Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
Ha minden igaz MVDP következő versenye Május 18, Németországban, kapaszkodj meg: Monti
Mondjuk elég sok jó versenyt kihagy országúton, ahol Remco pedig visszatér:
20.04 Amstel Gold Race
23.04 Flèche Wallonne
27.04 Liège-Bastogne-Liège
-
dom1n0
őstag
Vegigneztem a videot, sok mindenben egyet ertek Tomival, nagyon jo szakember ez vitan felul all, viszont hogy ki mit var el, vagy mi a normalis eredmeny szamara, az igen szubjektiv dolog.
A Paris-Roubaix-nal maradva, kozel 200 indulobol, egy korai balesetet kovetoen a versenyen, sikerult visszazarkozni, es 4. helyen megjonni egy ilyen formaban levo Pogi, Matyi es Pedersen utan. Ez szerinted annyira rossz? A tavalyi egesz eves szenvedest crasheket tekintve?
Nem lehet hogy esetleg irrealis amit elvartok?
Mas ugy, megjelent az uj climber Colnago, Poginak remeljuk nem az a nagyonfura yrs1-et kell reklamoznia ezentul.
V5RS: -
sérüléslista a paris-rubaixről
[link]
Davide Ballerini (XDS Astana): Left wrist fracture. DNF.
Ayco Bastiaens (Soudal Quick-Step): Left collarbone fracture – taken to hospital in Cambrai. DNF.
Silvan Dillier (Alpecin-Deceuninck): Right hand fracture. DNF.
Stefan Küng (Groupama-FDJ): Face injury – required stitches. Finished 43rd.
Matej Mohoric (Bahrain Victorious): Multiple bruises and grazes. DNF.
Manlio Moro (Movistar): Left collarbone fracture – taken to hospital in Cambrai. DNF.
Nils Politt (UAE Team Emirates-XRG): Road rash. DNF.
Abram Stockman (Unibet Tietema Rockets): Right wrist fracture. Finished 77th.
Edward Theuns (Lidl-Trek): Injury to the neck – taken to hospital in Valenciennes. DNF.
Albert Torres (Movistar): Trauma and bruising to left elbow. DNF.
Mathias Vacek (Lidl-Trek): Head injury – underwent concussion protocol. Finished 116th.
Julius van den Berg (Picnic PostNL): Right collarbone fracture – taken to hospital in Valenciennes. DNF.csajok
Marte Berg Edseth (Uno-X): Left hip and elbow injury – taken to hospital in Denain. DNF.
Cat Ferguson (Movistar): Bruises, but no serious injury. DNF.
Sigrid Haugset (Coop Repsol): Broken hip. Finished 71st, and was later taken to hospital in Roubaix. -
dom1n0
őstag
Kérdés mihez gyenge? UAE mérve kevesebb top eredménye van? Igen.
Az egész WT szintet nézve? Nem.
Magukhoz képest? Részben igen.
Wout lehetne erősebb? Persze, ha nem sérült volna 1 éven át, biztos.
Sokan elsem tudják képzelni, egy ilyen komolyabb sérülés ami súlyos kihagyásokkal jár, mit jelent a gyakorlatba. Kezdheted kis túlzással a 0-ról. És örülhetsz ha nincs maradandó károsodás. -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2360 üzenetére
Bocsánat, de ilyen "hiteltelen, nevenincs" podcast-eket, jobb ha nem reklámozok itt. Nem tudnék tükörbe nézni..
A nyuszi hozza, az mindjárt itt van ni -> Youtube: [link]
De Spotify-on is fent van, én ott hallgatom. -
.LnB
titán
Uhh ez a "hiteltelen, nevenincs Lengyel Tomi" azt mondta egy "nevenincs, hiteltelen podcast-ben", hogy a Visma gyenge. uhhh.. Mitképzelez?! Kiezte?! Arról nem is beszélve, hogy a csudálatos Wout van Aert-ról mit mondott.. Le se merem írni.
Iszom a szavait ennek az embernek, imádom!
-
dom1n0
őstag
Ebbol a kameraallasbol jobban latszik a Pogis kicsuszas, Matyi is kiment jocskan a fure, talan gyorsabban tudta lereagalni a szitut es kifekezni a kanyarban, a CX itt (is) aranyat erhet…
[link] -
jól látom, pidcock ért be utoljára?
-
avl
senior tag
válasz
lsebestyen #2353 üzenetére
a "statualassal" (a statualas a lenyeg: - A Tanú) egyetértek
(mondjuk ha sérülés de akár 1 verseny is elúszik, abban X hónap munkája, Mátyás fizuja ennyi, a szponzorpenzek emennyi, akkor annyit fizet az elkövetö)
szerintem abba nem gondol bele, hogy rettenetes nagy tanya lehet ebböl, ahogy Mátyás mondta: teli palack, fél kiló, megy 50-nel, ha az orrára megy, eltöri az orrát; ha olyan tempónál rosszul esik, akkor ..... szerintem az elkövetö csak abba gondol bele: ne nyerjen Mátyás, a rizikóba, hogy annál sokkal súlyosabb is lehet a következmény, abba nem
-
dom1n0
őstag
Simán lehet ez is a taktika része.
Már a korrábi Pogis videó alá beírtam, ahol ment valamelyik kockaköves szakaszon egy felmérőt, hogy jó látni Pogit végre szenvedni meg fáradtnak, ez tegnap is látszódott, hogy (szerintem) túl könnyű és nagyon nyélen kell mennie, hogy azokat a wattokat kinyomja ami Matyinak talán könyebb.
Ahogy néztem sokan mentek 32mm gumival, de volt aki 35mm és volt aki 38mm is. Elég nagy szórás. -
avl
senior tag
szerintem Mátyás ezt valahogyan érzi, esetleg van valós infója (vagy látja-nézi hol van mögött), hogy a közvetlen üldözöje hol van, kicsit beeteti, hoy közeledhessen, az üldözö erre "vérszemet" kap, hogy mindjárt rajta lesz és egy picivel még jobban hajtja, és 1x masodperc körül Mátyás rálép a gázra, és az üldözö ott marad túlhajtva, és egyre nagyobb lemaradásban
ezt csinálta Pedivel is legutóbb, meg most Pogival is: 25 mp körülröl lement mondjuk 17-re, es utána Mátyás elönye egyre csak nött
...esetleg nem ezért (bár ez mestertaktika), hanem egyszerüen elöször mikor egyedül megy Mátyás kicsit konzervativabb, aztán belelendül és emiatt alakul a "gap" így: csökken majd nö
Pogi tegnap korabban is fáradt volt, szerintem ebben is benne volt a fáradtsággal nem 100% koncentracio: [link]
ezt a nyomdafesteket nem türö kifejezesek senkiházit remélem igen határozottan és nyilvánosan felelösségre vonják:
[link] top-top teljesitmenyü embert így betámadni; siman kormanyrantas es tanyasi lehetett volna; sajnos nem gondol bele az ilyen utolsó senki
nekem nagy élmény Mátyást (és Pogit, csatáikat) látni
2 éve is pont ez volt: MSR + RBX: Mátyás, RVV: Pogi
-
vallas
őstag
Jó volt Pogi, a kanyar benézte, utána meg lehet tényleg megfőzte magát+bicó csere, de jobb ez így, mint ha behúzta volna, kell a kihívás jövőre....
Nem úgy van, hogy minden komoly 1 napost meg akar nyerni?Amúgy szerintem ha visszaért volna, akkor is ledurrantja a végén MVPD, most látszott, hogy pogi is el tud fáradni...
-
dom1n0
őstag
Matyi nagyon tud.
Poginak meg nem volt jo napja.. -
bicócsere, ez ennyi volt.
-
dom1n0
őstag
Ha innen visszahozza Pogi es megnyeri ezt is…
-
dom1n0
őstag
válasz
Vismajor01 #2336 üzenetére
Hat igen, fura hogy kiegyyeznek azzal, hogy hatha 4. lehetnek, mint hogy lehet 1.
Ami gaz meg, hogy allitolag sokaknak a csapat alltal le van tiltva a beforgas, csak utaznak… -
Vismajor01
addikt
Továbbra is értehetlen számomra, hogy egy hármast nem tud utolérni egy olyan csoport ahol VB időfutam menők vannak
De nem egy..
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2334 üzenetére
Az nagyon meredek volt, emiatt ha esett volna, ott valaki a halakkal ebred masnap Dubaiban
-
lsebestyen
addikt
UAE autó elég meredek volt, így elmenni egy tucat versenyző mellett, utána Pogit is majdnem felrakják…remélem megérte.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2332 üzenetére
Nagyon örülnék ha itthon is a Hongrie-n is szép eredményt érnének el, nagy csapatok felfigyelnének a fiúkra.
-
dom1n0
őstag
Ma is nyert a TUS, Stolic személyében. Durva
-
dom1n0
őstag
Dina Marci pedig összetett 12.helyen zárta a Tour Of Hainan-t
-
.LnB
titán
Teljesen mindegy most, hogy milyen szinten. De nem számítottam rá, hogy ilyen korán jönnek majd a sikerek, egy új csapatnál. Több versenyzőnek is van már jó eredménye. Szerintem ez szuper. És remélem évekig kitart majd a lendület, és feljebb tudnak majd lépni. A kezdés jó.
-
dom1n0
őstag
Nem esett szó róla, de tegnap Feldhoffer Bálint (TUS) behúzta a Tour of Mersin (2.2) első szakaszát, így ő a GC, Pont, KOM és Fiatal trikó tulajdonosa is.
Nagyon jó embereket gyüjtött össze a TUS, le a kalappal. -
avl
senior tag
válasz
lsebestyen #2322 üzenetére
Flandria, linket ujra probalom, idöponttal (mert sok a maszlag is): [link]
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2324 üzenetére
Na nálam 30mm a maximum és 21mm a 9velo úgy nézem.
A mostani Newmen 23mm széles. -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2322 üzenetére
Te most 30mm-en mész ugye? Mennyi a belső szélessége a felninek?
a 9velo-ra én is 30mm tervezek felrakni, csak kicsit fosok tuti befér-e... -
avl
senior tag
"Johan sent us a note this morning Van der Poel rode 30 mil tires and ran about 60 PSI " [ebböl]
Aranburu most vegülis nyert, en ugy latom :-)
-
válasz
Vismajor01 #2316 üzenetére
de már elmúlt!
kabaré. -
f_sanyee
senior tag
válasz
átgondolták megegyszer, úgytünik mégis ő nyert
-
dom1n0
őstag
válasz
NEMÁR
-
Vismajor01
addikt
válasz
lsebestyen #2315 üzenetére
Kizárták
Roadbook alapján jobbról kellett volna venni...
-
dom1n0
őstag
Merlier nem tud vesziteni iden
Hogy lenyomta Jaspert, pedig o is bomba iden…
A spanyol srac meg kivancsi vagyok megtarthatja-e a gyozelmet igy, hogy mashol kanyarodott le… -
.LnB
titán
De egyébként valahol meg is cáfolnám magamat. Mert melyik sprinter nem az?! Sok sikeres sprinterről keringett, hogy nem jó fej. Pár versenyen látottakból, és pár beszámoló alapján De Lie is igen önfejű lehet.
Fiatalon lett nagyon sikeres. Ezt nem mindenki a megfelelő módon kezeli. Én azt látom, hogy ő sem.
És ezzel nincs is semmi baj, ha valaki "paraszt". Csak ezen ne menjen el egy karrier.Mert idővel nő be az ember feje lágya. Csak nehogy addigra késő legyen.
-
avl
senior tag
érteni vélem :-)
nekem korabbi Campi-s videokbol abszolut nem ugy jött le, hogy az lenne
tavaly a belga bajnokit szepen nyerte, sprintben nem kutyaütök elött:
szerintem van benne potencial;
a Gilbert-es dumabol persze nem róla ideztem ...en is rég mentem már olyat, hogy az utolsó 4 órájában nem ettem, de nemsokára pótolom / idén is lesz (keresse csak a szervezet a tartalékokat és tanulja meg mozgósítani ...en szokásos napokon is ~18 órán át nem eszek semmit)
-
avl
senior tag
[link] Philippe Gilbert:
"we were on the road together for six hours."
"That was discipline: we didn't eat for the last four hours. Honestly, I was completely exhausted. Sometimes I had to get in the car for the last ten kilometers because I was completely exhausted. And at the end of the training I was so hungry that I could eat the flowers on the table here"szerintem is jo lenne, ha Arnaud de Lie -re lenne megoldás, (nagyon) tehetséges(nek mondott), de valami nem kóser
-
dom1n0
őstag
Probaltak forogni Pedersen nyilatkozata szerint az utso (Paterberg talan?!) szakasz utan, amikor lehetett menni, de nem sikerult, persze ki tudja mennyire eroltettek magukat.
Blanka regen beszelt errol, hogy azert nem szeretnek sokszor sokan osszeforogni, mert ha beernek valakit/valakiket mi van ha az nem nyelen ment es beletamad, vagy egyeb meglepi lehet es akkor a x biztos hely is eluszhat.
Igy meg egy lehetseges elso hely..Szerk: Pogi ma megint mas liga volt.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2305 üzenetére
Mert tenyleg neki
-
lsebestyen
addikt
Lippert tök jó sprinter, nem értem miért mondják a kommentátorok, hogy Kopeckynek a legjobb a végsebessége…na nézzük!
-
avl
senior tag
szerintem:
- HA összefognának, akkor lehetne esély, akkor sem biztos
- HA 4en egy csapatbol lennének akkor talán
- így senki sem nyomja abban a poziban 100%-osan, mert mindenki arra ad nagy esélyt, hogy az elsö hely elment, a 2.-ert mennek, akkor meg nem szabad 100%-ot adniapont ezt beszéltük elötte itthon, hogy a 2. csoportban azonnal az a psziche megy, hogy a 2. helyert megyünk, ezert nincs utloérés ...érdekes lenne, akár verseny nélkül is, hogy 2-3-4 ember tényleg összefogva, utolérné-e az élen haladót, aki pszichesen is nyilvan jol all, igy szárnyakat kap
most meg ugye jött még a Paterberg, ha utol is érték volna addig, ott megint elment volna, azaz ugyanaz a szitu ...csak aki ddig az üldözésben kiadta a lelkét, annak nincs dobogóesély ...ezért inkább ki sem adta senki
-
dom1n0
őstag
válasz
Mezga Aladár #2302 üzenetére
Koszonjuk a hasznos hozzaszolasodat
-
dom1n0
őstag
Tovabbra se vagyok kepes felfogni, hogy 4 ilyen kepessegu es sebessegu ember nem kepes sikon szembeszelbe leforogni Pogit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest