Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44717) brumi1024 válasza EQMontoya (#44715) üzenetére


brumi1024
veterán

"A skyactive M6 szerintem elég korrekt belülről. De oké, lehet, hogy jobb a Passat beltere, ahhoz képest aztán tényleg mit ad az A4?"

Erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy menj be egy szalonba és ülj bele egy A4-be. Én elég háklis vagyok arra, hogy semmi ne zörögjön, pillanatok alatt kiszúrom a picit nagyobb hézagokat (pl ezért nem vagyok maradéktalanul elégedett a mai BMW belsőkkel, még egy kategóriával feljebb sem), de ez szerintem is impresszív.

"Azért az se egy prémium kiváltság, Passatba is kérhetsz, Bubukban alapból van, de Mazdához is van összkerék, még ha nem is ennyire profi."

A Torsen nem említhető egy lapon a Haldex-szel, így pont egy prémium kiváltság.

"Benzinesből nincs semmilyen hat hengeres."

S4.

"Itt azért nem lesz olyan nagy difi, hidd el. Maximum ésszerűtlenül magas tempónál (170+) lesz érezhetően halkabb az A4."

Ez nem hit/nem hit kérdése, ültem Mazda 6-ban és vezettem A4-et, egyértelműen csendesebb az utóbbi. Persze lehúzott ablaknál ez változhat, de míg nálad a 170+-os tempó ésszerűtlen, nálam a lehúzott ablak az 30 km/h felett.

"Ami egy annyira jó autó a maga kategóriájában, hogy szerintem egy A4 nem igazán ad hozzá képest komoly pluszt, viszont sokkal-sokkal drágább."

Az tény, hogy sokkal-sokkal drágább, de szerintem egyértelműen jobb is. Kérdés megéri-e ez a vevőnek. Az utcaképet látva azért többeknek (szerk.: egyértelműsítés egynél több embernek :) ) igen.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.