- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rage47
veterán
Hogy tetszik az új Unity Rhythm Sport Loop?
-
niof
veterán
Amúgy a force restart sem oldotta meg, a linkelt Reddit postban is írták, hogy az nem válik be. Hétvégén szerintem csinálok egy FR-et, aztán meglátjuk. De ahogy olvasgattam, volt, akinél az sem vált be.
Remek lesz, ha a hiba megoldásáig ezzel fog állandóan zaklatni az óra...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
veterán
Amikor épp nem reklamál, benyomom a tekerőt, kiválasztom a beállításokat, és ott a fiók alatt van egy ilyen felirat: "Az Apple-fiók beállításainak frissítése".
Ha ezt kiválasztom, a fenti feliraton kívül megjelenk egy halványabb, szürke felirat: "Néhány fiókszolgáltatáshoz ismét be kell jelentkeznie."
Alatta meg a folytatás gomb. Innen eljutunk oda, hogy adja meg a jelszavát, és kezdődik az indító posztomban lévő őrület.
Force restart még nem volt, megpróbálom, de kevés esélyt látok erre, hogy ez "elmúlik".Szerk.
Úgy tűnik, nem újkeletű a dolog, látva ezt a Reddit postot...[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
veterán
Sziasztok!
Feltettem az órámra (SE 2.gen) a 11.3-at tegnap este. Ma reggel óta azzal b@sztat az óra, hogy valami változtatást kell a fiókomban csinálni, és ahhoz be kell újra jelentkezni az Apple fiókomba. Azt már rögtön hagyjuk is, hogy ezen a rajzos beíró felületen képtelenség lenne bevinni a 30 karakteres generált jelszavamat, pláne úgy, hogy rögtön az első betűnél meg is bukik, mivel kisbetűvel kezdődik, de feszt nagyot akar írni. Aztán mikor rákattintok a jelszó mezőre, megjelenik a telefonon egy üzenet, hogy az órán kellene beírni, de feljön egy beírómező, meg a billentyűzet is. Aztán hiába írom, vagy illesztem be a jelszavamat, az órán csak megjelennek a kergetőző pöttyök, és nem történik semmi.
Ötlet?Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Kbali
nagyúr
válasz
mzoltan321 #29008 üzenetére
Mármint az akksi kapacitásra gondolsz? Ha igen, akkor az csak egy erősen tájékoztató adat (nálam a degradáció az óra szerint 3%-os bő 1 év alatt) - nálam nincs állandó alvásfigyelés, ill. éjszakára kikapcsolom, de napi több edzés is szokott lenni, rengeteg értesítéssel.
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok,
mi a normális mértékű teljesítmény csökkenése egy új generációs (9-10 WATCH) órának?
Heti 2-3 edzés, alvás figyelés semmi extra fél év -3% OK?
(van extra program fent mondjuk - AutoSleep, HeartWatch)
Köszönömzoli
-
esbii22
őstag
-
válasz
zoli62 #29002 üzenetére
Nálam úgy történt, ahogy az Apple elképzelte - bekapcsoltam az órát, a telefonon elindítottam a Watch appot, majd ráböktem az új óra párosítása pontra.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
fgergo3
csendes tag
válasz
Ron Swanson #28997 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy hol adod le, bevizsgálás után a szerviz küldi is tovább az Apple valamelyik európai szervizébe és onnan küldenek egy újat. Nekem két alkalommal volt rá szükségem az évek során. Az egyiknél 2 munkanap volt, a másiknál egy bő hét.
-
zoli62
addikt
Első beüzemelés során csak a manuális párosítás működött. Ezt más is tapasztalta?
-
Ron Swanson
senior tag
Valakinek van AppleCare+ tapasztalata? Törött Watch S10-et szeretnék cserélni.
Kb hány munkanap alatt érkezik meg az új óra? Budapesten belül mindegy hogy hol adom le? iCentre esik útba. -
tuzpenge
őstag
Helló!
Egy s5-ös és egy 15p kapcsolatáról lenne szó. Ma az történt hogy hívtak és jelzett is az óra, de ahogy magam felé fordítottam, felvette a hívást….ez nekem nem jó, mert csak meg akartam nézni ki az. Eddig “normálisan” működött -> ránéztem és tenyérrel némítottam vagy a piros gombbal elutasítottam. Mit állíthattam el hogy most magától felvette? Bár semmit nem állítgattam…
Köszi!ˣ
-
beci
őstag
Sziasztok.
Azt tudom állítani valahogy, hogy alvás fókuszban a véroxigén mérést milyen gyakran csinálja az óra? Esetleg folyamatos mérés beállítás is lehetséges?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
válasz
kukucskad #28989 üzenetére
Neked mit ér meg
Sima akku csere esetén nem lesz vízálló az óra, nálam ez nem volt játszható, sokat úszok, ezt vedd figyelembe!!
Eladás esetén nem ad annyit az árhoz, bár ha a tied kb használhatatlan akkor jó lehet. Te tudod
CareCenter hibátlan állapotú gyári fóliás órát adott, gari nincsen. Vagyis nem láttam róla részleteket.
-
-
kukucskad
tag
Sziasztok, fiam Series 5 órájának akksija megadta magát. Random kikapcsol és minimális az üzemideje, szerintem menthetetlen. Esetleg tudtok javasolni egy megbízható szervízt ahol cserélnék az akkut?
Köszi!
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy mennyire pontos a pulzusmérés, ha az óra úgymond [fejjel-lefelé] van edzés közben a karon? -
Sziasztok!
Mostanában tűnt fel, hogy ha egy ismerős által elvégzett edzésre akarok reagálni válaszként, akkor eléggé lassan működnek a dolgok. (Ultra 1, legfrissebb OS)
”Válasz” gombra nyomás után másodpercek telnek el mire feljön a lista, van hogy duplán nyomok rá, hátha nem érzékelte, de akkor meg azonnal el is küldi a választ ami éppen ott volt a kijelzőn..
Másnál is ez jelen van? -
beci
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Letöröltem a gombot mosószeres vízzel, és jó lett.Valószínű kézkrém kerülhetett rá, és a zsíros felület miatt nem tudott mérni rendesen.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Én akkor tapasztalok ilyet, ha kicsit nedves a csuklóm, vagy nem száraz az ujjbegyem, illetve, ha az óra szíja nincs kellően meghúzva.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
válasz
TheMarci #28975 üzenetére
Két elektróda kell a méréshez, ahogy tuzpenge is írja, az egyik az óra alján található szenzor, a másik a Crown felülete.
-
Sokmindentől, nem elég jó az óra illeszkedése (túl laza), valamint az órát viselő karodnak fel kell feküdnie egy felületre, de legalább mindenkéép úgy kell lennie,hogy nem tartod a karodat, befolyásolja, ha full szőrös a karod ott, ahol az óra a bőrfelületre felfeküdne, stb.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Az órán az ekg mérés sokszor gyenge minóségű felvételre fut.
Ez mitől lehet?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Apple watchoz létezik valami olyasmi megbízható power bank, amiben bele van építve a töltő csatlakozó, tehát nem kell kábel hozzá?
-
CragON
aktív tag
Van olyan beállítás, hogy ha beállítom iPhone-on a néma módot azt az óra is követi?
-
válasz
kchris78 #28958 üzenetére
Nálam csak azok működnek telefon nélkül, amiket írtam, illetve az Apple szerint is csak azoknak kellene működnie.
-
kchris78
veterán
nekem pl messengerről megjön, ha jól emlékszem az usziban a szaunában így küldtem választ
. Szerintem a lényeg hogy "szabvány" iOS értesítés legyen. Valamint a válaszhoz szükséges az hogy a telefonon meg legyen szerintem az azonnali válasz lehetősége, amikor nem indul el az app, de tudsz válaszolni direktben az "értesítésből".
Hasonlóképp (nyilván) iMessage..[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Megjott az ora,raraktam toltore. Mikor kezd el tolteni? Bekapcsolni meg nem lehet.
-
válasz
tuzpenge #28948 üzenetére
Dual SIM esetén azt még javasolt fejben tartani, hogy csak a T-s szám lesz elérhető az órán - logikus persze, de én először meglepődtem, amikor először szembesültem vele.
-
Gmail fiókokról megkapod az értesítéseket - másról nem igazán. Legalábbis a 20+ mail accountom közül a csak a 6 db gmail jelenik meg a listában, ahol a teló nélkül is elérhető mailboxok szerepelnek a Watch appban.
-
beci
őstag
válasz
lugosi #28946 üzenetére
Én elsősorban arra szeretném, hogy ha strandra, vagy olyan helyre megyek, ahol nem szívesen hagynám felügyelet nélkül a telefonom,vagy épp elmegyek futni akkor jó lenne,ha elérhető lennék.
Sajnos így akkor marad csak a hívás.
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Telefon nélkül elég korlátozott hogy milyen értesítések jönnek meg. Pl a céges exchange levelek sem (nekem exchange van). Igazából a cellular arra jó ha véletlen otthon felejted a telefont és arra az 1-2 órára nem vagy meglőve, de nem váltja ki a telefont. És nagyon merül az óra telefon nélkül cellular módban.
-
beci
őstag
Köszönöm.
Azt gondoltam a hívás és sms-en kívül más is megjön rá.
Gmail appot használok, így gondolom az sem.Az apnoé engedélyezést megtaláltam már köszi.
De ezt az alvást lehet simán manuálisan indítani, majd ha felébredtem akkor manuálisan kikapcsolni?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Nem, csak ezek az értesítések érkeznek meg az órára, ha nincs nálad telefon. (Mail appból csak a támogatott kiszolgálók értesítései mennek át.)
Alvási apnoe figyelést a telefonodon, az Egészség appban tudod aktiválni - profilképed, Egészség-ellenőrzőlista.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Lenne 2 kérdésem.
Ma elvileg megjön a 9-es cellular órám.
Telekom multisim megy majd bele. Ha nincs nálam a telefon, a viber és messenger üzeneteket megkapom az órára?
Éjszakai alvásfigyelést is szeretnék az apnoé előrejelzés miatt. Az alvásfigyelést hogy kell bekapcsolni az órán?
Köszönöm szépen.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
pamesz
tag
-
Zoona
aktív tag
-
moordavid
aktív tag
Én pont ezt az utat jártam be a 6osommal. Drágállottam az eredetit, vettem egy utángyártottat, kopni kezdett a festék 1 hét után. Vettem még egyet, az a kopáson kívűl még a szőrt is tépte. Mérgemben megvettem az eredetit. Ég és föld. 4 év után (addig sehol semmi kopás és azóta se) eladtam az órával együtt, új tulaj is imádja. A 10es modellt már eleve a gyárival rendeltem.
"Like tears in rain."
-
CragON
aktív tag
Használja valaki a “Minimális fényerő” beállítást? Durván megnyomja a fényerőt. Ezt a beállítást eddig nem vettem észre.
Nem tudom mennyire tesz jót az akkunak meg a kijelzőnek, írja is hogy hatással lehet ezekre. -
Zoona
aktív tag
válasz
pamesz #28932 üzenetére
Köszi a leírást, én is gondolkodom most az S10-hez egy Milanese szíjon, többen írták már itt a fórumon, hogy az eredeti igazán szuper - de nemtudom, drága, ahhoz hogy kipróbáljam. Én szerintem azt fogom csinálni, nézek Aliexpressről egy Milanese szíjat - mondjuk az Urvoit, aztán ha kényelmesnek tartom, meg hordom is sokat és tényleg kopik majd stb, akkor lehet veszek egy gyárit.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
pamesz
tag
Sziasztok! Egy kis beszámoló, az új titán milánói fekete szíjról. Megjelenés napján vettem az U2B órát, viszont nem volt a csuklómra méret a fekete titán szíjból, így a terepet választottam. Ami baromi kényelmes volt, viszont fájt a fogam a titán kinézetre. Aliról rendeltem többet is, mire megtaláltam a totális koppitnást, az olcsóbbaknak mind pici volt a láncszeme, mint a régi milánói szíjé. Aki ilyet keresne az URVOI márkát ajánlom. Hordtam vele, kb 2-3 hétig az órát, amikor szembejött aprón, féláron egy új, méretemnek való, eredeti apple titán szíj. Meg is vettem, majd jött a csere. 2-3 hét hordás után, a fekete bevonat már kopott le az utángyártott szíjról. Ott ahol vissza hajlik, és a csat részen. Az eredeti titán szíjjal lassan 2 hónapja hordom. Minden nap, munkában, alváshoz mindenhova. 2 hónap után egyetlen kopás nyom, karc, sérülés nincs rajta. Ugyanolyan mint az új. Elismerem, hogy rohadt drága cucc, de baromira megéri az árát! Zárójelben megjegyzem, az órán sincs semmi használati nyom, pedig kapja rendesen. Volt hogy végighúztam véletlen valami festett vaskerítésen, gondoltam ennek gatya, a kerítés festéke szépen fel is gyűrődött az óra élein. Letöröltem, és mint az új. Nem mellesleg baromi jól néz ki így együtt. Bátran merem ajánlani azoknak ezt a kombót, akik kicsit félnek, hogy mi lesz, ha lejön róla a festék? Mert jól megvan csinálva, nem jön az le olyan könnyen.
-
CragON
aktív tag
Megadta magát a watch mágneses töltőm, érdemes ugyanúgy a gyárit venni, vagy van jobb alternatíva?
-
-
kchris78
veterán
válasz
tsabeekaa #28917 üzenetére
ez úgy van hogy a legfrisebb iOS kezel minden WatchOS-t visszafele az időben... A 17es iOS nem kezeli a legújabb WatchOS-t csak ami évben pariban vele (vagy régebbi).
Azt kell elfogadni hogy a Watch SE 1 nem kapta már meg a legfrissebb WatchOS-t sajna.
Ha ez OK, akkor 60-ért rendben van főleg hogy az akksi 100%. -
SharpSA
veterán
Gyanítom, hogy nem lehet, de azért megkérdezem: lehet egy Apple Watchot két különböző saját iPhone-hoz csatlakoztatni? Hogy mikor melyiket viszem magammal, akkor azzal működik együtt.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
tsabeekaa
aktív tag
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
apple watch se 1gen, 100% akku, 60k-ért jó deal ?( nem használt óra )
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ezt a fém szíjat használja valaki?
Ezüst ss órához lenne.
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Neztem az ultra 2-őt,szép óra,de nekem túl bumszli.
Esetleg melyik lenne jobb választás a 9-es acél vagy a 10-es alu? 45-46 mm.
Watch 7-et váltana.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Meg kell nézni élőben sajnos mert csak irásban utaénak rá oldalakon,hogy ugyan olyan méret mellett nagyobb lett.
Azok a számok a tokozat mértei mm-ben és inch-ben. De nem a valós látható oled panel. Azért fontos mert hiába ugyan az kér órának esetleg a mérete a látható kijelző nagyobb lett egy verzió ugrás alatt. és ezt az apple nem nagyon adja ki. A pixel sem mondja meg mekkora csak a felbontást amiből akkor lehetne kiszámolni ha tudnánk mekkpra egy pixel méret.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Battlefield 7
- PlayStation 3
- Windows 11
- Trollok komolyan
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest