Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71640) raczger válasza Jaffa75 (#71636) üzenetére


raczger
őstag

Mert az a földi halandó aki berakja (most ezt nem a videóra értem, hanem általánosságban), aztán biztosan képes megmondani, hogy amit oda betákol, azzal biztonságosabb és stabilabb lesz az autó.

Itthon a "tuning" nagy része baromi igénytelen és még csak nem is növeli a biztonságot. Az a sok fossá ültetett autó a kemény futóművel az hol lenne biztonságosabb közútra? Pattog, mint a pöttyös labda, kanyarban vereti a kormolós tdi-vel, belemegy egy kátyúba, elpattog a fenéne az autó eleje/hátulja, aztán megpuszilja az árkot/villanyoszlopot.

Másik kedvencem az, amikor a csillió mm széles felnire rátesznek egy trabantra való szélességű gumit. Na az is eléggé rontja az autó menettulajdonságait.

Szerintem teljesen jó az, hogy műbizonylathoz kötik az átalakításokat, a probléma az, hogy messze nem ellenőrzik annyira, mint kéne. És nem csak az átalakításokat, hanem általánosságban az autók műszaki állapotát.

Kormoló dízelek, kályhacső kipufogó helyére, gyárinál 3 collal nagyobb/szélesebb felni, porig ültetett, keményített futómű, halogén helyére kókány led/xenon izzók. Még mindig nem a szabályokkal van a gond, hanem a gondolkodásmóddal itthon.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.