Hirdetés
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
69532 - 69401
69532 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-09-06 17:06 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.09.06.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
A Netfone-os KÜF nem korlátlan beszéd csomagok alapvetően a kereten belül mp alapú elszámolasuak, durva lenne, ha a 275 perc keret 275 1 másodperces beszélgetéssel elfogyna. Azt én is furcsállom, hogy kereten felül miért perc alapú a számlázás, ha kereten belül másodperc alapú tud lenni. A másik, hogy a lebeszélt perc statisztika ugyanebben a díjcsomagban emlékeim szerint tavaly még működött, mert napi szinten mindig ott ellenőriztem, mennyit telefonáltam eddig a számlázási ciklusban.
Nem találtam a Netfone ÁSZF-ben egyetlen olyan csomagot sem, amiben az adott díjcsomag számlázási egysége eltért volna a díjcsomag lebeszélhető keretének számlázási egységétől. Persze az ÁSZF-ben nincsenek benne a flottás díjcsomagok, tehát akár még lehetne is, csak elég nehéz elképzelni, hogy menet közben váltogasson a számlázási rendszer akkor, amikor elérted a lebeszélhetőség határát...
-
zoli62
addikt
A Netfone-os KÜF nem korlátlan beszéd csomagok alapvetően a kereten belül mp alapú elszámolasuak, durva lenne, ha a 275 perc keret 275 1 másodperces beszélgetéssel elfogyna. Azt én is furcsállom, hogy kereten felül miért perc alapú a számlázás, ha kereten belül másodperc alapú tud lenni. A másik, hogy a lebeszélt perc statisztika ugyanebben a díjcsomagban emlékeim szerint tavaly még működött, mert napi szinten mindig ott ellenőriztem, mennyit telefonáltam eddig a számlázási ciklusban.
-
Marcsello31
őstag
-
4Grider
félisten
-
artad
csendes tag
Szia! Ha még nem talalkoztál velük, itt is érdemes szétnézni
[link]
Nekik lehet hogy hosszabb életű korlátlan mobilnetjük van.
"Gondoltam megosztom hátha segít."
Üdv!
Ha nem is lenne korlátlan a net de pl egy 1tb havi csomag
Még mindig korrekt lenne. De lehet csak ên gondolom így.
Köszi, ismerem őket. Ha minden kötél szakad, akkor ők lesznek a befutók.
-
artad
csendes tag
Logikus, de akkor egyáltalán miért árulják a korlátlan netet a flottások? Vagy időközben jöttek rá, hogy nem éri meg nekik? Az ügyfelek sz*patása.
-
Marcsello31
őstag
Ma felhívott a Kopassz Kft-től (Tarr hihi éééérteeed hihih) egy úriember és először felháborodva mondta el, hogy nem technikai dolog miatt bontják a net SIM szerződést, hanem gazdasági okok miatt. Mondtam neki, hogy nyugodtan visszahallgathatja a beszélgetést, a hölgy nem beszélt a gazdasági háttérről, csak arról, hogy valószínűleg a sok hibajegy és a technikai mivoltja miatt bontanak szerződést. Aztán tisztáztuk végülis és segítőkésznek is bizonyult, de közben találtam nagyjából 7000 forintért korlátlan netet a https://mamke.hu/dijcsomag-ajanlatok/ oldalon.
Aztán majd kiderül, hogy ők meddig bírják.Szia! Ha még nem talalkoztál velük, itt is érdemes szétnézni
[link]
Nekik lehet hogy hosszabb életű korlátlan mobilnetjük van.
"Gondoltam megosztom hátha segít."
Üdv!
Ha nem is lenne korlátlan a net de pl egy 1tb havi csomag
Még mindig korrekt lenne. De lehet csak ên gondolom így.
-
4Grider
félisten
Ma felhívott a Kopassz Kft-től (Tarr hihi éééérteeed hihih) egy úriember és először felháborodva mondta el, hogy nem technikai dolog miatt bontják a net SIM szerződést, hanem gazdasági okok miatt. Mondtam neki, hogy nyugodtan visszahallgathatja a beszélgetést, a hölgy nem beszélt a gazdasági háttérről, csak arról, hogy valószínűleg a sok hibajegy és a technikai mivoltja miatt bontanak szerződést. Aztán tisztáztuk végülis és segítőkésznek is bizonyult, de közben találtam nagyjából 7000 forintért korlátlan netet a https://mamke.hu/dijcsomag-ajanlatok/ oldalon.
Aztán majd kiderül, hogy ők meddig bírják.Ahogy korábban írtam, az MVNO-k GB-onként fizetnek a fő szolgáltatónak, logikus, hogy havi x GB felett nem éri meg nekik a 6900 Ft-os korlátlan csomag.
-
artad
csendes tag
Aztán majd kiderül, hogy ők meddig bírják. -
adika4444
veterán
Korábban a #69497-ben leírtam, hogy eddig volt csoda, hogy a Tarr korlátlan adatkártyát adott, ha egyszer ők a One felé GB alapon számolnak el. Gondolom a One feléjük is emelt és kiszámolták, hogy ez egyre jobban nem éri meg nekik. Szóval nem te vagy az egyedüli, akinek felmondtak. A routerekben használt adatkártyákkal az a gond, hogy iszonyat sávszélesség igényük van, 100 telefonáló sem használ annyi sávszélességet, mint egyetlen aktívan netező. Az internet osztott erőforrás, a mobilnet meg aztán főleg, hiszen az egy bázisállomásra jutó 1-2 vagy néhány Gbps-on osztozik az állomásra csatlakozó összes előfizető. Így aztán a szolgáltatók nem győznek méregdrágán fejleszteni az egyre többet fogyasztó mobilnetesek miatt. Ennek az a vége, hogy kihátráltak az olyan korlátlan adatelőfizetésekből, amik routerekben is használhatóak és nincs alapból rajtuk erős sávszélkorlát vagy qos. Néhány régebbi yetteles flottában van még korlátlan adatkártyára lehetőség, jó eséllyel hamarosan azok a lehetőségek is megszűnnek.
A Yettel már próbálkozott az XXL üzleti mobilnet csomaggal (1TB felett nettó 10000 forint), aztán visszatértek a normál ténylegesen korlátlan megoldásra.
Amilyen szűk körnek érhető ez már el és amilyen erős hálózatuk van mögötte, én nem hiszem, hogy nagyon kapkodnának felszámolni. Persze az biztos zavarja a szemüket, hogy sokaknak OtthonNet helyett van, de itt a fórumon is jól látható, hogy csökken a korlátlan adatkártyások száma. Anno 2018 körül (amikor én is beszálltam) még nagyon ment ez itt, most már jóval kisebb az érdeklődés.
-
Zssom
tag
Sziasztok
Ilyet más is kapott esetleg, vagy csak egyedi eset:
Auchan flexi Pro csomagról van szó
-
artad
csendes tag
Vannak olyan helyek az országban még mindig, ahol nincs más opció, csak a SIM-es mobilnet...
-
Baltazár123
őstag
Sziasztok!
Telekomos vagyok, korlátlan beszélgetés, 5 GB net és 500 sms sávos kedvezménnyel: 7308 ft
Létezik ettől olcsóbb megoldás ami nem.ONE szolgáltató?auchan flotta flexi pro, 5,5e korlátlan beszélgetés, 6gb net és 50 sms. Ha neked 500 sms kell, na az már egy jó kérdés. Lehet venni +150 sms csomagot hozzá 1800ft-ért, de akkor ugyanott vagy árban, mint most és kevesebb az sms is. 500-as sms csomag nincs nekik, csak 1000-es, ami már drága.
-
macika eger
junior tag
Sziasztok!
Telekomos vagyok, korlátlan beszélgetés, 5 GB net és 500 sms sávos kedvezménnyel: 7308 ft
Létezik ettől olcsóbb megoldás ami nem.ONE szolgáltató? -
dzf007
senior tag
".A tarr korláltlan net most is köthető 6900ft- ért" ezt úgy állítod, hogy van ismerősöd aki az elmúlt 1-2 napban kötötte meg? Vagy csak feltételezés részedről, mert látod a kuf oldalán....de pl. ha kérnél egy SIMet, akkor már ott kiderülen, hogy csak fent maradt az oldalukon, és nem teljesítik a megrendelést?.....
Mint írtam a munkatársam most kötötte számhordozással 31.- én volt az átállás..tarr korlátlan net+ korlátlan hívás. Másról beszélünk te csak a netről én a csomagról...Nekem 100GB csomagom van. Elképzelhető hogy megszünt, pedig most emelte 6900ft- ra ahogy az one, yettel is talán hasonló árra emelte..
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tényleg kell neked a korlátlan? Mondjuk nem mondod ki explicit, de úgy tűnik, hogy otthoni netnek haszáljátok folyamatosan a mobilnetet. Ez nem tilos természetesen, de gondolom amikor a többiek is elkezdik letölteni a zinternetet
a cellán, akkor jön az a helyzet, hogy nulla közelire lemegy. Nekem one korlátlan van, de havi 30gb-t még soha nem léptem át, azt is csak akkor közelítettem meg, amikor több napra elszállt a vonalas net otthon. Ha megszűnne ez a csomag, nekem elég lenne mobilnetre kb 30gb is, ezért kérdezem, hogy mennyi a valós havi fogyasztásod, indokolja-e a korlátlan net igényt.
Illetve ez is többször lelassul, van hogy leáll, de utazás közben nem sokat érdekel, otthon meg csak akkor, ha nincs vonalas net. A one-nál ez elég jól megfigyelhető. Családban van yettel, tkom net it és ezek, ha lassulnak is, akkor olyan, hogy mondjuk nem 90mbit/s (4g+) hanem csk 60. A one az nagyon meg tud feküdni. Már ritkán mérem, meguntam a méricskéléseket, de van hogy 1mbit-re is lemegy és legjobb esetben sem tud itt nálam (pesti agló) 25-30mbit/s többet, ahol a tkom meg yeti 90. Nagyon érzékeny a napszakokra és hogy mikor használják sokan. A yeti, tkom nem ennyire.Korlátlan mobil csak net szerintem már csak a publikus ajánlatok vannak, amik elég drágák vagy korlátozott sebességűek. Ha kevesebb havi keret is elég, akkor viszont már sokkal több lehetőséged van. Ok, ez nem feltétlenül az a válasz, amit szerettél volna kapni.
Egyébként az auchan csomag mostani pontos árait nem tudom, mert emeltek 4,4%-ot, de kb 1,5e alap előfizetéshez lehet(ett) venni 5990ft-ért korlátlan netet (108gb napi max letöltéssel). Egy ezressel kb drágább, mint amit megcéloztál és van hozzá egy felesleges hang előfizetésed is, meg napi korlát (amit csak akkor lépsz át, ha 4k streamet nézel vagy telepítesz vmi játékot), de legalább yetteles net.
Ahogy többen írják, a magyar szolgáltatók nem akarnak olyan ütemben fejleszteni, amilyen ütemben egyébként nőhetne a mobilnetes igény. Úgyhogy elkerülhetetlen a fogyasztók korlátozása, sajnos. Nyilván nem az lesz a megoldás, hogy akkor fejlesztenek gyorsan
Egyébként azt nem értem én csak, hogy külföldön akkor hogy csinálják, mert ott jellemzően nem ilyen kis kanállal adják a net mennyiségeket. Ja és persze nyilván találni drágább előfizetést is, de nem is kell nagyon megfeszülni ahhoz, hogy találjak olcsóbbat, mint bármelyik magyar ajánlat. Ez igaz több országra is, ahol ismerőseim laknak, mindegyik röhög ha szóba kerül, hogy milyen drága itthon a mobil előfizetés.Talán külföldön azért tudják így adni a korlátlan netet, mert nem vezetékes net kiváltására használják az emberek.
-
Baltazár123
őstag
Sziasztok!
X év előfizetés után (telefon + internet és egy külön csak netes SIM kártya) a Tarr Kft úgy gondolta, hogy felmondja az internetes SIM kártya szerződésemet (ajánlott levelet küldtek a postára, közben az összes kommunikáció e-mailben megy, de mivel mondtam nekik, hogy nem fogok bemenni a postára, az ügyfélszolgálatos felolvasta, tudom, hivatalos levél és gondolom muszáj nekik így kiküldeni, de amúgy sz@rok rá). Az előzmény annyi, hogy ahol használjuk a netes SIM kártyát, ott hetente néhányszor 5-10 percre elment a net. Néhány hibajegy született az elmúlt években, mert bejelentettük a hibát, de a pingvinezésnél tovább sosem jutottunk. Mindegy, ez van, elfogadtuk, lehet vele élni.
Erre jött ez a felmondó levél. Amit azért nem tartok fairnek, mert előtte mondjuk egy IT-s vagy egy technikus felhívhatott volna, hogy ez van, ez a helyzet, jó-e ez így nekünk vagy sem. Valahol IT-sként ha valaki így kezeli az ügyfeleket, akkor kirúgják...
Persze kértem őket, hogy hívjanak fel mielőtt lekapcsolják, de eddig nem tették meg.
A problémám ezzel csak annyi, mivel nem szeretek én sem a saját zsebem ellensége lenni és a telefon+net SIM és internet SIM együtt olcsóbb volt, mintha most maradnék a fő kártyámmal a Tarrnál és keresek mellé külön korlátlan internet SIM-et valamelyik másik cégnél.
A kérdésem mégiscsak az, hogy valaki tud-e 6500 forint környékén olyan szolgáltatót, aki ad csak internetes SIM kártyát?
Köszönöm!Tényleg kell neked a korlátlan? Mondjuk nem mondod ki explicit, de úgy tűnik, hogy otthoni netnek haszáljátok folyamatosan a mobilnetet. Ez nem tilos természetesen, de gondolom amikor a többiek is elkezdik letölteni a zinternetet
a cellán, akkor jön az a helyzet, hogy nulla közelire lemegy. Nekem one korlátlan van, de havi 30gb-t még soha nem léptem át, azt is csak akkor közelítettem meg, amikor több napra elszállt a vonalas net otthon. Ha megszűnne ez a csomag, nekem elég lenne mobilnetre kb 30gb is, ezért kérdezem, hogy mennyi a valós havi fogyasztásod, indokolja-e a korlátlan net igényt.
Illetve ez is többször lelassul, van hogy leáll, de utazás közben nem sokat érdekel, otthon meg csak akkor, ha nincs vonalas net. A one-nál ez elég jól megfigyelhető. Családban van yettel, tkom net it és ezek, ha lassulnak is, akkor olyan, hogy mondjuk nem 90mbit/s (4g+) hanem csk 60. A one az nagyon meg tud feküdni. Már ritkán mérem, meguntam a méricskéléseket, de van hogy 1mbit-re is lemegy és legjobb esetben sem tud itt nálam (pesti agló) 25-30mbit/s többet, ahol a tkom meg yeti 90. Nagyon érzékeny a napszakokra és hogy mikor használják sokan. A yeti, tkom nem ennyire.Korlátlan mobil csak net szerintem már csak a publikus ajánlatok vannak, amik elég drágák vagy korlátozott sebességűek. Ha kevesebb havi keret is elég, akkor viszont már sokkal több lehetőséged van. Ok, ez nem feltétlenül az a válasz, amit szerettél volna kapni.
Egyébként az auchan csomag mostani pontos árait nem tudom, mert emeltek 4,4%-ot, de kb 1,5e alap előfizetéshez lehet(ett) venni 5990ft-ért korlátlan netet (108gb napi max letöltéssel). Egy ezressel kb drágább, mint amit megcéloztál és van hozzá egy felesleges hang előfizetésed is, meg napi korlát (amit csak akkor lépsz át, ha 4k streamet nézel vagy telepítesz vmi játékot), de legalább yetteles net.
Ahogy többen írják, a magyar szolgáltatók nem akarnak olyan ütemben fejleszteni, amilyen ütemben egyébként nőhetne a mobilnetes igény. Úgyhogy elkerülhetetlen a fogyasztók korlátozása, sajnos. Nyilván nem az lesz a megoldás, hogy akkor fejlesztenek gyorsan
Egyébként azt nem értem én csak, hogy külföldön akkor hogy csinálják, mert ott jellemzően nem ilyen kis kanállal adják a net mennyiségeket. Ja és persze nyilván találni drágább előfizetést is, de nem is kell nagyon megfeszülni ahhoz, hogy találjak olcsóbbat, mint bármelyik magyar ajánlat. Ez igaz több országra is, ahol ismerőseim laknak, mindegyik röhög ha szóba kerül, hogy milyen drága itthon a mobil előfizetés. -
bp15
tag
".A tarr korláltlan net most is köthető 6900ft- ért" ezt úgy állítod, hogy van ismerősöd aki az elmúlt 1-2 napban kötötte meg? Vagy csak feltételezés részedről, mert látod a kuf oldalán....de pl. ha kérnél egy SIMet, akkor már ott kiderülen, hogy csak fent maradt az oldalukon, és nem teljesítik a megrendelést?.....
-
4Grider
félisten
Neked konkrétan van korlátlan tarr-os adat előfizetésed és még nem mondták fel? Csak mert hogy mi van még mindig a kuf.hu-n arra nincs közvetlen ráhatása a tarr-nak...
-
dzf007
senior tag
Sziasztok!
X év előfizetés után (telefon + internet és egy külön csak netes SIM kártya) a Tarr Kft úgy gondolta, hogy felmondja az internetes SIM kártya szerződésemet (ajánlott levelet küldtek a postára, közben az összes kommunikáció e-mailben megy, de mivel mondtam nekik, hogy nem fogok bemenni a postára, az ügyfélszolgálatos felolvasta, tudom, hivatalos levél és gondolom muszáj nekik így kiküldeni, de amúgy sz@rok rá). Az előzmény annyi, hogy ahol használjuk a netes SIM kártyát, ott hetente néhányszor 5-10 percre elment a net. Néhány hibajegy született az elmúlt években, mert bejelentettük a hibát, de a pingvinezésnél tovább sosem jutottunk. Mindegy, ez van, elfogadtuk, lehet vele élni.
Erre jött ez a felmondó levél. Amit azért nem tartok fairnek, mert előtte mondjuk egy IT-s vagy egy technikus felhívhatott volna, hogy ez van, ez a helyzet, jó-e ez így nekünk vagy sem. Valahol IT-sként ha valaki így kezeli az ügyfeleket, akkor kirúgják...
Persze kértem őket, hogy hívjanak fel mielőtt lekapcsolják, de eddig nem tették meg.
A problémám ezzel csak annyi, mivel nem szeretek én sem a saját zsebem ellensége lenni és a telefon+net SIM és internet SIM együtt olcsóbb volt, mintha most maradnék a fő kártyámmal a Tarrnál és keresek mellé külön korlátlan internet SIM-et valamelyik másik cégnél.
A kérdésem mégiscsak az, hogy valaki tud-e 6500 forint környékén olyan szolgáltatót, aki ad csak internetes SIM kártyát?
Köszönöm!Általában a tarr a kuf.hu- n hűség nélküli, így talán könnyebben felmondható.A tarr korláltlan net most is köthető 6900ft- ért, így nem értem a tied miért szünt meg? Elege lett a sok hibajegyből? Nekem is van pár mostanában...
-
4Grider
félisten
Sziasztok!
Köszönöm!Korábban a #69497-ben leírtam, hogy eddig volt csoda, hogy a Tarr korlátlan adatkártyát adott, ha egyszer ők a One felé GB alapon számolnak el. Gondolom a One feléjük is emelt és kiszámolták, hogy ez egyre jobban nem éri meg nekik. Szóval nem te vagy az egyedüli, akinek felmondtak. A routerekben használt adatkártyákkal az a gond, hogy iszonyat sávszélesség igényük van, 100 telefonáló sem használ annyi sávszélességet, mint egyetlen aktívan netező. Az internet osztott erőforrás, a mobilnet meg aztán főleg, hiszen az egy bázisállomásra jutó 1-2 vagy néhány Gbps-on osztozik az állomásra csatlakozó összes előfizető. Így aztán a szolgáltatók nem győznek méregdrágán fejleszteni az egyre többet fogyasztó mobilnetesek miatt. Ennek az a vége, hogy kihátráltak az olyan korlátlan adatelőfizetésekből, amik routerekben is használhatóak és nincs alapból rajtuk erős sávszélkorlát vagy qos. Néhány régebbi yetteles flottában van még korlátlan adatkártyára lehetőség, jó eséllyel hamarosan azok a lehetőségek is megszűnnek.
-
artad
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
dzf007
senior tag
-
BoEsOrsi
csendes tag
-
Flashback
veterán
-
pepu alma
újonc
Áá... miért fizetnél 60 EUR-t? Helyi simet vegyél. Rendszeresen (2-3 évente nyáron) járok Svájcba és a GoMo vagy Digital Republic csomagjai 13-15 CHF-ért korlátlanok. GoMo-nál min. 60 napra lehetett előfizetni, nem tudom hogy ez megvan-e még (lemondás után még 1 hónapig élt a kártya).
Digital Republicnál nincs ilyen. Annyi, hogy mobilban lehet csak használni őket és megosztod. Tökéletesen működött, néha a Salt hálózata is 500-800Mb/s-ot tudott. Persze ez erősen függ attól, hogy hová mész.
GoMo a Salt, a Digital Republic a Sunrise hálózatát használja.Megvettem a kártyát spanyol Vodafone kártyát kaptam egész EU-ban megy nekem az kell. Ausztria Németország Svájc. Most telepítettem 800 Mbps .
-
kano
nagyúr
Áá... miért fizetnél 60 EUR-t? Helyi simet vegyél. Rendszeresen (2-3 évente nyáron) járok Svájcba és a GoMo vagy Digital Republic csomagjai 13-15 CHF-ért korlátlanok. GoMo-nál min. 60 napra lehetett előfizetni, nem tudom hogy ez megvan-e még (lemondás után még 1 hónapig élt a kártya).
Digital Republicnál nincs ilyen. Annyi, hogy mobilban lehet csak használni őket és megosztod. Tökéletesen működött, néha a Salt hálózata is 500-800Mb/s-ot tudott. Persze ez erősen függ attól, hogy hová mész.
GoMo a Salt, a Digital Republic a Sunrise hálózatát használja. -
pepu alma
újonc
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
ha ilyen sokáig kint vagy érdemes venni ottani feltöltös kártyát.. nincs roaming a nettel, nem merül a telo..
-
dzf007
senior tag
-
pepu alma
újonc
-
pepu alma
újonc
-
dzf007
senior tag
Az nem Yetteles csomag? A One-os korlátlan kuf- ös csomagot most emelték 6900ft- ra
-
4Grider
félisten
Eddig volt csoda, hogy egy MVNO aki GB-onként fizet a fő szolgáltatónak, az korlátlan csomagot ad. Ez főleg adatkártya esetén nem túl jó ötlet. Ezek szerint mára ők is rájöttek. Kíváncsi leszek, hogy a Telekom mikor lép majd a multisim imei tiltás bevezetésével.
-
BoEsOrsi
csendes tag
Járt más is így? Küf Tarr-os korlátlan adatcsomag és jött a felmondólevél a Tarrtól, hogy megszűnik a korlátlan opció. Keresek más szolgáltatót... Szomorú hogy így alakul. Módosítani kell a táblázatot (kivezetik a korlátlant). Hasonlóra javaslat?
-
Lala6
addikt
Köszi szépen! Akkor a jövő héten meglátogatom őket, hátha megéri átváltani a régi KUF csomagokat.
-
4Grider
félisten
Sziasztok. Kedvező üzleti flottában vagyok a Tarr kft-nél Flotta aktív díjcsomagban, amiben. 275 lebeszélhető perc van. Érdeklődnék, hogy az ügyfélkapuban A násikmkérdésem, hogy jól tudom, hogy kereten belül másodperc alapon , vagy a Tarr alkalmazásban a szolgáltatás részleteinél látszanak a lebeszélt, és a keretből még megmaradt percek? Nálam január óta probléma, hogy mindig nulla felhasznált percet látok. Amikor először telefonon bejelentettem a hibat, annyit csináltak, hogy a lezárt havi ciklus felhasznalt percei a hó eleji számlakelte környékén látszottak, aztán eltűntek. Másodszor augusztusban írásban jelentettem be, a kivizsgálás folyamatban, amikor egyszer felhívtak, azt mondták, hogy gőzerővel dolgoznak rajta, mert még nem tudják a hiba okát. A másik kérdésem, hogy jól tudom, hogy a kereten belül másodperc alapon mérik a hívások idejét, de a kereten felül már perc alapon? Azaz például kereten belül egy másfél perces hívás időtartama 90 másodperc, kereten felül pedig 2 perc?
Mindkét eset furcsa lenne.
Már az, hogy csak nálad nem működik az app-ban a számláló, meg az, hogy a keretet más számlázási egységgel kezelik, mint magát a díjcsomagot. -
Mate
nagyúr
Szia!
Ezt úgy kell értem, hogy -30% kedvezményt adnak a publikus árakból és ezen felül van további kedvezmény a KUF csomagokra is, ha átváltom? Mennyi összesen a kedvezmény a régi KUF csomagokra?
Ez a kedvezmény csak 1 évig jár, vagy nincs időbeli korlát?
Van 4 előfizetésem még KUF Yettel csomagban, és most szükségem lenne még egy előfizetésre, viszont, ha olcsóbban is lehet, akkor én is átváltanám.A meglévő KÜF csomagok helyett lehet kérni prime csomagokat. Azok árából jön le 30%. Továbbá ha egy előfizető nevén van több prime vagy otthoni internet csomag, akkor 2 előfizetés esetén 15%, 3 esetén 20%, 3 fölött pedig jár 30% kedvezmény. Lejárat nem hangzott el.
-
zoli62
addikt
Sziasztok. Kedvező üzleti flottában vagyok a Tarr kft-nél Flotta aktív díjcsomagban, amiben. 275 lebeszélhető perc van. Érdeklődnék, hogy az ügyfélkapuban A násikmkérdésem, hogy jól tudom, hogy kereten belül másodperc alapon , vagy a Tarr alkalmazásban a szolgáltatás részleteinél látszanak a lebeszélt, és a keretből még megmaradt percek? Nálam január óta probléma, hogy mindig nulla felhasznált percet látok. Amikor először telefonon bejelentettem a hibat, annyit csináltak, hogy a lezárt havi ciklus felhasznalt percei a hó eleji számlakelte környékén látszottak, aztán eltűntek. Másodszor augusztusban írásban jelentettem be, a kivizsgálás folyamatban, amikor egyszer felhívtak, azt mondták, hogy gőzerővel dolgoznak rajta, mert még nem tudják a hiba okát. A másik kérdésem, hogy jól tudom, hogy a kereten belül másodperc alapon mérik a hívások idejét, de a kereten felül már perc alapon? Azaz például kereten belül egy másfél perces hívás időtartama 90 másodperc, kereten felül pedig 2 perc?
-
Lala6
addikt
Bementem a boltba. Mindegyik küf-ös csomagunkra él a prime -30% kedvezmény és megy rá a prime kedvezmény.
Van viszont egy kis gond. Küf csomagot nem lehet átírni, ezért az volt a tervem, hogy át prime-ba és úgy átiratni. Ügyintéző szerint viszont így ugrik az egyedi kedvezmény…
2 előfizetés az én nevemen, 2 pedig a feleségemén.
Szia!
Ezt úgy kell értem, hogy -30% kedvezményt adnak a publikus árakból és ezen felül van további kedvezmény a KUF csomagokra is, ha átváltom? Mennyi összesen a kedvezmény a régi KUF csomagokra?
Ez a kedvezmény csak 1 évig jár, vagy nincs időbeli korlát?
Van 4 előfizetésem még KUF Yettel csomagban, és most szükségem lenne még egy előfizetésre, viszont, ha olcsóbban is lehet, akkor én is átváltanám. -
yanna
addikt
Ahol dolgozok ez a sorrend internetes sebességet mérve
Telekom van hogy 1 alatt mérem a sebességet
Yettel van hogy 1 és 2között mérek
One 3-4 alatt még sose mértem ha jól rémlik3-4már elég egy HD videó stabil lejátszásához, 2-nél már néha várni kel hogy betöltse
Tehát én sokra nem megyek azzal hogy országos átlagot nézve melyik a leggyorsabb, ha itt nálam ilyen gány mind
Amúgy van Auchan flottásom, de azt is rosszabb, mert ebben a flottában a legkisebb One 150perc 3GB 1990Ft
Én azzal gondolom meggyőzni magamat hogy nyugalmat is veszek, tehát nyugodtan pörgethetem a adatokat mert nem kell azt nézzem hogy most wifiről vagyok vagy mobil netről.
Munkahelyen bármikkor megszűnhet az internet, meg Telekom mobil nett és napi csúcsidőben az idegemet kikezdi hogy akár 1 alatt is lehet a sebesség
Ha lenne korlátlan One az nincs 3-4 alatt így bátran használnám azt és nem idegelne ki hogy a böngészés közben egy lap betöltésre is várni kell nemhogy videót nézniDe ahogy írod évi 33e Ft plusz kiadás, évi olyan +60%
A "szükség" nagy úr...
Nincs ehhez adatmegosztó és kooperálhatnál valakivel? -
Varoz
addikt
One 3-4 alatt még sose mértem ha jól rémlik3-4már elég egy HD videó stabil lejátszásához, 2-nél már néha várni kel hogy betöltse
Tehát én sokra nem megyek azzal hogy országos átlagot nézve melyik a leggyorsabb, ha itt nálam ilyen gány mind
Amúgy van Auchan flottásom, de azt is rosszabb, mert ebben a flottában a legkisebb One 150perc 3GB 1990Ft
Én azzal gondolom meggyőzni magamat hogy nyugalmat is veszek, tehát nyugodtan pörgethetem a adatokat mert nem kell azt nézzem hogy most wifiről vagyok vagy mobil netről.
Munkahelyen bármikkor megszűnhet az internet, meg Telekom mobil nett és napi csúcsidőben az idegemet kikezdi hogy akár 1 alatt is lehet a sebesség
Ha lenne korlátlan One az nincs 3-4 alatt így bátran használnám azt és nem idegelne ki hogy a böngészés közben egy lap betöltésre is várni kell nemhogy videót nézniDe ahogy írod évi 33e Ft plusz kiadás, évi olyan +60%
Én csak válaszoltam a kérdésre.
-
bul07
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Bementem a boltba. Mindegyik küf-ös csomagunkra él a prime -30% kedvezmény és megy rá a prime kedvezmény.
Van viszont egy kis gond. Küf csomagot nem lehet átírni, ezért az volt a tervem, hogy át prime-ba és úgy átiratni. Ügyintéző szerint viszont így ugrik az egyedi kedvezmény…
2 előfizetés az én nevemen, 2 pedig a feleségemén.
-
Postas99
őstag
Ti belépnétek 2évre One hálózat és 7500Ft-ért korlátlan hívás net flottába?
Úgy hogy hívásból nem kel egyáltalán korlátlan 150-200perc elég, internetből meg simán elég lenne egy normál hónapba 20GB húzós hónapba ami ritka meg 100-150GB
Mondjuk KÜF Netfone Aktív 275/20GB 4700Ft
Ugye
7500x12=90.000Ft
4700x12=56.400Ft, és a maradékból lehetne plusz internetet venni.Hogy döntsek
Ne tedd, a hálózat minősége a 🐸 feneke alatt van.
Yettel ha jót akarsz.
Neked nincs Auchan féle Flexi Pro előfizetésed? -
yanna
addikt
Úgy hogy hívásból nem kel egyáltalán korlátlan 150-200perc elég, internetből meg simán elég lenne egy normál hónapba 20GB húzós hónapba ami ritka meg 100-150GB
Ugye
7500x12=90.000Ft
Majdnem dupa áron??? Mikor szükség sincs rá...

-
Varoz
addikt
Ugye
7500x12=90.000Ft
"Ti belépnétek 2évre One hálózat"
Nem, soha nem hagynám el a Yettelt.
-
bul07
nagyúr
Ugye
7500x12=90.000Ft
-
SztiviVander
addikt
Gondolom elbukta nagyotmondo peter (mar ha elhisszuk hogy volt valaha barmilyen per is), kulonben 100% hogy telehaknizta volna az osszes kozossegi media feluletet a hirrel hogy pert nyert.
-
SztiviVander
addikt
csak en nem latom hogy jott kepbe a kufhoz a yettel? senki se irta hogy kuf yettel csomagot arulna,arcsl9 se. leszamitva bul07 ertelmezhetetlen hsz-et, de en abbol se tudom kihamozni hogy erre gondolt volna.
-
bp15
tag
-
wolf88
aktív tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
cat7cat7
csendes tag
innen is meg máshonnan is.
a fórumon és egy emailes levelezésemkor, mert rá kérdeztem. De azt nem osztom meg ide mert láthatja, de asszem van nekik telefonszámuk meg emailjük is.
Az oldal alján van telefonszám meg emailcím is, talán felveszik.
Én is beszélek velük majd ha aktuális lesz.
De előtte még megnézem egy 5gés routerrel hogy itthon elérhető e már,
nem rég voltak fejlesztések a tornyon, két csatorna 20mhzet kapott, plusz lett még egy.
össze tudom fogni jelenleg a B1 és a B20at. Egy jobb antennával meg egy távolibb one tornyot is elérek már. Na mindeg.
Viszont akkor jók az infóim. köszi.
"mobilról írtam".Csak ONE hálózatos a KÜF/Tarr/Netfone, majd pont ott tudsz új szolgáltatást kérni, mikor a yettel-lel perben állnak, minden kapcsolatot megszakítottak és max az ügyvédek, vállalati jogászok leveleznek sok pénzért.......
Ha ennek ellenére mégis tudsz kötni új yettel bumm csomagot írj
Köszi! -
cat7cat7
csendes tag
-
Marcsello31
őstag
innen is meg máshonnan is.
a fórumon és egy emailes levelezésemkor, mert rá kérdeztem. De azt nem osztom meg ide mert láthatja, de asszem van nekik telefonszámuk meg emailjük is.
Az oldal alján van telefonszám meg emailcím is, talán felveszik.
Én is beszélek velük majd ha aktuális lesz.
De előtte még megnézem egy 5gés routerrel hogy itthon elérhető e már,
nem rég voltak fejlesztések a tornyon, két csatorna 20mhzet kapott, plusz lett még egy.
össze tudom fogni jelenleg a B1 és a B20at. Egy jobb antennával meg egy távolibb one tornyot is elérek már. Na mindeg.
Viszont akkor jók az infóim. köszi.
"mobilról írtam". -
ACE-
addikt
Ennél az oldalnál van olyan opció is, hogy az one
Hálózatát használd, nálam is ez lesz majd a következő színt.
Már ha jók az infóim. A tarrkft elvileg az one hálozatán zümmög.
[link]
" Üzenetem nem reklám, csak tanács"Honnan az infó? A KÜF már csak One-os hálózattal megy, a régi Yettel-ek még élhetnek, de új szerződés nem köthető tudtommal...
-
Marcsello31
őstag
Ennél az oldalnál van olyan opció is, hogy az one
Hálózatát használd, nálam is ez lesz majd a következő színt.
Már ha jók az infóim. A tarrkft elvileg az one hálozatán zümmög.
[link]
" Üzenetem nem reklám, csak tanács" -
bul07
nagyúr
-
gabor9991
addikt
-
ben-ga
tag
Tudja esetleg valaki, hogy a 11 hónapos netfone hűség 2 hónap után
milyen kártérítéssel mondható föl? -
yanna
addikt
-
Csakén
csendes tag
Sziasztok! Saját névre szóló, megbízható flottát keresek magánszemélyként. Igényem: korlátlan beszéd és minimum 10 GB net. Várom a privát ajánlatokat! Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
-
gabor9991
addikt
-
4Grider
félisten
Ahol dolgozok elméletileg Telekom Yettel egy tornyot használ, legnagyobb sebesség amit mértem Telekom és Yettel esetén is ilyen 25 körül, na ez csúcs időben lemegy 1-2 környékére. One az tud ilyen 40-et, csúcs időben még talán párszor mértem 3-4 alatt.
Én szeretem a sms használni. És amúgy is a Üzenetek alkalmazást használom sms-re, próbáltam a Google Messaget de nem jött be.
Meg öcsém mobilja napközben ritkán lóg az interneten legtöbb sms neki megy.A Google messages is egy sms küldő/fogadó app. Én pont olyan sms-küldő alkalmazásnak látom, mint bármelyik másikat. És nem szívatod a túlsó felet akinek esetleg RCS képes a telefonja és az sms appja, hogy drága sms-ben kelljen válaszolnia. Ráadásul az RCS képet/hangot/fájlt is tartalmazhat, a hossza pedig jó ég tudja mekkora lehet. És nem fizetsz érte senkinek, max. a mobilnetedet/wifi fogyasztja.
-
bul07
nagyúr
auchan csomagban vehető plusz sms csomag, bár hogy megéri-e azt te tudod. Ha tényleg felhasználod, akkor talán azzal már elfogadható a költségkeret.
Látatlanban, alapos tesztelés nélkül egyébként is inkább a yettel net ajánlható. A családban van mindhárom szolgáltató és volt már valóban amikor jártunk az országban, hogy a one volt a legjobb ott, de az ilyen helyek elég ritkák.
Ahol dolgozok elméletileg Telekom Yettel egy tornyot használ, legnagyobb sebesség amit mértem Telekom és Yettel esetén is ilyen 25 körül, na ez csúcs időben lemegy 1-2 környékére. One az tud ilyen 40-et, csúcs időben még talán párszor mértem 3-4 alatt.
Én szeretem a sms használni. És amúgy is a Üzenetek alkalmazást használom sms-re, próbáltam a Google Messaget de nem jött be.
Meg öcsém mobilja napközben ritkán lóg az interneten legtöbb sms neki megy. -
4Grider
félisten
Próbálj a túlsó oldallal egyeztetni, hogy állítsa be a Google Messagesben az RCS-t. Mivel az sms lassan már a legdrágább szolgáltatás, miközben a legkevesebb hálózati erőforrásra van szüksége, célszerű kiváltani. Persze net nélküli butatelefonokon, illetve nem telekomos szifonokon nem megy az RCS, de ezeket kivéve mindenhol elérhető.
-
Baltazár123
őstag
auchan csomagban vehető plusz sms csomag, bár hogy megéri-e azt te tudod. Ha tényleg felhasználod, akkor talán azzal már elfogadható a költségkeret.
Látatlanban, alapos tesztelés nélkül egyébként is inkább a yettel net ajánlható. A családban van mindhárom szolgáltató és volt már valóban amikor jártunk az országban, hogy a one volt a legjobb ott, de az ilyen helyek elég ritkák.
-
bul07
nagyúr
-
gabor9991
addikt
KÜF Netfone Aktív 275 (275p/20GB)
Mi van akkor ha elfogy az internet, lehet hozzá pluszba rendelni?
Mondjuk mobil alkalmazásban(Csak úgy, Debrecen Jégcsarnok melletti Lidl, Telekom Edge internet, One 4G, még jó hogy nem dobtam ki a One, sim-et, pedig csak már a havi ingyen 100MB van rajta)
Lehet
-
bul07
nagyúr
KÜF Netfone Aktív 275 (275p/20GB)
Mi van akkor ha elfogy az internet, lehet hozzá pluszba rendelni?
Mondjuk mobil alkalmazásban(Csak úgy, Debrecen Jégcsarnok melletti Lidl, Telekom Edge internet, One 4G, még jó hogy nem dobtam ki a One, sim-et, pedig csak már a havi ingyen 100MB van rajta)
-
qnadam
veterán
Hmm ...
Harminc százalékkal = 30 százalákkal = 30%kal
ad 1. Nem 30 százalákkal, hanem százalékkal. Ez ugyan csak elgépelés, de egy feddőző javításban akkor sem elegáns.ad 2. Nem 30%kal, hanem 30 %-kal. Mert nem írjuk egybe a százalékjelet a számmal. Valamint kell a kötőjel a rag előtt.
Si tacuisses ...
ha már itt vagyunk, nincs olyan szó, hogy "feddőző"

és de, a százalékjel szünet nélkül van a szám mellett, mértékegység előtt lenne szóköz. -
sifarr
senior tag
Hmm ...
ad 1. Nem 30 százalákkal, hanem százalékkal. Ez ugyan csak elgépelés, de egy feddőző javításban akkor sem elegáns.ad 2. Nem 30%kal, hanem 30 %-kal. Mert nem írjuk egybe a százalékjelet a számmal. Valamint kell a kötőjel a rag előtt.
Si tacuisses ...
-
bp15
tag
bocsi, tényleg no offense..de már annyira zavarja a szemem...4Grider is így írja..meg sokan mások.
A harminc százalékal, 30 százalékal, 30%al helytelen.Köszönöm, és még 1x elnézést kérek.
-
Mate
nagyúr
Nekem nem telefonos ügyintéző volt hanem a solymári auchan áruházban lévő yettel boltból hívtak. (Azt feltételezem hogy azért mert anno még a covid alatt kötöttem ott yettelt bár nem ezt a konkrét számot illetve tarifát)
A publikus díjból 30% kedvezményt adtak. Ez tavaly volt azóta már lehet hogy változhatott.Köszi! Engem is hívtak boltból is. Bemegyek majd rákérdezek.
-
pdr755
aktív tag
Használt egy ideig a családom otthonnetet tartalékként ami az én nevemen volt, némi meglepetésemre mobil előfizetésnél a 30%al csökkentett díjból a Full kedvezményt is levontak még.
Tehát akkor kombinálható volt a kettő gondolom most is. -
Marcsello31
őstag
Speciel én csak poénkodtam.
"Nem rosszindulatból
"
A flották jók lehetnek, de okosan ês ésszel kell velük bánni.
Nem minden az aminek látszik. -
qnadam
veterán
Nekem nem telefonos ügyintéző volt hanem a solymári auchan áruházban lévő yettel boltból hívtak. (Azt feltételezem hogy azért mert anno még a covid alatt kötöttem ott yettelt bár nem ezt a konkrét számot illetve tarifát)
A publikus díjból 30% kedvezményt adtak. Ez tavaly volt azóta már lehet hogy változhatott.amikor 1-2 hónapja felhívtak, akkor is 30%-ot ajánlottak, ami alig több, mint amit most fizetek.
meg is fogom nézni, hogy a vezetékes netet ha átviszem a yettelhez, olcsóbb lesz-e, mint a mostani one+küf. -
pdr755
aktív tag
A publikus díjból 30% kedvezményt adtak. Ez tavaly volt azóta már lehet hogy változhatott. -
4Grider
félisten
Miért kell mitbrille-t cikizni?
Régen a táblázatban szerepeltek a flották elérhetőségei is (pl. honlap), most nem. Igaz, rá lehet keresni a flották honlapjaira.
Ő lényegében segítséget kért. Annyit hibázott csak, hogy nem írta, melyik flottát választaná. Akkor lehetne konkrétabb segítséget adni.
De a cikizés akkor is méltánytalan.Mit javasolsz, hol tankoljak legközelebb? Még van kb. 200 km-re elegendő gázolaj, de Magyarországra már ne érek el vele...
Valószínűleg csak azért cikizik, mert van egy kérdése, ami értelmezhetetlen, mert a lényeget nem tartalmazza... -
sifarr
senior tag
Miért kell mitbrille-t cikizni?
Régen a táblázatban szerepeltek a flották elérhetőségei is (pl. honlap), most nem. Igaz, rá lehet keresni a flották honlapjaira.
Ő lényegében segítséget kért. Annyit hibázott csak, hogy nem írta, melyik flottát választaná. Akkor lehetne konkrétabb segítséget adni.
De a cikizés akkor is méltánytalan. -
Marcsello31
őstag
-
4Grider
félisten
-
yanna
addikt
-
mitbrille
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudom felvenni az kiszemelt flottával a kapcsolatot? Köszönöm a segítséget!
-
molnarasz
lelkes újonc
Nem adtál infót, itt a topikban nagy nehezen és végül vissza is mondtad.
Én normálisan kérdeztem privátban is, hogy ha már te kerestél fel, akkor miért nem írsz le olyan információkat, amit végül ide mégiscsak kiírtál. Nem is értem az egészet.
De nyilván velem van a baj, hogy nulla hozzászólásos 3 napos profilban nem bízok.
Szerintem ezt le is zárhatjuk, mint a flottát amit reklámoztál, felesleges róni a köröket.Te Excel táblázatot akartál tőlem, amit ezen a felületen nem tudok elküldeni. Mondtam az e-mail címet. Azt nem küldtél. Nem tudok neked a 0 kérdésre gondolatolvasással választ kreálni. Kérdeztem, hogy mire vagy kíváncsi, erre sem kaptam választ. Mire kellett volna válaszolnom? Amire tudtam, arra válaszoltam. Szerintem is lezárhatjuk, de a véleményem továbbra is az, hogy az a stílus, ahogy te kommunikáltál az nem korrekt. Magam részéről tényleg lezártam. Szia!
-
Varoz
addikt
A bizalom az döntés kérdése. Adtam infót. A Te döntésed, de én azt is írtam, hogy az a stílus, amiben Te írtál, számomra nem megfelelő. Rákérdeztem, hogy miért - amire Tőled válasz nem érkezett. Csak a tisztánlátás miatt. Nem szeretem, ha úgy ítélkezik valaki, hogy nem is ismer. De ugye a stílus maga az ember...
Azok, akik tudnak a sorok között olvasni, szerintem pontosan tudják, hogy mi történt. De szerintem Te is...Nem adtál infót, itt a topikban nagy nehezen és végül vissza is mondtad.
Én normálisan kérdeztem privátban is, hogy ha már te kerestél fel, akkor miért nem írsz le olyan információkat, amit végül ide mégiscsak kiírtál. Nem is értem az egészet.
De nyilván velem van a baj, hogy nulla hozzászólásos 3 napos profilban nem bízok.
Szerintem ezt le is zárhatjuk, mint a flottát amit reklámoztál, felesleges róni a köröket. -
molnarasz
lelkes újonc
A bizalom az döntés kérdése. Adtam infót. A Te döntésed, de én azt is írtam, hogy az a stílus, amiben Te írtál, számomra nem megfelelő. Rákérdeztem, hogy miért - amire Tőled válasz nem érkezett. Csak a tisztánlátás miatt. Nem szeretem, ha úgy ítélkezik valaki, hogy nem is ismer. De ugye a stílus maga az ember...
Azok, akik tudnak a sorok között olvasni, szerintem pontosan tudják, hogy mi történt. De szerintem Te is... -
Mate
nagyúr
Aki átment yenteles KÜF-ből publikusba, elégedett volt az ügyintézővel, az meg tudná adni az ügyintéző számát?
Meg akarom vele beszélni, hogy milyen ajánlatot tud adni, illetve miként tudnánk megoldani, hogy feleségem előfizetése is az én nevemre kerüljön.
-
Varoz
addikt
És akkor nem értetted, hogy miért nem bízok benned, hogy nulla profillal privátban keresel meg.

Ja igen, én sem értem miért került be az ajánlott flották közé, gyakorlatilag nulla információval. Szerencsére e-mailt én se küldtem. Hagyjuk már, aki itt nem tud infót adni, az felejtős. -
Postas99
őstag
-
qnadam
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy nem konkrétan ide tartozik a kérdés, de a külfölni esim témában félévente 1 bejegyzés van.
Észak-Makedóniába mennék és vásárolnék e-sim-net. A KUF oldalán van Balkán-i országokhoz tartozó e-sim.
A kérdésem ez lenne, hogy 5 napig használnám 10Gb-os feltöltéssel. Van-e bármilyen kisbetűs rész ami nincs igazán részletezve. Gondolok itt ilyenre pl: Napi Max 2Gb forgalom, utána lassítás.. a hálózati lefedettség egy rakás .... stb..
A kapcsolattartás a többikkel Viber és WhatsApp hívások lenne...
Ismerve a One-t, hogy az adatcsomag használat közben pofátlanul számolják fel az adatforgalmat, kell-e itt is ilyenre számolni és mondjuk a második napon elfogy az adatkeret holott egy yettel még azt mondaná hogy van még hátra 9Gb leforgalmazható adat.trip.com appban vannak egész olcsó csomagok.
amikor elfogyott az itthoni internetem, olcsóbb volt egy ilyen összeurópait venni, mint yettelnél bővíteni.szerk: bocs, ebben macedónia nincs benne, azt csak külön találtam drágábbat:
-
ACE-
addikt
És? Gondolom nem letöltögetni akar... még mindig olcsóbb mint a korlátos.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tanulságos volt.
-
SztiviVander
addikt
"Azert nem is ertettem hogy kerult be azonnal a valodi flottak koze, ugy hogy senki meg se tudja erositeni hogy egyaltalan letezik-e."
Összefoglalóból: Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
"Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba a többi mellé."Remek, de nem arrol szolt a dolog hogy ki hol hirdetheti a flottajat

-
Cyberbeni
addikt
Eleve bebombazott privatba mindenkit azzal a szoveggel hogy "Szia!
Olvastam, hogy érdeklődsz flotta iránt...", en itt reflexbol le is tiltottam. Egyreszt nem erdeklodtem, tehat ez minimum spam, masreszt a kinyitom a flottat es lehet csatlakozni meg a megspammelek mindenkit hogy csatlakozzon az nem ugyanaz. Szoval santit ez a sztori. Azert nem is ertettem hogy kerult be azonnal a valodi flottak koze, ugy hogy senki meg se tudja erositeni hogy egyaltalan letezik-e. Az nem erv mellette hogy egy friss reg bemond valamit."Azert nem is ertettem hogy kerult be azonnal a valodi flottak koze, ugy hogy senki meg se tudja erositeni hogy egyaltalan letezik-e."
Összefoglalóból: Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
"Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba a többi mellé." -
Postas99
őstag
-
SztiviVander
addikt
Eleve bebombazott privatba mindenkit azzal a szoveggel hogy "Szia!
Olvastam, hogy érdeklődsz flotta iránt...", en itt reflexbol le is tiltottam. Egyreszt nem erdeklodtem, tehat ez minimum spam, masreszt a kinyitom a flottat es lehet csatlakozni meg a megspammelek mindenkit hogy csatlakozzon az nem ugyanaz. Szoval santit ez a sztori. Azert nem is ertettem hogy kerult be azonnal a valodi flottak koze, ugy hogy senki meg se tudja erositeni hogy egyaltalan letezik-e. Az nem erv mellette hogy egy friss reg bemond valamit. -
Avayasoft
aktív tag
-
Baltazár123
őstag
A flotta nevére kerülő szám miatt amúgy se sok embert érdekelt volna. A sima netes csomagok viszont korrektek, ha mégis változik az álláspontotok, akkor lehet a jövőbe, pár év múlva érdekelhet engem. Egyelőre ahol vagyok, az megfelelő, egyik olcsóbb, mint nálatok, a másik drágább, kb egál most, de ha váltani akarok nagyobbra, akkor jöhetne szóba másik flotta.
Ha változik valami, majd jelezd.
-
yanna
addikt
-
molnarasz
lelkes újonc
Sziasztok!
A Flottánk azt a döntést hozta, hogy nem tud külsősöket befogadni. Köszönöm a megértést.
Üdv:
Árpád. -
4Grider
félisten
Részlet a Yesim oldaláról:
"To prevent network congestion, most mobile service providers implement a daily usage limit. Once this limit has been reached, your data speed will be reduced, or throttled." -
4Grider
félisten
Sziasztok!
Küffös Tarr mobil előfizetésem van korlátlan net és hívás amibe van 40GB Roaming. A Tarr ügyfélszolgált az alábbit írta nekem “Tájékoztatjuk, hogy az EU ban lehetőség van használni a mobil adatforgalmat a havidíj ellenében.beállítása mellett az APN beállítás is helyesen legyen beállítva. Minden olyan esetben, ha Ön az EU-n belül szeretné használni, de nem működik a 1223 telefonszámon CALL centerünkben történő hibabejelentést követően műszaki csoportunk segítséget tud nyújtani.
Azonban sajnos EU-n kívül jelenleg még nem használható a mobil adatforgalom. Törökország nem tagja az Európai Uniónak.” Küf oldalán az szerepel, hogy a Törökországba és Svájcba is felhasználható a 40GB adatkeret akkor most ez hogy is van? Köszönöm aki tud segíteni
Részlet a tarr ÁSZF-ből:
"1.zóna Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság,
Észtország, Finnország, Francia Guyana, Franciaország, Gibraltár, Görögország,
Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország,
Liechtenstein, Litvánia, Luxembourg, Málta, Moldova, Németország, Norvégia,
Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország,
Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna" -
axioma
veterán
-
ACE-
addikt
-
Postas99
őstag
Helló,
MK-val kapcsolatban van tapasztalatom, mert több kevesebb rendszerességgel kell v kellett járnom oda. Helyi A1 szolgáltatónak van feltöltő kártyája, azzal jársz a legjobban. A nagyobb városokban sok boltjuk van, arra nem emlékszem hogy a reptéren van e A1 kioszk, telekom van akkor akár köthetsz azt is bár nekem az A1 vált be (korábban olcsóbb volt mint a Telekom és többféle csomagot nyújtott)
Köszönöm az információt!
Autóval mennék MK-ba, így akár valami útközben helyen megveszem. Addig utána nézek, hol van valami bolt. -
Takato
csendes tag
Sziasztok!
Küffös Tarr mobil előfizetésem van korlátlan net és hívás amibe van 40GB Roaming. A Tarr ügyfélszolgált az alábbit írta nekem “Tájékoztatjuk, hogy az EU ban lehetőség van használni a mobil adatforgalmat a havidíj ellenében.beállítása mellett az APN beállítás is helyesen legyen beállítva. Minden olyan esetben, ha Ön az EU-n belül szeretné használni, de nem működik a 1223 telefonszámon CALL centerünkben történő hibabejelentést követően műszaki csoportunk segítséget tud nyújtani.
Azonban sajnos EU-n kívül jelenleg még nem használható a mobil adatforgalom. Törökország nem tagja az Európai Uniónak.” Küf oldalán az szerepel, hogy a Törökországba és Svájcba is felhasználható a 40GB adatkeret akkor most ez hogy is van? Köszönöm aki tud segíteni
-
pdr755
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem konkrétan ide tartozik a kérdés, de a külfölni esim témában félévente 1 bejegyzés van.
Észak-Makedóniába mennék és vásárolnék e-sim-net. A KUF oldalán van Balkán-i országokhoz tartozó e-sim.
A kérdésem ez lenne, hogy 5 napig használnám 10Gb-os feltöltéssel. Van-e bármilyen kisbetűs rész ami nincs igazán részletezve. Gondolok itt ilyenre pl: Napi Max 2Gb forgalom, utána lassítás.. a hálózati lefedettség egy rakás .... stb..
Ismerve a One-t, hogy az adatcsomag használat közben pofátlanul számolják fel az adatforgalmat, kell-e itt is ilyenre számolni és mondjuk a második napon elfogy az adatkeret holott egy yettel még azt mondaná hogy van még hátra 9Gb leforgalmazható adat.Helló,
MK-val kapcsolatban van tapasztalatom, mert több kevesebb rendszerességgel kell v kellett járnom oda. Helyi A1 szolgáltatónak van feltöltő kártyája, azzal jársz a legjobban. A nagyobb városokban sok boltjuk van, arra nem emlékszem hogy a reptéren van e A1 kioszk, telekom van akkor akár köthetsz azt is bár nekem az A1 vált be (korábban olcsóbb volt mint a Telekom és többféle csomagot nyújtott)
-
4Grider
félisten
Sziasztok!
Ismerve a One-t, hogy az adatcsomag használat közben pofátlanul számolják fel az adatforgalmat, kell-e itt is ilyenre számolni és mondjuk a második napon elfogy az adatkeret holott egy yettel még azt mondaná hogy van még hátra 9Gb leforgalmazható adat.Mindig van apró betűs rész, hiszen ezek az eSIM-ek jellemzően valami nagyobb társaságnak (pl. Holafly) a roaming-képes sim-jei. Nem feltétlenül a leggyorsabb helyi hálózatot és nem feltétlenül a helyben elérhető összest használják. Általában a fix mennyiséget tartalmazókat nem szokták korlátozni, hacsak kifejezetten nem írják, hogy max. x Mbps. A csomagkésésük nagy lehet. A balkánon kapható balkán roamingot tudó feltöltős sim-ek jobban ajánlottak. Elvileg a balkán jövő évtől csatlakozik az EU roaminghoz, utána szerencsére vége lesz ennek...
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Ismerve a One-t, hogy az adatcsomag használat közben pofátlanul számolják fel az adatforgalmat, kell-e itt is ilyenre számolni és mondjuk a második napon elfogy az adatkeret holott egy yettel még azt mondaná hogy van még hátra 9Gb leforgalmazható adat.helyi feltöltössel jobban járnál, ott nincs semmi hókusz-pókusz..
-
Postas99
őstag
Sziasztok!
Ismerve a One-t, hogy az adatcsomag használat közben pofátlanul számolják fel az adatforgalmat, kell-e itt is ilyenre számolni és mondjuk a második napon elfogy az adatkeret holott egy yettel még azt mondaná hogy van még hátra 9Gb leforgalmazható adat. -
adika4444
veterán
Szia!
Nálunk a tulajdonjoggal kapcsolatban semmi probléma nem volt eddig. Eddig csak be szerettek volna lépni, egy kilépő volt. Ott 8 munkanapon belül a saját nevére került a kártya. Persze megértem, ha valakit ez zavar. Nálunk ez egyenlőre így tud működni.
De van, a táblázatban alul a második lapfület kiválasztva tudod nézni a csak net, azaz adatkártya lehetőségeket.

Hali!
Köszönjük, hogy képviseled a flottát itt a fórumon és reagálsz a felmerülő kérdésekre!

Nem voltatok vegzálva a továbbszámlázós modell miatt? Erre idén nagyon rárepült az NMHH, meg hát gondolom a szolgáltatók sem kifejezetten érdekeltek ezekben a flottákban.
Az XXL 1TB-os csomagnál itt is nettó 10000 forint kerül kiszámlázásra, ha az adott számlázási ciklusban túllépi a felhasználó a terás forgalmat?
Rátok is érvényes az inflációkövető díjkorrekció?
A hang alapú két korlátlan netes csomag esetében az adatforgalom ténylegesen korlátlan, vagy napi 108GB után éjfélig megáll az adat?
-
Mate
nagyúr
Így nem furcsa. Úgy tudtam, hogy felszántják a flottákat, ahol nem közvetlenül a szolgáltatóval szerződik az ember. Így nekem nem opció a flotta.
-
Varoz
addikt
-
molnarasz
lelkes újonc
Mondjuk ez behatárolja a lehetőségeket, mert sokan ragaszkodnak a számukhoz. Én most pont így vagyok az előfizetésem egy flotta nevén van és hát lehet, hogy megy a lecsóba majd. A régi számomat kiraktam tkom feltöltősre és ennyi a megoldás. Az új számomat meg tanulja a rokonság, de a megszokott számon is elérnek, csak hogy ne ismeretlen szám legyen, betanítottam őket
Csak adatkártyáitok is vannak? Többen kerestek ilyesmit az utóbbi időkben, adatmegosztóval. A táblázatban nincs benne a csak net.
A dijcsomag fel-le váltás hasznos találmány, azt nagyon szerettem a küfnél.
Szia!
Nálunk a tulajdonjoggal kapcsolatban semmi probléma nem volt eddig. Eddig csak be szerettek volna lépni, egy kilépő volt. Ott 8 munkanapon belül a saját nevére került a kártya. Persze megértem, ha valakit ez zavar. Nálunk ez egyenlőre így tud működni.
De van, a táblázatban alul a második lapfület kiválasztva tudod nézni a csak net, azaz adatkártya lehetőségeket.

-
Baltazár123
őstag
Mondjuk ez behatárolja a lehetőségeket, mert sokan ragaszkodnak a számukhoz. Én most pont így vagyok az előfizetésem egy flotta nevén van és hát lehet, hogy megy a lecsóba majd. A régi számomat kiraktam tkom feltöltősre és ennyi a megoldás. Az új számomat meg tanulja a rokonság, de a megszokott számon is elérnek, csak hogy ne ismeretlen szám legyen, betanítottam őket
Csak adatkártyáitok is vannak? Többen kerestek ilyesmit az utóbbi időkben, adatmegosztóval. A táblázatban nincs benne a csak net.
A dijcsomag fel-le váltás hasznos találmány, azt nagyon szerettem a küfnél.
-
molnarasz
lelkes újonc
-
molnarasz
lelkes újonc
Valóban Google első találat. Épp ezért mondtam, hogy megtévesztő a név, mert a kedvező üzleti flottából lett kedvező flotta. Ez pedig kedvező mobil flotta néven fut. A két flottának semmi köze egymáshoz. Erről az új yetteles flottáról én az égvilágon semmit nem találtam, csak annyit, hogy több ponton furcsa az ajánlatuk.
Kedves Mate!
Miben furcsa az ajánlat? Mi egy családi-baráti egyesületi flotta vagyunk, aki szeretne hozzánk csatlakozni, most nyitottuk meg a lehetőséget.
Kérdezz és szívesen válaszolok legjobb tudásom szerint :) -
molnarasz
lelkes újonc
Szia!
Nincs honlapunk, hatodik éve létezik a flottánk és teljesen véletlen lett ez a nevünk, nem akartunk senki sem megtéveszteni. -
molnarasz
lelkes újonc
Szia!
Van opción, mert adott számlázási cikluson belül bármikor lehet díjcsomagot váltani felfele és lefele is a kedvezomobil@gmail.com címen. Minden munkanapi munkaidőben tudjuk intézni a Yettelnél.
Igen, lehet venni telefont agyösszegben bármikor, részletre pedig ha már legalább 1 éve flotta tag valaki és nem volt elmaradt számlabefizetése. Yettel vállalati árlista vonatkozik ránk.
De elírás volt, a korlátlan nethez és az adatkártyánál az XXL-1TB-os csomaghoz sajnos nincs lehetőség adatmegosztó kártyát rendelni. -
molnarasz
lelkes újonc
Ezekre a kérdésekre engem is érdekelnének a válaszok.
Közvetlen a szolgáltatóval szerződöm? Régi yetteles KÜF-ből, vagy Auchan flottából át lehet menni? E-mailen és telefonszámon túl esetleg honlapjuk van?Az árak nincsenek elírva?
Pl a korlátlan+korlátlan hogy lehet olcsóbb az alábbi 3 csomagnál:
200p + korlátlan; korlátlan + 50Gb; korlátlan + 100GB
Korlátlan kártyához is van adatmegosztó?
Szia!
Igen, át lehet jönni. Mi egy kis családi-baráti egyesületi flotta vagyunk és most döntöttünk úgy, hogy külsősöket is fogadunk, ha van rá igény. Nincs honlapunk. Szerintem az árak nincsenek elírva, köszönöm Dr. Bubónak a táblázatba való bekerülést.
Korlátlan kártyához nincs megosztó. -
molnarasz
lelkes újonc
-
Mate
nagyúr
Az biztos, hogy nem egy frissen létrejött dologról van szó. AZ 1 TB felett sarcolós XXL pár éve ment, talán tavaly óta újra korlátlan adatforgalom van az értékesített üzleti ÁSZF-ben. Ebből gondolom, hogy a flottával régebbi lehet a szerződés, mert az újakban nem jellemző az 1 terás csomag.
Nem írtam még az emailre. Egyelőre csak a táblazatból tudtam tájékozódni.
Valaki kapott már extra infót? Amennyiben nem publikus, pm-ben átdobhatná. -
adika4444
veterán
Valóban Google első találat. Épp ezért mondtam, hogy megtévesztő a név, mert a kedvező üzleti flottából lett kedvező flotta. Ez pedig kedvező mobil flotta néven fut. A két flottának semmi köze egymáshoz. Erről az új yetteles flottáról én az égvilágon semmit nem találtam, csak annyit, hogy több ponton furcsa az ajánlatuk.
Az biztos, hogy nem egy frissen létrejött dologról van szó. AZ 1 TB felett sarcolós XXL pár éve ment, talán tavaly óta újra korlátlan adatforgalom van az értékesített üzleti ÁSZF-ben. Ebből gondolom, hogy a flottával régebbi lehet a szerződés, mert az újakban nem jellemző az 1 terás csomag.
-
wolf88
aktív tag
Elnézést kérek,reggel volt még.....
-
arkone
aktív tag
Ezért érdekelne a fotó, mert annó amikor megkerestek yetteltől, hogy jajj megszűnt az a flotta és miután elhajtottam őket, hogy az lehet, hogy megszűnt, de a csomagom maradt és nem is akarok változtatni, hozzá ne nyúljanak a csomagomhoz, azóta nem kaptam semmi olyat, hogy ennyi és ennyi napom van, mert át fognak rakni.
-
snooze
veterán
-
Mate
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
69532 - 69401
69532 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- ASROCK H510 Pro BTC+ Intel H510 chipset - Számla / Garancia / Ingyenes GLS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi / 5G Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó ga
- Elgato HD60 Pro HDMI video capture kártya - Számla / Garancia / Ingyenes GLS

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
Nincs ehhez adatmegosztó és kooperálhatnál valakivel?

MADcat