Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65602) gzbotii válasza Qru (#65601) üzenetére


gzbotii
veterán

amúgy 20 évig lehetett ott balra menni csak most az utóbbi pár hónapban tették ki a balra kanyarodni tilos táblát. Aki meg megszokásból megy így járt.

Itt is vannak utkeresztezodesek, ahol a forgalm gyorsabb haladasa miatt, megvaltozott a elsobbseggel rendelkezo szakasz (egyenes, az utcat kovetobol lett L- alaku felsobbrendu ut). Oda, ahol az elsobbseget elveszted, mindket oldalra kerult tabla, utkeresztezodes ele 50m-el, ugyinten. A foutvonalat jelelo tabla, a masik utcaban is jol lathato, egyertelmu (ugye ezeknek direkt van olyan formajuk, hogy hatulrol is felismerd).
Meg fel ev utan is, volt, hogy majdnem eludtek, engem, aki az epp aktualis szabalyok szerint vezetett, tarogattak, dudaltak nekem. Haverral jartam arra, o is a megszokas szerint csapta, amikor raszoltam, h bazzz ember, mindjart elcsapnak. Felvilagositottam. Erre meg fura hangnemben megkerdi: ejsze' en minden utkresztezodesnel megnezem a tablakat, ha naponta is jarok arra. Mondom igen, es a szemaforra is ra szoktam nezni, meg akkor is, ha naponta jarok arra. Es meg engem nezett furanak.
:)

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.