Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
INGJOKE
üzenetére
Amúgy be lehet. Ha bekapcsolod az optimalizált töltési korlát opciót, igaz a leírás szerint nem erre való, de akkor csak 80%-ig tölti fel, amit töltés közben az órán a töltési jelre koppintva át tudsz állítani. Legalábbis az Ultra 3-on így van, előtte 5-ösöm volt, annál ezt nem tapasztaltam.
-
chatran
őstag
válasz
JamesHun
üzenetére
Elvileg igen, de én kézzel szoktam leállítani, mert kihangosítva használom az órát és zavar, hogy minden zebránál mondogatja, hogy "edzés megállítva" meg edzés folytatva.
Ma tekertem 57km-t, az edzés részletei-nél külön veszi az Edzés idejét (a tekeréssel töltött idő) és az időtartamot (a tekerés és a pihenők összes ideje). -
JamesHun
addikt
ha elindítom az órán a bringázást, akkor ugye ha megállok pár mp re az időt nem számolja, ha elindulok újra, akkor folytatja.
Ha 47 percet ír a bringázáshoz, akkor a gyakorlat, hogy lehet csak 23 perc?
10 km/h felett mentünk végig.
Normális ez? -
xhege
veterán
Nálam az Ultra 2 nagyon szűk 2 napot megy el. Igaz ebben napi minimum egy de többször 2 edzés is van.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nekem sincs az beállítva, de mivel a w10-nek nap végére (este 8tól, másnap este 8-ig alvás alatt is rajtam van) simán 60% körül van és 95%-ban mindig tudom tölteni este, így nekem bőven jó lenne 20-80 között. A telefont össze vissza töltöm az irodában/ kocsiban meg amikor kezd lemerülni ezért nem is használok ilyeneket ott.
-
Azt be lehet állítani, hogy az órát (de csak az órát, telót nem) 80%-ig töltse csak fel?
-
-
-
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy AW óra milyen Watch OS verziót „támogat”?
Másképp fogalmazva, melyek azok a AW kiadások, amiket már nem szabad megvenni? -
xhege
veterán
Köszi mindenkinek. A Gmail újraindítás után meggyógyult. A kréta ezek szerint meg hektikus....
-
-
xhege
veterán
Bizonyos EÜ problémák miatt visszatértem az Apple Watch-hoz egy Ultra 2-vel. A problémám, hogy a Gmail és a Kréta értesítéseket sehogy sem kapom meg az órán. Az óra beállításainál, az értesítések alatt, az iPhone tükrözése részben mindkét alkalmazás be van pipálva. A telefonon az értesítési központban (ha így hívják) meg is jelennek ezek az értesítések, de az óra nem jelez, és ha megnézem az órán, akkor az értesítések között sem jelenik meg semmi. Valaki tud erre gyógymódot, egyáltalán más is tapasztalt ilyet esetleg?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Aktiválatlan Watch 7-et ha aktiválom akkor lesz rá 1 év apple garancia?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Apple Watch Series 7 (GPS) -t még meg szabad venni ? semmi extrára nem használnám ,csak fontos az óráról fel tudjam venni a hívást vagy üzenettel el tudjam utasítani (i17 teló)
-
válasz
esbii22
üzenetére
Én amíg nem voltak az ikrek mindig felkeltem az órára. Mióta megvannak már okafogyott az ébresztő 6-kor, már csak a megszokás miatt van bekapcsolva.
Rendeletem aliról ilyen mágneses szíjat és ez nem olyan szoros mint egy tépőzáras és nem mindig veszem észre ha csak valami értesítés jön.
-
Lehet valahogy állítani, hogy erősebben rezegjen az óra?
-
xhege
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Amennyiben szeretném LTE módban használni az órát, abban az esetben csak a Telekom féle multisim jöhet szóba, vagy bármilyen Esim ráapplikálható? Nem feltétlenül kell, hogy a saját szám kapcsolódjon az órához, csak vészhelyzetre kellene, ha nincs a telefon a közelben. -
xhege
veterán
Sziasztok! Ha az óra Bluetooth távolságon kívül van, de ugyanarra a wi-fi hálózatra kapcsolódik, mint a telefon, akkor lehet vele hívást indítani és fogadni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest