KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Murphistic:] Chromecast Google TV-vel
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [laceszgamer:] Mit tud 50.000Ft ma és 10 éve?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Mobilalkalmazások » Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik (kiemelt téma)Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2020-11-22 21:19:46

LOGOUT.hu
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Swiftkey-ben ki lehet kapcsolni azt a funkciót, hogy szóközt nyomva ne javítsa át a szót arra, ami épp neki tetszik?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS.

zeon.hu
nagyúr
udv!
gmailhez van valami olyasmi olvasási visszajelzés, mint ami az asztali alkalmazáshoz lévő Streak-ben van?
?#@*&%!

batai15
nagyúr
Ide is írok hátha. power amp eq beállításban tudna valaki segíteni? lg g2 telóba wolfson van, és annyira nem tetszik ahogy szól a power amp.
eddig minden telómon baszus+ magas volt használva, de ideje lenne szerintem rendesen beállítani.
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

Bozek
nagyúr
Igen. Beállítások - Speciális - Szóköz kiegészítési mód: mindig szóközt illeszt be.

fdisk
őstag
Ez az akciós sygic most felkeltette az érdeklődésem.
Mennyire naprakész az adatbázisa?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤ Honor 8 32gb ¤¤¤

Flind
senior tag
Nekem 4.3"-ra engedni.
Nem tudom hogy alapból benne van-e, de menü -> add-ons -> és vagy ott van, vagy + jel, és onnan töltheted le. Tehát igen.
(#65998) w.miki: Én a Google fordítót használom.
(#66003) batai15: "de ideje lenne szerintem rendesen beállítani"
Akkor kapcsold ki az EQ-t! Na, az rendes lesz.
[ Szerkesztve ]

scream
veterán
Én még annó SGS-en ezzel használtam, szépen szólt vele, kb minden.
31: + 2
62: + 1
125: - 4
250: - 6
500: + 1
1K: - 3
2K: + 1
4K: - 4
8K: + 1
16K: + 3
Tone & Limit OFF
ELADÓ cuccaim - https://bit.ly/ph_scream

Debilon
őstag
általában negyed évente van térkép frissítés, mint a 3 betűsnél (legalábbis mintha régebben Q1, Q2 stb. volt a térkép fájlok neve)
Suzuki DL650 || life is shit || XBOX gamertag: Debilon || steam: Debilon || Huawei P Smart 2019

catroot
veterán
Megéri az árát, bár a hárombetűsnél (plusz maps) szvsz nem frissebb. Ennek ellenére hosszabb utak során simán használható.
"I live in the weak and the wounded, Doc."

batai15
nagyúr
Köszi!
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

Krystal_s
őstag
Fura, mert ha a Play áruházat indítom ott nem mutatja, de ha böngészőben keresem, akkor már látható.
Asus fonepad 7", vagy a Kitkat miatt?

Krystal_s
őstag
Az eszköz nem kompatibilis...
Akkor marad a sima. Talán az is jó.
[ Szerkesztve ]

tonyqa23
senior tag
Köszi!
Mostmár tényleg nem írja át a szavakat.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS.

Flind
senior tag
Érdekes. Nekem Android 4.4.4-en tökéletes. Lehet a proci miatt.

scream
veterán
Majd azért számolj be róla, hogy hogy tetszik, hangzik.
ELADÓ cuccaim - https://bit.ly/ph_scream

Krystal_s
őstag
Nem lett jó a sima változat sem. Egy idő után bárhova nyomtam, a felső sáv az értesítési terület alá csúszott és a működése sem tetszett. A benne lévő Adblocker pedig nem volt olyan hatékony, mint az ABP Easylist.
Viszont most is hiába töröltem minden nyomot, eltávolítás után meghagyott 3-4 mappát. (Képen a 2. ,3. ,4.)
Nem tudom mivel lehetne megnézni, hogy egy adott program pontosan miket hagy fent maga után.
Feltettem a CCleaner-t, de abban sem találtam olyan funkciót, hogy a már törölt elemek maradványait listázza. Név alapján meg annyira nem vagyok benne biztos.
Szóval úgy néz ki eddig marad a Firefox a lassúsága ellenére is (és a másik 2 előretelepített Crome, Asus).
Ami még zavar a Firefoxban és nem jöttem rá, hogy miért így jeleníti meg itt a fórumon a szöveget? Egyik nagyobb, másik kisebb...különböző méretű sorok a hírekben és a fórumokon is ilyen.
KÉP_1 és KÉP_2
[ Szerkesztve ]

törölt tag
Akkó Dolphin. Megtalálod benne, hogy miként lehet flash -re bírni KK alatt és van adblock is (meg még csomó addon). Beállítástól függően, kérdez letöltés előtt. Persze használhatsz letöltésvezérlőt is.

batai15
nagyúr
Nem rossz,de még finomítok rajta.

w.miki
addikt
köszi a szótár tippeket, én eddig csak ezt ismertem, offline-ból: AngolSzótár. Másik kérdés
GPS térkép program, szintén offline, horgászáshoz, mi ajánlott?
Az lenne a lényeg, hogy egy-egy pontot meg lehessen benne jelölni, és oda vissza tudjon navigálni.
Ha találunk egy jó horgászhelyet, azt be tudjuk jelölni, és el tudjuk menteni.
Úgy tudom, a mindent tudó IGO ilyet nem tud.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

fdisk
őstag
és catroot : Köszönöm.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤ Honor 8 32gb ¤¤¤

stigma
addikt
Sziasztok! az alábbi probléma jött elő ma reggel,ami szerintem egy egyszerű kattintással szerintem megodlható lenne, de nem találom hol lehet
Oppo Find 5 telefon 4.4-es Omni rommal flashelve és eddig ha a headset-em rádugram és zenét hallgattam vagy telóról vagy Spotify-ról, akkor automatukusan a hetseten szólt a zene, ma viszotn a telefon hangszoróján játszotta le. Ebben tudnátok segíteni?
A headset jó, azóta kipróbáltam más telóval, illetve rendesen bedugtama headsetet.
Omnirom elvekben hasonló mint a CM rom menüje és elemei.
(Találtam egy olyat hogy Hang/Headset és ott Disablere van állítva a headset, de ha Enable-re állítom és mellé kiválasztok bármilyen alkalmazást ami nzenéz hallgatnék, mindig a hangszoró az elsődleges lejátszó, nema headset, ami rá van dugva!)
Előre is köszi a segítséget!
....Oneplus 8 / Xiaomi Mi Pad 4...

fabicska
tag
Sziasztok.
Olyan programot keresek, amivel a legegyszerűbben elérhetem a windows-on megosztott mappáimat. Próbáltam 1-2 programot, de azok mind defektesek voltak (2-3 fájl után leállt, NAGYON lassú volt (otthoni hálózatban 20-50kb/s... magyarul még egy sima sori részt streamelni sem tudtam ), így ide jöttem hátha mondtok egy jót.
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!

fabicska
tag
Bocsi az új hsz-ért
Én az elejét módosítanám:
31 + 3
62 +2
125 + 2
250 +1
Kicsit teltebbek a hangok, és hangszórón is jól szól. Érdekes amúgy, mert a régi LG telefonomon a Dance preset pont jó volt a fülemnek + az AKG K313.
Most ZTE-vel és Sennheiserrel felgyújtja az agyam , helyette a lágy basszus-t használom, most ezt az új presetet is megpróbálom.
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!

batai15
nagyúr
De egy egység kb mennyi ?

ux1
addikt
Mi mennyi? Esetleg dB.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-

batai15
nagyúr
És azt irja jelenleg mennyi?mert nekem nem..

zeon.hu
nagyúr
a skálára gondol.
csúszka van, de nincs rajta skála, hogy tudja,mennyire van állítva.
?#@*&%!

fabicska
tag
0-hoz képest írtam, nem volt egyértelmű!
Na de a fő kérdésem az a windows mappa megosztás, és elérés

batai15
nagyúr
Pontosan!

haliho0
tag
TotalCommander + Lan plugin

Bferibörs
addikt
egy időben nekem a chrome csinálta ezt, nem tudom miért.
Huawei P30 Pro dual,Huawei P20 Pro dual, Huawei MediaPad T5, Lenovo P2 dual

zeon.hu
nagyúr
a 0 egyértelmű, de plusz/mínusz mennyi a max, hogy ahhoz képest lehessen állítani.
ha nincs beosztott skála, valamihez muszáj viszonyítani.
?#@*&%!

batai15
nagyúr
Na igen nem tudom mennyi a max..

fabicska
tag
oké, oké
Tessék:

raziel01
veterán

vadászcsiga
félisten
Cibnek csak ez a gagyi mobilcib oldala van? Nincs más lehetőség bankolni okos eszközön? Javat csak IE támogatja?
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/sniperstraps/

törölt tag
Nem. A Firefox is biztosan támogatja és sztem a Chrome is. Csak nem Androidon, mivel az Android nem támogatja. De még ez sem pontos, mert van olyan java összetevő, ami támogatott. A JRE viszont nem az.

vadászcsiga
félisten
Lényegre. Tehát csak windows?

Bozek
nagyúr
Solid Explorer, vagy a már említett Total Commander és LAN plugin. De szerintem még az ES is tudja.

saelin
veterán
Van aki használja az UC browser-t? Egyszerűen nem találom, hogy hol lehetne a user agent-et beállítani, így mindig mobil oldalakat akar betölteni... Régen be lehetett állítani...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

törölt tag
Lehet Linux is. A lényeg, hogy X86, vagy X64. Állítólag lehetséges ARM -re is, de én még nem láttam ilyen eszközön. De Androidon biztosan nem megy.
[ Szerkesztve ]

vadászcsiga
félisten
Nem semmi a cib. Mindez 2014-ben

Tosee
őstag
Üdv!
ES File Explorer File Manager
Régóta ezt használom, ez vált be a legjobban! Boldogul a windows hálózattal, plugin nélkül!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
A HD változatában simán a menü gomb, majd ott lesz a Request Desktop Site.

Krystal_s
őstag
Erre a kérdésemre senki nem tudna válaszolni? #66016
Ti nem szoktátok kitakarítani az eltávolított alkalmazások maradványait?
Nem a gyorsítótára gondolok, meg az általános üres mappákra, mert arra van elég sok app, hanem konkrétan, amikor letörlök/eltávolítok egy alkalmazást, akkor megmaradnak mappák, almappák pl a Maxthon, UC Browser maradványok a képen is jól láthatók.
Pár helyen írták ez nem Windows, itt nem marad szemét, de akkor most nálam miért?

batai15
nagyúr
na beállítottam a power amp-t és jól szól! köszi!
Más: tudnátok jó wallpaper és ringtone letöltő appot ami nem a zedge?

7Sony7
őstag
SDmaid tól még nem találtam jobbat, de az is hagy meg ilyeneket. Ha zavar, töröld ki manuálisan
(ex)Haier w910

Flind
senior tag
Sima változatban pedig: Menü -> Add-ons -> Speed Mode.
(Vagy hosszabban: Menü -> Settings -> Browsing Settings -> Website Preferences (UA).)

Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Kétkártyás telefonhoz keresnék tárcsázót.
Eddig Exdialert használtam (meg is vásároltam) egySIM-es készüléken.
A kétkártyás telefonomon az a problémám vele, hogy nem látom a bejövő hívásnál illetve a hívásnaplóban, hogy melyik számra jött a hívás, ezért keresnék másik, hasonlóan jó tárcsázó programot.
Gyárival pl. az a bajom, hogy nem lép ki a kezdőképernyőre hívás után.
Előre is köszönöm a segítséget
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Mobilalkalmazások » Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik (kiemelt téma)Téma tudnivalók
● tilos a warez!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell Latitude E6410, E6320, E5430, E5450, E6440, E7440, 6430u ultrabook /szép állapotok, jó akkuk
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett