- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben-ga
tag
válasz
thomasvold #197359 üzenetére
Hány napra jött meg? nekem 3 napja még semmilyen értesítés sincs
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197375 üzenetére
proteinconal a stevias-poritott gyumolcsosok is fincsik. legalabbis amit probaltam.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Talán a Virgin.
OPiiPO
Egészségedre! -
válasz
Amiről tudjuk hogy azonnali és gyötrelmes halált okoz
-
CriticalHit
addikt
válasz
szukralóz
-
tchriss
tag
Aki keres még alkar erősítő gyakorlatot javaslom a popszegecselő manuális változatát 400db popszegecset raktam be a kerités elemekbe a héten mindennap úgy kieresedett az alkarom mint Hulknak
Lassan elfogy a norvég lazac 250ml úveges halolajam napi 2 evőkanallal tolok.
Érdemes akkor lecserélni az ostrovit omega3 extremre?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Peaceliker #197331 üzenetére
Egykezessel 73kgx6 már top, arra már lehetsz is büszke, kivéve ha 150 kiló vagy.
-
Dorian
félisten
Gondolkoztam, hogy ki kéne hagyni ma a vállgyakorlatokat, mert jól szétkrtam szerdán az elsővállam az elbaszott tárogatással. Na aztán a teremben rámjött a nanehogymár. Na hát annyit is ért. Oldalemelésből hoztam a szokásost, vállbólnyomásból meg 2 vel kevesebbet. És meg edzés végen eszembe jutott próbalgatni a muscle up-ot. Persze nem sikerült,de legalább edzés után még jobban fájt a vállam
Vasárnap tényleg ki kéne hagyni a military presst. -
válasz
thomasvold #197361 üzenetére
& tisn:
Köszik!
-
tisn
addikt
válasz
aki esetleg nem kapott hirlevel kuponkodot, nekem ez uj reggel mukodott
SrKwtDg
-
válasz
Honnan rendelted?
-
thomasvold
őstag
Ez nem a reklám helye, de megjött nekem is a Protein CO. 3 kiló volt 16.500 Ft, durván jó ár. Kíváncsi vagyok rá:
-
Land
veterán
Üdv! Tudtok ajánlani jó minőségű TRX (utánzatot) 20 ezer Ft-ig? Köszi!
-
Dorian
félisten
Core-hasizmok funkciója nem a megnyúlás-összehúzódás, hanem az izometrikus kontrakció (tehát, h instabilitáskor megfeszüljenek és stabilizálják a gerincet, törzset, medencét), tehát az ilyen jellegű gyakorlatok edzik azokat a legjobban, legcélratörőbben. Pl. a különböző plank típusok.
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197348 üzenetére
thx a tippet, hasat azt csinalom mar a kezdetektol rendesen.
multkor lattam egy videot, hogy a sines hasgep (abcoaster) az hasznalhato jol oldalso hasizomra is, igy most arra is raalltam.dorian: meglesz az
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197345 üzenetére
Nekem is olyan övem van. Jó is egy ideig..de 30kg már nem komfortos. Tököm annyira nem nyomja, de öv már húzza a combom, nem kofortos
Tolodszkodni szoktam vele. Mellény viszont jó lesz akár guggoláshoz és lehet felüléshez is, majd meglátom.Úgy is kell. Nagyon sokat segít, tapasztalat. Ami még jó az a hasizom erősítés, az is segít derékfájósdin.
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197342 üzenetére
Valaki más oldotta meg, mert 2 hete eltűnt a teremből...
nekem most az alsohat erositese a fo cel, gerinctorna, hiperhajlito, plank, azt most az egyik leggyengebb pont. persze massal is fejlodgetek, de meguntam a derekfajosdit (meg ha erosodott is mar, ritkabban, rovidebb ideig jon elo.) persze lassan, ovatosan.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #197344 üzenetére
Én az övre akasztgatom kettlebelleket húzódzkodáshoz (a feleségemnek vmi vékonyabb rúdjai meg kisebb lyukú tárcsái vannak, nem megy át rajtuk a lánc karabinerje). Asszonynak vannak 4 kilós belljei is, úgyh 4 kilónként tudok emelni
Igazán morbid ahogy az egy közepes és két kicsi golyó ott himbálózik a tököm alatt -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197341 üzenetére
hiába gyúrink, alsóban még mindig cikik lennénk
más:
na én meg csak berendeltem ezt a kenshui ez-vest et. régóta nézem..persze ára most is fájt (arról nem is beszélve hogy +27% fa
). De ha már fájó szívvel eladtam a "kis" rollerem akkor ennyi csak jár úgy voltam vele
-
Dorian
félisten
Valaki más oldotta meg, mert 2 hete eltűnt a teremből...
Múlt héten is románoztam helyette, sztem most is az lesz. Csak ugye az nem csak az alsóhátat terheli, hanem kb. az egészet, és előtte már csinálok egy csomó hátgyakorlatot a többire, szóval kicsit túlzás/túltolás/túlfárasztás -
Dorian
félisten
válasz
sherlock82 #197332 üzenetére
Hátbzg, ráadásul sztem pont abban, meg bicepszben vagyok a leggyengébb.
-
sherlock82
senior tag
Jól van, akkor látom egy nyelvet beszélünk.
Az senkit nem érdekelt hogy akinek hosszabb a keze és eleve 2 x akkor utat tesz meg a súllyal mint aki pocakosabb ls fele akkora hosszú a karja.
-
scdlsc
senior tag
Tegnap meg tegnapelőtt besegítettem kerti munkában. Föld talicskába belapátol. Talicska virágágyáshoz eltol. Ott vödröt megtölt. Majd azt egy növénysor fölött átlépve a sövény alá beborít. A tenyeremben van izomlázam.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197335 üzenetére
"másik klasszikus meg a mekkora a bicepszed..."
Jaja, pont ez ugrott be nekem is
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197335 üzenetére
nekem azert jol szokott esni, amikor teremben odaulok valami gephez egy izmos csavo utan es magasabb sullyal dolgozom. nincs is tul gyakran
hiaba csak magamhoz merem
alkar:
multkor probaltam forditva is, igy lefele 7kg, felfele 12kg-al ment. viszont tegnap es ma bicepsznel meg egy masik gyakorlatnal is ereztem a csuklom, szoval ovatosan fogok ezzel szorakozni.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Igen, és amikor Sanyi azt mondta, hogy 100at kinyom, akor Pityu rákontrázott, hogy "csak??? Én 120at kinyomom..." az persze már senkit nem érdekelt, hogy Sanyi 60kg, Pityu meg 110...
a másik klasszikus meg a mekkora a bicepszed...
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jaja, gyerek korunkból (legalábbis nekem) ez beégett. Meg onnan jön sztem a 100kg os cél is
illetve a 40es kar... Fingom nem volt mennyi meg mi az (főleg nem hogy sok dolog kérdése), de emlékszem akkor alsóban az volt hogy uuuu az igen
De mióta edzek csak magamhoz mérem, annak örülök ha haladok -
aelod
veterán
válasz
Az a mérvadó, az arany metszés stb.
Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy nem nyomok fekve
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peaceliker #197331 üzenetére
Emlékszem régebben mikor szóba jött hogy kinek mi a hobbija és említette hogy konditerembe jár edzeni akkor mindig azt kérdezték hogy hány kg ot nyomsz fekve.
Mint ha az valami váltószám, mértékegység vagy komoly meghatározó dolog vagy nem is tudom mi lenne.
-
Peaceliker
addikt
Most a heti 2 felsőtest edzésen (amikor kijön a kettő
) variálom hogy rúddal vagy kézivel nyomok fekve. Utóbbi jóval nehezebb. Viszont ma már 73kg al ment 6 rep
marha büszke vagyok magamra. Jövő héten felrakom maxra az állítható súlyzót, akkor lesz 77kg
max meghalok
-
Dorian
félisten
Most néztem pár videót erről, Ha jól veszem ki az a jó magasság-pozíció amikor a fogásmagasság ott van mint amikor kényelmesen előrenyújtod a karod.
És ezeknél sem volt a comb vízszintes, hanem annál magasabban ültek.
Szóval sztem jól volt aládúcolva a teremben és tegnap csináltam hülyeséget. -
tisn
addikt
-
Dorian
félisten
válasz
OPiiPO #197316 üzenetére
párnázott rész? hol van ilyen?
Amúgy azért most merült fel benne ez a kérdés, mert eddig a teremben nemes egyszerűséggel fixálva volt az ülésmagasság (nekem a kényelmesnél jóval magasabb pozícióban, tehát a comb nem vízszintes volt), így volt a fogásomnak egy maximum magassága, de ez az ízlésemnek kicsit alacsony volt a mell felső részének edzéséhez.
Most ezt megszűntették és barkács módra, alápakolt kézisúlyzókkal, de lehet az ülésmagasságot állítani. Leültem a minimumra, hát sokkal nehezebb volt a szokásosnál, mert gondolom a fogásom már a mellem vonala fölé ért -
Dorian
félisten
Tárogatógépnél hogyan kell beállítani a magasságot? A kar fogásmagassága ami számít a mell vonalához képest? Ha feljebb fogom, akkor kevésbé dolgozik a mellizom alsó-középső része, ugye?
-
aelod
veterán
válasz
sherlock82 #197313 üzenetére
Gödény a két lábon járó patika
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197309 üzenetére
Én szedtem egy ideig. Fasza cucc. Fizetni én sem fizetnék érte.
-
vaakuum
addikt
[erről ti hallottatok már?]
Valamiért úgy rémlik, hogy a myostatin blokkolás témában nemigen voltak még egyértelmű eredmények, illetve szerek, amik működtek -
CriticalHit
addikt
" a legkeményebben edző testépítők legnépszerűbb eszköze" : [link]
Az impresszív összetevő lista ellenére ennyit nem adnék érte. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
itouchfan #197299 üzenetére
Hasonló, mint amire Apollyon célzott a borsóval kapcsolatban (ezért is mondtam hirtelen ezt példának): habár teljes értékű fehérje, az aminosav profilja nem ideális testépítéshez, mivel a BCAA jóval alacsonyabb benne, mint a whey-ban, és inkább a kollagén aminosav profiljában domináló aminosavakban (glicin, prolin) emelkedik ki. A biohasznosulása amúgy a whey és egy jó vegan blend között van.
(Persze ezzel szemben a borsó rosszabb, mert az nem is tartalmaz minden eaa-t megfelelő mennyiségben, tehát nem tekinthető teljes értékűnek)
Amúgy ha tényleg csak a laktózzal van problémád, akkor próbáld ki a protein a co-t, ott is van hozzáadott emésztőenzim és 5200hufra jön ki kilója, ráadásul a PGC cuccok egyre több embernek okoztak problémákat hosszabb távon (nekem is és asszonynak is jött elő bőrszárasság, korpásodás)
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197305 üzenetére
Pedig nem egységes. Nálam 2 helyen két kicsit különböző, meg akik ide beírtak azoknak is kb mind különböző volt
-
CriticalHit
addikt
válasz
Dorian #197304 üzenetére
Köztudott, hogy kb 35 éves kortól folyamatosan csökken a természetes TsT szint.
A referencia tartománynak pedig egységesnek kellene lennie minden labor és orvos számára.
Érdemes lenne megkérdezni több endokrinológust vagy urológust és összevetni az értékeket.
A természetes 800 feletti értékemnek jobban örülnék, mint a 400 felettinek de akkor az vajon már károsnak minősülne-e.
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197303 üzenetére
"40-44 éves korban meg nem lehet a ref tartomány 350-473 ng/dl, mert 46 évesen itt van a laboreredményemen, hogy ref tartomány: 248,83-835,20 ng/dl"
(Amin belül az értékem amúgy 569,38) -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197301 üzenetére
A referenciatartomány változik az életkorral?
Akkor az hogyan lehet, hogy idén tavasz elején az egyik laborban 8,33-30,19 nmol/l volt a ref tart, tavasz végén meg a másik laborban 8,64-29?
Ez labor-mérési mód szerint változik.40-44 éves korban meg nem lehet a ref tartomány 350-473 ng/dl, mert 46 évesen itt van a laboreredményemen, hogy ref tartomány: 248,83-835,20 ng/dl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged