Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31251) Yodamest


Yodamest
addikt

Sziasztok,

Olyan gondom lenne,hogy mióta win 10-et használok, filmek nézése vagy YT videók lejátszása közben időnként beakad a kép és a hang fél másodpercre, hallatszik egy ilyen drrrrrr (mint kékhalálozás előtt ami szokott lenni), de utána minden megy tovább gond nélkül.

Próbáltam utánanézni mi lehet ez, és úgy tűnik másoknál a qbittorrent csinálta. Én is ezt a klienst használom és érdekelne, hogy ez egy ismert hiba és tényleg a torrent okozhatja-e?

(#31252) Istju válasza Yodamest (#31251) üzenetére


Istju
senior tag

Szia.
Nekem is van hasonló hiba. Ha túl sok szálon seedelsz, töltesz le, akkor a merevlemez nem bírja követni az ide oda járatot:-) Ennél a Brrrr -nél az egyik procimagom teljesítménye egy pillanat alatt 100% ra ugrik. Több memória, illetve a memóriában létrehozott ramdisk cashe célból, szerintem orvosolhatja a problémát. Melyik klienst használod torrentezni?

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#31253) this is life válasza coco2 (#31200) üzenetére


this is life
Ármester

Win 7 utan jobban kezre all a w10 , kevesbe van kihegyezve tapicskolasra mint a w8.x volt , ezert desktopon konnyebb hasznalni, a gui-t megszokni se veszes, itthon ket eszkozon is hiba mentesen fut, furge , stabil, eddig kop kop meg vagyok elegedve vele . A w8.x szamomra nagyobb kin volt desktopon es tabon egyarant.
Ha appot fejlesztenek akkor w10 ala tennem es lehetoleg uwp app lenne

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#31254) MasterMark válasza cattus (#31242) üzenetére


MasterMark
titán

Nem.

Switch Tax

(#31255) Yodamest válasza Istju (#31252) üzenetére


Yodamest
addikt

Qbittorrent-et használok, ram az van 16GB a gépben szóval azzal nincs gond. De ahogy mondod is, valószínű ez a fel-le töltögetés okozhatja. (elég sok elem szokott lenni a listában) Ez még akkor a legkisebb baj, max kikapcsolom a torrentet.

(#31256) karldergroße válasza this is life (#31253) üzenetére


karldergroße
senior tag

Sajnos először nekem is ez volt a benyomásom, aztán jöttek a hibák sorban. A legutolsó éppen az, hogy a fájlkereső nem látja az összes fájlt, amelyek megfelelnek a keresési kritériumoknak minden szempontból. A hangot is furcsán kezeli, hiába dugom be a fülest, marad a hang a hagszórókon - mechanikusan kell átállítani minden esetben. Több kisebb-nagyobb bosszantó dolog van, és a lebutított felhasználói felület - sok helyütt keverve a régivel (Vezérlőpult) - egészen bizarr.

(#31257) Sándor -P20- válasza Istju (#31252) üzenetére


Sándor -P20-
senior tag

Szal sztem nem a torrent csinálja.
Én egy MODECOM Free Pc [link] HDMI sticken tolom most is a win 10-et, nemtom mennyi torrentel, és nincsenek ilyen gondjaim....

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

(#31258) vlevi válasza coco2 (#31200) üzenetére


vlevi
nagyúr

Szia!
Szükséges-e UWP alkalmazásokat fejlesztened?
Mert, ha hagyományos Win32 programokat írsz, akkor tökmindegy, hogy a három rendszer közül melyiket használod, azok egyformán futnak mindegyiken.
Ha az új felületben gondolkodsz, akkor én azt mondanám, hogy mindenképpen a 10-es. Mert a nyócasokat is nagyongyorsan át akarja terelni tizesre a Microsoft. Ami érthető is. A Win8 (8.1) alatt lévő Modern UI nem ugyanaz, mint az UWP, még akkor sem, ha a felhasználó számára a különbségek nem láthatóak. Mindenképpen az egységes (PC, tablet, telefon) platform a célja a Microsoftnak, ami érthető is.

A kérdés természetesen az (és erre nem tudom a választ), hogy a Win7, win8 használók áttérnek-e 10-re?
Másik nagy kérdés, hogy a Windows Phone 7-et, 8-at használók, akiknek a telefonja nem alkalmas a win10 futtatására, azok mit tesznek? megmaradnak a jelenlegi platormon, vesznek új Lumiát, esetleg almát, vagy ződrobotot?
Ezeket szerintem nem tudjuk előre megjósolni.

(#31259) this is life válasza karldergroße (#31256) üzenetére


this is life
Ármester

A laptopon a megjelenes ota w10 van, ott eddig semmi gond , tableten egy ket kulsos metro appal volt eddig gondom , ezt leszamitva semmi. De tab csak szuk egy honapja van . Olyan hibakba nem futottam bele eddig amit itt olvasni , nyomtato nyugok, beallitasok vissza allitasa automatikusan, wifi eldobas,random bekapcsolasok ejjel haromkor,alvobol visszateres na ezek nem jelentkeznek a keresoje pedig szerint ugy x@r ahogy van ... de ezt leszamitva nalam hasonloan stabil mint a win7 volt, s meg az eroforrasokkal is baratiabban banik. Kiveve ha updatel, mert akkor a laptop, de a tab is szinte lehal arra az idore.. A paranoid skizofren rendszer tenyleg nevetseges , de hatha gatyaba razzak azt is egyszer. Gondolom azert nem lett minden modern feluletu, hogy ne terjenek ki a hitukbol az uj userek.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#31260) netpeti98 válasza vlevi (#31258) üzenetére


netpeti98
addikt

A WP8(.1) Lumiák frissíthetőek lesznek 10-re.

[ Szerkesztve ]

(#31261) Armahun válasza Gyula84 (#31250) üzenetére


Armahun
addikt

Nem az.
Ha a tálcára kitett programon nyomsz esz jobbost, akkor ott egy listában előjön az adott program előzményei, hogy pl egy videó lejátszóval milyen filmeket néztél, vagy egy szövegszerkesztővel mely dokumentumokat nyitottad meg.
Ennek a listának a megjelenített hosszát szeretném megnövelni.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#31262) zozoka79 válasza SybenX (#31238) üzenetére


zozoka79
tag

:R Arni szintén

(#31263) Serious07


Serious07
csendes tag

Üdv mindenkinek!
egy problémám lenne amire választ szeretnék kapni, mert rohadtul idegesít már.
Hol is kezdjem? Vettem egy új gépet összerakott alkatrészekből aztán akkor még a nem a közel legjobbakat vettem így rávettem dolgokat a felsorolás a következő a mostani gépnél:
MSI H87-G41 PC Mate alaplap
Chieftec CTG-500-80P
Gforce MSI GTX 970 4 gb os videokártya
i7 4790 a cpu
és a problémám a következő lenne, hogy a hang megfagy 1mpre nem tudom miért , meg videolejátszásoknál néha fekete lesz a kép 1mpre, első sorban driver hibára gondoltam h ütközik mivel amd volt elötte de utána újra lett telepítve a gép és ugyanúgy megvolt persze játék közbe nem csinálja ezeket csak net meg filmezés közbe, aztán gyanakodtam h hátha a processzor gyenge mivel egy régebbi processzor volt (i3-4150) mielött megvettem ezt (ami elvileg a kártyát legjobban kihajtja) szóval megvettem egy jobb processzort és ugyanúgy megmaradtak a hibák aztán most már csak arra tudok gondolni hogy kevés a táp mert ugye hiába 500 W os kb 430 a tényleges és az összes gép ehet olyan 350W ot de ez a hiba továbbra is fentáll és nemtudom mi miatt van, valaki tud segíteni?
lehet h nekem van igazam és kevés a táp és egy 650W os kellene?

(#31264) old-dog válasza netpeti98 (#31260) üzenetére


old-dog
aktív tag

(#31265) Gyula84 válasza Armahun (#31261) üzenetére


Gyula84
veterán

ohh értem bocsi akkor :B

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#31266) Yodamest válasza Serious07 (#31263) üzenetére


Yodamest
addikt

Ugyanezt írtam én is pér hsz-el korábban! Torrent progit használsz?

(#31267) jeni válasza Serious07 (#31263) üzenetére


jeni
félisten

Hello

Vedd ki az MSi 970 VGA kártyát,és csak a lapról menjen a monitorod,úgyis van rajta 3 féle videó kimenet.
Ha akkor is előjön a hiba akkor nem a VGA kari a GOND,és nem a TÁP,mert az elég jó kis táp,ajánlottak közt van.

(#31268) Serious07 válasza Yodamest (#31266) üzenetére


Serious07
csendes tag

persze töltök fel le én is utorrentet 3.4.5
eddig nem volt hibám nekem se és nemtudom mi okozhatja ezt de most is nézem a mission inpossible legújabb részét és már vagy 5-6 szor beakadt kicsit a hang 1 óra alatt most akk a torrentek okozhatják? nem a kevés táp? vagy szarul van megcsinálva awin10 ezen része? mert a 8.1 enterpriseon ne mcsinálta ezt igaz más volt a videokártya meg a proci de nem okozhatta azt mert késöbb az újak megvételével is ez a probléma továbbra is fentállt

(#31269) spanglee001 válasza Serious07 (#31263) üzenetére


spanglee001
addikt

fentebb is ugyanezt írják ,és nálam is ez a gond :W
kicsit komolyabb gépem van mint a tied tápom 1200w chieftek nitro, tehát nem táp gond :(
fentebb a torrentre fogják rá talán amiatt, de nem ha kikapcsolom sem javul. hangkártya gondra is tippeltem, de nem hangkártya csere sem oldja meg :( elvileg van valami parancssor amit futtatni kell, hogy a proci órajele ne ugráljon vissza energiatakarékos módba ha kevés a használat, ez volt akinek segített, de nem találom már hol is van ez :W
8.1 nem volt hiba, 7 nél sem de a win10 valamiért nem akarja az igazságot, sokaknál van ez jelen sajna :W

[ Szerkesztve ]

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#31270) Yodamest válasza spanglee001 (#31269) üzenetére


Yodamest
addikt

Akkor nem a torrent? Akkor viszont a win 10 miatt van, mert 8.1-el nekem sem volt ez a problémám.

(#31271) koni016


koni016
tag

Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van mint serious07-nek.
Kb félóránként megakad a hang 1 másodpercre, amit állítólag az utorrent okoz, ígyhát letöröltem és eddig még nem jelentkezett ez a probléma.

Illetve a GIF képeknél kb 5 másodpercig fekete pixeles a kép, meg még néhány facebookos videónál. Elég idegesítő hogy mindig újrakell néznem főleg 9gag-en, mert ott a tartalom 70%-a mozgóképből áll XDD

Ezt mivel lehet orvosolni? a legújabb driver van fent de az az előttivel is ugyanazt csinálta. Illetve a másik gépemen most raktam újra a win7-et és először normálisan lejátszotta az összes mozgóképet, de miután lefrissítettem annál is elkezdte ezt a fekete pixeles mutatványt XD

(#31272) Serious07 válasza spanglee001 (#31269) üzenetére


Serious07
csendes tag

kicsit komolyabb?:D így is kurva sokba került a gép:D(nem sokak engedhetnek meg maguknak efféle vagy a tiedhez hasonló gépeket) mivel nem ezzel a cuccokkal kezdtem hanem régebbiekkel és azoknak is vannak áruk meg egy lcd tv-t is vettem monitornak meg új házat h a videokártya jobban beleférjen.
eleinte a gta V ultra futása miatt vettem meg ezeket , aztán a régi procival és az új kártáyval eltüntek az épületek nem tetszett neki egyes nvidia driverek aztán amióta megvettem az új procit azóta úgy fut minden játék mint az apjafasza,

most a hülye op rendszer miatt nem akarom újratelepíteni az egész gépet mert játék közbe nem csinál ilyet csak azon kívül és ugyanúgy fut a torrent miközbe játszom.
különböző játékokon mint pl a BF3 BF4 BFH Battlefront Gta V Batman arkham knight stb szóval tanácstalan vagyok mint páran még rajtam kívül. lehetséges h ezt a jövőben valahogy kijavítják? gondolom valami programozó vagy videoszerkesztő lehetsz

(#31273) spanglee001 válasza Serious07 (#31272) üzenetére


spanglee001
addikt

semmi olyasmi csak szeretek játszani :DDD

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#31274) zoltan6 válasza spanglee001 (#31269) üzenetére


zoltan6
őstag

a proci teljesítményét a vezérlőpultban lehet beállítani az energaigazdálkodásnál.

illetve a biosban is vannak processzor energiagazdálkodási beállítások :

"C3/C6/C7 State Support: a processzor energiagazdálkodási lehetőségeit itt aktiválhatjuk. Újdonság lehet a C6, azaz a Deep Power Down mód. A Nehalem processzorok újdonsága, hogy a nem használt részeket egyenként ki tudják kapcsolni, így a nem használt magokat is teljes mértékben kikapcsolhatjuk, illetve az ezekhez tartozó gyorsítótár is leállítható. A C6-hoz először a processzornak C4 állapotba kell kapcsolnia, majd onnan tud C6-ba továbbmenni."

[ Szerkesztve ]

(#31275) Serious07 válasza spanglee001 (#31269) üzenetére


Serious07
csendes tag

merő kérdésből mit futtatsz te hogy a gtaV nél is erősebbre van szükséged? pcre értem

(#31276) Istju válasza Yodamest (#31255) üzenetére


Istju
senior tag

Szia
Én is qbittorentet használok

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#31277) Yodamest válasza Istju (#31276) üzenetére


Yodamest
addikt

Valahogy éreztem :) Szerintem ezzel a progival lesz a gond. Azt kéne még megtudni, hogy aki mondjuk utorrentet használ annál is jelen van-e ez a beakadás.

(#31278) spanglee001 válasza Serious07 (#31275) üzenetére


spanglee001
addikt

wqhd ban tolom, és fix 144fpsre van szükségem :DDD

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#31279) Sándor -P20- válasza Yodamest (#31277) üzenetére


Sándor -P20-
senior tag

A válasz az 5letedre, mármint hogy nem-e a qbit csinálja a fesztivált, kicsit előbb (#31268) Serious07 megválaszolta, mert nála utorrentet 3.4.5 -nél is ugyanez a jelenég.
Lejátszót, kódek pack-ot, mit használtok?
Nálam VLC-vel hasonló volt a helyzet, de ott a filmeknél mindig ugyanott fordult elő. Tehát ha valahol megakadt, akkor visszatekerve később ugyanott ismét előjött a jelenség. MPC nem csinálja.

[ Szerkesztve ]

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

(#31280) petfoto válasza Istju (#31252) üzenetére


petfoto
tag

Nekem is van az 1mp-es akadás. Nem torrentezek(telepítve sincs ilyesmi) , csak egy videót néznék meg. 8GRam memória csak elég ehhez?

(#31281) vigyori78 válasza spanglee001 (#31278) üzenetére


vigyori78
őstag

Ha már játék :DDD

Serious07:
gtaV : van gépigénye de lassan már a fifáknak is akkora.
Star Wars Battlefront: na ennek már van ajánlott gépigénye.

MÁS:

Áruházból letöltött játékok és alkalmazások hova települnek, helye ? köszi.

[ Szerkesztve ]

(#31282) spanglee001 válasza Sándor -P20- (#31279) üzenetére


spanglee001
addikt

bsplayer és a saját maga által letöltött kodekek semmi egyéb. lehet ez is okozhatja akár a hibát, vagy az is hogy nincs egy digitális aláírással rendelkező driver a hangkártyához :F

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#31283) #93794560 válasza petfoto (#31280) üzenetére


#93794560
törölt tag

A Windows 10 rákfenéje a hangkártyák vezérlése. Elsőre ez a hangkártyagyártók hibájának tűnik, a nem megfelelő driver miatt. De túl sokan panaszkodnak világszerte hanghibákra 10-es alatt, hogy az már elgondolkodtató, valóban csak a driverekről van-e szó. Nálam is vannak hanghibák, de csak hangszórón jelentkeznek, fülhallgatón minden OK. Ez van.

[ Szerkesztve ]

(#31284) Serious07 válasza Sándor -P20- (#31279) üzenetére


Serious07
csendes tag

én is vlc-t használok a legfrissebbet, viszont a visszatekerésnél nem akad meg ott a film szóval ez kilőve

vigyori78 a battlefront is megy ultrán én magam állítottam be nem akad szóval elég lenne egy olyan gép ami nekem van nem kell ennél drágább nem a NASA-ra akarok betörni

(#31285) Misi-67gyurc válasza Yodamest (#31277) üzenetére


Misi-67gyurc
csendes tag

Szia.

Utorrent-et használok sok éve most a(3.4.5.),jelenleg win 10 alatt is.
Két gépen is, 1 asztali,és 1 lapos is megy szinte folyamatos üzemmódban...átlagosan 6-8 le/feltöltés megy /gépeken.
Még nem tapasztaltam ezt a leírt hibát.

Misi-67

(#31286) Yodamest válasza spanglee001 (#31282) üzenetére


Yodamest
addikt

Áh ez nem driver lesz. Köze sincs hozzá, hisz mindenkinél más torrent progival, más lejátszóval, más konfiogon is jelentkezik. Ez egyértelműen a win 10 hibája lesz szerintem.... ahogy többen is írtuk már 8 alatt nem volt semmi baj.

Most azért letesztelem, hogy kikapcsoltam a qbittorrentet aztán meglássuk mi lesz....

Misi-67gyurc az a 6-8 nem valami sok, lehet ilyen kis mennyiségnél még nem jelentkezik.

[ Szerkesztve ]

(#31287) spanglee001 válasza Yodamest (#31286) üzenetére


spanglee001
addikt

azért én reménykedem a driver hibában :DDD win 7 és 8 nál is voltak kissebb hangproblémáim, amivel együtt lehet élni, pl csak audiokiminet váltásnál 10 ből 4x nem engedte csak restart segített. de itt az akadások már nagyon idegesítőek :W

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#31288) Yodamest válasza spanglee001 (#31287) üzenetére


Yodamest
addikt

Kizárt, hogy driver mivel én több kimenetet is használok: alaplapi realtek hangkari, xonar essence stx II, hdmi kimenet. És leginkább a hdmi kimeneten jön elő nálam, ami meg nincs is összeköttetésben sem a realtek driverrel, sem a xonáréval. Nvidia driver pedig a legfrissebb.

(#31289) spanglee001 válasza Yodamest (#31288) üzenetére


spanglee001
addikt

és az alaplapinál gondolom ott minden okés csak ugye az nem az a minőség :F
belső csatolós kártyáknál jelentkezik inkább és usb-nél is, az asszony laptopján ott nincs gond :W
de ha a vga is produkálja akkor már nem tudom mit lehet tenni :F akkor lehet a windowsban kell valamit mókolni de mit? sokaknál van ez a probléma nemhiszem hogy nincs még rá megoldás :F

[ Szerkesztve ]

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#31290) Misi-67gyurc válasza Yodamest (#31286) üzenetére


Misi-67gyurc
csendes tag

Szia.

Csak 1 vélemény volt a részemről,gondoltam nem lesz perdöntő,de a "kis" vélemény is előbbre lendíthet.
:R

Misi-67

(#31291) brcz


brcz
tag

Helló, nálam is ez a hang/kép beakadás a probléma. Már 1 hete keresem rá a megoldást, sikertelenül. Tegnap kihúztam a netkábelt úgy használtam a gépet és nem jelentkezett az akadás probléma. Lehet csak mákom volt és úgy gondolta, hogy megtréfál a win10, de azért érdemes kipróbálni mert akkor le lehet szűkíteni a probléma forrását.

(#31292) Hunork válasza Yodamest (#31286) üzenetére


Hunork
veterán

Hali!

Nálam sincs ez a hiba, bár én konzekvensen a Utorrent 2.2.1 -et hazsnálom, és ez erősen javasolt is. Első, hogy a program NE frissítse magát automatikusan. :N
Másik: NV vezérlőpult: Videó beállítás, Videó színbeállítás - itt lehet matatni, hátha segít. Nekem nem ez, de hasonló problémára ez utóbbi volt a megoldás, csak át kellett állítanom Nvidia módra. :K

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#31293) valaki_xy


valaki_xy
tag

Üdv!

A laptopom bekapcsoláskor néha DCP_WATCHDOG_VIOLATION-al újraindul. Ez mitől lehet?

(#31294) A.C.E.


A.C.E.
aktív tag

A hangprobléma nálam is jelentkezett, ha a win médialejátszójával indítottam akármit, a realtek hangszórójel eltűnt a eszközkezelőből és nem találtam sehol, hang meg semmi.... a VLC-t állítottam be alapértelmezettként azóta minden ok. A grafikus akadásokra pedig (Radeon tulaj vagyok) a képkocka ütemezést kellett kikapcsolnom azóta hasít mint az állat.

F.P.S. FOREVER!

(#31295) spanglee001 válasza A.C.E. (#31294) üzenetére


spanglee001
addikt

nvidiám van a kép nem akad, a nagy update előtt az is akadt, de az már elmúlt, a hang viszont youtube alatt és online játék alatt akad, tehát net nélkül nem is tudnám tesztelni :F

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#31296) vlevi válasza vigyori78 (#31281) üzenetére


vlevi
nagyúr

Az alkalmazásbótbul letőtött appok alapesetben a felhasználói profil konyvtarba telepulnek. Van valahol eg, packages alkönyvtár, ott kell lennie. De a gépházban átállítható a telepítés helye.

(#31297) yankoo


yankoo
tag

Üdv!
Olyan problémám van, hogy a gépemmel az itthon lévő többi gép megosztását nem látom, viszont másik gépről látszanak az én megosztásaim. IP alapján sem tudok csatlakozni (pl total commanderből cd \\192.168.1.x paranccsal) más gépekhez itthon. Tűzfalak kilőve, vírusirtó minden gépen ugyan az (kivéve médialejátszó). Bnőm gépén a hálózat típusát (wifi) nyilvános hálózatba tette, az én gépemen magánhálózat. Próbáltam wifin is ott is eldobja a kapcsolatot. Bnőm gépéről pl simán betudok lépni az én gépem megosztásaiba és a médialejátszóra dugott HDD-re is. Regedittel kitöröltem a megjegyszett hálózat típusokat, amikor kapok IP-t a routertől meg is kérdezi, hogy szeretném-e, hogy más gépek lássák a megosztásaimat. Bnőm gépén és az én gépemen is ugyanazok a beállítások átnéztem mindent, valami mégis blokkolja, hogy én betudjak lépni pl. médialejátszóra. Mi blokkolhatja? Tartományok minden gépen ugyanazok, IP-t minden gépre MAC alapján oszt a router. Tűzfalat visszakapcsoltam, de persze a file és nyomtató megosztást átengedtem.

(#31298) nanus válasza cattus (#31242) üzenetére


nanus
senior tag

Nem jól látja ....888Mhz a ram nem 800(ráadásul a dual-channel-nek ehhez köze nincs ) , a proci 3.774 nem 3.4 :P

[ Szerkesztve ]

(#31299) #56474624


#56474624
törölt tag

Két pendrive-ra történő másolás egyidejűleg kb. 20-30 perc után nálam garantáltan megőrjíti a Windows 10-et (alaplapon különböző aljzatokba csatlakoznak, miután egyik usb3-as csatlakozó, másik usb2-es), a start menü nem jön be, és a pendrive-okat sem tudtam kiadni, az sem jött be. Kétszer próbáltam ki a dolgot, mintkétszer eljátszotta. Miközben az egész gép megterheltsége gyakorlatilag semmi volt. Ennyire hibátlan oprendszer csak ez a Windows 10. Hasonlót utoljára Windows 7-nél tapasztaltam, akkor egyetlen pendrive-ra történő másolás lassította be az egész rendszert közel 0 valós leterheltség mellett (ott viszont a másolás befejezése után megszűnt a probléma, és a szentséges start menüvel sem akadtak gondok), aztán 8.1-nél már ez nem volt. 10-nél sincs egy pendrive-nál, de kettőnél... :(((

[ Szerkesztve ]

(#31300) CirrMee válasza nanus (#31298) üzenetére


CirrMee
addikt

Vannak olyanok, akik ezt szeretik jól megmagyarázni. Mint a 3GHz -es 4 magos proci, ami szakértők szerint 12GHz -es ugye... :D

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.