Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
Köszönöm, eljutottam már ide, le is szedtem a ms-paint-5.1.2600.5918-installer.exe installert, de azt írja ez az alkalmazás nem fut a gépemen. Viszont frissíteni meg nem tudok, mert már frissített.
Egy ép windows 10-ből magát az installert nem lehet kinyerni valahogy ? Mert valahogy felrakja, ha telepít az ember szűz rendszert, és ott megkéne lennie.
-
-
OldMike
őstag
-
-
vaakuum
addikt
Ez ok, de a linkelt oldal szerint az ip címem úgy kezdődik, hogy 176.63. ....
az ipconfig szerinti ipv4 meg majdnem ugyanaz, mint ami a yt videóban is van: 192.168. ....Szóval nekem ez a fura. Ugyan azokat az adatokat látom, mint a videóban, csak azt nem látom, amit meg a link szerinti oldal mond. Win 10 alatt az ipconfig nem tudja a tényleges címet?
-
vaakuum
addikt

Ha a futtatás parancshoz írom be az ipconfig /all parancsot, felvillant egy ablakot, de az azonnal el is tűnik.
Nyitottam adminisztrator powerShellt, és ott az ipconfig /all parancs kiad egy csomó mindent, de az a szám nincs ott, amit meg a linkre kattintva látok, mint elvileg az én saját ip címem
Vagy milyen sort kell nézni az ipconfig /all adatai között??Egy upc routerrel kapcsolódok a netre.
-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az ha jól tudom sosem működött a windows.old mappa esetén.