Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Telekom
Igen, allitottam az apn...Most mar megy. Koszi !
*
Megy, belotte maganak mikor tokoltem veleDe ezt s em ertem, 10T L eseteben biztosan nem szorakoztam ezzel. Ezert is vakartam a fejem. Persze a halozatokat szoktam bogaraszni, de ebbe soha nem nyultam bele, eddig,.
-
Dnlla
friss újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma van egy hete, hogy megvettem a telefont (MediaMarkt vásárlás). Már nagyjából be is laktam, és eddig elégedett is vagyok vele, kivéve az üzemidőt. Szerintem nálam eddig nagyon gyenge, ugyanakkor ahogy máshol olvasom, messze jobbnak kellene lennie annál, amit nálam produkál.
Nem tudom, mi lehet a probléma. Sötét módban használom, általános felhasználás mellett, nem játszom rajta, kevés fényerővel. Ma reggel 9-kor 75%-kal vettem le a töltőről, most este negyed 8 van, és 30%-on áll. Mi merítheti ennyire? Vagy ez normális lenne? Az 5 éves Mi Note 10-em is jobb üzemidőt produkált. Jelenleg a HyperOS 3.0.4.0 verzióm van -
válasz
hmatthew19
üzenetére
Nem,itt vettem egy tagtól.
-
válasz
hmatthew19
üzenetére
Magyar
-
myckey
veterán
Ami a "mobilnetet" illeti...
Mi a banatot kell allitani, hogy ok legyen ? Valami szolgaltato vagy SIM beallitas ez is, akar az a b.... hszam kijelzes ?
Egyelore zero a mobilnetem, hiaba kapcsolom be.
Mit baxok el ? Kapasbol lovesem sincs, lusta vagyok keresni
-
5perce jött egy frissítés.
-
Susana
tag
Sziasztot!
Ezzel a telóval lehet olyan 3D képet szerkeszteni? Amikor mozgatom a teló és abba az irányba mozog a kép is. Mit mikor a tárgy mögé lehet latni. iPhone tud ilyet zárképernyőn. -
Bertiee
senior tag
A dedikált Ai kamera gomb hová tűnt a 15T kamera appból? A 14T-nél van.
-
myckey
veterán
válasz
devergo74
üzenetére
En eleg faxan ( olcson ) kaptam kezhez, mer okoskodtak a Yettelnel egy masik ember kapcsan. De O is jol jart, mert modositottak a szerzodeset.
Nekem meg lett 117 ezerert 512 Gb 15T. Ebbe meg kijelzovedo uveget is raktak.
Ahogy irjak is, az a 164 Korrekt ezert a keszulekert ! HA megfelelo helyrol vetelezed.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi ettől tartottam én is jó lenne ha lehetne állítani/ alkalmazás a forgatást.
-
melodie
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A hivatalos ár 180 körül és igen egy kiválló telefon, semmi bajom vele, a virtuális közelségmérő nem mindenkinek jön be, de ezt leszámítva egy kiválló telefon. Van még egy Vivo X200Pro is mellette és nagyon megvagyok elégedve mindkettővel, pedig a Vivo lényegesen drágább(360.000/180.000)... [link]
[link] [link] [link] -
-
-
Azt ki lehet kapcsolni hogy hívás közben el fordítsa a képernyőt?
Néha ahogy tartom el fekszik a nézet és aztán úgy marad ha le is teszem. -
devergo74
újonc
Sziasztok!
Szerintetek a xiaomi 15 t 12/256 most 164e Ft megéri, ez valami akció? -
Bertiee
senior tag
Sziasztok! A 15t fényképezőgép beállítások között hol található az AI be illetve kikapcsolás lehetősége? A 14T-nél ahogy lehúzom a felső menüsort, ott van, ennél nincs.
Mindkettő hyperos 3
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megoldva!!
Újból visszaállítottam a gyári beállításokat és ott van az anomália. Ha a kezdeti beállításoknál kiválasztom a "Gombok" lehetőséget, akkor rossz! Viszont ha telepítésnél a "Kézmozdulatok"-at választom és majd csak után állok át a gombos vezérlésre akkor jó! Kétszer is kipróbáltam és ez a baj!! Csak nem hagyott nyugodni.
-
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De nem fura, hogy az előző 15T-m is ezt csinálja? Kettőből kettő szar?
-
-
-
Z.m.Z
aktív tag
[Videó] a problémáról.
-
Használ valaki még Nova Launchert? Belefutottam két rettentő idegesítő problémába. A Keep jegyzetek eddig, ha a mimden jegyzet widget volt kint, szépen görgethetőek voltak az ablakban. Na most ez nem működik, illetve az új jegyzet gomb ott van, de a direkt gombok (lista, hangjegyzet, fénykép, stb) gombok hiányoznak. A Google térkép widgettel ugyanez. A közeli helyeknél csak 4 gomb látszik, oszlopban, de 8 kellene, négyzetekben. Akárhogy méretezem, nem hoz megoldást.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szög gyári, tegnap bontottam ki a dobozból.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Poco F7 Utra-n sűrűn használtam is. Most a gyereknél van és hibátlan. És nekem se 15T-n se a 15T Pro--n nem működik, de csak a gombokkal, pedig minden beállítás ugyanaz. Baromi bosszantó, mert sűrűn kellene.
-
Z.m.Z
aktív tag
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hajszál pontosan így van beállítva! "Kézmozdulatok"-ra állítva megy, "Gombok"-ra állítva nem. Már volt visszaállítás is, én nem hajlandó.
-
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Idegállapotba kerültem maunika de tényleg!
Vettem egy 15T telefont, két hónapja és valamiért a "bekarikázással keresés" nem akart rajta működni. Aztán jött a 16-os droid és lám.... akkor se!! Annyi változott, hogy ha gesztusvezérlést használtam akkor működött, de ha gombokat, akkor nem! Azt hittem, hogy ez valami kitolás az olcsóbb modellekkel, úgyhogy tegnap vettem egy 15T Pro-t. Átköltözés után az első dolgom volt kipróbálni!! Ééééés....dettó! Ha gombokat állítok navigációra, ba.....ik működni. A gesztusvezérlést meg utálom. Tapasztalt valaki hasonlót? Vagy van arra esély, hogy kétszer is kifigok pont egy szart? Természetesen a beálítások rendben vannak. -
válasz
Merovingi201
üzenetére
Mik azok a negatívumok?
-
Merovingi201
csendes tag
Én most vettem egy 15T-t .
Eddig semmi panaszom nincsen rà. Pörög mint az atomóra.
Igaz most Motorolàról kicsit nehéz lesz visszaszokni , de màr most akadnak negativumok , de nem vészesek.
Összességében , elég jó , remélem vagy 4-5 évig kitart. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha nincs várakoztatás (és hangpostára átirányítás sincs bekapcsolva) akkor foglaltságjelzést kap a következő hívó
-
Nem elhiszem/nem hiszem el kérdés.

Ismerem a Yettel ilyen típusú működését.Lehet olyan beállítás, hogy ha nincs foglaltságjelzés, és nem aktív a hívásvárakoztatás, akkor ha egy aktív hívás közben érkezik egy újabb, akkor a hívó fél nem elérhető jelzést kap, ami félrevezető lehet.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
OK, akkor ne higyjétek el.
A hívásvárakoztatás pont erről szól, semmi másról. Ha van ilyen szolgáltatásod (és szerintem minden szolgáltatónál ingyenes) akkor nincs foglaltságjelzés, csak bekopogás. Ha ki/be kapcsolod a menüben, a telefon a szolgáltató felé küldi a kérést, ezért telik olyan sok időbe, nem helyi állítás. Régen ezt csak a *43#, #43# kódokkal lehetett végezni, egyszerűen ezeket vezették ki a menübe. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez lemaradt