Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Privbe adhatok linket ha gondolod, de előtte azért érdeklődnék, hogy milyen sávszéllel töltesz lefelé?
(Ahol melóztam, gyorsan feltoltam 5 perc alatt cluodba mindkét (x86/x64) ISO-t, de a cloud fiókom ingyenes, nem tudom hogy lefelé így mennyi a sávszél(most meg "süvítek hazafelé" itt csak max 5-10MBit/s van jelenleg, sosem próbáltam mennyivel megy a fiók amúgy maxon), de ha gondolod, megosztom a letöltési linket PRIVÁTBAN, hátha gyorsabb...)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Ezidáig nem volt időm alapjaiban vizsgálni a rendszert, de a 9926-ban még ott vannak azon "fájlok" és " nyomok" amik biztosan nem engednek update-elni véglegesre.
Holnap meg talán hétvégén már lesz időm(ha megint nem figyel be ilyen "gyorsan, de septiben" meló stb), hogy a kernelt megnézzem... Szvsz augusztus környékén fog megjelenni a szokásos 90 napos RC, amit majd valóban lehet véglegesre frissíteni(de 10-nél még ez sem biztos), de mint írtam ezidáig nem jutottam el a kernel-ig... (Mindig ott a "titok", legalábbis ezidáig mindig úgy volt)
A jelenlegi verziók pont azt a célt szolgálják, ami a neve, azaz TP, szóval senkit nem az érdekel(mármint hibák szempontjából), amikkel az átlag user-k előjönnek, mert a kernel-t meg úgy "általában" a rendszermagot tesztelik(bár ezzel Te nyilván tisztában is vagy)Az egyetlen dolog, amivel nem értek egyet az MS-el(de már 8.1-nél sem), hogy illet volna egy natív x64-es verziót készíteni, nem pedig töketlenkedni, hogy a 32 bites app-okat is tudja futtatni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Hali!
Egy "kis" progit fejlesztek egy ideje, igazából a PH!-s közösség számára elsősorban, SSDOK névvel.
Ezzel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget, mert csak ez miatt nem szívesen tenném fel a W10-t.Szóval a registry editorban kérném ellenőrizni egy kulcs értékét.
Az útvonal: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power
A kulcs: HibernateEnabledKérném a kulcs TÍPUSÁT és az ÉRTÉKÉT, de csak akkor, ha nem tiltottad le a hibernálást avagy nem módosítottál rajta, azaz csak akkor érdekel ha tiszta telepítést követően nem nyúltál a hibernáláshoz!!!
Előre is köszönöm, privátba küldhetitek az infót!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ignisz #27365 üzenetére
A képen látható helyről ki kell venni a pipát és egyből lehet válogatni a Nyelv, Kiadás és Architektúra közül.
-
félisten
válasz mokus1 #27430 üzenetére
Feltehetően telepítettél egy külön védelmi szoftvert. Ha igen, akkor az tiltja le szolgáltatás szinten a Defender-t, mert 2 valósidejű védelem nem egészséges.
-
félisten
válasz mokus1 #27435 üzenetére
Ez nem bekavarás, mert minden valamire való víruskergető kapásból "kilövi" a Defender-t, írtam miért.
(Amúgy meg otthoni felhasználói kategóriában egy igen gyenge védelem a Defender..)
Ha mégis "kísérletezgetnél", akkor WIN gomb+R, services.msc beír, enter, megjelenő listában duplaklikk a Windows Defender szolgáltatás-on és Indítás.
Ez viszont nem mindig járható út, mert a külön telepített védelmek erre is szoktak figyelni, úgyhogy nem biztos, hogy engedik elindítani...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz repvez #27445 üzenetére
Az új Media Creation Tool által letöltött ISO, a Home és a Pro változatot is tartalmazza.
(Ha az Architektúránál a MINDKETTŐ lehetőséget választod(így lehet kiválasztani), akkor a 32 és 64 bites Home és Pro változat közül választhatsz. Ekkor egy ~5,5GB méretű ISO jön létre)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ezt más is meg tudja erősíteni?
(Kérem, csak olyan emberke válaszoljon, aki ezt gyakorlatból tudja megerősíteni, nem pedig mert olvasta valahol stb. Most csak mobilneten férek hozzá a nethez, és nem akarok ~5,5GB-t eldurrantani a semmiért(mert pár hete leszedtem már egyszer az akkor még először, frissen kirakott 10586-t, de az sem telepítéskor nem fogadta el a W8 kulcsom, sem aktiválni nem tudtam vele!))[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mint írtam, nem fogadta el(bár külön nem írtam, de értelemszerűen tiszta telepítésről van/volt szó)...
Esetleg az AllInOne installer betegsége lehet(ett)?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Honkydoo #29773 üzenetére
Mindegyik USB porton próbáltad? Ha igen, akkor a BIOS-ban keress XHCI support opciót és tiltsd le (vagy ha meg le van tiltva, akkor engedélyezd), talán segít. Ha nem, akkor passz.
-
félisten
válasz Alpachino #30741 üzenetére
Vagy Legacy-ban indítsd a telepítést, vagy újra kell inicializálni a meghajtót(csak a partíciók törlése nem elég) és GPT partícióstílus/séma kell. Legegyszerűbb parancssorral, amit telepítőlemezről is indíthatsz (amikor bejön az első ablak, az a nyelvi beállítgatós, akkor SHIFT+F10), DISKPART és enter, aztán add ki az alábbi parancsokat:
LIST DISK
SELECT DISK X (ahol X a HDD-d sorszáma, amit a LIST DISK parancsnál látsz)
LIST DISK (ezt most csak azért használtam ismét, hogy lásd, hogy valóban a megfelelő eszköz lett-e kijelölve, egy csillag lesz a kijelölt eszköz előtt a listában)
CLEAN
EXITBezárhatod a parancssort, folytasd a telepítést (GPT esetén több segédpartíciót is létre fog hozni automatikusan az OS, de ez rendben is van.)
UI: Ne kapkodj a parancssorban a lemez kijelölésnél, biztosan azt jelöld ki, amit tényleg le akarsz teljesen gyalulni, mert a műveletek nem visszavonhatóak!
[ Módosította: radi8tor ]
-
félisten
válasz Alpachino #30748 üzenetére
1. Nem olyan bonyolult ez, ráadásul annyi előnyei is van, hogy mindegy milyen üzemmódban lett a telepítő indítva, mindig a számára megfelelő partícióstílust hozza létre a telepítő automatikusan...
2. Sok értelmetlen dolog létezik, az egyik ilyen a W7-t UEFI-ben telepíteni(kivéve, ha muszáj, mert 2 terásnál nagyobb kapacitású a rendszermeghajtó, hisz ekkor kötelező)
-
félisten
Van egy Vista-val előtelepített régi gép (nyilván OEM), amihez van telepítőlemez, meg a gép alján a COA matrica serial-al(az, hogy x86-os a Vista, meg hogy x64-es W10 lenne az mindegy, mert a kulcs között van átjárás x86 és x64 között).
Most vennének egy jóval újabb laptopot, amihez W10 driverek is vannak, támogatja a W10-t.
A kérdésem egyszerű: W10-t, tiszta telepítéssel be lehet-e aktiválni vele(természetesen a Vista-s régi masinán deaktiválva lenne a reg/kulcs, arra Linux menne)?UI: Kérem csak olyan írjon, aki ezt gyakorlatban már megtette, tehát nem puszta feltételezésen alapszik a válasz... Thx! (W10-el előtelepítve 115K alatt nem lehet jelenleg új lapost venni és ez nem fér bele az ügyfél által megadott pénzügyi keretbe(100K max és egy centtel sem több) , viszont ha megenné a Vista kulcsot a W10, akkor egy valamivel nagyobb teljesítményű lapos is beleférne és egy pl. Lenovo 100-nál azért nagyobb teljesítményű/kiépítettségű lapost tudnék berendelni gyorsan)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Neil Watts #30770 üzenetére
Kösz a választ!
Időközben sikerült "egyezkednem" az ügyféllel, így +20K-t még be tudott áldozni, ezért egy ASUS X552MJ-SX024T-t be tudtam rendelni ajándék egérrel meg ajándék lapos táskával (bár szerintem én rendeltem az utolsót, amihez ajándék volt még)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
válasz ignisz #35550 üzenetére
Először azt próbáld meg, amit írtam, azaz admin joggal futtasd az MCT-t (jobb egér -> futtatás rendszergazdaként). Ha nem lenne oké, akkor az Avira real time védelmét tiltsd le(tűzfalat(már ha van benne)) azt ne, esetleg csak a hordozható eszközök vizsgálatát.
