- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #198029 üzenetére
Nekem azt eddig csak az edzés végefelé sikerült eddig meghúznom. Az elején 1-2 alkalommal a vállamat... Legjobb dolog fekvenyomás előtt. De tudod.... Ami nem öl meg...
Amúgy megkóstoltam a stillmass mix vegan fehérjét, mivel ostrovit úgy néz ki egyelőre leállt a vegan blend gyártással, így lehet idővel kell alternatíva.
Ennek az oldódása, mint egy normális iso, de az íze... Undorító... Bár lehet tisn-nek bejönne, mert baromira hajaz a természetes (vagy mi a neve) protein a co vonalra. Ez talán egy fokkal kevésbé xar, de így is ihatatlan kategória számomra. Még ki kell találnom hogy fogom ezt letolni...A nutrend is megjött ma reggel, edzés előtt ezért abból kevertem egy epreset. Baromi édes, de egyébként az aroma finom, szóval több vízzel vagy ízesítetlennel hígítva szerintem jó lesz
-
válasz
CriticalHit #198025 üzenetére
Akkor Zool1981-nek már annyi, kár érte . . .
-
Dorian
félisten
Na fasza, meghúztam ma a csuklyát a jobb oldalon mindjárt a legelső sorozat húzódzkodás közben. Nem is ment utána jól az egész. Péntekig lesz ideje helyreállni.
Azt tervezem, hogy jövő héttől kicsit többet adok a széleshátnak és kevesebbet a felsőnek, pl a széles lehúzást vállszélesre cserélem v ilyesmi. -
K1LLMy53Lf
senior tag
én mintát rendeltem, de még nem kóstoltam. de amúgy az összes protein a co-s cuccba ott a digezyme, aminek az egyik eleme a laktáz... asszony is laktózérzékeny, és lazán issza a digezyme-mel kevert fehérjéket (amiben meg nincs, az mellé dob be egyet vagy egy szimpla laktázenzimet)
-
CriticalHit
addikt
Széles vállak.
Tudományos.
[ The ONLY 2 Exercises You Need For Wide Shoulders ] -
tisn
addikt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
Zool1981
tag
Ha valakit érdekel, Alzánál a 2,25 kilós Nutrend 100%whey protein 13500. Nem tudom hogy tudják ennyiért adni, de teljesen frankó, már 2 dobozzal itt van a polcomon...
-
Dorian
félisten
Melltamaszos szűk evezést jobb vmiert esetleg egykézzel csinálni mint párosan? Nálunk a teremben mindenki úgy csinalja
-
Peaceliker
addikt
Elkezdtem az övet használni felsőtest napon is és pár gyakorlatnál marha jó, jobban tudok arra figyelni amire kell, mert derékra kisebb fókusz kell így
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Én is most már jellemzően 90-120 közötti pulzussal edzek. 1-2 komplex gyakorlat és/vagy hosszantartó gyakorlat van, ami feljebb tudja tolni. Pl a csípőtolás ill a harangozás. Ezek pl boven 1+percig tartó szettek. De itt is 150 alatt marad a pulzusom.
m3ss: érdekes módon én meg az ülő com hajlítót nem tudom érezni. És akar csak Dorian, én sem tudom fejlődik-e, mert nem nézegetem, de tapintás alapján sokat változott. Ahogy a vádlim is, pedig arról azt hittem, hogy alap genetikailag mennyire baromi jó.
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #198010 üzenetére
inkabb az a baj, hogy ezeket nemi kesessel koveti le. de egy jol bekardiozott sziv, nem fog kalimpalni egy 10-30mp sulyemelestol. (gyanus jel pl. hogy a legzesed is lassu, egyenletes marad (vagy epp benn tartod a levegot vegig))
szemben egy jol megtervezett intervallal. azzal fel tudod porgetni a szived, es persze a levegovetel uteme is felgyorsul rendesen.
azt pl. nem is koveti jol le az ora, mellkaspant kell.
ja tenyleg kollega, akkor probald ki mellkaspanttal (felkarpanttal), azok jobban le birjak kovetni mint az optikai erzekelos orak a gyors szivritmus valtozast.
-
-
Dorian
félisten
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #198003 üzenetére
jah, sztem lenyegesen effektivebb az ulo. probaltam nautilust is meg life fitness ulot is, a fekvo nautilus sehol sincs hozza kepest. es hat az rdl sem. erdekes amugy, mert olyan izomlazam van az rdl-tol mindig combhajlitoban, viszont noni nem igazan no tole a hamstring, de az ulo gepet amiota hasznalom meg egyertelmuen fejlodott..
-
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #198001 üzenetére
nekem fordítva
-
tchriss
tag
Bicikliziem igen, meg betont török mert most épp viacolor előkészítés meg learakás ment a szüleimnél
Peaceliker: Kézzel nem mértem arra nem is gondoltam. Apple watch 10 van biciklizés közben azért húzamosabb emelkedőn felpattan rendesen. Csak nem tudom összerakni ha tényleg úgy érzem "mindent" beleadok miért ilyen karcsú...
Dorian: Köszi
K1LLMy53Lf: Ez a vicc, hogy semmit se szedek vérnyomáscsökkentőn kívűl csak hetente 1x ezt lábnapon. Így nem gondolnám hogy hozzászoktam.
Réz kieget akkor senki nem tól a cink mellé?
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197994 üzenetére
ülőnél nekem a lefeszített lábfejjel nem szól bele a vádli, felfeszítettel pont hogy igen
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197987 üzenetére
Lábhajlító nekem sem megy igazán. A fekvő verzió, amin sikerül az izmot megdolgoznom, de csak úgy, ha 65-70kgot teszek rá és ~25 repet csinálok. Ha felteszem 80kg vagy nagyobb súlyra, akkor meg már nem tudom behúzni....
És igen, nálam is az működik, hogy felfeszitem a lábfejem és tolom lefelé a sarkam, mert egyébként totál belenyúl a vádlim.@tchriss: nem szedsz olyan cuccot/cuccokat, amik befolyásolják a kortizolszinted? Zöld tea, ashwa stb?
-
Dorian
félisten
-
tchriss
tag
válasz
Dorian #197987 üzenetére
Sokkal sokkal nehezebb lefele feszítve, fekvőn én még a medencém is lefeszítem a szivacsra amennyire tudom, hogy a derekam se segítsen bele.
Lábnapokon azaz heti 1x szedek ilyen gymbeam es thor kieget a simát nem a vitargosat, semmilyen más koffeint nem viszek be a szervezetembe máskor tehát nem vagyok még hozzá sem szokva, ebben elvileg majdnem 300mg van a súlyok alatt fizikálisan úgy érzem hogy megszakadok, de a pulzusom nem ment az edzés alatt 93 felé és ez nem az első eset valakinek van erre valami tippje?
Szedek szerves cinket jutavites de a chatgpt azt mondja cink-pikolinát jobb választás lenne mint a cink-glükonát.
Szed valaki valami jó beváltat? Illetve érdekelne még szed a mellé Réz-biszglicinot? -
Dorian
félisten
Fú, jó hülye voltam hétfőn a lábnapon. Előző hetet kihagytam, mégis valahogy az jött a fejembe, h "adjunk neki" feltettem 140 kilóra a hack guggolót, + csináltam vele egy 2. munkasorozatot is. Még ma is sírok ha lefelé kell menni lépcsőn
A lábhajltó gépet (ülő) viszont még mindig nem tudtam rendesen megtanulni, egyik sorozatban 15-öt csinálok, másikban meg 8-at... Valószínű, h amikor sok megy akkor a vádlim is beleteszem. Azt vettem most legutóbb észre, hogyha közben a lábfejemet lefelé feszítem, akkor kiesik a vádli, majd próbálom így.
A tegnapi mell-kar nagyon jól ment + végre rájöttem: legalább egy hónapja randomban előfordult, hogy vmelyik gyakorlat sokkal(!) nehezebben ment mint egyébként, de úgy, hogy ugyanazzal a súllyal fele mennyiség ment... Értetlenkedtem, hogy ennyire hogy hullámozhat a teljesítményem, ráadásul ugyanakkor egyik jól megy másik szarul...
Baszki, az egyik csigás gépnél egy idő óta szorul a kábel valahogy, valahol, és krv nehéz lesz tőle a súly -
aelod
veterán
válasz
AsakuraDave #197979 üzenetére
Régebben ezzel nem volt gond nálunk. ...
-
CriticalHit
addikt
Tudományos.
[ Best Scientific Arm Day In 2025 ] -
marked one94
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #197981 üzenetére
Pure goldtol nekem is bőr problémáim voltak, de arról írtam is itt a csoportban. Most a protein a co-t szedem, fél kg után semmi gondom sincs.
-
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #197980 üzenetére
Nálunk a feleségemnek akkor voltak bőrproblemai amikor nagyon sok földimogyorót evett. Gondolom a zsírtartalom miatt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #197980 üzenetére
Lehet valami más lesz. Nekem ill asszonynak pl pg -ről haj és bőr problémánk van. Most letoltam folyamatosan 2x 700g activo fehérjét (kb 3 hét, napi 2 adag) és ~2 hét után extrém módon látszott a bőrömön, hogy valami nem kóser, pár nappal később kopott a bőröm mindenhonnan is, mintha levedlettem volna...
Szóval ebből sem veszek többet (kár hogy van még 2 zacsi....)
Amúgy megkóstolta. A Spomlek wpc 80ast. Oldódás mint egy iso, ízesítés (tejkaramell) baromi finom, azonban a natúr fehérje íze kiüt a karamell mellett és kb mint a romlott tej... Szóval mintha nem lenne a legjobban szűrt wpc.... Kár érte...
@AsakuraDave: pgc nagyon lassú tud lenni olykor. Nekem volt olyan csomag, ami ~2 hét alatt sikerült feladniuk. Szerencsére már nem nagyon kell tőlük rendelnem....
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197956 üzenetére
Gőzöm sincs
Amúgy közben agyaltam, hogy eszem túrót és attól nem jönnek ezek a kinyomhatatlan pattanások. Szóval lehet nem is tejfehérje, hanem valami más tré ami benne van?
Persze tudom, menjek el kivizsgáltatni...de ilyenre ki ér rá?nem néztem utána. Laktóz intolerancia régen lett kimutatva. Tejfehérje cucc csak tipp tünetek alapján
-
AsakuraDave
őstag
Rendeltem puregold gold whey -ből kb minden ízből egy kis tasakkal, hogy eldöntsem melyik íztől nem szűkül össze a likam és akkor olyan kilós kiszerelést veszek, de hogy nem bírták 1 nap alatt feldolgozni és feladni az siralmas
-
scdlsc
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197975 üzenetére
Én kicsit besokalltam. Egy ideje csak a saját (íz)keverékemet iszom. Azaz eszem a zabpelyhem mellé. Tripla csokisból (Puregold) iszom néha desszertnek, a többi parkolópályán van.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197975 üzenetére
Igen, pont az ilyen valamivel-felütéseket lehetne kiszűrni.
A CO-ban a hozzáadott glicin teljesen minimális, az aminosav profilban sem ugrik ki, pont úgy ahogyan az MHN-ban a hozzáadott glutamin is hasonló mértékű.
Érdekes, a protein CO-ban a hozzáadott cucc az pont az enzim ami segíti az emésztést az ilyen érzékenyeknek.
Erről nem tudok nyilatkozni, mert semmire nem vagyok érzékeny szerencsére -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197974 üzenetére
aminosav profilra nem is lehet wpc-wpc között túl nagy eltérés, hacsak nincs spiking (vagy van benne wpi/wph, de akkor az már nem tiszta wpc, hanem blend). annyi, hogy a protein a co-ban van hozzáadott glicin (totál minimális, én sem érzem meg, nem úgy, mint a puregold-nál)
amúgy tisztasággal kapcsolatban (lehet már írtam?) infóként: egyik ismerős csajnak adtam immortal kóstolót, neki nagyon érzékeny a gyomra, nutriversumos fehéjét ivott korábban, ill a protein a co cuccokat próbálta, mindegyik rossz volt, de az immortal-tól nem volt semmi problémája. persze 1 teszt, nem teszt, lehet szimplán véletlen is, tudom
szerk.: amúgy ma/holnap ismét kísérletezek: activlab premium, spomlek ill herkules wpc-ket próbálok ki...
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #197955 üzenetére
hol lehet ezt kivizsgaltatni?
-
tisn
addikt
Kedvezménykupon száma SrKwtDg - Kedvezmény 20%
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
immortal azért elég vállalható áron adja az iso-ját, ráadásul most is jött kupon
vegan-ból mondanám ugyebár az ostrovit vegan blend-et, mint jó aminosav profilú keveréket, de nagyon úgy néz ki, h ostrovit (egyelőre?) megszűntette a gyártását ennek (is... és még baromi sok, nagyon jó áras cuccának) -
tisn
addikt
válasz
ha csak kicsit fosol, akkor en azt lesz@rn@m
akkor most valtasz veganra? -
Dorian
félisten
válasz
Bélrendszered rendben van?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197946 üzenetére
De az nem full iso. Persze lehet másik sem csapna szét, de laktóz miatt nem próbálkoztam mással. Iso meg sehol sem olcsó.
Nem mellesleg nekem lassan édes mindegy mert havi pár adagot iszom csak, mert közben kiderült hogy tejfeherje is baj, nem csak a laktóz, így az a nem sok ami van sem nagyon fogy -
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197941 üzenetére
en vizet rakok az aljaba, arra szorom a port. szerintem egy kisebb dobozban vidd be a port a meloba egy kanallal es ott szedd bele.
errol jut eszembe, valami olcso wpc-t allegrorol most nyitottam ki. valaki irta, hogy nagyon rossz, hat nem jol oldodik es naturkent is kicsit fura az izetlensege
mindegy, csak kb. 2kg, azert elfogy, lehet keverek hozza valamit
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #197943 üzenetére
Akkor az egy szar cucc. Meg még krv drága is, amikor lehet venni 9/kilóert ( steviasat) 7-8 ért szukraózost) más markákból jó minősegben
-
válasz
Peaceliker #197943 üzenetére
Mindig egy kis folyadékot teszek az aljára, aztán a por, kicsit kavarom, aztán a többi folyadék. Így nem tapad le, és nem lesz csomós, általában
-
gergo5991
őstag
[link] ezt szoktam venni amúgy.
Ebből volt a tescóban itt SK-ban tasakos minta, megittam, mivel eléggé allergiás vagyok meg satöbbi ettől nem lett semmi bajom ezt vettem. Árát picit drágállom amúgy, de hát ez van.
2. kilót most vettem meg. Ha esetleg tud valaki valami jobbat ajánlani 30 euro cca 12k huf / kg árban nyitott vagyok. Bár kinek mi a jobb.
#197941Dorian - na erre nem is gondoltam, hogy előre bekészítem a port és melóban csak engedek rá vizet. Így nem kell rekeszeset venni. Hihetetlen hogy mennyire logikus. Na itt látszik, hogy túlgondoltam a dolgot -
-
gergo5991
őstag
Lehet tulgondolom a dolgot, de tudnatok ajánalni egy shakert? Lattam van olyan amiben szita van, masikban ilyen acel golyo feleseg. Olyan kene amivel jol el lehet keverni a protein port, es legyen hozza tároló rekesz is. Itthon szoktam inni reggel meloba indulas elott, de idoszakos bojtoles miatt kesobb akarnam, es meloba elvinnem kulon a port.
itthon egy parkside furoba becsavarom a habverogep egyik szarat, 5-10 masodperc alatt eldolgozom es kesz, meloba ezt nem akarom csinalni 😂😂
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197931 üzenetére
de, termeszetesen.
mit szamit 5 perc nyujtas, amikor napi 8 orat asszimetrikus tartasban baszakodok a gepnel?!nekem meg megvan
(megint beallt a derekam, nem tudom mitol, tegnap fajt, bicoztam, usztam, de ma ugy jarok mint egy 70 eves oregember, nyujtas se segitett. remelem holnapra mar jo lesz.)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197928 üzenetére
én váltogatni szoktam pec deck gépen ill csigán is attól függően, hogy épp mihez van kedvem. van, amikor totál engedem, h szétnyújtsa az izmokat (szeretem az érzést), de van, hogy vállvonal előtt minimálisan van a végpozíció, tehát ott stoppolom.
szerk.: sőt, olyat is szoktam, h nem nyújtósan csinálom, de bukásig megyek és az utolsó rep után csinálok egy full nyújtást (és egy half-rep-et) a súllyal... persze ezt csak csigán lehet jól kivitgelezni.
-
Dorian
félisten
Tárogatógépnél ha esetenként "lekoppan" a hátsó végpozícióban (4-es beállításban), akkor érdemes azt hátrébb állítani, h ott még nagyobb legyen a nyúlás? 5-öst kipróbáltam, ott már maximálisan hátra vive a kart is mindig folyamatos volt a nyúlás, persze így sokkal nehezebb ugyanaz a súly. Tehát nagyobb nyúlás kisebb súly, vagy fordítva?
-
A torso rotation gép milyen? Nem nyirja nagyon a gerinc csigolyák?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197923 üzenetére
én ismét rápróbáltam arra a térdelős, gurulós hasprésre... atomlassú tempóban, fent megtartva.... 20kg-mal asszem.... így éreztem a hasizmom, de még mindig túl gördülékeny és ez zavar...
továbbra is a harangozás, ami legjobban bejön.... igaz, most már ilyen 25/25/20 ismétlést csinálok edzésenként (lassan, szóval 1szett az bőven 1+perc)
hiperhajlítón az oldalsó haspréssel szemezek, hogy el kellene kezdeni valamikor...
-
Dorian
félisten
Nálam pénteken a bicepsz meg hát nagyon adta, vállban továbbra is stagnálok.
Hasnál a harangozás után kipróbáltam az ülős hasgépet, nem rossz! Sztem egyik napi hara bevezetem. -
Alig voltunk ma a terembe, váll+has adta magát. Oldal planket is elkezdtem csinálni ma, egyáltalán nem könnyű
-
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197920 üzenetére
Köszi.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
thomasvold #197919 üzenetére
-
thomasvold
őstag
válasz
CriticalHit #197918 üzenetére
Nem jó a link
-
CriticalHit
addikt
Hátból soha nme elég.
[ Do THIS to improve your back! ] -
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197916 üzenetére
Jó az csak fedett
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #197915 üzenetére
Amit múltkor linkeltem ebben a hszben
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #197913 üzenetére
Milyen fotó?
-
Peaceliker
addikt
Ha láttok/tudtok jó áron (1000ft/kg alatt) 20-25kg os tárcsát 30as rúdra (de akár 50es is érdekel) súlytárcsát Pest megyében, akkor szóljatok pls
Használt is jöhet. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #197906 üzenetére
nekem mellben is van még progresszió... legalábbis kedden 130kg-ba belement 2...
karnál is bicepszel elég mostohán bánok, meg is látszik nem igazán fejlődök súlyban... 17,5-20kgos dumbbellel csinálom a 6-8rep-eket pár hónapja... néha eszmebe jut, h kellene abból is progresszió, de valahogy mindig elmarad... lehet azért (is), mert így is már kényelmetlenül nagy a karom (tudom, a fotón annyira nem látszik, köszönhetően a hajlatban lévő zsírnak) -
Dorian
félisten
Tényleg a mezociklusokban edzésről mit gondoltok?
-
aelod
veterán
válasz
Ez tényleg ilyen
-
S e t h
nagyúr
-
roti86
őstag
válasz
Ilyen ez naturálban
Nekem is mentek fel a használt súlyok az utóbbi 1 évben, de ez a centiken egyáltalán nem mutatokzik így 5 év edzésmúlt után.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197905 üzenetére
Nekem vállban van progresszió, mell az eléggé földbe állt... Lehet, hogy ez vagy vagy?
Amúgy hát ami fejlődik, legalábbis használt súlyokat tekintve biztos. Ami viszont furcsa/szomorú (/rohadjon meg) karban brutal rég nem fejlődök optikailag és hát néha rámértem, úgy sem.... Pedig bicepsz és tricepsz gyakorlatoknál is nagyobb súlyt tudok használni. Mondjuk zsír az ott nagyon szépen jött is le, akkor magasabb test zsíron voltam, akkor volt a legnagyobb karom nem meglepő módon. De kb 1 éve 1cm kerület sem jött fel karban sajna -
Dorian
félisten
Egyelőre úgy tűnik bejött az, hogy a váll túlzott terhelése / nemregenerálódása miatt nem ment a melledzés.
Vasárnapi otthoni edzést most kihagytam, nem voltunk otthon (húzódzkodások + Arnold nyomások) Meg a hétfői lábat is, de ebből a szempontból az kevéssé számít.
És tegnap újra volt progresszió, mindegyik mellben, és dupla munkasorozatok is mentek, és ma nem fáj a vállal eleje mint ezután szokott. -
headhunter
addikt
válasz
marked one94 #197897 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
Remélem Ronnie megússza, nagy a csend körülötte, család nem járul hozzá, hogy kijusson bármi a kórházból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest