- N€T0X|N: SSD cserék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Azért ott a másik oldal is, akit most engedelmeddel képviselek én. Bár CoD-ozok, de nem akarok versenyt nyerni. Tv-n játszom, kanapéról, kontrollerrel. A tv-m 60Hz-et tud, nekem pl. nincs értelme minimumra vennem mindent, hogy 150 fps-em legyen. Így feltolok mindent annyira, hogy stabil 60-am legyen és kéaz.
-
beteg
őstag
Ha valaki, hát én tényleg meg tudom érteni, ha valaki beteg, de ezt fel nem tudom fogni, de tényleg , bocs, hogy hogy akarhat valaki nem full minimum grafikai beállításokkal multizni a cod-ban??? Bocsi!
9800x3d-m van, rtx 5080, 5120x1440 240Hz moncsi. Most végre atom stabilan megvan a 240 FPS és tényleg érezhetően siklik a játék. Minimumon. Kjó, élvezhető!
-
Tényleg komolyan kérdezem mi értelme egy kompetitív játékot 4K natívban extreme grafon futtatni. Itt az fps a lényeg, ez nem a death stranding ahol csak nézelődsz és semmi nem történik csak nézegeted a szép grafikát. Ezek a vga-k ennyit tudnak kipréselni magukból. Ha sokkal több fps kell akkor go2 5090...
-
turho
addikt
Sziasztok!
Nem hagy békén, hogy ennyit kaptam csak rtx5080-nal Ryzen 7 7700 CPU, ddr5-6000 ram mellett. (4k Extreme natívban 70-90 FPS a pályákon. DLSS Q bekapcsolásával talán 80-103 között, de nem szeretnék DLSS-t se használni ha lehetséges...). Az 5080 3060 Mhz-ig boostolt, ram +2000 MHz, NV driver a legfrissebb.
Segítsetek tippelni, miért kevesebb, mint várnám.
Esetleg ha lenne valamelyikőtöknek 4k Extreme natív Benchmark eredménye, az is segítene, ha megosztaná.
-
turho
addikt
Kérdeznék annyit, Ryzen 7 7700+rtx5080 komból, 4k extreme-ben normális, hogy csak 70-95 fps-t kapok, natívban? Mert bármelyik régebbi COD 3019-MW3-ig lazán hozza a 120-at
ez ennyit "zabál"?
-
Daffchy
őstag
Boxon csak nálam nincs multi? Gondolom nem...
-
turho
addikt
Van még egy dolog, engem legalábbis kezd bosszantani. Régebbi COD-ok nem csinálták. Fogja magát, visszavált UHD felbontásról 1440p-re, Exclusive-ből fullscreen borderless-be. Nagy 120Hz tv-n jástszom, néha csak az tűnik fel.eldőre, hogy mintha randább lenne a kép
de hogy mi alapján játssza ezt, nem tudom.
-
turho
addikt
Nem elég a COD HQ agyatlan időhúzásra, most a menükben még mindenhol várakozik "kimerevedve" egy csomót...legalábbis nálam. Lehet még rontani rajta
-
nutella1
őstag
Dupla XP van, ha valakit érdekel.
-
turho
addikt
Jelenleg legjobb driver 50xx VGA szériához melyik? Az MW3-hoz képest jelentősebb performance esést tapasztalom most. Nem tudom, a cpu-t is jobban "eszi" Pc-n a BO6? 🤔 Amd+NV VGA mellett a resizeable bár jobb ha van, vagy jobb ha kikapcs? Köszi
-
Kalodzsero
friss újonc
Sziasztok egy kérdés?
Miért van az hogy meg van MW2 ,MW3 ki játszottam és Bo6 Warzoneba Challengebe megszereztem a fegyvereket ami tetszett és elegendő szintes de nem nyílik ki rajta az opt ez miért van segítsen kérem valaki -
válasz
laragirl83 #3014 üzenetére
Az a baj, hogy nálam is. Annak nagy fanja vagyok.
Várom is a Badlands-et nagyon. -
Pedro78
senior tag
Hello, nem tudjatok veletlenul, hogy melyik nvidia drivert fogadja el a game? most az 576.66 van fent, ugy tudom a legujabbakat kerulni kell egy ideig codnal, de ez aprilisi es megis chrashel a jatek.
-
válasz
laragirl83 #3014 üzenetére
Ja Predatort azonnal venném. De ezek a B&B figurák kurva idegesítőek annak ellenére, hogy anno kedveltem a rajzfilmet. De nem COD-ba való...
-
-
HaZsolt
őstag
válasz
nutella1 #3009 üzenetére
Ez most már tényleg a legalja szint. És ugyanúgy játszok vele, mert még mindig ez a shooter köt le a leginkább. Mennyivel jobb lenne ezek nélkül a meseszerű vackok nélkül. Tiszteletét tette, ballerina, tini nindzsa harci teknőcök, a terminátor, seth rogen, beavis és butthed, jay és némabob és még a fene tudja ki aki kapásból nem ugrik be. Itt már azért tényleg túl lett tolva a bicikli.
-
nutella1
őstag
Na ez a Beavis and Butt-Head hiányzott eddig, ahogy mindig is gondoltam.
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #3003 üzenetére
Játékhiba. Alátámasztom, órajel droppok előfordulnak, multiban. Egyik frissítéskor oké, a másikban már nem.
-
turho
addikt
Egy óra játék után, néhany perce összetojta magát az Xbox app alól a BO6-om. Valamin11r.9 Gb-ost akarna leszedni,nelnisnment 2.9 Gb-ig, és annyit ír, hiba. Letölteni nem akar tovább semmit. Amúgy sem értem. Megsérült valami?
Szerk.: na ennyit találtam, hibakód 0x8007002. Rákeresek, de nem értem. Játszottam, aztán egyszercsak rotty...
Szerk2: Google nem barátom -
dunc
nagyúr
válasz
laragirl83 #3003 üzenetére
PS5 esetében is nagyon a zavaró volt, de jelenleg megoldódott! Olyan hullámzó volt az egész!
-
Spizzi
tag
válasz
HaZsolt #2997 üzenetére
Nekem is képes néha droppolni és olyankor a GPU tempója esik vissza mert a CPU maxon jár. 7800X3D + 7900 XTX.
Nem kell felhasználói oldalon különösebben semmi problémát keresni, a BO6 már a harmadik játék beleintegrálva az IW9 motorba és a CoD HQ-ba. A script már spagetti, ennyi az oka. Annó hasonló volt a szitu a Vanguard idején is a WZ-ben, nem bír el egy platform ennyi játéknak a kódját egyszerre.
BO7 még siralmasabb lesz ezen a téren, az már a 4. játék ugyanarra az alapra.
(IW9= MWII + MWIII + BO6 + BO7) -
deadwing
addikt
-
HaZsolt
őstag
9800x3d érdekes módon nem tudja full hd maxon kihajtani a 7800XT-t CoD Black Ops 6 alatt. Beesik 99 alá a GPU kihasztnáltság füst, robbanások függvényében, olyankor akár 80%-ra is lemegy. 130-200 fps fordul elő gameplay közben. Többet vártam azért a procitól. Ja és 6000 Mhz Cl 28 RAM-ok vannak mellette, bár ez v-cache miatt annyit nem számítana. Nektek milyen eredmények születnek? Mik a tapasztalatok? Ennyire rosszul megírt az engine?
-
HaZsolt
őstag
Lesz ma dupla xp? Hol szoktak hivatalosan bejelenteni?
-
turho
addikt
Keserves BO6 másnál is játssza azt Pc-n (nálam Xbox appból indítva() hogy full screen exclusive-ből folyton átvált borderlessbe, még nem full képernyőn indul? Nem mindig, de néha uncsi...
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #2986 üzenetére
Szerintem is, messze az volt a legélvezhetőbb.
-
laragirl83
őstag
Chaos Nuketown-t hozhatnák vissza HCbe, annyira éltem
-
Acheron
őstag
Naná, hogy. Az MW széria mindig is népszerűbb volt a BO -nál (pedig az első, és talán még a második BO is nagyon jó volt, én igen kedveltem).
Én hónapok óta csak az MWIII -al tolom, erősen kihasználva a 2009 -es MW2 nosztalgiafaktorát. Nem speciális kategóriákban meglehetősen gyorsan talál lobby -t.
Az egyetlen, ami nem tetszik, hogy valami "csoda" folytán jelentős számú játékos sorozatlövő fegyvere kvázi lézerfegyver, nulla visszarúgással (a killcamokban elég egyértelmű), és így a pálya másik feléről is pikk -pakk kiszednek egy meggymagköpködővel. (Nem mondom, hogy ezek csalók lennének, épp csak én még nem találtam olyan konfigot ugyanazokkal a fegyverekkel, amivel ez reprodukálható lenne). De mindegy is, mivel én csak sniperrel megyek, a buta SBMM pedig 3 - 5 meccsenként adja be a terülj - terülj asztalkámat
-
nutella1
őstag
Kezd a siralmas kategória lenni, nem? Mintha vissza kellene fejlődni agyban százezer évet. Ez az SBMM és egyéb csiricsáré ostobaságok tönkrevágtak abszolút mindent. Mennyire gáz, ha belegondolsz.. Egy korábban "értelmes", taktikai, logikus és totálisan élvezhető játék olyan szinten degradálódott, visszafejlődött a béka pics@ja alatti szintre, hogy az már egész egyszerűen kábulat. Akadnak persze szélmalomhajtók, akik azt állítják ez így abszolúte rendben van. De nem, ez így nincs rendben. Annyira gáz már, hogy "fáj", a legsötétebb erdőbe kellene elbújni ezzel a produktummal.
-
turho
addikt
Túl üresek a lobbyk, pedig én is visszanyúlkálok MW2, 2019 irányba...elég fura az számomra, hogy hc-ban nem tud összevakarni 12-16 játékost. Ugyanis nem veszem azt be, hogy nem lennének több ezren, akik még ezekkel játszanának. Olyan szinten unós a BO6, hogy a Vanguarddal is néha elkapok 1-1 multit. De ott sincs lobby soha. Ott sem veszem be, hogy nem lenne világszerte esténként párezer játékos. Szándékos lenne hogy "elavultassák" ezeket? Na de 70-90 Euroért miért ne játszhatnék 2-3 év múlva is...mindegy, nem veszem be, hogy ne lenne ember....
-
Spizzi
tag
Az Activision újra feltalálta a pénzgyár fogalmát, ezért borult meg az utóbbi időben a szokásos IW-Treyarch-Sledge 3 éves ciklus.
Eredetileg az MWII-t (2022) egy két éves epizódnak szánták, magyarán 2023-ban valamikor kapott volna egy nem teljes árú DLC-t. Ehhez képest az Acti kitalálta, hogy DLC helyett a Sledge gyorsan rakja össze az MWIII-at (2023) ami gyakorlatilag ígyis-úgyis egy DLC lett, de hivatalosan mégsem mert külön kampánya van és neve, így ez egy teljes árú (direkt nem értékűt írtam) játék lett.
Aztán 2024-ben mindenki örült, hogy a BO6 mekkora durranás lesz mert ez az első CoD ami 4 év fejlesztési időt kapott, ugyebár Treyarch a fejlesztő és az utolsó játékuk 2020-ban volt a BOCW. Na és most megint kibújt a szög a zsákból, ugyanis nem a BO6-ot.... vagyis nem csak a BO6-t fejlesztették ez a 4 év alatt, hanem mint kiderült a BO7-et is, magyarán két játékot fejlesztettek párhuzamosan. Ez így még kvázi rosszabb mint az eddigi 3 éves ciklus... az Isten se tudja mi minden van szándékosan kivágva az "előcsatározó" játékból aminek amúgy kész script... csak hogy a második játék kapja majd meg, hogy ne érződjön annyira egy mezei DLC-nek.
-
Spizzi
tag
Szerintem a következő is gatya, tekintettel arra, hogy megint BO és megint a Treyarch "gondozásában" készül. Persze attól még lehet, hogy pár fokkal élvezhetőbb lesz, de még kis összegben sem mernék fogadni rá.
Nem nagyon lesz itt CoD fronton semmi érdemi látnivaló 2026 Q3-ig (MWIV by Infinity Ward), nyugodtan lehet leporolni a régebbi epizódokat addig.
-
Spizzi
tag
Szerintem nagyon durván megcsappant a játékosok száma, gyakorlatilag lehetetlen találni HC SnD-t... bár teszem hozzá az utóbbi 10 év cod-ja közül torony magasan ez a legalkalmatlanabb bármilyen olyan játékmódra amihez háromnál több, egyszerre is funkcionálni képes agysejt kell.
Lehet itt gamepass vagy bármi ha egy nagy nulla a játék alapvetően. De HC TDM-et is ilyen 2 percig szokott keresgetni.... és teszem hozzá ez az aktuális epizód, ergó papíron milliók játszanak vele. Aztán a valóságban meg MWIII-ben még Cyber Attack-ra is hamarabb szed össze 12 embert a rendszer mint itt gyakorlatilag bármire ami nem Stakeout vagy Nuketown
-
beteg
őstag
bocs, elírás, igen 5080 a kari
5120x1440 a felbontásvagyis akkor ha a csak kicsit is, de állítólag gyengébb 5070Ti 4k-ban tud 200 körül, akkor 1440-ben az 5080-nak tudnia kéne 240-et?
Vagy az, hogy 2560 helyett dupla széles a kijelző, ennyit számít?
ja! szerk:
ugye ahogy korábban is írtam, januárban nekem még ment a játék 7900XT-vel is stabilan 240-el...ja2
és most "-d3d11"-el indítom a játékot! -
beteg
őstag
rtx8050-el el lehet valahogy érni stabil 240 fps-t? Van valami trükk?
Most low-on sem hozza stabilan. Jellemzően 210 és 230 között ugrál.
thx -
turho
addikt
Kezd mostanában egyre lassabban találni lobbyt
másnál is? Pc, de nem hiszem hogy számít, előtte x-en voltam. Most kb. 4 percet várok vagy 5.
-
-
Scrake^;DD
aktív tag
Ha warzone akkor:
Kék: Survivor / Piros: Tracker / Sárga: Tempered ez a meta.
Nnnna most ha egy kicsit fűszerezni akarod akkor pirosba ajánlom a Cold Bloodot ami lényegében kiüti a tracker perket ha ellened használnák, vagy ajánlom a quick fixet ez lényegében gyorsabban healel, illetve ami még nagyon nagyon hasznos és sokat használom a sárga tempered helyett a ghostot. (Anti uav). Kékbe amúgy survivor helyett még a scavenger mehet simán.Ha multi akkor én a zöld strategistet szoktam használni.
-
válasz
Scrake^;DD #2957 üzenetére
Cold warban is az volt egy darabig, de a legdurvabb a tec9 volt, mindenki azzal ment.
A Ladra is eleg jo meg a Kompakt.
Ha csak 3 perk van akkor mikkel erdemes menni? -
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
laragirl83 #2952 üzenetére
Az LC10 es olyan op mint annó az amax volt.. majd nerfelik aztán jön megint a KSV meg a Kompakt meta
-
protegum
aktív tag
Valójában, gyakorlatilag 10Gbps alatt rövidtávon nincs szignifikáns különbség a cat5e és a cat6 között. Azt azért megjegyzés, hogy a szabvány szerint, mert azért lehetnek gyártó szerinti minőségi különbségek. Az már más kérdés, hogy ha váltásban gondolkodsz mert akkor inkább minimum cat6 vagy nagyobb távolságra 100m felett cat6a.
-
nutella1
őstag
Arról még nem esett szó, de 2000-es netnél például a CAT6 kábel jelent valamilyen érdemleges különbséget a CAT5-höz képest?
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hdr…
-
laragirl83
őstag
Amilyen OP az LC10 annyira egy rakás f0s az ffar...
-
beteg
őstag
Nem is tudom, kinek válaszoljak, mert többen is segítettetek, amit Köszi!
Mit össze szivatott, de meglett az oka a DirectX Error-nak!
A Core i9-14900K procim szépen lassan megadta magát.
Most új procival (+ új appal, rammal, táppal, ssd-vel, amiket a nyomozás miatt vettem) hasít a játék.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok PC n használom a játékot, egy tv re kötve a TV tudja a dolby hangzást, (XBOX, PS5 stb mind alapba dolby hangal megy) RTX5060 vgam van, be tudom állítani, hogy dolbys legyen a COD?
Köszönöm. -
-
Van itt valaki aki zombizik? Ha igen az új Shatterblast ammo módot hogyan kell megszerezni, feloldani?
-
beteg
őstag
válasz
laragirl83 #2939 üzenetére
Sajnos nem.
Cseréltem ramokat is, az sem.
Vettem új lapot ddr5 ramokat, de utoljára hagyom
Újra raktam a rendszert, most w10-et. A 24H2-t nem engedtem rá, így most stabilnak tűnik.
Viszont most megint ott tartok, hogy 200 fölött van, de nem stabil 240 az fps... -
oriic
HÁZIGAZDA
Na mivel volt COD bejelentés, gyorsan megcsináltam hozzá topikot is, hogy legyen indok kérdezgetni hogy miért csináltam hozzá topikot
-
beteg
őstag
válasz
laragirl83 #2937 üzenetére
Köszi szépen, mindjárt ki is próbálom!
Vettem egy új tápot, egy MSI A1250GL-t. Nem segített...
-
laragirl83
őstag
Win cmd, szolgáltatások, megkeres "AMD crashdefender service", leállít, majd jobb klikk és Letilt.
Próba meg!
Miután bő 1 éve váltottam nvidiárol ezzel szívtam én is, redditen ajánlották, azóta ha win reinstall ez az első amit kilövök, gond nélkül muzsikál. (24H2 fut jó ideje) -
turho
addikt
válasz
Raymond #2932 üzenetére
Gondolod, lesz akkora különbség? Amïgy tényleg drágán árul mindenki 4080-at
nem reális.
Engem az 5070ti-ben nem a Phisyx hiánya izgat, hanem az, hogy hardveresen 1-2 része butább, mint a 4080-nak, de aztán mégis ráver 8-12 százalékot. Mernék én venni 4080-at, reális áron. De fenn tartják az árát. Ok, piac diktál.
Azóta jobban kedvelem a Bo6-ot, mióta kijött az utolsó 5-6 map. Megmentették valamennyire... -
turho
addikt
Bo6 kapcsán kérdezem ezt: belevágnátok 5070ti vagy 4080 vásárlásba? Ha 5070ti, akkor van aki már azon teszteli? Ki mit választana a kettőből 4k játékhoz?
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
A játék indítása után kb fél perccel restartol a gépem. Van másnál is ilyen probléma vagy valami haldoklik a vasamban?
CPU és GPU stressz tesztek lementek, nincs gondom. Se hőmérséklet, se más anomália nem volt.
Köszi a választ! -
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Ja hogy steames... haver is szívott vele de már nem tudom mit csinált.
Tápod milyen? Úgy tűnik, a win elveszti a hardvert egy pillanatra... nem hiszem, hogy a videokari a ludas. Ha több sínes a tápod 12V ága, nem single-rail, akkor variáld meg a bemenő drótokat. Ha nem... esetleg MSI afterburner, és lehúzod a power limitet mondjuk 10%-kal, ha akkor stabil, akkor lehet tényleg táphiba. -
beteg
őstag
válasz
deadwing #2924 üzenetére
Köszi szépen!
Újra húztam a gépet, kapott egy teljesen szűz Win11-et.
Ezzel előbb azt csinálta, hogy akárhova is állítottam, 60 FPS-nél megragadt.
Erre rármásoltam a lementett Steam könyvtáramat, de most meg hiába állítom be a max FPS-eket fixen 240-re, ugrál 240 és 320 között.De nem is ez a baj, hanem hogy egy parti sem megy végig, mert DirectX Error és ez az AMD hibaüzenet:
-
beteg
őstag
Igen, 22H2, de fejlesztős, AI-s cuccok miatt most tele van szemetelve.
-
Most még megpróbálom újra rakni a Winfost, főleg, hogy többször eldobja magát a gép DirectX hibával.
Gondolom 24H2-n van az oprendszered. Ha igen, akkor ezek szerint nem sikerült megoldani ezt a problémát a Microsoftnak. Én emiatt nem váltottam 24H2-re. Nincs is gondom vele. Ezt még kipróbálhatnád, ha úgy is újratelepíted. -
beteg
őstag
válasz
Dave567 #2918 üzenetére
Core i9 14900K
MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4
64GB RAM
SK Hynix PC801 7000/6500Az XFX 310 Merc 7900XT-vel februárban ugyan ezen a konfigon megvolt a 250FPS. Most az XFX 310 Merc 7900XTX-el meg nincs. Ugyan az a konfig. Ezért érdeklődtem Nálataok, akik azóta is játszanak, hogy nem vettetek-e észre FPS vesztést.