-
félisten
Ez vélhetően az általad használt fájlkezelőnek a "hiányossága" avagy beállításának kérdése. Pl. Total Commander, Unreal Commander biztosan a saját ablakában jeleníti meg a hálózaton megosztott mappákat/fájlokat (hagyományos hálózati megosztás legyen, ne pedig otthoni csoport).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz David75 #35583 üzenetére
1 felhasználós, csak ha "32/64bit USB..." volt a megnevezése, akkor nem OEM kiszerelés, hanem a "dobozosnak" számít, azaz másik gépre átvihető, de az előző gépen deaktiválni kell a kulcsot.
-
félisten
"Én ezért nem használom a fastbootot, no meg azért sem, mert leálláskor hosszan ír az SSD-re."
A FastBoot az egy BIOS opció, nem ír semmit az SSD-re. Vélhetően a Fast Startup-al kevered(meg raidx is), ami meg az OS (W8 vagy újabb) szolgáltatása.
(Fastboot-nak mindegy a hideg- avagy meleg start, a Fast startup-nak nem, mert csak ki- és bekapcsolásra van kihatása, restart-ra semmi)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mert a gyors rendszerindítás/Fast Startup (ami nem a FastBoot), szükség van a hibernálás engedélyezésére.
Rendszergaza joggal futtasd a parancssort, majd add ki ezt a parancsot és gép restart.
powercfg -h onMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
Mondjuk a 8/8.1 akkor szokta ezt tipikusan eljátszani (hogy letölti a frissítéseket, telepíti, újraindítást kér, megpróbálja véglegesíteni a frissítéseket, majd kiírja, hogy sikertelen), amikor nincs beaktiválva...
Ha az a lapos 8.1-el volt/van előtelepítve, akkor nyilván be is van aktiválva, viszont ha nem eredeti az a 8.1, akkor meg no comment...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz koxaman #36305 üzenetére
Lehetséges, hogy Bing-el volt előtelepítve(pl Windows 8.1 with Bing), úgyhogy a sima 32-bites Home-al próbálkozz, vagy megeszi a kulcsot vagy nem (ha megeszi, azt már telepítés alatt tapasztalni fogod, ugyanis nem is kell neki megadni, automatikusan aktiválja magát)
-
félisten
%UserProfile%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\AC\MicrosoftEdge\User\Default\Favorites
(WIN gomb+R, bemásolod a fenti útvonalat és Enter)
A rejtett fájlok megjelenítését be kell kapcsolnod a Windows-ban előtteTC-ben is megkeresheted(ott is a rejtett fájlok megjelenítése legyen engedélyezve),
C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\AC\MicrosoftEdge\User\Default\Favorites[ Módosította: radi8tor ]
-
félisten
válasz hitman77 #36343 üzenetére
1. Nem írtad, ezért kérdem, hogy telepítés ideje alatt a HDD is csatlakoztatva volt?
Ha igen, akkor első körben húzd ki a HDD-t és csak az SSD maradjon és ellenőrizd, hogy elindul-e önmagában az SSD-ről a rendszer.2. A HDD egyben van particionálva(nem lett felosztva 2 vagy több részre, külön az OS-nek meg az adatoknak)?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz totyino77 #78340 üzenetére
Tiszta telepítés kell. Lehet, hogy Te nem látod, de előtte volt valami olyan info a HDD/SSD-n, ami ezt okozza. Amikor beboot-olsz a telepítőről (megfelelő üzemmódba), akkor a SHIFT+F10 után a DISKPART indításával le kell gyalulni a meghajtót(mármint azt, amire a W10 menne) ill. ne nagyon legyen más meghajtó csatlakoztatva a telepítés idejére. [2. ponttól]
Ha ugyanez lenne a szitu, akkor xar a gép/beállítás/telepítő....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz pendre54 #78345 üzenetére
Sajnos a Windows-ok hajlamosak arra, hogy kérdés nélkül a segédpartíciókat kihelyezik más meghajtókra (amik a telepítéskor csatlakoztatva voltak)
Ezt elkerülendő, le kell "gatterolni" az OS-nek szánt meghajtót ÉS telepítés idejére fizikailag le kell választani minden más meghajtót (értsd, minden más meghajtóról lehúzod az adatkábelt)
Egyébként telepítéskor, a W10 (is) érzékeli a kihelyezett partíciókat (vagy legalábbis megpróbálja) de azok már nem feltétlenül érvényesek...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz chef69 #92195 üzenetére
A W10 pakolta fel a drivert magától avagy Te telepítetted a gyári oldalról?
(W10-nek van olyan betegsége is, hogy pl egyes Intel WiFi-t automatikusan Broadcom Wifi-nek nézi és telepít drivert hozzá...Látszólag minden megy, csak épp nem lehet semmilyen wifi hálózathoz sem kapcsolódni...)
Ha a W10 pakolt fel valami magától, akkor mindenképp próbáld meg a gyári drivert (W8-as drivert meg szokta enni a W10 általában)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha vennél egy egeret, mert ezekkel a gesture-ökkel agyvérzést fog kapni szegény kölök.
(Bár ha megszokják az ujjai, akkor profi bábjátékos, sapkakötő vagy épp jeltolmács is lehet belőle)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
válasz yozsee11 #92811 üzenetére
Közröhej... (Ennyit arról, hogy hogy akarják kinyírni a 8-t(8.1-t is of course)
Férgek (w10 a nevük) olyan driverekhez sem tudnak adni supportot, amihez a W7 vagy az előtti is tudna (OS))
Menj fel a realtek oldalára, oszt ott van minden...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Saját fejlesztésű NAS-t kinyírta (Android, IOS, W8.1 kezeli) ez a xarkupac meg nem, de még oda is basz egyet(megvizsgáljuk, hogy ez direkt avagy sem. Ha igen (és nem kernel bug), akkor sokat keresek )....
W10 egy kalap xar, főleg a frissítése miatt(írtam cuccot, hogy BIZTOSAN ne frissítsen)
Ez utóbbi nem tudom, mennyire etikus, de ha lehet, akkor megosztom. (Többet nem fog frissíteni ez a xarkupac vagy csak azt, amit szeretnék )[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Dumi86 #93246 üzenetére
NAS.. Ugye felfogtad, hogy saját fejlesztés? Szvsz nem...
Általánosságban is elmondható, hogy egy xarkupac...
Ezzel csak a torrentbubusok, meg olyan emberkék nem értenek egyet, akik LOPJÁK az OS-t...
Hozzám hasonló "gentlemanusok", megvesszük, meg egyéb szoftvereket.. (pl Én RAD Studió-t)
Az nem 2 FT ám emberke... Instabil rendszeren nem lehet fejleszteni...Az, hogy neked nem megy egy játék, azt pont lexarom, és nem azért mert paraszt vagyok, hanem azért, mert 400000-ba kerül egy upgrade, csak azért, hogy W10 alatt legyen egy "Hello World" kód"
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Burki #106079 üzenetére
Ahogy előttem is már írta valaki, a nem megfelelő driver is bekeverhet, mert W10 alatt 22.3 vagy újabb driver kell. Nem írtad, hogy honnan és milyen verziójú driver-t telepítettél,ezért próbálkozz a legújabbal, hátha az segít: [Intel® Network Adapter Driver for Windows® 10]
-
félisten
válasz zonusz #106189 üzenetére
Legújabb BIOS, húzva semmi ne legyen. Ki kellene deríteni (úgy nagyjából), hogy W10 xarakodik avagy a vas.
Elsőre próbálj meg egy W8.1-t telepíteni, ha az felmegy, akkor W10, ha az sem, akkor a vassal van valami.
UI: remélem eredeti telepítő ISO, nem mindennel televágott hulladék...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz zonusz #106202 üzenetére
Hali!
Hát most jobban örültem volna, ha a W8.1 sem megy fel, de hát ez van...
Szóval akkor ezt kellene tenni (virtuálisan csak ezt tudom mondani, ha ott lennék, 5 perc osz't megy... )
0.-ik opció az, hogy telepítés idejére csak és kizárólag az egér, a billentyű, a kijelző legyen csatlakoztatva a lapos portjaira, az is USB 2.0 port-ra (semmi más USB-ken, FireWire-n, NAS, nyomtató, hangkari(usb-s értelem szerűen) stb stb) és NET se legyen (router/modem/MiFi stb stb lehúz)
Utólag majd visszadughatsz mindent, de van, amikor a W10 úgy véli, hogy felismer valamit, ahhoz telepíti a driver-t, csak amikor "élesíteni kellene", akkor megdöglik, mert xarul ismerte fel
1. Letöltöd ezt: MediaCreationTool1903.exe
2. Elindítod és letöltöd vele a legutolsó W10 ISO-t (1903), de úgy, hogy nem USB telepítőt hozol létre, hanem ISO-ként mented (ez FONTOS!!!) (kiválasztod a nyelvet, meg, hogy x64-es legyen)
3. Letöltöd a Rufus-t (portabele avagy telepítős verziót, azt rád bízom), és ezzel készítesz egy telepítő-médiát (pl. Pendrive-t stb stb)
4. Beboot-olsz erről a Pendrive-ról (ha UEFI módban van a BIOS, akkor UEFI: és pendrive neve, ha Legacy, akkor USB: Pendrive neve), amikor elérsz addig, hogy hova kellene telepíteni, akkor az ÖSSZES PARTÍCIÓT le kell törölni (W8.1 által létrehozott partíció nem játszik W10 esetén. Katt minden partícióra és TÖRLÉS, egy se maradjon, majd ÚJ opción katt (ekkor 3 partíció jön létre, a legnagyobb méretűre állj és TOVÁBB))Hát hirtelen ennyi, majd írj!
-
félisten
válasz Dinter #110721 üzenetére
BIOS-ban a Memória beállításoknál (Advanced/Memory Configuration) ellenőrizd a Memory Hole Remapping opciót, annak engedélyezve kell lennie.
-
félisten
válasz headhunter #110748 üzenetére
Hali!
Én csak úgy próbálok segíteni, amit/ahogy évek alatt tapasztaltam...(nem pont zen páros esetén (GT640+Sony Bravia) Talán segít...
1. Ne a HDMI+MHL portra kösd a HDMI kábelt, hanem sima HDMI feliratú portra a TV.-n avagy ha azon van, akkor meg az MHL-esre (tudom, hülyén hangzik, de már találkoztam ilyen faxsággal...)
2. Ha ezt az NVidia drivert a W10 rakta fel, akkor cseréld le a gyári NVidia driver-re avagy ha gyári Nvidia driver van fent, akkor eltávolítod(gyári nvidia driver újra elíndít és teljes eltávolítás) és a W10 által megtalált (Update-n) drivert rakd fel
3. a Sony Bravia által javasolt verziójú HDMI kábelt használd (pl ha HDMI 1.4, akkor azt)...
4. Töltsd le a TV-d felhasználói könyvét/nézd át full-ra a menüjét a beállítások tekintetében és próbálkozz (pl 1080P <>1080i stb stb(elnézést, ha ez egyértelmű számodra, de hát azért leírom)
5. A Sony TV-d honlapján nézz utána újabb Firmware-nek és telepítsd (de ezt csak tényleg végesetben és csak ha tudod, hogyan kell...)Remélem valamelyik(vagy több) megoldás segít...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz King Unique #112631 üzenetére
Nem, ebben is van Legacy Support.
-
félisten
válasz Piftuka #112713 üzenetére
Eszközök és nyomtatókban nem is kell feltétlenül, hogy látszódjon...
Dobj egy képet az eszközkezelőről, ahol kibontva legyen a DVD/CD-ROM meghajtók ill. az IDE ATA/ATAPI vezérlők csoport.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Trojka33 #112776 üzenetére
Milyen gépről is van szó? (Laptop esetén típus, asztali esetén alaplap pontos típusa)
W10 rakta fel ezt a driver-t avagy a Realtek oldaláról szedted le avagy a lapos/alaplap oldaláról?
Eszközkezelőben semmilyen eszköz előtt nincs "felkiáltójel" ?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
válasz Trojka33 #112786 üzenetére
1. Eszközkezelőben akkor nincs gond
2. W10 Kamera/Mikrofon hozzáférési engedélyei is be vannak kapcsolva/engedélyezve?(Áruházi és asztali alkalmazásokhoz egyaránt)
3. FF/Chrome-ban is meg vannak az engedélyek (kamera/miki)?
4. Gépházban, a be- és kimeneti eszközöknél is jó a beállítás, reagál a miki a hangra?
Ezekre gondolokSajnos, ha a 2./3./4. pontra igen a válaszod, akkor passzolom...
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz z123456789 #113227 üzenetére
Ha jól olvasom, akkor abban a masinában ATI X1300-as kari vagyon...
Esetleg próbálj meg INNEN vagy INNEN vagy INNEN valamit "varázsolni"...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest