Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) King Unique válasza premete (#1948) üzenetére


King Unique
titán

Nem vitték, ezt mire alapozod, voltak bőven eladások, v talán nem?
Vállalati felhasználás meg eleve más kategória, ott sokszor kivárnak, géppel együtt veszik OS-t, illetve akkor váltanak, ha indokolt. Fogják nyúzni több helyütt a 7-est, mert XP2 lett, de max még 5 évig, nem 10-ig... :) Home user esetét, akit sokszor Windows mítoszokkal, mendemondákkal, szomszéd Pistikékkel birka módjára lehet befolyásolni, meg jobb ha nem is ragozza az ember...Warezzal meg eleve nem lehet mit kezdeni, amíg hulladék torrent oldalakra felpakolnak mindent.
Linuxot meg inkább hagyjuk...egyes helyeken főleg ingyenessége, költségcsökkentés miatt van létjogosultsága, bár + költségek azért annál is felmerülhetnek. De amint pl. speciális szoftverek használatának igénye is felmerül, ott a harmatgyenge szoftveres támogatottsága miatt eleve szóba sem jöhet...
Szerintem nem rossz ez az új taskbar kereső, új értesítési központ is ok, jobb felső sarokban megjelenő üzenetek, pl. a hardver biztonságos leválasztásánál is tetszetős. Nem lesz ez rossz. Az, h egy pre alfa rendszernél, ami ráadásul még csak nem is hivatalos tesztverzió (9901), igazán nem kell meglepődni, ha egyes dolgok nem működnek megfelelően.
Már most nem kevesen előszeretettel és megelégedve pakolgatják fel otthonra elsődleges rendszernek ezt a tesztverziót (...), szal nem gondolom, h akkora nagy gond lenne, lesz majd vele. Marketing is is elég erős most a 10-es esetében és visszajelzések is többnyire pozitívak. Aki arra számít, h ez bukás lesz, nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, szerintem nem kicsit fog mellélőni... ;)

[ Szerkesztve ]

(#1952) Taifa Díaz válasza King Unique (#1951) üzenetére


Taifa Díaz
őstag

Véleményed mellé megerősítésképpen írnám, hogy kb. egy vagy két héttel az első tesztverzió publikussá tétele után raktam fel, azóta ugye kétszer esett át hivatalos főverzió update-en, most a 9879 build-et használom - elsődleges rendszerként. Átlagos felhasználás mellett - netezés, zenehallgatás, filmnézés, képszerkesztés, videókonvertálás, vásárlói nyilvántartás szerkesztése (vállalkozás része, erre LibreOffice-t használok, a legapróbb hiba nélkül), és nem kevés játék.
A jelenlegi verziónak észrevehető hibáját ezen felhasználói körülmények között nem találtam eddig. Hibátlanul futó játékok: Sniper Elite III (DX11-ben, nem patcheltem Mantle-re, mert így is szuper), Ryse Son of Rome, Thief (Mantle-ben), Alien Isolation, Shadow of Mordor, és AC Unity, bár ez utóbbi egyre gyatrábban fut, de ez sem a rendszer hibája, hanem elfogy a 4 GByte rendszermemóriám. Így jött el nálam is a 8 GByte RAM kora, januárban meglépem végre.

[ Szerkesztve ]

Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)

(#1953) gergobaby válasza Taifa Díaz (#1952) üzenetére


gergobaby
aktív tag

Én is Taifa Díaz kollégához csatlakoznék.
Ugyan az én installom még nincs egészen 1 hetes, de eddig minden apróság úgy néz ki működik, ami az átlagos napi teendőkhöz kell. Ami nagyon necces még az a Metro appok viselkedése. Nem igazán vannak még készen erre az átméretezgetésre, ablakban használatra. Pl. nincsen megírva, hova ugorjon a kurzor mikor visszalépsz egy sima desktop alkalmazásból, és hajlamos addig bugolni amíg ki nem rakom full Screenre...(ez ugye nem is meglepő, hiszen a 8.1-es appokat telepíti fel, ha jól tudom)
A ma esti projektem még, hogy beüzemelem az Office 365-ömet is, és készen lesz a teljes értékű rendszer... Build 9841
Véleményhez hozzátartozik, hogy sosem voltam az a mindenben rosszat kereső típus, abból van elég mindenhol. Egy nap ráfordítás után nekem a Win8as újdonságok is tetszettek a DevPrev illetve ConsumerPreview idejében
Nekem tetszik az új irányvonal

(#1954) premete válasza King Unique (#1951) üzenetére


premete
veterán

Azt nem tudom, honnan veszed, hogy "viszik, mint a cukrot".
Ha a windows 8 sikeres lett volna, akkor nem kellene rohammunkában összetákolni egy új rendszert.
Hogy pár warezhuszár és dedós játék futtatója mit gondol róla, azt teljesen irreleváns, sosem lesznek abban a pozícióban, hogy 100+ ezres szoftver beszerzésről döntsenek, maximum abban választanak, hogy az aktuális loadert a bithumenről, vagy az Ncore-ról szedjék le. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1955) sz.balazs.95 válasza premete (#1954) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

"Ha a windows 8 sikeres lett volna, akkor nem kellene rohammunkában összetákolni egy új rendszert."

Szerintem nincs itt semmi rohamtempó.
A Windows 8.1 gyakorlatilag egy Service Pack, csak már nem így nevezik.
A korábbi Windowsoknál is kb. egy évvel a megjelenés után jött az első SP.
Másrészt a Win 10 3 évvel a Win 8 után fog megjelenni.
2001 - (NT 5.1) XP
2003 - (NT 5.2) Win2k3
2006 - (NT 6.0) Vista
2009 - (NT 6.1) 7
2012 - (NT 6.2) 8
2015 - (NT 10) 10

Szerintem ez nagyjából egyenletes megjelenési ütem, szóval nem látom, mitől lenne bármi is kapkodás a Microsoft részéről.
Ráadásul a következő Windowsokat mindig az aktuális előtt kezdik el fejleszteni (pl. a Vistát az XP megjelenése előtt kezdték el fejleszteni), szóval még erre sem lehet ráfogni a kapkodást.

Igen, a Win 7 magasan népszerűbb, mint a 8, de ez annak tudható be, hogy az XP és 7 között elég nagy technikai különbség volt, emiatt sokan váltottak, de a 7 és a 8 között - felhasználói szempontból - már nincs akkora hatalmas különbség, hogy "érdemes" legyen váltani.

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#1956) Taifa Díaz válasza premete (#1954) üzenetére


Taifa Díaz
őstag

Nem venném magamra a warezhuszár és dedós játék futtatója kifejezéseket, mivel azonban én soroltam fel pár játékot, kénytelen vagyok. Hasonlóan igénytelen szellemben válaszolnék, mint ahogy a hozzászólásodat te megtetted :)
Sem a bithumen, sem az Ncore oldalán nem vagyok regisztrálva, talán ha küldenél meghívót ;]
Nincs szükségem loaderre, teljesen jogtiszta Windows példányt használok ebben a percben is ;) Windows TP build 9879 :K
Vagyok abban a pozícióban, hogy 100+ ezres szoftver beszerzéséről döntsek - de még ha nem lennék is, ha irreleváns lenne a véleményem, akkor fogalmam sincs, minek gyűjti be a használati információkat tőlem a Microsoft :U :F

Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)

(#1957) bzoley


bzoley
veterán

Urak!
A 9879 van annyira használható, mint a 9860? Kinéz egy reinstall, mert állandóan zaklat az aktiválásával.
Csak nem szeretnék több hibát a jelenleginél, úgyhogy nem tudom, melyiket telepítsem.

(#1958) Negyven válasza bzoley (#1957) üzenetére


Negyven
tag

Teljesen használható nekem csak wifi driver problémám van néha ujra indul miatta a gépem

(#1959) premete válasza Taifa Díaz (#1956) üzenetére


premete
veterán

Elárulod, hogy melyik cégnél döntesz arról, hogy 100 ezer + gépre milyen operációs rendszer kerüljön, s közben windows 10 preview-n nyomatod a játékokat?

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1960) szabonagyur válasza bzoley (#1957) üzenetére


szabonagyur
félisten

És miért nem aktiválod?:D

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1961) Negyven válasza szabonagyur (#1960) üzenetére


Negyven
tag

Mit akarsz aktiválni.

[ Szerkesztve ]

(#1962) bzoley válasza szabonagyur (#1960) üzenetére


bzoley
veterán

Talán, mert nem lehet? Szimplán becsavarodott. Még a saját kulcsát sem fogadja el,de nem is csoda. Az utóbbi néhány napban meg lett gyötörve a rendszer rendesen. Mondjuk mióta megjelent, idáig jól bírta.

[ Szerkesztve ]

(#1963) szabonagyur válasza Negyven (#1961) üzenetére


szabonagyur
félisten

A kulcsával be lehet aktiválni mondjuk? Nem viccből van mellé rakva egy kulcs is amikor letöltöd... ha esetleg ilyenre panaszkodna ;)

(#1962) bzoley: lehet, hogy a frissítés a következő verzióra kötelező jellegű lenne és a régit nem engedi használni így?

[ Szerkesztve ]

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1964) bzoley válasza szabonagyur (#1963) üzenetére


bzoley
veterán

Az nagyon jópofa lenne. Ahogy mások is jártak, frissíteni sem engedett anno, mert 20GiB szabad hely neki kevés volt.
Amúgy itt nem erről lesz szó. Felraktam a media centert, az ahhoz kapott kulcs kavarhatott be. Hiába kulcs törlés, rendszer visszaállítás, nem jó a kulcs, nem core verzió, vagy valami hasonló a panasz. De nem gond, ráfér egy kis takarítás.

(#1965) King Unique válasza premete (#1954) üzenetére


King Unique
titán

Vinni fogják, mint a cukrot és a mostani TP-t, próbálgatják, pakolgatják fel (élesbe) sokan, mint a cukrot, ha így jobban tetszik. :)
Rohammunkára nem értem mit értesz? Eltelt 3 év 2012 óta, 2015-ben alapból jön az új OS, függetlenül attól, h sikeres-e a 8, v sem. Eladások azért voltak abból is, nem is kevés, a csempemizéria túlhajtása, abból született mítoszok, meg megint más történet...

(#1952) Taifa Díaz: bár én nem értek egyet, ilyen tesztverziók elsődleges rendszerként való használatával, de egyre több ismerősnél látom, h használgatja és pozitívan nyilatkozik róla. Amit te is felsoroltál, arra elég lehet még ilyen állapotban is akár. Tehát már a mostani verzió is mondhatni sikeres, ha majd kijön a végleges, ai még jobb lesz, kétlem, h beválna a kolléga a jóslata, h meg fog bukni stb...

(#1966) szabonagyur válasza bzoley (#1964) üzenetére


szabonagyur
félisten

Hogy lett neked hozzá WMC kulcs? Múltkor amikor érdeklődtem e felől még nem volt semmi hír hogy lehetne ilyet felrakni hozzá, pedig érdekelt volna engem is, hogy változik e a WMC.

Így, hogy belenyúltál érthető, hogy nem akar aktiválni.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1967) sz.balazs.95 válasza King Unique (#1965) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Én (is) élesben használom.
Eddig ami problémát tapasztaltam, az az, hogy a játékok ~8%-a problémás; ugyanakkor ezeknek nagyjából a fele Win8-on is problémás, szóval végeredményben a Win10 TP használata a játékaim 4%-át érintik hátrányosan :D
(mondjuk egyébként is tervezek majdvalamikor összerakni egy retro konfigot direkt az ilyen kompatibilitási mizériák megkerülése miatt. Ezeken sajnos a kompatibilitási mód nem sokat segít. pl. a DDraw játékok a 8.x óta totál használhatatlanok. :( pl. SWAT 3. pedig nagy kedvencem :D )

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#1968) bzoley válasza szabonagyur (#1966) üzenetére


bzoley
veterán

Ez a régi wmc-t rakta fel. Vicc, hogy csak egy apróságot akartam kipróbálni.
Anno lehetett win8-hoz igényelni ingyenes kulcsot:
"Köszönjük, hogy regisztrált az ingyenes Windows 8 Media Center Pack csomagra vonatkozó ajánlatunkra!"
Kipróbáltam a vezérlőpulton, és elfogadta, aztán települt is a wmc(win8-as).
Az új még nem elérhető.
Mindenesetre ettől teljesen meghülyült.

[ Szerkesztve ]

(#1969) premete válasza King Unique (#1965) üzenetére


premete
veterán

Nem hiszek az optimista jóslataidban, sem a microsoftéban (bár lehet, ugyanaz a kettő).
Valami nem kerek náluk, mióta azt hiszik, minden gépen érintőképernyő lesz, és telefonálni lehet vele: azóta amihez nyúltak, csak tönkretették, lehet az Nokia, vagy Skype.
Amikor a Windows Phone korszakalkotó újításával találkoztam, miszerint kikapcsolt állapotban nem lehet az akkut feltölteni, azt mondtam, ezeknél elmentek otthonról. :)
Ilyen nagy "ötletekkel" sikerült a Microsoftnak a mobil operációs rendszerben a ~39%-os részesedést ~2.1 %-ra letornászni 10 év alatt, ha így folytatják, szerintem az asztali windows esetén is meglesz erre az esély. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1970) szabonagyur válasza bzoley (#1968) üzenetére


szabonagyur
félisten

Akkor így érthető, a kulcsot gondolom elfogadta mivel magjában még Win8ról van szó, illetve lehet a WMC kulcsok itt is használhatóak lesznek a jövőben is, csak ugyebár egy nemlétező rendszered van amit hogy is aktiválnál.

Ezért érdemes figyelni, hogy a későbbi frissíthetőségnél minden számít, még a watermark eltüntetése is.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1971) sz.balazs.95 válasza premete (#1969) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Mondjuk a Nokia (Mobile) magát tette tönkre, nem kellett hozzá a Microsoft. :U

Most komolyan ennyire zavar téged, hogy ha felnyomod töltőre, akkor egy bizonyos töltöttségi szint felett magától bekapcsol? :))
Kívánom, hogy ennél komolyabb problémád ne legyen az életben. :D

Azért azt is vedd számításba, hogy amikor 39% volt a WM részesedése, akkor az össz. használatban levő okostelók és PDA-k száma a mostani okostelókénak a töredéde.
az az egyébként 3 % WP részesedés több, mint amennyi készülék összesen volt akkor, amikor a WM volt 40 % körül.
Másrészt akkoriban minden valamire való gyártó csinált WM PDA-t, míg ma csak 1-2 gyártó készít WP mobilt.
Pl. Aki kimondottan LG csúcsmodellt akar magának, annak hiába jöhet be a WP, ha a kettő nem teljesülhet. De ugyanez igaz számos másik márkára.

Egyébként pl. én tervetek valamikor egy Androidos mobilt venni, a WP mellé, nevezetesen egy ASUS-t.
A WP megmaradna elsődleges platformnak, mégis erősíteném közben az Android tábort. - pl. ezt is érdemes beleszámolni, mert nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.

Nem mondasz hülyeséget, de nem ártana több oldalról megközelíteni a kérdést/problémát, nem csak egy oldalról. :K

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#1972) premete válasza sz.balazs.95 (#1971) üzenetére


premete
veterán

Képzeld el, engem zavar, ha a köcsög gyártó arra akar kényszeríteni, hogy az akku töltése alatt kapcsoljam be a cuccot. :)
Szerencsére csak a microsoft ilyen idióta, mert mi lenne, ha mondjuk a BMW, a Sensodyne elektromos fogkefe, az akkus zseblámpa, a mifi routerem, a powerbankom is csak bekapcsolva engedné magát feltölteni.
Bár lehet, hogy a Microsoft megint kioszt pár milliárdot a nagy gyártók között, és akkor a következő Dell notebookom, és tabletem is csak bekapcsolt állapotban lenne tölthető?
Akkor biztos nem venném, meg, inkább vennék valami apple cuccot, pedig nem nagyon vagyok oda értük, de lassan így is kinéz a w8.1 mellé egy yosemite. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1973) King Unique válasza premete (#1969) üzenetére


King Unique
titán

Ez a rendszer, amit már a korai tesztelési fázisban ekkora felhajtás övez, pozitívak a visszajelzések, a nagy megváltást hirdeti, és sok újításával vsz kb. teljesíti is, kétlem, h bukás lesz. :N
Érintőképernyőnek meg eleve már most van hibrid notiknál is létjogosultsága és jövőben is lesz. Win10 is ezt viszi tovább és eddig nem nagyon panaszkodtak miatta, elég volt egy olcsó Start menü + ablakos app megoldás a sikerhez.
Desktop OS-ek terén pusztán a bivalyerős szoftveres és hw-es támogatottsága miatt, + játékok, eleve trónolni fog még sok évig.

(#1967) sz.balazs.95: játékok terén is ígérték nagy fejlesztéseket, h gamerek igényeit is igyekszik majd minél jobban kiszolgálni a rendszert. Na meg újaknál a DX12 is vsz csak 10-re lesz elérhető, esetleg 8.1, mert annak még 3 évig lesz alap támogatása. De a W7 már biztosan kiesik a pikszisből.

(#1974) sz.balazs.95 válasza premete (#1972) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Értem amit mondasz, de itt arról van szó, hogy a mobiltelefon egy alapvető tulajdonsága, hogy mindig elérhető a segítségével az ember, emiatt a Microsoft így készítette el a WP-t, hogy töltéskor bekapcsoljon, ami logikus, mert ha lemerül, és kikapcsol a mobil, akkor az ember mihamarabb újra használatba szeretné venni.

Ilyen szempontból a példáid mind sántítanak, mivel direkt olyan példákat írtál, amiknél épeszű ember nem várja el azt, hogy folyamatosan üzemeljenek, hiszen elektromos fogkefével ritkán fogad hívásokat az ember. :N

Nekem érdekes módon még sosem okozott fejfájást ez a feature. :U

Az már teljes mértékben a te döntésed, hogy mit akarsz venni; ha az Apple cuccok közelebb állnak hozzád, mint a Microsoft-osak, akkor vegyél olyat, és használd egészséggel. :K Senki nem kötelez arra, hogy Ms terméket használj. :)

(#1973) King Unique: Olvastam róla, és valóban ígéretes dolog. Csak sajnos a régi játékokkal való kompatibilitást nem valószínű, hogy elősegíti. :( Mondjuk érthető, mert nem sok cég érdekelt benne. Ami viszont nekem a fő problémám, ugyanis a 2005-6-nál újabb játékok mind hiba nélkül futnak, csak a régebbiekkel van gond. Pl. a Far Cry 2 csodaszépen megy, de az 1 fekete képernyőt ad.

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#1975) Воланд válasza premete (#1969) üzenetére


Воланд
titán

csak halkan jeleznem, hogy barmelyik oem partner szabadon megoldhatja a kikapcsolva valo tolthetoseget, lasd htc.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#1976) szabonagyur válasza premete (#1972) üzenetére


szabonagyur
félisten

Lumia920-am van és eddig fel sem tűnt, bár szerintem hasznos, hogy amint töltőre dugod ha ki van kapcsolva vissza kapcsol. Nincs az, hogy ugyan töltőre dugtam a telefont de nem kapcsoltam be és emiatt nem ébreszt fel...

A hasonlataid meg azért nagyon nem ide vágnak...

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1978) pzstm válasza premete (#1972) üzenetére


pzstm
titán

Jogos teljesen... Nyilvan egy smartphone azt a celt szolgalja, hogy amikor csak lehet kinlegyen kapcsolva...
Logikus..

Körülbelül négy eve van okostelefonom(lassan inkább öt), sosem volt kikqpcsolva. Van repulomod, nem beszelve quiet hoursrol vagy hasonló megoldásokról.

Rendeltetesszeru hasznalat nem a kikapcsolt mod ezeknél;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1980) premete válasza pzstm (#1978) üzenetére


premete
veterán

Nekem 1998 óta vannak okostelefonjaim, képzeld el, kibírtam azt, hogy akkor legyenek bekapcsolva, amikor én akarom, nem kellett a Microsoftnak dönteni helyettem:
Megértem, hogy te például elvárod, hogy más döntse el, hogy mire van szükséged, én pedig szeretek magam dönteni.
@SharpSA: Sokaknak direkt jó, ha más gondolkodik helyettük, mert önálló gondolatuk nincs, majd a Nagy Testvér megmondja, hogy mi a jó, és mennek a birkamenetre, tüntetni a gaz imperialisták ellen. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1981) szabonagyur válasza premete (#1980) üzenetére


szabonagyur
félisten

Igen lehetne rajta kapcsoló, hogy töltéskor bekapcsoljon e vagy sem, de ez 100 emberből 1-nek lenne igény, a többi 99 örülne neki, hogy elég töltőre rakni és nem alszik el ha arra ébred.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1982) sz.balazs.95 válasza premete (#1980) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Egyébként mondok jobbat:
A Windows Mobile PDA-k nagy részét ki sem lehetett rendesen kapcsolni, max. készenlétbe lehetett őket tenni. :DDD
Abba te szerintem beleőrültél volna. - pláne egy olyanba, aminek nem szedhető ki az akkuja. :))

"Sokaknak direkt jó, ha más gondolkodik helyettük, mert önálló gondolatuk nincs, majd a Nagy Testvér megmondja, hogy mi a jó, és mennek a birkamenetre, tüntetni a gaz imperialisták ellen."

Persze, tényleg teljesen biztos, hogy erről van szó, és véletlenül sem egy kényelmi dologról vagy esetleg arról, hogy ez elősegítse az okoselefon rendeltetésszerű használatát. :U

A probléma - szerintem - az, hogy rosszul közelíted meg a kérdést, és mindenáron, foggal körömmel ragaszkodsz a saját megszokásaidhoz.

Pl. ha eladó sorba kerül a mobil, akkor feltöltöd, majd kikapcsolod, aztán mehet a dobozába.
+3 mp-et igényel, rosszabb esetben 5-öt. na bumm. :U

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#1983) pzstm válasza premete (#1980) üzenetére


pzstm
titán

Feneket. Utalom ha helyettem akarnak megmondani dolgokat.

De Androidom is volt, ott akkor Google mondta meg a frankot nekem?:)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1984) szabonagyur válasza sz.balazs.95 (#1982) üzenetére


szabonagyur
félisten

És gondolom a telefonnál az automatikus 3G 4G váltás is ki volt kapcsolva, majd akkor vált ha ő úgy akarja nehogy már más mondja meg, hogy mit használhat, vagy az óra szinkronizálás is ki volt lőve hiszen ha ő úgy akarta teljesen más időt mutatott mint ami a valóság. :DDD

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1985) premete válasza pzstm (#1983) üzenetére


premete
veterán

Ne adj a Google-nek ötletet, mert beépítik az androidba is ezt a kikapcsolhatatlanságot, mert jó pénzért el lehet adni, ha éjjel-nappal pontosan tudják, hogy merre vagy. :)
@3G: ezt is elqurta a microsoft, win 7 alatt lehetett csak 3G-re állítani a mobilnetet, windows 8-tól nem lehet, és a mocsok ugyanott csak 2G-vel csatlakozik, ahol ment win 7 alatt a 3G only.
A telefon pedig 2g only módban volt, mert a xar térerő miatt automatán fél nap alatt leszopta az akkut.
Szóval én szeretem magam beállítani a dolgokat, és nem a birkamenet főkolomposát követni, vagy a rémhírtvből szerezni az informatikai információkat. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1986) sz.balazs.95 válasza szabonagyur (#1984) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

és az automata wi-if csatlakozást se felejtsd ki. :D
há nehogymá magától csatlakozzon a Wi-Fi-re. hogy néz az má ki. :DDD

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#1993) CoolMan


CoolMan
MODERÁTOR

A topicot takarítottam, térjünk vissza a rendes kerékvágásba.

(#1994) CharlieDrop válasza premete (#1972) üzenetére


CharlieDrop
veterán

/off
Az iPhone is bekapcsol, ha töltőre teszed :D
/on

Valaki próbálta már W10-et ilyen hibrid tableten?

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#1995) pzstm válasza CharlieDrop (#1994) üzenetére


pzstm
titán

Surface Pro3-on használom, de még a continuum vagy mifene feature nincs benne. Majd január 21 után.

Gondolom emiatt a kérdés nem? ha nem és más akkor kérdezz bátran és válaszolok szívesen

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1996) CharlieDrop válasza pzstm (#1995) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Áh, azt tudom, hogy még nem kész.

Az érdekelt volna, mennyire használható egy atomos gépen. :) Bár lehet surface pro lesz belőle, ha vásárolok, de momentán lehet elég egy kisebb tab is elég, amúgy is a dolgok java részét notin csinálom, csak ha éppen valahova el kell ugorjak :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#1997) pzstm válasza CharlieDrop (#1996) üzenetére


pzstm
titán

nekem egy Pro3-am van Core i5-el és 256-os SSD-vel 8GB RAM társaságában. nem biztos, hogy én vagyok az embered :DDD :DD

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1998) CharlieDrop válasza pzstm (#1997) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Nem annyira :)

Ott gondolom nincs sebességbeli probléma :D

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#1999) pzstm válasza CharlieDrop (#1998) üzenetére


pzstm
titán

néha akad...
szeretném, ha kicsit lassabban reagálna dolgokra, hogy legyen időm szusszanni legalább egy kicsit :DDD :C

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#2000) CharlieDrop válasza pzstm (#1999) üzenetére


CharlieDrop
veterán

szerény :D

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.