Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) King Unique válasza premete (#1948) üzenetére


King Unique
titán

Nem vitték, ezt mire alapozod, voltak bőven eladások, v talán nem?
Vállalati felhasználás meg eleve más kategória, ott sokszor kivárnak, géppel együtt veszik OS-t, illetve akkor váltanak, ha indokolt. Fogják nyúzni több helyütt a 7-est, mert XP2 lett, de max még 5 évig, nem 10-ig... :) Home user esetét, akit sokszor Windows mítoszokkal, mendemondákkal, szomszéd Pistikékkel birka módjára lehet befolyásolni, meg jobb ha nem is ragozza az ember...Warezzal meg eleve nem lehet mit kezdeni, amíg hulladék torrent oldalakra felpakolnak mindent.
Linuxot meg inkább hagyjuk...egyes helyeken főleg ingyenessége, költségcsökkentés miatt van létjogosultsága, bár + költségek azért annál is felmerülhetnek. De amint pl. speciális szoftverek használatának igénye is felmerül, ott a harmatgyenge szoftveres támogatottsága miatt eleve szóba sem jöhet...
Szerintem nem rossz ez az új taskbar kereső, új értesítési központ is ok, jobb felső sarokban megjelenő üzenetek, pl. a hardver biztonságos leválasztásánál is tetszetős. Nem lesz ez rossz. Az, h egy pre alfa rendszernél, ami ráadásul még csak nem is hivatalos tesztverzió (9901), igazán nem kell meglepődni, ha egyes dolgok nem működnek megfelelően.
Már most nem kevesen előszeretettel és megelégedve pakolgatják fel otthonra elsődleges rendszernek ezt a tesztverziót (...), szal nem gondolom, h akkora nagy gond lenne, lesz majd vele. Marketing is is elég erős most a 10-es esetében és visszajelzések is többnyire pozitívak. Aki arra számít, h ez bukás lesz, nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, szerintem nem kicsit fog mellélőni... ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.