Egyből felmerült bennem is, hogy hibás az új videókarim. Leteszteltem több minden mással és hozta az elvártat, szóval szerintem nem rossz.
Most még megpróbálom újra rakni a Winfost, főleg, hogy többször eldobja magát a gép DirectX hibával.
Aztán elengedem, mert van egy k.jó monitorom, egy k.jó gépem, egerem, billentyűm. Gyönyörűen siklik rajta a játék, én meg ahelyett, hogy játszanék, ha van kis időm, csak az fps-eket számolgatom! Áhhh. Beteg...
-
beteg
őstag
válasz
FingR86 #2913 üzenetére
Megkérdeztem az AI-t, hogy mik a beállítások, amik a legtöbb FPS-t ad. Ezt válaszolta:
[link]
Nincs benne semmi nagy csoda, de azóta FSR 3-al is 180 körül mozog.
FidelityFX -el és OFF is ugyan úgy 220 és 240 között ugrál. FidelityFX -el szebb és úgy hasít a játék, annyira élvezetesen játszható, hogy nyakon kéne vágnia valakinek, mert nem tudom értékelni, de én 240 FPS-t AkaroK!
Tiszta ideg vagyok. Eladom a 7900 XTX-et és veszek egy 5080-at...deadwing
Köszi! de így nem találtam meg, nem tudom, mire gondolsz -
turho
addikt
4070ti, illetve 4080 bo6 tulajok, 4k maxon DLSS nélkül mekkora átlagos fps-t tud a játék?
mindkét verzió érdekelne, esetleg 4070 ti super.
(A YouTube tesztek néha gyanúsak...). -
turho
addikt
válasz
shotika #2908 üzenetére
Én meg tanácstalan vagyok, hogy használtban: 4070ti 12gb, 4070ti super 16 GB, vagy 4080 16gb legyen a csere...Ryzen 5 5600 mellé. Cél: minél több minden 4k high, DLSS Quality-vel 75+ fps. Később esetleg még vigye el a COD mw4-et majd minimum 1440p-ben.
anyagilag most érzékenyebb vagyok..... 4090 mindent megoldaná, de hát durva a használt ára is
50-es szériát csak az vegyen, akinek nem fáj a Physix! Tele van vele a net, bár fel is fújták nagyon. (De van fenn olyan videó, amin a Borderlands 2 leesik 8-13 fps szintre). -
shotika
őstag
Jó pár kártya megfordult nálam is 20x év alatt, de valahogy én is mindig NVida párti voltam. Most is az 5070Ti-al szemezek és bár a 9070XT is érdekesnek tűnik, de a Dlss miatt valószínűleg ismét nvidia lesz.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy egy 1060-as kivételével minden zöld kártyám meghalt, míg a két Amd karim a mai napig működikAz egyik egy 2013-as 270-es, másfél éve kénytelen voltam beizzítani, mert a 2060 Superről leesett a venti...
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89 #2905 üzenetére
Fsr3 framegen - azt hiszem ez a neve. Fps-ekhez szörnyű.
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89 #2903 üzenetére
Igen, 1440p-ben DLSS Quality+fsr3-mal 110-130 még a 3060ti-vel is, majdnem minden full-on, talán az árnyék levéve. De ott már fura és jelentősebben lustás, késik az FSR3 miatt. Ma a 4k Dlss Balanced-re is rátettem fsr3-at, úgy 70-90 frame, de már szenved ettől függetlenül, késik és lomhább.
A DLSS -t és az Fsr-eket külön vizsgálva, nekem a nagy 4k tv-n a DLSS képe jobban tetszik, plusz még egy kis élesítést is ráadok.
Nem tudom, miért van ellenérzésem az AMD kártyákkal, de van... -
turho
addikt
válasz
Dave567 #2899 üzenetére
4k Dlss balanced/performance módban is egész játszható, 58-80 fps közt. Simábban megy és hát sokkal szebb, mint az SX Quality módban, 6p fps fixxel.
Vennem kell egy 4070ti 16Gb+ost, azzal még ugrik egy nagyot 3060Ti-ről.
Nvidia egy ajánlott 4-5 hónapos drivere van fent.
Amd gpu-t nem akarok, valahogy én anno is amikor pc-zzem, Nvidias voltam, volt a Radeonokkal elég baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest