- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
kill_switch #40682 üzenetére
azt majd szerválok addigra.
oks, ez jó hír. köszi -
Tibiajax
nagyúr
válasz
kill_switch #40680 üzenetére
értem. tehát akkor pc-n nem kell semmi ilyesmivel foglalkoznom majd, felrakom, log in, és egyből online vagyok?
-
Tibiajax
nagyúr
skacok. pc-n a Horizon-ban az online játékosok minden egyéb előfizetés nélkül is ott lesznek majd, ha feldobom a game-t és bejelentkeztem?
vagy kell még majd valami előfizu ott is, mint ahogy a box-on is kell az online játékhoz?
köszi -
42861
senior tag
válasz
Redneck #40676 üzenetére
VGA csendben van, egyértelműen a hangfalakból jön a zaj, tehát a játékból jön át valami.
@Win-T, mikrofont nem használok, de a hangbeállításokat azért áttúrom a gépen.
Meg megnézem, hogy digitális úton is van-e ez a zaj. Jelenleg egy Jack-RCA kábellel van összekötve a PC a hifivel.
-
atommaa
tag
válasz
atommaa #40673 üzenetére
mekkora szánalom magammal levelezni, de hát ez van
Lényeg a lényeg tényleg jól átszabtak mindent, az összes eddigi tuning kuka, semmit nem lehet használni a megváltozott Pi-miatt, nem fogja betölteni.
valami biztos megint Op lesz (valószínűleg az új hunyadi) de állítólag 5%-n belül van most minden gép. Úgy legyen, legalább izgalmas meccsek lesznek.
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
42861
senior tag
Sziasztok. Forza Motorsport, PC-n. Az egész játék alatt hallható egy statikus zúgás, mintha valami bezavarna, vagy beakadna egy hang. Gameplay közben annyira nem venni észre, elnyomja a játék hangja, de menükben nagyon zavaró. Egyedül töltőképernyő közben van kuss. Más játéknál nem tapasztalom ezt. Találkoztatok már ilyesmivel? Mi lehet ez?
-
atommaa
tag
válasz
IntelKiller7 #40671 üzenetére
Újrakeverték az összes Tc autót, más a PI érték az rs3 kapott egy "csekély" plusz súlyt és a többin is változtattak:
meglássuk.https://www.twitch.tv/nasumhun
-
parandroid
félisten
Most megnéztem a telepített appoknál, FH5-re 177GB-ot ír, FM-re 128-at. Az SSD-n az FH5 159GB helyet foglal, a Motorsport 137-et. Hogy ebben az utóbbiban benne vannak-e a profil mentései, abban nem vgayok biztos, képes, és azt meg a user mappába teszi a rendszermeghajtón, de mittudomén.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
chungee
addikt
Estét!
FH5, e heti fesztivál lista kincsládás feladatnál mit kell csinálni -
Bib
őstag
válasz
parandroid #40666 üzenetére
Ja persze nincs is ezzel semmi gond,csak én pont pénteken raktam újra a windowst és frissen telepítettem újra a gémet.
-
parandroid
félisten
Patchenként változik, nyilván, nagyon nem szoktam nézegetni, szóval nem tudom, pontosan mennyi. Ráadasul ideiglenes fájlok, profilok, stb. A letöltött tuningok, festések, sőt a dlc-s autók is böszme sok helyet foglalnak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bib
őstag
válasz
parandroid #40664 üzenetére
Kiegészítők nélkül ennyi, de Ms storeban is meg lehet nézni, ott is 148,2-t ír standardra. Nem tudom akkor nektek milyen verzió van.
-
homerhamm
addikt
Na, nyomtam a Motorsportot. Szerintem tök jól néz ki, van egy hangulata az egésznek. Eddig egy buggal talalkoztam, egy atvezetőbe két autó egymáson átment.
Amúgy nyomtam a multit, azt hittem a Wreckfestben vagyok.
Amúgy azon lesokkolódtam, hogy ez a játék több helyet foglal mint az FH5.
Záráskent meg itthagyom a legjobb autót, ami egyik Horizonba sincs benne.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
Meg hogy xboxon viszonylag fluid a játékélmeny a gyenge hardver ellenére, miközben egeszen jól is néz ki. De főleg az, hogy kanapén fekve is lehet tolni kontrollerrel, ja.
p
-
homerhamm
addikt
Na, megvettem a Forza Motorsportot.
-
homerhamm
addikt
Megint vannak ingyen kódok.
Illetve most már a kezdőképernyőt is ki lehet választani.
-
parandroid
félisten
válasz
kill_switch #40650 üzenetére
1-2 órát próbálgattam a demót, nekem az bőven sok is volt…
p
-
kill_switch
senior tag
válasz
parandroid #40648 üzenetére
Az első két rész milyensége miatt (nyilván azok a hagyjuk kategóriába voltak) szerintem sokan esélyt sem adtak neki, pedig miután földbe állt az FH5 nálam, én is rápróbáltam és szerintem is bőven jó játék. Feltételezem az sem segített rajta, hogy ubisoft, amit sok ember már élből meg sem néz, mert eldöntötte, hogy az rossz. Ezek gondolom jócskán hozzájárultak az eladásokhoz.
Grafikailag elmarad az FH5-től, de ha megszokod a kicsit másmilyen irányítást a forzához képest, bőven el lehet vele lenni. Tennivaló van benne annyi mint a szemét, több száz jármű ott is adott, gyűjtögetni való is van benne bőven, sufnituning is egész jó benne. Mindenesetre az biztos, hogy jobb mint akármelyik NFS az elmúlt évekből.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy rdt89 kolléga úgy rakott bele 100+ órát, hogy elmondása alapján szabályosan taszítja.Valamit akkor csak tudott a játék, mert az nem kevés idő.
-
AsakuraDave
őstag
Nem mondom, hogy megmondtam már a FM8 megjelenésekor hogy ennyi volt a nagy ekszboksz és kezdhetik lehúzni a rolót ha ennyit sikerült ennyi év fejlesztés után letenni, olyan marketinggel aminek egy szava se volt igaz…. Illetve hogy már a Horizon csapat nagy része is ott hagyta a stúdiót mert nem lesznek többé csicskák…
Szomoru es nekem is kurvara faj mert nagyon szeretem a Horizont illetve nagyon nagyon nagyon vártam egy jó versenypalyas játékot FM8 szerepében de giga nagy csalódás lett, de kezeljük már a tényeket tényként nem pedig buta kis fanboizmusba védeni…There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
parandroid
félisten
válasz
plejik #40645 üzenetére
Az mondjuk sokat elmond a sikeréről, hogy vagy 3 hónap alatt lett belőle 20 eurós ‘futottak még’ cím. VGA vásárlás után választhatok most egy ingyen játékot háromból, a másik kettő se nagyon érdekel, de ezt biztosan nem kérem.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bep
őstag
Mondjuk így akkor az is szinte biztosra vehető szvsz, hogy értelmes időben újra Forza játék nem jön. Gondolom a licensz is még ki fog tartani egy ideig így a szokásosnál jobban.
Generálnak egy kis bevételt olyan fronton, ahol nem tudnak újat felmutatni, de kihasználva lehet, mert másik oldalon sincs semmi. -
rdt89
addikt
-
plejik
addikt
Én is ezen a véleményen voltam, de sok területen jobb a crew motorfest, így hogy x száz órát bele raktam abba is. 1-2 részt leszámítva a grafika parádé. Fizika abszolút nem rossz, meg kell szokni, végül is ez is és a forza is arcade játék. Van benne tartalom is bőven, szóval Én azt mondom, hogy nem kell állandóan a crewt fikázni, mert annyival nem rosszabb játék, mint ahogy 1-2 ember állítja 1-2 óra játék után...
Ja és ezt úgy mondom, hogy mióta létezik a Horizon széria összes részét végigjátszottam és nem kevés órát toltam bele, tehát nem vagyok szemellenzős...
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
válasz
Peat76 #40642 üzenetére
Az oké, de már nem az ..
Sőt eddig sem volt csak Xbox exkluzív mivel volt PC-re is már jó ideje. Persze, akinek van más játék is akár gamepassban is annak persze megéri a konzol. De szerintem olyanok mint Én, már nem érte meg csak azért külön konzolt tartani.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
Peat76
őstag
válasz
plejik #40641 üzenetére
Natív 4K-ban Ray-Tracing-el, biztos nem...
Számomra m mindig is Xbox exkluzív lesz, ezért vettem Series X-et, a PlayStation 5 Pro-t meg be se kapcsolom, számomra a Gamepass-ba sok finomság van!LG 65" OLED EVO C4 + Sony XR-55A83J Oled, PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB-Dev Mode, Nintendo Wii U + Playstation 3 FAT CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2!
-
plejik
addikt
válasz
parandroid #40639 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy PS5 pro-n vajon tudni fogja-e a játék a 60FPS-t Quality módba. mert ugye azt anno series x-en nem tudta ..
-
Peat76
őstag
Forza Motorsport-ban Nascar versenyek csak online? Vagy elérhető a kampány részeként is??
LG 65" OLED EVO C4 + Sony XR-55A83J Oled, PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB-Dev Mode, Nintendo Wii U + Playstation 3 FAT CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2!
-
plejik
addikt
válasz
parandroid #40637 üzenetére
Nagyon. De miért is end of life? Ez szerintem inkább rossz hír annak aki várta a horizon 6 -ot mert elég valószínű, hogy abból idén nem lesz semmi. Az 5 pedig így még kapni fogja az updateket. Én nem bánom, hogy jön csak a forza miatt volt boxom , de pár hónapja eladtam, hátha jön ps-re a horizon...
-
-
homerhamm
addikt
Hoppá!!
-
parandroid
félisten
Jaja, a gyorsabb procit (meg valszeg ramot) szereti a nyavalyás… De kevesebb, mint 10% az előny, az nem rossz. Különösen annak tekintetében, mibe kerül most egy 7800x3d (pláne 9800x3d).
Ne meg majd meg kell néznem, hogy mit tudok finomhangolni. Van a kártyán egy gomb, ami vált az oc, és a csendes mód között, őszintén szólva fogalmam sincs, ez milyen állásban van. Hangja nincs, az biztos, meg valami 53 fokos volt teszt (és játék) közben.
p
-
Bib
őstag
válasz
parandroid #40629 üzenetére
Gratula! Mértem egyet én is, mert eddig nem is tudtam hogy van benne teszt
-
homerhamm
addikt
válasz
parandroid #40629 üzenetére
Ha lesz következő Horizon...
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
New VGA Day...
FH5-ben nemigen van mit tesztelni, egy trialt mentem, stabil 120-130 fps, 1440p, minden maxon.
Tanulság: Forzára elég valami ennél gyengébb kártya is. Talán majd a következő Horizon megizzasztja, ha nem csak a mostanit skinezik át.
p
-
Tomko78
őstag
Úgy látom a mostani frissítéssel kivették a Peelből a 3 x pörgetést , pedig 9 pontért lehetett kapni egy 3x pörgetést
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #40624 üzenetére
Ja, már tudom, melyik volt...
LOL, ez is újra bepakolt feladat, volt már egyszer 2023-ban.
Egy track toy-jal kell road versenyt nyerni.
Közben elindult amúgy, megint az xbox app valamelyik alszolgáltatásáz kellett engedélyezni valami ezredik eldugott almenüben.
p
-
chungee
addikt
Estét!
FH5, e heti fesztivál lista kincsládás feladatnál mit kell csinálni -
ETOM
addikt
[link] Átlagos motorsport lobby
-
homerhamm
addikt
válasz
Redneck #40619 üzenetére
LOL, engem is visszadobott. Jól van, ez is egy hulladék szemét, konkrétan sz*rra való. Így aztán a Forza ellesz, úgy hogy egy ideig nem jön új rész.
Tegnap viszont tudtam vele játszani, háááát. A Forza az látványra is szebb. Az irányítás viszont a Forzánál rosszabb, de még elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz
homerhamm #40617 üzenetére
3 órát vártam, hogy felengedjen a szerverre, aztán közölte hogy nem sikerült. Bekaphatják. Kemény 2 csillagos értékelése van a játéknak, és valószínűleg nem véletlenül.
Így kell potenciális vásárlókat elriasztani.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
AsakuraDave #40614 üzenetére
Hát, nem győztél meg. Az egy pályaversenyzős szimulátor lesz. Moddoltak hozzá egy kis környéket, de ettől még nem hiszem hogy stílust váltottak.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
AsakuraDave #40614 üzenetére
Szerintem nagyon más nem lesz. A Nordschleife környéke is csak a feeling miatt lett megcsinálva.
Kontrollerrel nem az igazi mivel HC sim. Más kávéház.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Redneck #40608 üzenetére
Assetto Corsa EVO gyerekek... lesz benne free roam egész Nordschleife és környéke meg ki tudja még mi. Néztem videókat, kontrollerrel is tolta már pár arc, egész jónak tűnik. Aki meg kormánnyal tolta a FH-kat, annak maga a kánaán lehet a játék.
FH szintű open world értelmes játékra én már nem számítokThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Redneck
nagyúr
válasz
CJ4567 #40612 üzenetére
Odáig kéne eljutnia a tisztelt konkurens fejlesztőknek, hogy programoznak egy FH-hoz hasonlóan élvezetes simcade fizikát és irányítást. Amíg ezt nem tudják megugrani, addig nincs miről beszélni. Egyelőre sajnos nem tudják.
Az FH formulája ugyan kicsit bugyuta ezzel a fesztiválos maszlaggal, de a játék lényege, a versenyzés, piszkosul élvezetes.
Kipróbáltam én sok más címet, de mindegyik hamar törlésre került, a fizika és az irányítás miatt. Ezért várom a következő részt, és nem értem, az MS miért nem üti jobban a vasat, amivel verhetnék a mellüket, hogy senki más nem tud ilyet.De persze stúdiókat és címeket megvenni, meg GP-be szerződtetni, sokkal könnyebb dolog, mint minőséget alkotni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Redneck #40608 üzenetére
A Horizon azért tart ott, ahol, mert nem kell innovációval foglalkozniuk, tudják jól, hogy kiadhatják ugyan azt a játékot, új térképpel, kicsit más fizikával, és több autóval, mint az előző években, néha egy kis új feature, néha behoznak az előző játékokból valamit, újításként eladva, mert megjelenéskor miért is lenne minden benne az előző játékokból, de meg fogják venni, mert nincs jobb.
Én annak örülnék végre, ha nem mindenki a fesztivál témát másolná, nem mindenki a Horizon sikerét akarná meglovagolni, legalább a NFS nem ezt erölteti (még), meg most a Tokyo Xtreme Racer.
Ez most sok mindent elmond(igen, sajnos csak Steam adatokat lehet megnézni valós időben, konzoloknál ez nem publikus infó) nem tudom, hogy a GTA5 miért számít versenyzős játéknak Steam-en, a Crab Game főleg nem tudom miért, a BeamNG-től lefelé releváns az infó.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid #40609 üzenetére
Természetesen én sem akarok alacsonyabb színvonalat, és egyetértek a gagyi modokkal kapcsolatban, de ettől még egy színvonalas, jó irányítású (ezt manapság csak az FH tudja!!!) játék maradt.
Részemről maradhat a formula (pedig nevetségesnek tartom a fesztivál erőltetést), csak legyen következő rész, lehetőleg Japánban.
Persze ahogy korábban is írtam, jó lenne az idiótaságokat kivenni, és rágyúrni arra, ami különlegessé teszi.Már csak azért is meg kéne csinálniuk, mert ezer éve Japánért sír a nép, és ott igencsak erős az autós szubkultúra.
-
parandroid
félisten
válasz
Redneck #40608 üzenetére
Inkább szűnjön meg, mint hogy kopipészttel elkezdjék gyártani a lélektelen, szar minőségű, senkit nem érdeklő folytatásokat (lásd nfs). Minden elmúlik egyszer, akik azzá tettek a Forza Horizont, ami, már rég a közeleben sincsenek, lila hajú, szekrény méretűre hízlalt, piercinges projekt managerek ötleteire meg, akik életükben nem kódoltak két sort, de valszeg autójuk sincs, nem vagyok kíváncsi. Az utolsó pár dolog, amit beletettek a játékba, az az eliminator, az event lab, meg a bújócska, na, azok is milyen jól sikerültek.
Ha ezeket elveszed, akkor az FH4 óta nem volt új ötlet, csak egy mexikóra átskinezett új játék. És annak már 7 éve…
p
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid #40597 üzenetére
Ha nem jön új rész, elmennek a fenébe. Nagy hiba lenne eldobni ezt a gyöngyszemet, mert senkinek nincs ilyen szintű open-world autóverseny játéka. NFS, TD, meg Crew? Ugyan már.
Középszerű fosok, gagyi full árkád irányítással.Ha nem lesz FH, konkrétan megszűnik egy kategória.
-
homerhamm
addikt
Ha valakit érdekel, hétvégére még ezt tudom ajánlani. Valami open-world autós játék kell a Forza helyett.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #40603 üzenetére
Szerintem inkább valószínübb, hogy mindenkit ráálítanak a Fable-re, azt a maradék embert is aki eddig életbe tartotta az FH5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
válasz
parandroid #40602 üzenetére
Ja értem. Nekem a teljes idő kb. 3200 óra, a tiszta vezetési idő a fele, 1600.
Egyébként az FH4 utolsó autója a mexikói Vuhl volt, nemsokára rá bejelentették a mexikóban játszódó FH5-öt.
Most amerikai izomautó az utolsó, ha lesz FH6 akkor visszatérnek a kezdetekhez? -
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #40601 üzenetére
Vezetési időt nem írtam, ez mind játékidő, csak egyszer napban, egyszer meg átszámolva.
p
-
stillmatic
aktív tag
válasz
parandroid #40600 üzenetére
A te játékidő/vezetési idő arányod azt súgja hogy szinte folyamatosan vezetsz. Nem babrálsz a garázsban csak nyomod neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest