- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andreas2
tag
válasz
Speeedfire #5456 üzenetére
Igen. Eleinte a gyári kamera alkalmazásra gyanakodtam, de GCam-mel is csinálta. Nekem sokszor fut az OsmAnd a háttérben nyomvonal rögzítés céljából, most arra gyanakszom hogy nálam ez akaszthatja meg a telefont.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #5457 üzenetére
Ez nem jó.
Szerintem nekem ennyi volt a xiaomi, pedig nagyon bíztam benne. Szoftveresen nagyon el vannak maradva -
válasz
Speeedfire #5456 üzenetére
"Fényévente" videózom, de nálam is volt ilyen.
Asszem, full HD-ban vettem volna fel.
Nem kezdtem nyomozásba, de mindenesetre bosszantott. -
Speeedfire
félisten
Találkozott már valaki olyannal, hogy videó felvétel közben laggolt a videó és a felvétel is? Még ha vissza vittem 720p-re is ezt csinálta.
-
fripi9608
csendes tag
Hali!
Láttam a teszben nem lehet videózáskor a kamerák között váltogatni a sima T változatnál, ez azóta változott a frissítésekkel? Illetve aki kb megjelenés óta ezt a készüléket használja az tapasztalt javulást képminőségben a megjelenéshez képest?
Azért kérdezem ezeket mert használtan lehet beszerzek egyet -
M0RGI
őstag
válasz
Viktor0610 #5453 üzenetére
Köszönöm! Akkor újat veszek.
-
Másnál is előfordult már ilyen?
Nem, nálam hamarabb megy tönkre nem látható módon a kábel, mint hogy bármi külsérelmi nyoma lenne.Garanciát lehet érvényesíteni?
Szerintem nem, mert 99%, hogy külső behatást mondanának. Plusz nem érne meg nekem semennyi vesződést egy ilyen kábel.Használhatom a kábelt, vagy inkább nem?
Én inkább kerülném. Max. akkor használnám, ha leragasztottam valamivel. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Másfél év után a gyári töltőkábel a képen látható módon megtört, pedig nem volt nyomorgatva, hajtogatva, szállítva, csak normál otthoni használat.
Másnál is előfordult már ilyen?Garanciát lehet érvényesíteni?
Használhatom a kábelt, vagy inkább nem? -
ToBeY
nagyúr
Valaki találkozott már olyan bug-al,hogy leötlöttem a google autitanctor-t majd betettem a mappába ahol a google appok vannak alapból,de később nem találtam az appok között.(de amúgy telepítve van
)
PS: Betettem a 'további alkalmazások" mappába úgy látszik.
Olyan lehet,hogy túl sok app van egy mappába ezért nem látszik ha újat tennék oda? -
Pocak89
senior tag
13T GLOBAL beta-ra most dobta fel nekem a 2.0.203.0-át.
-
cs1rk3
tag
[kép] 13t Andorra régió független
-
Joc24
tag
13T Pro GLOBAL
-
ToBeY
nagyúr
-
sniper112
aktív tag
-
ggeleven
őstag
A kamerabeállításokon menjtetek végig megint, mert mindent visszaállít alapértelmezettre.
-
-
sniper112
aktív tag
Pár nap és tolják majd ki rendes kiadásként. Változások listája
Fix: Touch gestures stopped working in TalkBack mode
Fix: Volume buttons didn't work in TalkBack mode
Fix: Issues that prevented Recorder from capturing TalkBack audio
Fix: Issues with announcements for unselected items in Calendar and other apps
Fix: Some buttons weren't announced in several apps, including Settings, Control center, Messaging, Contacts, Weather, Notes, and Browser
More accessibility fixes are available in Xiaomi Community
(System animations)
Optimization: Interrupt animation when closing apps in Landscape mode
(Camera)
All-new design
Brand-new visual language: A more professional visual style provides a deeper sense of immersion while shooting.
· Structure optimization: We streamlined the feature menus and optimized the settings page.
Pro mode upgrade: Adjusted the interface layout and combined parameter options to reduce preview obstruction and help you focus on your creative process.
Enhanced watermark features:
· Film frame watermark now supports black or white backgrounds
· The standard watermark supports custom positioning.
Expanded personalization settings: Added support for multiple camera interface color schemes.
(System)
Optimization: Stability of animations when opening and closing apps
Fix: Wallpapers disappeared in rare cases when opening or closing apps
Fix: Occasional display glitches when opening or closing apps
Updated the security patch to June 2025. Increased system security.
(Settings)
Optimization: Added a shortcut to system navigation settings in Home screen settings -
ToBeY
nagyúr
válasz
Speeedfire #5430 üzenetére
[link] E hír alapján nekem úgy tűnik,hogy nem lesz.Mivel több régióban már elindult,vagy hamarosan elindul a frissítés.De lehet én értelmezem rosszul a dolgot.
-
ToBeY
nagyúr
Valakinek esetleg van infoja.hogy mikor érkezhet meg a hyperos 2.2 a telefonra?
Mintha olvastam volna,hogy már bizonyos régiókban elindult az update. -
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #5424 üzenetére
No problem!
-
válasz
Speeedfire #5423 üzenetére
Bocs, akkor nem szóltam.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #5422 üzenetére
Állandóan újraindult a telefon. Több appal is probléma volt már, és újra kellett telepíteni. A beépített kamera app manuális módban valami miatt vállalhatatlan eredményeket hoz a gyárihoz képest. Folyamatosan laggol, pedig már 3x raktam újra a rendszert. Más most nem rémlik.
Arról már nem is beszélek, hogy usb 2.0 van rajta. Bár ezt előtte is tudtam. -
-
varmi2
nagyúr
válasz
Speeedfire #5418 üzenetére
15T pro még nem létezik....
-
sniper112
aktív tag
válasz
Speeedfire #5418 üzenetére
Mert xiaomi szoftver ez ilyen lesz sajnos, van akinek jó van akinek meg nem jó és szív vele.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #5410 üzenetére
Végül az adat törlés oldotta csak meg.
Nem tudom mi ez a sok anomália, eddigi telefonok ilyeneket nem csináltak.
A 15t pro is ilyen, vagy az már jobb? -
Zsee75
tag
Sziasztok!
Aki feltette a 2.0.102.0 frissítést tapasztalat valami gondot? (pro)
vagy fel lehet tenni? köszi -
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #5410 üzenetére
Ez pont a G Discoveri, ahogy jobbra húzod a kezdőoldalon. Eddig nekem is volt itt kereső, de már nincs.
-
válasz
Speeedfire #5409 üzenetére
Ez melyik app/felület?
Nálam a Google keresőben és a Google Discoverben is van kereső. -
Speeedfire
félisten
Másnál is eltűnt innen a kereső?
-
AthlonXP
őstag
Minimális, jelentéktelen energia fogyasztása van. Csak emiatt nem használni, szetm. értelmetlen. Egyébként az értesítések résznél, beállítható, hogy miket mutasson, bár anyira én nem mélyedtem bele a beállításaiba. Én pont emiatt (is) vettem annó oled kijelzős telefont, mert szeretem, hogy folyamatosan mutatja, ha van valami értesítés, illetve az óra/dátum is látszik rajta, anélkül, hogy hozzá kéne érni a telefonhoz.
Számomra ez teljesen kiváltja az értesítő ledet (olyan telefonom is van még a mai napig is), mert azzal ellentétben, ez nem csak azt mutatja, hogy van valami, amit meg kéne néznem, hanem konkrétan mutatja is, hogy mi van ( e-mail, sms, face üzenet, stb... ).
Nekem ez így jobb, de persze nyilván kinek, mi ugye... -
sniper112
aktív tag
válasz
Speeedfire #5404 üzenetére
nekem wifin frissült automatába régebben vagy kell neki restart vagy egy cache törlés vagy teljes törlés(mármint a google store nak de a teljes törlés fiókot mindent töröl mármint ami google s alkalmazás ) és utána működnie kéne.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
mitől lehet az, hogy be van állítva a play-ben, hogy automatán frissítse az appokat, de nem teszi meg? -
Joc24
tag
válasz
Genesistibi #5402 üzenetére
Hali, nekem ez teljesen ok!
https://a.aliexpress.com/_EG4PME6 -
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Nektek melyik üvegfólia vált be és honnan veszitek? Otthon raknám fel. Köszi!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
ggeleven #5400 üzenetére
Mondasz valamit! Ha lent van az asztalon a telefon, és mondjuk két óráig villog körbe az értesítési led,akkor az is lehet megeszik egy csomó aksit sajnos.
Sajnálom,hogy azt kivezették szerintem tök hasznos funkció volt,amikor más színnel villogott attól függően milyen értesítésről maradtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest