Hirdetés
- A jó, a rossz és a csúf
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Asszociációs játék. :)
- Jéghorgászat
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11 24h2 upgrade/update mikrokód eltávolítás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Alpachino #30748 üzenetére
1. Nem olyan bonyolult ez, ráadásul annyi előnyei is van, hogy mindegy milyen üzemmódban lett a telepítő indítva, mindig a számára megfelelő partícióstílust hozza létre a telepítő automatikusan...
2. Sok értelmetlen dolog létezik, az egyik ilyen a W7-t UEFI-ben telepíteni(kivéve, ha muszáj, mert 2 terásnál nagyobb kapacitású a rendszermeghajtó, hisz ekkor kötelező)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Misi-67gyurc
csendes tag
válasz Alpachino #30741 üzenetére
Szia.
A leggyorsabb,és legegyszerűbb módja 1 átlag felhasználónak,..ha elindítod az XP ,vagy Vista telepítőt.
Eljutsz addig amíg a partíciót megcsinálja,vagy a gyorsformázás végéig,..és ott megszakítod a telepítést.
Ez után ,...ha kéznél van a megfelelő lemez,vagy penrdrive amiről szeretnél telepíteni ,...akkor nagy eséllyel sikerülni fog.
Fetéve,ha a BIOS-od UFEI módban van..és ezek az eszközök..(telepítő lemez,pendrive)is ehhez megfelelően van előkészítve/megírva.Misi-67
-
Maotun
őstag
Tisztlet és üdvözlet !segítséget szeretnék kérni!
Win 10 asztali ikonokat elrendezem ..... majd indul egy film TV.-n és ikonok upsz balra sorakoznak, vagy játék után kilépek és megint baloldalt az összes, (régi módi vagyok szeretem ha ott vannak a dolgok ahol én szeretném) random miért rendezi át?
Nagyon megköszönném a segítséget! -
Virtualbox-ban nem aktiválódik a W10. Ami logikus, hisz nem a D630-on fut, ahol aktiválva lett. A kérdés az, hogy a licence-et hogyan lehet átvinni a virtuális gépen futóra?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
-
demmer123
őstag
Mi volt ez a legutóbbi frissítés?Olyan volt mint ha újra telepítette volna magát.
-
Rimuru
veterán
Beallitom az auto bejelentkezest netplwiz-es megoldassal akkor lezart kepernyon alapertelmezetten jelszot ker, ezt meg lehet valtoztatni masra (pl pin)? (vagy masik megoldas auto bejelentkezesre ahol screenlock nem jelszot ker alapbol?)
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
ati888
senior tag
Hello!
Laptopon Win10 frissítés után a jelszó megadása után csak fekete kép jön be. A gép működik, mert a feladatkezelőt ctrl-alt-dellel el tudom indítani, az látszik is ablakban, de ha kilépek megint csak fekete képernyő. Mitől lehet ez?
Köszi
Ati
-
Maotun
őstag
30753 ra valaki!
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Adott egy gép, amin windows 10 x64 pro fut. Van benne egy Abit IL9 Pro alaplap, intel e7200 CPU és 4x1GB DDR2 RAM, BIOS a laphoz kiadott legfrissebb( 2007-es) . Tudom, hogy már elég régi a lap, de a BIOS felismeri a 4GB RAM-ot, de a windows azt írja, hogy telepített memória 4GB( 2.87GB felhasználható) . Itt a BIOS frissítés előtt 3.12 GB volt a felhasználható. Mi lehet a gond? A gép windows 7-ről lett frissítve windows 10-re.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Jazz
veterán
A classic shell setup telepítése nélkül, meglehet oldani valahogy a következő változtatásokat W10-be? (Csak ezen a pár dolgon kellene változtatni, és jó is lenne a start menü rendszer)
- tálca keresés: nem jegyzi meg az előzményeket, jegyezze meg valahogy.
- minden alkalmazás: ömlesztve vannak az "igazi programok" és a windows-os app vackok amiket el se lehet távolítani, mint pl.: xbox, ügyfélszolgálat, windows visszajelzés....
- - windwos-os app vackok eltávolítása vagy egy könyvtárba gyűjtése hogy ne zavarjon/foglalja a helyet
- - minden alkalmazás listájának ABC kategória betűinek eltávolítása
- - hozzáadott telepítési időrendbe szerint rendezni a minden programokat
- - a leggyakrabban használtak lista helyett egy testre szabott listát használni amit lehetne szerkeszteni (jelenleg ehhez a listához hozzáadni nem lehet csak elvenni)free your mind
-
bigrob
őstag
Üdv!
Felfrissítettem a win7-em, minden drivert updateltem DriverEasy programmal, de kb 5-10 percenként kapok egy pici laggot. Robothang és képfagyás kb fél-1 másodpercig tart. Az érdekes dolog, hogy akármit csinálok ez van, filmet nézek, swtorozok, youtubeozok, csgozok vagy rainbow sixezek.
Valaki találkozott már ezzel a hibával?Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
tomp
félisten
Milyen kedvesek ezek a microsoftos programozók. Eddig ha elfogyott a RAM akkor szimplán megfagyott a GUI majd bejött újra a fiók jelszó beírás kép.
Most a legutóbbi frissítéssel ha elfogy a RAM, akkor a rendszer kidobja a memóriából a GPU drivert+a legtöbb memóriát használó programot is kidobja emiatt az összeomlik. ahh köszi.
GPU(intel HD) driver nélkül 2 opciója van az embernek. Vagy reset(így minden egyéb dolgot bukja az ember) vagy ha szerencsés akkor van egy kiegészítő GPU amivel vissza lehet hozni az elsődlegesnek is a driverét.
Ez nálam úgy néz ki, hogy a laptop VGA és HDMI kimenetét a kiegészítő Nvidia GPU vezérli. HDMI-re rá kell kötnöm a tv-t így az Nvidia visszatölti az Intel HD drivert is mert nélküle nem tud üzemelni. Azaz megjelenik a tv-n a kép és rá 2-3mp-el a laptop kijelzőjén is.
Hát gratulálok... -
-
félisten
Van egy Vista-val előtelepített régi gép (nyilván OEM), amihez van telepítőlemez, meg a gép alján a COA matrica serial-al(az, hogy x86-os a Vista, meg hogy x64-es W10 lenne az mindegy, mert a kulcs között van átjárás x86 és x64 között).
Most vennének egy jóval újabb laptopot, amihez W10 driverek is vannak, támogatja a W10-t.
A kérdésem egyszerű: W10-t, tiszta telepítéssel be lehet-e aktiválni vele(természetesen a Vista-s régi masinán deaktiválva lenne a reg/kulcs, arra Linux menne)?UI: Kérem csak olyan írjon, aki ezt gyakorlatban már megtette, tehát nem puszta feltételezésen alapszik a válasz... Thx! (W10-el előtelepítve 115K alatt nem lehet jelenleg új lapost venni és ez nem fér bele az ügyfél által megadott pénzügyi keretbe(100K max és egy centtel sem több) , viszont ha megenné a Vista kulcsot a W10, akkor egy valamivel nagyobb teljesítményű lapos is beleférne és egy pl. Lenovo 100-nál azért nagyobb teljesítményű/kiépítettségű lapost tudnék berendelni gyorsan)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #30769 üzenetére
Nem lehet megoldani. Windows 7/8.x frissíthető 10-re, de a Vista nem.
Acer Aspire Switch 10 E / ASUS X553MA / HP Pavilion x2 / Lenovo Yoga / ASUS Transformer Book T100 van ennyiért kb.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Egy Windows 7-es laptopom van.
A régi gép HDD-jét szeretném majd áttenni.
Az lenne a kérdésem, hogy a mostani Win 7-ről frissítek, majd cserélem a HDD-t, akkor fel fogja ismerni, vagy a HDD is az azonosítás része.
Nem biztos, hogy maradna a Win 10 most még, ezért lenne jó pár újratelepítést megúszva még a mostani HDD-vel frissíteni, és megnézni minden megy -e aminek kell...Köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
Illetve az összefoglalo valami 10525 verzióról beszél.
Az ügyfélszolgálat meg 10.15-ről.
Most melyik mi? És melyik az újjabb? -
Blue Thunder
senior tag
Üdv!
Erre esetleg tud valaki érdemleges választ adni?
BIOS frissítés óta (tegnap),m csinált egy ilyet:Olvastam most egy két fórumot, már amennyire kivehető volt, hogy driver hiba is okozhatja...na már most...tegnap volt egy bios frissítés meg egy ati driver friss telepítése....én az utóbbira gondolok
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
félisten
válasz Neil Watts #30770 üzenetére
Kösz a választ!
Időközben sikerült "egyezkednem" az ügyféllel, így +20K-t még be tudott áldozni, ezért egy ASUS X552MJ-SX024T-t be tudtam rendelni ajándék egérrel meg ajándék lapos táskával (bár szerintem én rendeltem az utolsót, amihez ajándék volt még)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tomp
félisten
válasz E.Kaufmann #30768 üzenetére
Nem, ez a Microsoftnak ciki. Win7 alatt nem volt gond. 8.0-n sem. 8.1-en sem. Win10-en sem eddig. A legutóbbi kommunális frissítés óta műveli ezt ha túl mohó vagyok és elfogyasztom a 6GB RAM-ot.
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Van Acer Travelmate 8473 típusú notebook-om jogtiszta windows 7-el és a windows 10 upgrade gond nélkül lement. Windows 10 clean install-nál viszont lefagy közvetlenül az elején a fájlok másolásánál 0%-nál megáll (még a gpt particiót létrehozza és utána fagy ki). Valami megoldást tudnátok erre mondani, hogy hogy tudnám a clean installt megcsinálni?
-
netpeti98
addikt
válasz World-Soft #30772 üzenetére
Az összefoglaló elavult egy kicsit ami a build számokat illeti.
A legfrissebb mindenki számára elérhető build 10586 (ez a 1511-es kiadás).
az insiderek számára:
Slow ring: 10586
Fast ring 11082 -
miclucky
tag
sziasztok,
egy általános felhasználónak, hol tudok engedélyt adni a leállításra vagy alvásmódra?
(win7-ben aránylag könnyen megtaláltam...)OK, megvan.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
sziasztok,
win10-et telepítettem a gépemre nem olyan régen, de még nem vettem hozzá kulcsot. Olyan kérdésem lenne, hogy meddig tudom használni a gépet kulcs nélkül? Illetve amíg nem aktiválom, van e valamilyen hátrányom a hasznlatban?
-
devil-k
nagyúr
Tudnátok ajánlani olyan (tweak) programot vagy valamilyen más alternatívát, amivel minél jobban ki tudom belezni a Win10-t?
- mozi bolondéria -
-
AtaWrc
aktív tag
válasz Blue Thunder #30773 üzenetére
Hali
Nálam usb driver frissítés okozta ezt
Fatal1ty Z97X Killer deszkánál. -
vatomi
aktív tag
Ha valakinek nem fogadná el a Win10 a legális Win7-8 kódot, itt egy módszer, hogy frissítés nélkül menjen a tiszta telepítés. Tesztelve, működik. Bocsánat, ha már volt
-
Csuwee
csendes tag
Sziasztok
Kis érdekesség!
Bios látja összes vinyómat, eddig win 7 alatt patent volt minden, most frissitettem windows 10, belépek látja összes vinyómat, de csak kb 10 mp-ig aztán eltűnik!
ás ezután windowson belül nem is jelenik meg!
Ötlet?csuwee26@gmail.com / 06 30 55 150 55
-
World-Soft
senior tag
Valaki használ DaemonTools-t Win 10-ben. Az új verzió ami megy Win10 alatt,annál minden mountoláskor új meghajtót hoz létte. Erről hogy lehetne leszoktatni?
-
Blue Thunder
senior tag
válasz Csuwee #30787 üzenetére
Frissítettél vagy tiszta telepítést csináltál? Sajnos sok esetben nem mindegy....minden esetben tiszta telepítést szoktam csinálni/ajánlani....sajnos elég sok hiba akad ráfrissítés esetében
World-Soft
Én használok, bár nem a legújabb verziót, mert sajnos (lehet nem csak nálam), az új verziónál szinte egy esetben sem tudtam bemountolni a 2. vagy épp 3. lemezképet.[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
vatomi
aktív tag
válasz World-Soft #30788 üzenetére
Daemon tools Beállítások -> Általános-> Automatikus csatolás
Itt tudod kiválasztani
-
Csuwee
csendes tag
válasz Blue Thunder #30789 üzenetére
Frissítettem, de nem értem mert ha bejön akkor minden fasza, de 5-10 mp után meg szia , de csak 1 hdd vl csinálja
csuwee26@gmail.com / 06 30 55 150 55
-
Blue Thunder
senior tag
-
Csuwee
csendes tag
válasz Blue Thunder #30793 üzenetére
Néznék én is de azt sem látja , mondom olyan mintha nem is letézne utána, de biosban ott van
-
Blue Thunder
senior tag
válasz Csuwee #30794 üzenetére
Mi a konfigod?
Próba új telepítés...muszáj leszIlletve tégy még egy próbát --> Tálcán lent mappaikon (fájlkezelő) megnyitása --> "Ez a gép" jobb egérklik --> Kezelés (pajzsos ikon) --> lemezkezelés...na itt nézd meg mit lát...illetve csinálj képet mit mutat
[ Szerkesztve ]
-
Csuwee
csendes tag
válasz Blue Thunder #30795 üzenetére
Jah az lesz, már töltöm...
-
Werkly
őstag
Ha megvolt az upgrade 7-ről W10-re de új tiszta telepítést akarok? Honnan tölthetem le az X64 Home 10-est? Kösz!
-
-
S-IW
tag
-
tylerddd
veterán
Hol tudom megnézni, h milyen Win 10 verzió van egy gépen? Tehát hogy Home, Enterprise stb. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Warhammer 40,000 : Space Marine 2
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest