- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
grizlisandor #16 üzenetére
A nagy a mutatós. Kérdezd meg bármelyik csajt.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
grizlisandor #14 üzenetére
Szerintem az csak a Pro-ban lesz ha lesz. De mi a bajotok a pro-val? Sokkal k0nnyebben olvasható és kezelhető. Ez előtt volt egy Honor band 4 nekem az se akart meghalni, igy csak lecseréltem egy xiaomi band pro 9 -re. Sokkal élhetőbb és használhatóbb, ennyit tudok mondani róla.
-
válasz
grizlisandor #12 üzenetére
Ezen az árszinten és ebben a méretben szvsz. igazán nagyot nem lehet ugrani. Ezek "kész" vannak. Én egy Xiaomi Watch 2-őt használok, mert azzal lehet normálisan fizetni. Ha ezt egy Mi Band is megugorná akkor simán visszaváltanék rá. Az edzés, alvásfigyelés, ekg meg ilyenek egyálttalán nem érdekelnek. Jelezze az értesítéseket, ha arról van szó akkor egy gyors telefont le tudjak folytatni és lehessen vele fizetni. És ha kibír mondjuk 4-5 napot az csak előny.
-
grizlisandor
veterán
Ez az EKG-s dolog érdekes lenne, minden más másodlagos.
Alvásfigyelést több év után elengedtem, edzést naplózást is elengedtem, valahogy jobban esik, ha edzésen nincs a karomon. Egyedül az ébresztő funkcióra használom, meg a visszaszámlálót sokat, meg óraként funkcionál.
Jelenleg 77%, 2 nappal ezelőtti töltéssel, úgy hetente töltögetem, ami még nem ok a lecserlésére.
A 7-est próbáltam, de tök más forma volt, meg kapott el az előrelépés meg a birtoklási vágy, így vissza is küldtem. -
válasz
grizlisandor #10 üzenetére
Arról igazából majd akkor kell váltani amikor az aksija kiöregszik.
-
grizlisandor
veterán
MiBand6-ról váltanék, ha lenne valami érdemi előrelépés.
-
User64476
őstag
Az derék! Valami olyasmit olvastam, hogy ez csak valami részletét méri a teljes képnek, és olyan problémát tud jelezni ami 60-70+os embereknél kezd el egyáltalán kimutathatóan releváns lenni., de ott is viszonylag alacsony az érintettség. De egyrészt ki hisz el bármit, másrészt meggyőzhető vagyok.
-
Szena67
aktív tag
Mindenki maga tudja, én ilyet nem tennék, erre van az orvos. Annyi problémának lehetnek hasonló tünetei, hogy simán bevihet a csalánba a ChatGPT.
A nejem is beleolvasott a nők lapjában valami cikkbe, ahol valami idióta botcsinálta újságíró hülyeségeket írt, már jelentkezett is be vizsgálatra. Aztán nagy nehezen megértettem vele, hogy ezek csak kattintásvadász cikkek és abba bele sem gondolnak, hogy mekkora károkat okozhatnak a hülyeségeikkel. Semmi olyan baja nem volt, amit a cikk sugallt. Ráadásul a cikkek nagy részét is ma már ChatGPT, Coopilot, google gemini írja.
ChatGPT sajnos nem megoldás mindenre. A múltkor itt tapasztaltam valami unatkozó z gen faszinál, hogy a ChatGPT-t használja a válaszai megszerkesztéséhez, hogy intelligensebbnek tűnjön. Agyat persze az sem tud adni. -
pusszycat
nagyúr
Mint mindig engem a pro verzió fog kíváncsivá tenni. A 9-es pro a csuklómon van most is. Nekem jól méri a pulzust, nem tudom másnál mi a helyzet. A gps is bejön vagy 3 másodperc alatt de van h hamarabb. Egy ekg hiányzik, de vevő vagyok minden újdonságra.
-
User64476
őstag
És vajon a pulzust végre sikerül normálisan mérnie?
-
Ha lehetne vele fizetni akkor simán adnék érte többet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged