Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26999) axioma válasza Brave_86 (#26996) üzenetére


axioma
veterán

1. miert 5 honap? 3 a kiutalas, a 4-et esetleg me'g ertenem a felhonapozas miatt, de az 5-t nem annyira... (nem ugy van, hogy 5. honapban me'g ennyi, 10.-ben mar annyi, es kozte a koztes?)
2. megprobalom megkerdezni neked egy ismerostol, aki benne van
3. jo esellyel a tulfizetes a funda reszerol nem gond [vagy automata betolja amig nincs kiutalva a megtakaritasba betetkent, vagy tartogatja a szamlan es a kov.havi torlesztonel vonja le] DE utana a munkaltatonak lehet gondja vele, hogy az a honap nincs igazolva... [nem mellesleg neked sztem jelentened kene a valtozast, es/vagy eleve ilyen igazolast vigyel, hogy mikor mennyi a torlesztod, mert a ceg havi utalasban csak a kotelezettsegnek megfelelot utalhat)
4. tipp: azt nem lehet, hogy nem havi 38e-et kersz, hanem egyben utaljak ki az egesz evest, majd utolag igazolod a lakashitelbe felhasznalast? Mert nalunk ez van, papiron azt mondtam elotorlesztek, de aztan vis major, mert odautaltak, es pont honapfordulo volt, es a bank mire mentunk volna elotorlesztest alairni, abbol vonta a havi torlesztot; miutan kiderult, hogy a banknak is meg a cegnek is ez is jo, csak amit betoltak az ev vegeig el kell fogyjon (igy van adojogilag), ezert igy hagytuk: azaz nem egy keveset nyertunk per ho az elotorlesztessel kisebb toke miatt a maradek 9 evre a havidijra, hanem x honap torleszto megmaradt a zsebunkben, magyarul teljesen nettoban kivettuk ha ugy nezed...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.