- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Volt Credit Prime - os ként, lassan egy éve a Yettel - nél ragadtam három előfizetéssel.. Eddig nem volt semmi, 1-1 megkeresésen kívül. De megbeszéltük, hogy ha nem jobb nekem, akkor nem szeretnék tarifát váltani.
De az utóbbi héten, már többször is kerestek, hogy át kellene mennem egy lakossági csomagba.. Mire lehet számítani, meddig lehet kihúzni? -
Brain75
senior tag
Sziasztok. Olyan flottát keresek amiben korlátlan beszélgetés van itthon és EU-n belül, minimum 20gb adatforgalom vagy korlátlan, de itthon és külföldön is felhasználható, és yettel ha lehet. Jobb lenne ha az én nevemen futna a szerződés. Tud ilyet ajánlani valaki ?
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
mzso
veterán
válasz
zichie #65090 üzenetére
Hm. Akkor marad a pdf-re várás. Érdeklődtem megint.
Tavaly év elején gyakorlatilag azonnal küldte a válasszal együtt a pdf-eket. Vajon nagyon gáz lenne, ha nem reagálnának, ha az akkori űrlapot. Tök üres, minden adatot én adok meg a dátumot is.
(Mondjuk a percdíjban a fórumtársakra tudok csak hagyatkozni, mert azt a weboldalon titkolják) -
zichie
senior tag
(Az Agnatel-nek tudja valaki a flottakódját?)
Ezt valószínűleg csak ők tudják, ha egyáltalán van ilyen kódjuk. Én hiába használom a flottájukat, flottakódot nem kaptam, Yettel üzletben szerződtem. Létezhet olyan, hogy egy flottának nincs flotta kódja? KÜF-nek volt, amikor Yetteles volt? -
mzso
veterán
Nekem nem sikerült összehozni. Három böngészővel sem. Firefoxnál új profillal is próbálkoztam. De mindig visszadobott ugyanoda, üzenet nélkül.
Bah, mire leírom egyből random beenged... Akkor már látom mire gondoltál. Flexi Basic korlátlan beszéddel és adat/SMS nélkül. Meggondolandó.(Az Agnatel-nek tudja valaki a flottakódját?)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz
MolnárPéter #65082 üzenetére
Ezt ismerem, de pl aum kisebb összeget mondott korlátlan beszédre mint ami a cikkben lévő táblában van.
-
zichie
senior tag
Üzemel. Én már több, mint egy éve náluk vagyok. Saját néven van. A honlapjukon szereplő havi díj nálam 1 forinttal olcsóbb, azaz nem 3040, hanem csak 3039 HUF/hó, ennyit számláz a Yettel. A 200 perc után 6,4 HUF a percdíj, a 20 belföldi sms után 21,6 HUF az sms. Másodperc alapú a számlázás. Adatkeret elfogyása után lassítanak, ami 32kbps. Ezek le vannak írva, de gyakorlatban még nem teszteltem, mert egyik keretemet sem léptem túl.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Az Agnatel üzemel még? Az oldalukon lévő díjak érvényesek? Szuper 1-nél mennyi a percdíj?
Ami érdekes lenne:
- Szám saját néven
- Minél olcsóbb viszonylag sok telefonálást sok lebeszélhető perc és/vagy alacsony percdíj.
- 1-2 giga net legalább jó lenne, de nem létszükséglet.
- Létezik jobb az Auchan 5300 Ft-jánál jobb korlátlan ajánlat? (Létezik ez még? Nem látok semmit az Auchan oldalán)Ha valaki nem akar publikusan megosztani infót, esetleg súghatna privátban.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz
Drughi #65071 üzenetére
Keszuleknel nem fog valtozni mert ott arra a teljes idore kaptad meg olcsobban amig a huseget vallaltad, tehat mindegy mikor mondod fel. Tarifanal meg ha jol emlekszem 50e a kotber maximuma, de az forditva szamolodik mint ahogy gondolod (talan kevered a reszletfizetessel), nem csokken hanem emelkedik. Ha egy honapig veszed igenybe a huseg vallalasert kapott kedvezmenyes arat akkor biztos nem lesz 50e, de fel ev alatt mar siman elerheti. Onnantol viszont kevesebb nem lesz hiszen egyre tobb a kedvezmenyes aron kapott honapod. Ha korabban felmondod akkor az addig kapott osszes tarifakedvezmenyt vissza kell fizetni, de max 50e ft-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
A flottáknál a tarifahűség és a készülékhűség az hogy működik?
DPI flottásak vagyunk, de váltanék lassan, emiatt érdeklődtem, hogy jelenleg hogy alakulnak az előfizetéseim (3 db van a nevemen):
2024.06.12.-i állapot szerint:
A 20299xxx kötbére: 50.000FT tarifahűség és 26.000FT készülékhűség
A 20298yyy kötbére: 50.000FT tarifahűség és 29.000FT készülékhűség
2024.09.09. állapot szerint:
változatlan2025.01.20.-i állapot:
A 20299xxx kötbére: nincs hűség
A 20298yyy kötbére 79.000 FtNem kellene hónapról-hónapra arányosan csökkennie?
Tehát ha 1,5 év hűségidővel felmondom ugyanannyit kell fizetnem, mintha csak 1 hónap hűségidővel mondanám fel? -
Devil Smile
őstag
Köszi mindenkinek, utána nézek!!
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Julian86
kezdő
válasz
Viktor0610 #65064 üzenetére
Jaj ez a hülye autocorrect...
MOHOSZ akart lenni, sorry.
-
-
Julian86
kezdő
Melyik flotta most a legoptimálisabb ha mondjuk havi max 100 perc és 20-25 GB netre van szüksége az emberek?
A táblázat sajnos elég elavult.
Illetve tud valaki egy linket adni az aktuális nőhöz tarifákra, csak régieket találtam.
Köszi -
trec12
addikt
válasz
martongunar #65059 üzenetére
Nem kicsit. Ha jó nekik a One hálózat a Netfone pl. sokkal kedvezőbb ilyen adat mennyiség igénnyel...
[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
válasz
Devil Smile #65055 üzenetére
Auchan flotta. Korlátlan beszéd+6GB.+50sms 5271ft.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
trec12
addikt
válasz
Devil Smile #65055 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok!
Feleségemmel flottát keresünk, én eddig Telekomos voltam, sima, magán előfizetés korlátlan beszélgetés, és 4giga net. Feleségem Vodás, korlátlan beszélgetés és (ha jól rémlik) korlátlan net. Szeretnénk csökkenteni a kiadást, mert jelenlen kb 25e/hó a 2 számla, és nekem mostanában meló miatt elég szűk a net keret, így keresnénk olyan flottát (számhordozással) ami korlátlan beszélgetést és legalább 30-50GB netet tartalmaz megfelelő sebességgel... Néztem az összefoglalót, de most a nagy ONE létrejötte miatt nem tudom változott e valami?!?! Ahogy elnéztem az ajánlásokat, a havi számlát kb a felére csökkenthetnénk, részemről bajom nincs a T hálózattal, feleségemnek meg mind1, ha úgy van, eljön a Vodától (One).
Privátban is szívesen fogadok ajánlást, tájékoztatót stb-tSteam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
kano
nagyúr
válasz
ggabor02 #65043 üzenetére
Amit linkelt a kolléga az ugye csak a platform előfizetési díj? Milyen a HW? Vagy rosszul értelmezem?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
8
senior tag
válasz
Cuncuska74 #65047 üzenetére
refomobil, református flotta
forensis (itt a flotta nevére kerül a szám)
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
csacsi67
addikt
válasz
Cuncuska74 #65047 üzenetére
Szia ami nagy nyilvános a horgászflotta más nem nagyon van ,vagy olyan cégnél dolgozol pl MÁV. Még az is ritka ahol nem a neveden marad a szám.
-
Cuncuska74
friss újonc
Sziasztok
Nekem most kellene segítség. Keresek kedvező Telekomos/30as/flottát, amibe magánszemély becsatlakozhat. Tud valaki segíteni - ötletelni?
-
TomPack
őstag
válasz
ggabor02 #65043 üzenetére
Most valamiért nem működik az online adategyeztetés (valószínűleg az átálláshoz lehet köze), így bementem egy One-üzletbe, ahol bruttó 5 másodperc volt az egész, csak a személyimet kérték el, a SIM-kártyám nem is volt ott a helyszínen.
Szóval ez is egy opció, ha nem tud SMS-t fogadni az eszköz!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
ggabor02
aktív tag
Ezek az akkuk nem sokáig bírják. Mindkét autómban 2017-2018 óta használok ilyen kínai nyomkövetőt, valamint ezek nagyobb fémdobozos elődjeit. Több ismerős is így járt. Mindegyik akku felpúposodott 1-2 éven belül. Találtam a fiókban eredeti Nokia BL-4B akkukat, azokat tettem bele, a mai napig mennek. Az idén ismét rájuk nézek, hogyan állnak.
One TUTI kártya havi 100 MB adatkerete bőven elég, nekem 25-30 MB a havi forgalom.
Az is az One mellett szól, hogy ott (az One fiókba belépés után) hitelesítő sms nélkül két kattintással tudod adategyeztetni. A Telekomnál ez a művelet egyre macerásabb. -
beers
addikt
válasz
martongunar #65037 üzenetére
Akkor majd beteszem egy tűzálló dobozba!
De már sok az off.....M&N
-
4Grider
nagyúr
válasz
smallmer #65038 üzenetére
A vonat egy farady kalitka. A Dunától nyugatra meg a Telekomnak van kevesebb bázisállomása. Akkor hogy lenne jobb lefedettsége? A Telekomnak ráadásul nincs korlátlan adatkártyája, sőt semmilyen adatkártyája sincs, mert csak hang célú csomagra aktivál adat opciót (korlátlant is). Tehát max. a vodával érdemes próbálkozni, hátha normálisabb lett mostanában a lefedettsége.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy yetteles korlátlan internet flottám van, ami kb. 6500 Ft havonta.
Van ennél valami jobb ajánlat mostanában? Gondolkodom, hogy áttérnék telekomra, hátha jobb a lefedettség. Sajnos a Győr-Budapest vonatvonalon nagyon gyért a hálózat. -
8
senior tag
ismerősömnek volt pontosan ilyen, benne evő akksi kb 6 hónap után felpúposodott
nem bírják ezek a hőmérséklet-ingadozásokat, rázkódást, autós igénybevételt(csak véletlenül vette észre persze, mert a műszerfalba tette be a kormányszerkezet mögé, és éppen cserélnie kellett az usb töltőt ami szintén oda volt beszerelve)
ha nem veszi észre, könnyen leéghetett volna az autója
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
Szia!
Szerintem a telekom domino sim éri meg a legjobban. 990 ft, ingyen kiszállítják, 2gb netet tartalmaz és 366 napig felhasználható. Én ilyet használok a webshopos rendelésekhez, ha lejár, jobban megéri másikat rendelni, mint töltögetni.
Amúgy melyik fajta autós nyomkövetőt használod? Én is gondolkodom ilyesmin.
-
8
senior tag
One feltöltős sim az ingyenes tuti csomaggal
Havi 100MB ingyen, éves adategyeztetéssel életben lehet tartani feltöltés nélkül52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
AnonymusX
senior tag
Szia!
Ilyet csak a Domino tud a Maraton net kiegészítővel. Illetve az alapból hozzáadott 2 GB is ugyanígy használható. Évente adatot kell egyeztetni, illetve pénzzel feltölteni (vagy évente rendelsz új kártyát és akkor 990-ért lesz 2 GB neted).
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
Sziasztok!
Autó nyomkövetőbe kellene nekem SIM, amire kellene mobil adat!
Valami feltöltős, 1-2 giga ami ameddig lefogy felhasználható!
KösziM&N
-
zoltaneger
junior tag
válasz
szucs.krisz #65027 üzenetére
Köszönöm szépen rendeződött, sikerült elintézni.
Viszont írok privit. -
szucs.krisz
tag
válasz
zoltaneger #65023 üzenetére
Szia,
írj nekem privátban egy hívószámot, és ránézek!
Azzal, hogy kikapcsolod egyébként a mobilon, természetesen a szolgáltatást nem tudod manipulálni. -
zzola
titán
válasz
zoltaneger #65025 üzenetére
Nem.
-
zzola
titán
válasz
zoltaneger #65023 üzenetére
1220 vagy személyesen.
-
zoltaneger
junior tag
BestFleet flottához csatlakoztam és véletlenül kikapcsoltam az internetet. Hogyan tudom ezt vissza aktiválni? Jelenleg csak a kedvezményes hangcsomagom aktív.
-
-
Sumptuous
senior tag
Küf 13GB-os csomagom van még. Jó régóta, de még soha nem fogyott el a 13 giga. Tegnap viszont sikerült kimerítenem. Ennek ellenére továbbra is van internet, és még csak lassítva sincs. (KB. Ennyi szokott lenni itt a sebesség mindig.) Ez így rendben van, vagy több idő kell neki? Természetesen netbővítő és semmi más nincs aktiválva. A vpn az adguard miatt van. Gondolom ahhoz semmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
Zssom
tag
Sziasztok.
Ezt a szöveget olvasom az Auchan flotta kapcsán, a Yettel oldalán a flotta flexi csomagok tájékoztatásában:
"4G/LTE hálózat 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Az aktuális hálózati lefedettségről a Szolgáltató honlapján és Értékesítési pontjain kapható tájékoztatás. A 4G/LTE hálózat használata során az sms küldés és -fogadás kiegészítő szolgáltatás nem vehető igénybe. A Mobil Internet tarifacsomagokkal elérhető becsült maximális sebesség 4G+/LTE Advanced hálózaton (le-és feltöltési irányban): 300/60 Mbit/s. Az előfizető által ténylegesen tapasztalt sebesség értékét, a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel, több körülmény egyidejűleg befolyásolja (pl. mobil-jelerősség, az adott területen egyidejűleg jelen lévő előfizetők száma, elérhető technológia, az előfizető által használt végberendezés típusa). Az egyéb szolgáltatásminőségi követelményekről és célértékekről bővebb tájékoztatás a Yettel.hu/aszf oldalon érhető el. Érvényes (-től): 2022.09.13. Yettel Magyarország Zrt. "
Ebben a szövegben a vastagon kiemelt rész, ami az sms-ekre vonatkozik, az még valami régi megmaradt szöveg lehet vajon, vagy ez ténylegesen nem működik 4G hálózaton?Köszönöm annak, aki rendelkezik erre vonatkozó infóval, ha válaszol.
Köszönettel
Zs.
-
zzola
titán
flottatelefon.hu (IT Services):
"A regisztráció és a megrendelések jelenleg ideiglenesen szünetelnek, mivel a Yettel lezárta az új ügyfelek regisztrációjának lehetőségét. Kérjük, próbálja meg később! Amennyiben a további értékesítés lehetősége megnyílik, a megadott email címen értesítjük."
-
kisuttoro
kezdő
Jól látom hogy svájc csak a one flottákban számít eu romaingnak? yettelnél meg a telekomnál feláras?
-
-
válasz
csacsi67 #65000 üzenetére
teljesen mindegy, mit ír irányítószámra, mert tarr nincs nálam, a tamanet meg telekom üvegszálon szolgáltat, ami viszont van.
de egyébként mindegy is, nem tűnik komoly cégnek, annyival meg biztos nem lesz olcsóbb a mostani exdigi netnél, hogy szívesen kísérletezzek velük.
hanyas vagy, te disznó?
-
CP111
aktív tag
válasz
INGJOKE #64987 üzenetére
Nekem a 6. kerben a 4-ik emeleten 300 körül tudja csak lefele.
Pedig Xiaomi erős routerem van.*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
csacsi67
addikt
válasz
qnadam #64999 üzenetére
Hivd fel ezt a teloszámot itt talán igazat mondanak 06 20 389 5891 holnap 10 után hivhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest