- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
ricogsm
őstag
jól értem ingyenes játék megint?
Most jött:
For a limited time, play Call of Duty®: Black Ops 6 Multiplayer and Zombies for free!¹ Available now through 10 February at 10:00 AM PT.
In Multiplayer, keep the scorestreak going to unlock special powers in the brand-new limited-time mode Overdrive, and dive into some all-out mayhem in the fan-favorite Nuketown 24/7 along with the latest and greatest Stakeout 24/7, plus much more!MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Szellem.
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #2459 üzenetére
Én nem vettem meg a BO6-ot, de ha meglenne sajnos én is megvenném a Terminator pakkot.
-
laragirl83
őstag
Megőszülök bele de 30-ik fegyónál járok, még az új AR és 2 melee aztán jöhet a dark matter
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
WhiteAngel89
aktív tag
nem szoktam cod pontokat venni, de ez a terminátor skin be vonzott, hogy rohadjon meg az activision
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Szellem.
nagyúr
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan oldható meg az ,hogy ne a BO6 induljon el a Battle net elindítása és játék kiválasztása után? Hanem közvetlen a játék indulj el mint mondjuk az MW3 multi?
Mert nem vettem meg a BO6-t d viszont néha még játszok a MW3 multival, csak az a ki-be lépkedés elég idegőrlő.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #2450 üzenetére
Igen ki tudod próbálni, teljesen ingyen. Crossplay off multiban eddig is kikapcsolható volt, az újdonság csak a rankedre vonatkozik mert ott kötelező volt a crossplay.
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Február 6-10. között free trial időszak, ma indul Terminator event, meg újra 2XP
Live-Die-Respawn
-
lowzor
veterán
Az miért lehet, hogy aktiváltam a high rollert, mégsem enged 4. score streaket beállítani?
-
petymeg
addikt
Tokent hogy is lehet szerezni?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #2439 üzenetére
Hja láttam a Radiant Blight, de az most nem igazán jön be. A Terminatoros tetszik, de kéne venne hozzá még 1500-at..Elgondolkodtat...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valamikor az event indulásakor jön elvileg. Jó drága hogy rohadjanak meg
Live-Die-Respawn
-
Ez igen szó szerint semmit nem kezdtek az anti cheat el hiába ígérték be + meg jaj nagyon sajnáljuk.
Ugyan az a nincs mint volt. (semmi)
Csak most már nem is ígérnek semmit, ahogy nézem.
Arra se futja.
Mondjuk valahol gondoltam, hogy ez lesz.Vagyis elnézést ricochet update annyiból állt, hogy most már lehet : disable cross-play
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2430 üzenetére
Én a legritkább estben használom bármelyiket, idejét nem tudom, mióta gyűlnek a mindenféle dupla XP -k. Mivel semmilyen előrehaladásra nem vagyok már rákattanva, így az sem izgat, ha nem halad a BP vagy a Prestige
#2431nutella1: Engedd elNem kell itt győzködni senkit, aki ismeri a játékot tudja tapasztalatból, aki meg nem, az hisz, amit akar.
-
Új zombis mapot (Tomb vagy mi) sikerült valakinek személyessen végbe vinni már vagy tervezi este ?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Acheron #2427 üzenetére
Ezért kell venni a kódot ebayen...
20 órát vettem annó megjelenéskor, asszem' 7 dollárért...
Mikor még az volt, nem jönnek át a régi tokenek
De azóta is lusta voltam még beírni a jó részét
Mondjuk soksok token átjött...
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
Bármelyik "store" -ban beszerezhető akár 160 x 15 perc dula XP
Monster promotion
Csak aztán nehogy megártson[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #2421 üzenetére
És azt mondtam már hogy a special camo bármire rárakható?
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
-
beteg
őstag
válasz
Döglött Róka #2418 üzenetére
Nagyon szépen Köszi!
joe777:
Szerintem lesz este 7-től dupla XP. egy sört énis behűtöttemMber_19953
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #2417 üzenetére
Tessék, leültem gép elé:
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
joe777
senior tag
Csak Ps-en tűnt el az Event , vagy mondenhol ?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Bozso7
-
joe777
senior tag
-
beteg
őstag
Double XP Coming Soon
Mber_19953
-
beteg
őstag
Mi a neve ennek az új sárga/kék buborék funkciónak?
Vagy ez nem is új?
Nem tudom, mivel lehet előhozni. Egyszerűen csak futás közben kell kill-t szerezni és akkor egy idő után beadja?Mber_19953
-
Acheron
őstag
GamePass -ban most 10865 HUF, talán ez most a "legolcsóbb".
Általánosságban, némi ügyeskedéssel egyébként USD -ben is megvehetők a COD "eszközök", az jellemzően olcsóbb, mint EUR -ban (bár jelenleg az is 11800 körülre jön ki a BC -re, sőt, ha forintról kell váltani, akkor biztosan több a konverziós költségek miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest