). Ennyire mazohista azért nem vagyok. Értem én, hogy azzal kell menni ami esik, nade az durva volt...
Az új több droppal lehet jobb lenne. -
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
Fura, de sokkal hamarabb meguntam ezzel az új atlassal a gamét mint eddig valaha...
-
Siriusb
veterán
https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1sp44cv/path_of_building_community_2640_imbued_build/
Új funkciók: POB Imbued + Build Compare
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
Teljesen jó, gyak minden uniq megvan ami kell:
karakterem
archdemon helm tranzícióra még gyűjtök, de már t14 mapoknál vagyok 89-esen. A pinnacle bossok kicsit lassan hallnak, ennyi amin még javítanom kellene, de valszeg az archdemon helm-es verzióval jobb lesz. Minden más sima, breach-es atlassal tolom, nagyon jó ez a build breachhez is.közben át is cuccoltam archdemon-ra

-
Edge
veterán
Kíváncsi is vagyok, milyen élményeid vannak, mennyire könnyen tudod jó állapotba hozni a karaktert.
Más:
Szembejött egy hideout, elég tetszetős, ki fogom próbálni: https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1smy1k0/oasis_bazaar_desert_hideout_showcase_no_mtx/Teljesen jó, gyak minden uniq megvan ami kell:
karakterem
archdemon helm tranzícióra még gyűjtök, de már t14 mapoknál vagyok 89-esen. A pinnacle bossok kicsit lassan hallnak, ennyi amin még javítanom kellene, de valszeg az archdemon helm-es verzióval jobb lesz. Minden más sima, breach-es atlassal tolom, nagyon jó ez a build breachhez is. -
Siriusb
veterán
Kíváncsi is vagyok, milyen élményeid vannak, mennyire könnyen tudod jó állapotba hozni a karaktert.
Más:
Szembejött egy hideout, elég tetszetős, ki fogom próbálni: https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1smy1k0/oasis_bazaar_desert_hideout_showcase_no_mtx/ -
Edge
veterán
https://maxroll.gg/poe/pob/xii0ah0u
Ez a legutolsó állapot, itt már kapott egy Polaric devastation gyűrűt. Herald of ice nem működik, mivel próbálgattam az ascendancy-kat, mennyire érezhető a különbség így vagy amúgy, a plusz herald-hoz kell a bringer of ruin ascendany, viszont valami mást fel kell adni érte. Vagy Forbidden jewel, de még nem néztem, azok mennyiért mennek.
Szedett-vedett cuccok, gem-ek, csak összelapátoltam, hogy lássam egyáltalán egyben. Ha kialakítok egy koncepciót, akkor legalább már meglesz az irány. Lehet svalin + cluster jewels kellene következő lépésnek, csak annyi vesződséggel jár egy-egy átalakítás. Majd meglátjuk.Mindezek ellenére imádom, egy breach egy pillanat alatt megvan, csak frostblink of winty-vel bele a tömegbe és kész (az eredeti build shield charge-t használ, de nekem volt raktáron), nem kell semmi mást csinálni. Boss-nál, mivel nincs svalinn, kézzel kell az arcanist brand-et nyomnom.
Jó lenne gatyába rázni, simu-t nagyon szeretném kipróbálni vele, de svalinn nélkül nem hiszem, hogy menne.Hát ez kb ua mint amit én nyomatok
itt is az ignite + robbanások ami clear-el. -
Siriusb
veterán
Hát ez az új atlas felemás érzés, egyrészt tetszik, hogy adott mapot akárhányszor lehet menni, nem kell hogy kiessen mint favorit, másrészt viszont amíg nincs felderítve az atlas és vmit menni kéne pl invitation rámutat a köd közepébe hogy ott van, azt mire oda eljutok addig ott rohad a nyitó az invben... de akár uniq mapok is mehet a stashbe amíg ködben van. Ez a része kicsit visszafejlődés.
Hasonló gondolatok, érzések fogalmazódtak meg bennem is. Azonban az összképet nézve az a benyomásom, hogy könnyebb volt most végigmenni, illetve rengeteg térkép potyog, szerintem ezt kb le fogják felezni a következő ligára.
Amire kitaláltam, hogy a blight hol van...
-
Siriusb
veterán
Majd muti.
https://maxroll.gg/poe/pob/xii0ah0u
Ez a legutolsó állapot, itt már kapott egy Polaric devastation gyűrűt. Herald of ice nem működik, mivel próbálgattam az ascendancy-kat, mennyire érezhető a különbség így vagy amúgy, a plusz herald-hoz kell a bringer of ruin ascendany, viszont valami mást fel kell adni érte. Vagy Forbidden jewel, de még nem néztem, azok mennyiért mennek.
Szedett-vedett cuccok, gem-ek, csak összelapátoltam, hogy lássam egyáltalán egyben. Ha kialakítok egy koncepciót, akkor legalább már meglesz az irány. Lehet svalin + cluster jewels kellene következő lépésnek, csak annyi vesződséggel jár egy-egy átalakítás. Majd meglátjuk.Mindezek ellenére imádom, egy breach egy pillanat alatt megvan, csak frostblink of winty-vel bele a tömegbe és kész (az eredeti build shield charge-t használ, de nekem volt raktáron), nem kell semmi mást csinálni. Boss-nál, mivel nincs svalinn, kézzel kell az arcanist brand-et nyomnom.
Jó lenne gatyába rázni, simu-t nagyon szeretném kipróbálni vele, de svalinn nélkül nem hiszem, hogy menne. -
Plazmacucci
félisten
Hát ez az új atlas felemás érzés, egyrészt tetszik, hogy adott mapot akárhányszor lehet menni, nem kell hogy kiessen mint favorit, másrészt viszont amíg nincs felderítve az atlas és vmit menni kéne pl invitation rámutat a köd közepébe hogy ott van, azt mire oda eljutok addig ott rohad a nyitó az invben... de akár uniq mapok is mehet a stashbe amíg ködben van. Ez a része kicsit visszafejlődés.
Nekem az nem tetszik, hogy egy szaros astrolabe 150-200c
-
Edge
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Van olyan kolléga itt, aki a fragment-ek miatt csinálja, részemről csak kíváncsiságból mentem egyet.
Viszont szórakozom azzal az Ethetral Knives of Massacre build-del, amit te hoztál be, igen megtetszett. Kíváncsiságból vettem egy Headhunter-t (csak 7 div!!! ), még úgysem volt. s ráadtam, hát nagy móka! Különösen amikor a teleportos buff-ot kapom és rángatózom össze-vissza a pályán.

Még át kellene néznem jobban, különösen, mi kell a védelemhez, de ha jó tankos lesz, akkor szenzációs kari. Nagyon hatékony tud lenni.Majd muti.
-
Siriusb
veterán
Titeket motivál bármi arra, hogy nightmare mapokat pörgessetek?
Van olyan kolléga itt, aki a fragment-ek miatt csinálja, részemről csak kíváncsiságból mentem egyet.
Viszont szórakozom azzal az Ethetral Knives of Massacre build-del, amit te hoztál be, igen megtetszett. Kíváncsiságból vettem egy Headhunter-t (csak 7 div!!! ), még úgysem volt. s ráadtam, hát nagy móka! Különösen amikor a teleportos buff-ot kapom és rángatózom össze-vissza a pályán.

Még át kellene néznem jobban, különösen, mi kell a védelemhez, de ha jó tankos lesz, akkor szenzációs kari. Nagyon hatékony tud lenni. -
Plazmacucci
félisten
Titeket motivál bármi arra, hogy nightmare mapokat pörgessetek?
-
Siriusb
veterán
PS-en tolom ott nincs teljesítménybeli gond lehet akármennyi effekt is.
Ma már sárga mapoknál tartok, úgy hogy act10et is ma toltam le, eléggé op cucc eddig. Qrva gyors mert csak shield chargozni kell a packokat ami rare megmarad esetleg + boss az meg kap brand és pukk. Remélem nem fogy el. Némileg módosított buildel nyomom, 6link brandnél maradtam, mert ps-en fele annyi választék sincs itemekből mint PC-n sajnos és drágábbak is.Jól hangzik!
Beleolvasgattam a leírásban, ha végig jó tapasztalataid lesznek, már van is egy jelölt a következő ligakezdésre.
-
Edge
veterán
PS-en tolom ott nincs teljesítménybeli gond lehet akármennyi effekt is.
Ma már sárga mapoknál tartok, úgy hogy act10et is ma toltam le, eléggé op cucc eddig. Qrva gyors mert csak shield chargozni kell a packokat ami rare megmarad esetleg + boss az meg kap brand és pukk. Remélem nem fogy el. Némileg módosított buildel nyomom, 6link brandnél maradtam, mert ps-en fele annyi választék sincs itemekből mint PC-n sajnos és drágábbak is. -
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
-
wiggen123
senior tag
Éjszaka Ben megölte az összes ubert
Rejuvenating totemmel. Komolyan azzal ... -
Siriusb
veterán
Gondoltam csinálok valami saját buildet. Vettem egy övet diamond shrine-al, a crit multiplier amuletet, mjolnert és kiraktam az all damage can posion passivot. Dot multita mentem rá perfect agony-val. Arc és két brotherhood gyűrű. Kalap szar
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Gondoltam csinálok valami saját buildet. Vettem egy övet diamond shrine-al, a crit multiplier amuletet, mjolnert és kiraktam az all damage can posion passivot. Dot multita mentem rá perfect agony-val. Arc és két brotherhood gyűrű. Kalap szar
-
Edge
veterán
Elég ráérős vagy!
Mi leszel, ha nagy leszel?Számomra pediglen eljött a nap, amikor már nem mondhatjátok rám, hogy nem vagyok százas!

Kicsit genyó tud lenni a játék, 96%-on azt mondtam, na még két kör a 100-hoz, ezt gyorsan lenyomom. Felment még 2%, erre egyik pillanatban állok, következőben fekszem. ( a breach nem beach, ott ne feküdjünk!). Sebaj, visszamentem, leütöttem mindenkit, következő pálya indít, mirage, AG meghal (ami kb. sosem történik).
No de minden akadályt legyőzve eljutottam 100-ig, ami számomra is meglepő.penance brand ele
nagyon jó eddig. -
Siriusb
veterán
De ez amúgy most egy kva jó liga. Főleg amikor a vaal temple mapon a mirage-ban van még 4 másik vaal vessel.
Ezt ki kell próbálnom! Úgyis agyalok, mit kellene csinálni, most breach-et nem akarok látni, valószínűleg egészen a következő ligáig...
-
Edge
veterán
Kampánycsend van.
-
Plazmacucci
félisten
De ez amúgy most egy kva jó liga. Főleg amikor a vaal temple mapon a mirage-ban van még 4 másik vaal vessel.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Kampánycsend van.
-
Siriusb
veterán
Elég ráérős vagy!
Mi leszel, ha nagy leszel?Számomra pediglen eljött a nap, amikor már nem mondhatjátok rám, hogy nem vagyok százas!

Kicsit genyó tud lenni a játék, 96%-on azt mondtam, na még két kör a 100-hoz, ezt gyorsan lenyomom. Felment még 2%, erre egyik pillanatban állok, következőben fekszem. ( a breach nem beach, ott ne feküdjünk!). Sebaj, visszamentem, leütöttem mindenkit, következő pálya indít, mirage, AG meghal (ami kb. sosem történik).
No de minden akadályt legyőzve eljutottam 100-ig, ami számomra is meglepő. -
Win-T
őstag
-
Plazmacucci
félisten
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
A dzsinn ládikók valaha dobtak valakinek bármi értelmest? Néha nyitom őket, de 0 eredménnyel.
-
DjDanee87
addikt
Érdekes bug. Mirage portálba bementem, kiirtottam az egészet, majd teleport gomb az elejére, hogy kimenjek a portálon és az nem működik. Minimapon nincs ott az ikonja, nem lehet rákattintani
-
Siriusb
veterán
-
dante3
addikt
2x haltam meg itt én is, először Witch-el, utána Rangerrel, Melee classal Hillock sem ment le. Feladtam, se türelmem, se ügyességem nincs hozzá...
Régi gauntletek jobban bejöttek, amikor nem volt teleszórva minden szent szarral a játék, csak a mobok/bossok voltak buffolva, meg talán a hősünk volt mínuszos resisttel
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
Nekem két okból bejön most ez a Ziz gauntlet - legalábbis kis szinten még (és rangerrel, melee esetén biztosan nem így gondolnám a multiple projectile miatt).
Egyrészt túlélni sokkal könnyebb ha túlszintezed a zónákat és túlgeareled magad. Ez pont két olyan dolgot jelent, ami normál ligakezdésnél nincs, mert ott versenyfutás van a kampányon keresztül elérni a mapokra, a minél zsírosabb loot mihamarabb megszerzése érdekében. Itt meg komótosan, odafigyelve a lootra a földről és használva a hulló currencyt tudom, és érdemes is gearelni a karaktert a megszokott rohanás helyett. Mirage ligamechanika szintén játszható kampány alatt is, mert normál esetben lassítaná a cél elérését (T16 mapok), de itt nem izgat. Úgysem fogok a végére érni, előbb vagy utóbb valami úgyis megöl majd.
Kezdésnél nálam a legelső mirage wish-ei közt volt Divine shrine (halhatatlanság), azt is választottam, ami jó kezdő löket volt gear szempontjából nulla rizikó faktor mellett.Templar-ral Hillock-on is alig jutottam túl...
-
DjDanee87
addikt
Nekem két okból bejön most ez a Ziz gauntlet - legalábbis kis szinten még (és rangerrel, melee esetén biztosan nem így gondolnám a multiple projectile miatt).
Egyrészt túlélni sokkal könnyebb ha túlszintezed a zónákat és túlgeareled magad. Ez pont két olyan dolgot jelent, ami normál ligakezdésnél nincs, mert ott versenyfutás van a kampányon keresztül elérni a mapokra, a minél zsírosabb loot mihamarabb megszerzése érdekében. Itt meg komótosan, odafigyelve a lootra a földről és használva a hulló currencyt tudom, és érdemes is gearelni a karaktert a megszokott rohanás helyett. Mirage ligamechanika szintén játszható kampány alatt is, mert normál esetben lassítaná a cél elérését (T16 mapok), de itt nem izgat. Úgysem fogok a végére érni, előbb vagy utóbb valami úgyis megöl majd.
Kezdésnél nálam a legelső mirage wish-ei közt volt Divine shrine (halhatatlanság), azt is választottam, ami jó kezdő löket volt gear szempontjából nulla rizikó faktor mellett. -
Siriusb
veterán
Szerintem igen. Én tegnap elkezdtem egy rangerrel és van Maven Hillocknál, dupla Hailrake - szóval szokásos nehezítések. Nem sokat játszottam level 12ig mentem. Majd ma vagy hétvégén még megyek tovább, de rangerrel pont az eleje könnyű és később bedurvul a játék értelmesebb védelem hiányában. Arra nem számítok, hogy sikerül végigtolni a kampányt. Tippre Kitava megfingat, ha eljutok odáig egyáltalán.
Én ismét realizáltam: kínlódjon az, akinek két anyja van...
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Szerintem igen. Én tegnap elkezdtem egy rangerrel és van Maven Hillocknál, dupla Hailrake - szóval szokásos nehezítések. Nem sokat játszottam level 12ig mentem. Majd ma vagy hétvégén még megyek tovább, de rangerrel pont az eleje könnyű és később bedurvul a játék értelmesebb védelem hiányában. Arra nem számítok, hogy sikerül végigtolni a kampányt. Tippre Kitava megfingat, ha eljutok odáig egyáltalán.
Én csak megszereztem a kesztyűt és elengedtem. Bent nézem éves közben.
-
DjDanee87
addikt
Brutus még mindig saját arénában van?
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
Az assassin egyik nagy passivja az all damage can poison. Ez azt jelenti, hogy a crit damage poison chance nélkül is mérgez?
Feltételezem az Infused toxin-ra gondolsz. Ez azt jelenti, hogy bármilyen típusú sebzéssel tudsz poison stack-et generálni, de ehhez természetesen szükséges a poison chance. Legjobb tudásom szerint a crit nem befolyásolja a poison sebzés mértékét, azaz nem számol többet , mint egy normál találatnál.
Röviden: poison chance mindig kell! -
Edge
veterán
Kipróbálta már vmelyikőtök a Penance Brand Ignite Elementalist-et?
-
Plazmacucci
félisten
Az assassin egyik nagy passivja az all damage can poison. Ez azt jelenti, hogy a crit damage poison chance nélkül is mérgez?
-
Siriusb
veterán
Brutus még mindig saját arénában van?
Ne tőlem kérdezd.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Ja.

Boss-nál jó lehet a klónoknak is, mert annyi plusz idő éppen elég lehet nekik lenyomni azt, mielőtt meghalnának. Illetve ad annyi mozgásteret, ha az AG a halálán van, ki tudsz logolni és nem bukod a map-ot. -
Siriusb
veterán
Megvártam a gauntlet kezdést. Miután Ben szívott Brutusnál és majdnem behalt, új kari lett helyette, ezek után eldöntöttem, hogy a lelki békém miatt, jobb ha csak a streameket nézem, amikor kedvem lesz hozzá.
Hailrake-nél meg vissza kellett menjen kis decoy totem, weapon throw, meg ilyenek miatt, mert nem volt még movement speedje és gyilkos volt a map
Megpróbáltam én is, de templar-ral 20%-ig tudtam levinni Hillock-ot, boszival egy pályával tovább jutottam. Kevés vagyok én ehhez.
Jó tudni, hogy a nagyágyúknak is akad gondja, elég beteg ez a Ziz, hogy ilyeneket kitalál.
-
Edge
veterán
akkor vmi haszna is volt.
Ez a prolonged servitude nagyon kell a buildnek vagy csak jó ha van? -
wiggen123
senior tag
Na igen, overlevel az az alap, és a res-t is ki kell maxolni. Azt nem tudni, mennyire szövi majd át a ruin a nagy harcokat, arra is mindenképpen oda kell majd figyelni. Nagyon kíváncsi vagyok, meddig jutok el, ill. egyáltalán lesz-e kedvem kínozni magam.

Holy flame totem sem rossz ötlet, utána kéne nézni, mi a tapasztalat vele 3.28-as változások után, mert papíron jónak tűnt.Megvártam a gauntlet kezdést. Miután Ben szívott Brutusnál és majdnem behalt, új kari lett helyette, ezek után eldöntöttem, hogy a lelki békém miatt, jobb ha csak a streameket nézem, amikor kedvem lesz hozzá.
Hailrake-nél meg vissza kellett menjen kis decoy totem, weapon throw, meg ilyenek miatt, mert nem volt még movement speedje és gyilkos volt a map
Új hozzászólás Aktív témák
-
45075 - 45001
45075 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Parfüm topik
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 14"/Ultra5-125U/16GB/480GB/magyar bill.
- ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI DDR5 Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Jonsbo RM2 Silver - 12hó gari! - Új!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Régi gauntletek jobban bejöttek, amikor nem volt teleszórva minden szent szarral a játék, csak a mobok/bossok voltak buffolva, meg talán a hősünk volt mínuszos resisttel
És ezt csak most vettem észre, ha nem kéred a pob-ot, sosem derül ki....