Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilemaster
tag
Nagyon tetszik, ötletes!
Nálunk cégnél első nap azt tanácsolták, indítsam el az előkészített NoSleep.exe-t. Természetesen azóta is indítom minden bekapcsolás után.
Haver amikor magára hagyja a laptopját, indít valami youtube videót hogy ne léptesse ki. Hiába mondom neki, hogy állítható a képernyő kikapcsolás/altatás, valamiért nem akarja átállítani. A gond csak az, hogy mindig hanggal hagyja ott azt a nyamvadt videót mellettem.
Biztonsági szempontból tuti hogy a billentyűs vagy egeres megoldás a legjobb, úgyhogy grat hozzá!
-
update:
A folyamatosan futó oktatóvideó miatt ugyan nem lockolja a gépet, de a teams elég gyorsan awaybe megy ha nem mozog az egérkurzor.
Gondoltam egyet és írtam rá egy AHK scriptet ami 3 percenként 2 másodpercig mozgatja az egérkurzort (+- 3 pixelt), de kattintásra megszakítja a parancsot. Ami jó, hogy az AHK legálisan van a gépen így nem kell semmilyen külső tool vagy futtatható exe amit esetleg letilt/blokkol a tűzfal vagy víruskergető. -
vadkörte
addikt
Agyfaszt kapunk már attól, hogy 10 percenként elmegy a gép alvóba. Az Istennek sem képesek állítani rajt. Szóval eskü megépítem pár példányban. Ha beválik, a munkatársak aranyba foglalják a nevem!

-
BatchMan
senior tag
Bólogató ventillátor, cérna az egérre, a többit a fantáziátokra bízom.
-
Csak néha felejtettem el lezárni. Egyszer betrollkodott egy kollega a közös chatbe, de hát olyan csapnivaló helyesírással, hogy feltűnő volt, hogy nem én írtam

AZ előző helyen meg senki nem zárta a gépét, mert olyan pörgés-szaladgálás volt (local support) + zárt iroda. Lezárt magától Nagy ritkán volt valami trollkodás, de minimális. -
-
Illetve, a Ctrl nyomása folyamtosan nem minden esetben működik.
Mint írtam, pl. ilyen eset is volt, hogy egy kollega otthonról jelentkezett rá egy gépre bent, és nem volt jó ötlet, hogy lezárjon.
Vagy a user úgy hozza a gépet, hogy megy egy mentés, de a gép nem zárhat le, mert a jelszavát nem adhatja meg. Szürke zóna, de van ilyen.@joghurt : Van ilyen munkahely is.
Ezt írtam talán a bejegyzésben is, hogy ésszel, ki az a hülye, aki ébretartót használ a munkahelyen, ahol meg is b*ák érte?
-
-
-
Céges intranetről letöltöttem egy oktatóvideót és végtelen loopban futtatom a háttérben -> nem lockol a gép
-
-
Top cat
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
Z_A_P
addikt
Ez miert jobb mint ctrl gombra tett kalapacs?
Ha gep elott vagy ugysem kell, ha elmesz, akkor mehet a szerszam -
-
csizzah
aktív tag
[link] évek óta használom, secunál nem szokott gond lenni
-
válasz
morcosharcos
üzenetére
-
joghurt
addikt
V2: A NumLockra egymás után két rövid impulzust kell küldeni kb. 100 ms késleltetéssel. Így kb. nulla lesz a hatása a közben végzett munkára.
Szomorúság, hogy egy nagyon paranoid helyen még külső billentyűzetet sem engednek a céges laptopra dugni.
-
Déjà vu.
Mondjuk ezt vissza kellett rakni mindenképp, mikor először olvastam, akkor is marha ötletesnek találtam. -
-
"elfekvő alkatrészekből" - akkor nem csak te, hanem azok is pihenni akarnak
-
válasz
DrotosToth
üzenetére

( "Kókányolás"
) -
kúúl!
A tovább már nem egyszerüsíthető bonyolultság iskolapéldája!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest