Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110515) Qru válasza Speeedfire (#110512) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Nem az Uniqa hibája, nem javíthat bele akármelyik biztosító kénye-kedve szerint. Csak a jelenlegi (ez eseteben ex) biztosítód módosíthatja az adatot. Szóval felhívtam az Allianzot, hogy intézzék. Egyszerűen az ügyintéző nem rögzítette a központi nyilvántartásban a felmondás tényét és mivel ugye ilynkor automatice hosszabbodik a szerződés a gép szerint folytatólagosan az Allinaz-nál van élő biztosításom. Ilyenkor az a biztosítás él amelyiket előbb kötötted. Vagyis az Uniqa felmondta a szerződést és visszautalja a lóvét.

Most írtam nekik, hogy ne tegyék mert az adatbázisban téves adat szerepel és már intézkedtem a kijavításáról. Nagy gáz nincs mert a fedezetlenségi gari miatt, így is van érvényes kgfb-m, csak na... Allianz vt a hüle.

outsiders: Nem alkuszon keresztül mert 5k-val olcsóbbra jött ki az éves díj így (az alkusz hasznát nem fizetem ha nem muszáj). De még ha alkuszon keresztül is intézem, akkor is ugyan ez lenne a szitu, mert az Allianz bakizott. A biztosítást megkötő személyétől független a dolog.

stickermajom: Ha be van fizetve akkor nincs gond. Reméljük nem lesz rá szükség.

#nincsbennetarcsi

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.