Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#154547) lovi27 válasza partymaci (#154546) üzenetére


lovi27
addikt

Hálózati meghajtónak mondjuk veszel olyan külső HDD-t amin az USB mellett van LAN port is (kezeli az SMB protokollt), amit hálózati kábellel az otthoni hálózatra kötöd és azt csatolod fel a PC-re mint hálózati meghajtó. Na, de egy mobilt, amit viszel, hozol - lecsatlakozol, felcsatlakozol. Nem is madzagon, hanem éteren (wifin, néha mobilhálózaton) keresztül kötöd hozzá, és akkor már lesz biztonsági kérdés is amit szintén meg kell oldani!! Stb, stb.

Miért nem olyan megoldást keresel ami passzol a mobilitáshoz? Mobilról könnyen lehet kapcsolódni PC-hez. A szinkronizáló alkalmazások ezt alapból tudják, plusz még a leghasznosabb protokollokat is kezelik. Nem kell hozzájuk különösebb szaktudás, így hamar kivitelezhető a megoldás. Automatikusan szkenneli a szinkronizálandó mappát és ahogy a PC-vel azonos hálózatra kerül automatikusan leszinkronizálja. Te is hasonlót akarsz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.