Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz fulton #254387 üzenetére
Szerintem még nem cserés semmi.
#254352Tothgera30...hiányolom a juhászt...mármint a németet.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ZolkoW
őstag
válasz user2 #254390 üzenetére
nem esett volna le magamtól, hogy váltós lett, az a változás, de egy pofás acélváz mindig megér egy lájkot (ízléskudos!) !
A múltkori acél fullyra is elfelejtettem adni, pedig az is menő volt...Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
kobayashy
tag
válasz Hasaggymeg #254383 üzenetére
A türelmet én is köszönöm
Jó fejek vagytok
Nem akartam elhinni,hogy pont én kapok defektet,csak mikor a lábamra spriccelt a tej -
őstag
válasz Napfénysüti #254364 üzenetére
Egy gyors kérdés a Karoo2-höz.
Weboldal nem számol plusz költséget, EU raktárból érkezik? Korábban olvastam itt hogy jött rá plusz költség. Továbbá MPL vagy egyéb futár hozza egyébként?
-
Tothgera30
Ármester
válasz user2 #254390 üzenetére
Köszönöm szépen. Pár hónapja én sem igazán posztoltam, egyrészt nem volt időm bringázni, másrészt ha mégis volt, az csak commuter célzattal. Ez a váltósítás... Hosszú gondolatmenet, de karbon mellé ez inkább edzős kerékpár. Mivel nagyjából ismertem a szettet, és nekem nagyon is bevált az 50-es sor, XT szettel, így gondoltam miért ne. Rövidebb cockpit adott, stucni picit magasabbra került, nekem elég, mivel amúgy tökéletesen méretem ez a váz. Ha mégsem jönne be, akkor megy vissza az SS fül, 18-as Cog és 9sp lánc.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
user2
csendes tag
válasz Tothgera30 #254352 üzenetére
Hi! Read-only member vagyok, de ezt meg kell dicsérnem, nem hagyhatom szó nélkül. Klasszik! Nézegettem a bringád, mióta első alkalommal mutattad, szépen alakul.
Ez a váltósítás érdekes kísérlet lesz, nekem a saját Unitomnál nem igazán vált be a soksebesség, maradt SS. Tervezed a kicsit rövidebb pilótafülkét is, vagy marad így? (Amiatt kérdem, mert ss-re általában jobb ha több hely van, szerintem.) Illetve hova lesz ez a hatalmas hátsó sor? Érkezik hozzá nagyobb első lánckerék is? -
szuszinho
őstag
válasz Hasaggymeg #254377 üzenetére
Köszi, próbáltam valami egyedit, újat mutatni
-
chubby2o6
senior tag
válasz Hasaggymeg #254386 üzenetére
Legközelebb próbáld meg pótlólagos oxigénnel.
Meg vigyél néhány serpát, hogy toljanak fel a hegyre -
fulton
addikt
válasz Hasaggymeg #254386 üzenetére
Srácok, nézzetek már rá légy szíves : mit láttok csere érett?
A piros ponttal újat megjelöltem viszonyítás ként.
Cserélem a láncot ezért kérdem. Én a sort jónak látom ami egyben van, a 11T es 12T is még. A 12T nem rég cseréltem 2000km van benne.
Na és a váltógörgö?[ Szerkesztve ]
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz Hasaggymeg #254383 üzenetére
Tisztázzuk már, mert valamiről lemaradtam.
Akkor ma rád kellett várniuk végig? -
chubby2o6
senior tag
válasz Dark Archon #254381 üzenetére
Igazából eddig mindig megkaptam tőlük mindent. Egyszer a vázbahúzós bowdenházra való szivacs elakadt a postán, de azt is megkaptam végül ( más kérdés, hogy emiatt megrendeltem máshonnan, de most legalább van belőle bőven ), meg a stopli miatt csúszott a Smoove is. Viszont a mail meg a stopli törlése után tényleg hamar ment a dolog.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Meg a faxom a szerverekbe!😫
Zoliwrc...az lesz, amúgy meg köszi türelmeteket.
jjeahh...tegnap felfújtam 2,5-re, reggel is kábé annyi volt, hagytam úgy hadd pattogjon a terepen, aztán félúton egyszer csak leeresztett, onnan meg fújogattam 15 percenként.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #254380 üzenetére
Menj vele egyet valamelyik nap, ha ereszteni fog szét kell szedni körbenézni és újra összerakni
-
addikt
válasz chubby2o6 #254353 üzenetére
De ez a jellemző problémamegoldásuk egyébként. Írni is felesleges, ami "in transit" vagy "delayed", arra kár is várni. Ami dátumosan jöhet, arra van némi esély. Vagy törlöd az(oka)t a tétel(eke)t, vagy az egész rendelést.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Úgy felfújtam félek felrobban és...semmi. Ki ért ezt?! Mind1 a következő bandázásig összeáll, addig is legalább egyedül szívok vele.
jjeahh...volt egy nagyon kopott, mindennap utánafújást igénylő gumim és egy egész napom, gondoltam csak jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #254377 üzenetére
Eresztette a levegőt a tekerésen mi? Sejtettem, hogy lesz valami gebasz . Én nem vagyok elég bátor nagyobb bandázós kör előtt gumit cserélni, ilyenkor inkább el szoktam halasztani.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Zoliwrc #254376 üzenetére
Én képemen balról jobbra: Zoliwrc, kobayashi, Wombat, 6030D, Sötét Ló ( ), Szuszinho, StLui...két utóbbinak innen is gratulálok, sokat erősödtek mióta utoljára együtt tekertünk ... Szuszinhónak meg külön, ő hátizomra is nagyon erős, 1,5m-ről a hídról bringástúl a hátára érkezni a 10cm mély köves patakba majd tovább tekerni mintha misem történt volna bizony nem sokunknak ment volna.
Más...most meg ez a xar kerék úgy tartja a nyomást 3(!) báron egyetlen buborék nélkül, hogy nincs lelki erőm szétszedni.[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz Hasaggymeg #254368 üzenetére
Hat ezen maszivan csuszkalna a trekkingem aszfalt gumija 😁 de jol nezet ki. Remelem lesz meg maskor is osszejovetel.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #254366 üzenetére
hat most epp nincs meg itt a szezonja, de sisak ala milyen szelallo/thermos vékony sapkat ajanlanatok?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
fulton
addikt
válasz stickermajom #254360 üzenetére
Ezt vettem.
kivételesen ez L-es az XL -jeim helyett. Xl laza volt, és az nem igazán jó aláöltözőnél.
A nyári mez alá csak 17 fok vagy alatta veszem fel. Egyébként nem hordom, csak a mezt.[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
Tényleg rátehetnétek a PH-s nickeket...
Láttam straván szép kis kör volt...gratulálok mindekinek...[ Szerkesztve ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #254368 üzenetére
Bandázás, jó idő, irigykedek. Csak Zoliwrc-t, 6030D-t és a bringádat ismertem fel, ennyire nem szokott senki képelni
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -szabi- #254339 üzenetére
Ja, hogy az ugyanúgy te voltál, már minden pingvinek fultont látom ...600km alatt össze kell kopjon, sőt, jó cuccoknál nincs is nagyon olyan, hogy összekopás, az hangtalan az elejétől, talán a legkisebben picit darál.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz parandroid #254366 üzenetére
Lehet egy kendőt lassan nekem is be kellene szereznem.
Més que un club!
-
parandroid
félisten
Kendő azért jó, mert ha nedves, akkor hűt is kicsit. Amúgy meg hideg vízzel átmosható, kicsavarható, és akkor is hűsít. Egyébként van egy nedvszívó kapacitása, aminek eléréséig remekül működik, ha azt eléri, elkezdi kiengedni az izzadtságot (nyilván lefelé). Minel jobb, minőségibb cucc, annál később éri el ezt a pontot. Az olcsó decathlonos, és a gore kendő között is elég látványos ez a különbség, mondjuk árban is 2x a szorzó.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz stickermajom #254360 üzenetére
Ha jót akarsz, under armour heat gear, vagy nike pro. Ha olcsót, akkor ugyanezek akciósan.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tin
veterán
válasz mauimagic #254358 üzenetére
Ja közben rájöttem hogy megint hülyeséget mondtam, mert nyilván erdőben sem feltétlenül van menetszél. Nekem régen kinti melóhoz asszony vett fejpántot, az tök jól megfogta. Sisakperem vonala alá de szemüveg fölé egy keskenyebb esetleg ha fel tudsz rakni az segíthet. Vagy egy vékony anyagú fejpánt, ami a sisakperem alá is befér. Mert ha meg kendőt veszel a sisak alá, akkor az egész fejbőröd nem fog szellőzni, ergo csak még jobban beizzad.
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz Jester01 #254349 üzenetére
Írtál nekik? Smoove-ot rendeltem onnan nemrég, meg egy 51-es stoplit, mindkettőre in stock-ot írtak, párnapos szállítással. Asszem két hét múlva rájuk írtam, mégis mikor tervezik a szállítást. Azonnal szabadkoztak, hogy nagyon sajnálják, de a stopli mégsincs raktáron, ha gondolom, töröljem a tételt, és akkor egyből küldik a másik tételt. Innentől már flottul ment, Smoove jött, stopli árát visszautalták.
Szerintem dobj nekik egy mailt, kérdezz rá, miafszvan, mert maguktól nem fogják jelezni, ha gond van. -
jjeahh
nagyúr
válasz andrisbandi #233808 üzenetére
Ilyen színes tükröződős lencsés kínai szemüveget más próbált azóta? Tetszik ez a színes fotochromatikus lencse, de ha mindenki szerint tükröződik, akkor maradok a víztisztánál.
-
Jester01
veterán
Bikeinn tuti nem lesz a kedvencem, csak ez az egy rendelésem teljesülne végre. 10 napja adtam le, elvileg minden raktáron volt. Állították, hogy pár nap alatt itt lesz. Utána változott olyanra, hogy "Ready for shipment on" valami múlt heti dátummal, azóta meg egyszerűen "delayed". Persze a termékre továbbra is azt írja, hogy "in stock".
Jester
-
flash-
veterán
válasz Napfénysüti #254344 üzenetére
en is vettem asszonynak teljesen jo marmint a cad szenzor(spd is van de nekem outira felesleges csak görgőn használom)
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Nekem Magene S3+ van a bringán, egy speedre egy pedig cadence-re állítva. Tipikus fire and forget cucc, felrakod és működik. Néha elemet kell cserélni, akkor szól, Garminnal tökéletesen megy együtt, de a Zwifttet is ilyennel hajtottam még az interaktív görgő előtt, laptoppal is megtalálták egymást. . Bt és Ant+ is működik, vizet annyira bírta amennyit adtam neki. Egyenesen Aliról vettem még 2020-ban, azóta mér. Ha ma kellene megvenném újra.
-
patyil
tag
válasz parandroid #254343 üzenetére
van esetleg ajánlásod olcsó, új single speedre?
pont ilyet keresek síkon közlekedéshez, ingázáshoz ami a lehető legkevésbé foglalkozósDekás Elops 500at néztem 105ezerért de ha van jó alternativad szivesen ránézek
-
lsebestyen
addikt
Nekem az van, innen rendeltem, december óta használom, eddig hibátlan.
-
Napfénysüti
nagyúr
Magene S3 Speed/Cadence szenzorral van valakinek tapasztalat?
Més que un club!
-
parandroid
félisten
Legolcsóbban akkor jössz ki, ha szerzel még kettőt alkatrésznek, és összelegózol belőle egy működőt. De csak akkor, ha mindenáron szerelhetnéked van, és nosztalgiából mindenképpen ilyennel szeretnél közlekedni.
Ha kicsit is racionális érvek kerülnek előtérbe, akkor hajítsdki lomtalanításkor, és 100k alatt kiváló, vadiúj fixiket lehet már venni, használtan meg fele annyiért is, karbantartás minimális, élettartam örök élet + 1 nap.
Ha nem félsz, hogy lopják, illetve tudod rendes helyen tárolni, alamint van pénz lóvéra, akkor én amúgy egy 3-7 sebességes, agyváltós, agydinamós, szíjhajtásos városi bicajt néznék, az az ultimate megoldás, ami mindenre is jó, és 10 évig kiszolgál, az eltelt idő alatt 2 szervízzel (kb 3 évente azért nézess rá, bár sok meló nem lesz vele).
p
[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
sziasztok,
Miutan rakerestem a 'csepel' hivoszora, felve irom a kerdesemet, de:Van egy regi Csepel Apollom, amit nagyon szerettem, de le van elegge harcolva. Alapveto szerelesektol (youtube alapjan) eltekintve nem ertek a bringakhoz. Ha hobbi projektkent szeretnem felujitani es megtanulni rajta szerelni, hogyan alljak neki?
Varosi rohangalosnak szeretnek valamit, SS-ben gondolkozom.Ha a kerek, hajtas cseresek lennenek, azzal mar kvazi annyit kellene rakoltenem, amibol kijonne egy uj, normalis SS is?
-
Friczy
senior tag
válasz fulton #254270 üzenetére
Nekünk volt ilyen csoportunk (Gruppetto), csapatmezünk, viszont teljesen laza szerveződés volt, nem volt tagdíj, semmi, csak voltak közös tekerések (önköltségi alapon természetesen), weboldal, illetve netes fórum az Index fórumon. Volt elképzelés arra, hogy tegyük hivatalossá, alakuljunk egyesületté, ez végül is nem jött össze, aztán szép lassan megszűnt (a mezek jó része még megvan nekem, elég jó minőségű volt). Azért néhány emberrel tartjuk a kapcsolatot továbbra is.
-
Friczy
senior tag
válasz flash- #254249 üzenetére
Azt mindenképpen ki kell operálni valahogy. A benn maradt darab képes váratlan gondokat okozni, ha egy kicsit nagyobb nyomás kerül a belsőbe. Jártam már így a feleségem bringájának külsőjébe befészkelődött üvegszilánkkal. Legalább háromszor kellett foltozni a belsőt, ha normálisan felfújtam, kiszúrta. Nagyítóval kellett megkeresni, és egy tűvel piszkáltam ki.
-
-szabi-
addikt
válasz Hasaggymeg #254335 üzenetére
A hanggal kezdtem itt.
-
mauimagic
senior tag
válasz parandroid #254336 üzenetére
Nem a minőségével van gond, hanem azzal, hogy nem méretpontos. Normális, krómozott bitfejek egyébként, mármint amelyiket nem hagytam el a múltkori katapultáláskor
-
Ixion77
addikt
Nézegettem korábban erősen, most jó áron van, hátha valakit érdekel:
ORBEA ALMA H10-EAGLE M BLACK (MATTE) - ICE GREEN (GLOSS)
€1020"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
parandroid
félisten
válasz Hasaggymeg #254335 üzenetére
Ha ilyen jó minőségű az egész, képzelem, milyen faszák lehetnek a bitfejek.
Másik téma: Volt ilyen kérdés amúgy, csak akkor is épp mindenki szokás szerint túblesszesítéssel volt elfoglalva.
p
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz mauimagic #254329 üzenetére
Már csak a szerszám része kellene működjön mikor a legnagyobb szükséged van rá?
-szabi-...milyen hangját?!...eddig hangról nem volt szó, csak külcsínről.
-
szuszinho
őstag
Jön valaki a Nyugatiból? Mindjárt ott leszek.
-
stickermajom
addikt
Jó bringázást mára!
-
-szabi-
addikt
válasz Hasaggymeg #254328 üzenetére
Mivel szétszedni nincs kedvem beletörődöm, hogy ez a normális hangja.
Rendben, köszi. -
mauimagic
senior tag
válasz trialboj #254326 üzenetére
Összegányoltam közben:
Gorilla tape hogy ne essen ki + maszkoló szalag, hogy ne zörögjön
De ez így nagyon Mekk Elek Bt...Egy Oneup EDC lite a villanyakba+a kormányvégbe egy láncbontó szerszám szerintem jobb megoldás.
Mondjuk ez meg 140g körül van, az nem rossz, megyek ma egy hosszút veretős lefelékkel, ha nem hagyom el, maradhat
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -szabi- #254327 üzenetére
Ha esetleg hiányozna akkor sem lenne semmi jelentősége, de valószínűleg nem hiányzik onnan semmi.
-
-szabi-
addikt
Hi
Mivel régi bicómon ez másképp volt.
Itt most hiányzik valamiféle hajtómű porvédő vagy ez így van manapság?üdv
szabi -
trialboj
őstag
válasz mauimagic #253838 üzenetére
Köszi, már egy éve a listán van, de féltem hogy gagyi és zörög. Megvarom a 3-as verziót hátha sikerül megoldjak.
-
Arra van ötlet hogy létezik hogy pont vagy 3 sebességre nem vált fel vagy épp le rendesen, a többi megy szépen. 12 schimi hajtás minden új az agy is kivéve a váltót és a váltó fület. Lehet hogy elgörbült kicsit? A régi bringámon rengeteget kapott szegény hajtás, de mai napig precíz a váltás."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz chubby2o6 #254322 üzenetére
Melyik, mert van ott vagy 4 is.
Napfénysüti...edzs öccázharminc is írt nekem olyanokat, hogy "jön az emelkedő, indulás" meg, hogy "emelkedő teljesítve"...de én megijedtem a sok infótól, és hamar kikapcsoltam. Ugyanakkor elindulás, rögzítés közben jutott eszembe, hogy egy ponttól arrafelé kellene navigálás aminek megtervezett útját elfelejettem rátölteni, de nem tudtam menet közben rátölteni csak ha leállítottam és elmentettem az addigi útat.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Voltam ma tekerni és óvatosan ugyan de megpróbáltam egy kisebb emelkedőt. Egész jól bírta a térdem. Viszont meglepett hogy ezzel ki is tudtam próbálni a Karoo 2 Climber funkcióját.
Zseniális hogy útvonalterv nélkül is müködik. Egyszer csak csipogott meg feldobta a kijelzőre hogy jön egy 1,1 km-es emelkedő amiben lesz vagy 36 m szint.
Aztán megjelent a fél képernyőn a szintrajz és a többi infó. Ez tényleg egy baromi jó ficsőr.Més que un club!
-
chubby2o6
senior tag
válasz gordonfreemN #254321 üzenetére
Király gép lett
-
gordonfreemN
addikt
Felkerültek az új gumik illetve kapott centírt az első és hátsó kerék. Az elsőnél még középre is kellett igazítani a ráfot, mert nem volt középen a befogatáshoz képest. Pipa.
A gumi (maxxis rekon race) tök jól gördül, rövid szakaszon 40ig fel tudtam tekerni vízszintes szakaszon, persze sokáig nem tudtam tartani. Homokos murvás teszt nem tudom mikor lesz, mert most felujítunk 2 hétig, de majd beszámolok róla.
Izgultam, hogy majd 2,35 méretben túl széles lesz, de röhögve viszi, 3mm ha van oldalanként amivel szélesebb.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Fall-N
veterán
Itt Baján holnap a Mogyi Triatlon verseny lesz, amit megnézünk. Már most edzenek a fiúk és lányok a csoda karbon országúti és pályakerékpárokkal. Láttam is ma Giant, Bottecia, Merida, Trek, De Rosa csoda járgányokat.
Távolabbi rokon a Faldum Gábor, ma is találkoztunk vele, holnap ő is indul.
-
MPowerPH
félisten
válasz Hasaggymeg #254310 üzenetére
Nem az utazassal van a baj, 197km nem a vilag vege. De mi lassan koltozunk Pecsrol, es most megy az elso utem. Mert most volt ra ido.
Nektek jo turat![ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
szimpláncsak
tag
Nézzétek a Vas Blankás híreket
-
nagyúr
válasz Ixion77 #254313 üzenetére
a rugónak nem kell zsír. már csak azért se kend vissza, mert koszos. egyszerűen töröld le valamivel.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Ixion77
addikt
válasz velizare #254309 üzenetére
Kenőanyag lévén - gondolom - csökkentenie kellene a súrlódást valamilyen felületek közt. Esetleg tömíteni, vagy korróziót gátolni. De ahogy ez ott áll bután egy csomóban a rugó vége mellett, nem tűnik úgy mintha bármelyiket is tenné. Beljebb kenjem a rugóra?
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #254303 üzenetére
Mit számít az az 500méter, olyan jó lesz, hogy azt fogod mondani, legközelebb a 100/2700-at akarod
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz velizare #254309 üzenetére
Pl. segítsen automatán pakolni a sebességeket.
MPowerPH...nem hibáztatlak, olyan távolságról én sem hiszem ideutaznék, majd meg vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #254305 üzenetére
Neeem, csak esetlegvszólok, hogy indulhattok nélkülem, mert pl. ha csak félórát kések még utolérlek úgy is. ...amúgy meg tiszta bringát még tolni is jobb.
Ixion77...gyári zsír, új váltókban mind ott van...itt-ott, ahova sikerült. Amúgy ott is van 2 egymástól függetlenül mocorgó fém a fémen felület, a rugó beakasztott vége és a tengely melybe akasztották, tehát ha nem használ de nem is árt oda kenőanyag...ja és nem szilikonzsír, hanem amolyan Shimis mézszerű.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Sajnalom, hogy 'megint' lemaradok. Next time, vagy max. Zolit megkerem, hogy egyszer vigyen magaval egy nagyobb korere.
Delutan ha Pecsre erek, elmegyek, legalabb a Zengot megmaszom.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Ixion77
addikt
Mi lehet ez a zöld színű trutyi a váltóban? [kép] Gondolom, hogy valami szilikonzsír, de vajon miért kenték oda? Csak áll a rugó végénél, nem tűnik úgy mintha bármit csinálna.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #254301 üzenetére
És elmenjek érted autóval vagy húzzalak el Kismarosig? Mi a terv?
Lemostam a bringát, olyan lett, mint a tiéd koszosan , meg felraktam az új 165 g-os nyerget, ha már ennyit kell mászni.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Zoliwrc #254302 üzenetére
Ja hogyne, hogy 500m már a lábamban legyen mire odaérek nagy fáradtan, mi?! ...többször volt már, hogy elindultam felfelé és az első utcában álltam meg vagy 200m-re onnan, valakinek a kerítése előtt. Eddig még nem szóltak rám...utána már néhányszor a Morgóhoz mentem, ott, betérve a Morgóhoz és balra aztán mindig volt hely. Mind1, valahol megállok.
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #254301 üzenetére
10óra körül lehet szerintem nem sok hely lesz már a szarvas körüli parkolóban, de ahogy befordulsz a 12-esről a szokolyai útra és nem jössz át a vasúti alagút alatt, hanem előtte dobsz egy jobbost ott tuti lesz még hely. Az a rendes nagy vasút parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest