Hirdetés
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz dokee78 #20839 üzenetére
Lehet jelszót beállítani, a gépház - fiókok beállításainál. Most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni, de ott van valahol.Megelőztek.Nem, ez egyelőre ilyen ocsmány, de ha guglizol, van megoldás rá.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Döglött Róka
veterán
válasz dokee78 #20839 üzenetére
Helyi fioknal tudsz ugyanugy jelszot allitani netplwiz-el. Live account eseten meg a require sign in-t lehet allitani ha nem akarsz jelszavazni, igaz akko a boot-nal meg keri.
Feher keret alatt mit ertesz? Elso blikkre a shadows under windows-t kapcsolnam ki System - Advanced - Performance alatt.
@unravel: Nahat, most ujat irtal
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
djyuri
őstag
válasz dokee78 #25002 üzenetére
90%-ba ezzel játszanak mostanában...gondolom amint kijön az új NFS,akkor azzal lesz a gond...
Bár a farcry-t nem dobja ki és a WOT és társait sem.Sebességet nemigen néztük játék szintjén,mert van mindegyik esetben bőven hardver. Bár nem újak,de 3 évnél nem régebbi csúcsok.
Amúgy olyat találtam még futólag neten,hogy win7/8 mellé(második oprendszernek) kell tenni a 10-et...és akkor valahogy észreveszi,hogy a 10 is fent van..és akkor kevésbé ugat... Majd kipróbáltatom velük.
-
törölt tag
válasz dokee78 #25296 üzenetére
Elméletileg nem, viszont gyakorlatilag ha több hardvert cserél ki valaki egyszerre akkor lehetnek bibik.
HardverváltozásokHa jelentős hardverváltoztatást hajtott végre a számítógépen, például kicserélte a merevlemezt vagy az alaplapot, előfordulhat, hogy a Windows már nincs aktiválva a számítógépen. A számítógép aktiválásával kapcsolatos információ a termékaktiválással foglalkozó cikkben található.
(#25291) sh4d0w Frissíted win 10-re majd angol nyelvet töltesz le hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dokee78 #25301 üzenetére
A hivatalos álláspont szerint alaplap cserénél nem lesz aktivált utána, bár erre is volt már ellenpélda, hogy aktivált lett a Win utána is.
Szoftveresen a CPU csere nem hinném hogy bármit is befolyásolna, a VGA csere már macerásabb ha AMD<-> Nvidia cserebere van.[ Szerkesztve ]
-
-
csabi10
senior tag
-
addikt
válasz dokee78 #27028 üzenetére
A keresőbe beírod, hogy winver, majd a feljövő parancsot futtatod rendszergazdaként.
Másik megoldás:Vezérlőpult/Minden elem/Felügyeleti eszközök, és a felsorolásból elindítod a Rendszerinformációt."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
válasz dokee78 #27078 üzenetére
Akkor futtatásba: shell:startup, majd másold be a parancsikont, úgy is indítania kell.
gg72: Valami miatt zárolta, átlagban valamelyik alkalmazás miatt.
bzoley: De neked mégsem sikerült Ha hülyeséget írsz, akkor ne csodálkozz. A WU-nak semmi köze a fájljaidhoz, és főleg nem fogja kinyírni az explorert egy bizonyos fájl miatt.
-
pzstm
titán
válasz dokee78 #27108 üzenetére
Neeeeem! Soha, semmilyen konkrét dátum nem volt ígérve! Bár a normális dolgok is ugyanúgy terjednének a neten mint a hülyeség....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dokee78
félisten
válasz dokee78 #27841 üzenetére
A képes kérdésemre:
Korábban találtam egy leírást,amit parancssorba bemásolva eltávolított egy rakás nem használt dolgot ami szerintem most bezavar az áruháznak.
A leírásnál ott volt az is hogyan tudom vissza állítani,viszont nem találom a cikket.
Valaki emlékszik ilyen cikkre? -
törölt tag
válasz dokee78 #27863 üzenetére
Új felhasználó vagy alaphelyzetbe állítás megoldja, esetleg rendszergazdai Powershellbe:
Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}A netről szedett parancsokat (főleg, amikről nem is tudod, hogy mit miért tesznek) el kell felejteni, mert több kárt okoznak, mint hasznot.
ignisz: Ez nagyon jó, főleg, mert itt néhányan már temetik az appot.
A jogosultság hol van elállítva? A partíció/mappa tulajdonságainál a biztonság fülön kell állítani, vagy a fiókod típusát nézd meg (ha állítottál ott).
hdtomi: USB3 vagy 2 az, amibe dugod?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dokee78 #27876 üzenetére
Amire még írták, hogy működött (Powershellbe másold):
PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}"Vagy parancssorba:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /ScanhealthDISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Vagy visszaállítod alaphelyzetbe a rendszert.
-
törölt tag
válasz dokee78 #27975 üzenetére
Például itt van, de már mutattam ezt a parancsot. Miért nem reseteled inkább a rendszert? Egyáltalán hogy sikerült törölnöd a Store-t?
-
törölt tag
válasz dokee78 #27977 üzenetére
A képen a Store-ra nem ír hibát (ezeknél a parancsoknál nem feltétlenül gond, ha van hibaüzenet). Újra kéne telepíteni a programokat, de én más megoldást nem látok, már próbáltál mindent, aminek működnie kéne. Talán egy másik felhasználó is megoldaná, de ott is kéne pár dolgot telepíteni.
-
Dumi86
senior tag
válasz dokee78 #28632 üzenetére
Ezt hogy sikerült megvalósítanod? Jelenleg a régi MCT tölthető le hivatalosan,azzal pedig nem a TH2 jön le. Ma próbáltam ki.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest