Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
Sziasztok!
Mostantól éles, Cserkúti öcsi néven megtalálható.Ez aránylag gyorsan elkészült, mivel sok a szöveg.
A Hungária logó volt macerásabb a többi egyszerű.
Amúgy a beépített szövegszerkesztő tényleg gáz.
Nem néztem mennyi idő volt a teljes kialakítás, mert több részletben készült, de kb. 5 óra. -
NoMagix
addikt
Ebbe én nem látok többet, sajnos nem lehet a lökösre sem írni. -
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
Köszönöm.
A szélvédőre nem lehet rakni matricát.
Sajnos gyenge felbontásuak a képek, néha még nagyítva sem tudom kiolvasni. -
stillmatic
aktív tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Hálás köszönet! Az autó hátuljáról nincs képem, oda esetleg mehetne Hungária Bizosítós logó, alulra pedig Bosch ha odafér, motorháztetőn BHG Hungary felirat volt 1987-ben illetve a szélvédőn Interag. Alul BBS és Budapest Bank felirat.
A rajtszám lehet 86, a hátsó tengely környékéről is dobok fel képet.
-
NoMagix
addikt
Hogyan tovább?
Mi kerüljön fel még, és hova mivel elég sok változó szponzor van rajta, nincs egységes kép.
-
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
Szia, köszönöm szépen hogy rám gondoltál!

Megoldom! 😁Mostanában FM-ben rajzolgattam, de szívesen visszanézek az FH5-be, abban sokkal jobban lehet rajzolni/festeni.
Milyen rajtszáma legyen? -
stillmatic
aktív tag
NoMagix, ha időd engedi nem tudnád ezt a Cserkúti Öcsi-féle M3-as skint megcsinálni FH5-ben az M3-ra? -
rdt89
addikt
Kezdett hiányozni egy kis zárt versenyzés, de a Motorsport 5-6-7 és az új nagyon nem hoztak lázba, így gondoltam Lapotpra feltelepítem az RPCS3-at és GT5-6-al játszok, hát nagyon kellemetlen volt a hang, a fizika és az ahogy az autókhoz oda volt írva, melyik van kidolgozva belülről és melyik nincs. Na mondom ha van ilyen PS3 emulator akkor lenni kell xbox360-nak is és láss csodát találtam. Xenai-Canary-val fel tudtam tenni a Motorsport 4 2-ik lemezét is és az összes DLC-t is beinstallálta, amit valaha kiadtak mellé, na indulhat a játék. Amint elindult megértettem miért töltöttem anno 10.000 órát hosszú évekig a játékkal. Ez lélekkel készült, annyira durva az autófelhozatal, a narratíva, a fizika meg egyszerűen körbe neveti az újabb Motorsportokat és az ellenfelek valami kegyetlenek, ha lökdösődsz, nem maradnak adósaid, képesek elhúzni a kormányt előled ha szélárnyékozni akarsz, kipöccintik a feneked ha nem tudnak megelőzni. S mire észbekaptam már bele is tekertem 15+ órát. Nem hiába nem lett visszafele kompatibilis, kapna egy jobb grafikai mod-ot és a pályák időjárás és napszakfüggők lennének, egyszerűen a lábnyomába se érne egy Motorsport se. Úgy érzem a Horizon 6-ig ezzel bőven elleszek.A táj kidolgozottsága és részletessége nagyon kevéssel marad el az új részektől, az autómodellek is nagyon szépek, de a fizika az külön kiemelést érdemel ISMÉT. Aki teheti nézzen rá mit tudtak akkor a srácok, mikor még nem az számított, hoy lehet több pénzt kihúzni az emberek zsebéből! Ja a pálya mennyiségről ne is beszéljünk és a változatos versenyekről, hegyi verseny a forgalomban egyik ilyen példa.
-
FNZ
őstag
sziasztok!
bekapcsoltam az FH4-et és a heti kihívásban buggy-val kell menni a strandra és a kastély terepkörverseny eseményt kell megnyerni a 3. részénél.
DE ha belépek a versenybe, akkor nem ajánl fel buggy-t, holott meg van az összes.
Hogy lehet így teljesíteni akkor?
Nálatok is így van? -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
WATERDACA
üzenetére
"Az EU-t vegyük ki a képletből, mert egyre több európai cég is amerikai kézre kerül/került."
Kínai vagy amerikai kézre. Ami innovációs eredmény még volt ezen a kontinensen, azt sikerült kiárusítani, ami nem sok jót jelent a jövőre nézve - és még ennél is rosszabb az, hogy ez a probléma szőnyeg alá van seperve, a legtöbb ember fejében Európa még mindig gazdag, a jövője pedig biztosított, ezért nem is kell tenni érte, hogy valóban így legyen. -
válasz
parandroid
üzenetére
"Mondjuk az is megérdemli a sok kínai szart, aki megveszi, de ez egy másik kérdés"
Kína az egyetlen, aki valóban megértette a XXI. század lényegét - és önmagában ettől nekem is hányingerem van, de ezek szimpla tények.
Valójában a kínaiak már nem a spájzban, hanem a nappaliban vannak. Az EU-t vegyük ki a képletből, mert egyre több európai cég is amerikai kézre kerül/került. Régóta futó, neves német cégekre is gondolok itt most.
Ez Amerikáról és Kínáról szól egy ideje. Ez igaz az autóiparra is. Nem fordult át még teljesen a világ, de láthatóak a jelek - egészen tisztán.
A japán autókultúra szép és jó, de 80%-ban exportból élnek, és jelenleg ott tartunk, hogy jön egy gazdasági átfordulás, ahol a jóval olcsóbb és minőségileg egyre javuló autókat keresik az emberek.A kínaiak jönnek felfelé, mint a talajvíz, és ez igazából az egész világot sakkban tartja.
Sajnos elhittük Európában, hogy az autóipar szent és sérthetetlen, igazi táptalaja a gazdaságnak. Most darabokra hullik, és nincs rá megoldás, mert a 24. órában vagyunk.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, meg is érdemlik. Az a vicces része, hogy a sok kínai szarral flotta szinten jóval kevesebb probléma van, mint bármilyen másik márkával, beleértve a japánokat is - kb. a Suzukit leszámítva, de azt meg itthon kb. senki nem akar, mert "csak egy suzuki". Nyilván van 1-1 üdítő kivétel a modellek terén, de sajnos pl. már a Kianak is van olyan modellje, ami ótvar szar lett és soha nem ajánlanám senkinek.
-
rdt89
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk az EU szabályozás okozta downsize hülyeséggel és a kis köbcenti széthegyezésével, turbósításával, szívó motorok teljes / részleges kinyírásával, az autóiparra gyakorolt hatása után meg is érdemli!
#41210parandroid
Nekem egy Peugeot 206 GTi van az utolsó szívó és megbízható Hot Hatch a gyártótól, ameddig tudom életben tartom, mert ezek a mostani lomok nem nevezhetőek autónak. Itt ért véget a Peugeot is a szemembe a 206 körül, ahogy az 1.6 THP-t megálmodták ott a gyártó megszűnt a szememben. -
parandroid
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk az is megérdemli a sok kínai szart, aki megveszi, de ez egy másik kérdés, az előbbitől függetlenül. Lassan tényleg már csak a japánok tudnak autót csinálni. Meg a koreaiak, csak ne lenne náluk meg mindegyik ilyen hányinger ocsmány. Ja, igen, esedékes lenne lassan az autóvásárlás IRL, de legszívesebben leülnék egy sötét sarokba sírni, amikor végignézem a kínálatot.
p
-
homerhamm
addikt
Milyen jókat röhögtünk anno a kínai autómárkák játékba érkezésén, most meg ezek árasztják el Európát...
-
Emunem
őstag
válasz
kill_switch
üzenetére
netflix / disney / amazon / youtube / Microsoft / stb... prémium mellé prémium plusszal már "tényleg" nincs reklám... meg majd prémium ultra esetén lesz teljes reklám mentesség, teljes felhasználói élmény, stb... Black Mirror, 7. évad első epizódja, címe „Common People”, kötelezö nézetmény.
-
kill_switch
senior tag
válasz
plejik
üzenetére
Ez az emelés mindenhogy pofátlan lenne, nem 10-20%-ot raktak rá. Jóérzésű embernél ez kiveri a biztosítékot akkor is, ha belefér a keretébe. A körítésről nem is beszélve.
És a legviccesebb, hogy ez itt nem is fog még ennyiben megállni.
Így kell betenni a botot a küllőid közé, miközben repesztesz a bringával.
-
plejik
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ja azt nem tudtam, már több mint egy éve nincs boxom csak ps-em. Akkor így elég pofátlan az emelés.. kíváncsi vagyok meddig fognak ezek a streaming és előfizetéses rendszerű szolgáltatások üzemelni, ha így emelik mindennek az árát..

-
IntelKiller7
Topikgazda
-
plejik
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
Igen, de sokan azt nem nézik vagy nem mondják, hogy ezek is bele kerültek:
Tartalmazza az EA Play és az Ubisoft+ Classics tagságot.
Ettől függetlenül magyar pénztárcának már drága ez tény, de tán külföldön is gond volt belőle, mondták le tömegével, még a rendszer is össze omlott. Én is már nézem mikre vagyok elő fizetve azt szépen szóróm ki ami nem kell mert összeségében sok pénz havonta ez sok streaming stb... -
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
Viszont ha kevesebb lesz a játékos multiban, akkor talán mem fossák össze magukat a szerverek, mint az FH5-nél.
-
stillmatic
aktív tag
Ez a 100 százalékos GP Ultimate áremelés jól odaver az FH6 leendő játékosállományának, legalábbis az első néhány hónapban biztosan.
Én is lemondtam, évi 130 ezer nekem nem megérős. Inkább megveszem Izlandon a játékot. -
homerhamm
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Jeee, driftking! Arigato Konyicsiva in Japan!!!
-
kill_switch
senior tag
Már előre hallom a dialógot a szokásos kedveskedő hang kíséretében.
Hey champ! Let's drift! Woohoo!
Wow, you are the driftking!
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én még ilyen gyorsan nem engedtem el egy részt sem, mint az FH5-öt.
Nekem a 4 után csalódás volt, már az is, hogy kivették az "üzleteket", amik passzív pénzt hoztak (oké, van a kontroller kikötözős trükk, de na), de maga az egész rendszer szerintem rosszabb lett, mint az előző rész volt. Nagyon gyorsan elengedtem a mindent meg akarok venni és kimaxolni érzés. Még a Motorsport is tovább bírta nálam, pedig a Horizon stílust jobban szeretem. Ha már japán, akkor gondolom meglovagolják majd az Initial D és a többi helyi autós témát - már ha nem lusták és nem egy sima bőrt kapunk csak, szóval még jó is lehet. -
Redneck
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nekem utálom, de nem is ütött akkorát. Vannak jó pillanatai és hangulatos részei, csak az évszakok nem túl változatosak.
-
Mitrogabesz
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jaa igen oda...😄 Köszi az infót
-
SpongyaBob
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem nagyon bejött Mexikó.
Szerintem eléggé változatos, van itt minden. Dzsungel, sivatag, hó, homokvihar, dupla tengerpart stb. Ilyen szempontból jobban bejött a 4-nél. Az autók is legalább a normális oldalon közlekednek
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Mitrogabesz
üzenetére
Gondolom ez a szimes topicba ment volna.
hotfix biztos jön még rá. -
Mitrogabesz
tag
Sziasztok. A McLaren perecet teljesen elengedték, már frissítéseket se fog kapni?
-
GEIL
addikt
válasz
plejik
üzenetére
Igen...azért Japán / Tokio bővelkedik "forgalommal és járókelő emberekkel"....muszáj, hogy éljen a város...vidéken pedig füstöljenek a kémények, por, apró kavicsok, sár ami meglátszik az autókon stb stb....napszakok és évszakok váltakozása.....de szerintem ez mind mind meglesz benne.
Többsávos autópályák, egymás alatt- fölött stb stb...aztán hegyi szerpentinek driftre (is)
-
GEIL
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
így gondoltam én is
Megy majd a polcra a többi rész mellé
-
homerhamm
addikt
Az új Forza trailer már 1,6m megtekintésnél jár!
-
Én pont ezért hagytam ki az ötödik részt, mert Mexikó egyáltalán nem érdekelt, mint helyszín. Szerintem hatalmas öngól volt hogy oda vitték, főleg a 4. rész után, ahol Anglia nem volt gigantikus, de a hangulat kárpótolt.
Így a 4. rész után abban bízom, egy Japán helyszín 8 év után pozitív benyomást tud nekem kelteni.
Egyébként ez a játék másról nem szól, csak az ökörködésről, és hogy kikapcsolja az agyad. Nekem sokszor az volt az érzésem, hogy ezek az autók is csak díszletek amiket hajtok, komolyan nem tudom venni az egészet, annyira vicces a fizika is.
Ennek ellenére az eladások őket bizonyítják, és míg ilyen sokat eladnak belőle, nem is lesz érdemi fejlesztés benne.
-
Redneck
nagyúr
Nekem csak az autók egyedi festése szokott néha lassabban betölteni, de ez általában rajtnál jelentkezik.
A grafika nem rossz, kicsit mosottas, ezért RT+perf helyett, sima perf módban nyomom.GhanBuri Ghan:
Mivel az FM félkészen jelent meg, és amit az FH5 autó pakkjaival csináltak a prémium ellenére, lehet én sem rendelem elő. Hiába Japán és a hatalmas rajongás... -
GEIL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Series X vagy - Series S ?
Írtál "csúnyácska grafikát, későn betöltő textúrákat"......én ilyeneket nem tapasztaltam Series X-en, vagy ennyire más szemmel nézzük a játékot....nem tudom.
Játszottam én is és fiam is PC-s verzióval is és mi nem vettünk észre számottevő eltérést a konzolhoz képest, pedig mi is magas (120+) fps értékekkel játszottunk a 60 fps-hez képest.....de kb "ugyanazok voltak a köridők".
Próbáld meg, hogy a PC-n rögzítsd a 60 fps-t...szerintem meg fog oldódni a csúszkálás...stb.
Szóval ha így javult a dolog, akkor nem a konzolverzió a hibás, hanem a PC nincs rendesen belőve és a magas fps miatt anomáliák lesznek a játékban.....mint pl annak idején Quake3 esetén,. ahol a mags fps-nél olyan mozgásokat és strafe jumpokat lehetett indítani, amiket alacsonyabb fps értéknél lehetetlen volt kivitelezni.....szinte végigcsúsztál-folytál a pályán -
GhanBuri Ghan
őstag
Mondjuk én eléggé tartok az új résztől: összesen annyi derült ki Japánon kívül, hogy a térkép nagyobb lesz, illetve a Hot Wheels-ből átvették a loopokat kezelő algoritmust, ezért lesznek több szintben egymás fölötti utak (felteszem, itt a Tokióban valóban létező többszintű autópálya-kereszteződéseseket kell elképzelni)
Hát, ha ez a legnagyobb előrelépés, akkor ezt a részt nem fogom előrendelni, inkább megvárom majd az első teszteket. -
parandroid
félisten
Na, a nagy örömködésben egy kicsit más téma.
Forza Motorsport, irányítási gond. Ugyanazok a beállítások PC-n, és xboxon (hozza is őket át a rendszer), csak a grafika más. Xboxon performance mód, természetesen Series X, a PC-s hardver az ahhoz képest brutál, 9800X3D, 32GB, 7900XT, 1440p, 165Hz monitor (nagyjából ez meg is van FPS-ben).
Xboxon 2-4 mp-cel vagyok lassabb, össze-vissza csúszkál az autó, egyenes végén a fékezésnél óriási gumifüst, és csikorgás kíséretében keresztbe áll, akkor is, ha nem nyúlok a kormányzáshoz. PC-n semmi ilyesmi, leszállok a fékről, vége a fékhatásnak, motorfékkel, vagy kigyorsítással beveszem a kanyart, ahogy kell. Kigyorsításnál, de sima egyenesben is néha beriszál, kanyarokban össze-vissza csúszkálok. Nem mindig ennyire súlyos, de folyamatosan jelen van a probléma. Probáltam a stability controlt, meg a tracktiont állítani On, vagy Sport mód között (PC-n Sport módon használom), de alig van különbség, cserébe nyilván még lassabb leszek. Mindkét esetben kontrollerrel játszok, nyilván.
Ez most input lag, a megjelenítés lagja, vagy valami szoftveres elbaszás. Nem most vettem észre, de ma nagyon elegem lett belőle, és kvázi kiteszteltem, Mid Ohio, American T/A második verseny, egy Corvette-tel, PC-n hoztam azonnal a pole-t is edzésen, aztán sima rajt-cél győzelem, xboxon valami 20. hely körül kvalifikáltam, 5 kör után 8. helyen voltam, és volt 9mp hátrányom az elsőtől, itt ki is léptem. Mindkét esetben a standard 12. helyről indultam. Körönként vagy 2 mp-et kaptam a nálam gyorsabbaktól xboxon, PC-n a 4. körben már vezettem.
Egyszerűen nem értem, mi ez, mint írtam, már észrevettem korábban is, bizonyos autókkal elhanyagolható a különbség, bizonyos autóknál konkrétan játszhatatlan a játék xboxon.
A csúnyácska grafikát, a nagyjából 60FPS-t, sőt, még a néha későn betöltő textúrákat is elnéztem a játéknak, mert annyival jobb azért fotelből játszani, de ez így már nem vicces.
Értem én, hogy 6 éves hardver, de ez akkor is borzalmasan ciki. p
-
IntelKiller7
Topikgazda
Pont ez az. A Horizon 2 ota csinálják ezt, hogy bedobnak pár új autót, meg jön egy vagy két DLC más pályával és szia.
Gondolom az sem segített a játékon, hogy eléggé kietlen az egész mexikói map.
Nyáron a Crew 2-t fulloztam ki. (1 achievement hiányzik egyébként Xboxon, szóval, ha valaki segítene benne, azt megköszönném.
)
De ezerszer jobban éreztem magam a játékban mint az FH5-ben. -
Win-T
őstag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Attól függ mit értünk tartalom alatt, mert amit az ötödik részben ment ahhoz még fejlesztők se nagyon kellenek, azt az AI is megcsinálja már manapság könnyedén.
Ebben például sokkal jobb a Motorfest. Remélem körülnéznek a mások háza táján, hogy hogyan lehet ezt másképp is csinálni. -
rdt89
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Ez szomorú, remélem a H3 szintjét megugró trailert fogunk kapni. Pedig karácsonyi ajándéknak számítottam egy odab.szós előzetesre
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én is ettől tartok, de a reményhal megy utoljára!
Kár hogy ez az igazság, és a Microsoft így kezelte a stúdiót, és az alkalmazottakat.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem is kell több a bevált receptnél. Így is sikerjáték lesz, Japánnal meg már most felül fogják múlni az FH5 eladásokat is.
A térképet meg több tartalommal megtölteni nem nagy kreatív fejlesztősdi, hagyjuk már.
Egyébként nem rémlik, hogy a PG-nél leépítés lett volna, szerintem kevered a Turn10-el. Mivel ők fejlesztik az MS húzónevét, a Fablet is, ezért igencsak nagy a beléjük vetett hitük.
-
parandroid
félisten
Fölöslegesen reménykedtek, egy darab kreatív nem maradt már a fejlesztőnél, iparosok tolják szakmányban, ehhez értenek, és ha lenne ötletük, akkor sem hagyná őket a projektmenedzsment. Csak a jól bevált recept lesz, mert abban van a pénz. Hattyúdalnak jó lesz ez, ha nem basszák el, akkor a környezet elviszi a hátán. Ennél többre ne számítson senki.
p
-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Én kihagytam az FH5-öt, engem Mexikó hidegen hagyott, nekem idegen volt bármelyik autó oda.
Szóval FH4 után jövök majd FH6-ba, és lehet ez lesz a szerencsém, mert nagyobb lesz a rácsodálkozás.

-
rdt89
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt hittem 27 1900kor lesz egy leleplező előzetes.Na mostmár érdekel, hogy igazi trailer mikor jön és maga a játék
-
GhanBuri Ghan
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy meg tudnak-e újulni, mert ha megint "kicsit nagyobb térkép, kicsit több autó, kicsit jobb grafika (= sokkal nagyobb gépigény)" lesz, az nagyon hamar unalmassá fog válni.
-
Redneck
nagyúr
Végre! Végre! Végre!
-
NoMagix
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi!
Ez tetszik, aranyos kis csalogató!
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
válasz
plejik
üzenetére
Presztízskérdés. Már azzal sem lehet pedálozni, hogy több gépet így eladhatnak, mert más lett a profitorientáltság.
Olyan vad pletykát is már olvastam, hogy lehet az utolsó Xboxokat fejlesztik 2027-re.
parandroid: Rájöttek, hogy az exkluzivitás ma már nem nagy húzóerő az előfizetések világában.
-
plejik
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
Miért lett volna az? Vezeti az eladási listát a Horizon 5 a megjelenése óta a ps-n. A microsoft gonodolom szereti a pénzt és ha ps-en ekkora siker volt egy 4 éves játék akkor gondolhatod hogy a 6 mekkorát menne ott is. De ha már dolgoznak rajta akkor lehet 1-2 hónap csúszással jön az is. Szerintem Sonyn kívül már nem sokan fogják tartani az exclusive címeket, mert mindenkinek kell a pénz majd elengedik Ők is szerintem, de ez csak egyéni vélemény.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic
üzenetére
42 nap Watch Dogs Legion után nem lesz gond átállni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nagyon hangulatos rész volt, csak kár hogy csak 30 fps-sel fut XSX-en. Nemrég jöttem le Nógrádban egy hegyről, és pont az egyik FH3 szakasz ugrott be a gát környékéről.
-
rdt89
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ennek van messze a legb.szóbb E3 trailer-e. Ursine Vulpine zenéjével.
-
homerhamm
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pont tegnapelőtt játszottam eztel a játékkal.
Még a multija is megy. És ez az egyetlen FH, amiben van Tesla.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Random feldobta a YouTube…
feltortek az emlekek.
-
kapeti07
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Dél Olaszország szegényebb rész ott nem nagyon vannak tehetős emberek. Pár éve voltam céges úton Como-i tónál. Ott azért lehetett látni bőven, 8-10-et naponta. Ferrari, Lambo és még egy Pagani-t s láttam. Bár Fiatból ott is több volt

Illetve Velencénél a nagy parkolóházban is volt sok látnivaló. Ott majnem annyit fotóztam mint a Szent Márk téren.
Kiváncsi leszek az új részre. Azért Japánnak örülnék, bár a bal oldali közlekedést nem annyira szeretem. -
homerhamm
addikt
Remélem a jövőhéten tenyleg leaz FH6 trailer.
Egy kis off: a múlt héten Szicilíába nyaraltam (ugye Olaszorazág legnagyobb szigete), és szégyen szemre 1 azaz egy(!!!) darab Ferrarit láttam, persze azt se sikerült lefotózni, Lamborghinit egyet se, pedig már akartam egy nagy Ferrari albumot ide nektek érdekességként behányni.
Cserébe láttam kismillió Fiatot.
-
sch_a
addikt
válasz
igorguzmov
üzenetére
A manuális váltás után van még egy manuális+kuplung opció, azt válaszd a beállításoknál, és egy alap utcai autóval próbáld. A versenyváltók félautomaták a játékban.
-
igorguzmov
tag
Sziasztok
Forza motorsport pc verzió.
Most kezdeném a játékot.
Thrustmaster t300 rs gt edition saját pedáljával.
TH8A váltó.
A problémám az hogyha nem nyomom be a kuplungot akkor is vált.
Beállításokban beállítva, hogy használja a kuplungot és a manuál váltót mégis működik a váltás kuplung nélkül is. Valaki esetleg tudja milyen beállítást kell beállítanom még a játékban? Más játékoknál jól működik.
Köszi. -
FNZ
őstag
Sziasztok!
Játszottam volna az FH4-ben a heti kihívást. Az írja a 3. résznél, hogy nyerjem meg egy Buggyval a kastély terepkörversenyt. De ha belépek a körversenybe, akkor nem találok benne Bugy-t.
Hogy lehet akkor megcsinálni a heti kihívást? Vagy én vagyok a vak és valamelyik autó Buggy lenne? -
Steve1207
veterán
válasz
plejik
üzenetére
PS-en anno úgy fogalmazták, meg promózták, hogy az előfizetéses szolgáltatás külön értéket ad vagy mi, ott ebbe építik bele a legalapvetőbb dolgokat is, mint pl mentés. De ezt is csak bizonyos ideig tárolják, talán 6 hónap volt a minimum (ettől még ott maradhatott akár egy évig is pl), de hivatalosan ki volt mondva, hogy onnantól eltávolításra kerülhet, ha nem vagy előfizető hosszabb távon.
Alapesetben csak a konzolra mentesz, semmit nem ment ott felhőbe, ha nincs előfizud. Viszont egy ilyennel nem lenne egységes a feltétel az előfizető és nem előfizetők között, csak a szinkronizált statokat tudja lehúzni, míg MS-nél alapértelmezett és ingyenes a felhőbe való mentés pl.
PS-en az egységes szisztéma miatt nem is vezethetik be az ilyesmit és még fejlesztési oldalról se lenne támpont, hogy mire építkezzenek, mert a fentebbi miatt így nem egységes mindenki számára alapból és az se feltétlen marad meg, ha pl egy évig nincs PS-ed, majd veszel ismét egyet és előfizetnél. Ezért volt ajánlott anno is, hogy manuálisan pendrivera mentsük a játékmentéseinket, ha hosszabb időre lemondtuk az előfizut.
Most az elmúlt 1-2 évben nem tudom ez mennyire változott akár, esélyesen nem.
-
plejik
addikt
EGy lényeg PS -re is jelenjen meg egy időben.. Többi nem számít, mert Az ötöt már unom PS en is, Xboxon anno rengeteget bele raktam, de így már nem adja, főleg, hogy mindent újra meg kell benne szerezni. :/
-
kill_switch
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Az lenne már jó, ha bármilyen városrészben élet is lenne és ne azt a hatást keltené, mintha egy makett városban lennél.
-
Redneck
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
És fasza autópálya szakaszokkal, ahol mehet az éjszakai gyorsulás 1000 lóerős Suprákkal, GTR-ekkel.
A hegyi dueleket se felejtsék el persze!IntelKiller7:
Nekem is bakancslista első helyen van, annyira más világ.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ha már Japán, az lenne a legjobb, ha lenne egy tipikus nagyvárosi rész is, hatalmas felhőkarcolókkal - ahogy az FH3-ban a térkép északkeleti végén, csak még magasabb épületekkel.
-
GEIL
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
egyetértek...japánban nagyon sok jellegzetes helyszín, épület található és ha csak egy része lesz a játékban kb felismerhető, akkor már nyert ügyük van....csak csinálják meg igényesen és odafigyelve.
...s engem máris megvettek kilóra 
-
IntelKiller7
Topikgazda
Csak akkor csinálják meg tényleg normálisan. Mostanában elég sok japán utazó vlogot nézek, hát teljesen kész vagyok az országtól. Iszonyat tetszik.
Nekem pl a Horizonban 4-ben semmi UK hangulatot nem hozott, még az sem, hogy fordítva volt a közlekedés. -
homerhamm
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Amúgy én adnák egy szicíliai részt, bár tudom hogy az FH2 Olaszországba játszódik.
-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
A Fuji se épp az Északi-Középhegység része

-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Két legendás japán autó.
Valahogy úgy érzem, ez a rész most nem Francia- vagy Németországban fog játszódni
-
Bib
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem mindegy hol lesz,csak legyen már.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
jencsikdani
tag
válasz
jencsikdani
üzenetére
De igazából innentől off topik, csak kimaradt.
-
jencsikdani
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen ez megtörtént. Nem teljesen forzáról van szó. The crew motorfest-et vásároltam meg. Megvettem ez izlandi store-ban. Letöltöm, 40 gb helyett 10 mb-ot. Meg indításnál ezt dobja be. Szóval a 40 gb os játék helyett töltődik le ez a 10 mb-os valami.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Megveszed Izlandi storeban a játékot, letölti. Mivel csak az infó kell neki, hogy megvan az adott DLC, ezért tölt le egy 10mb-os filet(tényleg annyi).
Elindítod a játékot, és ott is van amit vásároltál.
-
jencsikdani
tag
Nos mindegy utána néztem sikerült ennek a kérdésnek utána járnom. Viszont más gondom van. A több gigás játékot 1 másodperc alatt tölti le és nincs ennyire jó internetem. Letölt egy 10 mb-os exe fájlt. Amit ha elindítok ez fogad. Erre tudtok valamit mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebbe én nem látok többet, sajnos nem lehet a lökösre sem írni.
NoMagix, ha időd engedi nem tudnád ezt a Cserkúti Öcsi-féle M3-as skint megcsinálni FH5-ben az M3-ra?

Nekem a 4 után csalódás volt, már az is, hogy kivették az "üzleteket", amik passzív pénzt hoztak (oké, van a kontroller kikötözős trükk, de na), de maga az egész rendszer szerintem rosszabb lett, mint az előző rész volt. Nagyon gyorsan elengedtem a mindent meg akarok venni és kimaxolni érzés. Még a Motorsport is tovább bírta nálam, pedig a Horizon stílust jobban szeretem. Ha már japán, akkor gondolom meglovagolják majd az Initial D és a többi helyi autós témát - már ha nem lusták és nem egy sima bőrt kapunk csak, szóval még jó is lehet.
Többsávos autópályák, egymás alatt- fölött stb stb...aztán hegyi szerpentinek driftre (is)