Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hali!
Téli acélfelnivel vmiért élesen nyikorog elől a fék kitekert kormánnyal. Nyári alu szettel nem csinálja. OE méret mindkét felni. Helyi autószerelőnek megmutattam. A kerékcsavarra tippelt, hogy a futómű forgató nyomatékra lehet torzul annyit, hogy beleér a csavar szára vmibe. Ellenőriztem, semmi nincs, amit súrolhatna a kerékcsavar. Nincs a féktárcsa mögött porvédő lemez, ilyesmi. Gyök kettővel is vonyít kitekerve. Ötlet?
Ez egy Citroen Cactus btw.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Teasüti #287651 üzenetére
Milyen a két felni ET száma? Megnézted a kalkulátorban hogy mennyivel jobban lóg be?
Gyanús hogy beér a kerékdobba.⭐ Stella
-
MC Pite
veterán
válasz Teasüti #287651 üzenetére
Keréksúlyokat jelöld meg valamivel, lásd elmozdul e, vagy próbáld mozgatni.
Hasonló bár nem hangos hangom volt, mindent ellenőriztem már.
Lassú haladásnál vagy féknél (kiss sebességnél) volt fémes surlódó hang, szintén a lemezfelnivel.
A súly csúszkált.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Gergőke88
addikt
válasz szőröscica #287634 üzenetére
Nalunk a mezítlábas Kiakra az ALD continentalt rakott. Melyik ez a spur lízing cég?
-
őstag
-
szőröscica
addikt
válasz Gergőke88 #287656 üzenetére
Beszeltuk BBD kollegaval, hogy valoszinuleg a cegunk spur, es olcsobb “csomagot” fizet a leaseplannek. Legalabbis ezeken az egyszerubb autokon, mert fonokom X3-asara Conti kerult. Vagy lehet merettol is fugg, troll kellett volna legyek es 18-assal kerni a kocsit. Aztan kaptam volna Matadort, ahogy Brumi irta.
-
Teasüti
nagyúr
válasz radi8tor #287660 üzenetére
Logika szerint annak szakaszos zajnak kéne lennie, nem? Ez inkább mint mikor egy vonat behúzza a féket. Nem olyan érdes a hangja. Nem tudom mihez hasonlítani. Furulyához talán.
Már egészen enyhe fékezésre is nekikezd lassan gurulva, ahol szinte minden erő statikus.Másrészt meg 16-os felni és katalógus szerint 15-ös is mehetne a kocsira. Ezért eszembe se jutna a keréksúly.
[ Szerkesztve ]
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz Tsebacsi #287663 üzenetére
A betét a végét járja*, de nem magyarázza meg alufelnivel miért nincs hang.
*Néhány ezerrel ezelőtt néztem, lemezvastagságon volt a betét anyaga. Mindenképp cserés. De kicsit hitetlenkedtem, mivel <5000 km-rel vettem a kocsit és 16k körül tartok még csak. Vagy visszatekerték, vagy gyárilag vékony betéttel gurul ki az autó.
-
Gergőke88
addikt
válasz szőröscica #287661 üzenetére
Az is lehet. Leaseplan/Ald már egy cég
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #287669 üzenetére
This.
Én meg arra lettem figyelmes a mostani nagyon nedves időben, hogy ütközésig tekert kormánnyal, lassú manőverezés közben nyikorog a gumi halkan, ahogy éppen csak hozzáér a dobbetéthez. Hát persze, 205 helyett 215-ös gummancs van fent, ami ugyan szintén gyári méret, de a -35 mm-es rugó nem az, nyilván közelebb kerültek egymáshoz.
Szárazon viszont nem hallom, pedig biztosan egymáshoz érnek akkor is.[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tboldi #287674 üzenetére
Nálam is van jelenség, valami koppan hirtelen balkanyarnál. Valami műanyagszerű hang. Hétfőn viszem megnézetni. Remélem tudják reprodukálni, mert nem olyan egyszerű.
Holnap meg touch up. Két kőfelverődést javítanak polírozással. Féltem hogy elkezd nekem rozsdásodni az alu motorház.
Ami kicsit macerás hogy ott kell hagynom 4-5 órára a kocsit mert a lakk 4 órát szárad polírozás előtt.⭐ Stella
-
Micsurin
nagyúr
Alufelni mennyit gyengül szintereztetéstől?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kezdek lassan haverkodni a CR-V-vel, es feltunt valami, ami nem tudom, mennyire gaz
Ha normálisan nyomom a gazt gyorsitasnal, es utana lejebb veszem a labam meg nem motorfekre, hanem csak lassitasra, esik kb 100at a fordulatszam, majd motorfekre meg egy 100at kb. A sebesseg nem valtozik kozben szammotevoen. Ha ujra gazra lepek, akkor meg azt a kb 200at felugorja.
Sima "buta" 5gangos automata.A masik amit észrevettem, hogy ez is tud vitorlazni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
szőröscica
addikt
Eg- es fold a teli abronccsal a kulonbseg, sokkal halkabb lett az auto. Nem Audi szint, de boven komfortos. Tavaszig kideritem, hogy mi a leghalkabb nyari, amit kapni lehet, es rateszek egyet sajat zsebbol, a gyari szerelesu Kumhot meg eladom. Azt a par 10k raforditast megeri nekem, hogy utana 4 evig csendben legyen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #287683 üzenetére
Nem lesz nehez dolgod mert az EU-s cimken rajta van...
Amugy meg ContiSilent: [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz bandus #287615 üzenetére
Lassan őrölnek a malmok, nálam is, ma voltam a kocsival szerelőnél, minden frankó, de a vezérlés gyári, cserélni kell, de tegnap ott hagyta egy szerelője az emberem (kis műhely ketten voltak + tanulók) és így január 10, be akartam szereltetni az ülést, de így esélytelen volt.
A hétre minden összejött, 3 napja ömlik az eső, így ha lenne időm sem tudnám berakni az ülést, pedig már megvan hozzá az eszköz, na majd jövőhéten.
Itthon volt a gyerek a héten velem betegen, csütörtökön reggel jöttek a festők, két szobát festenek ,minden hegyekben, egész héten bútort pakoltam, hogy csütörtökön neki tudjanak állni. Találtunk egy kecót végre 3 év után, tettünk rá ajánlatot, elfogadták, lesz saját garázsom és nappali +3 szoba Blelle, nem hittem volna, hogy összejön ebben az életben szorítsatok
Ma eladtam egy kecót, totál szívás volt a szerződés, minden előre átbeszélve, tervezet átküldve és így is 2,5 óra volt,. Szervizbe kellett vinni az autót átvizsgálásra, épphogy oda értem az időpontra...Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #287634 üzenetére
erre nem számítottunk
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest