- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám van hogy a telefon 13T 5g-s routerrel (t-mobil)nagyon lassú a net ha a 2.4-esre csatlakozom ott jól működik.De van egy másik router azzal sem az 5g sem a 2.4g-vel nagyon lassú( 10-15mb/s) Mi lehet a baj?
-
wiggen123
senior tag
Chatgpt-nek írtam le a hibámat és azokon az ajánlásokon mentem végig. Sajnos már töröltem a beszélgetést, mert nagyon katyvasz lett a végére. Nem tudom melyik beállítás segített végül sajnos...
A rendszer háttéralkalmazások kezelése is nagyon agresszív, mintha talán az akku beállításoknál kellett a lejátszó programnál és spotify-nál beállítani valamit. Plusz a fejlesztői beállításoknál ezt azt.
-
dannyl
veterán
-
wiggen123
senior tag
-
csaba17
senior tag
a 13t pro nagy ritkán eljátsza, hogy a zseb mód miatt nem oldja fel a kijelzőt, csak ha a hangerő fel gombot nyomom, utoljára talán 2 hónapja volt ilyen, restarton kívül más segít rajta?
-
Mika1227
őstag
-
HB1977
csendes tag
Nekem is problémás volt az usb port de simán csak ki kellett takarítani és tökéletesen működik.(fura ez még egy telefonomnál sem jött elő, mármint hogy bekoszolódott a port...)
Valami infó a következő frissítésről? Valakinek megérkezett már a Hyper 3? -
Doky1988
senior tag
-
zsocy
őstag
Na, nekem is ez volt az egyetlen bajom vele, de sajnos már garin kívül jött elő, úgyhogy nekem maradt a hibás USB és a random töltés/nem töltés. Autóban már nem is tudtam használni mert a szuper utakon kiesett mindig a kábel.
Ha lett volna benne vezetéknélküli töltés lehet így is megtartom, de nem volt. Plusz közben kaptam új céges telót is, egy S25 Fe-t, az kb ugyanezt tudja (+a vezeték nélküli töltés) és ezzel le is lett cserélve a jó öreg 13T, vagyis megkapja majd a lányom.
Érdekes kaland volt, de nem biztos hogy lesz folytatása.
-
Doky1988
senior tag
Ugyanígy vagyok én is vele. Nem mai gyerek, nem új telcsi, van rajta vagy 50 fajta app minden sz@rság, de nem érzem azt hogy pfú de másik telefon kellene, max az új teló feeling.. de egyébként semmivel nem adna többet egy Xiaomi 17 -re váltás.. Nem fagy, nem melegszik túl, működik rendesen, semmi bajom vele. Olyan mint egy régi suzuki.. jön megy, teszi a dolgát
Bankolni, chatelni, közösségi oldalazni, mindenre teljesen tökéletes. Játszani viszont én nem játszom. Egyetlen nyűgöm volt vele, az USB panelt cseréltetnem kellett garanciába mert volt hogy töltött volt hogy nem, volt hogy csak a kábel egyik oldalával (több kábellel is tesztelve).. Azóta tökéletes. -
aprokaroka87
nagyúr
-
gabenh
tag
-
ONEFREE
aktív tag
Nem bízom már benne, hogy kap a 13T Ho3. KB minden lim-lom azon van már csak ez nem.
-
AthlonXP
őstag
-
ggeleven
őstag
-
wiggen123
senior tag
Legújabb agymenés. Facebook app. Egy csoportnak van fent rengeteg doc fájl. Tölteném le és nem tudom megadni a beállításoknál az alkalmazásnak az engedélyt, mert csak fotók és média fájlokra van engedély, nincs olyan, hogy tárhely mint régen. Egyszerűen nincs ott semmi rá utaló engedélyszerűség.
Valaki ezt meg tudta oldani?Én végül chrome-ban beléptem és asztali oldal kérése után tudtam letölteni azt, ami korábban egy gombnyomás volt.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
sakkik
csendes újonc
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy mobilneten mennyi adatforgalmat használtam el egy adott időszakon belül? Régebben jelezte a telefonom, de most nem találom. -
D013
aktív tag
11T->13T Pro, így volt némi fejlődés nálam. De most eltelt a 2 év ami nálam korábban standard volt és nem váltottam semmire, mert nem látom értelmét. Szóval majd 2027-ben meglátom. Az a "baj" a 13T Pro-val hogy egyszerűen minden téren hozza a szintet, proci, kamera, kijelző, 512-es háttértár, ezzel el lettem kényeztetve, ráadásul kap még egy utolsó HyperOS-t jövőre.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Doky1988
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Még egy teljes gyári visszaállitást, cache törlést bevállalok, pedig utálom újra beállitani a dolgaimat, widgeteket stb. De ehhez össze kell szednem a lelki erőmet, meg egy pár óra szabadidőt rászánnom. Lehet összeakad valami a régi cuccokbol az új hyperos rendszerben, nem tudtak tökéletesen migrálni valami fisfost.
Reménykedem még kis ideig, ha már megkapta a Hyperos 3-at is a telefon. -
ggeleven
őstag
-
varmi2
nagyúr
-
Doky1988
senior tag
-
ONEFREE
aktív tag
-
wiggen123
senior tag
Ezért a hsz-ért jöttem.
Én eddig elkerültem a frissítést. Gyári androiddal élveztem a megjelenéskori állapotot. Aztán a kislányom kezébe került a telefon, a többit el tudjátok képzelni. Azóta az ideg szét akar vetni. Néhány dologra használom csak a telefont. Telefonálni, néha böngészni, netflix, és sokat használtam zenelejátszásra bluetooth-on keresztül. Ne mondja nekem senki, hogy a wifi és bt összeakad. Androidon soha semmi bajom nem volt ezzel. Engem telibekaptak enneka funkciónak a kiherélésével. Még ráveszem magam és keresek bootloader nyitást, meg valami nem gyári romot, ha az se lesz működőképes, akkor eladom a picsbe, és keresek valami nem kínait
Párom a 400k s 2 generációval ezelőtti csúcs xiaomira paanszkodik, hogy nem jó képeket lő. Eddig elhajtottam, de neki is rakok fel romot, ha lehet és örülünk tovább.Kíváncsi vagyok a MIUI rom alkotója, akit megvettek kilóra mit szól ezekhez az aljas húzásokhoz. Biztos betömték a száját pár millióval.
-
Doky1988
senior tag
-
ggeleven
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 13T Pro -t érdemes lenne egy Xiaomi 17-re lecserélni?
Igazából bajom nincs vele, játszani nem játszok, aksi teljesen jó.
Netezésre, facebook, messenger, ilyesmire használom. -
ztoldy
senior tag
Utóbbi időben nekem honor 400 pro-n "romlott el". Az alkalmazastár nem mutat ikonokat egyáltalán.
Újraindítás stb. nem segít. Mivel nincs már aktív fejlesztés alatt, ezért nem várom, hogy javulna, így sajnos át kellett állnom a gyári launcher-re.
Xiaomi 13T-n is ezt használtam, amíg aktívan használtam, ott nem volt vele gondom, de jelenleg nem én használtam aktívan, így nem tudom azon megfelelően működik-e. Viszont valóban sokszor kellett hyperos allat újra és újra engedélyezni a Nova számára az eszközhozzáférést, ami elég idegesítő volt. -
Pocak89
senior tag
Használ itt vki Nova launchert? Én mindig is ezt használtam és eddig tökéletesen működött, de az elmúlt időben akadnak problémák. Mivel xiaomi részéről nem jött frissítés egy ideje és mivel korábban nem volt probléma valszeg a nova oldalról lesz vmi. A jelenség annyi, hogy én használok dupla koppintásos képernyő zárást ez szokott elromlani. Továbbá az appok értesítési száma ami az ikonon van az romlik el ilyenkor. Ezek egyszerre történnek, gyanítom crashelhet a nova. Pl. tegnap este is lefekvésig jó volt, reggel feloldottam a képernyőt aztán már nem működött ez a 2 dolog. Ha újraindítom a telefont utána minden helyreáll egy ideig... Mostanában nagyon sűrűn frissítették a novat is. Természetesen ilyen alap dolgok, hogy akku kímélő és társai mind rendben vannak. Pár hete kezdtem ezt észre venni azelőtt semmi gond nem volt.
-
zsolt501
nagyúr
-
cs1rk3
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy a bekapcsoló gomb mint ha szorulna. Folyamatosan bejön a kikapcsolás/újraindítás menü meg van mikor magától újraindul de telefon. Volt hasonló probléma valakinek? Esetleg lehet valahogy kitakarítani mert elég zártnak tűnik. Meg garanciás a telefon.
-
Mika1227
őstag
-
csaba17
senior tag
igen, 13t-pro, aqua-s vásárlás és az a verzió amit írtál.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
dannyl
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
csaba17
senior tag
nekem ma dobta fel a hyperos 3.0.1.0 verziót magyar régión.
-
ONEFREE
aktív tag
-
Pocak89
senior tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Kell, hogy jöjjön.

2028 közepéig fog kapni frissítéseket a 13T-család, szóval nem hogy a HyperOS 3, de még a következő kiadás is várható.Az utolsó HyperOS esetén szokott olyat lépni a gyártó (jelen esetben a kettővel későbbi kiadásra gondolok), hogy van nem kapja meg a támogatása végén járó modell, vagy droid verziót nem lépnek, csak HyperOS-t.
Emlékeztetőül:
Xiaomi 13T / Xiaomi 13T Pro
Release Date: 2023-9
Security Update EOL: 2028-7
OS Version - Shipped: Android 13
OS Version - Future: Android 17 -
margithid
veterán
-
ONEFREE
aktív tag
-
zsolt501
nagyúr
-
ONEFREE
aktív tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Mika1227
őstag
-
Joc24
tag
Megérkezett 13T Pro Globalra is.
-
varmi2
nagyúr
Tudtok linkelni olyan üvegfóliát, amit jelenleg is használtok a 13T-n.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
ONEFREE
aktív tag
13T van. Várok még egy kicsit és passzolom. Úgy néz ki nem nem igazán akarják kiadni rá az os 3. Mikor megvettem ezt a telefont működött mint álom. Ma már érzem rajta a középkategóriát.
-
Pille99
tag
Remélem nem is jön meg HOS3.
Tableten az van, marhára utálom. -
ztoldy
senior tag
-
Pocak89
senior tag
-
sidocious
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni, nem vagyok nagy mobilmágus, ellenben szeretnék némileg olcsóbban a hardverapróról egy normálisabb telefont venni, ami pár évig ki is tartana még és három készülék között vívódom:
- Xiaomi 13T - 8/256
- Redmi Note 13 Pro 5G - 12/512
- Samsung A55 8/128
Alapvetően nem játszom a telefonon, inkább a stabil, nem akadozó működés lenne fontos számomra, a lehetőleg jó képminőségű fotózás, office jellegű alkalmazások használata, napi tevékenységek (telefon, sms, naptár, levelezés). Csak ritkán nézek filmet/youtube-ot. Illetve a távcsövemhez használt alkalmazás futása fontos (minimum 6gb kell neki). Illetve a Dual Sim is kellene.
Jelenleg Samsung A53-at használok.
Olvasgattam teszteket de képtelen vagyok dönteni, ezért is hagyatkoznék mások tapasztalatára.Remélem nem lőttem nagyon mellé a topiccal.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bep
őstag
Meg nem a 3.0 hanem a 2 0.216.0.VMFEUXM jött a sima 13T-re magyar régión. 26 februári security patch.
-
ONEFREE
aktív tag
-
margithid
veterán
2 évig még frissnek lehet tekinteni a 13T-t, addig én is elleszek vele, de utána szerintem vagy Samsung A5 sorozat lesz, vagy valami olcsóbb pixel.
Esetleg Motorola ha meglesz a 4-5 év támogatottság náluk is. -
AthlonXP
őstag
-
varmi2
nagyúr
-
AthlonXP
őstag
Sok ismerősömnek van Xiaomija már évek óta (az 5-ös szériától felfele), de soha egyikük sem panaszkodott hasonló hibákra sem. Mindenki elégedett volt a telefonjával. Többek közt, én is miattuk váltottam anno ilyenre. Én is elégedett vagyok a 13T-vel, a mai napig, hibátlanul teszi a dolgát. De mint fentebb írtam, pár hete, a következő telefonom biztos, hogy nem tőlük veszem, valszeg. Samsung lesz, vagy majd látom még akkor épp mi fog tetszeni. A korábbi telefonom is Samsung volt (A70), csak a kíváncsiság miatt váltottam erre, nem bántam meg, de valahogy a Samsung az egy teljesen más világ! Ezt használom, amíg lehet, aztán váltok másikra. Annyi a gond, hogy én részletre szoktam venni a telefonokat, így nálam csak olyan modell jöhet szóba, amit a szolgáltató (T-Kom) árul, így némileg korlátozott a lehetséges alanyok száma...
-
-Mosquito-
őstag
-
n0is3es
aktív tag
És a sok Poco/Redmi amiben a tároló purcan ki a hő hatása miatt vagy a cpu? Tele a facebook Sajomi csoportja hirtelen elcsesződött Sajomikkal
És eggyik sem volt dobálva elejtve
Selejt az ón forrasztás és a hőelvezetés a telefonokban csak a Xiaomi már lassan a mennyiségre megy nem pedig a minőségre 
-
n0is3es
aktív tag
-
HawerKing
őstag
Megváltás a 13T Pro után a Nothing phone 2a
pedig papíron sokkal gyengébb. Ezért mondom nem csak a hardver számít. Soha többé nem veszek Xiaomit, nem rosszak félre ne értsetek .... De vannak sokkal jobbak olcsóbban. -
-Mosquito-
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
n0is3es
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
-
n0is3es
aktív tag
Nekem a 13T Pro maradt és a 14T adtam el tegnap
Igaz utolért mint sok embert a bt/wifi elhalás, de mobilhálózattal így is tudom használni és nem melegszik egyfolytában mikor használom nem úgy mint a 14T
Szerintem a Sajominál ez valami betegség vagy nem tudom mert a Mi 11 is bt/wifi elhalásban szenvedett -
ToBeY
nagyúr
Nos srácok fajó szívvel,de itthagyom a topicot mert ma eladtam a telefont.
A jobbakkal találkozunk a 15T topicba, ha maradok a xiaominal
-
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bankolni, chatelni, közösségi oldalazni, mindenre teljesen tökéletes. Játszani viszont én nem játszom. Egyetlen nyűgöm volt vele, az USB panelt cseréltetnem kellett garanciába mert volt hogy töltött volt hogy nem, volt hogy csak a kábel egyik oldalával (több kábellel is tesztelve).. Azóta tökéletes.

)
]
pedig papíron sokkal gyengébb. Ezért mondom nem csak a hardver számít. Soha többé nem veszek Xiaomit, nem rosszak félre ne értsetek .... De vannak sokkal jobbak olcsóbban.