Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Szerdától olcsóbbak az üzemanyagok, mót-e vá?
Benzin: -10 Ft/L
Gázolaj: -20 Ft/L
Tőzsdén kicsit emelkedett azóta a Brent, szerintem rövidtávon jó tankolási alkalom.
Ja, és nov. 15-től van fixen mindenhol téli gázolaj is, ha valaki a fagyoktól tartana.[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz molnarpeter #285709 üzenetére
Meg a della is gyengulget szepen lassan, az is ratesz
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #285709 üzenetére
Tegnap tankoltam pont, negyed tank ala nem szeretem vinni a mutatot.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
E400?! Erről én is lemaradtam! Az egy nagybetűs AUTÓ, gratulálok! AMG vagy Avantgarde? Van csillag a motorháztetőn? Képek esetleg?
Nekem szerintem ugyanez a motor volt a C400-ban, emlékezetem szerint 8.5-et csak országúton tudott, autópályán normál tempóban 9.5-10, Miskolcon meg 12-őt - ha nem nyomtam neki. Budapestet meg inkább hagyjuk... De egy ilyen autótól nem sajnálja az ember. Igazából kész csoda, h 330+ lóerővel, összkerékhajtással és ilyen súllyal csak ennyit kér.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #285713 üzenetére
Elpusmogta ezt a tényt itten, pedig büszkén mondogatta, hogy BKV-zik, aztán egyszer csak már egy csillagosban Urizál
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #285713 üzenetére
Nem az enyém (céhes) és csak ideiglenesen vezetem.
Igen, ez országúti 70-80-as gurulás volt 100-as benyóval. Ettől kevesebbet sztem nem tud. Városban nagyon visszafogott vezetéssel is 12,5-ről indul a fogyi. De ettől tényleg nem sajnálja az ember. Jó a hangja és jól is megy.
Ami nem sok amúgy, Bubi városban simán beveri a 11,5-öt (országúton viszont 7 alá is be lehet menni vele)... Pont tegnap mentem vele egy elővárosi lightos kört és 10,1-et mutatott a BC. Jó két lámpánál is bekóstoltam egy frissen behozott (I rendszámos) GLE Merdzsót de mind a kétszer elkente a számat természetesen.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Fater meggyalázta az autómat egy belvarosi magas fekvésű járdán. Vegig huzta az ajto aljat a betonon. 1cm részén legyütt a festés. Mitévő legyek? Mármint azon tul hogy ussem agyon
-
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #285724 üzenetére
Ja nem, az Bubival volt, azért került külön bekezdésbe. Ezt a nagy dögöt alázattal közelítem meg. Már csak pár napig van nálam sajnos/szerencsére, igyekszem egyben leadni.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #285731 üzenetére
Autopalyan atraktam Sportba de mar ott is idegesse valt a gazpedal. Sport+-t nem probaltam gondolom ugyanez csak hatvanyozva.
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
holnap elhozom a kocsit a parkolást már kicsengettem rá 2024 végéig, baráti 180 euró volt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Tegnap menet közben,bekaptam egy kavicsot a szélvédőre. A szélvédőben fűtőszálak vannak. A körmöm épp beleakad,amit a kavics okozott. Ezzel már érdemes lehet elmenni egy szélvédőshöz,illetve a fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani? Köszi
-
kenwood
veterán
Sport+ az kerulendo, ha nem vagy profi. Ott par fontos vezetestamogato offos. Asszem az Arpad hidon is sport+ -ban dobta el a joember a gepet. Mondjuk abban picit tobb paci volt, de azert megis.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Viiktor1989 #285742 üzenetére
Persze. Víz, kosz ne érje, esetleg cellux rá ha kint áll.
-
bandus
veterán
válasz radi8tor #285744 üzenetére
de nekem nem kell kerülgetnem a bicikliseket az út közepén
amúgy tényleg megkérik az árát, főleg annak türkében, hogy nem a belvárosban lakunk, üres az utca gyakorlatilag, 4-5 autó szokott itt parkolni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest