- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jájj... csináltam gyereknek egy új M$ fiókot.
Aztán outlook megnyit, aztán röhögő-döbbenet az arcon:Az első levelek között egy levélszemét.
BM', a mikroszoft küldte onedrive levelet az m$ már szemétnek véli.
Hát kb. az is. (Vállalati felhasználásnál is elég nagy megcsuklásokkal működik...)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Alusky #23670 üzenetére
Kiporgesgatlo korlatozza a teljesitmenyt es utana lassan kapja vissza a naftat. Ha ki akarsz loni vele akkor erdemes kikapcsolni.
Most csak igy beleneztem mobilrol, ez 2 literes 165 lovas? Az 196 Nm-t tud (azt is csak papiron), ami eleg karcsu...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Alusky
aktív tag
válasz
radi8tor #23666 üzenetére
Én azért félnék
, itt már túl sok a tempó, aszfalton 150, erdőben is simán 80-100. Ha nem adja ki a fasornál, meg az aszfalton beakad a kocsi eleje a padka után és átpörgeti akkor nem marad életben akkora G erőknél. Ilyen kihalt szakaszon főleg mire jön egy autó és az mentőt hívna. Lassabb tempóval már rendben van.
Jól befullad az elején mikor elindul, többet vártam 165 lóerőtől, de lehet csak a 4x4 miatt van ekkor fogása. Vagy csak simán hiányzik belőle ennyi az autó állapotából kiindulva.
-
Alusky
aktív tag
[link]
Qru egy kicsit akcentussal beszéli az angolt, de jól vezet és előkészítette a rozsdaeltávolítást is.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csináltam ma egy tesztet szigorúan a tudomány jegyében.
Háttérsztori: Kugában eCVT váltó van, ami imitálja a sebességváltásokat, hogy ne legyen olyan unalmas élmény, mint Toyota esetén. Valaki azt írta a csoportban, hogy ez csak hangra ilyen, én meg voltam győződve róla, hogy nem hangra ilyen, hanem a benzinmotor tényleg ezt műveli.
Fun fact, egy előző tesztnél ugyanígy padlógázas gyorsításnál nem vette vissza a motor fordulatszámot. Nem tudom pontosan miért, talán akkor pár fokkal hidegebb volt a motor vagy a nagyfesz akkuban kevesebb volt...
Az időbélyeg ne tévesszen meg, az nem óra:perc hanem a rögzítés ideje perc:másodperc
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
válasz
radi8tor #23657 üzenetére
A szélvédő javítósnál a múltkor megállt valaki és azt állította, hogy egy haverja dobálja a kavicsokat az árokból, hogy munkája legyen.
Viccet félretéve sajnos sok a kavics, de ez nem csak a gumi oka, pusztán giga nagy forgalom van… és karbantartás meg nulla… kb egy fél autót össze lehet rakni a nullás menti szakaszról egy 15-20km-es távon. Akkor a kavicsokkal miért foglalkoznának.
Nem mellesleg itt pl a mi régiónkba rendszeres a már “üres” szóródott anyagos kamion, ponyva nincs lecsukva, hogy a menetszél ki fújja a szemetet… meg az apró kavicsokat…[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
A mérések orvos / gym / kórház az elmúlt években 188cm és 190cm között vannak. De mióta kint élek csak 6'2"
Állítólag irreálisan hosszú felső testem van. Legalább is a Lexus dealer ezt állította...
Mondjuk akkor 5 másik potenciális vevőnek is mert ennyi fej lenyomat volt a vaj plafonon...Ami jó a Lexusban hogy a legtöbb extra alap vagy trimmel jön, nem nagyon kell jelölgetni. Ha most veszel egy Takumi RX-et abban kb minden benne van.
Viszont! Ez miatt nem tudtam olyat össze rakni ami jó lenne. A fapadosak ahol nincs panoráma tető ott elfértem. No nem sok hely volt de nem volt zavaró. Az F-Sportban is jobban elfértem de az akkor csak piros bőrrel volt amit 1001% hogy soha nem vennék. Kicsit más volt az ules gondolom az miatt.
Takumi-t akartam a barna belső és összes kényelmi + egyéb extra miatt. Viszont azt meg csak fa kormánnyal lehetett.
(amit utálok, leghülyébb ötlet ever)
Ideálisan az lett volna hogy Takumi + F-Sport ülés, felni, kormány.
Dealer: Felejtsem el nem lehet.Szóval tele lett a hócipőm és átmentem a Porsche szalonba. Ahol ki tudod választani a cérnát amivel szeretnéd hogy varrják a kormányodat.
Egyébként maga az ülés a hibás, nagyon kis tartományban állítható a magassága, és nem megy le eléggé.
Micsurin
Ismerős nekem azt mondta egyre kevésbé takarítják az utakat is...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #23656 üzenetére
Az legalabb nem rokad. Apor kavicsok amivel sikossagmentesitenek azokat szepen lovoldozik az elotted menok. Foleg a V mintas gumik szedik fel konnyen a kavicsokat. Multkor en is megszortam a mogottem levot. Zeolittal fel vt szorva az ut, aztan az elso palyas felhajtas utan...
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #23657 üzenetére
Csodás...
Ott rohadjon meg az egész akkor... az a baj ezek mentén idővel megy is tovább a dolog majd körkörösen.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #23656 üzenetére
Régebbi autóval szívás az ilyen, Focusról is úgy jön le a lakk mint a huzat. (tükrön már nincs is, mert mosás alkalmával lejött az összes)
A szélvédőjavítós szerint a téligumik miatt van. Nyáron meg a 4évszakos vagy a szintén téligumival közlekedők miatt.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Micsurin
nagyúr
Én nem tudom mi van a hazai pályákon újabban de az elmúlt ~6 évben nem kaptam összesen annyi kavicsot mint az elmúlt 2-ben.
Most vettem észre, hogy kivételesen nem az üveg kapta hanem a lökös.. ~20forintos foltban meg is szűnt létezni a lakk.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
-
-
-
-
-
aero.
veterán
120/80kmh vegyes 100km, 130-nál 8.5, jó ez.
Az adaptív tempomat működése köröket ver bármire, amit eddig próbáltam, nagyon smooth.
-
6030D
őstag
válasz
kelly416 #23633 üzenetére
Barátom hétfőn megy egyért, valami furcsa 2008-as BMW enduro. Vicces, hogy most olvasom itt, amit mesélt: csak traileren hozhatod, rendszám nuku. 2 hétig vadászták az eladót, mire belement az üzletbe. Nem adok el magyarrománnak, mert lenyúlják a próbakörön. Felhívta egy szicíliai akcentusos olaszul beszélő... magyarba viszed, nem jó. Amikor a harmadik ember írta meg, hogy figyu, ki lesz fizetve, rendszám le, trailer megy, papírozás helyben, akkor mondta, hogy ja, ok, gyertek.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
kelly416
veterán
válasz
radi8tor #23603 üzenetére
Ez megeshet mert lusták, de meg kell kérni a korlátozást időre. Ha lejárt az igényelt idősáv, hiába marad kint a tábla, attól még hatályát veszítette.
Ez érvényes pl. építés miatt kihelyezett ideíglenes korlátozásra, de nem értelmezhető állandóra kihelyezett korlátozásra, pl. fekvőrendőr.
-
-
ParmaBoy
junior tag
Megertem, nekem is hobbi projekt lenne csak, flottamenedzserkent nem nagyon indokolt, full assistance van minden auton, igy engedem ki oket, fuggetlenul a finanszirozastol, uzembentartotol, de ha mondjuk egy lejart muszakis zx 16v-t talalok az orszag masik vegen, a hilux meg ott van nagy horoggal..
erted szerintem.
[ Szerkesztve ]
Diffidati Con Noi
-
aktív tag
válasz
ParmaBoy #23626 üzenetére
Kb. ugyanez itt is, csak nekem hobbi kapcsán jött szóba (versenyautó), úgy meg elég felesleges a BE jogsi, ha az árát se nagyon hozza vissza.
Micsurin: akkor már "csak" a megengedett sebességgel kell megbarátkozni, de ez meg türelem kérdése. Igaz, hogy mi ezeken a jó magyar utakon közlekedtünk trélerrel, de néha egy 60 km-es oda-vissza körbe is majdnem beleőszültem.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Van C és D is nyugi… anno a yardon nem sokat szórakoztak velük.
Apum eleve úgy dobta fel a rendszám témát követően, hogy Ő vezet és tudjuk hozni nyugalommal.edi.: elmatekolunk még, de nem vetném el feltétlen. Kicsit bonyolít a futó de na.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ParmaBoy
junior tag
Jaja, ez igy van. De Micsurin irta, h edesapjanak megvan mindenre is a papir.
Reszemrol, ha nem lennek lusta, el kene kezdeni a b+e-t, mert lenne ceges hilux, amit el tudok hozni vontatni, neha lenne is mit, csak a hiluxnal az ossztomeg miatt kb barmit rakotsz, akkor mar ugrott a B
Diffidati Con Noi
-
-
-
Micsurin
nagyúr
[link] ?
Annyira sajnálom, hogy nálunk nem fut nagyot EU-ban ez a pickup forma.ParmaBoy Nem tudsz jobban belelökni mint apum teszi.
De nagyon elgondolkodtató, amit itthon ~2,5-3-ért adnak jó esetben volt kint a kínálat alján ~3000 - 3500 euró. Na most nem spórolni akarok, de talán többet kapok a zsózsóért ha az időmből is áldozok. Honosítás meg nem para, Fót - Vác csak egy útvonal engedély kell az NKH vizsgához.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ParmaBoy #23615 üzenetére
...legalább teljesen rozsdamentes.
Nem látok nagyobb kockázatot abban, hogy hoznék valamit és letámasztanám gipsztigriséknél rögtön mint itthon válogatni a többségükben import kocsik közt...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ParmaBoy #23609 üzenetére
Hmm... igazából amúgy is terveznénk családilag innen az ötlet szóval a matrica és benya annyira nem lenne nagy gáz. Aztán apum feldobta ennyi erővel lehetne árukapcsolás... akkor tényleg annyi van abban az órában amennyi. (Neki is ezért tudjuk a Beverly 500 tényleges előéletét. Konkrétan én alkudtam mert csak én beszéltem azon a szinten akkor még...
)
A szlovén vadászat jobban zavar... ez mennyire urban legend és mennyire ténylegesen ecik? Csak azért mert van szállásunk májusra motoros túrára is oda...
cOxeR Ezt ~3-4 éve kellett volna bejátsszani... mikor hoztuk öregemnek a Beverly 500-at. Ott befért volna még 1-2 Vespa akár...
bitpork Így nem I lenne hanem futó, öregem még a régi rendszerben tette hivatásosban a jogsit. Gyakorlatilag repülőn és anyahajón kívül szinte mindenre van neki emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bitpork #23606 üzenetére
Áh okés köszi... Ez mondjuk nem faca, motort egyszerű volt mert betettük a dobozosban hátra anno jól kikötve.
Mondjuk ha futóznánk akkor mehet össznépi családi nyaralás... még úgy sem elvetendő. De ezt marha jó tudni köszi!
-
-
Micsurin
nagyúr
Olaszokhoz van olyan mint a német import rendszám? Apám nagyon agitál miért nem nyaralunk egyet és hozunk szuvenírt ha más nem...
Anno motort hoztunk neki haza szóval a hazai forgalomba helyezés nem lenne nagy meglepi. Talán a pénzemért is többet kapnék...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest