Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz
Fred23
üzenetére
Nekem nincs giga tapasztalatom, sose szedtem huzamosan semmit, ez a GymBeam az első, 2 kapszula volt egy ideig, majd lementem 1 db-ra. Amit éreztem belőle, hogy nem voltam beteg mióta szedem egyszer se. 5 hónap ami ugye főként téli időszak. Szóval inkább mások tapasztalatára adnék.

-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Bocsi, az elkerülte a figyelmem. Köszi
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ahogy fentebb írtam: én 2 részletben szeden. Reggelivel laktátot, 3g-t, aztán tízórai körül 1,5g bisztlicinátot.
@Dorian: én úgy tudom, hogy fokozott fizikai aktivitás mellett akár 6-800mg is lehet a magnézium igény. De mondom: én a testem visszajelzése alapján szedek többet
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Időzítésre van javaslat amúgy? Egyben vagy több részben jobb?
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
A szerves Mg készítmények kb 14%-a elemi magnézium, így számolj.
De .egy senki releváns szemelytőlnem hallottam, hogy napi 2g-tól magasabb mg keszítmeny jó ötlet lenne. -
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem 350mg elemi kevés volt érezhetően, zone2es sétánál éreztem sokszor a lábszáram, magasabb adaggal nincs ilyen problémám.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én ahogy nézem 200mg körül tolok. Érdemes lehet emelni? Amit vettem annak a doboza 150mg ot ajánlj/nap
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A Scitecben Mg glicinat van. De valóban, ki kell egészíteni. Én 1,5 g laktát vagy glicitatot eszem még pluszban, ennek az elemi tartalma 200g, ennyi szvsz bőven elég. Ill nyilván visz be a zember taplálékból is.
-
Dorien
veterán
válasz
cOxeR
üzenetére
Én ezt szedem: Vitaking Daily One multivitamin
A Biotech One A Day multivitaminnal hasonlítottam össze, és annál szinte mindenben jobb. Nem hugyozok tőle olyan neonsárgát, mint régen a Scitec Daily One-tól, abban valami összetevő nagyon túl volt tolva... -
tchriss
tag
válasz
cOxeR
üzenetére
Köszönöm Uraim, ha nem is leszek szálkás állat legalább azt tudjam majd szinten tartani, hogy ne legyen "apuka" testem.
Hát a covid évében kezdődőtt de ez nálam ilyen hullámvasút minden évben de hálisten a hullámvasút minden évben kisebb nem megy olyan magasra és lefele is van még mozgás. El nem tudom képzelni mikor látszanának a haskockáim de 70kg ra azért nem mennék már le
el kell fogadni ezt a genetikát.A legnehezebb: az asszony aki miközben tolod a diétát zabálja melletted a sajtburgert és Ő sem vékony...
Na meg az első 1 hónap és küzdés agyban a szervezeteddel, hogy baromira nem vagy éhes még ha üres is a gyomrod mert megkaptad a megfelelő makrókat.Nem tudom a mi szintünkön fontos lehet e hogy az inbody gép 270 vagy 770 de úgy intézem a dolgaim, hogy a 770 útba essen
legalább most megnézem hogy 90 ről ha lemegyek 80 ra mi változik így "talán" lehet majd egy "minimális" alapom hogy ami lement és nem jött vissza mennyi izom lehetett benne persze ez ugye nem konstans volt. -
válasz
tchriss
üzenetére
Ez igen, gratula!

cOxeR: Multivitaminból nekem is kéne valami új, és lehetőleg olyan, aminek a B-komplex része viszonylag gyenge, hogy ne legyek annyira éhes. A kedvenc multim a Biotech Multivitamin for Men, de sajna attól már érezhetően éhesebb vagyok, szóval most valami más kéne. Neked mi a kedvenced?
-
cOxeR
Ármester
Vitamin téma.
Ma váltottam mert elfogyott a GymBeam multi, Ostrovit lenne a következő, de nem lesz nyerő. Régebben is volt ilyen, hogy beveszem a vitamint és pár perc múlva elkezdek émelyegni, nem jöttem rá milyen összetevő, de inkább ezt nem kutatnám, elengedem.
-
-
tchriss
tag
Ez decemberi kép 78kg voltam durva hogy sehol se tartok itt másokhoz, nyílván a közel 50kg fogyás az évek alatt a bőrömön is meglátszik azt már nem fogom feltölteni annyi izommal sose, hogy feszes legyen de se haskocka se láb , se széleshát
[kép]cOxeR: az inbody 770es gép, van itt a 17 ben is 8.000 ért ez a 270es.
-
K1LLMy53Lf
őstag
infó: felbontottam egy HSN fehérjét: Evonatural 2.0, Chai Tea Latte ízű... ez sztevíával van édesítve és baromi finom és nagyon jól oldódik...

-
cOxeR
Ármester
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Van fejlődés szerintem a fiatalabb generációban, de késői szülő vagyok másnak biztosan több a tapasztalata a mai 15-30 közötti fiataloknál.

tisn
Svédek, Norvégok? - ott aztán lehetne depressziózni sokat, mégse rossz a helyzet. -
Lehet ezt ideologizálni, csak felesleges. Ő a melegben is felkapja a futócipőt és elmegy futni, itt meg ledől a kanapéra egy zsák keksz társaságában és nézi a Netflixet..
cOxeR: persze, de mondjuk lehetne fejlődni is és nem a pija/kaja/tespedés háromszögben élni. Mondom részemről mind1, nem véletlen vezetünk a halálozási számokban, rákos megbetegedések stb..
-
cOxeR
Ármester
Kávé, citrullinos víz majd egy kreatinos fehérje turmix edzés közben, nem annyira szeretik egymást. Ma nem volt időm reggel, így egy rapid (40 perces) edzés előtt, elején ezt így bevertem mind gyors egymásután.
Léghajtásos üzemmód bekapcsolva, még szerencse, hogy szabadtérre megyek dolgozni késő délután. 
Ellenben tricepszemet úgy kinyírtam, hogy kinyújtott meg teljesen behajlított karral is brutál feszül.
Mivel nem volt súllyal terhelhető öv a teremben (tegnap elszakadt), kénytelen voltam 12-13 ismétléseket tolodzkodni (kettő súlymellényt magamra aggatva 20 kg összesen) így kapott a mellizmom is rendesen. Szóval jól sikerült a mai nap.
Hátazni is ezzel a +20kg-al tudtam, ott is több ismétlést kellett csinálnom. Remélem hamar pótolják az övet. -
tisn
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ugy konnyu, hogy meleg van.
nalunk hideg van az ev FELEBEN, olyankor termeszetes modon kivanod a ch-t es a zsirt. -
cOxeR
Ármester
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Más a kultúra… pl esküvőfotósként itthon állandóan kerülgettem este 7-8 órától a részegeket… apukák nem foglalkoztak a gyerekekkel. Olaszoknál esküvői szokás, hogy apukák figyelnek a gyerekekre az anyukák pihennek és pia szempontból is, vége van a programoknak, teszem azt 11-kor, körbeállnak, isznak 3-5 kör töményt aztán mindenki elmegy haza/aludni.
-
válasz
cOxeR
üzenetére
Nézd meg az olaszokat, rakat kajájuk van ami hizlaló mégse zabálnak kétpofára. A magyar, ha az étteremben nem egy ladaabroncs méretű rántotthús kap, akkor meg van sértődve. Erre meg rájön az, hogy a mozgás az büdös, kanapén tespedés a menő a 8 órai irodai ücsörgés után. Nahh hát így azért nehéz kilábalni. Részemről ezeket nem tudom sajnálni, legtöbbjük akkor ébred rá, hogy gond van, amikor már idősebb és csőstül jön a probléma..
Meg elég pl megnézni a kávé ivást is, családban 2 kiskanál cukor kb a std… iszol egy normálisabb kávét abba cukor aztán biztosan nem kell szerintem, tönkre is vágja az egész ízvilágot.
Hatalmas +1, aztán látom pl apósomat, fogja presszó kávé 3 kockacukorral.. -
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
Na de látod, te magad mondod, hogy a lehetetlent hajszolod. Vagyis amúgy inkább csak azt ami kurva sok meló (nekünk, másnak lehet nem ennyire). Nekem is az tetszene, de ár érték arányban lehet nem annyira értékes nekem az.
És persze magamhoz képest mérem. 3 éve 93 kiló úgy voltam, hogy életemben nem mozdultam meg, egy 800m t nem futottam le sztem a suliban.
Aztán tavaly voltam 80 kg alatt valamennyi izommal. Most izmosabb és zsírosabb vagyok. Részben fejlődés
ahhoz mindkét állapot, ahol valaha jártam. Most tetszik, hogy erősebb vagyok. Meg cut alatt energia szint sokat esik, azt most fejben nehezen viselném el. Majd egyszer leszek szebb. Egyelőre most az motivál hogy erősebb legyek
Persze nem akarom a bizonyítványom magyarázni, lusta vagyok megerőltetni magam. De így sem vagyok romokban, van aminek tudok örülni
-
cOxeR
Ármester
válasz
Fred23
üzenetére
Azért az elkeserítő ami itthon van, mikor tegnap is gyerek rendezvényen voltunk és a 8 éves kisfiú tuti nehezebb volt nálam… katasztrófa a helyzet ezen a terén idehaza.
Régen nagyszülők időszakában a nincstelenség, meg a bőség hiánya megoldotta ezt, de jelenleg már nincs ilyen korlát, cserébe giga nagy tudatlanság párosul, meg a sok egészségtelen termék állandó promóciója a búránkba.
Ma pl reggelire meg ebédre is édesség volt nálunk, mégse fogok tőle falnak menni… ami a súlyt illeti.
[kép] (kb kétszer ennyit ettem) nincs benne hozzáadott cukor, ez egy banacsinta (glutenmentes) meg natur fagyasztott gyümölcs felolvasztva. Délben meg leves volt (krumpli, csirkemell, borsó, répa és társai) laktóz/gluténmentes túrógombóc volt… ugyanezzel az öntettel, szintén “nulla” cukor. Ezt itthon legtöbb helyen egy rakás cukorral tolják, mi meg már nem bírjuk kb megenni, annyira édes ha valahol ennénk.
Szüleimnél egy hétvégi ebéd húsleves kb 2 féle köret meg 3 féle hús, meg valami giga cukor a süti abból is 2 féle. Meg is mit várunk… hogy nézzen ki a társadalom.
Meg elég pl megnézni a kávé ivást is, családban 2 kiskanál cukor kb a std… iszol egy normálisabb kávét abba cukor aztán biztosan nem kell szerintem, tönkre is vágja az egész ízvilágot. -
BÁ Nutrition
addikt
sziasztok gyúrósok. reg nem jartam erre, remelem nem puhult fel azota teljesen a biszepszetek legfelso vekony retege
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Amit az utcán látni úgy általában, az szót se érdemes. Az tragikus. És persze ott van az is, kinek mi az ideális.
Kifejezetten szomorú a helyzet, mikor valaki túl magasra teszi a lécet, ezek szerint Nálad ez a veszély nem fenyeget. Nekem az tetszik, ami számomra szinte -vagy egészen, ki tudja- lehetetlen, pedig az évek múltával egyre inkább a földön járok, igazodom a realitásokhoz. Azt már egészen jól elfogadtam, hogy a jelenleginél sokkal izmosabb nem lehetek, de hogy még a lefogyás se nagyon akar menni... -ezt már nem fogadom el, és nem is szabad az ilyesmibe beletörődni. Le akarok menni még 15%-os tzs alá, és látható kockákat akarok a hasamon.Dorian: Szép. Szerintem ez a forma -vagy éppen cOxeR-é- kábé a reálisan elérhető legtöbb egy 40 feletti hobbista naturálnak hétköznapi életvitel mellett. (aelod más tészta, ő nem számít hobbistának.)
Meg is hoztad a kedvem az edzéshez; mondjuk pont nem is azzal van nálam a baj, hanem a kajálással. -
Dorian
félisten
Na gyorsan kattintottam egyet, semmi sem ideális, felkelés után semmi bedurranás, meg total szemből jön a fény. (a kupiért meg a retkes tükörért pedig bocs)
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
koszi
(lattam egy jo tippet, tarcsa helyett bellt kell raakasztani, az nincs annyira utban) -
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
Persze, nem egy influencer forma, sztem úgy 10 kiló fölös zsír van rajtam legalább. Az viszont, hogy szörnyű, az tán túlzás. És nem az egom miatt, ne érts félre, hanem csak elég az utcán körbe nézni, ahhoz képest
Viszont amikor 10 kilóval lejjebb voltam, akkor arcom rendesen be volt már esve, sokan mondták, kocka has meg még onnan is több mint - 5kg ra volt legalább.
Igaz akkor jelentősen gyengébb voltam, most jóval nagyobb súlyokkal és jobban megy az edzés. De izom méret difi nem tudom mennyi lehet, nehéz megítélni, hogy most hol több, mert ugye zsír nagyon csalóka.De persze lejjebb akarok menni, kajára figyelgetek, de semennyire nem görcsölök rá. Hasam annyira lapos sosem lesz ami tetszene. Suli előtt gyerekekre várva meg átlag apától 3x jobban nézek ki, szóval nagy erőlködést kétlem, hogy bele fogok tenni
De lehet túl alacsonyra tettem a célokat
Mellemen zavar leginkább a zsír, de majd fogy. -
Dorian
félisten
Ismétlésszámot nem tudod / ill nem érdemes ilyen gyakorlatoknál növelni. Nem szoktam tolódzkodni, 1 éve nem csináltam de múltkor kipróbáltam és ugyanúgy 12 ment mint egy éve. Holott azért mell meg trc gyakorlatoknál fejlődtem.
Aztán magamra akasztottam egy 20 kilós súlyt azzal is 12 ment. Szóval ilyen ismétlésszámnál egyszerűen az ember elfárad és nem a célizom. -
válasz
aelod
üzenetére
Szép, ez most hány kilón? Mell tűnik alulfejlettnek a többihez képest, de tippre csak a póz/beállítás miatt.
tisn: Jaja, a pocitakarásnak is megvannak a határai.

K1LLMy53Lf: Durva, ha ez tényleg 20% alatti testzsír; becsapós, mennyire számít az alkat. Vastag is vagy, meg izom is akad, de azért sokkal zsírosabbnak látszol képen a papírforma alapján várhatónál.
scdlsc: Tönkölybúzalisztet szoktam használni kenyérsütéshez úgy általában, de ez nálam nagyon ritka, mert tudom, mennyire hízlal. Ráadásul a kenyereim magvasak szoktak lenni; 250g liszthez megy 100g tökmag is mindenképpen, meg még ami akad. Mondjuk szoktam dobni a masszába zöldségeket is, például répát reszelve.
Peaceliker: Látszik, hogy van izom is, de ettől még ez így szörnyű.
Rengeteget kéne fogynod egy szép formához. Vigasztalhat kicsit, hogy nálam perpill ennél is rosszabb a helyzet. Nem is teszek képet. 
Viszont legalább szép széles a vállad, befogyva remek arányaid lehetnének.Szerk.:
Dorian: Egy f@sztalan képet pedig tehetnél, motiváló vagy. Komolyan. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
a francba, itt mindenki LGHDTV? ferfitol kepet kerni
meg ha valami kurva jo csaj lennek 
-
cOxeR
Ármester
Holnap mivel fogok eddzeni? - egy ilyen öv volt a teremben, remelem csak a lánc szakadt szét valahol
[link] -
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.
Megvan a technikája ennek is mint minden póznak. -
cOxeR
Ármester
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Köszi nem kérek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zugloba van 10e-ért [link] inbody mérés de keresek közelebb, aztán elmegyek, mert érdekel mostmár nálam mit mutat. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
johetsz hozzam is

en mar tuti nem rakok fel kepet, en nezek ki a leggyikabbul
-
Peaceliker
addikt
Köszi, én burkoltan
K1LLMy53Lf
Lényegtelen is mennyi, még sok
aki meg kevésbé zsíros vagy izmosabb nálam az meg amúgy is rohadjon meg
Jaja, persze, ha nem kéne kvázi nagyon megmozdulnom érte, én is próbálnám, de nálunk fixen max Szolnokon lehet a környéken, annyira meg nem fontos, hogy 2x1 órát autózzak érte. Így jár, aki az isten háta mögé költözik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
az látszik, hogy vékonyabb testalkat vagy, mint én, de nem tudom megtippelni a %ot... az biztos, hogy lazán adhatnánk át mindketten c0xeR-nak
inbody-t én csak azért tolok, mert jobban lehet látni a progressziót, mint egy random, otthoni mérlegen és ingyen van
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
fasza a furdoszoba.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én is gondoltam már rá, hogy elmegyek ilyenre. Aztán rájöttem, hogy amíg nem tetszik amit tükör mutat, addig tök 8 mennyi az annyi
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
majd, ha van értelme (látványos különbség), akkor rakok be újabbat... mindenesetre holnap vagy hétfőn tolok egy inbody-t, h hogy állok
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Na majd dobjad a fejleményeket
-
K1LLMy53Lf
őstag
tudom, ezért is mondtam többször, h a kép, amit Dorien linkelt csalóka lehet, nem feltétlenül alkalmas arra, hogy valaki belőjje a testzsír%át... akkor ugye írtam, hogy én a kép alapján 25-30% közé tenném magam... de inbody szerint ez ~18%... egyszerűen magas az FFM, tehát több zsír (ami látványos fedés) sokkal kisebb %ot ad/jelent, mint egy jóval kisebb FFM-mel rendelkező egyénnél.
@Peaceliker: időben jelenlegi cél ~aug eleje. jó idő van, lassan itt a nyár, mehet az extra kcal felhasználás (mozgás
) -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Amúgy ezek az értékek így elég kemények. Azt hiszem nem sokkal vagy magasabb (?) nálam. És 93 kilón sztem bőven 20% fölött vagyok zsírban, pedig edzek egy ideje, sokat is fejlődtem izomban. Biztos van még ahova lehetne, de szerintem már nem túl jelentős, amit még fel tudok pakolni (bár aztán fene tudja).
Időben mit lőttél be célnak?
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
ez 18%?
20 felettinek nez ki -
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
hja, hát hátra koncentráltam, azt akartam összevetni a novemberi képpel... utána eszméltem, hogy amúgy bicepszre sem feszítettem...
a többi amolyan emlékként/logként készült, h ez volt akkor ~18%on...
~95kg a cél, az elvileg ~10-12 között lesz -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Az utolsó képről jól látszanak a genetikai különbségek. Egyszerűen pl hozzám képest nagyobb vagy. És itt nem zsírra gondolok, hanem egyszerűen más alkat.
Mindenfelől kellett volna amúgy feszítős kép
Az látszik hogy van izom felpakolva, grat hozzá. Mennyire akarsz majd szárazra menni? -
K1LLMy53Lf
őstag
Én rakok be, egye fene, de megnyitni csakis saját felelősségre.
Illetve hogy alátámasszam picit, amit már többször írtam @Dorien által linkelt testzsír százalék képre: elég csalóka lehet a dolog...
-
scdlsc
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Nem mindig sikerül ilyen szépre. Általában sima BL 55-öst használok (búzafinomliszt), de volt párszor, hogy búzakenyérlisztet vettem. De már korábban is gondolkodtam, hogy kellene keresni valami jobbfajta lisztet, csak ilyen téren lusta vagyok. Bemegyek az Aldi, aztán ott BL 55 van, így megveszem azt.
-
aelod
veterán
Ha már volt pár formacsekk
-
scdlsc
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Nekem pár éve volt egy makacs vállfájdalmam. Próbáltam pihentet, de nem akart múlni. Aztán eljött a nyár, elmentem nyaralni, meg fesztiválozni. Két-három hétig nulla sport. De tényleg zéró. Mire visszamentem a terembe, teljesen rendbe jött. Talán ez az egyik legnehezebb dolog. Teljesen leállni. Úgy tűnik hiába pihentettem a vállam, az állandó mozgás miatt mégis kapott annyi terhelést, hogy nem tudott rendbe jönni.
-
Dorian
félisten
Az utóbbi 2 hétben csak heti 2 edzésre volt leghetőségem, ezért akkor már a lábnapot hagytam ki, hogy pihentessem a combomban a fájó részt. Modjuk nem tudom mennyit ért, mert tegnap amikor végre eljutottam masszőrhöz, majd behugyoztam amikor elkezdte a középső combizmot basztatni. Szóval valszeg a combfeszítőt toltam túl pár hete, és azóta sem állt helyre. Bár guggoló mozdulatnál is érzem, és elvileg az nem vesz részt a guggolásban, szóval nem tudom. Lehet, hogy így túlterhelve már guggolásnál is érzékeny.
Most egy darabig hanyagolom a combfeszítőt, de a guggolást megtartom és majd kiderül, hogy mi lesz. -
scdlsc
senior tag
Nem elírás. Az elvivős szendvicsemnek meg az esti rántottámnak akkorát csinálok. De ma nagyobbra volt szükség, ezért a mai 350-es lett. Mindig akkorát készítek, amekkora kell. A kicsihez (160 grammos) 115 gramm liszt, negyed gramm instant élesztő, 2 gramm só, meg 90 gramm víz kell. Összekeverem egy tálban és egy fakanállal gyorsan keverem fél percig (nálam ez a dagasztás). Aztán felrakom a szekrény tetejére (kb.) 8 órára. Ha radiátorra rakod, akkor hamarabb megkel. De ma például lefekvés előtt fogok egyet bekeverni, amit rögtön ébredéskor kisütök majd, szóval az valószínűeg többet fog kelni. Amikor megkelt, akkor bedobom a sütőbe 25 percre 250 fokon. Gondolkodtam már kovászos kenyéren is, de nincs kedvem a kovásszal szarakodni. Meg én ezt a legegyszerűbb fajtát is nagyon szeretem és ebben aztán tényleg nincs semmi adalékanyag.
[kép] [kép]Én is sokáig szenvedtem a kajával, de mostanra már simán megy. Jó, a simán túlzás, mert akkor nem kellene kaját hurcolásznom magammal, de nekem simán tartható napi 4-6 étkezéssel. Ebből 4 teljes étkezés, 2 meg kiegészítő. Mogyoró, kis csoki, plusz gyümölcs, meg ilyenek.
-
cOxeR
Ármester
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszi!

-
Peaceliker
addikt
Na ja, lehet az is számít. Bár az rémlik, hogy amikor sokat sétáltam (max tempó), akkor is ugyan ilyen szar volt heti 1 edzés mellett
aelod
Én is egy sorozatot tolok, de push pull leg osztás tűnik most tarthatónak és láb így csak 1x van. Az így látszik, hogy kevés ilyen szempontból. Megpróbálom magam rávenni heti 2re, hátha segít. Mert az hogy érzem hova dolgoztam (mint felső test) meg az hogy szenvedve ülök le a wc re 3 napig, az más dimenzió
vagy legalább egy bss+glute edzés kéne a teljes lábnap mellé, majd meglátom. cOxeR
Amúgy akartam írni én is, hogy grat. De azért aki ennyi idő alatt itt tart mind formában, mind használt súlyokban (főleg saját súlyhoz képest) ennyi idő alatt, az rohadjon meg
Dazsar
Jaja, erre gondolok én is. Elején brutális volt mindenhol, felső testben már csak az van, hogy érzem hogy dolgoztam előző nap. Izom nyújtott pozícióban vagy ha ráfeszítek valamiért az izomban, de ennyi. Lábban viszont még mindig brutál gyilkos. Múlt héten 5 napig elég kemény volt
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát. Vanni van, de nem az a klasszikus izomláz fajta. Inkább nekem már az a (talán éreztél már ilyet) nincs benne craft nincs benne erő, olyan meeeeeh, és érzem hogy feszül, stb stb. De nem az mint pl az elején, az a classic izomláz
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hetente 3x edzek mindent.
Nincs izomláz, azt érzem, hogy dolgoztam és fáj mint a dög. Viszont mivel magas intenzitású rövid teljes testes edzéseim vannak ezért ez teljesen más mint a pumpás klasszikus volumen cucc. -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem nem nagyon van lab-fenekben izomlaz. heti egy labnap ket napra bontva

de minden nap van klasszik labedzes (futas/foci/bico/seta)mostanaban hogy keveset futok a combhajlitot neha erzem futas vagy foci utan.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem leg presstol, leg extensiontol nem nagyon van. ellenben bolgartol jarni sem tudok, rdl detto.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Heti 2x. Szerdán 2x leg press 2x leg extension/ majd ugyan ez pénteken
-
Peaceliker
addikt
Azért ez a lábnap utáni izomláz undorító...
Persze tudom, hogy részben azért, mert kevésszer edzem alsófestre. Felsőtestben alig van már izomlázam. Pedig amikor kezdtem az edzést brutális volt ott is. Hátban most picit több, mert elég nagyokat léptem súlyban fel, de nemsoká az sem lesz.Akinek amúgy már nem nagyon van izomláza és esetleg alsó testben sincs már, az mennyit ezd oda? Nyilván a heti, néha 2 heti 1 marha kevés az üdvösséghez, de érdekel kinél hogy van ez
-
válasz
cOxeR
üzenetére
Elismerésem. Ezen már csak csiszolgatni lehet, gyakorlatilag készen vagy. Én 12-14% tzs-re tippellek, és szerintem arányos a fizikumod. Ha én tartanék itt, ráülnék erre az eredményre, és már csak a megtartásával foglalkoznék. Esetleg erősödni kicsit, ha még lehet, azzal jönne még valami minimális izom is. Szuper forma.
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
a 2db guggolas utan ulo vadliztam, ott az elso sorozatnal fajt, a masik 3-nal mar nem szerencsere. rohadek eles fajdalom volt, az nagyon nem jo jel

sajat terded injekciozod?

-
K1LLMy53Lf
őstag
én most, hazafelé bicajon éreztem picit a jobb térdem úgy, hogy nem is volt ma semmi láb... (kivétel a 2 szett abductor +2szett ülő vádli, ha ezt annak vesszük, de ugye térd szempontjából szvsz egyik sem igazán releváns) szerintem nagy eséllyel az elmúlt napokban történt 10k+ lépéses séták hatása... több hialuronsav kell asszem

-
tisn
veterán
ma labnap
kezdtem az ingas guggoloval, a bal terdem* annyira fajt, hogy kettot guggoltam csak.
(*ez eddig jo volt, ket hete usztam par hosszt gyorsan, azota faj, de nagyon. lehet levalt a porc?)
-
tchriss
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
A sima thor volt anno akciós abból vettem 10 dobozzal

De csak lábnap használom, heti 1x így a koffeinhez sem szokok hozzá, mellette pedig ha diétázom csak vizet iszok, kv t soha.m3ss: kinek mi a keresztje, én semmilyen gyümölcsöt nem tudnék enni reggelire az biztos, ezen még nem agyaltam de lehet az az oka reggel nem kívánom annyira mint mondjuk edzés után, vagy ebédre de ha reggel is ennék ch t akkor meg már nőne az elfogyasztott kalória mennyiség és ezzel a mennyiséggel és ezzel az állandó étkezéssel fogytam le . Van még hova fejlődni tudás szinten is de majd alakul ez.
Nekem azt mondanák maradjak fent éjfélig inkább hajnal 5 kor megpakolnék 1 8m3 konténert. Nincs két egyforma ember
Mondjuk ez azért is jó mert az edzők meg 1-2 baráton kívűl kb senki nincs a 3 szintes konditerembe 
-
cOxeR
Ármester
válasz
Dorian
üzenetére
Tisn
Nem 4 hanem már 5 hónap és 1 napja.
Nyárra majd eltüntetem a mellszőrt.
- de ettől függetlenül maradnék érdeklődési kört illetően a csajoknál.M3ss
Valami eredmény csak kell ha már ennyit foglalkozok ezzel.
Nem feszülök ezen a súly kérdésen, de ha már “feszegetem” a határokat, kiváncsi vagyok meddig jutok. Pláne úgy, hogy nincs igazából koplalás érzetem egyáltalán.
K1LLMy53Lf
15% körül lehetek szerintem is amúgy, lábamon semmi nincs, se zsír se izom
, köldök alatt meg derékon oldalt hátul van a felesleg. -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
pedig nem erdemes gyorsan enni, pont a ghrelin, leptin hormontermelest boritja meg es tuleveshez vezet mert telitettseg erzet kesobb jon.
-
m3ss
veterán
válasz
tchriss
üzenetére
ja vicces, hogy mindenki mennyire maskent mukodik.
1700 kcalt mondjuk nem irigylem, foleg ha ki van tagulva a gyomra vkinek es meg az edessegre is ra van cuppanva.
hogyhogy nem eszel ch-t edzes elott? en inkabb ennek egy banant. haverom is reggel edz, elkepzelni nem tudom hogy vki arra kenyszeritsen felkeles utan 1 oraval hogy en bolgarozzak, vagy barmit erolkodjek. kizart dolog
en csak edzes elott tolom citrullint, tobbi napon nem. nekem zoldalmas van, kicsit savanykas, ihato.
-
Peaceliker
addikt
válasz
tchriss
üzenetére
Amúgy én is kurva gyorsan eszek... Simán elhiszem, hogy ha tudnék lassabban enni sokat számítana.
Citrullint csak edzés előtt 30-60p
Amúgy thor is az vagyis egy jelentős részben . Thor (nekem a vitago s van) sztem jobb is, csak abban van egy halom koffein és arról próbálok lejönni... Vagyis lejöttem, ugyan olyan szarul alszom csak energiám kevesebb, szal ha citrullin elfogyott megyek vissza preworkoutra -
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Irigyellek

Ki hogy van összerakva, anyám pl nem szeret enni, sajnálja rá az időt, de este 8 kor simán megeszik rohadt sok töpörtyűt kenyérrel,. 167cm és nincs 50kg és full izom, akkor se volt rajta kb semmi felesleg mikor engem szült...
Most majd kipróbálom azt, ha az időm engedi mindent megrágok rohadt sokszor, hátha úgy változik az érzet, mert az egyik felem tudja, hogy az 1700 kalória is elég csak a másik felem csesztet, hogy héééé egyé még ez semmi se volt

köszi az infokat , de mindennap toljátok a citrulint?
-
tchriss
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
181cm de lehet már csak én is 180cm
Nekem is jobban megy mert most fel vagyok töltve mint állat szénhidráttal. Ettől függetlenül a lábnap továbbra is a szűk keresztmetszet, akkor benyomok egy adag gymbeam es thor t, de az agyam valamiért letilt pl a hack gépnél is, pedig úgy érzem simán bírnák még a lábaim azt a +1 v 2 ismétlést. Meg átszoktam arra a combfeszítőre ahol jobb szöget zár be a felsőtestem is, na ott meg nem tudom rendesen felemelni és megtartani, pedig nem rúgva emelem fel és nem is érzem annyira nehéznek az adott súlyt.Hu én reggel 3:45 kor kelek és egyből megeszek 2 főtt tojást, azután ezt be lehet egyből tolni? mert 4:30kor már a teremben edzek vagy itt kaja után ez kevésbé hasznosulna jól?
és milyen márkájú citrulin ez?m3ss: nem emlékszem már mit írt le coxer, de így láthattlanba megtudnám enni akár 3x is amit bemásolt én, ha nem vagyok itthon dobozolok és kb 10perc alatt betolom a kaját, lehet ha végre egyszer eljutnék, hogy tömegelnem kellene lehet ahhoz a plussz kaja mennyiséghez kéne még +5 perc

Nyílván nem mind zsír, sok lehet a ch által megkötött víz is, nekem ez a 12 ha patika a diéta ami olyan 1700kalória, és az apple watch napi 1000 aktív kalóriát mutat kb 3,5 hónap.Tisztában vagyok vele, hogy a te adottságaid a hosszú élet titka, de 1 évben azért 3-4 hónapot így össze vissza bevállalok és inkább szenvedek utána, mert amikor az anyósjelölt csinál egy kondér mászkárponés mákosgubát, azt tuti nem fogom kihagyni
persze egyszerűbb lenne, ha itthon is partner lenne a bnőm, de nem az. Nyílván én vagyok a gyenge, de első az alvás, második a kaja aztán jöhet minden más az életembe, így nehéz. -
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
tchriss
üzenetére
"Én azt vettem észre a környezetembe aki vékony az alig tud enni mondjuk egy olyan emberhez képest aki meg el tud hízni mint az állat pl én , Ő sose fogja megérteni milyen az éhezni, én meg sose fogom megérteni mi az, hogy nem tud bevinni napi 8e kalóriát mert tele a gyomra."
én dagadt vagyok (~105kg, 177cm, lassan 43 éves), mégsem tudok TDEE-ig enni napi szinten csakis egészséges kajákból, egyszerűen túl sok... mondjuk én deficitben sem különösebben éhezem, illetve most nekiálltam ismét sétálni, h kompenzáljam a nassolást, mert azt tolom mostanság, úgy van meg a TDEE kb (meg persze azért is, mert segít a regenerációban), ami alkalmanként 6-800kcal (1,5óra, z2 séta) és így sem érzem azt, hogy éhesebb lennék.
Furcsa/érdekes dolog ez.citrullinból 2:1es arányút vegyél, hsn-t kollégám próbálta (akivel közösen rendeltünk) valami csokisat, neki az nagyon bejött (nem a basic, hanem az a széria, amiből 60 íz van)
én 1-2 héten belül valszeg nyitok egy chai latte-sat
-
m3ss
veterán
válasz
tchriss
üzenetére
beepitett reta adagolo
de azt se felejtsetek el, hogy en nem 2300 kcalt eszek. nagyon nem mind1, amit coxer osszeirt hogy evett vmelyik nap, annak a duplajat kell nekem betolnom. 3e alatt vmivel tuti hogy fogyok. es minden nap. gondolj bele hogy vmi programod van, es nem tudsz enni 4 oran keresztul. es veletlen az aznapi ebed sem 1000 kcalos, mert pl ma is csirkecomb filet fogok sutni, rizzsel. tuti nem tudok megenni belole 1000 kcalt. ha nem tolok junk foodot kb mar lehetetlenseg is elerni aznap a szintentartomat..
decemberben meg 78 kg voltal, most meg 90? az ha mind zsir, akkor 84e kcal pluszt halmoztal fel azota. napi 700 kcal plusz.
ha zavarna a felesleg en tuti inkabb az etrendet rendeznem at, mielott felszedek ennyit. nem utana szenvednek honapokat deficitben..ha tenyleg ilyen szar a deficit. raadasul van ugye ez a zsirszovet memoria effekt is. utana mar nem a 13%-ra akar majd beallni a szervezet.en csak edzes elott szedem kb fel oraval. kreatint is egyel, azt nattykent kar lenne kihagyni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
tchriss
üzenetére
Milyen magas vagy?
Nekem amúgy így 90 kiló körül most sokkal jobban megy az edzés, mint 78-80 kilósan. Én 180cm vagyok.
Edzés előtt 1 órával 5g citrullin megy be. Ma elmaradt, fekvenyomás rosszabbul is ment 1 reppel (6vs5)....mérgemben bele is toltam egyel kisebb súlyba 9et. Így azért egyel nyugodtabb vagyok
Persze lehet semmi köze a citrullinhoz. Heti negyedik edzésem és tegnap lábnap volt, lehet csak kezdek kifingani
Kaja nekem is könnyen és sok megy sajna.
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
igen, szerintem is ott van.
-
tchriss
tag
De jókat mosolyogtam az utolsó pár tucat hsz en

Én azt vettem észre a környezetembe aki vékony az alig tud enni mondjuk egy olyan emberhez képest aki meg el tud hízni mint az állat pl én , Ő sose fogja megérteni milyen az éhezni, én meg sose fogom megérteni mi az, hogy nem tud bevinni napi 8e kalóriát mert tele a gyomra.
December 23án 78kg ra lementem január óta folyamatban van a diéta "elkezdése" fázis de eddig még nem sikerült magam rendesen rávenni, sok a csalás. Én simán megeszek a "minőségi kajából is" rohadt sokat múltkor elkezdtem nézni valami filmet és a 250g csirkemell mellé betoltam 1kg főtt krumplit és nem éreztem úgy, hogy kidurrannék
Lehet, hogy m3ss nak glp adagolója van a szervezetében amit fentebb említettek , nekem meg lehet egy nagy fekete lyuk ami mindent elnyel. Na de amiért írok, írtátok itt páran toljátok a citrulin malátot, ezt minden egyes edzés előtt szeditek? Így hogy a diétával még kicsit hadilábon állok mondjuk most olyan 90kg ről kell majd lemennem, viszont elég jó lett az erőszintem, kicsit megdobnám még ezzel a kieggel, ill melyiket érdemes megvenni? Sok cég sokféle verzióval, nem akarom kipróbálni mind.
https://www.hsnstore.eu/ innen rendelt valaki végül valamilyen fehérjét?
illetve
https://www.biotona.be/en/product/page/3/
ilyen cuccokat evett már valaki? van ennek valami vitamin többlethatása vajon? -
m3ss
veterán
válasz
scdlsc
üzenetére
milyen kenyeret sutsz? a 160g gondolom eliras, csak nem akkora kenyeret sutsz. ezen en is gondolkodtam mar, van itthon egy kenyersuto..ha azzal lehetne automatizalni vmennyire. de egy igazi kovaszos kenyeret forgatni kell tobbszor, nem?
csak a heim pekseges kovaszos kenyer tul jo, felek hogy nem sikerulne hozni a szintet
legalábbis számomra egészséges cuccokból még tdee-ig nehéz elmenni, nemhogy fölé...
abszolut. 3-4e kcalt bevinni egezseges cuccokbol kb lehetetlenseg. es baromi draga is.
valojaban lehet el kellene engedni, koleszterin miatt sem jo ennyit zabalni, olyan sok izom amugy sincs mar benne es kulonben is ugy is elvesztenem hosszu tavon mert vegig tartani kell ezt a kaja mennyiseget. -
K1LLMy53Lf
őstag
rosszul fogalmaztam, az "ez inkább 10" úgy értettem, hogy "sokkal közelebb van 10hez, mint 20hoz"... 10-14 közé tippelném... relatív vékony, jól látszik a hasizom, ez azért jó közelítést ad... persze lehet, h valami genetikai dolog miatt seggre/combra hízékony inklább, csak azt a részt nem látjuk a fotón és valóban inkább 20% körül van...
(én sokkal másabb testalkatú vagyok, nagyobb az izomtömeg, ezért is mondtam, h ez nekem 5% körül lenne meg... ) -
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
nem hiszem, ez 10+%
10 alatt mar latszanak az inak/erek a karban, szerintem nem nez ki jol. -
cOxeR
Ármester
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Nekem nyitja. [kép]
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Asszony 38 éves de akkora boomer, mint a ház
azt hittem erre irta az olvtars, hogy hol a kep
-
Peaceliker
addikt
Amúgy ja, az bazi sokat számít, hogy család többi tagja hogy érkezik. Nálunk csak engem érdekelne, sőt amikor faszkodom valami kajával még basztatást is kapom. Asszony 38 éves de akkora boomer, mint a ház
de már úgy megszoktam, meg csak itt van 2 gyerek is, szóval ez a felállás már marad így
-
cOxeR
Ármester
Reggel már egész jó a forma, 20% alatt lehetek már… [kép]
-
K1LLMy53Lf
őstag
mihez képest túlárazott.. a normál, cukros ilyen cuccok drágábbak ugyanekkora kiszerelésben... szóval azokhoz képest mindenképpen jobb vétel és talán 1-2 fokkal egészségesebbnek mondható.
az a baj, h szvsz kell junk cucc a kalóriatöbblethez... legalábbis számomra egészséges cuccokból még tdee-ig nehéz elmenni, nemhogy fölé... (mondjuk tény, h engem azért limitál a cukorbetegség miatt az egyszerre bevihető zsír+fehérje mennyiség is... mert amúgy amit korábban írtam: olívaolaj lenne az egyik fő "fegyverem"... meg olajos magvak, ahogy azt többen javasolták... esetleg kicsit nagyobb adag wpc... az is kis volumenhez képest egész energiadús tud lenni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Filmvilág
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

el kell fogadni ezt a genetikát.
Léghajtásos üzemmód bekapcsolva, még szerencse, hogy szabadtérre megyek dolgozni késő délután.
Hátazni is ezzel a +20kg-al tudtam, ott is több ismétlést kellett csinálnom. Remélem hamar pótolják az övet.
ahhoz mindkét állapot, ahol valaha jártam. Most tetszik, hogy erősebb vagyok. Meg cut alatt energia szint sokat esik, azt most fejben nehezen viselném el. Majd egyszer leszek szebb. Egyelőre most az motivál hogy erősebb legyek

Ő simán akár még negatívból is fel tudná húzni scottpadon a súlyt