- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibee77
őstag
En meg varnek a buildekkel, majd meglatjuk milyen valtozasok lesznek.Amugy nagyon rakattantam last epoch-ra, nem gondoltam volna de kajak szerintem ligakezdesig azzal fogom tolni.
Aztan ligakezdeskor meg mehet a poe non-stop.
-
Siriusb
veterán
3.26 kezdésre bedobok egy jelöltet, amit most láttam. Tartok a melee-től, lehet kampány végére bele is unnék, nem indulnék vele, de személyes preferenciától eltekintve jó, stabil build-nek tűnik, elég igénytelen felszerszámozottság tekintetében is. Ráadásul mana és life leech is be van építve.
Videóban a szerző azt állítja, privát ligában lehozta vele mind a négy voidstone-t.
Tartalékba azért elteszem magamnak, s mikor a hirdetményből kiderül, ggg mit szúr el, avagy turbóz fel, még előre is kerülhet. -
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42847 üzenetére
Mondjuk az egész betrayal-ra ráférne egy jó nagy rework, mert érthetetlen katyvasz az egész.
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42849 üzenetére
Ház ez az, nem tudod megvenni a gyűrűt vagy akármit.
Mondjuk talán egyszer kellett egy flask Katarinától, egyszer meg egy gyűrű. -
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42847 üzenetére
Vajon alapból berakja ezeket a lehetőségeket a pályákra mindenkinek, vagy az Atlas-on ki kell majd rakni?
-
Eddigi legjobb qol fejlesztés [link]
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42845 üzenetére
poe2-ben egyből kiderült, ez egy rendkívül praktikus funkció.
Visszakanyarodva az 1-re, remélem végre kapnak egy kis törődést a minion-ok, hatalmas a különbség pl abban, mennyi cucc kell ahhoz, hogy jó legyen, míg a melee ingben-gatyában tudja ugyanezt.
-
-
Siriusb
veterán
In the Secrets of the Atlas expansion you can now pause the game!
És még ha kidob, elvileg akkor is felfüggeszti ott, abban a pillanatban a játékot. Erre kíváncsi vagyok. Egy biztos, tényleg hasznos funkció, akármennyire banálisnak is tűnik.
-
wiggen123
senior tag
Én azt tippelem a Phrecia event után visszajönnek Atlas socketként az idol-ok, annyira nem voltak szarok és gyorsan, olcsón tudták implementálni. Plusz valamilyen formában 1-2 ascendancy is visszaköszönhet, ami felrázhatja a meta buildeket.
Ahogy szoktam megvárom az első patch note-okat és utána választok majd valami újdonságot ligakezdésre. -
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42837 üzenetére
A sor a legkevesebb, hamar lepereg mindig.
-
-
Callisto
őstag
Elsősorban a látvány. Az emberek felszínesek. Sokakat bevonzott akik ódzkodtak a PoE-től. Arra számítok, hogy a PoE 1 az új liga indulásnál rekordot fog dönteni mivel a sok új játékos - akiket PoE 2 látványa bevonzott - vélhetően nekiesik és megnézi milyen a PoE 1 ligakezdés.
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42833 üzenetére
Szar minden is, nem csoda...
-
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci #42830 üzenetére
Ahogy Sirusb is írja, a kettő crossplatformos, jobban néz ki és egyszerűbb, talán az utolsó szóban van a lényeg, minél bonyibb valami annál jobban válik réteg gamévá, mert ez történik az eggyel.
De mindegy, ha a GGG sikere mind a két rész, a kettő bevételéből az egy is profitál. -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42830 üzenetére
Egyrészt, ahogy mondtad a látvány miatt, másrészt az újdonság varázsa. No meg talán mert kevésbé bonyolult. Amikor kijött a 2, akkor kipróbáltam oszt le is töröltem.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42827 üzenetére
Ez tényleg Zana lesz. Ráadásul legalább egy héttel korábban a vártnál.
-
-
wiggen123
senior tag
-
-
wiggen123
senior tag
Annyi haszna volt ennek a private ligának, hogy megcsináltam első alkalommal carry vásárlás nélkül a 4 voidstonet és a feared fav map kivételével az összes többit. Farmoltam magamnak 8mod deli mapokat T17-en, meg T17 mapokat az 8 modokon. Szóval ez is lehetséges discord, meg trade nélkül is, eddig nem hittem volna, hogy meg tudom csinálni. Főleg Maven kill-től tartottam, mert a memory game-hez béna vagyok, a ritmusát se érzem.
BAMA nekro, 80k ehp, 20-30M dps pob
Viszont a spectre kezeléstől hülyét kapok. Cseréltem a mellvértem és be volt rakva a 6 link spectre gem. Ki kellett vegyem implicitet rollolni és ugrottak is a spectrek. Tudom ledobja a földre és újra fel lehet őket szedni egy darabig, de ez akkora faszság. Vagy 4 div most újra megvenni, lehet hagyom is a csudába.
Másik spectre ügyem, mikor meghalt egy beraktam a skillt idézni az újat és én hülye ott felejtettem, pont a curse skillem helyén, így az első mapon sikerült valami félhülye szart beidézni a méregdrága cuccaim helyett.
Ha már így belejöttem, előző Phrecia ligában jöttem rá, hogy a carrion golem elfogyasztja a hullákat bizonyos időközönként és azt a gemet is ki kell venni, mikor itemizált spectret idézek.
De van még más is, devouring diadem szintén elfogyszthatja 5 másodpercenként, azt már reflexből veszem le.
Nem csodálom, hogy ennyi macera után nem sok ember játszik minion buildekkel. Jó lenne valami management rendszer a spectrekhez. Elmenteni, vagy kivenni őket, ha bizgerálni kell a felszerelést.
Várom az új ligát. -
-
Siriusb
veterán
Elindultam RF-fel, 86-os szintél meguntam. Jött a PS mines, azt már 70-nél kukáztam. Bleed gladiator (én az anti.melee!) egy darabig jópofa volt, 80 felett meguntam.
Kénytelen leszek visszatérni a minion-hoz. -
Siriusb
veterán
Csak hogy ne poshadjon be a topik.
(Eredeti: #33551 )
-
Siriusb
veterán
Ha már pohx, gondoltam kipróbálom RF chief-et, kolléga itt mindig agyondicséri. Tényleg jó (83-on vagyok jelenleg), de nem az én stílusom. Igaz, az is eléggé meglepett, hogy a volcanic fissure of snaking-et mennyire élveztem korábban.
Az nagyon jó az RF-ben, hogy csak fire res-t (+chaos-t) kell gyűjteni, a másik kettőt meg
hozzáteszi ingyért.
Ama mechanikát nem értem (de nem is gondolkoztam rajta sokat), amikor pl. Jun research laboratóriumában berongyolok az utolsó szobába, nyomok egy enduring cry-t, s a szindikátus tagok azonnal leolvadnak, mint a biztosíték.Na, ilyet még nem láttam. Tudja valaki, mi történik ilyenkor?
Még a sárga pályák elején járok, kíváncsi vagyok sikerül a cuccokat összeszednem, hogy a pirosra is fel tudjak majd menni. Csak nemrég cseréltem le az egyik gyűrűt, kék Ruby, amin fire res-en kívül semmi nem volt.
#42818 Thrawn
Ikonikus figura lett, beleírta magát a történelembe. -
Thrawn
félisten
Új hideout: [link]
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42816 üzenetére
Szerintem neked T16-on már nem fog semmi esni scroll-okon kívül!
-
Ilyen loot sose lesz többet. Act 4 unnatural instinct
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42814 üzenetére
Ahhoz pont jól megy a quill rain,
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42812 üzenetére
Az igen! Durva.
Mi leszel, ha nagy leszel? -
Tidalon farmoltam: quill rain, widowhail, goldrim, wanderlust, redbeak
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Plazmacucci #42809 üzenetére
Én az első lab-nál jöttem rá, hogy nem az új ascendancyk közül lehet választani...
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42807 üzenetére
Május végén fejeződik be a privát liga. Ha jól emlékszem 1 hét standard szokott lenni 2 liga közt, de nem hiszek abban, hogy június elején kezdődne valami új. Szerintem legkorábban június 20 körül indulhat(na) a 3.26. Hogy melyik évben, azt nem tudom.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42805 üzenetére
Normal.
-
-
Siriusb
veterán
Úgy tűnik a Poxh féle ligában meg lett duplázva a férőhelyek száma, szóval van hely.
Elég érdekes liga, act1-ben Kitava, meg mindenféle egyéb csúnyaságot bedob a gép.
Unique-ból sok esik amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest